Többször fölemlegettem már azt, hogy az index költözős-önszopó-nyaló nyálzubolyában az egyxik jógyerek egy fekete bakelit telefonkagylóval ökörködött, hogy ez ugye, a K-vonal, amin leszólnak. Vagy néhányszor már elsütöttem erre a hasonlatot: Piolós Julis nyénnye, tüzet tűzzel oltván a pletykáknak elejét úgy veszi, hogy maga tódít maga-magáról olyat, hogy tegnap este már megint négykézláb ment haza, olyan részeg volt. Holott pedig ez nem igaz: háromkézláb tolatott bele huggyozás közben az orgonasövénybe. De ugye a többi falurággyókok szemtől szembe kényszeredetten vihognak, hogy "ááádehogyuisse vagy te részeges ám , Jukis, ho-óóógyisne, csak a fogadra, ha egy nyeletet!"

 

Akkor nézzük csak ezt a pompás levélkét, amit a 10-ik fülinapra küldött vízipipához mellékelt a farkasverembe esett ááátattlan kisfiú-face:

 

Kell ide K-vonal az elavult telefaXXXomnak, annak!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr471521735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása