Frick László Intézet 2014.09.05. 07:20

paratiza

Azt ugye tudjuk, hogy a 444-es fiúk másegyegyebek mellett a magyar sajtóéletet és munkásságot is tiszta szívvel és lelkiismerettel is basztathatják főleg azért is, mert ők mindenkinél különbek is ehhez. Namostaztán a belsős-szépségversenynyertes Helyczeg Málykikaka megmutatta nekünk, hogyan basz' a magyar joló!

Elsőkanyarban a paratiza csak egy sima elütés, mindenki saját felelős szerkesztője is ugye ebben az orgánumban.

Amerika kukoricaföldjei titokban marihuánaültetvények is

A fűtermesztők már évtizedek óta paratizaként használják világ legnagyobb kukoricaföldjeit. És ahogy fejlődik a mezőgazdaság, úgy fejlődik a marihuánatermesztés.

Írjuk be a parazita szót Mályknak helyesen is az ő fincsi szövegébe, lássuk, jobb lesz-e, pl az így nyert kontextusban az sül-e ki, hogy a marihuánát parazitanövényként palántázzák az amerikai jolók a kukoricaföldeken? 

A fűtermesztők már évtizedek óta parazitaként használják világ legnagyobb kukoricaföldjeit. És ahogy fejlődik a mezőgazdaság, úgy fejlődik a marihuánatermesztés.

 

Ö, hát így az jön ki (le) , hogy a kukoricaföldek a paraziták.

Száz Helyczeg Málykot a 444-be, ezret!

 

Ladánybene5ó7p.jpg

Everybody artist!

/Julius Power - Fluxus/

Mindez azonban nem jogosítja föl arra a pincért, hogy a flekkenem helyett egy flekk avangár kiáltványt rakjon le elém!

/Thomas de St. Auby kiegészítése/

Azt hinnéd kedves olvasóm, hogy ez vicc? Egy picsatársadalomban?

http://www.gyaszhuszar.hu/pages/szalay/contents/banners/1129/banner_180x.jpg?p=1407033637 Kérésem htmlmájer blogbarátaimhoz, próbálják megvizsgálni, a gyászhuszárnak webmesterkedő honnan lopta ezt a fogpasztareklámmosolykát?

Rémségesen egyszerűen tanulmányozhatóak a rosszulhazudozás műűűveletei a kormányzati -és FIDESZ agitpropban, ne kelljen már  a rezsőcsokiból kenyegetnem ide...

Hanem   ahogy most a Figyelő & Hr24 uszít hazudozván, az mesteri és tanítanivaló, tessék szépen okulni!: