szépséglyuk - szépfenekú, jólábú, nem csupa-csont háj lány, de akár 50 éves asszony, combja tövei között, a nagyajak szilvácskája alatt át lehet látni, két-három ujjnyi kb az ideális úgy, hogy alatta közvetlenül a combok szinte vagy tényleg, összeérnek.

Az utóbbi évized csipőnaci divatja következtében, főleg a csupacsont-és háj (tornát ellógó) lányok köldökalatti része fordított nyolcas alakú, a hájtottyadmány, amit a csípőnaci korca felnyom, nagyobb, mint a fenékbőség, sőt a SZUPI CSÍPŐNACI V alakú, érdektelen formájú ülőszervvé punnyasztja össze a popsit, ha még a segge vágata (a tanga jóval fölötte) kitetszik, az nemhogy nem sexy, de un. Az rendben, hogy sok lány nem látja magát hátulról vagy félprofilból, ahogy hájas hasa kilóg a gatyója korcára vérágasan, az is, hogy a pasija nem őszinte vele, de nincsen neki egy jó barátnője?- aki figyelmeztetné, hogy hát bazmeg, azért emmá gááz???

 

Az utóbbi időkben Madonna néni , aki még a hosszúderekú, fokhagymagerezd alakú, szépséglyukas segget formáló igazifarmerek korában szocializálódott, mozgalmár -kodna a hosszúderekúfarmernadrágok retro-jáért, de & ám egy fordítottnyolcas alakú hájtottyadmányt ellenkező formába belepréselni még gerincen hánykolódván behúzott hasikóval sem lehet. Majd, amikor a malachasú lányok anyukák lesznek, az új lánynemzedék fogja   a foghagymagerezd alakú popsijaikkal kergetni föl a vérzsírjukat. Hosszúderekú farmer lesz majd a lááázadás szimbóluma. Hogy fog majd tetszeni az urológusbácsinak 2027 körül az akkor 44 éves, az állandó felfázásoktól elgennyedett veséjű néni  ribancrendszáma viszgálat közben !

 

A szépséglyuknak, mint más nőialkatrészeknek , általában bio funkciója is van. Hihetetlen, de az evolúció során a punci egészséges szellőzését biztosította, még a Willendorfi Vénusz-nak is volt. A bioszellőzési rendszer esélye még egészen a múltszázafordulóig fennállt. (Pompásan örökítette meg az eleinte csíkos és szineivel üzenő női nadrágocska történetét Krúdy Gyula.)  Ma már senki jókislány el nem képzelheti, hogy a 16 gyermeket szült Mária Terézia is állandóan bugyi nélkül volt, meg Szendrey Júlia és Déryné is.  A netokratív picsásodás egyik cukiságos tünete a Sztárnők Bugyinélkül című össznépi vizuális seggfejség. A bugyinélküliséget eredeti  evolúciós dizájnolású nő már csak azért is megengedhette magának, mert a punci   izmozottságában hármas zárógyűrű- sorral   kéne rendelkezzen.  A nőgyógyászok öröme felfedezése azonban gátolta a nuna természetes szellőzését. Persze a pina szőrzetének vagy a cincirinek, a pamacsnak vagy a hónaljkutyának is funkciója volt addig, amíg a gyakorlatban leginkább csak mosakodáspótló  intim déodorant-okkal sikerült egyénileg leölni ezen testtájak bio (magátólvaló, jó-baktériális) védelmét.

 

A medmekszben nem is az lenne a szörnyű, hogy gyalog kéne elmenni 600 méterre a közibe-e-e vagy sort kéne állni hat órán át az egyetlen iható vízforrásnál, hanem az emberi testfelszín tejsavfaló baktériumainak túlságosan lassú újra elszaporodása... A szépséglyuk harmadik funkciója a humanoid hímegyed termékenyítésre szolgáló szervének a helyes (eredeti természetes) irányból a rendes helyére vezetése is. Jaj, hát a szagok és ízek, hát ez tényleg az ízlés területe, biztosan van, aki szeretné az aloe vera whit Früling Blume illatú camambert sajtot eperszappan ízesítéssel. Élelmiszeripari fejlődésünket tekintvén bizton számíthatunk majd ilyesmikre is.

 

egy popsi, ami lehet akár szépséglyuk-as is:

 kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr561374525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak annyi hogy 2009.11.11. 21:16:25

Ez a szoknya- bugyi- nadrág- alsószoknya stb téma elég nagy butaság. Nagymamádat kellett volna kérdezni az ügyről. Bár ha férfi vagy, végülis mindegy.

magyar-magyar szótár 2009.11.12. 03:23:29

@csak annyi hogy: Ez nem nejlonliberális blog. Itten, ha valaki miértis-miértis (ezek az übermencsliberálisok) -t mod, bővebben is fejtse ki. Érdekel, hogy mi lenne a butaság, főleg, mivel ezekről nagymamámmal is beszélgettem, ő még havikötőt alkalmazott, de gondolom Ön azt se tudja mi az , pedig kimosása és titkos szárítgatása bizony nemkönnyű volt, ámbár green-ség ma és bezzegamerikában fejletudatú igazánliberális kislányok is hímeznek maguknak ma már. Szóval "miért is butaság"? Így tét nélkül akármit lehet büfizni, tessék levet is hozzá...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.11.12. 10:40:48

@magyar-magyar szótár: ezzel - "csak annyi hogy 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban" - minek?:)

csak annyi hogy 2009.11.12. 15:02:57

Rögtön leliberálisozni azt aki nem ért egyet, könnyű és divatos is.
A hozzászólásom az "emmá gáz" finomabb verziója volt. A bugyi hordáson nincs mit értetlenkedni.
Egyrészt, ha egy virgonc kislányka vagy asszony nyáron szoknyához nem viselne bugyit, szegény előbb utóbb megszégyenülne. Városon belül valami fertőzést is összeszedhetne így, ha hosszú a szoknyája akkor is. Rövid nadrágocska, műszál harisnya ugyanúgy a kórokozók tenyészetévé válik, a melegben mint a bugyi. A tél az külön történet. A dédikém nagyon sok alsószoknyát hordott , tönkre is ment a csípője meg a háta szegénynek a súlytól. Nagymamámat viszont előszeretettel csúfolta, hogy bő vászon nadrágot meg nagy bugyit hord.
Mindketten állították, hogy a munkához az ő viseletük az ideális. Van aki a hidegszéltől felfázást kap, van aki meg elücsörög a betontömbön is. Ugyanígy változik személyenként a gombásodásra való hajlam. Nagymamám és testvérei akkor gyógyultak ki az állandó felfázásból, mikor áttértek a fent említett viseletre. A dédi az tavasztól őszig papucsba és szoknyában dolgozott. (Bár lehet, hogy ő is felfázott csak nem szólt, jellemző lett volna rá.)
A csípőnadrágból kibuggyanó háj az csúnya szerintem is. De a bugyit magát (nem a tangát) sokan igénylik.

magyar-magyar szótár 2009.11.12. 16:10:48

@csak annyi hogy: Köszönöm a választ! -azárt ott volt a liberálisozás mellé a nejlon is ám! (Azt akartam mondani, hogy itt lehet kommentelni, sokat is és semmi sem off jóformán.. nincsen moderálás, mint egy jógyerekblogban)
..szokás dolga, igen...

thewitch 2009.11.12. 18:43:54

Én eccer kipróbáltam, milyen gatya nélkül, csak cipő, farmer és pulcsi volt rajtam, nagyon szexi érzés volt. De mindég féltem, hogy lecsúszik a zip, akkor nagyon ciki (akkor még nem volt újra divat a gombos fly). Csak ezért hordok továbbra is boxert (nem a kockás XXL-est, hanem a sztreccset).

magyar-magyar szótár 2009.11.13. 01:45:47

@csak annyi hogy: @thewitch: Végülis a gatyatéma detto, ugyanis az a szűk..ö.. bugyi.. amit a férfiak alsónadrág címáén hordanak.. ha lennének férfigyógyászok [vannak, az urológus :D -a szerk. röh.] , akkor A Férfigyógyászok Öröme! lenne a neve. A gatyában szabadon limbálódik, ami himbál s ez mind a potenciára, mind egyebekre nézve egészségesebb, sőtéshát a szoknyaszerűség, amit a mediterranumban ma is lehet látni nyaraló helyi és hosszabban időző külföldi férfiakon. Korunk férfija meg már megszokta a passzentossat

fruttipapir 2009.11.16. 13:12:48

@magyar-magyar szótár:
Van aki nem preferálja a szűket...

És egyáltalán...nem. :P

radiologus.hu · http://www.radiologus.hu 2009.11.25. 21:03:07

@thewitch:

Teljesen normális dolog az alsónadrágtalanság, a régi pásztorok gatyájában sem volt alsógatya - egyébiránt a manapság divatos szűk farmerek erőst rosszat tesznek a megfelelő spermiumszámnak.
süti beállítások módosítása