„Bazmeg, képviselőbácsi, kellett neked pofázni Gyurcsány ellen, most megkaptad!” /utcagyerek egy MSZP-s képviselő elleni „molotovkoktélos merénylet”-re virradó reggel, 2008. A merényletért a Magyarok Nyilai vállaták a felelősséget. Hatása: háromtenyérnyi koromfolt, kormos üvegcserepek a betonon. A képviselőbácsi aztán öörvára megijedt, amikor a veszprémi KISZ-vezetőképzőben czombosodott az ő baloldaliságtudata..

A bomba működéséhez olyan anyagra vagy anyagokra van szükség amelyek valamilyen fizikai, illetve kémiai behatásra robbanásszerű reakciót váltanak ki (hő, nyomás, térfogatváltozás, stb.) Az eszköz felrobbantható időzítéssel, távirányítással, vagy valamilyen érzékelő segítségével (pl: légnyomásérzékelő, radar) .

bombagyár – a mélymagyar bombagyár 52-68 m2-es lakótelepi, felújítandó másfél-kétszoba. Üres 0,33-0,7l-es palackok, gyújtózsinór, égésgyorsító anyag [benzin].

Kód: Magyarok Nyilai.

Általános nyomozat: nyomok bottal ütése.

Leleplezés időzítése: mindig a kellő.

Leleplezés kommunikációs célja: Szolidaritásérzést kelteni az aktuálisan nem túl népszerű irányában. Mérhető javulás garantáltan 2%, de mértek már 5%-ot is. A bombagyáros közepes testalkatú 19-36 éves egzaltált [ a háztáji politizálga-gatásba bedilizett] fiatalember. Sajnos általában a bombagyárosok családtagjai (apu, anyu, hugi, bátyó, sógor stb) a Hárommillió Kommunikációszakos Országában csak kevés kommunikációs érzékről sem tesznek tanúságot, hiszen egyébként szolidáriasak lennének a szegény riporterrel, és nem vágnák rá az ajtót, hanem bombagyárlátogatást szerveznének, hogy láthassuk végre a gyárat konkrétan magát, mind a félszobát és a lakótelepi rakdösszemagad furnérszekrénysort a bűnjelektől terhes heverővel.

Kárpátia plakát, turul levélnehezék, és pirosfehérsávos [sajtónyelven „árpádsávos”] zászló. A riporteri szakma egyik legmocskosabb része ez, például, amikor a még ki sem hült tetemű gyermek áldozat édesanyjára kell rácsöngetni, vagy a hűdeveszélyes bombagyárba, de hát a főnök megköveteli, ki tudja, vivőhírpremcsi összejöhet, mindenesetre van, aki havi 90 nettóért csirkét belez, akkor 300-ért semmi sem undorító.


The Headquarter of the Bombagyardude

 bombagyár -antifasiszta flashmob

Petrétei József hívja telefonon Gyurcsányt a rendőrpalota elleni támadás éjszakáján.
- Miniszterelnök úr! Rálőttek a teve utcai rendőrpalotára!
- Micsodaaa?! Már fél kettő van?
/az egyik utolsó jellegzetes politikai pestivicc, 2007./

Helyszín: Potenciális célszemély vidéki háza. Közeledőéjkékbe arannyal ojtott alkony . A Riadtszemű, egyébként rendszeresen a parlamentbe kiküldött, szépidejében pedig a Központi Kommunikációs Vezérműtengely egyik főbb nyalóműsorát vezető televíziós még reménykedik. Nem, semmi mozgás, csak a 44 sajtómunkás gályázik [„toporog, mint a szarógalamb”]. A potenciális célszemélyt nem látni, de hozzátartozói otthon lehetnek: Két helyen is villany ég a házban, hűűű. Nem, nem történik semmi. Egyelőre, de, talán van remény –olvashatni az aggódó arcról.

Ha az index-pont-hu tudatdeformálógyárnak >>Gyurcsány karambolozott<< az, hogy a kormány-és oldalfüggetlenül szokásos esztelen száguldásban az őrezredi Audi A8 nekikoccant egy kis Yaris fenekének, akkor perszehogy bombagyár, meg bombagyárosok, amikor már Hóbagoly Bácsi is a hóttifasszista restaurácijó veszélye volt 15 évvel ezelőtti, visszaaszocializmusba-akaródzókra hegyezett kampányban!

KACSA VOLT A PUMA

RENYHETEG LÓvaszora A LENDÜLET!

Országgyűlési képviselők voltak a hajnalban őrizetbe vett

bombagyárosok

célpontjai. Az szinte biztosnak látszik, hogy Ecsődi László, szocialista képviselő rajta volt a potenciális áldozatok listáján. Az egyik gyanúsítottat a Nemzeti Nyomozó Főügyészség hallgatja ki, őt azzal is meggyanúsították, hogy 2007-ben rálőtt Hiller István házára.

A szocialista politikus adonyi háza elé szimpátiatüntetést szerveztek – mondta Az Este műsorában a helyszínről D. Bányász Gergő, aki csaknem félszáz embert számolt össze az épület előtt. A riporter az esti órákban két rendőrautót látott a környéken.

Ecsődi László politikai okokra gyanakszik, de egyelőre nem tudja, hogy miért akarták felrobbantani a házát. Szerinte többen irigyelhetik, hogy 94 óta sikeresen vezeti egyéni körzetét.

A képviselő szólt arról is, a rendőrségtől nem kapott információt a készülő merényletről, az MTI tudósítójától szerzett róla tudomást. [a mondat betűhív -a szerk.megj.] A politikust később tájékoztatta a hatóság arról, hogy elfogták a gyanúsítottat. Ecsődi Lászlónak nem kell elhagynia otthonát, a rendőrség azonban fokozottan védi az épületet. /forrás: m1, a Gyurcsány Párt agitprop műsora/

Politikai háttér: A demokratikus intézményrendszer módszeres és célzott szétrombolásának, formálissá tételének egyik sávja a parlamenti demokrácia legyalázása. Ennek keretében a képviselőket minden parlamenti párt és frakció vezetése zsarolja, kényszeríti vagy megvásárolja a szavazataikért. Az MSZP-ben évek óta elterjedt a "különben nem támogatjuk a következő választáson a kampányod/nem veszünk listára, baszki!" -típusú zsarolások. Az MSZP a legrenitensebb képviselőit már le is vette a következő képviselő csoportja névlistájáról, és egyéb eszközökkel zsarolja ezeket az embereket. Ennek a titkos társulatnak látható jéghegycsúcsa volt Tóth András MSZP-s képviselő kiállása a Gyurcsány-"kormányváltó" hoax előtti napokban -vagyis már a listások is rázták az igát... Az egyéniben bejutott szocialista képviselők pl gyakran&hetykén vágnak vissza azzal, hogy ha mindenki úgy dolgozna az egyéni körzetében, mint ők, akkor nem lenne ekkora szarban a párt. Csakhogy a májerek listásak... És egyébként is minden parlamenti párt közös célja az egyéni mandátumok eltörlése, a csak listás képviselőség. A "merénylet"-eknek 2:1-ben célja van, titkosan üzen a célpontnak [lásd az 1. mottót, saját gyűjtésem], nyilvánosan pedig a szimpatizánsokban szolidaritásérzést kelt, kissé följavítja a népszerűséget ill. lenyomja az ellenségét. Aki eddig azt hitte volna, hogy majd most másféle kommunikáció lesz, az készüljön föl rá, hogy máris megkezdődik a kampány a választásokra, hiszen a "rendes"-ig is egy év van már hátra, márpedig egy négyéves ciklusból egy negyed mindig a kampányra pocsékolódik. A FIDESZ még a nyomorult, analóg 1:1-es kommunikációs húzásaival is enntökön rúgja magát (népszavazási hacacáré), míg a Gyurcsányi Kommunikációs Tökély egy húzással minimum 2, maximum 12 csapást mér (Az Őszödi Beszéd piacradobása 2006. őszén, lekomm'ját Somogyi Zoltán [Political Capital] fecsegte ki még az első napokban..)

A cirillbetűs képen finn típusú Molotov-koktél sémája: egynél több összetevőt tartalmaz. Attól koktél, ugyebár. A bárban, ha jógyerek koktélt kér és egy tonikot bassz' elé a pultos, akkor az nem koktél, ha a tonik gépi is. Komoly ~ban persze nem masínnoje mászlo a másik összetevő.

bombagyár terméke (lefoglalt bűnjelek molotovkoktélgyárban)

..felrobbant benzines palack nyomai

Cseh fiatalok 1968-ban rendes és persze gyújtóhatású molotov-koktélokkal támadnak a szovjet tankokra: látni a tapadást biztosító égéslassító vörös lángjait és kormos füstjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr171057017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caymanos 2009.04.10. 12:23:53

Műtrágyából, sósavból, alufóliából is érdekes elegyet lehet kotyvasztani. Szerencsére ezt csak kevesen csinálják.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.04.10. 21:21:26

"szeretem a friss benzinespalackszagot korán reggel!" - draskovics tibor.

magyar-magyar szótár 2009.04.11. 06:02:10

@bs395: Draskó' bá? Én eddig úgy tudtam, hogy a provokációk, műbalhék és a face-javító zavarkeltés Szilvibácsiék asztala. Draskó' bá' el volt foglalva azzal, hogy a tehetséges nyírségi szinesfémkereskedőnek súgjon komolyabb fiskális mondatkonglomerátok megfejtésében.

magyar-magyar szótár 2009.04.11. 06:07:01

@caymanos: De az egyik legnagyobb hatású merénylet -rémlik, mintha, de nem biztos , az Unabomber Timothy KnowmyCock vagy ki-féle, is nitrogénműtrágya+gázolaj -os cucc volt.

magyar-magyar szótár 2009.04.11. 06:09:23

@bs395: Ez az! Ez az alapvető különbség a benzinespalack és a Molotov-koktél között
elméletieskedünk itt pestiessen, kérem
hát a benzinespalacknak nem csak hogy gyújtóhatása csekély, de szinte illatos a Molotov-koktélhoz képest, az igazi magyar 56'-os napalm-type (igaz, hogy előkészítése lassúbb) bukéja is tömörebb, mondhatni, Michelin-baba szagú...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.04.11. 13:26:42

@magyar-magyar szótár:
tomothy mcakárki egy épületet robbantott fel, az unabomber levél és csomagbombákat küldözgetett postán.
drazsé meg ilyen multitalentom, bármi belefér :-).

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.04.11. 19:50:29

Úgy látszik, kényszeredetten beleszólok ebbe a témába..
"A csepeli bombagyár néven elhíresült ügy még tavaly májusban indult. Akkor ugyanis a XXI. kerületi, Nap utcai lakásban tartott házkutatáskor előkerült egy tüzérségi hüvely, 2 méter gyújtózsinór, 2 zsák vasoxid-kénpor, 1 zsák műtrágya, 25 kiló kálium-nitrát, 40 kiló kristálycukor, 4 kiló ventillált kénpor, 3 kiló vasoxid-por, 50 gramm alumíniumpor, továbbá egy lábas és olyan mécsesek, poharak, melyekbe viasz helyett sárgásbarna színű, ismeretlen összetételű vegyi anyagot töltöttek és melyekből kanócok lógtak ki. "

"caymanos 2009.04.10. 12:23:53
Műtrágyából, sósavból, alufóliából is érdekes elegyet lehet kotyvasztani. Szerencsére ezt csak kevesen csinálják."

hu.wikipedia.org/wiki/Nitroglicerin

A mellékelt videóból az is kiderül, hogy ezek a dolgok valóban nagyot tudnak durranni, ha meg van a megfelelő fojtás. Ha tovább gondolkozunk, az is világos, aki ekkorát tud pukkantani, az nem "felejti" ki a koktélból az összetevőket (2cl pezsgő, 1cl cseresznyelikőr, 1cl curaçao. 1cl vodka, 1cl gin ) és szolgál fel 6cl pezsgőt. Az már egy másik kérdés, h az illető miért kockáztatja a pezsgő felszolgálásért a drogkereskedelem vádját, amit kőkeményen üldöznek ugye (mert a csórók bűne, a lopás meg a gazdagoké), és sokkal durvábban büntetik, mint a zugkocsmát.. Ennyire hülye lenne, vagy mi?

Az, h a sajtó, tépi a pofáját mindenre, az nem újdonság. Reich Jenő óta tudjuk, h ezt csinálják, tudtuk akkor is, amikor éppen olyan korszak volt, hogy állítólag nem ezt csinálták, hanem szabad és demokratikus észtet osztottak (a lágerben) a többieknek. Most nincs láger, most munkatábor van, észosztásnak nuku, verik a nagydobokat reggel éjjel meg este. A sajtócsótánynak ez a dolga: altat. Régebben papnak ment volna, és megváltásról szóló hazugságokkal etette volna a csórót, aki helyette is dolgozni kénytelen.

Az tény, h mindig akkor bukik le vki, amikor szarban az Apró família, amikor éppen egy kormányváltást lopnak el (az ellopott rendszerváltás után), és időre játszanak, h csak júniusig kihúzzuk, akkor már nem lesz bukás, akkor már szeptemberig miénk a dolog, hiszen kurvaországban nyáron mindenki nyaral, szeptemberben meg majd kitalálunk valamit. Szeptemberig a Dunát eladjuk, akkor meg már mindegy. Persze nem mondunk le, kidumáljuk a dolgot..

Nehéz elképzelni, h ennyire pofátlan lenne valaki, de most úgy tűnik, a politikai érvényesüléshez ennyire ennyire pofátlannak kell lenni. Részemről mindig megdöbbenek, ha erre gondolok, pedig Nixon óta világosabb a napnál. Nixont mondtam? Erre gondoltam: www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs , vagy erre? www.fn.hu/belfold/20060923/orban_soha_nem_hazudtam/?action=nyomtat vagy erre? www.youtube.com/watch?v=plgNeLBxcUc .. khm, nem emléxem, pedig egy hónapja nem szívtam.. www.youtube.com/watch?v=0kjL2KKil20 - ez lett volna az?.. nem tudsz olyan aljasságot, amire egy politikus ne lenne képes.. És nem tudsz olyan aljasságot, amire ne találnál egy oroszjózsefet..

Kenguru 2009.04.12. 00:33:30

"timithy mcakárki " robbantása a második legnagyobb terrorakció volt az USA-ban 9.11-után.
168 halott, 1800 kg-os ammonium-nitrát(műtrágya alapú bomba)
en.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_City_bombing
ohs-image.ohiohistory.org/images/about/pr/ctm/1996.jpg

Sajnos az a durva, hogy ilyet nagyon könnyű összehozni, és kb semmit sem lehet tenni ellene.
Csak olyan politikát csinálni, hogy egy ilyen akció kivitelezéséhez elég képzett és okos emberek ne legyenek olyan elkeseredettek hogy ilyesmiket csináljnak.

Nem ez volt az első eset idehaza, de itt az elkövető csak pénzt akart volna:
www.delmagyar.hu/belfold_hirek/terrorista_rendorkezen_-_informatikus_anyagi_gondokkal/2088699/

Amúgy az nagyon szép volt, amikor a csintalan lenyilatkozta az indexnek, hogy szerinte a fehérgalléros olajbűnözést lehetővé tevő törvényeket direkt a olajozók kervére írták, másnap megverik a
"magyarok nyilai"

Hápersze.

süti beállítások módosítása