Elmegy az ember egy kibaszott falunapra: önszerveződés: nyuggerek. Dalárda: nyuggerek. Ha a mazsorette-ket meg a Dalma Denszin't nem számolom : mozgásművészet: nyuggerek. Egy egyet jobbra-egyet balra "néptánccsoport" az általános iskolából: nyuggerek. Plajjbakra gimis lányok ablakot pucolnak, ez is denszin, de aztán megint egy citorazenekar, nyuggerek.

"Kurvák!"

/Yossarian/

Belegondolt már valaki a kedves olvasóim közül abba, hogy Barack Obama minden jelentősebb beszédét God Bless Amricá!-val zárta?

-hogy a focialista potrohás alcsúti cigány csüngőshasú Hitler Sztálin Mussolini Kádár Rákosi csak egy beszédét is

Isten óvjon Magyarország-gal merné zárni ? :D

l.

Thank you, God Bless you, and God Bless the United States of America!

/Barack Obama zárószavai a 2008-as Nagy Denveri Konvención/

http://www.usnews.com/dbimages/master/5457/FE_DA_080624religion.jpg

6 komment

Címkék: glossza

A robbanás-szerűen terjedő netokraív idiokráciának köszönhetően -ráadásul a Kettes Számkörben, ugye, amiszerint mindenből csak 1+1=2 lehet, tehát ha tőlem nem azt a törket olvassátok, ami a fejetekbe tömtek, mint Hella néninek a gyűlölséget, akkor már más nincsen hátra, mint a potrohás pőcs-csel (a másik variáció, a potrohos pöcs is jó egyébként :D) lenni--- tehát az idiokráciának köszönhetően gyakran találkozunk azzal, hogy egy hülyeséget inverz egyszerűen csak kifordítanak. Kijelölnek a támadandó szövegben pontokat és azok ellenkezőjét kezdik dicsérni. Tehát, ha pl egy kommunikáció szerint STOP SOROS és "Soros veszélyes terve" akkor ebből "szegény öreg 88 éves Áááááátatlan Gyuribácsi lesz. Azaz

egy uszító hazudozás ellentéte is hazudozás. Vagyis attól, hogy a lyukas zoknit kifordítom/befordítom, a lyuka lyuk marad, nem varródik be.

Erre mutatok most példát.

Valamint olcsón lehet Marokkóba repülni. Marokkó kedvenc iszlamo-arab országom. A túristaiparra specializálódtak s nagy türelemmel viseltetnek a túristák iránt. Nagyon tetszenek nekem a rijádok, ezek az egykori arab főbb-nemesi... "kastély"-okból kialakított 6-15-22 szobás miniszállodák... ráadásul szinte diszkont-repjegyekkel lehet odaröpülni.

Így aztán a hír24 nevű választási-agtációs propaganda netes szórólapon egy Márki-Zay és egy Vona-Jobbik reklámriport közé odabigyesztettek egy

inverz hülyeséget

Színén ez a hülyeség a rosszgyerekmozgalomban (tehát a Kettes Számkör "felében") eléggé elterjedt, ijesztgetik az embereket -bár azt senki nem állítja eme kommunikációs istenbarmai közül sem, hogy az iszlám=terrorizmus. Netes beszélgetésben találkoztam már afganisztánt járt obsitossal, aki őrjöngve terjeszti az iszlám elleni gyűlöletet. A FIDESZ kommunikációja tanítanivalóan ostoba -erre az ostoba és kontár, gyakran öbellenható kommunikációra mondolatként a jógyerekek tóóódítanak, projektálnak, kiterjesztenek. A gyűlölettől már agyvérzsírlobot kapott híveik pedig simán benyalják ezeket a túlzó kiterjesztéseket. Az állítás szerint a menekültek tömegeiben magukat álcázva terroristák is szivároghatnak föl Európába. Ezt állítja a (különben meglehetősen ostoba, ráadásul hülyéneknézős) "jobbos ojropid" propaganda.

Az én véleményem szerint az "iszlám terroizmus" eredetileg amerikai találmány, tipikus nixon-fasiszta mcnamariánus termék, amit új ellenségképhez a Szovjetúnió bukása után találtak ki. Jó sokáig kell hergelni az iszlám-hívő arabokat ahhoz, hogy felkeljenek és beugorjanak a provokációnak. A netokratív idiokrácia kedvelt megsemmisítő érvelési módszere a személyes tapasztalat, velem történt meg vagy a szomszédommal -azok a jóravaló fiatalok, akik kizárólag semmimás okból, mint a szőőőőőrnyű potroháscigány alcsúticsüngőshasú Hitler Sztálin Rákosi Kádár diktatúrája, ki is tántorognak kényszeredetten ugyan Märchen- s Wonderlandba, de mesés jövedelmekért

"szomorúan bólintottam: Ők sem jöbbek vissza, soha már!"

Ráadásul pont Marokkó a legliberálisabb iszlám-feudális ország -nem is értem, (vagyis: dehogynem :D ) miért tántorognak ki Angliába egy ekkora földiparadicsomból, ahol a telek kb olyanok, mint Angliában a nyarak. Fázni?

Szintén az én véleményem szerint az iszlám gyakorlat és a Szent Könyve előírásai között legalább akkora a távolságtartás, mint mondjuk a keresztényeknékl vagy a magukat ateistának meg még liberálisnak is gondoló netokratív idiótáknál, akik szájjal, ha liberálisok, de a cenzúra miatt már nemsokáig, és ha jobbkezesek, valamint biológiailag tekintve a pisilőjük "férfi típusú" akkor pöccsel baloldaliak, minthogy jobbkezes általában balra igazítva tudja elrakni pisálás után.  Röviden: Magyarországon liberálisok szinte nincsenek is, de a sajtó ismert véleményformáló és műhelyei közül egy sem liberális... Szily László, nem minden évben... talán egy sajátos drogközi konstellációban liberális stílusjegyeket képes felmutatni... ővele nagyjából el is intéztem a magyar liberális újsígírók felét.

A  hír24 netes választási szórólap tehát elküldött egy riportert a gondolom a fészbúkról megismert tipikus ojropid picsához (nálam, az én szótáramban a picsa hangalaknak van egy pozitív, mondjuk úgy archaikus ősnői tartalma, a másikféle picsa nemisemleges avagy gendersemleges, és a jólétbe zsírosodott tunya, dologtalan, egyre ostobább, a tudás terhét az internetre hagyó hájizmú önző egodeista  kéjlény) tehát a nemi-és gendersemleges értelembe vett picsához elküld egy riporternőt

a címben egy monumentális hazugsággal hív föl:

Az én pénzemen ne gyűlölködjenek

Eszter egy muzulmán országban kezdett új életet bevándorlóként.

baszospicsaprovokator.jpg

Szavíra
Fotó: Iliás-Nagy Katalin

A női nem szégyenei. Eddig azt hittem, Baukó Évánál nincsen lennebb...