Nahát,milyen szépen érik a picsa wikipédiatanárok vetése! Azok a nebulók, akiknek a gimcsiben a tancsinéncsi a wikcsiből adcsizta a háfcsit, már akár "internetes újságírók" is lehetnek, pl az index.hu-n. feladat ugyebár a kormány baszása, most aktuális ez a menekült balhé, szépen kikeressük a Menekültkérdés a XX. századi Európában című wikipédiacikkört, az 1956-os magyar menekültekkel [-> disszidensek] kapcsolatos hamispárhuzam erőltetés már megvolt, pipa, enter, akkor nézzünk egy ütőset, nácik, Svájc a Náci Birodalom fennállása alatt zsidó menekültek tízezreit nem engedte be az országba, kész is.

A wikipédiaújságíró korunk sajátos picsaembere.

Bár egyébként ez az egész menekültboom valójában az Arab Tavasz vetéseinek kalászbaszökkenése és igazából az USA észak-afrikai és közel-keleti nagy rendbetételeinek folyamánya -és akkor még meg se vizsgáltuk, hogy milyen csendesamerikaiak hogyan beszélték rá a koszovói maffiát a menekültbulira a minap.

Most pedig mutatok nektek egy szép nagy kerítést, amit egy Eőjjdefejlett Állam, mindannyiunk példaképe, Isten, Haza, Csillagossávos Lobogó, emelt a déli határára menekültek ellen és a kis magyar hamispárhuzamjártók hogy is tudnának rábakkanni, amikor nemműködő kerítéseket keresgélnek, hiszen ez milyen faszán szuperál!

 

Frick László Intézet 2015.06.24. 12:57

catering

Izgalmas backstage aójjdefejlett világszokás hazai elterjedésére és hűdemánfejlődésére mutatnék rá  ez a szerződés un catering czikkelye, miszerint olyan jelentős előadóművésznek, mint Bombrády Mákos valamint kisérőzenészeinek meghatározott számú és minőségű törülközők, a húsztagú és egyébként már egészen fejletten drogos truppnak olyan mennyiségű alkohol, aminek elfogyasztása átlagbaszámítva

és személyenként mintegy 2,8-4,1 ezreléknyi alkoholszintet állítana be

 

, aztán még ételek és alkoholmentes italok, gleccservizek és satöbbik. Mindezekmellett a félplayback-nek elhazudott ¾-edplayback „előadás” gázsija mintegy 1,8 millió Ft. Ha mindezekután nehezen relativizálható tényeket veszük nagy-paraszt-araszatra, úgymint George Michael éneklésbeli képességét valamint szerződésének catering kikötéseit arányosítjuk Bombrády Mákos hasonlóival, akkor azt hiszem, sokuknk képzeletében egy aránytalanul hatalmas lófasz horgad föl Bombrády Mákos végbelébe tucsogvást.

 

Frick László Intézet 2015.06.23. 08:57

népzene

avagy

A Szürke Egyetlenegy Árnyalata

Frick László Intézet 2015.06.18. 02:55

spät

Az internetes gecimédia egyik legvégsőbb & büszke érve a másodpercre-kész frissesség és fjúcsörbemutatás.

Ehhez képest olyan poenvideócskákkal etetik a szerintük butaparaszt népet, ami egy már harmadik éve mindennapos és még csak nem is abbyira durva szituációt ábrázol a  Calais-i kamionos komp-várakozóban:

A fasz ugye akkor sem a gondolkodás szerve, haviszont vannak hímnemű (vagy transznemű) illetők, akik ezzel a szervükkel gondolkodván legtöbb cselekedetüket e szervük érdekei szerint vezérlik. Luk.