Azt már tudvántudjuk,, hogy ezek mindent rosszul csinálnak, lopnakcsalnak, önzőek és elvezetik Magyarországot Európától. Ó, ezek az ezek. Ó, mindig ez megy Hogyannemtuggyukmegoldani országban! Legyünk most azonban idegenszívűek, de főleg ésszel , és tekintsük, ha nem úgy, ahogy ezek, akkor azok

a Jók és Igazak, a Gáncstalanok, ők hogyan tudták volna jólcsinálni.

lapozzunk vissza a naptárban egy évet: 2015. Menekültek indulnak Európa legfejlettebb mintaállamai felé. Németország, Svédország, ez a két eminensállam a fő célországa a menekülteknek.

Az a baj hogy tovább mentek!

/Bede Márton/

Sajnos a magyar jók és igazak nem tehetnek mást,, mint szegény jobbsorsra érdemes menekülteket segítik tovább útjukon,

Azért a magyar jók és igazak megtesznek minden tőlük telhetőt. Pl felszólalnak az EU parlament előtt és rámutatnak két történelmi tényre:

A magyarok is bevándoró menekültekként érkeztek Európába.

Magyarországnak óriási tapasztalata van menekültek integrálásában az iszmaélitáktól kezdvén a besenyőkön által a a szászok mellett a kunokon keresztül a székelyekig és jazigokig-jászokig. Arról nem is beszélve hogy Magyarország a segélyenélésben is élen jár az Únióban: a lakosság mintegy ötöde, kétmillió ember kíván segélyen élni, leszázalékolt, egyéb-éspedig inaktív. Ráadásul a segélyen élők zöme cigány nemzetiségű. Magyarország a cigányok integrációjában is élen jár míg pl Franciaországban A MAI NAPIG IS 250000 cigány él az ősi vándorló életmódja szerint, Magyarországon a cigányok mind letelepedtek, körzetenkint a legeslegfejlettebb országok No-Go zónáihoz hasonló város-és falurészekben. Természetesen olyan megalázásról. mint közhasznú munka, szó sem lehet. A segélyenélő szépen otthonában várja a napot amikor a segáélynap hajnalán végre körülveheti a posta épületét, hogy többszáz társával versengve elsők között állíthassa meg a postást a pénzéért amihez joga van!

2015-ben Németország és Svédország fennen hangoztatta, hogy ők befogadóak, tőlük jöhetnek a menekültek,

2016-ra aztán kiderült, hogy Svédországban Norvégiában és Németországban mégiscsak van párszázezer olyan menekült státuszért folyamodó, akik nem kaphatják meg ezt a kedvezményt s ezért vissza kell fáradniuk abba az országba ahol beléptek az Únió területére vagy ahol regisztrálták őket, ezzel a kitüntetetten aéjraópai szereppel jutalmazzák pl. Magyarországot, Magyarország is tehát a Jók és Igazak a Gáncstalanok  kormányzása alatt húúúdeaéjraópaiságát bizonyítaná a szolidaritása kifejezésével azzal, hogy befogadja azokat a menekülteket, akik nem kaptak menekültstátuszt a Fejlett Elsőosztályú Minta Tagállamokban.

Képtalálat a következőre: „Migrant familie in Ungarn”

Kristofer Lundström svéd szociopszichopatológus fizikai Nobel-díjat kap a felfedezéséért, amiszerint Törökországból be lehet lépni az Európai únió területére úgy, hogy Leszbosz görög szigetén mentik ki, de Magyarország az első tagállam, ahová belép.

A magyar jóoldal gáncstalan aéjraópeér képviselői öleléseket és puszikat kapnának fejlettségük nyomatékosítására.

A magyar végre kihúzhatja magát, Európában van és megfelel az európai normáknak. Szolidáris a menekültválság kezelésében.

Magyarország jelentős dollárhiteleket vesz föl USÁ-ban székelő konzorciumoktól a nemmenekültstátuszú menekültek segélyezésére és integrációjára.

2016. nyarán menekült gyerekek tízezreit [mint tudjuk, a menekültek döntő többsége, 40%-a magasankvalifikált és jólképzett, zömük édes, jóformán cuki kisgyermekes házaspár] táboroztatják a Balaton körül és hajdúszoboszlón, Berekfürdőn Cserkeszőlőn, Harkányban és Hévizen, [-> hurráriportok az indexen és a 444.hu-n] Szír paradicsomtermesztők útmutatásokat adnak magyar kertészeknek. Ingyen nyelvtanfolyamok a befogadott nemmenekültstátuszú menekülteknek.

Végre kihúzhatná magát a büszke jóoldalimagyar mint büszkeaéjraópeér.

Kitántorgók? -ugyanmár! Ha nincsenek ezek, akkor százezrek nem tántorognak ki hanem idehaza lendítik azt a dzsídípít, amit már a menekültválság megoldásának köszönhetően amúgy is emelkedőpályára helyeztünk.

Szerintem a legérdemesebb a következményekre tekintettel okoskodni.

28 komment

Címkék: divergók

A magyarok honfoglalása nem bevándorlás volt. A honfoglaló magyarok nem migránsok voltak, nem is menekültek.

A minap még a sorosozásban a szalonzsidózás egy népszerű formájára mutattam rá. Azt hiszem ez a lárvája (régimagyar: álcája, álarca)  a vén gecinek egyre időszerűtlenebb.