Ezúton tájékoztatom a kedves idelátogatókat, hogy ez a blog bezárt. A működésének vége.

Ez egy fideszbirka, orbánhívő, orbánszekértoló NERnáci orbanopropagandisata, tisztára egy CÖF narancsbirka blog volt és ezért pusztújjon, tűnjön el, satöbbi.

Frick László Intézet 2017.02.26. 09:29

majom

Javasolt hangerő: Tátrai Tibusz Atya -beállítás [könyékkel a maXXXba]

Ünnepel a Demokrácia Magyarországon: Odabassztak a demokratikus felvilágosulterők az elnyomó kádárista Orbán rákosirezsimnek.

Minden szentnek is  maga felé hajlik a keze, és minden buzi pedig főleg a saját ízlése és a genderszerűség[ei]i miatt őt ért (vagy vélt...) pofonjai szerint tekinti a világot.

Ezt a blogot súlyos politikabuzi nick gründolta [-> Political Incorrect, blogter.hu). A politikabuzi alaptudományai -többek között- a földrajz és a történelem.

kép forrása: wikipedia

Ivarérésem ideején a szocializmus délnapjai alatt azt a vélt-cinikus hülyeséget hirdették ajakfityesztett nagy flegmával a történelemtudomány professzorai, miszerint a politika a jelen történelme. Én ezt a beállíttást aljas indokkal, előre megfontoltan, rideg számításból elkövetett szándékos néphülyítésnek tekintem.

A történelem ugyanis az, ami megtörtént.

Az újságíró, közírói és polprop agitátori arroganciáról kerítvén engedje meg az olvasó, hogy a számomra e műfajban igen tetszetős szovjet-orosz kommunista [cári idők= ellenzéki] újságírás Fényes Aurórájáig ne csavarjam vissza az időkereket.

A mi kis arroganciánkban úgy nagyjából a taxisblokád óta ahhoz vagyunk szokva, ez a leosztás, hogyugye vannak az ezek, a tehetségtelenek,

az én szóhasználatomban a kis budai presszókban okoskodó nyug. gimn. tan. bácsik

a demagógok, a szőrsapós nénik, a téeszeket széjjelbaszó torgyánokokok. Bundáskenyérszag és lesült zsirszalonnabűz. Fogatlanul tátongó szájak -a gumicsimmákból felgőzelgő gázok a fokhajma és rothadó foggyökerek gőzeivel kevercsélnek.

Az arroganiciára is kiterjeszthető Gőcsőgg Dudkó Nagy Fing szabálya. Miszerint: