fórumozás -betegség (morbus bloggisticus) Mélyen zsírmagyar változata a forum hysteriodum IGe-um  illetve a attac misicus rosa hysteria. Hiszteroid megnyilvánulás -sokszor a tourette -kórral súlyosbítva. Lappangási idejében csak fórumokon terjed. A beteg eleinte tünetmentes, néha még el is olvassa  az irányított álkérdésekkel befolyásolt "szavazás" felhívószövegét és néhány kommentet. Miként a zsúfoltabb helyeken, emelt hangvétellel igyekszik fölhívni magára a figyelmet. A betegség a lappangás után hirtelen lefolyást vesz, a fórumozó tőmondatokra és látszólag oktalan, felháborítási szándékú durvaságokba tör ki. Ha nem tetszik neki valaki, ilyen "érvei" (!!)vannak, mint barom, pöcs, seggfej -hogy a durvábbakat ne is említsem.  Nem érvel, hanem "dudál". Nem válaszol a kérdésre, hanem rágalmaz. Nem küzd értelmes vitában, hanem fikáz, mocskol. A rágalmazás esetén magából indul ki, úgy van vele, hogy ha ő sem olvassa a főszöveget, meg annak a szövegeit, akit agyvérzsírmagyar módon kenyeget össze (hátha ragad is alapon...) koholt vádjaival, akkor talán mások sem. És jól kalkulál, mert a fórumozásba átcsapó blog-kommentsorba a főszöveget senki nem olvassa. A fórumozó végkifejletében elhagyja a fórumokat és bloghelyeken garázdálkodik, ahol a kommentsorokból fórumozós dagonyát igyekszik tapicskolni. Perverz örömet vált ki belőle, ha felveszik fikától bűzlő kesztyűjét és visszavágják, ilyenkor hadjáratot indít. A misicus rosa hysteria species eleinte netújságírónak képzelte magát meg politikusnak, illetve ha mama rányit, akkor még ma is azt hazudja, hogy ő egy komoly, ismert név a bloggiális halpiacon.

A bloghelyek adminjai nem tekintik destroy-oknak a forumozás betegeit, hiszen ostoba  hirigjeikkel csak növelik a kattogásszámot. Azt is hiheti a blogtulajdonos, akinek 300 kommentje van már a fórumozásba átcsapó viharban, hogy az ő bejegyzését 567-en olvasták. Pedig ó, dehogy! 12-en se... Csak a címre harapnak, a kommentelő nickekre és avatarokra és már zuuuuummmm is... Egy morbus kuendueicus tízezrekkel növeli a kattogásszámot..

Sok bloggista attól lesz fórumozóssá, hogy úgy érzi, nem figyelnek a bejegyzéseire... bezzeg, ha jó sokat fórumozik a bloghelyen szerte, feltűnőeket ordibál (zsidózik, bolsizik, óbbáfiktórroz, zsírtraktorosgazdáz, büdöskaminyonosoz előítéletesen)  akkor támadják saját bejegyzéseinél is, a kommentsora fórumozásba csap át, és azt olvashatja az összegzőjében, hogy bejegyzését 345-en látták.. pedig dehogy! Már húznak is le a kommentsorba fórumozni!

Vannak csendes duhajok, akik csak kukkolóként élvezkednek azon, hogy hírhedett fórumozós betegek hogyan csapnak össze, és csak akkor dobnak be egy-egy provo’ kifejezést, ha kezd elülni a kommentcsata.

ágytálpénz (1) állam (1) anekdot (1) arrogancia (1) baloldali (1) bérnyalnok (1) dezonionista_zászló (1) fórumozósbetegség (1) görény (1) gründgens (1) haladóbaloldali (1) ingyensörakarózás (1) mélymagyar (1) nagypofa (1) népnevelő (1) politika (1) reform (1) stréber (1) szopjkultura (1) szótár (20) tótawériánus (1) zónijó (1)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr99387214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása