A Magyar Gazdaság Heroinja a 444.hu című jóoldali, politikailag megbízható propagandamagazin gazdasági szakújságírójának a szóleleménye.

A kifejezés szóházasítás útján keletkezett és lényege nem a tartalma, hanem a marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban mintegy mérceként működik: jelzi az illető politikaimegfelelőségét [politikasikorrektségét]. Ha valaki jót akar magának tehát egy marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban, akkor a buziházasságot nem csak elfogadja [tolerálja] de szükség esetén kisebb (vagy nagyobb) mellette/érte való kirohanásokban tanusítja eőjjdefelvilágosodottságát.

dedicated to Hannibal Lectur

Görögország szivesen körösztöli magát amúgy A Demokrácia szülőhazájának is.

Pedig a demagógia szülőhazája is kb csak úgy... (és annyira...) ...

Egyébként a jó demagógia olyan mint a jó bűvészmutatvány: leleplezhetetlen. Az a politikai hazudozás, ami leleplezhető demagógiaként, az már tkp nem is igazán jó demagógia, hiszen leleplezték.

Ki nevezné  bűvészmutatványnak, ha a jól láthatóan & nyíltan a táskámból húzom ki azt a nyulat, amit begyömöszölvén a cilinderembe kirántanék, mint nyulat.

Ha a demagógia belátható, akkor már nem is működik jól.

Amúgy a ~ra is érvényes a magyar-magyar szótár Nagy Fing Szabálya. A mi demagógiánk üdvös és politikaiszükségszerűség a gyűlöletes geci ellenség legyalázására, bezzeg az ellenség demagógiája a szar és büdös meg undorítóan geci.

kunhalmi_mszp Kunhalmi Emese

Illusztráció:

Kunhalmi emese - !!444!!!

444.hu/tag/kunhalmi-agnes/

[Menekültügyi]Koordinációs központként lehet majd használni a pártházat ami hóttra be van táblázva és nem is telik rá a pártnak, ami 3200 ingatlannal kezdte a bizniccet.... A döntést Kunhalmi Ágnes, a szocialisták budapesti elnöke, országgyűlési képviselő jelentette be.

Drága jóoldali, politikailag megfelelő barátaim, azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy minden, ami az USÁ-ból/tóltől/rólről jön az üdvös, szép, jajdedemokratikus, hűdefejlett, kívánatos és Magyarországon pedig bevezetendő.

Tehát a

pengék a kerítésből

azaz az amerikai szögesdrót is.

Nahát,milyen szépen érik a picsa wikipédiatanárok vetése! Azok a nebulók, akiknek a gimcsiben a tancsinéncsi a wikcsiből adcsizta a háfcsit, már akár "internetes újságírók" is lehetnek, pl az index.hu-n. feladat ugyebár a kormány baszása, most aktuális ez a menekült balhé, szépen kikeressük a Menekültkérdés a XX. századi Európában című wikipédiacikkört, az 1956-os magyar menekültekkel [-> disszidensek] kapcsolatos hamispárhuzam erőltetés már megvolt, pipa, enter, akkor nézzünk egy ütőset, nácik, Svájc a Náci Birodalom fennállása alatt zsidó menekültek tízezreit nem engedte be az országba, kész is.

A wikipédiaújságíró korunk sajátos picsaembere.

Bár egyébként ez az egész menekültboom valójában az Arab Tavasz vetéseinek kalászbaszökkenése és igazából az USA észak-afrikai és közel-keleti nagy rendbetételeinek folyamánya -és akkor még meg se vizsgáltuk, hogy milyen csendesamerikaiak hogyan beszélték rá a koszovói maffiát a menekültbulira a minap.

Most pedig mutatok nektek egy szép nagy kerítést, amit egy Eőjjdefejlett Állam, mindannyiunk példaképe, Isten, Haza, Csillagossávos Lobogó, emelt a déli határára menekültek ellen és a kis magyar hamispárhuzamjártók hogy is tudnának rábakkanni, amikor nemműködő kerítéseket keresgélnek, hiszen ez milyen faszán szuperál!