Arról volt szó, méghozzá oldalfüggetlenül, a rencervátás-kor, hogy azontúl ez nem lesz: kettősbeszéd. Nem lesz szövegfelszínen erre s alatta meg á-száznyócvanfok amarra. Ami a szíveken, a szájakon lesz és viszont. Még az új, a múlttól elhatárolódó "Új Baloldal" [MSZP]" is ezt ígérte.

 

Természetesen szigorú sajtóellenőrzés mellett. A tévéstúdiók tele voltak Szakállas Pulóveres Bácsik-kal (később kikönyöklött tweed-jakós il tökfekete, fekete ing, fekete farmerszerkó, fekete 501-es Levi's gyürijakóval...) ... és persze a véleményformálók is ezt ígérték. A Kádár Rendszer kritikájában közös alapvetésként minden oldal elfogadta a fő hibát, a jellegzetesen álságos kettősbeszédet, a funkcik baloldali (olcsóul: "komenyista") lózungokat hirdettek és késő-feudális uralkodókasztként viselkedtek. Vagy, ha mint a "krisnatudatúak" fővállalkozói, ők mindig a kellően magas tudattal rendelkeztek ahhoz, hogy élvezzenek. (-> Honecker Volvói kontra volksTrabant) 

Aztán a Fidesz, először csak réthorikai szinten, búcsút mondott a liberalizmusnak. (Bár, ha volt itt egyszer liberális gazdaság, akkor 1996-2002. között volt...) Tolatott bele az "ókonzervatív jobbos" lózungok mocsárvilágába.

Az újbaloldal nem csak a politikában volt kőprofi -és hozzájuk képest még a legjobbak, az SZDSZ is csak amatőr harmadikligás. A politika egyik eszköze a retorika -a kettősbeszéd pl a retorika egyik ágazata.

Kettősbeszéddel nyerte meg az MSZP az 1994-es választásokat a sajtómunkásság hathatós támogatása mellett. A visszaaszocializmusba akaródzókra apelláltak. Az 1990-94 között high-fej értelmiségi rizsák feszt azzal hintődtek, hogy a már akkor is büdös nép amnéziában szenved. ÁMDE szajkómunkásaink legjobbjai nemde erre az amnéziára építették az MSZP tááásadalomszolidáris, visszaaszocializmusbaakaródzós szakértőikormányozós kampányát. A politikailag idióta félfaszista Dr Csúcs reformintézkedései miatt egzisztenciálisan rettegő legjobbjaink önként, dalolva kampoányoltak az MSZP-nek a balfék Boross-kormánytól pénzelt közmédiumokban. Akkor még tudatában volt annak a sajtómunkás, hogy hazudik. A "jócélú" hazudozás is kettős-beszéd forma. Tudjuk, hogy nincsem mumus, de az az értetlen kölyök ugyan hogy is értené meg másképpen, hogy sötétedés után nincs rohangászás a gangon, mars az ágyba hajcsizni.

 

Madárfejű Lajóss büszkén menthette ki magáról ezt a térdelésből vett képet...

 

 

 

Vezérlő értelmiseggjeink oldalfüggetlenül leginkább azt hibázták a Kádár Rendszer-ben, hogy gyerekszámba vették a népet. Persze a nép hülyegyereknek való lenézésben a mai napig élenjárnak vezérlő értelmiseggjeink, hagy táncoltassam már meg itt kedvelt vesszőparipámat: Velejéig jóindulatot feltételezek Seres László újságíróról és üzletfeleiről meg barátairól abban a tettsorozatukban is, amiben ők de mennyire faszául is kitalálták nekünk, barmoknak, ha magunktól nincsen annyi eszünk, a konzervatív liberalizmust. Ezzel kezdődött legújabbkori történelmünk egyik legocsmányabb népszopatása a Kell Egy Nő a Magyar Politikába 1.0. Többfokozatú hoax volt 2006-ban az ibolyálás, a második fokozat egy kismértékű fideszgyőzelem esetén kapcsolt volna be (szerintem sajnálták is az ötlet szülőatyjai, hogy erre a politikaszakmailag valóban zseniális fokozatra nem volt szükség...)  Az MDF lenyúlása a Tisztelet Társasága Project által egy oldal-és eszmefüggetlen spekuláns, Leisztinger milliárdjából a kettősbeszédek kettősbeszédeinek kettősbeszéde.

 Jószándék - A magyar út ettől olyan makadámos, a milljó bánatkőtől, amit főként társadalomtudósaink coccojológussaink, "tényfeltáróink" kétségtelen jóindulata... hogy mondjam finoman.. baszott bele lazán a gödrökbe...

Most csak utalok arra, milyen és mennyire raffinált kettősbeszéd (hazudozás a hazudozásról) volt az igazságbeszéd.

Jógyerekeink deklaráltan ugyan az állami benemavatkozás hívei. De pl amikor a bunkó nép nevelése érdekében hoaxiálissan avatkoznak be a politikaipiacon, mégozzá olyan pénzekből is, amiket a "szabadpiac olyan híveitől vágnak zsebre, akik az információspaci behozhatatlan előnyeikből csinálják a további-s további tízmilliárdjaikat, naszóval ezeknek a gyerekeknek az cuki, ha nekik tetszetős választói szegmenst apanázsolja a barátaik kormányzása alatt működő állam. Magam is annak a naívan romantico-liberális elvnek a híve vagyok, hogy majd a piac döntsön... azám, csakhogy közben kommunikációsforradalom van s míg a piac egyes résztvevői mobiljaikkal még nem képesek internetezni, más piacirésztvevők meg a kormánydöntés előtt öt perccel már jól tájékozottak, méghozzá többtízezeréves fóniás elavultságban LIVE!... illetve a magyar libérjálizmuss az az, hogy a spekuláns egyben benne is ül a kormányban és szavaz arról a döntésről, amiről már strómanját értesítette... és a szajkómunkásságunk a tanú arra, hogy bizony hatórás kormányüléseken mekkora kibejárkálás folyik...) Röviden: Bodoky azzal, hogy a Pulitzer-ről elnevezett EMLÉKDÍJ-at zsebrevágja, egyben széles-és nagyívben szarik bele abba, hogy lehetett-e volna egykor [tavaly még] más a politika (mert az LMP bizonyíték arra, hogy más már nem lehet...)

 De Sereséknek nem volt elég egyszer legázolni az MDF-et -még rá is tolattak. Maga a Bokros-égetés is kettősbeszéd volt. A megrendelő kívánsága volt az, ne kelljen már annyit hallgatnia a nyugatiaktól ezt a "És mi van a maguk hírse Bokrosával." Megszoktuk ezt a Kedves Megrendelőtől, ő egy céllal sose látott neki valamiféle hoaxnak. Csupa digitális hoaxot gyártatott, még két cél semmi is, amikor jólműködő 4-6 funkciós hoaxai is voltak. Az igazságbeszédével többször több csapással összesen tehát 13-at ütött... és még ma is képesek vezérlőértelmiseggjeink őtet az igazságbeszéde "áldozata"-két elhazudni... Hát, nem feltételezném, hogy vezérlő értelmiseggjeink akkora ökrök lennének, hogy egy mukkot is elhinnének maszekban arról, amit az igazságbeszédről való kettősbeszédeikben nekünk hülyegyerekeknek  hazudgálnak...).

Az ismétlő gagyirádiók nem képesek annyira csapágyasra koptatni egy maszlagslágert, mint vezérlő értelmiseggjeink most a mérhagytuk hogy ígylegyent. Nem, nem hagyták ők, hanem csinálták: pénzért. Részt vettek kettősbeszédek lekommunikálásában. Felelősek abban, hogy a Jobbik ma ócska fél vagy már egészen fasiszta lózungok hangoztatásával óccsósít. Ha beengedik a piacra a jóccsójat, akkor bizony a büdösnép meg is fogja venni azt. Ha bizonyos rétegeknek jól jött az még két éve, hogy az akkor még 50-60 fős Madárfejű Lajóss-okból verbuvált fasisztajelmezes csürhét alulról (térdelésből) fényképezvést veszélyes náci masérozóknak állították be, akkor most legyenek gazdái ennek a [FÜTTY& SÍP]nak, amiben tapicskolunk. Madárfejű Lajóss csak vérszemet kaphatott attól, ha visszanézte magát a hiradóból, videón. Akiknek oly cukiságos az igazságbeszéd, hogy-hogy nem állnak most elő elnézést kérvén: Igen, mi kúrtuk el az MDF-et a hülye ötleteinkkel. És igen, [nem csupán !!!- a szerk különv.]v[ééé]életlenül mi égettük le az amúgy is politikaianalfabéta Boksrost.

De nem: a kettsőbeszéd folytatódik és a büdös népre van máris fogva a bűn: Mért nem teccettek kopogtatócédulát adni a hoax [vezérlőértelmiseggiül médiahack-)pártunknak?

 

Hagy kérdezzek már vissza azzal a jellegzetesen pető iváni orczaszalonnarengetős, tipikusan mélymagyar libérjáliss nagypofájúságot kifejező miért-is miért is -sel:

Miért is kellett volna hülye ergyának lenézett ostoba zsírbunkónépnek kopogtatócédulát adnia egy hoaxpártnak? És , ha belegondolunk, nincsen is már szükség az MDF-re, főleg nem úgy, mint 2006-ban egy másfélszázalékos fideszgyőzelem esetén lett volna. Nem is célszerű a parlamentben tartani egy műjobbos pártot amibe a lemorzsolódó fidesz karrierpolitikusai átvándlizhatnának. Trójaifalópárt viszont jól jöhet, hájszen a társadalmi amnéziára bizton számíthatunk... Nyafognak szellemi életünk legjobbjai és egy ilyen egyszerű politikai képletet nem látnak át? Mert az rendben, hogy Török Gábor "elemzéseiben" hülyére vesz bennünket, neki ez a szakmája. De egyéb politikai szakújságíróink?

 

Amúgy meg: Miért-is miért is nyafiznak eszenagyjaink, amikor van mááááásik hoaxpárt , ami még jól is fog kijönni ebből [SÍP-khrcccs!!!]ból.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr711843095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása