dablin [írd_ Dublin I. II. III. ] - Amidőn még fingja se lehetett az Ónijó Napja Fűtőinek a mai migránsválságról, aminek még csak ipp a hajnala ha hasad, összegyűltek háromszor is az ír fővárosban szalmátcsépelni és megszületett pár, a maivalósággal még csak köszönőviszonyban se lévő ökörség, amire szokás hivatkozni a migránsválsággal kapcsoilatos koch-olmányozások során.

kvótarendszer - A Merkelschaft  azonnal rájött, hogy a szírekkel kapcsolatban súlyosan elbaszottan nyilatkozott. Valamivel szerették volna betömni a jobboldali nacionalisták büdöspofáját és ezért találták ki ezt az élet-és valószerűtlen hülyeséget. Természetesen nem engednek, nem revidiálnak, bár ma már még a legpicsább merkeliánus báábocik is tisztában vannak azzal, hogy  a migránsokat nem lehet csak úgy kvótákba rendezni vagy toloncolgatni. A jóoldali kommunikáció azért támogatja a kvótázást, mert a rosszoldali támadja. Szemrebbenés nélkül hurráoptimistáskodnak a jóoldali agymosok olyasmik fölött, ha egy ország öt év alatt pártízezer migráns befogadását vállalja. Az orbánista kommunikációnak csak egy kis esze lenne,, leutánozta volna ezt a móccert. Mégokosabb lett volna a kvótarendszert elfogadni, mert így a magyar jóoldal legokosabbjai fikáznák a  kvótarendszert és aztán a mégiselutasításkor pont rájuk lehetne hivatkozni...

toloncolás - A jó és a rosszoldal is nyilatkozgat toloncolásügyben, bár senki ország semmilyen hatósága még csak kisérletet sem tett igazi toloncolásra. A "dublin" stílusú toloncolgatáson a toloncolt már nem is röhögi magát betegre, az egyik lyukon kitoloncolják, egy másikon meg visszamegy. Tulajdonképpen a migránsok egyöntetű véleménye az, hogy a fejletteurópaiak bamba, gyenge [korcs],önhitt és felsőbbrendűségikomplexusaikat álságos jópofáskodásokkal kompemzáló nyálas picsaemberek, akiket igen könnyen bármivel át lehet verni.

hurrákerítésoptimizmus - egyfajta bezzegelés. Az orbánisták kerítése miatt más államok kezdtek el szívni a migránsáradatban, aztán persze ezek az államok is kényetelen kerítéseket emelni, amiket persze az óvoda-középsőcsoprt színtű aktuálpolitizálgatásban eufémuicce mindenféle más szinoni,m fogalmakkal igyekeznek elhazudgálni [-> kapi szárnyakkal ill. "mászaki akadály" ] A ~ valami elbaszott naív módon bezzegel tehát afölött, ha másook is kerítést építenek.A kerítésépítés szükségesrossz, nem jó, de megfelelő és előrelátó megoldás, mint ilyewnt, a szaráshoz tudnám hasonlítani. Szarik az ember ugye, mert muszáj, de azért nem dicsekszik vele feszt, hogy ő ís szart éds lám, más is szarik. [ -> magyar szar ]

szarpolitika - Azt hiszem, a magyar történelemben ennyire szar és vacak politizálásra nem is találunk példát, mint a mai napipolitika. Az egyik csöndesamerikánus propagandaportál jót szórakoztatott azon, hogy Orbánék az alapjaiban is elbaszott politikaitanácsokért mekkora csillagászati összegeket fizetnek és aztán a pocsék kommunikációjukra még több pénzt pazarolnak a köz'éből... . Az egy magyar  "jobboldali"-tól valamennyire természetes is, hogy rosszul politizál, de mostanában már a magyar jóoldal is kb ugyanolyan szarpolitikát pocskol szanaszéjjel. A jóoldal 2011-ig legalább politikaikommunikációban profi volt, mára azonban már Pijolós Joli nyanyust is alulmúlják... Sokan azt hiszik, főleg a kádár-kori móókszista  történelemhamisítások miatt, hogy Rákosiék alatt volt ilyen vacak a magyar politika.. vagy esetleg még a Bach-korszakban. Hát nem! Szerintem ilyen gyalázatosan ócska politikai élet még az elmúlt 25 évben sem volt, mint mainapság... 20-22 éve még volt pár tényleg is liberális gondolkodónk meg újságírónk.. a szabadgondolkodás még nyomokban felfedezhető volt, mára azonban a szabadgpondolkodás a teljes magyar szellemiéletből kipusztult, névelője se maradt...  A szar azonban nemes anyag... mivel ennél lennebb már nem lehet, talán valami jobb érhet [komposztálódhat] belőle...

sorosozás - Egyfajta szalonzsidózás az orbáni "klasszikuspolitizálgatós" réthorikában. Maga a sorosozó ugye nem zsidózik, viszont a a "jobber demagógok" számára Soros György [-> George Soros, agg spekuláns]  neve afféle karmesteripálcabeintés, lehet zsidózni.

nemzetállamozás és "globalizmus" - Tkp ez, ami most van és amitől egy jógyerek orgazmikusan összekakilja magát örömében, vagyishogy Mahacskalában vagy Mhadarkavampalidakadathban ugyanolyan deszkássapós deszkássrácok deszkáznak deszkászenére, az nem sokszínűség, hanem SzíntelenSzürke AgyHalál. Nyilván egy internetagyú nyálfazék szegényke azt hiheti, hogy a multikalcs az valami XXI. századi fejlettvívmány, pedig az un "Sötét Középkor"-ban mondjuk a Röneszansz volt az igazi multikalcs -tessék utánajárni. Az inverpolitizálásban azonban ha az egyikoldali elkezd réthorikailag nemzetállamozni, akkor a másikoldali mondolatszerűen csakis fikázhatja meg gecizheti az olyant, mint nemzetállam. Sokszínű [integritív] valami mozaikszerűen, a színek megmaradásával lehet. A seszínűség [szürke kulimajsz] azonban soha a büdös kurvaéletben nem lesz sokszínűség. Az un "világzené"-vel könnyen szemléltethető ez a kétféle, már alapjaiban is különböző eset.

baloldalisozás, liberálisozás - Az orbánista réthorika másik klasszikusan önellenható és ostoba cimkézése, amivel a balodaliság és a liberalizmus látszatfényébe galvánoz föl a gyakorlatban inkább jobber spekuláns széltolókat és aljadékokat, pl Zsanklód Zsünkert meg efféléket. A baloldaliakat hagyjuk... de pl a liberálisok alapvetően szabadgondolkodók lennének -ha lennének. A mai Aéjraópában azonban a szabadgondolkodás még nyomokban vagy reá-utaló mellékmondatokban sem figyelhető meg. Mint az "aájraópai parlamentalizmus"-ban is, afféle "frakciófegyelem" szerint senkinek az égegyadta világon semmiféle egyéni , eltérő és szabad gondolata nem lehet. tehát pl ha én jóoldali szeretnék lenni és a jóoldal nézeteivel 772 pontban azonosulok, de a kerítésügyről más, pl szabad egyéni véleményem lenne, akkor máris elmehetnék az orbánista cigány kurvanyámba, ha pedig még ráadásul jóoldali politikus is lennék, akkor az egész pártom is kiáll mögülem.

inverzpolitizálás - Ez az a kifejezés, ami a migránsügy mindenoldali politikai kezelését jellemzi, viszont el nem hangzik. Az inverzpolitizálásban a hazudozás nem a lényeget takarja el, csupán mondolatszerűen ellenkezik a másik, az ellenoldal hazudozásával. Természetesen a hazudozás ellentéte is lehet hazudozás. Mivel az inverzpolitizálásban a lényeg még elhazudozás formájában sem érintett, ezért ~ közben a történet szépen halad, fejlődik és ez igazából senkit sem érdekel. Pompásan bizonyítható ez a "kvótarendszer"-rel kapcsolatos mindenoldali politikaikommunikációban. Az un "szabad sajtó" pedig falaz ehhez a néphülyítéshez, hiszen ha létezne szabad és független sajtó, már régen azzal szórakoztatná az olvasóit, mint szarakodnak az aéjraópai mindenoldali politikusok a kvótázás embertízezrei fölött akkor már, amikor a migránsokat embermillióban lehet mérni. A  ~ "büdös zsidó Soros-t" vagy "rojatt náci cigány Órbányot" aprítana, vágna ésvagy nyírna ki -ha tudna. Valójában azonban az inverzpolitikusok  igenis érdekeltek egymás papírkutyaszerű kinyírásában, hiszen a másodikoldali ellenségkép[zés] az, ami a politikailétben tarthatja őket. Ha ugyanis a dolgot, őt magát nézzük, akkor Merkel néni már régen és teljesen alkalmatlan Németország kancellárságára, még szerencse, hogy van ez az unkoorzigeuner nazi Orbán, akivel szemben angyalként lehet őt beállítani. és viszont, ha nincsen az a "büdöszsidó Soros és az ő összeesküvése" akkor a zűjellene harcolójak is még annál is nevetségesebbek, mint amire egyébként simán és maguktól is képesek lennének. Közben a szekér halad. Fél éve tökölődnek a dumapolitikán, és egy nyomorult dablinozásra se tudtak összeülni a zajraópai mindenoildaliak... pedig most már tényleg vannak és nem is tízezrek, migránsok, akikre akár szabni is lehetne határozatokat...

magyar-magyar szótár 2015.11.07. 08:02

alkony

2015. november 4. -alkonyul a Halálút fölött:

7 komment

Címkék: alkony

Az orális (a tablettás) fogamzásgátlásig a gyerekcsinálás férfidöntés vagy munka volt. Az 50-es években a lányok szerettek volna gazdag kulákgyereket fogni férjnek és kulcsolták rá a legény farát az ölükre, ki ne húzd,, verjed belém még, gyerünk!. Debizony a zsírparaszt kihúzta és a lány hasára fujtotta a kélgyót.

Az antibébivel a nő kezébe került a döntés... és a jóléti, egyre picsább társadalmakban ráadásul dúlt az egodeizmus is. Amúgy is a picsatársadalmakban már az egész XX. századot a kétgyerekes (nullaproduktív) modell jellemezte. Ami nemsokkal egészségesebb, mint az egyke. A sokgyerekes modellben van olyan önfentartó rész, ami tehermentesíti az anyát. A két gyerek egymással vetélkedő kakukfióka, száz gyerekpárból ha egy egymást segítő akad. A kétgyerekesből a picsatársadalmakban a gyerektelen modell alakult: "Majd hülye leszek szülni élek még és az alakom meg az önmegvalósításom!" Versio: "Jaj, sokba van a gyerek, egyet-kettőt szülök és annak mindent megadok" . Ennek megfelelően a picsásodó társadalmakban a hülyék meg a szegények vállalnak több, mint két gyereket, (vannak persze kivételt erősítők, de ők sem képesek a szaporodási rátán egy tizedet sem javítani, nemhogy 2 fölé tolni... A 70-es évek skandináv és benelux államaiban a gyermektelen egodeisták a klimax idején indokínai meg afrikai gyerekeket fogadtak örökbe, arabokat. Ez a "sikeres integráció" egyik titka. Olaszországban a tartalmibaloldaliak most is fogadnak kis négert örökbe.

A Fejlettek , a Jók és Igazak istentelenek, azaz egodeisták.

Én meg azt mondom, Isten szava hangról hangra ugyanaz, mint az evolúcióé. Isten a papok állításaival szemben laza, fiatalos, kisérletező és megengedő csávó.
Az Evolúció megengedi egy túltengő elúrhodott fajnak hogy ne szaporodjon,
A Picsatársadalom egodeista picsaembere nem szaporodik - tehát kivész. És átveszi helyét az életéhes nempicsa ember. Ez az Evolúció parancsa.Ámen.

https://c1.staticflickr.com/3/2682/4029316347_409e995170.jpgkép forrása

Ó, imádom az olyan politikai szózatokat, amikben az XXX gyerekek csak vagdalják, az YYY gyerekek viszont kizárólag gyógyítják a gólyalábakat.

Ism.: a politika nem a jelen történelme, hanem a jelen történelmének elhazudozása a valóságból -és még szerencse, ha csak a réthorika eszközeivel.

Ism-ism.: A politikaikommunikáció pedig a politikai hazudozás elhazudozása a jógyereksajtó műalkotásaiban a legklasszikusabb szájbarágó [ez egyfajta indexiánus stílusözön] népnevelő stílusban, a legmesszemenőbb szelektív ténykezelés közepette, A "jobbereknél van a sorosozás, mint szalonzsidózó művelet, amivel nyílt zsidózást tudnak egy rétegből kiprovokálni. Ehhez hasonló, de sokkal művészibb és kifinomultabb módszert figyelhető meg a 444-en Kasnyik művészúr előadásában a tegnapi adásban. W. magyar óriásvállalkozó, aki kilobbyzott valamit a kormánynál, persze magafelé hajló szentkezével, ugyanis kamionsoőr hiány van s a vállalatának kellenek a kamionosok, Kasnyik művészúr a lelkes hangulat fenntartására bedobta, hogy ez a wállalkozó a miniszterelnök barátja... és már működik is. A cikknek különben úgy a fele ha igaz, de nem ez számít, hanem a felhívórész -mint a sorosozásnál.

ism-ism-ismTkp az a baj a magyar újságírással, hogy képtelen leszokni a politikacsinálásról. Ami itt a politikaikommunikációs katonáskodást jelenti. Mindig van valami Szent Feladat, ami miatt az igazmondást fel kell függeszteni. Míg az igazmondás a politikus halála (az igazmondó politikus akkora nonszensz, mint a focista, aki sajnálja a labdát s nem rúg bele...) addig a MÉDIA feladata a valóság változtatás nélküli közvetítése lenne. Azaz a politikával SZEMBEN a jelen történelmét KÖZVETÍTENI. Ezt azonban nem kapjuk meg. Az egyikoldal féligazságokat közöl polkomm rizsákban, ezzel szemben a másikoldal pollkomm rizsákban féligazságokat közöl, A naív ember fogja ezeket a féligazságokat és összepasszintja -de ekkor is csak féligazságokat kap.

A szájával persze minden csatornamunkás a függetlenségéről hazudoz -de elegendő csak a termékét rendszeresen fogyasztani és hamar kiderül hogy kiknek dolgozik: akik nem kapnak vagy nem olyant a szórásból,

Azt már még a múlt században az Élet és Irodalom fölfedezte, hogy a sajátoldalról ki kell válogatni bojóccokat és azokat díszpintyként baszogatva tettetni az oldalfüggetlenséget. De azért ha az ember állandó ÉS olvasó volt, jól körül tudta rajzolni az igazi (a régi) SZDSZ-en belüli frakciót, az MSZP-ből pedig a Gyurcsányon bábáskodó Vitányi Ivánékat akiknek dolgozott az ÉS.

A 444-nél ugyanígy megvan. Jó, minden 27-ik orbángecizésre kap egy jizzt Tóbiás meg az MSZP, hiszen egyébként agitprop feladat az MSZP széjjelkúrása is (ami még persze széjjel ~ható benne...) minden 87-ikre kap Schiffer is... (Drogos Bernadett viszont nem!! ezt figyeljük meg!) ... de aki állandó olvasója a 444-nek, az előtt jól kirajzolódik, kik a bánthatatlanok a 444-nél. 

Az lenne itt egyébként a történelmi tanulság, hogy Merkel üdvtörténete nem váltja meg a picsatársadalmat.

Képtalálat a következőre: „merkel”

Hiszen Terézanya üdvtörténete sem váltja meg a többi keresztény ember melóját a saját üdvéért.

Hiába rágják itt a willkommeniánus jógyerekek a mennyeimalasztot a hülyének nézett fejünkbe. Hiába tudóskodnak a jópofik a szakszerű menekültszelekcióról, azok a bármilyen menekültek, akik már bent vannak Merkel Országában, nem fognak onnan csak úgy szépszóra visszavagonírozni.

A széplelkű jóoldali emberjogászok már a kvótaszíreken se horgadtak föl. Most is kukulnak, a 400ezer ember kiküldése hallatán. Majd willkommeniánus oofwiederschooniánus  civilek láthatóságimellényekben százascsomag papírzsebkendőket kínálgatván fogják a kiutasítottakat, kitessékelteket a vonatokra fölterelni? A Nobel-bob-bon-nal jutalmazott Tante Merkel is kimegy nekik sírvaintegetni?

Azt is be kellene látni, hogy a Merkelschaft a meggondolatlan jókodásával nem csak a bibliaiméretű szírszaporítás csudáját hozta rá a picsatársadalmakra, de ráadásul a szegény migránsokkal eldobatta az összes papírjukat is. Nem fog menni atrocitások és rendőri karhatalom nélkül a migránsválogatás, de még a kvótaszírképzés sem.