A magyar szavazó egy -de nem oszthatatlan.

A politika nem a jelen történelme, hanem éppenséggel a jelen történelmének az elhazudozása a valóságból -és még szerencse, ha csak réthorikai eszközökkel"

Azaz nem történelemhamisítással. A győztesek ugyanis nem a történelmet, csak a történelem tankönyveket írják.

A Nyitott Társadalom új hősei. Voltak már hatvanhatezren is egymillióan. Jön ugye ez a büdös elnyomórendszer az olimpiaötletével, ami csak porhintés, mert az óriási lopásiötelteik elkendőzését szolgálná. De majd most a Gáncstalanok, a Jók és Igazak megmutatják, mégpedig a népszavazás intézményével.

Sport 115

Fél éve volt olimpia, szétrohad a Maracana

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán hoaxxxfotó

bértollnok. 2017. 02. 10. 21:52

"A demagóg nem megoldja a problémát, hanem egy másik problémára cseréli"

/ősi kínai bölcsesség/

A problémák dzsollidzsókere= Orbán Viktor."

Eszi az enyészet és rongálják a vandálok: ez lett az összes riói olimpiai létesítmény sorsa. Na, ezért nem akarnak sokan olimpiát.

 

Traktoroshó akarsz hozzájamenni, kislyányom? -hát nem hallottál még erről, csak megyen azzal a triki-traka-torral, oszt behajt az árokba, felburúú, meghal itt neked, oszt lehetsz özvegy 22 éves létedre!

Saffőrhöz menné kislyányom? -annak fél lába a sírba, másikféllába a bőtönybe van!

Bornyaút venné, fijam? -hát minek kínlódnál, ganajazó' osz' a lábadra lép, vírmérgezíst kapsz oszt meghalsz itt nekem, annyit nem ér!

Oszt minek járnál föl azzal a busszal Pestre daógozni fiam, hát nem hallod a hírekben, minden nap meghal valaki az M+-ason! Itteg maracc közmunkára, oszt mink is kipótojjuk neked inkább azt a kis pízëd.

Örülünk kislyányom a papírodnak, de szó se lehet arrú, hogy te kórházban idegenyek alúl hurcobájjad azokat a teleszart micsodákat meg szaroslepedőkkel kínlaóggyá, a doktorok is milyenek, csak felcsinájják az ember lyányát oszt maradhacc csúfjára a világnak. Majd szépen bemegy apád a hivatalba a pógármesterhez oszt nézünk neked valami szép irodai munkát, ha a Tóthéknak az a pulykaképű Ibolyájának tudtak valami helyet csinálni, csak összegyön neked is, keresztapám fija a paógármesterr.

Minek meszejjem meg a házat, amikor itten koncsorog föl-alá az a sok kölök, a saras kezükkel összefogdosnak mindent, tapasztani is kéne, de úgyis lemállik a fal, tavasszal odaadjuk a tetőt ZUoliéknak oszt majd ad a hivatal másik házat, van a Zrínyi úton egy tisztára új, most döglött ki belűle a paraszt!

Eddig is megvótunk a kútrú hordott vízzel, ezel a kisidőre mán csak elleszünk, 40 éve mosom lavaórba a picsámat osz' mégse haltam meg, oszt a Ráczék lyányának is milyen ura lett, osz áztathatta pedig a picsáját a kádba!

Detroit is hogy járt az autóiparral. Minek ide ez a sok autóipari befektető, majd úgy járunk, mint Detroit, pusztulás és nyomor, ha megzuhan az autóipar teljesítőképessége.

Mementók, hogy miért ne rendezzen Budapest olimpiát. A budapestieknek 4 napja maradt, hogy aláírják a népszavazásos ívet.

Mutatunk néhány fotót arról, hogyan néznek most a régebbi olimpia-helyszínek. És ismét hangsúlyozzuk: 4 nap maradt arra, hogy összegyűljön elég aláírás egy népszavazáshoz az olimpiával kapcsolatban.

Szarajevó, 1984, téli olimpia, a műlesikló pálya maradéka:

olimpia_sarajevo2.jpg

Szarajevóban a legtöbb olimpiai épületet a hadsereg használja; a bobpályát például a tüzérség vette birtokba a tíz évvel később kezdődött háborúban. 

 

A Költő is megmondta:

Ne szűlj rabot, te szűz!

Anya: ne szoptass csecsemőt!

 

 

Itt valaha virágző mezőségek, erdős ligetek, dús vadállatállomány tenyészett!

Minek művelni a kertet, amikor gyön a globális felmelegedés.

A motívumok mindig sokkal alacsonyabban vannak.

 Izgalmas lenne riportozni a proletáriátust azzal, hogy "Önök, szegények---" Pl a proletáriátus masszívuma, a cigányság köreiben a szegényezés sértés. Ő nem szegény! Akkor hadovál a proletár a szegénységmarketing  lózungokkal, ha "bolon pesti embert" kell hülyítenie, pl újságírót vagy szociológust. A magyar proletár fiatalok ezért próbálnak házasság (=összeállás) útján a cigánysághoz felemelkedni, mert a cigányság a szegénység látszata mögött sokkal jobb önérdekérvényesítő, innovatív és összefog.

Amíg a TÁRKI tudósai a budapesti irodájukból próbálják a szegény cigány falu fogyasztási adatait kisütni, addig a cigányok két literjével összeadják valamelyikük autójába a benzint és bemennek a városba olcsón vásárolni és ez a vásárlásuk a TÁRKI számára abban a városban lesz kimutatható. Azt már a TÁRKI okostojása sem tudja, hogy ez a vásárlás a "legszegényebb faluból" beutazóé. Mint ahogy a legszegényebb falu autói sem a legszegényebb faluban vannak a gépjármű nyilvántartás adatai szerint. A TÁRKI okoskatörpje csak a segélyeket képes kimutatni jövedelemként, azt, hogy a legszegényebbfalusi eljár napszámba szürke meg feketemunkára, na, azt nem képes kimutatni.

. Azt látja a magyar proletár gyerek, hogy a cigányok jobbakat kajálnak, jobb az autójuk és ha rájukszólnak, 4-5 családtag összezár és elkezd ordéjjani a bárkivel, tanárral, orvossal, kórházi nővérrel vagy rendőrrel. A magyar proletár töketlenkedik ott a TESCO-ban, mert az óccsó szűrt másodhasznosítású motorolajat megint felnyomták, kannája 3700 Ft [4 liter]. A cigány nem ilyen tehetetlen, hazafelé a TESCO-ból bemegyen az ótószervízbe és kér a szerelőtől 4 liter fáradtolajat és a motorolajat fáradtolajjal tölti utána. A szegény magyar elmegy az autójára használt gumit venni és a telipofával félfasiszta-rasszista módon cigányozó gumis 3000 Ft-ért ad neki egy 2mm -es mintázatú használt gumit. De amikor a cigány megy oda autógumiért, ugyanez a nagypofájú rasszista kussol és 1000 Ft-ot kér ugyanazért a használt gumiért: Ezért gondolja a magyar proletár fiú, hogy kifizetődöbb cigányok közt élni. A szegény magyar roncs autóját kivonják a forgalomból és az autóbontós még pénzt kérne az átvételért, nemhogy fizetne. A magyarnak a vas-szedő telipofával szidja a cigányokat, akik televasazták a telephelyét és környezetvédelmi előírásokról meg az autólemezek átvételének lehetetlenségeiről regél. A magyar szegény vasba vágná a roncs autóját: 5-6 vágókorongot meg áramot pocsékol erre. A magyar proletárgyerek azt látja, hogy a cigány csákánnyal pikk-pakk vasba vágja a megúnt autót, még a műanyag lökhárítót se szereli le és a vas-szedő nem mer egy szót se szólni a cigánynak, leméri és fizeti a 30-40000 Ft-ot, mint a köles...

Az ország valóban szegény területein a proletáriátusból a magyarság és a cigányság erősen keveredik.

És a proletárok itt nem úgy proletárok, ahogy Marx és Engels először inkább vitriolos gúnyból értette. A proletár az nem munkás. A munkásosztály és a proletáriátus antagonisztikus ellentétben van, áll. A proletár nem dógozik és nem is tervezi!

Hanem  A proletár a kifejezés eredeti értelmében: a szavazati jogáért ingyenélésben eltartott szegény.

Dedicated to Dinamuki

A politika a Zoon Politicon, a Politikus Állat kormányzása.

Az emberek a legkevésbé az igazságot akarják.
Az az igazság -ez a legtöbb kontextusban tautológiának, felesleges szószaporításnak számít. Igazság szerint -detto...

Az igazság, mint a kiosztott kártya lapjainak értékei. Mindenki szorongat magának valami (saját, kis)igazságot, de majdnem mindig van valaki másnál nagyobb értékű lap. Önsajnálat és önámítás, makkalsók és tökfilkók dédelgetése.
Szerintem az ember nagyjából óvodás korában eléri a teljes politikai fejlettségét. Óvoda után már csak az ornamentika, a cizelláltság, a képmutatás, de főleg a hazudozás rutinja az, amiben még fejlődik. Az óvodában a politika még viszonylag nyílt. Az erősek rendesen odamennek a gyengékhez és elvesztik tőlük, ami kell. A jógyerekek, az óvoda szellemi elitje nem mindig piskolja be a kiskezét erőszakoskodásokkal, arra ott vannak az erős, de buta és befolyásolható gyerekek. Ésígytovább, ésígytovább. A gyermekóvás nőiszakma, a dadusok is nők, tehát pl a kislányok jó sok politikát bevetneek a kisfiúk ellenében. Ilyen ősi politika a letyipetyyi, a kislányok egymás fülecskéihez hajolnak és összesen annyit súgnak, hogy letyi-pletyi letyi-pletyi, vagy "Hédike, csinálj úgy, mintha mondané neked valamit, aztán majd te is csinálj úgy, mintha te mondanál nekem valamit!"

Az igazság gyakran öl. Pl alkoholista, amikor először ébred arra, hogy részeg ájulatában összeszarta magát. Ez a paraszt alkoholista öngyilkosságának gyakori oka. Kimosdatja magát a szarból és fölmegy a padlásra felkötni magát vagy ki a kiserdőbe a kutyák eledelének. Az alkohol önhazugságra szorít. Önhazugságban él az alkoholista és az igazság pillanatában megsemmisül.

Egyszer a vállalkozásom titkai iránt érdeklődött egy ember. Ez egy ravasz turkus ember volt, aki úgy gondolta, lévén nemmagyar, jószívű, ami ennél a turkus nomád-ázsiai embernél az átverhető élhetetlen balfasz , tehát ügyesen kifaggathat az üzleti titkaimról.  Én azt a taktikát választottam, hogy elővettem a szerződéseimet, a Kizárólagos Jogát a franchise-tulajdonosnak mindenre, az átutalási és bankpapírokat, kiterítettem neki, ahogy még egy apekkosnak se. Hazug és sunyi emberrel szemben az igazság azért is célravezető, mert a gané csak úgy képes élni, ha maga-magánál bárkit is nagyobb hazugnak ámíít be önmaga előtt. Ez a tolvajok filozófiája is. Az ilyen alaknak tehát nyugoidtan elmondhatjuk az igazat, még inkább átverjük, mintha hazugsággal próbálkoznánk. És ez a sunyi turkus ember, igazi férfi... az igazság pillanatában , áttekintvén az "üzletem" jövedelmezőségét és a túlzó várakozásai köbeire emelvén is, messze alatta maradtak az összegek az álmodozásaiban kimutatottakhoz képest... sírva fakadt, mert ő már elképzelte, hogy tőlem elhappolva, rámigérve és kunyorálva elszerzi a frencsiz-t és havi 300000 tiszta bevétele lesz.

A gyereknevelésben is kényszerülhet az ember úgy nemigazat mondani, mint a politikus. Bizonyos szituációkban az ember, a nagytömegben az ősi majmi hordalétre visszarévedvén, tehát észérvekkel nem is kormányozható. A pánikról mindenki utólag azt panaszolja, úgy érezte, hogy kiesett a tudatából és valami elragadta. Ilyen szituációban nem állhatok neki humanizmusról papolni.

7-8 éve a csőd kapcsán voltak itt viták. A csőd közelében, számszakilag már benne a csődben még menthető a helyzet, ha az ember elhazudja. Vállalkozási szinten közhelyesen ismert ez a fogás. Kozirjev orosz miniszter 1997-es példáját szokásom mutatni ilyesmire, akkoriban még lassúbb volt a kommunikáció és a világ tőzsdéin televízió adásban követték az orosz Dúma eseményeit és ez a hülye szépen, őszintén kijelentette, hogy az birodalom csődben van. Na, csődben is lett negyedóra alatt.

2010-ben a paraszt debreceni pógármester megismerkedett az adatokkal és első döbbenetében az igazság szaladt ki a száján. Ezekis bevették ugyanis a babyface-t és jól megszopták, miszerint Bajnaiék azért nagyjából úgy számszakilag, ha egyébként áprilisra a költségvetés 83%-ának odalőve és állami területeket tökéletesen forrás nélkül hagyva, de azért mégis kezelhető csődközeli helyzetben adták át az országot, hát kiderült a csőd, ez a barom pedig sietett a sajtó elé és kislisszant a nagy képében berheő száján az igazság. Alig lehetett kihazudni az országot a hirtelencsőd nyilvánvalóságai alól.