A magyar sajtó politikai nyomás alatt dolgozik.

/Mong Attila/

 

 

Annak idején még csak azon háborogtam, hogy a Magyar Bangladesh-hez a jógyerek szlovák cigánytelepen készített illusztrációt kopizott.

http://m.cdn.blog.hu/du/dudenbuch/image/Bangladesh.JPG

Most azonban Szily művészúr egy laza, bár tökéletesen jószándékú mozdulattal Soweto-t is odatalicskázta Bangladesbe.

 

Kosice, a szlovák Tömő utca:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/11/03/article-2486333-1922040D00000578-614_964x635.jpg

PS.:

bulletLyukóbánya
Bejárást tartottak Lyukóbányán az önkormányzat képviselői és a közüzemi szolgáltatók szakemberei a lakók kérésére. A terepszemle célja a segítségnyújtás, illetve az volt, hogy a lakosok a helyszínen is megmutathassák milyen problémáik vannak jelenleg is lakókörnyezetükben. (feltöltve: 2008-08-07 :: megszólalók: Szabóné Juhász Mária,,;Dozsnyák Péter,vízhálózati üzemvezető,Mivíz Kft.;Nagy László,ügyvezető,Miskolci Beruházó és Szolgáltató Kft )

 

A múlt héten úgy döntöttek a Ziksz Faktor c. néphülyítő "műsor" gyártói, hogy a héten majd az egyik kedvencemet ejtik ki a "verseny" álamatőr, többnyire kőprofi "versenyzői" közül. Így aztán Captain Beefheart Trout Mask-jának hazai adaptátora, a szintén kapitány cTrap és bandája "kiestek"

Nemsemmiből jöttek és mehetnek a remélem nemsemmibe.

A shudra az  alja [legajja] kaszt a hindu kasztrendszerben.

Tessék, búcsúzóul a Retek Klub un "klipversenyének" 2011-es montázsa, Feri bácsi is megnyilatkozik róluk, meg látni a maszktalan arcaikat is, jó étvágyat!

 

 

 

felfedezést tette Állandó Hírforrális Kútfőm A Legorbitálisabban Szakmaielőremutató Újság a 444.hu legfaszább uj ujságíróinak egyike, tessék az öveket bekapcsolni és megkapaszkodni a tablet /// okostelefon szélében, mert:

Pablo Picasso műve, 1953.