Az elefánt könnyen tanul és semmit nem felejt.
Mi az, hogy!
A magyar bolha akkora, mint egy mangalitsa wooly pig és triplatokája van, mint vietnámi kollégájának.

Történt pedig, hogy az MSZP, kontra Demszky, Hagyó Miklóst szerette volna új polgármesternek A Város-ba. Hagyó ma majdnem olyan kövér, mint Tarlós István volt fogyókúra előtt, a  Húgyos Kossuth-tér szépidejében, de ez sem zavar annyira senkit. Hát akkor még hogy tűnt volna föl véleményformáló jógyerekeinknek az, hogy a nyalómédiában feszt Hagyót mutatták. Térdén lovagoltatott egy újságírólánykát, aki szilvácskáját izgetetvén nyúlt a Miki bá almájáért –miközben ő a szegénység felszámolásáról orált. Hagyó itt, ott - bármilyen reformjavaslattal Hagyó állt elő. Ha láttuk Hagyó Miklós mosolygós, kedves arcát a három piacvezető TV-hiradóban [4,2 millió össznézőszám], már tudhattuk, hogy A Város népe megint kap valamit Hagyó bácsitól, vagy szegény gyerekek szánkóját fogja Miki bá' felhúzni a dombra.

Márpedig ez Demszky Gábornak nem tetszett. Demszky körülbelül annyira profi a politikához, mint Fodor Gábor, viszont az igazán befolyásos véleményformáló jógyerekek neki dolgoznak. Bocsjav.: ingyen nyalnak neki.

Véééletlenül pl a BKV-fikázás bloggiális népsport : ezzel készítik elő azt, hogy a BKV ki-privatizációját á lá MÁV-teherfuvarozás lenyelessék a zsírbunkó népekkel.
Így aztán Demszky bácsi, az őt nagyon szerető médiális jógyerekek segítségével, meg a netokratív néphülyítés természetes puruttyizmusát kihasználva kb egy hét alatt saját dugájába boríjjotta össze Hagyó  Miklós bácsi és A Város Maszopp -ja álmait a polgármesterságről.  (A Város maszoppjainak az is elég lenne, ha a 2012-es előrehozott választásokig A Város lehetne az övék…)
Csakhogy a netokratív néphülyítés nem való még a Felnőtt Bácsik kezébe se. Okos Felnőtt Bácsi jógyereket fogad föl havi 300ezerért net-tanácsadónak. Túlszaladt az ügy az eredeti célon. És itt mutatja meg a profi, képzett politikai elit, hogy ha kell, mediális ellenorkánban is szembe tud menni úgy, hogy Hagyó Miklós akár még polgármesterjelölt is lehet.
Hogy a bolha bolha maradhasson, és ne az elefántra figyeljen föl a zsírostobanép, ezért az MSZP élére áll a kutatásnak: Derüljön ki minden olyan szerződés, amiben közpénzeket tocsikolnak pártzsebekbe.

Mert az ügy túlszaladt a célon (a netokratív Plug & Play eszközök kézileg nehezen szabályozhatóak...) a "kormány" hamar barkácsolt egy rendeletet, ami miatt minden önkormányzat cégeinek menedzserszerződéseit napvilágra kell összetalicskázni. Ezekben a percekben, amikor ezt pöntyögöm, [2009.09.16 6:23] Holdrabló aus Basahalom blvd már ötödjére futatja meg cikkét a helyesírásellenőrzőn arról, hogyaszongyaja Debbezzeg Debrecenben Kurvázó Lajoss! Óriási entropikus zsivalyba fog fulladni A Város ügye. És benne a szokásos tocsikolásé: Mert ki az, aki elhiszi, hogy a menedzserek a tocsik-sápok leadása nélkül, tisztán zsebrevághatták a 30-80-100 millákat. Éspersze a BKV milliárdjai egyenlőek a DKV millióival (ez a Tóta W Attitüd féle 10=1 -gyel egyensúly)

És az MSZP türelmesen még csak ezutánra tartogatja a fideszes gazdaságibűnözés skandallumainak (kifizetetlen parkolási birságtól fölfelé mindent) kiteregetését.


2010. februárjára már megcsömörlik a hírzabáló az entropikus káosz-zsivalyban a gazdasági bűnözés tényeitől annyira, hogy aki a politikai ellenfelére, mint gazdaságibűnözőre mutogat, azt lenyeli keresztbe inkább, semmint rá szavazzon. Ámde ekkor még a FIDESZ mindig az analóg tolvajtkiáltozásaihoz fog ragaszkodni. 


Ezt is jól beszoptátok gyerekek, akkor csummázzatok szépen, oszt kuss, megharagszik apu és még egy Modern Képmeséket kell megnéznetek, a tik pénzeteken a tik eszeteket mossák , és aztat kapjátok CD-n az érettségire is, hogy az önkormányzati választásokon legalább jól szavazzatok, hátmég a 2012-es előrehozott választásin!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr271380491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.10.06. 11:25:26

az a 2012 honnan?

És ki taszítaná le trónjáról I. Viktort?
Feri visszavág? Vagy tán Gordon nem vagyok politikus? Vagy valami újahús?

Mondjuk, egyik rosszabb mint a másik (ti, hogy Viktor maradjon-e tízévig vagy hamar jöjjön új nyikhaj)

magyar-magyar szótár 2009.10.06. 12:59:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ach, hát Napoleon Bonaparte is feljött még Elba szigetéről, sőt diadalmenetben. Kész tények, kikerülhetetlen csőődtömeg, elköltött IMF-segély, lerohasztott önkormányzatok (sőt, már a peronon van a cigány szőlőbányász banda, hiszen a MÁV góré , a miniszter majd belerepedt a röhögésbe, én is, a MÁVgóré fideXXXes, állhat ki a hülye seggfej bejelenteni a felszámolást.

Minrek nyikhaj? A nyikhajok célja ennyi volt, ne legyen €-csatlakozás és maradjon fenn a káosz a zavarosban halászáshoz, ez megvan, innen a nyikhajoknak tökmindegy.
Ja, elfelejtettem mondani, hogy 300 rúgóért vállalom A Vasút a Jövő Zöld Közlekedése című rizsa összeguglizását. Sajnos a másikért, a >>Félig Felszámolt ÁM KORSZERŰ Vasúttal a Békéscsaba-Bp-Békéscsaba 28000 Ft-os retúrért címűért csak 50ezret kérhetek, mert összekoppintották már előttem. (A Budapestről Bécsbe naponta vonattal ingázó bp-i alaménijomifjúságról szóló vízióval egyetemben.. sajna)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.10.07. 00:51:27

@magyar-magyar szótár: tudod, hogy Viktort 20 éve erőst nem kedvelem

sem

de ennél azért ügyesebb gyereknek tartom:)

na majd meglátjuk

de van rá esély, hogy 18-ig marad

magyar-magyar szótár 2009.10.07. 06:03:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Orbán kettőt léphet:
-nem lesz miniszterelnök és akkor bukta (bár az ügy ettől kihúzhatja 2014-ig)
-miniszterelnökjelölt s miniszterelnök lesz s akkor aztán a mindenidők legnagyobb buktája következik...

Orbán , ha lenne valamicske politikai puczája- Új Zélandra emigrálna szőlőbányásznak .
süti beállítások módosítása