A magyarok honfoglalása nem bevándorlás volt. A honfoglaló magyarok nem migránsok voltak, nem is menekültek.

A minap még a sorosozásban a szalonzsidózás egy népszerű formájára mutattam rá. Azt hiszem ez a lárvája (régimagyar: álcája, álarca)  a vén gecinek egyre időszerűtlenebb.

tétel: A picsatársadalomban a főzőműsorok elszaporodásával arányosan egyre kevesebben főznek.  És a kertépítő műsorok elúrhodása mellett a kertes házak piaci áremelkedése a lakásoké alatt marad jócskán.

Frick László Intézet 2016.08.12. 10:12

cicaharc

A nőiszolidaritás afféle, mint a magyar szájjalliberális geciújságíróknál a véleményszabadság. Ha ÁLTALÁNOSAN azaz nemkonkrét esetekben, akkor körömszakadtáig egyébként pedig squirting, milking, cum filled and blasted.

Ha például a kommentsávban egy bedemárton alakúan "provokatív" kijelentést nagyáltalánosságban fogalmazok meg a nőkről, akkor blogbarátnőim, de még blogtündérem is minden cicaharcot is félretéve falanxban esnek nekem, mekkora egy hímsovén fallokrata szexista ááááálatt lennék. Ha volnék ugyanis.

Az életben, konkrét húsvér és fizikaikiterjedésű mondhatni biodinamikus esetekben 2+n számú nő egy légtérben, munkahelyen vagy jelentősműűvészeti ágazatokban 2+nx2 számú ellensége egymásnak.

Férfi férfivel soha nem képes oly kegyetlen és kíméletlen lenni, mint nő a nővel.

Idősebb nők a fiatal picsákat egyszerűen csak azért is nyírják, mert fiatalabbak, jobban néznek ki és a férfiak kecsegtetésében természetadta előnyöket is élvezhetnének. Ha ezeket az idősebb, 40+-os nőket kérdezzük, a fiatal picsák fúriaságát a baszatlanságukban (értsed.: orgazmushiány) látják.

Pedig valójában a ~ egyik fő motívuma a nők raffinált élvhajhászása, Egyszerűen kéjélvezetet lelnek egy másik nő lelkikínzásában, halálra gyötrésében.

A férfiaknál a fiatalok szopatása, szívatása beavatása nyilt egyszerűséggel történik.

A nők ezzelszemben a cicaharc nyitányában a kinyírandó, legázolandó, meggyötrendő picsával kedvesnek, segítőkésznek mutatkoznak, tündögnek, ahhognak, dicsérik és főleg mert hülyének is nézik, kétértelmű szurkapiszka célzásokat tesznek alakjára és öltözködésére.

Itt jegyzem meg, hogy falusi iszonyok között az antiagrárproletáriátus és mélyszegénység lányai között a vérremenő öklös harapásos méhenrúgásos karatélyozós verekedés mindennapos. A verekedők szétválasztására kiképzett rendőrök meg kidobóemberek bajban is vannak, mert egy szexista picsatársadalomban véres verekedést csak férfiakról tudnak feltételezni, ilyesmire kiképzést csak férfiak ellen kapnak,a nőket viszont a szakemberek restellik mellfogással széjjelválasztani. Valamint a verekedő felek szivesen összefognak a beavatkozó közegek feljelentésekor egyöntetűen  tapizással vádolni...

Minél műveltebb, magasabbfokúan értelmisegg a nő, annál aljasabb, fedettebb módon gyötri az Új Húst. A proletároknál és a mélyszegénység egyéb köreiben nyiltan, fizikailag, verekedés, hajtépés, arcba-vagy méhentérdelés, csikarászás, borotvapengeköpés késelés stb formáiban figyelhetjük meg a cicaharcot. Munkásbuszon a szinte járképtelen, dagadt lábú munkatársnőt, mert egy olyan buszra akar átszállni az eddigiről, amire nem négykézláb kell fölkúsznia (kezet, segítséget természetesen a kurvára ám hűdenőiszolidáris munkatársnőktől nem kap, a fiatalabbja szerint dögöljön meg a vén picsa, az öregebbje szerint meg úgy kell neki mért nem fogott valami pasit, aki eltartja, mit akar a sok pízzel, ahelyett, hogy örülne, hogy rokkant lehet!). "Takaroggyá a helyedre a másik buszba!" -felkiáltással egyenesen lerúgdossák. Ostoba oktondipocok buta buszsofőr ilyenkor bele szokott avatkozni a ~ba és elkezd hőbörögni hogy ő vezeti a buszt és majd ő eldönti ki száll föl és miért. Ilyenkor a busz nőiközönsége a cicaharc bonyolultságait feledvén összefog és kicsinálja a buszvezetőt, letéteti a járatról kivéve ha jelentősebb csomóponti nők a buszsofőrreffektust élvezvén a ~ új rontját nyitják ---

Irodai körülmények között a magyar vállalkozásiszféra alsószéle-közepe táján előfordul, hogy a jellegzetes magyar fasz vállalkozó (aki persze nyugodtan lehet nő is, azaz főnökasszony, egyremegy) , amikor már évek óta 5-6 adminisztratív dolgozó munkáját végezteti el a három félmunkaidőre bejelentett nőidógozójával, fölvenni kényszerül E-munkára új fiatal nőt. Aki ugye a mai picsatársadalomban leggyakrabban 28-38 éves anyukája-kislánya is. Többnyire a tapasztaltabb nőtársak 40+-osak, tehát 1-2 gyereket szültek, zsigerileg tehát a cicaharc erre gyullad: Ha az Új Hús csinosabb náluk akkor perszehogy, mert nem szült, vagy ami gyakoribb, kólán és csipszen nevelkedett malachasú lány 50 centis popsibőséggel és 90 centis úszógumikerülettel akkor meg ezért kezdik ki. Előszöris azonban jól megszopatják -pedig ez a művelet a laikusok szemében a nők ehhez szükséges tagjának hiányában nonszenszek is tűnhet. Jóindulatúnak mutatkoznak a 37 éves és 8 hónapos kislánnyal szemben. Jól bemártják nála a főnököt, mindenféle igazat és ordenáré kitalációt mondanak rá. A-munkát végző adminisztrátornő azonnal átveszi a lánytól az E-munkát, bár nem ért hozzá, és gyorsan, segítőkészséget tettetvén átadja neki helyette az A,B és C-munkakörrel járó feladatokat. Fölösleges információkat szivesen, lényegeseket sohasem osztanak meg vele. Ezentúl, amit hibáznak, azt E-dolgozó lány nyakába árulkodják. Míg pl az A-munkakörben eddig tevékenykedő nő tündög, B-munkakörben tevékenykedő nő nyálával könnyeket kenvén föl zsírkrémektől fénylő orcájára elrohan a folyosón, amikor meghallja a főnöki WC-ben az öblítő zúgását. Amikor a WC-ből kinyitó főnök rákérdez, miért sír, persze nem akarja elárulni, majd zokogást tettetvén összeomlik és így és tovább. A variciók végtelenek, tipikus például az, hogy az Új Hús ellen cicaharcot folytatók egyike leszopja a főnököt [variáció: hagyja magát megujjazni a főnökasszonytól] . Jól jön ez,, amikor a főnök rájön hogy a cicaharc már a cégnek százezrekbe, milliókba és pl kuncsaft elvesztésébe is került. Persze minden ilyen okozójául A,B és C E-Új Hús-t jelöli meg. A variációk száma végtelen, heripotter terjedelmű többkötetes regényben is csak éppen felvázolhatnám az alapvető variációkat.

Izgalmas intermezzó ha külön-külön kikérdezzük a cicaharcban E-ellen egymással is vállat vető picsákat egymásról, Mindegyik a másikat szapulja és egyben E. védelmezőjének állítja be magát. A Főnököt nekünk is szidni fogják és mindenféléket tódítanak róla.

A picsatársadalom szemforgatóan aljas jókodásaiban kedvelt sáv a nők munkához való joga és az un "azonos munkáért azonos fizetést elv". Aztán ha a picsatársadalom nyálasan álszent képmutatásainak könyvtáraiból más fájlokat kutatunk olyat is föllelhetünk, mint "szabályozzon a piac, döntsön a tőke, senki ne avatkozzon be!" -stb.

Közhelyesen a nőimunkaerő alacsonyabbértékűségénél a nők jellegzetesen dekreatív szabálykövető magatartására szoktak utalni -pl ez a könyvelés művészetében alapkövetelmény a kontírozásban, de kizáró tényező a kreatívkönyvelésben. A gyerekszülés és a gyerekezés, a gyerekesnapok stb emlegetése is közhelyes. Minden Valamirevaló Magyar Szájjalliberális Jógyerek mintabirodalmában, az USÁ-ban a dógozó nőnek szülnie a magánügye a lényeg az, hogy hathetes szülési szabadság után soványló vágtában takarodjon a munkahelyére dolgozni ésmivel törvényileg kötelezett a gyermeke felügyeletének a megoldásáral (méhikána házvezetőnőt kell fogadnia a 2000 dolláros havijövedelméből 1000 dollárt erre áldozni) így nem is hivatkozhat gyermekes anya voltára.

ELŐRE A FEJLETTAMERIKAI TÁRSADALOM FELÉPÍTÉSÉRE!

A 40-mínuszos europid picsatársadalmat nemigen fenyegeti már a gyerekszülés, mint olyan. Két munkatársnő mellé is egy harmadikat felvenni azonban női főnök is óvakodik -éppen a cicaharc miatt. A nőifőnök pedig valamivel empatikusabb, pl egy férfi ostoba fasz szexista állat főnök bedől a könnyeknek összeszorul a maradék lelke-emléke ha síró nőt lát -nőifőnököt nehéz átbaszni a palánkon ilyen csekélységekkel, mint megállíthatatlan zokogás vagy @-alakzatban nyálcsíkot húzván idegösszeropis padlónörjöngés.

Intézetünk szinte mindig abba a hibába esik, amibe a magyar stréber jógyerek geciújságírók is szoktak, az anamnézisben erős megoldást azonban nem tud.

A cicaharcot teljesen eltörölni nem lehet, de valamelyest szabályozható. A cicaharc egyik pszichés főoka a picsatársadalomban az, hogy a túlokos 30 éves kislányok azt hiszik hogy az a "döntés" ami a fejükben megszületett kihat a testükre is. Tudatilag nem akarnak gyereket, ámde testükben ősi ösztönök és biológiai parancsok dógoznak. A szájával arról beszél, hogy isten ments gyerektől 38 éves kora előtt, elébb a karrier eleve már, mire elvégzi a főiskolát [a máig érintetlen magyarbálintizmusban] 30 éves. Minden nő életében van egy tomboló életheted, amidőn teste őrjöng a teherbeesésért és gyerekszülésért. Minél korszerűbben fejlett picsatársadalomba születik a nő, annál inkább hiszi azt, hogy azért dug fűvelfával ebben az élethetedében, mert szeret elélvezni és ez az élet élvezete, Halvány fingja se lehet egy jobbsorsra érdemes, picsatársadalomba született nőnek arról hogy a fejébe diktált picsatársadalmi konvenció és a testében dógozó  biológiai parancs miatt neuraszténiás és hülyepicsa. A magyar társadalom elpicsásodásában az első picsageneráció már 50-pluszos. Ők voltak az "űsz a picsádon, ehun a távirányító, lessed a képernyőn a vódiznit oszt haggyá!!" anyák. Nekik lettek hát ilyen lányaik ők azok, akik szuper elégedettek ha a 38 éves kislányuk otthon él velük a kislányszobában, Ők azok, akik jesszusoznak a vasárnapi ebédnél, mert az unokahúguk Kittike hova szül még a picsába 32 évesen, várhatott volna még, élhetett volna.

A szüléstől elvadítás a cicaharcban a proletároknál is nagyon megy. A halálra gyötrésre kiszemelt fiatal lánynak anyjuk-helyett anyjuk és az egyik fő téma a szülések apróra kirészletezése [-> "vérben és mocsokban" (Karinthy Frigyes)]  a csordogáló szar és vér, a gátmetszés, a sebek nehézkes gyógyulása és a tipikus férfikegyetlenkedések a hathétenbelüli szeksz-szel kapcsolatban.

A vállalkozási szférában a cicaharc ellen az őszinteséggel a napi figyelemmel,, a feladatok rendes elosztásával és ellenőrzésével lehetne védekezni. A tipikus magyar vállakozó azonban a cicaharcba az idegösszeroppanásba kergetett, a  szüntelen hasmenéstől anorexiásra fogyott E-dolgozót nem képes kirúgni. Valójában már rég átlátja a cicaharc lényegét, de nem vállalja fel a döntését, vállat von, ő csak jót akart a hülyepicsáknak, valamivel igyekszik megsérteni E-dolgozót, hátha magától mond föl. Pl úgy tesz mintha elhinné A,B és C. dolgozó ármánykodásait és jól lebassza a kislányt, hátha besérül és elrohan.

A cicaharc végsejében, amidőn már vércafatos eleven fasírttá gyötörték áldozatukat, néha a győztesen fejében is megfordul hogy most már elég lehetne. De ilyenkorra a kegyetlenkedés már reflexé és napirutinná vált. Jó megoldás az is, amikor a vállalkozó ilyenkor mégújabb húst vesz föl. A, B és C. azonnal nekiesik -E-dolgozó amúgy is négyőjük munkáját végzi, tehát ráérnek. E is tehermentesül kissé, hiszen F-Új Hús nyakába kénytelen átraknak jópár feladatot. Az esetek többségében pedig E. dolgozó is betölti A,B. és C. mértékét, azaz beszáll a ~ba és az Új Hús gebedésig gyötrésébe. Da capo al fine.