trágyamarha - (mezgaz.) trágyatermelés céljából nagyüzemi, intenzív módon tartott szarvasmarha.

trágyamarha  speciális takarmányozásban részesül a többtermelésért.

A tej ill. húselőállítás csak mellékes, hozzájárulás a rezsiköltségekhez. Míg az ergya mélymagyar zsírtraktorosgazda az apja reves kaszájával, ha nemmegfelelően modern, vagyis deffenzív, pl nem akarja átképeztetni magát szinesfémszakértőnek vagy ingatlanbecsüsnek, elmehet a múzijumba csontváznak a dínaók mellé, hogy jajdemaókás  jauzsibachinyelven hogymongyam, addig a korszerű, tehát osztrák (vö. bezzeg a Lajtán túl másréttye dezőődebb című bubadalok haladóbaloldali  interpretálásban  ) tulajdonú mezgazerté trágyamarhákat tart. Nem csak azért, hogy biomódon táplálja a talaj mikroflóráját és faunáját, így védve környezetünket a káros agrárchemikáliáktól. Valamint, hogy fokoza a gabonahozamot. Hanem a sajátos és mélymagyar akárhováütök-nekemfütyül jogi kiskapurendszer a "szarvasmarhatartó"-nak engedményeket tesz a termőföldhözjutásban. Tehát lényegében a trágyamarha tipikusan spekulalista bullshit .

Fokozhatja a téma keltette gyönyörérzést, hogy megfelelő bíjjógondolkodásúak szerint viszont Föld-ünk ózonpajzsát fenyegeti a szarvasmarhák böffijének (kérődzők, ugye) és fingjának metántartalma. Tehát, miközben egyre többen éheznek is a földön, mégse tarsunk annyi marhát, mert az éghajlatváltozás fokoza a jólétiövezet országaiban a légkondícionálóberendezések energiafölvételét. Save The Planet.

 Tehát, ha nincsen marha, szervestrágya hiányában vegyianyagokkal mérgezzük a termőföldet, de az se jó, ha van, mert akkor meg az ózonpajzs kerül veszélybe.

Tehát minden ember kezébe az áskapa helyett konzervnyitót kell adni -lásd A Fehér Ember ajándékát az afrikai népeknek. Áskapa helyett konzervnyitót! Aid for Africa! Pásztorbot helyett konzervnyitót!

http://www.thewe.cc/thewei/&/&/bbc6/_41357907_niger_cattle_ap203.jpgA gyáritej hygienicus, nincs köze büdöset böffiző tehenekhez, élőflórásan, ha gyárilag nyomattak bele befingsz-oszt-ehetsz-is -t, ami pedig nyami az emberi bélflórának. Az a baj, hogy a műtejgyártáshoz meg napraforgóbéltörköly kell (a napraforgóolaj préselés maradványa). A jó napraforgóterméshez meg trágya. Vagy műtrágya, ami vegyszer, lényegében méreg a talaj élőflórájának és faunájának és így és tovább.

Az információ hatalom. A netokráciában, ami a spekulalizmus jéghegycsúcsa, nem az információ birtoklása, hanem a megosztása ad hatalmi pozíciót. Vagyis annak lesz igaza, aki meg tudja venni kilóra a csatornát, ami aztán az ő megfelelő igazát dűti a hülyenép fejébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr81856589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.05. 00:10:57

vagyis ha megeszem a marhát, akkor védem a földet, igaz?

magyar-magyar szótár 2009.01.05. 06:23:17

Annális inkább, mert a fekália még a marhatrágyánál is gazdagabb. Olyan országokban, ahol több a feődeken a kű, mint a humuszos talaj, minden grammját gyűjtik (pl a túristaiparos Cipruson vagy Máltán, bár Máltán láttam pocsékba, a tengerbe menni a Popeye öböl melletti hasadéknál...) Nálunk még viszont még néha a veszélyes hulladék kateg.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.01.05. 10:02:29

haladójóoldali tej pont olyan, mint

nemáá

magyar-magyar szótár 2009.01.05. 11:34:16

Haladó & jó tej az ózonrétegre veszélyes marha megkerülésével készül. (Az a baj, hogy egyelőre még valamennyi savó kell a napraforgótörkölyhöz, de gondolom, hogy már dolgoznak gipsztej és a melamin házasításán ezügyben)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.05. 19:59:57

@magyar-magyar szótár:
ponn most akarnak áttérni a nagyonfejlett szemétégetésre, amikor menne bene bele az emberi végtermék sűrűje is, oszt az égetés utáni maradékot meg útalapba meg földekre szórnák.
ja, akarnak áttérni = volt, aki látott olyat, akinek igénye lett volna rá.
merhogy idehaza a zöld vállalkozások lefoglalják a területet apóson vagy volt kollégiumi szobatárson keresztül, felveszik az uniós támogatást, és jól nem csinálnak semmit többségükben, de más így legalább addig se fér oda a jó telekhez, meg a támogatási pénz is milyen szépen elfogy.

magyar-magyar szótár 2009.01.06. 06:25:21

bs395 -Néha egy patkóhoz hasonlítom: A két vége nagyon közel van. vagyis Magyarországon nem egy feőd már 3 éves tisztulás utá megkapta a német biominősítést, csalás nélkül. Csak.. a patkó két vége hiába van közel...

Pl a biobrikettüzemben, hogy éccakai műszakban ne kelljen dógozni, egy nagy vasdarabot dobott a darálóba az egyik [maki részeg] dógozó: ezzel a vállalkozás be is fuccsolt
Viszont lám, amit említesz (kösz), az : a régi feudális korrupció, meg ez a netokratív spekulalista új (a kapcsolati tőke...) milyen közeli és mégis átjárható!

Jauzsi báchi · http://jauzsibachi.blog.hu 2009.01.17. 00:12:43

"elmehet a múzijumba csontváznak a dínaók mellé, hogy jajdemaókás jauzsibachinyelven hogymongyam"
Hirös lettem :DD
süti beállítások módosítása