T E V E B O K A*

tevetalp teveboka- a magyar szlengbe sajnálatos módon annak ellenére nem bevezetett kifejezés ez, hogy megvan az Isteni Southpark magyar szinkron változata, ami ráadásul Britney Spears gecizésén keresztül népszerűsítené kies [= szépfekvésű] ugarunkon. Ma, a nebámuljfarmernadrágok délnapjaiban (ez az, ami a csupacsont-és háj leányfenekeken úgy töttyed le hátul, mintha be lennének kakilva, a Natalia Imbruglia szépnapjaiban ismert korai verziójában  pedig a nebámuljfarmer csípőtől lefelé csikósgatyaszerű jótékonysággal kendőzte a moden leány-és nőicsípő minden szépséglyuk nélkül való idomtalanságait...) ... szóval a nebámuljfarmernadrágok szépnapjaiban  a lányok a jellegzetes ősnői bordánböködéseikkel abba a hazugságba kényszerítik pasijaikat, hogy cikizék azt a nőt, aki még megengedheti magának az áááártatlanul a puncivágatba mélyedő varrású feszes farmer vagy egyéb nadrágot vagy bikinialsót. Legbotrányosbb változata bikinialsó nélkül, ámde szőrös (azaz borotválatlan, azaz unhygiénikus  vénuszdombokkal). Várhatóan tehát a mai leánykageneráció leánykái anyu idegeit a vakkantó hónaljkutyusaik mellé még ilyen tevetalpakkal is föl fogják cseszni majd úgy jó húsz év múlva... persze a fashion-marketing majd kitalál valami jó kis elhanyagolhatókülönbséget, hogy a nagymamik foghagymagerezd-popsit varázsolós hosszúderekú (= fecskeszabású Wrangler) farmerjait ne tudják merő spórolásból magukra ügyeskedni a kisonokák(hanyatt fekve, kígyóvonaglásban, lehetőleg vacsora előtt, behúzott hasikóval...)

 

 

Férfiváltozata a moose knuckle, a jávorszarvasbütyök lenne, botrányos moose knuckle view-vel lépett föl többezer évvel ezelőtt a szinpadra többek között Frank Zappa vagy Bon Scott, de a buzi macsóknál [ bears] kötelező a magyarul kulccsomónak legalább combközépig vastagodnia a gatyaszárbólhttps://m.blog.hu/sh/shitbreaker/image/gay%20police.jpg

Most azt hiszem, egy egészen rövid szóczikkelybe sikerült betömörítenem korunk europidjainak legnagyobb problémacsokrát a muzulmán női kasztráció nememlítése mellett is.

 

 Frank Zappa a Zoot Allures borítóján -akkooora egy buuunkóóó volt: ráadásul még a hónaljkutyáját se borotválta!

* Ez a poszt nem javult volna meg, ha robirobot kedves kommentelőm nem javít ki

5 komment

Címkék: buxa

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr332031942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robiroboter · http://impanim.tumblr.com/ 2010.05.31. 18:01:40

tevepataként kellett volna keresni, és máris okafogyott a poszt.

magyar-magyar szótár 2010.06.01. 02:14:48

@robiroboter: kösz, googlizás közben ezen én is fönnakadtam, sajnos azonban ettől az ok nem fogyott el...

csak annyi hogy 2010.06.01. 18:43:09

hogymi? kamaszlány koromban, a jónők ilyenbe jártak:
www.hiphopgalaxy.com/IMG/jpg/snoop_dogg_wallpapers.jpg

Mert még így is látszott, hogy milyen az alakjuk, viszont nem füttyögtek rájuk messziről.A löttyedtekék, na azok kirakták, meg magukra feszítették.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.02. 13:46:08

@csak annyi hogy: Hát így csak probléma látszik az oldal betöltése közben, illetve kis kereséssel, egy girnyó feka drogdíler néz szúrósan.
süti beállítások módosítása