hasonlatosan a sólyomfikázás vagy a surányigyörgyfikázás* jellegzetesen mélymagyar sportágazataihoz, ez is elsősorban elit & vezérlő [jógyerekül véleményformáló] értelmiseggjeink számára lehetőség a legális cigányozásra.

megjegyzés: nem is tudom , mi lett volna kicsiny országunkkal, ha annyi mindenféle képzetes alakokkal tele nem hoaxálják véleményformáló derék értelmiseggjeink. Vannak itten kuruccok, és akkó' persze a labanc mind gyógyítgatván a gólyák lábát a haza orcájára paszománytozza a FÉNY-et a zéccakában, ugye, aztán a faszistákok, komenyistákok, tóvajjok, cigányok, svábok, zsidók, fütyüleősbarackos árvalyányhajas tórgyánnyista, csurkafaszista mindenek, vasút meg visszaszocializmusbaakaródzól, csupa-csupa méltatlan dögök, akik meg se érdemelték, hogy Benedek Eelek apó dédonokája annyi mindenféléket bemeséljen nekik következményeknélkül 20 éven által...

Óóóópersze de ám neeem, hooogy is se, dehogy, hát nem Győzike cigány mivoltán vannak ők fölakadva. Hanem min? Akkor a sóbiznicc törvényszerűségein.

Afféle ez a mentalitás, mint a józsidózás, csak inverz-ben. A józsidózás néhai arisztokráciánk leparfőmözött látens antiszemitizmusa volt.

 

A győzikefikázásban, mint mélymagyar népsportban, pedig az az érdekes, hogy ezek az egyébként toleráncs, deklaráltan hűdetürelmes, sokesetben fradisálszerűen-tüntetően [mű vagy ál] liberális alakok elsősorban Győzike parvenű, felkapaszkodott képét pekdesik (mármint, amit mutat, a só must gaó aón, uggyi...) ... Nem sokkal különb az az értelmisegg, aki győzikefikáz, mint az a hülyeparaszt nénike, aki Izaura felszabadításáért harcólott a múlt század utolsó negyedében... beszopja a látszatot...

Jaj, de ha lényegében bármelycigány életét bekameráznánk..

mert ne feledjük, a Bódi családot is legál lehet fikázni és "óámdehogy" cigányságuk miatt, ááá, neeem, ugye??

 Játsszunk! Cseréljük ki bármely, szabadonválasztott cigányra Győzikét. Persze nem leszek én  ingyenmedve, 10-ezer Ft/ treatment:  kívánságra egy , a megrendelő által körvonalazott cigány[család] életét már szkeccselem  is.

 

végmottó: "Tizenöezer píz és beszílek, húszezerér' aszondom, amit hallani akarnak!"

/Mátékrisztináknak avagy fókuszoknak nézvén egy matricás mikrobuszt A Legszegényebb Magyar Falu-nak hoaxált település egy lakója így ajánlkozott a magyar sajtó történetének legsúlyosabban elnyomásos, korlátozott, diktatórikuselnyomásos idejében   /

*a surányifikázás annyira újkeletű, hogy még nehéz kategorizálni. Ha valaki nagyon kíváncsi, kommentiálisan elmondom a lényegét...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr471810535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.03.06. 07:01:24

Nem Győzikét fikáztuk /tam
hanem a bulnyál tévé műsorszerkezetét és szinvonalát
amúgy, évek óta nem nézek bizonyos adókat, sőt gyakorlatilag nem nagyon nézek tv-t, mert a műsorok 95%-a a debil (70IQ) szintet lőtte be magának nézői célcsoportban
ilyen sznob vagyok, na:))

magyar-magyar szótár 2010.03.07. 08:49:58

@Barát József guru: Én kedvtelve néztem a Győzike sót, majdnem (összesen) 4 órát láttam, pompásan szórakoztam, csak néha háborogtam, Győzi eleinte még beszopta asóbiznicc trükköket, pl amikor a Retek Isztambulban szopatta őket, de aztán a saját kezébe vette a MUST GO ON -t és azontúl.. hát őszintén, jártam már királycsávó lakásában, föl is dolgoztam az élményt, de Győző olyan királycsávó konyhájába cselezte be a kamerát, hogy megnyaltam utna mind a tízujjamat. Az a negyedóra kárpótol a műhülyeségekért. Hát, amikor csirkét belez az ember, akkor is a vékonybeleket elválasztja amájtól, a májat a tüdőtől, van a püspökfalat meg ilyesmi.
Namost ez a High Fej Magyar értelmiseggi hozállás, hogy 10 percet se láttam a Győzikéből, de elitélem, na, ez miben-is miben is különbözik a Rozinnyénnye falurággyó jóccsó előítéleteségétől? Még a Joshi Barat betanítós, álbalhés cuccainak murvahegyeiben is lelni gyöngyöket, pl érzelmileg teljesen kiégett kurvát nagy nehézségek árán sem lehet puszta színészi képességekkel alakítani. Vanak ilyen VÉLETLENEK.. amikor a horr vacui [vakújj haórror!] bevillan.

Namost Győzike hoaxál, de pl a kulturált netokratív jógyerekek LMP -trükje miben-is miben is különbözik a Győzike Só eljátszott cuccaitól? Betetik most a népet, hogy eddig 24 millát költöttek, amiből a székház 22 millka. Győzike meg azt játszotta el az öccsével, hogy akkora marhák, az 190-es beállóba odaparkolnak a MicuIcsire állított 2m magas szekrénnyel. Ez.. csípte még az én szemem is, de miben-is miben is külöböznek ettől a jellegzetes indexes hoaxiális szopacsok?

magyar-magyar szótár 2010.03.07. 08:51:12

Én semi különbséget nem látok Bódi Guszti és Fiala János között, Fiala egy entellektuális Bódi Guszti, csak beképzeltebb a nincsen is neki mi-re. Bódi legalább köszönetet mond az Isten-nek jószerencséjéért, Fiala meg azt hiszi,hogy a maga tudásán jutott előre...

magyar-magyar szótár 2010.03.07. 08:53:19

Számomra, ha celebségről beszélünk, egy toprongy az az eredetileg színésznő, aki dig egy olyan csávóval, aki kommunikátora a népét nyúzó áll tám hiv elf "pénzügyi szolgáltató"nak, ha főleg meg még ráadásul kormányszóvivő is volt a csávó. Hozzá képest Bódi Margó morális etalon. Namost a só must, gó on, vannak szabályok, egyenletesen.

magyar-magyar szótár 2010.03.07. 08:56:19

@Barát József guru: A bulnyáltévé szakma és kifejezettten értelmes, jóoldali, politikailag meglfelelő liberális értelmes médiajógyerekek csinálják, pénzért, ez a szakmájuk, ebben fizetik meg őket, Palik Lászlóné Vitray Bácsitól tanulta, amit tud és így tovább, és Pokrivtsák Mónika is becsületes szakmai munkával szakszerűen kereste a millákat az átoperációkra.

Az ember hadonászik a petrencésrúddal, de ha behívják a mikrobuszba és megkínálják egy sajátlaptopos költségtérítéses állással, akkor odabasszkja pusztába a petrencét és beilleti a popsiját a jó forró ülésbe.

magyar-magyar szótár 2010.03.07. 09:21:58

@Barát József guru: A produkció Győző X+n és a Retek Klub Y-n pénzének öszedobásával készült. Kérdezem Józsi, mennyivel is pofásabb Seres László és a Political Capital 2006-os és 2009-2010-es "MDF" jellegú sója? A Tisztelet Társasága só mivel is volt cukibb?
A Jóban Rosszban sorozatban és más szappanoperákban kormányzati, népnevelési céllal betett pénzek is vannak.

Győző az arcát adta, de Seres László nem adja az arcá, csak csendesfőnök. Na, meg ez a gyomorfordító trükk, miszerint Somogyi "kiment" az MDF-nek kampányfőnökölni.
A magyar sajtótörténet újabb mélypontja Seres "Mért szavazok az MDF-re és Bokrosra" című bizonyítványmagyarázata?

Ezt már elszajkóztam párszor, hogy a Bokros-égetés miatt külön lehúzást érdemelnének ezek a jógyerekek.

A Győzikesónak már az inzertjében ott a jól (analfabéták számára is!!) értelmezhető kifejtés DZSASZT SÓ JEZ!!! , míg az MDF-égetés (Ibolya sakkbantartása a mentelmijoggal stb) ezek szerint nem forgatja jógyerekeink hasikóit...

2010.03.07. 10:01:36

Egyetlen percet se láttam ezekből a műsorokból, mert nem érdekelnek.
Akkorénmost szégyellhetem magam? :-)

Barát József guru 2010.03.07. 15:49:48

@magyar-magyar szótár: keresztényeket az oroszlánok elé, ÉLŐBEN, gladiátorviadalt, ahol a nézők szavazhatnak sms-ban, hogy most felfelé vagy lefelé álljon a hüvelykujj a vesztes fölött
na, milyen műsorötleteim vannak?
ez nagyobb nézettségű lenne, mint egy gyengécske mónikasó

heki 2010.03.07. 16:19:00

@Barát József guru:
Nem oly könnyű népbutítást csinálni - a fortélyon kívül kell még hozzá egy csomó más is, akár nevezhetjük szellemiségnek is.
V.ö.: hány népbutítási szándék bukott meg az elmúlt cca. 10 évben? Ha csak halivúdi filmek arányát nézzük kb. 70%(!)
A kereskedelmi tévék műsorában igazán primitív és közönséges műsorok garmada nem érte meg az egy évet sem.
Ha politikai marketingra gondolsz, ott is elég tekintélyes arány az át nem jött üzenetek száma.
Nagyon izgalmas elgondolkodni, hogy Győzike miért siker, Vágó új műsora miért nem, például... (Nem a színvonalsági átok miatt.)
Antisznob magatartást lehet tanulni Király Jenőtől, javaslom.
Üdv
heki

Barát József guru 2010.03.07. 16:52:26

@heki: hasfelmetsző Jack is a szakma csúcsa volt annak idején, a megtestesült profizmus. Sikeres. Akkor követendő példa?

Ha az a sznobizmus, hogy hátrányos helyzetű, félfogsorú, időnként féldebil, önérdek érvényesítésre képtelen emberek nagy nyilvánosság előtti megalázását nem tartom jó műsorötletnek, akkor vállalom, sznob vagyok.
üdv
BarátJózsi

heki 2010.03.07. 17:27:22

@Barát József guru:
Egyik.
Nademár hogy jön ide Hasfelmetsző?
Mondjuk miért pont őt említetted meg? Miért pont ő jutott eszedbe és nem mondjuk nem Matuska Szilveszter? Vagy más elvetemült? (Na, ez az izgi)

Kettő.
Szótár aszongya - olvasatom szerint - hogy azon felháborodni, "hogy hátrányos helyzetű, félfogsorú, időnként féldebil, önérdek érvényesítésre képtelen emberek nagy nyilvánosság előtti megalázása" zajlik a ker.tévében oly fokú önbecsapás, hogy nem is veszi észre az illető például, hogy ezt a szerepet játszó emberek (!) igazából emberek és nem féldebil fehérjehalmazok.
A kereskedelmi tévé arról szól, hogy igényeket elégítsenek ki.
Ha Magyarországon ez az igény, akkor ez tünet, és nem ok. Egyrészt azért nézik, mert ezt akarják nézni.
Másrészt erről a problémahalmazról (miért éri meg aretekklubnakTévékettőnek hogy MónikasóGyőzikesó stb.-t nagy befektetéssel! készítsen) elemző írást, elmélkedést nem olvasni.
Max. ilyenfajta nyilatkozatok, hogy "nekemnincsistévém és nemnézek ilyen szemetet." "nézi a sok birka" stb.
Miközben mi mindannyian kicsi kis birkák vagyunk.

Barát József guru 2010.03.07. 17:46:48

@heki:
egyik - nanehogymár az ID-ben turkáljunk:)) Egyébként azért, mert nemrég láttam róla egy filmet,és Matuskáról nem láttam.

Kettő.Igen, igényeket. Nyilván pedofil műsorokra is lenne igény - akkor hajrá? Sőt, lenne igény nyilvános kivégzésre, kutyaviadalra, sms-ben megszavazható politikus verőműsorra, celebek hálószobáinak (sőt akár wc-inek) bekamerázására, lehallgatókészülék beszerelésére a gyóntatófülkébe - folytassam?

Most akkor sznob vagyok vagy birka? :)
Ha már, ilyen jóban vagyunk, hagy tegyek fel egy kérdést, csak nem a mundér becsületének védelme folyik itten? Heki, te bulnyálnál dolgozol:D

heki 2010.03.07. 17:57:06

@Barát József guru:
Nem védem a műsorokat, magam sem nézem, (sőt nem is csinálom) de valami oka van, hogy ez tetszik sok embernek.
Ezeknek az okoknak feltárása hiányzik kis hazánkban.
Mondom másodszor.

Egyébként paidagágász vagyok.

Barát József guru 2010.03.07. 18:08:53

@heki: Akkor tudod az okokat, magam is az vagyok, ami te. Analfabétizmus, alapvető kompetenciák hiánya egyes nézői célcsoportokban, lelki szegénység, unalom, minták hiánya arra, hogyan lehet a szabadidőt értelmesen eltölteni, helyi civil szerveződések hiánya,ahová eljárhatnának az emberek, minden más (pl sport, mozi) pénzbe kerül.

I_Isti 2010.03.07. 21:27:37

@Barát József guru: Azt, hogy "debil" úgy mondják pc-ül, hogy "alapvető kompetenciák hiánya".
:)

I_Isti 2010.03.07. 22:05:20

@Barát József guru: Egyébként meg minden más pénzbe kerül ugyan, de a tv nézés is pénzbe kerül, viszont valami okból fontosnak tartják a népek azt, hogy legyen tv-jük. Kedvencem az a kép, amelyen egy putrinak látszó építmény tetején van T-Home tv tányér, UPC tányér, meg DiGi tányér is... (Nekik mondjuk nem kerül pénzbe, mert a rendszer úgy működik, hogy
1) vigéc eladja a szolgáltatást,
2) szerelők kimennek, kiviszik az STB*-t, fölszerelik a tányért, bedugják a tv-be, beállítják stb, és csóválják a fejüket rendesen, viszont ez senkit nem érdekel, ugyanis a salesnek hoznia kell az eladási számokat, és ugye így jönnek a számok...
3) vigéc felveszi a jutalékot a szolgáltatás értékesítéséért, a sales hozzáadja az eladott számot a kvótájához, és örül, nagyon örül.
4) Ügyfél persze kettő db stb-t kért, amiből a második a következő nap átalakul kb 20eFt kp-vé valamelyik műszaki bizományiban vagy valahol, ahol az ilyen átalakulások végbe szoktak menni, viszont a szolgáltató ezzel le is írhat az eszközei közül kb 78ezer forintot, amit ráadásul drága ajrón importált kínából - vagyis még a devizaügyletes bank is jól járt raja. Ezt szolgáltató persze még nem tudja, mert
5) hála a roppant elmés marketingakcióknak, az első 1-2-3- 6 hónapban (nem kívánt törlendő) nem kell fizetni, vagy csak feleannyit kell fizetni a szolgáltatásért, mint amennyi egyébként az előfizetési díja,
6) szóval fentiek miatt drága ügyfél 3-4-6 hónap alatt befizet esetleg egy fél számlát, maximum, de inkább nem fizet semmit
7) a szolgáltató követelései bad dept-é válnak, aztán kikapcsolják a cuccost - de ez természetesen hetek, hónapok kérdése.
8) ekkor az első STB is átalakul 20eFt kp-vé.
9) szerelőnek ki kellene menni, és vissza kellene hozni a két stb-t, viszont --mivel valszeg az előző cég tányérját is ő szerelte**, és a "milyen szettopboxot akarszte?, nem volt semmilyen szettobox, mennyémá! felszólításra már akkor is inkább visszament az irodába stb nélkül, inkább csak kitölti a papírokat, mintha kiment volna, és az stb-t az ügyfél nem szolgáltatta volna vissza úgy.

*stb: lehet beltéri egységnek is hívni, vagy akárminek, az a lényeg, hogy kell, és kész.
** a világ aránylag kicsi, valszeg egy kisebb településen nincs 3 külön cég, 3 külön apparátussal, amelyik a nagy cégek tányérjait tudja szerelni alválalkozóképpen, valszeg csak egy kis bt-szerűség van, és az szerel mindegyik cégnek. Nagy anya-multi cég vezetése szerint csak akkor van gond, amikor upc-s ruhában szerelnek T-s tányért, mer' azér az egy kicsit ciki. Viszont ha megkérdeznék a szerelőt, akkor valszeg elmondaná, hogy azon a környéken egy petákot se fognak fizetni előfizetési díjat, és a meghekkelt villanyvezeték is enyhén életveszélyes, amikor bármilyen elektromos fogyasztó be van kapcsolva a házban. Természetesen a szerelőt soha senki sem kérdezi meg efelől.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.03.08. 12:44:56

eltekintve a téves kiindulási premisszától klassz:)

magyar-magyar szótár 2010.03.08. 12:57:04

@Barát József guru: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
De miért nem Winkler Nóra műsororáról -az m1-en fut- TérErő, vitatkozunk? Pompás volt, Šwierkiewicz Róbert vagy fe Lugossy engedte be műtermébe. Azok a pompás, von Kuendue nyerge alá való czombákok! s kedvencem, az ex-SziklaGatya, az agyilag kottás. (Agyalapra gyúr)
Miért nem erről folyik nagy tááássadalmi vitra az értelmiseggiek között, hogyan tud zsinórban ilyen jó reportokat Winkler és Erdélyi. Hogyan lehet ennyi jó fetőnk, mi az, hogy Lugossynak már akkora a mája, mint egy werDhelymszekrény [Wertheim] és ezt ő Düonűszoszi Létformaként eufemizálja (azt, hogy zoknira issza a zagyát) ...(ámde mégis metsző öniróniával...) Miért nem fehér László minimal-hypernatural-ja fölött csapnak össze fennkölt értelmiseggjeink (ugye, győzikesót nem néznek a sokkútúrálódássuk mián nem érnek rá...)

magyar-magyar szótár 2010.03.08. 13:04:19

@heki: @Barát József guru:
Máshol már kifejtettem, hogy miért és mennyivel jobb az echtes brazil szappaniopera afejlett nyugatinál. És ez amiatt, mert fennkölt éjrópajiaink azt hiszik, hogy:
"Na, most csinálunk a bunkójjaknak egy Verliebt nach Berlin -t, ezeknek az ergyáknak ez is jóü lesz. A Cobra 11-ben a lassított felvételen látszik az autóborító hidraulika: tesz rá... látni, hogy E-36-os BMW-re aplikálták az utódja lámpáit, ezel foglalkozott a Belsőség is azt hiszem, Winkler Róberték, Opel Omegából vagy miből barkácsoltak VW Phaetont...

Sajnos az igaz: Virág könnyei valódiak voltak kisszive majd meg szakadt s mint ex-gyogyo-tanító, simán látom Virágon a só káros hatását... De egyébként Győző sója semmivel sem tisztességtelenebb, mint a TV 2 Napló vagy Tények című műsora volt, amikor az aktuális agitproppóhoz csináltak "tánysó"-t. És ismétlem: Győző inzertjében ott az igazság. (Meg volt végül egy "léleplező"+ riport, amiben Győző öccse eklárulhatta, hogy 40% se volt igaz. És mitt mondott Pálffy-Borissza-KáDéEnPé-s Pista, mennyi is lehet kb igaz a hiradókból. És a Pannon PuNa só, az milyen volt, meg a Lendületben Az Ország só?? Hát az Őszödi Igazságbeszéd Só ?

magyar-magyar szótár 2010.03.08. 13:07:40

@I_Isti: És milyen sokan is laknak egy ilyen tető alatt. ("Mittomén kik intízték jeztet, a menyemék vaótak, elkeőtöztek régen!" )

Barát József guru 2010.03.08. 15:52:44

@magyar-magyar szótár: Hogy miért nem arról és miért erről vitatkozunk?
Mert a post címe nem Térerő, hanem valami más.
Te vagy itt a témavezető, mi csak hozzászólunk a feldobott gondolatokhoz.
Ezek a TE kedvenc témáid.

magyar-magyar szótár 2010.03.08. 16:51:43

@Barát József guru: Neem-neeemmm! A téma a magasfokúúúan műűveltek és libérijállisok finnyássága. Nem néznek maónikasaót, mert szemét. CSAKHOGY a maónikasó -bár szemét, tudjuk hogy készül, a storyboardereknek jogában áll meghamisítani a történeteket.. szereplőket látunk, színészi alakításokat. Vannak tehetséges Dirty Family-k meg tökbuták, olyankor kurtánfurcsán hamar veszi elő Mónika a kártyát, amire az van odaragasztva, hogy most köszönj el szépen...

De van-e esélye műűűvelt éértelmiseggjeinnek arra, hogy egyébként proletárt lássanak? A műűűvelt értelmiseggjeink afféle "a mi bantujaink" drága bozótlakóink.. képzelik el a cigányokat, rózsás tarkaszoknya, a férfiak fejéringben, ropják a táncot, ennek a nagyvárosi változata a nyóckeres romantika, az a hazugságágazat, amit Dopeman demagogizál.. cucojológius csajok nedvesednek be Dopemantól, hogy húha, de egy csicsákó mélysége ez a slum-létnek...
Kb 40% igaz azonban a Mónika sónak, az alakok, a sztori foszlányai. Sminkes nem tudott olyan széjjelivott és szopatott proletárasszony arcot (maszkot) készíteni. Könnyek szöknek az ember szemébe amikor láthatóan turkabutikcuccokkal fizetik ki a szereplőket.
Nem állandó nézője vagyok (ugye, ez szégyen, hogy 4 óra Győzikét láttam.. igazi fejletttöntudatú libérijáliss egy percet se látott belőle, de ám ő nem előítéletes, mégis tudja, hogy ganaj az egész

nem az egész

40% igaz. Én szeretnék ugyan olyan fennkölt lenni, mint Hannibal, hogy már másfél percéből tudjam, hogy ganaj... de mit csináljak, sok helyre eljutottam már, de nem mindenüvé...
Bennem van kíváncsiság.. persze ez veszélyes, mert akkor egál vagyok a szemét tömegekkel, akik ezt a szemetet zabálják, amikkel a szemetek etetik őket..

Nadehát a hiradónak is csak a 40 %-a igaz.
Mert a Morvai Krisztina sónak hány százaléka?

Mert morálisan miben különbözik (az egyfelől morálisan ugyan magyarázható) matulista fikaista (jószándékú ugye, merő népnevelésnől füllent a hoaxban...) belehamisítás vagy az, amit a szintén jólképzett médiajógyerekek a mónikasóban csinálnak..
Erre válaszoljál kedves Józsi, ne maszatolj...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.03.08. 17:14:08

@magyar-magyar szótár: győzikesót azért nem néznek, mert nincs

volt is, lesz is, de most nincs:)

winkler meg, szegény, erőst amortizálódik...:)
(márhogy külcsínre)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.03.08. 17:15:59

@magyar-magyar szótár: kikérem magamnak

(sajnos) nem másfél percet néztem

és nem mondtam, hogy ganaj

épp ellenkezőleg: mint műsor, az elmúlt tíz év egyik legjobbja
szinte hibátlan trash reality

csak éngömet erőst idegesít győzike győzikesége:)

Barát József guru 2010.03.08. 17:45:29

@magyar-magyar szótár: nem maszatolok, nekem igazolásom van arról is, hogy nem néztem a modern képmeséket sem:)

de attól, mert a modern matulista-fikaista hamisít, attól még nem lesz jó a Barátjózsi só

a téma sokkal messzebbre vezet, azt is belekombinálhatnánk, hogy a libriben a besztszeller polcon kik és mik vannak fenn
ha valóban kiváncsiságból, akkor

kíváncsiságból elolvastál már Fejőséva könyvet vagy terézanyut? esetleg olvastad az Alkonyatot és Stephani Meyer könyveit? Dan Brown? VVirág? hm?

nem arról van szó, hogy te szeretsz minket fikázni? :D
süti beállítások módosítása