A netokratív demokrácia leglényegét a Nagy Könyvelői Képletben ábrázolhatom a legtömörebben.

Kétfajta könyvelő létezik:

a kreatívkönyvelő

és

az agyatlan kontírozó, begépelő, szabálykövető, parancsteljesítő, önállóan nem működő könyvelő

Minden könyvelésben szükség van egy (azaz 1) fő kreatívkönyvelőre.

A netokratív gecizmus leglényege a közülünkvalóság tettetése.

A többi könyvelő pedig a másik, az agyatlan-végrehajtó-előkíszítő aládolgozós.

n+1 -aholis 1= a kreatívkönyvelők számával, n pedig a többi nemkreatív.

A netokrácia pontosan ilyen. Van a gép, a gép mögött az ember, ő a kreatív. Az összestöbbi pedig a felhasználó. Így van tehát szükség a netokráciákban "okos emberre".

A netokrácia a korai, forradalmi-felfejlődő szakaszában (a Direkt Morál korszakában) demokratikusnak tűnt. Persze ez a direkt morálos szakasz mi másba is torkolt volna a győzelem után, mint Rossz Lelkiismeretbe. A loyolita inkvizíció hagymázas vallásiőrületében nem éberálmodott a tömegek olyan megfigyelhetőségéről, ami a netokráciában a tömegek által is elfogadott alap (-> coockie-k). A személyiségem összesadatainak kiszolgáltatása a "fizettség" a netokratív ingyenesség látszatáért.

A netokrácia minden idők legnagyobb átbaszása. Minélkevesebbek minélnagyobb tömegeket, társadalmakat, társadalom fürtöket, egész kordonokat hektárszám verhessenek át. Sőt, plug 'n play technikákkal magát a tömegembert szorítják rá ennen átverésére. Legpompásabban ezt a facebook-jelenségen tanulmányozhatjuk.

A facebook-on felmérést végeztek harmadikvilágbeli felhasználók internetezési szokásain. Ezen felhasználók többsége azt ikszelte be, hogy ő nem is internetezik, azt se tudja, mi az.

Köszönöm a figyelmet.

Az igazság fáj.

előhang: Ugye,

a kormánysajtó nyiltan, könnyen leleplezhetően és ostobán hazudozik.

Ezzel ellentétben

az ellenzéki sajtó szüntelenül szívatja, szopatja és hülyének is nézi az olvasóit és még ráadásul szórakoztatóan is,

hát ki képes haragudni arra a jópofa Barney Stinsonra, ki a felelős azért, mert minden este új-s-új csajt vesz le a lábáról a legócskább dumákkal és mártogatja testnyílásaikba a clamidia-gazda faszát. (és külön bruhahha, hogy egy buzi színész játsza...)
Most kezdjem el a bájerzsót-ot figyelni, akit 4444 jógyerújságíró figyel szüntelen?
Ez afféle lenne, mintha a Verliebt nach Berlin-t kéne baszogatnom, akkor már csak inkább egy jól megírt és profi átbaszást, a How meet your mothers-t baszogatom, nem, ez legalább kihívás is

Van ugye ez a menekültügy, amiben a kormány megint rosszul foglalt álláspontot. Rémületes belegondolni abba, hogy mi lenne, ha a kormány szüntelenül minden kívánságát is lesné és teljesítené a menekülteknek, akkor ugyanis egyszerűen sebesvonatszámra szállítaná őket Szegedről az osztrák határra -ha ugye azt a leginkább jót szeretné nekik, amit ők is. Most nem szaporítom a szót fölöslegesen arra, mért is nem tetszene az ellenzéki sajtónak meg az ellenzék politikai fejenagyjainak az, ha a kormányzat a maiban mindenben eltérően állna hozzá a menekültkérdéshez.

Nézzünk inkább meg egy iskolapéldát, hogyan lehet jól mondolatot adni a kormány ostoba menekültpolitikájára. Hát a

Svédországgal bezzegeléssel.

Azonban az a jógyerekújságíró, aki ilyent merészelne és pl kutatómunkaként elolvassa a Svédországról szóló wikipédiacikket, ügyeljen az ellentétpárba állításoknál a demográfia c. fejezetre.

 Tény, hogy Svédország faszául összehasonlítható Magyarországgal és 2 fillérért könnyen be is bizonyítható, hogy ha Magyarország története nem az lett volna, ami Magyarország története volt, hanem az, ami Svédország története volt és így lényegében a magyarok , mint a varégek is,

A Magyar Gazdaság Heroinja a 444.hu című jóoldali, politikailag megbízható propagandamagazin gazdasági szakújságírójának a szóleleménye.

A kifejezés szóházasítás útján keletkezett és lényege nem a tartalma, hanem a marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban mintegy mérceként működik: jelzi az illető politikaimegfelelőségét [politikasikorrektségét]. Ha valaki jót akar magának tehát egy marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban, akkor a buziházasságot nem csak elfogadja [tolerálja] de szükség esetén kisebb (vagy nagyobb) mellette/érte való kirohanásokban tanusítja eőjjdefelvilágosodottságát.