Magyari Péter legújabb , önmagáélrtbeszélős népnevelőjellegű agitációs-propaganda cikkéhez sem kell hozzáfűznöm semmit. Sőt, tkp el se kell olvasni.

P. Szilvike azonban a mi Péterünk nélkül is de tudta már ezt, de -december harmadikán, Goodfriend tumblijának cidázván:

dec. 3.

Just go on like this, EU have no balls against Orban, USA is our only hope for a change.

Demokrácia van Magyarországon. Annak ellenére van demokrácia Magyarországon, hogy a különben a népszerű szóhasználat ellenére se diktatorikus, se kommunista un "szocialista rendszer" annyira lejáratta a demokrácia kifejezést, gyalázta le tartalmilag, hogy az emberek már csak úgy foghegyról a pipaszutyokkal csulázták a köpőcsésze mellé még a "Rákosi Diktatúrá"-ban is. Természetesen nem azért van demokrácia Magyarországon, mert itt csupa-csupa olyan emberek élnek nagytömegekben [-> szavazóbázis] akik demokráciát szeretnének.

A demokrácia még a szocialista rendszer alatt vált szitokszóvá s sajtót meg egyszerűen A Hazugnak titulálta Kádár Népe. A szocializmusban a tömegek a demokráciát a kontraszelektív Akarnok Állam lopógépezetének látták. Az Államot tolvajnak ismerték meg és ettől a tolvaj-tól a nép nem látta bűnnek lopni. A "rendszerváltás" után pedig a magasfokú értelmiseggjeink nem segítettek az általuk nyíltan és folyamatosan ostobának lenézett népet megismerni Az Állam fogalmát, hanem elkezdték az emberekben még ki se alakult Állam Kép-et baszogatni és az Állam  Lebontásáról kezdtek el pofázni olyan népnek, ami még meg sem ismerhette Az Állam valódi fogalmát! Meg se várták a civil kezdeményezések természetes mozgalmait, hanem nagyokosan felülről lefelé mintegy lózungszerűségekkel kesztyűbedudálás szerűen és főleg megélhetési szándékkal kezdtek el civileskedni. Így a civil szó aztán hamarosan lezüllött a többi umbuldatív poltöltetű agitprop lózung közé [-> alapítványosdi].

 

"A mai rendszer legnagyobb problémája az, hogyan szabadulhatna meg a marxizmustól anélkül, hogy a hatalmát elveszítené"

Szabó Lajos magyar filozófus és könyvtáros 1951.

A múlt század 80-as éveire az un Szocialista Tömb Országai, beleértve a fő gyarmatosítót, az akkor Szovjetúnió néven ismert Orosz Birodalmat, egyszerűen csődbe ment. ÉS az akkori politikai vezetés azon agyalt, hogyan tarthatná meg a hatalmát úgy, hogy az országa csődjét pedig teljesen vagy legalábbis nagyjából szanálják. Csak egy-két ország, a Baltikumban, tudta kibekkelni a szíyleg szocialista gazdasági-politikai-titkosszolgálati erők hatalomátmentését, méghozzá úgy, hogy ezeket az erőket egy gyors, nem demokratikus mozdulattal egyszerűen kizárták a választásból. A többi országban azonban pont a demokratikus választási keretek egyszerűgép-sémája segítette vissza és tartotta meg hatalmi pozícióiban az un "baloldali erő"-ket.

Magyarországon is ez törtánt. 1990. februárja végébn az un "szocialisták" térden állva imádkoztak Budapest villanegyedeiben azért, nehogy ez a marha nép politikai hatalomban hagyja őket. Az első szabad demokratikus választásokon az addigi ellenzék egyik része került hatalomba, óvatlan, szubjektívidealista szobatudósok.. az un "rencervátás" a szocializmustól örökölt államvezetési-hatalmi struktúrát szinbte érintetlenül hagyta, a "bukott rendszer" örökösei villámgyorsan akkoriforintba számítva milliárdosokká lettek, A Struktúra baloldali érzelmú maradt.. a demokratikus választások szerinti Parlamenti palettán a lelkes amatőr volt-ellenzékieken a "buikott rendszer" örökösei nyíltan röhögtek. Négy év se telt el és A Struktúra mellett a szellemi elit legértékesebb része, a "progreszív erők" is a Magyar Szocialista Párt  mellett agitáltak, uszítottak, hazudoztak... és következmények nélkül. 4 év alatt az elmúltnegyvenévezést bojócckifogássá züllesztettk. 1994-ben a magyar sajtóértelmiség java, a legtehetségesebb legjobb újságíróink azoknak a kövét fútták, akik az 1988-89-es krach-ba vezették az országot. Tudvántudva hazudozták tovább azt a demagógiát, hogy az 1990-94 közötti ellenzéki kormány a hibás. 1994-ben az ellenzék egyik fele elárulta a másik felét és azok mellé állt, akik a 80-as évek végére csődbe vitték az országot.  Miért? -azért mert 1993-ban pár hónapig egzisztenciálisan és kissé fenyegetve érezhették magukat. A "jobboldali" kormány elvégezte azt a piszkos munkát, amit még az utolsó szocializmusbéli "reformkommunista" kormányok elkezdtek. A döntést ugyanis, amit gazdasági szükségszerűség, a monetáris pénzügypolitikai fegyelem kényszerített ki, még 1988-ban hozta Németh Miklós kormánya. "Olcsóbb segélyen tartani a proletáriátust, mint inflációnövelően munkahelyet teremteni nekik." Jellemző, hogy Magyarországon nem csak az iskolázatlan proletártömegek hiszik azt, hogy a munkanélküliséget a rendszerváltás hozta el, hanem még a magasfokúan képzett értelmiségi tömegek is, ha egyébként tudják, hogy ez hazugság, politikai játszmák közben szivesen hazudják ezt. "Ti szavaztatok a kapitalizmusra" -vágják szivesen a "baloldali" és a [szájjal]"liberális" erők a tömegek pofájába koronkint -ha éppen ők vannak hatalmon, tehát a tömegek büdösek nekik.

Az elmúlt 25 évben sokminden történt a demokráciával. Ismétlem: Sem a tömegeknek, sem az aktuálisan éppen hatalmon lévő erőknek nemnagyon tetszik a demokrácia, mert az un "szocializmnus" a szüntelen kerülőutakon sunnyogásra nevelte a társadalmat. Itt minden jogszabály a sajátos jogrendszer miatt már eleve kiskapuval születik. A Filemileország-ban már jó régen a néhai és seggfej Dudi ezt kifejtegeté.

Most könnyengyorsan 12 pontba szedem, miért van mindennek ellenére még mindig demokrácia Magyarországon:

Azt, hogy ma Magyarországon demokrácia van, onnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tegnap azt mondta, hogy ma Magyarországon demokrácia van. Rosszul mondta. Ma Magyarországon van demokrácia, de méghozzá akkora, hogy még azt is szabadon lehet hazudni, hogy nincsen.

 

12.

Egy megalomán, saját küldetéstudatába beleszédült vezető szeszélyei alapján milliárdokat költeni értelmetlen ostobaságokra. Ezt a vezetőt azonban a sajtó nagynyilvánossága előtt Hitlertől Mussolinin át Rákosihoz, Kádárhoz, Gömbös Gyulához hasonlítgatták, Észak-Korea diktátoraihoz, amúgy cigányozzák is, az alcsúti tahó meg törpe állandójelzője. Nemcsakhogy nagy igazságokat lehet erről a fickóról megírni, hanem pont úgy, mint egy demokráciában bárki akármit állíthat róla, hazudozhat vagy uszíthat. Például a cigányozása a legnagyobb társadalmi bázissal rendelkező ellenzéki párt felsőértelmiségi köreiben is nagy divat. Egyetemi vizsgákon orbánfikázás vizsgapélda is lehetett és amikor ezt az eléggé ostoba kormánycsinovnyik kifogásolta, akkor még gellert adva a dolognak ezen külön is röhögtek a jógyerekek.

 

11.

Az inkvizíció--- ami egyébként Magyarországon sose működött, viszont Magyarországon jelenidejű napipolitikai érdekből a történelmi hetet a poluitikai hóval összehozni egyszerű újságírói rutin... korából itt ragadt, szűk látókörű holdkórosok véletlenszerű ötletei alapján milliók mindennapjait egyáltalán nem befolyásoló KI NEM SZARJA LE ÉS OTT JÁTSZA KI AHOL TUDJA törvényeket egyik napról a másikra titokban meghozni.  elég nehéz egy ilyen kis országban, a tárgymutatószóval illetett "hatalom" még csak agyal a legújabb hülyeségén, amikor A Miniszteriális Struktúrából már ki is szivárgott és a legteljesebben szabad, még az igazmondás alól is felmentett sajtó úgy hülyülhet rajta meg uszíthat vele, ahogy akar. Ha másnap kiderül, hogy mégse úgy lesz, arra kinek se rebben a szeme se. Még egy szaros kis helyreigazítást is csak néha kénytelenkedik ez a szabad sajtó és akkor is valami balalsóficakos kis semmiségben gyorsan letudja. Vagy utánrúgással.

 

10.

Titokban, bármilyen egyeztetés nélkül az ország sorsát évtizedekre meghatározó paktumokat kötni -például un

http://nimg.sulekha.com/others/original700/barack-obama-gordon-bajnai-2010-4-8-14-33-34.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201307&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201411&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201412

"ellenzéki" potentátok idegen hatalommal, pl az Egyesült Államokkal. Annyira demokratikus ez az ország, hogy olyan műfajok, amik demokratikus országokban, mint pl az USA hazaárulás számba mennek, itt "bátor ellenzéki magatartás"-ként lehet belehazudni a fölheccelt tömegek arcába. Napipolitikaiérdekből akár precednsteremtésbe is belemegy hazaárulás közben az "ellenzék" -és hajuk szála se görbül, még annyi kritikát sem kaphatnak, mint Snowden kapott.

 

Még magán az ellenzéken belül is demokráciánkívüli eszközökkel szórakoznak, pl amikor Hillary Clinton Magyarországon járt, az ellenzék jólleválogatott arcait mint egész ellenzéket mutatták be neki. Még az un "ellenzéki sajtót" is az ellenzékenbelüli bajnainyalókra szelektálták le. :

9.

Miközben Angela Merkel pár héttel Orbán Viktor UTÁN odanyilatkozott, hogy felül kéne vizsgálni már a szankciós politikát.... egy hete Obama is idevélt már, aközben a magyar sajtóban következmények nélkül lehet efféléket hazudni, mint az alábbi példamondat: Európának és az európai értékeknek hátat fordítva sötét, elvtelen, korrupt diktatúrákkal [TÖBBES SZÁM] szövetkezni.https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQW9UI8CPzkb1moZeqjWGKT-lTfH4WiBxoBOLaFSI3RGDU9f86H

 

8.

Alkotmányos alapjogokat semmibe véve a hatalom gyakorlásából eleve kizárt társadalmi csoportokat megfélemlíteni.

http://hirado.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2014/10/DBELO20141026015-1024x683.jpg

De melyik is ez a társadalmi csoport? Pl nullakiterjedésű, dosszicégszerűen kamucivil kapcsolatitőkekovács és pályázatipénzek lenyúlásával és szigorúan politikaimegfelelés szerinti újraelosztásával foglalkozó gründolások? Vagy a cigányság, akik ősi, korai-ógörög-demokratikus módon főszereplői voltak az idei három demokratikus választásnak?  

7.

A nemzeti vagyont ellopni és haverok, családtagok, párttársak között szétosztani. http://img.index.hu/cikkepek/0801/belfold/szetey.jpg

Demokráciákban is példátlan módon A Struktúrából magáncégekbe szerveztek ki embereket majd államipélnzen viszontfoglalkoztatták őket és pl jelenleg ilyen pénzekből is finanszíroznak olyan hazgsággyártó uszító cégeket, mint a Magyar Yeti ZRt.

 

6.

A fékek és ellensúlyok rendszerét, a demokrácia egyik legfontosabb működtető elemét abszolút hatalmi pozícióból lehet ugyan semmibe venni akár, de ettől függetlenül ezt is ki nem szarja le.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8SW4-DH43Ibzie-wNC7C6vmsnOtyy4n-XdV-LNXkPvSCe20s8

 

5.

A független bíróságok működését ellehetetleníteni. Aztán ezek a "független bíróságok" politikai-provokációs jellegű ítéleteket is hozhatnak és kutya bajuk se lesz attól, sőt. 

 

4.

Titkos, ellenőrizhetetlen, számonkérhetetlen tanácsadókat   foglalkoztatni, majd tanácsaikat titokban megfogadni.

http://hvg.hu/image.aspx?id=ff3efae3-1928-4dc3-9bf1-57231e459c57&view=f2672793-d807-42b2-966c-71302cb24542

 

3.

A civil szférát (egy működő demokráciában a hatalomtól megmámorosodott, valóságérzéküket elvesztő politikai szereplők ellenőrzésének és számon kérésének egyik legfontosabb eszközét) baszogatni, vegzálni, ellehetetleníteni, befolyásolni, adminisztratív, gazdasági és politikai eszközökkel fenyegetni. Amit aztán persze ki nem szar le. Sőt, a "kormányzat" efféle balfaszságai csak olaj a tűzre. Ha a "kormány" intézkedése játék-és nyerőautomata működtető hiénacégeket sújt, akkor még ezeket is sajnálnunk kéne. Beszélhetett a jóoldali sajtómunkásság ilyen férgekről úgy, mint "szabad és tisztességes vállalkozók"-ról.

 

2.

A sajtót (egy működő demokráciában a hatalomtól megmámorosodott, valóságérzéküket elvesztő politikai szereplők ellenőrzésének és számon kérésének egyik legfontosabb eszközét) baszogatni, vegzálni, ellehetetleníteni, befolyásolni, adminisztratív, gazdasági és politikai eszközökkel fenyegetni. Hűdefenyegetett már ez a sajtó! Eőjjdefélnek már!

Magyarország 2009-ben azon 10 úniós tagország között volt, ahol elmaradt az úniós médiajogharmonizáció -amibe pl az internet leszabályozása, az anonim kommentelés lehetőségének felszámolása (kötelező regisztráció) is tartozott. Amikor Orbánék késve jogharmonizáltak, a jóoldali sajtó ezt még el is tudta hazudni Orbánék kitalációjának. Gratuláljunk!

 

1.

Korrupt, nepotista, átláthatatlan és ellenőrizhetetlen rendszert létrehozni, és lopott pénzből finanszírozott manipulációval szervilisnek, kritikára és általában az önálló gondolkodásra képtelennek gondolt, ócska újságírói trükkökkel heccelhető "megfélemlített" egységsugarú hírbezabálókat fölnevelni.

 

Addig van demokrácia, amíg efféle kiáltványokkal még karriert is lehet építeni aztán meg fixálniegy országban:

"Kedves Fidesz, kedves Orbán Viktor, ez nemcsak nem liberális demokrácia. Ez egészen egyszerűen nem demokrácia ha a hatalom lehet vagy nem lehet demokrácia, báregyébként nem a kormány a demokrácia vagy nemdemokrácia, hanem a demokrácia az lehetőség a kormányzó erők megválasztására főleg akkor, ha van is kiből választani. Csak azt a meccset lehet elcsalni, ahol legalább ki is áll az ellenfél, akitől elcsalják a meccset. Az a név már foglalt pl bezzegamerikában, ahol ha az elnök el kezd orbánkodni, majd megmutatják neki a hatalom titkoserői, meddig ér el a kezük és majd ők eldöntik, hogy a titkos és ellenőrizhetetlen tanácsadók mikor lepleződnek le.  úgyhogy tessék szíves lenni ennek a rendszernek más nevet választani.

A demokrácia hálás lesz érte.

Sőt, akkora a demokrácia Magyarországon, hogy még köztársasági elnököt is buktatott az ellenzéki sajtómunkásság. Sőt, a gyakorlatban már 2011-re olyan politikai hangulatot sikerült szítani Magyarországon, ami egyébként demokráciában rendkívüli, előre hozott választásokat szokott eredményezni. 2012. január közepén Gyurcsány Ferencnek, a legjelentősebb és legzseniálisabb magyar ellenzéki politikusnak már egészen egyszerű magyar nyelven és tőmondatokban kellett kérlelnie a sajtót arra, ne pazarolják a patront, mert még nincsen kész politikai erő a kormányváltásra. ÉS ez így is maradt 2014-re is annak ellenére, hogy egyébként maga Gyurcsány igérte be Bajnai kész programját 2013-ra. .

 

2014-ben három demokratikus választás is volt Magyarországon, ellenőrzött körülmények között. Az "ellenzéki" politikai kommunikáció ugyan bírálta ezeknek a választásoknak a KÖRÜLMÉNYEIT de egyébként semmi más nem korlátozta a tömegeket a választásokban, mint az, hogy

az un "ellenzék" főleg egymás gyengítésével és baszogatásával volt elfoglalva.

 

Szép példa:

Budapest főváros főpolgármestereként először egy olyan embert indított az ellenzék, aki szemléltető példája lehetne az eleve is alkalmatlanságnak, aztán pedig a tanácsadói bohócot csináltak belőle. Erre a választás előtt két héttel jelöltet váltottak, egy olyan gazdaságpolitikai zsenit jelöltek, akinek a neve az egyetlen valóságos és tényleg hatékony reform cimkéje is. És akiből politikai élőhullát gyártott Gyurcsány Ferenc 2009-ben.

Az un "ellenzéki sajtó" ügyesen kétfelé magyarázott egy olyan politikai masszívumot, aminek kulcsfigurája az a Szigetvári Viktor, aki Gyurcsány Ferenc csicskájaként jelenleg Bajnai Gordonnak dolgozik. 

A szájaikkal végórákról huhogtak, míg markaikkal egymás herezacskóit csavarászták.

Az ellenzéki sajtó benntartott , magának tartott  meg olyan információkat, amiknek a kiszivárogtatásával ha mást nem, de legalább az Új Kétharmadot megakadályozhatták volna.

Ezekben a pillanatokban pl, amikor ezt írom, egy fontos oligarcha költözik az USÁ-ba e kettő közül, na melyik is??? és ezt az információt az ellenzéki sajtó benntartja, mert gazdáitól még nem kapott arra utasítást, hogy kiszivárogtassa.

Nem tudja a balfasz, mit tud a jobb fasz. Régi nagy hagyománya a magyar sajtómunkásságnak, hogy egymás lapjait sem olvassák. Viszont egy kis rétesért mindig képesek Eszterre lépni!

OKTÓBER 28.: Hoppá-hoppá! Nyerges Zsolt az Egyesült Államokban van!

Pedig korábban róla is az a pletyka járta, hogy kitiltották az USA-ból.

Vannak ugye a bunkók, a mezeitahók, a geccójóakeccódlakók, az ízléstelenek, az ergyák, vidékitaplók, tajtparasztok, a the best of semmi-k, akire a jógyerekek addig járnak rá röhögni rendszeresen, mint a kút a korsókra, mint a rúd a rudasra vagy a sántakutya a hazugemberre. Itt ellenben aztán viszont van ízlés!

 

Be kell ide böknöm egy csodálatos szöveggyűjteményt a geccójóakecód gecizőművészeinek stilisztikai frenetizmusa mintegy proszektúraszerűen fájdalom nélkül vizsgálható:

Örömmel jelentjük, hogy anyu és apu új kecót vett nekünk karácsonyra, ahol több a hely és beépített kokainadagoló is van. Az új lakás címe geccodejoakecod.444.hu. Illusztris szomszédunk lesz Bruce (?) Fortepan, erre külön büszkék vagyunk.

Csak remélni merjük, hogy az új kecónkba is velünk jöttök, de megtaláltok minket a Facebook oldalunkon keresztül is. 2017-től pedig az összes tévécsatornán láthatóak leszünk. 

Nagyot ígérni nem akarunk, de hogy rosszabb, vagy kevesebb nem lesz, az biztos. Nem számoljuk fel ezt a tumblit, ez a hazánk,

de itt ezentúl csak linkek lesznek a 444-es posztjainkra.

 

 

Jelentős budapestiművészek, akadémikusok! Fogadni mernék, hogy az alább következő építőműűvészetiélmények és enteriőrtektonikai kultúrcunamik alkotóitól a Kapcsolati Hálón három lépésre ha van Szily Lacinak az drága édesapja vagy valaki, aki egykor Bede bácsival focizott vagy együtt szítta a blázt nemakárkivel a Trefort gimi fiúvécéjében. Kérem az öveket kiengedni, mert sokkultúrák, jadefejlettekmár következnek, és egy és két és háááá!!!

december 13.

Káli-medencei kis faluban felújított tájjellegű vendégház eladó

Káli-medencei kis faluban felújított tájjellegű vendégház eladó

Ház » Eladó Salföld

126 000 000

http://img36.olx.hu/images_aprodhu/875979_2_644x461_kali-medencei-kis-faluban-felujitott-tajjellegu-vendeghaz-elado-toltson-fel-fenykepeket.jpg Lakosztály az oligarchobarokk "Mészáros Lőrinc style" manzárdban. Csillár!

Toszkána tisztára befolyik má a Káli-medencébe, he!

http://img35.olx.hu/images_aprodhu/875979_3_644x461_kali-medencei-kis-faluban-felujitott-tajjellegu-vendeghaz-elado-elado.jpg

Bűrgarnitúra, përzsákok! Egy pëpp Szinnyejimersepál!

http://img34.olx.hu/images_aprodhu/875979_6_644x461_kali-medencei-kis-faluban-felujitott-tajjellegu-vendeghaz-elado-.jpg

Rózsafák, ecëtfa!

http://img35.olx.hu/images_aprodhu/875979_8_644x461_kali-medencei-kis-faluban-felujitott-tajjellegu-vendeghaz-elado-.jpg

lapozzunk. 340 nm-es családi ház

december 12.

Eladó 340 nm-es Családi ház Salföld

Eladó 340 nm-es Családi ház Salföld

Ház » Eladó Salföld

125 000 000 Ft

 

Somogyi Győző style tornácoszlop, kasa

http://img36.olx.hu/images_aprodhu/14717437_2_644x461_elado-340-nm-es-csaladi-haz-salfold-toltson-fel-fenykepeket_rev146.jpg

Mëditerrán jelleg!

A csini ezüst hájfit bele lehet alkudni tán...

http://img36.olx.hu/images_aprodhu/14717437_3_644x461_elado-340-nm-es-csaladi-haz-salfold-elado_rev146.jpg

Lehet 100 millkával kevesebbért? Ho-ónneeeiss! Tessék

december 12.

Káli medencében hangulatos kis faluban felújítandó ház eladó

Káli medencében hangulatos kis faluban felújítandó ház eladó

Ház » Eladó Salföld

26 000 000 Ft

 

A képen látható oldtimer cuki rönókocsi [1981 előtti kishátsólámpás R5] után Csikós művészúr is megnyalná a saját vonóját is!  Alkudd hozzá, égess el érte másfél millkát és OT-rendszámot kapsz rá!

http://img15.olx.hu/images_aprodhu/876989_5_644x461_kali-medenceben-hangulatos-kis-faluban-felujitando-haz-elado-veszprem.jpg

Originál mennyezet, ezt nem csak úgy utólag gyorsgépcsavarozták föl

http://img14.olx.hu/images_aprodhu/876989_4_644x461_kali-medenceben-hangulatos-kis-faluban-felujitando-haz-elado-ingatlan.jpg

30 millkát virítol éssshhh:

december 14.

Káli medencében tájjelegű ház eladó

Káli medencében tájjelegű ház eladó

Ház » Eladó Balatonhenye

29 400 000 Ft

 

http://img34.olx.hu/images_aprodhu/26996059_1_644x461_kali-medenceben-tajjelegu-haz-elado-badacsonytomaj.jpg

Itt aztán van minden, vakújjá nyélonparaszt!

http://img36.olx.hu/images_aprodhu/26996059_3_644x461_kali-medenceben-tajjelegu-haz-elado-elado.jpg

Cserge, művirágok, autentikus, marhavérrel festett láda meg ülőgarnitúra lakkozott OSB-lap padló kézzel válogatott eredeti faszilánkokból..

http://img34.olx.hu/images_aprodhu/26996059_5_644x461_kali-medenceben-tajjelegu-haz-elado-veszprem.jpg

 

Nahát, a német közlekedés-szabályozás is tud akkora szart a nagypofongenerátor lapátjai közé bedobálni, mint a magyar!

2015. április 1-jével ugyanis végetér az NSZK-ban az ideiglenes [próba] rendszám buli.

ő m

Nem lehet műszaki vizsga nélküli, lejártműszakis autókat "lábon" k'k'kéjraópába hozni, bár az

alábbi szakkcikkből

 http://www.mobile.de/magazin/news/2014/gebrauchtwagen_ohne_hu_werden_unverkaeuflich_10300.html

az derül ki, hogy elsősorban a hazai echttaitschii spaarscheißkerl csalók miatt. Ezentúl tehát még több autószállító tréler , k'k'k'éjraópai autócsencser és nepper fogja a hazai műszakivizsgakövetelményeket is messzeaulmúló Mercedes Sprinter/VW LT-kkel hazavonszorázni a pl großvaterwageneket is.

Großvaterwagen .... ááááá, nem fogok én itt szőrözni, rögtön kapásból leszedem ezt a 3ajtós un "roncsautót", a km-órája még TOTAL felirattal mutatja a 146029 km-t és HU azaz műszaki vizsga jövő márciusig van rajta

 

Senki nem találná ki, mitől szart már be a mexikói drogmaffia. Mióta ez van az USÁ-ban, azóta idegbetegségükben egymást, rendőröket meg értelmiségieket pl újságírókat lövődöz[tet]nek össze-vissza idegességükben a mexikói marihuánabárók!!!

tessék!

4 komment

Címkék: bambagyár