A móókszisták ábrázolásában a történelmiidő haladvány, ami lineáris, exponenciális és a fejlődés szinte töretlen, eszerint a "Változnak az idők" azt jeleni, hogy ami ma van, az fejlettebb a tegnapinál. Ennek megfelelően I.Napóleonné a rabszolgaság , rabszolgatartás lelkes propagátora és híve volt -már a Szabadság,

Egyenlőség és Testvériség zászlaja alatt. Nagyjából ugynezidőtájt a Szabadság, Egyenlőség és Testvériség hivatalosan új Honában egy bizonyos nagy államférfija annak a hűdefejlett újbirodalomnak, Thomas Jefferson, történelemcsinálás közbeni szabadidejében szintén rabszolgatartó és a rabszolgatartásnak, mint szükséges rossz-nak a híve volt. I. Napóleonné Josephine "történelmileg" feszt köpködött, leszólt és minden ribancnak picsának elhazudott uralkodóné-elődje, a "hírhedt" Maire-Antoinette meg nem preferálta a rabszolgatartást. De egyébként a Felhomályosulás sem az a fenékigtejfölthömpölygó csuhájj volt. A franciák XIX. százada seggfejebbnél seggfejebb uralkodókkal van telepakolva, bohózat és übüiád, Afred Jarry örökbecsű műve hóttreál.

Image result for dudenbuch grizzly

Amerika felfedezéséig a mai Fejlettisztán területe... végülis, ha belegondolunk, francúz s német két egy-frank-testvér... nagyon büdös, piszkos, nyomorú és éhezős terület volt. A mai Németország területén oly éhínségekkel, hogy a Schwarzmüller-ek sokszor már alig egynegyed rozsot őröltek a lisztbe a fakéreg s csontlisztek mellé.

A móókszista történelemábrázolás Amerika felfedezésével kapcsolatban az elsőtől a 27347-ik sorig az aranyról, aranyról és az aranyról beszél - pedig szerintem a bab-nak, ha nem is az arany-nyal egyenértékű, de az ezüstnél nagyobb jelentősége volt: megmentette a mai fejlettisztán szorgos lakosságát az éhen-s ígyen a kihalástól. [A krumpli érdekes módon századokkal később csatlakozott...]

A Nagy Pestisjárvánnyal szoktam szemléltetni, a pestis alap-melegágya az alultápláltság a rosszulttápláltság , az éhezés. Fejlettisztánban úgy tizedelt foltonkint a pestis, hogy csak minden tizedik embert hagyott életben, míg Magyarországon pont fordítva: minden tizediket vitt el.

 

Én magam is szoktam szidalmazni a magyar uralkodóosztályt és főnemességet, ritka egy gecik voltak minden időkben, különösen a Se pénz se posztó korszakában. Szajkózom is eleget,   az ország nem Mohácsnál esett el, hanem még májusban, a Hatvani Országgyűlésében. A magyar történelem legnagyobb geciládái Werbőczy, Báthori Esvány és a Zapoljé-k (Szapolyaiak) voltak -de még a semmirekellő részeges korhely bocskorosnemesség is betőőőtötte e képletben a mértékét.

A szidalmazott magyar főnemesség, akik bizony Fejlettisztán történelmeiben csak gyönge közepesnek se mentek volna el az aljasság szakmaiságait tekintvén..

Nem vagyok magyarérzelmű, de arra felhívom a figyelmet, hogy a magyarok sok-sok sokmindenben teljesen eltérnek a fejlettisztániaktól, pl a tolerancia, pont a nemzetiségitürelem... még a vallásitürelem terén is. A törököknél és a mongoloknál van efféle organikus... népléleken is alapuló társadalmialakulat. Integritív hangulat. Mínusz a mészárlás. A magyarok egyik különös, fejlettisztán nagy s kisnépeinél nem tapasztalható népszokása a magyarköpködés. Mármint persze a magyarnak a magyarra szánt köpedelmeiről beszélek, egyébként idegen a magyarnak még a véleményét is tartsa meg magának, ne szóljon bele semmijébe a magyarnak, mert a magyar majd tuggy jaztat, mit akar, amit akar, jaztat!

A magyar kisnép... és ...ennek megfelelően is viselkedett a történelmi időkben.

Ismerjük  bede mártoni viccelődést azzal, hogy a honfoglaló magyarok is migránsok  lehettek volna.

Ha ugye nem komplet infrastruktúrával érkeznek és az akkori történelmidő léptékeit tekintve pillanatok alatt, mindössze 100 év alatt új vallást vettek föl, letelepedett mezőgazdálkodást tanultak a már ittlakos nyugati-szláv népektől, akik addig mutogatták az innovatív, tanulékony, integrációra de genetice hajlamos magyaroknak azzal, hogy tot , totam, hogy a magyarok el is nevezték őket tótoknak. Aztán együtt, vállvetve rabótált a maiértelembe véve magyar nemzetiségű jobbágy a tót nemzetiségű jobbággyal és szabadidejében még szlovák szavakat tanult el a jobbágy kollégától úgy, mint fecske, varjú és veréb. Többek között.

Fejlettisztán nagynépei is foglaltak honokat és e honfoglalásokat pl a rómaiak által Britanniá-nak is nevezett provic területén headball kereteiben ünnepelték meg, a hon-t addig birtokló nép főségeinek fejeit rúgdalták a dombokon s legelőkön s a területeket imígyen osztották föl. És azidőben, de hajszálpontosan ám, ami idő magyar uralkodóosztályt mi szidalmazzuk, a kisebbségipolitikájukat, aközben a NagyNépek leigázottjai jóformán elfelejtették az anyanyelvüket, de semmiképpen sem gyakorolhatták úgy, ahogy pl az erdélyi románság vagy a felvidéki szlovákság. És

a derék, ma számunkra de genetice eleve hűdefejlett fejlettisztániak az 1880-1910 között vadiújnak számító hon-foglalásaikban pl a helyilakosságra rendes szafári szerű vadászatot tartottak és szépen öldökölték őket, ha angolok, ha hollandusok, ha németek is voltak. A franciák, na az derék egy népség volt, ők , ahogy a Szabadság Egyenlőség és Testvériség másik nagynépe, főleg a TBC-re , a szifiliszre és az alkoholizmusra hagyták a munkát.

Egyszerűen a nagynépek, azok nagyok és egy nagynép nagytömegének már a fizika törvényszerűségei [Az Univerzum Törvényszerűségei] szerint is nagy a tehetelensége.

Míg ezzel SZEMBEN egy nyugat-ázsiai kis nomád népecske fürge, alkalmazkodó, innovatív és integritív kell legyen, ha fenn akar maradni.

Bede Mártonék geci, aljas és történelmietlen, ám agitációspropahanda-szakmailag zseniális relativizálást csak komolyan kell venni és azt láthatjuk, hogy a magyarok megszálló nép-ként is jóval különbek voltak a mai fejlettisztáni nagy (birodalmi) népeknél, de aztán, amikor még jóformán az Új Honn Sátorfáin-on meg se száradt a festék gyanánt használt marhavér... a szó szótári értelmében pedig valóban migráns népeket fogadtak be s integráltak.

A medve és a történelem nem játék.

Megmagyarázom a bede márton alakúak rendjének jáccós kedvét a történelemmel. Úgy vannak ezek a relativisták a történelemmel, mint mi a mackókkal, amik genetikailag főleg a medvékkel semmiben sem rokon, erszényes koalákra hajaznak, tekintve, hogy a haj szavunk eredetileg [és Krúdynál így is olvashatóan] a mindenféle szőröket is jelentették. Az emberiség egyik ősi ellensége a medvefélék családja egész alfajokat kiírtottak, a végén, amikor már győzött az ember, a vérengző majmi szokásnak megfelelően már csak merő egy szórakozásból öldökölték a medvéket, mint a Dél-Afrikában honnfoglaló fejlettisztániak a száni népet. A XIX-XX század fordulóján. Szóval a bede márton alakúak úgy tanulták a Trefort Gimi maóista igazgatóbácsijának a térgyeinél félkaréj ülvén, hogyaszonygyaja, a történelemben semmi sem lehet bizonyos,. minden csak egy dolog benne s lényegében az ember műveltségén meg szókincsén múlik, hogy okos diák-ként a tudatlan büdösparasztnak mit mesél be...

pl Trianon főokaként a magyar uralkodóosztály nemzetiségipolitikáját megjelölvén.

Szerintem viszont a történelem egzakt, mint a matematika, hiszen ami történt, az történt és szerintem mindenidők legaljasabb és ostoba magyar uralkodóosztálya pl a történelmileg genocídium-ként szótárazott  honnfoglalási és fenntartási műveletekben a mai Fejlettisztán mindenkori (beleértve ebbe a polgári demokratikus) uralkodóosztályainál sokkal-sokkal ártatlanabbak voltak.

burhaborukoncentraciostaborba.jpg

A búr háború idején, az előző századfordulóban koncentrációs táborba hajtott száni nők csoportja

Szerintem azokat, akik szerint a medve játék, teljesen felesleges olyan prezentációval fárasztani, amiben a játékmedvék koala alakú és rendes igazi medvealakú változataival szórakoztatom Szerintem androgógiailag a legtöbb, amit azokért az emberekért tehetünk, akik szerint a medve játék, az, hogy elvisszük őket medvék élőhelyére és még annál is nagyobb traumának tesszük ki őket, mint az, hogy nincsen angol WC és az alaptáborban a hostzlben egy spanyol diák hangosan kúr egy dán lányt.

Image result for dudenbuch grizzly Játéknak nézte a medvét. És a medve eljátszott vele.

Sajnos a történelemmel játszósokkal ezt nehezen tehetjük meg. Ők ugyanis az időbusz feltalálásának hiányában biztonságban érzik magukat azzal, hogy senki úgysem viheti el őket abba a történelmi korszakba, amivel éppen, mint plüss játékmacikával, kedvükre dobálózhatnak vagy tótawészerűen a politikai bérblogjukba felteszik a képét ellensúlyozó cukiságnak.

A magyar jógyerkmozgalom, ezenbelül a legzseniálisabb újságírói kar, az index gecik a Fortepan Pont Hu-t a fennállása óta ingyen reklámozzák -szerintem dicsérendően és teljes joggal is. Számolhatatlanul sokmindenben egy (1) az álláspontom az index gecikével -és a Fortepan hasznosságában is. Időbusz hiányában is a Fortepan alkalmas az időbuszozásra, roppant tanulságos képeket láthatunk kortársaktól kortársakról és ezek a képek igen sokszor nem azt mutatják, amiket a győztesek által írt és diktált történelemkönyvek mutogálnak.

Amikor relativizálás közben, mert napiérvényű és érdekú politikai agitációs munkában úgy esik kézre, hogy a magyar 1956-os Fejlettisztánba vagy Ausztráliába és  Izraelbe kivándorlókat detto a migránsokhoz hasonlítjuk, egy medvével játszadozó gyermek csilingelő kacagásával a hülyéken, akik annyira tudatlanok  történelemből, viszont már oly mértékben bele vannak betegedve az Orbáncentrikus Világképbe, hogy beveszik, azoknak semmit sem kell mást tenni, csak képeket nézegetni a karanténtáborokban sorakozó 1956-os magyarokról. A hetekkel későbben munkába vagy tanulásnak állt magyarokról. Szakmailag persze ez a történelemmel játszós művelet az agitációs propaganda, mint szakma alapfogása.

Trianon okairól pl a legeslegjelesebb magyar progresszívértelmiségiek is írtak, amit írtak sokan közülük, mint Jászi Oszkár pl egyébként hétköznapilag politikusi értelemben is, tehát politikai céllal is, tehát legalább politikai kommunikációs szándékkal. E szándékuban a céljuknak megfelelőt szépen domborították, a nemmegfelelőt és a szerintük nemszámítóst kihagyták szépen. Más jeleseink pedig, mint pl Kosztolányi Dezső, mást is írtak Trianon kapcsán és akkor ezt azok a győztesek, akik azt a "történelmet" írták, ami legalább kétharmadában még ma is tanulna a magyar gyerek, ha annyira tudna olvasni, nem, jó, akkor betesz neki a tanár egy kazettát Várkonyi Zoltán örökbecsű Kőszívű ember fiai c. alkotásával, ami... kezd... színes-szélesvásznú volta ellenére is filmnyelvileg... egyre felfoghatatlanabb lenni a gyerekeink számára... tehát a történelemkönyvek írói pedig, ha a kitűzörtt ideológiai célnak nemmegfelelő írókról volt szó, akkor nem említették meg a más véleményüket.

A hírek szerint élő, húsvér barnamedvét láttak a minap Abonynál.   Az összesn két oldalunk politikai agitációi kétfélék, azonban a cukiság rovatban, amivel a napi pram-pramot zárják, gyakran említik ugyanazokat a cukiságokat és a medvék felbukkanása Magyarországon ilyen téma. GYönnek a migráncsok Soros Gonosz terve szerint, de Orbán megvéd bennünket, Mind meghalunk mert Orbánék, végül pedig medvenyomokat találtak Taktaharkánynál, Nem, a takta túl hosszú, Harkánynál.

Számomra e "hír" [cukiság rovat] értékét relativizálja az a tény, hogy Füzesabonyban is láttak medvét, nem csak a nótabéli Nagy-Abonyban. Amikor tehát a valódimedvével való találkozásra vitt relativista elé bakkan az erdei tisztáson a grizzly, akkor persze reflex-szerűen a hasonló alakzat miatt a játék-mackói hasonlóalakja ugrik be neki, mint ahogy a honfoglaló magyarok is kint-ről jöttek befelé, meg pl az ázsiai szexuális nyomorgó fiatalemberek is kintről jönnek befelé Európába. Természetesen a bedemártonalakúak rendje jelenkorunk legműveltebb, legokosabb és legviláglátottabb rendje és élesben hogyne lenne tisztában azzal, hogy a medve vagy a történelem nem játék.

Bede Márton  belsős beceneve a gecó mellett a Macikám -gondoltam, csak szólok.

Hogy mégis játéknak nézi a történelmet, azzal magyarázza, hogy a jelenleg uralkodó (én magát a kormányzás kifejezést is erősen túlzónak tartom Orbánékra, de ezt most hagyjuk) banda politikai agitációba használja be a migránsválságot és ő semmi komolyabbat nem akar, minthogy ennek az ostoba hülyének nézős agitációnak az élét vegye. (A banda szót kérném szépen úgy értelmezni, ahogy Dr Csányi tanárúr a majmoknak a családnál nagyobb közösségi egységére szokta, köszönöm!)

Szerintem a társadalmi elpicsásodás korszaka az idiokrácia.

Egyre szegényesebb szókinccsel, egyre tudatlanabb tömegek romlónyelvi környezetben egyre tudatlanabbak s egyre terjed a 2D síklogika -ami pl a medvét játéknak látja. Szerintem nem az a megoldás, hogy még generáljuk is a terjedő idiokráciát.

A migránsválsággal politikai agitációs szinten hujjogatók szerint a migráncsnyalók liberálisak és a migrációs válságból politikai agitációt kreálnak. Röviden

a hazugok hazugokat hazugoznak

s a migránsválság harmadik évében még az égegyadta világon semmi érdemleges nem történt a politikai kommunikációs szintek alatt, tehát a politikában sem, állóháború szerint a két oldal a két véleményét ugatja feszt.

Liberális nézet pedig nincsen. A migránsválság összes okairól senki nem beszél. megengedés nincsen, tolerancia nincsen, két álláspont lehetséges ma a Provinc-ban, ami Oirópa vagy nyalni a migránst vagy űűűűdözni és kiutasítani.

Kettes Számkörben. 3 semmiből nem lehetséges. Szerintem pl a migránsválságnak vannak világpolitikai mesterkedésektől is teljesen természetes olyan 3-ik .... 17-ik és még 74-ik okai is, amikkel pedig érdemes lenne foglalkozni, pl a hyperkommunikációs boooom következtébe a kitántorogtató hülyeségeknek az olyan fokó terjedése, aminek kezdeteit már az oirópai nagy Exodus, az Amerikába menekülés propagandájában is megfigyelhettün szórólapokon, amiken az amerikaikukorica férficomb nagyságú, az amerikaisütőtök meg csőszkunyhó nagyságú volt (tehát egy paraszt szekéren több, mint 10 tonnát nyomott volna a képen, ha igaz lett volna.

Szerintem a migránsválságnak igen fontos, 3. helyen is tárgyalható főokai közé tartozik az, hogy a hyperkommunikációs boooom infotechnikai kiegyenlítődését a kulturáliskiegyenlítődés képtelen követni. Röviden: Az a reklámüzenet, amiben mi egy párducmintás ruhában négykézláb pucsítván párduckodó, rúzsos szájával csókszerűséges nagy O-t kehellő szőke ojropid nőt látunk, aki csizmát reklámoz pedig, ezt a reklámüzenetet az az afgán fiatalember, aki nem képes 14 kecskét egy házassági ügylethez összespórolni, de 2 kecskéért tudott szerezni egy használt internetezésre is alkalmas okostelefont, úgy értelmezi, hogy

INGYENPINAAA!

Állítólag a "liberálisok" gerjesztik a migrációsfolyamatokat azzal, hogy felvilágosítás címén verbung-ot (reklámokat) terjesztenek, hasznos tanácsokkal, hogyan lehet a migránsellenes (náci/fasiszta) hatóságokat átverni. Ezért a migránsválságot sima agitációs lehetőségnek tekintő nemzetvédő politika szerint a migránsok felvilágosítása is bűncselekmény lesz.

vagyis ha én, mint liberális, azt merem szórólapozni, miszerint nem biztos, egyáltalán nem, hogy egy ojropid nőt akár szoposnak is magyarázható O-ajakakkal pucsítván ábrázoló ojrópai reklámkép    üzenete az ingyenpina... ezek a fejlett európaiak, akik önképük szerint a világ legfejlettebb módján állnak a nőitársadalomhoz és az egyenlősége a nőknek hűdenagy, szóval ezeknél az ojropodoknál, ha egy erre szakosodott nő száját kikenik és a reklámüzenetben nagy O-t formál az ajakaival, az nem azt jelenti, hogy Gyere, leszoplak! Nem Ingyen szopás. Hanemhát... meg kell érteni, hogy az európaiaknál más a kultúra és csak a szemnek a mindent, nem pedig kéznek vagy konkrétfasznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5514031604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myzza N. Trop 2018.06.08. 07:24:04

Szerintem láttuk elégszer már leirva h mooookszista. Egy cikkben elég egyszer:D

Frick László Intézet 2018.06.08. 07:33:01

@Myzza N. Trop: Mégsem tudod, hogy óó-val írjuk :D

A történelemkönyveket a győztesek írják és a történelemkönyvek mai állása azt mutatja, hogy a mókszisták még mindig győztesek és úgy nagyáltalánosságban a magukat fejlettnek, jónak és igaznak gondoló magyarok tudatát, ha tekintjük, még mindig a móókszisták állnak túl jól.

Frick László Intézet 2018.06.08. 07:33:45

@Myzza N. Trop: Pl te nagyjából azt tudod Horthy Miklósról, amit a móókszisták írtak bele róla a történelemkönyvekbe.

2018.06.08. 08:57:53

Az ún. migránsfelvilágosító munka az sima hazaaráulás. Semmi több. A Migration Aid vezetőjét rejtett kamerás felvétellel buktatták le, kimondta: itt minden a pénzről szól.

Myzza N. Trop 2018.06.08. 16:34:50

@Frick László Intézet: tudom, hogy móóóókszista, de telefonról írva nincs kedvem szórakozni az ékezettel.
Hogy mit is tudok Horthyról? Hát, volt két nagyanyám, az egyik élvezhette Horthy politikáját, a másik meg H. politikájának a következményeit. Nem hiszem,hogy valaha is volt a kezükben móóókszista történelemkönyv, tekintve, hogy abban az időben már férjes, családos dolgozó nők voltak. És nyugodt lehetsz, enélkül is megvolt a véleményük H-ról.

Myzza N. Trop 2018.06.08. 16:36:55

@Frick László Intézet: elég nehéz azért nekem bemagyarázni, micsoda remek ember volt H. miközben ugye, volt 1. meg 2. zsidótörvény, amikor még lófasz sem kívánta tőle, hogy legyen. Szóval, egy meggyőződéses antiszemitát mosdatsz, hogy kunbéla találta ki róla a rosszakat. Hülye. Lehet, hogy történelembuzi vagy, de rossz buzi :DD

Frick László Intézet 2018.06.09. 07:15:28

@Myzza N. Trop: Korszerű ember vagy, ha abból, hogy szerintem, valamint a Nürnbergi Törvényszék szerint Horthy nem volt fasiszta, számodra a Két lehetségesből már csak az tud lejönni, hogy "remek ember volt". Nem mondtam ilyet. Annyit mondtam Horthy-ról, az emberről, hogy jóindulatú seggfej volt.

A történelem, mint a buzulás sem, nem játék.

Általában ma a buzi témájú filmek kb ugyanabban a tálalásban készülnek, mint pl a menekülteket ábrázoló vagy a menekült kérdést ábrázoló filmek. Kaland, mőka kacagás és hősiesség és alter műűűvésziság egy csúnyabutarossz társadalom meg a ááátatlan hősökkk.

Egyik kedvenc filmrendezőm, népe utolsó igazi jó filmrendezője Rainer Werner Fassbionder biszex volt, vagyis inkább buzi és készített buzi témájt is feldolgozó filmeket, a Querelle pedig egészen az. Namost... amikor Fassbinder ezeket a filmeket is készítette, nem mozgalmár volt az elsőtől a 74-ik sorig, nem buzi (vagy biszex) hanem filmművész. És nem ismert könyörületet.

A történelemmel a történelembuzi is így van: Haladványában a történebten ugyan jöttek a Zsidótörvények... és felszólalt a magyar értelmiség ellene, pl Móricz Zsigmond---- nem csak a kommunisták áltak ellent Horthynaak, az egész Harmadikutas mozgalom is. Horthy a mai osztrák politikához hasonló, kisországoknak... nagypolitikának kitett tehetelen kisországoknak való politikát csinált,. Ahogy a maiosztrák politikai is csúnya munka egyébként, de bezzegelitek. Tehát a zsidótörvények kijöttek, viszont a végrehajtás kb úgy lett meg, ahogy Ausztria az Ónijós Előírásokat betartja, kb sehogy. Az aladárok beültek a zsidóvállalati igazgatói székekbe, a zsidó zulajdonosok pedig tevékenykedtek, s a miséről kifelé jövet hiába kérlelték őket kereszhtényjobboldali értelmiségi barátaik, a kriptokommunista jelentősművésznő szeretőjük és a többi, a többi... valami... legvidámabb MUSZ-os baarakk jelleggel senki zsidó nem látott faiszta Magyarországot se, nemhogy náculást és veszélyt sem. A magyar progresszívértelmiség egy része már a 30-as évek második felétől verte a tamtamot és a palávert: Kinevették és leüldözésimániásozták őket. Hát még a Müncheni Konferencia után. A kortárs fejlettisztáni egészen másképpen beszélt Hitlerről. Mint már említettem, angolszász hivei voltak Hitler politikájának, különösen a kommunistaellenességéből következtették a később kisült baromságaikat.

Kertész Imre zseniálisan ábrázolja a korszakot.

Kardos G. György leírja, hogy a sabrák, azaz a Palesztinában folytonosan honos zsidók mivel ütötték el Klein Csöpi bácsiék rinyálását, miszerint őket oszt nem hajtották volna, mint birkákat és ha ő ott van, nem beáll a sorba, hanem odamegy Grünfeld bácsihoz, aki a háznévsort átadta szépen illedelmesen a GESTAPO-nak és letépi az arcát. ÍDe legaábbis megkéseli.

Bevallom őszintén, hogy ezt a témát, amin vitatkozunánk, ha te képes lennél valami történelmivel is előállni a kompenzáziós önhazudozáson alapuló meséken kívül... ezt a témát, Horthyt s a baromságait meg barmait, a ma komikusan értelmetlen burleszknek ható angolbarát próbálkozásokat és várakozásaokat---
Mutatok valamit, a múltkor mutattam azt, hogy Horthy túl korán ugrott (volna) ki.. aztán jutott csak eszembe Történelmi szempontból október 25-én még nem voltak Kenderesnél a ruszkik. Esetleg dörgéseket hallhattak a kenderesiek. És szerintem ez a szerencsétlen seggfej arra gondolhatott, hogy ha kiugrik 15-én, akkor a Kenderesre bevonuló ruszkik nem tartják meg a szokásos 3 napos zabrát [-> Polcz Alaine: Asszony a fronton] aminek kereteiben nem kötöznek nyári ól- és istállóajtókra X a-akban öregnéniket és megyen végig rajtuk a regement arra gusztust érző része rajónszám.

Történelemfelfogásotok rém kényelmesen meseszerű, szagtalan, vannak a büdösfaszistákokok és a mindenrosszoka Horthy és ezzel el van intézve, nem kell ránézni arra, amit Kertész Imre mutat.

És a Sorstalanság is olyan, mint pl a Mindszenty vagy Gyurcsány beszéde mindenféléket beszélnek róla, de alig olvassák. Különösen kellemetlen a végén a jelenet gyuri és az újságíróbácsi között. Mint persze kiderült, az újságíróbácsi győzött, neki diktálták azt a történelemkönyvet, aminek a passzusait te jóltanultad.

Engem a jelen izgat igazából. Ma is vannak történelmi jelek. Jól beláthatóak a történelmi jövő jövetkezményei. Ebből, ami ma van, 10 éven belül inverz reakciók születnek fehér ojropid náculás, amikor már nagyon késő lesz és kravály.

Szarom is szánom Gyuribácsira, ha nem WC-csészébe, akkor valamelyik gyümölcsfámat vagy bármely erdei fát táplálok vele, kár lenne a vén geci rohadék pofájába bele. Soros élete egy aljas élet és.. most vénségére Orbánék miatt bele fog szentülni ebbe az aljas ügynökéletébe.

Még valamennyire megértéssel is vagyok, nem Izraelnek vagy a szaros kis semmibeszámító Unkoorzigeunerland-nak kell felszólítania a Szijjájjéé-t, hogy hagyja abba.

Történelmi tény, sajnos, hogy az USA már nem tudja kezelni a maga generálta válságot. És erről a veled egyoldali-egyelvű Frei Tamás is írt már.

Frick László Intézet 2018.06.09. 07:16:54

@nagyjoco: Tudjuk, hogy a pénzért csinálják, ezt fizetik meg. "Liberális műhely? -azt nem fizetik meg." /vasziljevics jógyerek/
Teljesen egyértelmű, hogy a gecik ócskán lenyúlható Dzsóbácsi-nak nézik "Soros"-t.

Frick László Intézet 2018.06.09. 07:19:37

@Myzza N. Trop: Ha nem jünnek ki a zsidótörvények, bejönnek a németek, akik vérszemet kaptak a Mümcheni Konferencián.
És akkor 100000-rel kevesebb lesz 1945-49 között a Palesztinába érkező magyar. Neked játék a történelem, mint a macika.

Myzza N. Trop 2018.06.09. 08:44:38

@Frick László Intézet: Nem tudod, mi lett volna.
és akkor most talán beszéljünk a numerus claususról, amit még Smidt Mariska, imádott vezéred egyetlen hitelesnek tekintett történésze is úgy itél meg, hogy megakasztotta az addig remekül folyó asszimilálódást. Mikor zsidóról beszélsz, te pajeszos, kaftános embereket látsz magad előtt, holott itt divatosan öltözött, vallását nem tartó, sportoló fiatalokról beszélünk, akiknek annyi utal csak a származására, hogy nem vesznek karácsonyfát. Állami iskolákba járnak, bármit megesznek, szórakozni járnak, gójokkal randiznak, sportegyesületben sportolnak. Egyben különböznek a magyar lakosságtól, hogy a szülők a lehetőségeikhez képest taníttatják őket, ha szegények, akkor legalább szakmát szereztetnek velük, nem hagyják őket beállni cselédlánynak vagy trógernak.

Myzza N. Trop 2018.06.09. 08:46:21

@Frick László Intézet: valóban, a történelem nem játék. Az utólagos megítélés sem. Szét lehet kenni a szart, de attól az még szar marad, és nem medvecukor.

2018.06.09. 13:22:41

@Frick László Intézet: Az anyját 10Ft-ért DP-be vágató újságírót még értem is - ezt fizetik meg, hova írjon, ha írni akar, meg megélni is. Alkalmazkodni kell, 25 éve még a férfi aktortól kérdezték meg előre, hogy vállal-e anális jelenetet, ma nincs enélükl forgatás. De mondjuk embercsempésznek állni "civil" köpenybe bújva - az sima bűnözés.

Frick László Intézet 2018.06.10. 05:54:22

@nagyjoco: SZindromatikusan egyesül több különféleség: Az idiokrácia a hyperkommunikációs booommal... az oktatás pusztulása, az Állami Idiótaképzés az angolszászoknál... a proletárok rendesen, minősíthetően analfabétaként végeznek az állami iskolákban.

Azok, akik pl az afrikai embercsempész-és csicskáztató maffiának tudatlanul... merő egy ostoba tájékozatlanságból dolgoznak, nincsenek tudatában annak, hogy végzetükbe segítik ezeket az embereket. Rosszat tesznek velük.

Tudatlanságukban a "legjobbéletnek" hiszik a picsatársadalmi létet... nem lehetséges napok-hetek-hónapok.. még évtizedek alatt sem átvágni, rövidíteni korszakokon.

Nézd meg ezt a filmet:
hbogo.hu/filmek/draga-fiunk-damilola

A legsúlyosabb problémának azt látom, hogy a Jók és Igazak történelemhez butaságukban nem látják be, hogy nixonista reakciót szolgálnak: csicskáznak ehhez. Azt hiszik ezek a nyomorultak, hogy most ők "liberálisok" lesznek. A mai USA gyakorlatilag olyan eszmerendszert erőltet és gyakorol olyan politikát, ami politika ellen létrejött az amerikai államok szövetsége.

A Jók és Igazak között (most a myagr szekcióról beszélek) vannak tudós, művelt emberek, akkik tudván tudva és nem ostobaságból, merő műveletlenségből szolgálnak. Ha tudatlanok esetleg valamiről, az a cinizmus definíciója. Azt hiszik ugyanis, hogy ők cinikusak.

A Mai Óvodában a Téeszelnök Fiára meg az Emberorvos s Tanácselnök gyerekére asszociálok, megszereznek maguknak mindenféle eszközt -de únják. Nem találnak benne kihívást.

A különböző rosszak vektorálisan erősítik egymást.

A XX. századi antropológusok, legutübb Dr Csányi humán etológusnál olvastam erről a bájos szemléletről, rendkívpül pozitívnak látják az afrrikai nagy Család társadlmi elemet. És valóban, azokban az ősidőkben, amiknek Jamie Uys az utolsó pillanatait ÖRÖKYÍTETTE meg.. Kurt Vonnegut (szintén antropológus végzettségű) ábrándjai szerint tényleg jpofák ezek a klánopk, mára azonban a gyakorlatban ezek pl Nigáriában, a fehérmeber társadalmipestisével súlyosan fertőzött (egyébként gazdaságilag akár jókondíciójúnak is tekinthető) szervezett anarchiában bűnszervezetekként is pompásan funkcionálnak.

Miközben "jobboldalunk" a balosokat meg liberáűlisokat szidja... valójában ezek a balosok és liberálisok leginkább jobboldaliak.. nem is titkolják, pl indexiánusok sziovesen árulják el titkukat, miszerint ők kapitalista szemléletűek és példaképük Clint Eastwood. Ja meg, amit említettem, még "cinikusok" azaz "hitetlenek" is. Tkp jó balhának látják az eseményeket, és itt egyezik az ő véleményük meg az én véleményem arról, hogy ezt érdemli az ojropid picsa. Ez az "ezt érdemli" azonban az én számból csak afféle basszameg jellegű káromkodás és azért konkrétan a fasznak az ártatlan pinába való belehatolását és puruttyálást nem kívánnám.

Jézus idejében a farizeusok voltak így magukkal el, mint a befőtt, ahogy most a gecik, azzal, hogy ők a legokosabbak, a legnagyobb szókinccsel és a legkorszerűbb tudással, mellettük az erő és szorult helyzetben ezért ők tudják majd leginkább kimagyarázni magukat. Úgyy képzelték, hogy a Kapu-ban annyira lehengerelik majd a dumájukkal meg a jópofijukkal Az Angyalt, hogy az is alulmarad... ahogy a húsvér-ek is éltükben mind.

Nem ismernek a gecik sem istent, sem embert és félelmet sem. Annyiban igazuk van, hogy ha ugyan már csak "-ben" beszélheetünk "újságírásról" nincsen jobb náluk. Nem kell rettegniük attól, hogy jön egy Korunk Hemingway-e vagy Robert Capa-ja vagy George Orwell-je, nem tartanak attól, hogy valaki veszi a fáradságot és az igazságot is bemutatja.

vagy pl ott van az eset, ami pl Földes Andrással esett meg az első nagyriportútján, nyugodtan meg lehet írni az igazságot a szíriai menekültekről, úgyse figyel senki.

Egyébként pedig ezek az emberek az ignorációval védekeznek. Nincs esélye sem azzal, hogy vitába szállhass velük, mert nem állnak szóba senkivel, nincsen idejük ilyen szarságokra, mint valaminek a másnézőpontokból metszése (itt a metszés magyar szó archaikus értelmére, az ÉRTELMEZÉS -re mutatok)

Megkérdeztem egy ilyen gecit, mit csinál szabadidejében, a fáradalmait miben piheni ki, szabadidejében internetes videójátákok NÉZÉSÉBEN kapcsolódik ki, ezt... nem értem pontosan, mert nem ismerem a műfajt, lehet nézdegélni mások játékait? Mint focimeccset vagy hogy ez...

Pár hete egy jó éttermet kellett talánom Bp-n, pénz nem számít és természetesen egy gecire "hallgattam" az ügyben és így megtudhattam, hogy egy geci számára zech-szerűen mit jelent egy ugorjunk be valami keletit kajálni kategória ("hozatok egy pizzát") 12000.. ha az ember a taxit vagy parkolás, és a tényleg hozatott valamilyen a napi 2-4 egyéb kaját is hozzászámolja meg egyéb rezsit, akkor csak a rezsi naponta 25000-re rúg, tényleg igaza van, liberálisnak ennyit nem fizetnek, hogy ilyesmire fussa.

Frick László Intézet 2018.06.10. 06:07:08

@nagyjoco: A magyar újságírás egyik legújabb mélypontja Bede Márton alkotása volt történelmi relativizmus kategóriában, amikor a szélsőbalos (RAF) és anarcho-nacionalista-elszakadásos (ETA/IRA)terrorizmust kontra az "iszlám terror" hujjogatásával ábrázolván matekozott holtakkal.

A másik mélypont Földes András napi 300000 Ft-nyi USD finanszírozású Nagy Riport útjában az, amikor az afrikai embercsempész maffia emberszállítási disztribúciója végsejében magukat segítőknek képzelő picsákat hősökként ábrázolta. Éspersze elviéllel az orbántaplóságra a "civileket" "sújtóan".

"Ha nincsen ezeknek az embereknek kenyere Afrikában, akkor jöjjenek föl ingyenkaláscot enni Picsaisztánba!"

Itt kalácson arra a valamire gondolj, amit ha nem festenek meg malátával és sós marad, akkor "toastkenyér" fantázianéven teszi a picsa pirítóskészítőbe vagy csinál belőle szendvicset. Ha kalács, akkor a tészta egy részét malátával "csoki"-színűre festik, a másik részét valamivel kissé sárgásabbra a mosogatószivacsízű természetazonos látványú toast "kenyér"nél...
Megvan ez a kalács? Akkor képzelj el picsákat, akik egy gombot nem képesek felvarrni, ha kilukad a bicóbelsőjük, akkor elmennek a kerékpárservicébe és szemrebbenés nélkül kifizetik gyakorlatilag egy új külső-belső árát. Felveszi a segélymellényt és ezt a szart, ami a "kalács" megkeni vajjal és felkockázza és ebből lesznek a fogadófalatok a segélyszervezeti gyűjtőhelyen. Megvan ez a kép?

És akkor jön a nigériai férfi és néz le az ő 6 angol láb-nyi magasságából a picsára: "Mi ez a szar, mit akarsz ezzel? Ahelyett hogy jól leszopnál!"

2018.06.10. 21:22:22

@Frick László Intézet: Pár éve ismertem meg a videójáték nézése nevű kikapcsoldóási formát, egy jóbartáom jóvoltából. A főjoló volt munkatársam is nézett ilyesmit - és pont ezt a példát hozta, ahogy a focit is lehet nézni, úgy lehet ezt is - ez tök természetes. Később megértettem, hogy a joló alapvetően mindent nézni szeret - pornót, videójátékot, google mapsen barangolja be a világot utazás helyett.

Frick László Intézet 2018.06.11. 12:46:10

@nagyjoco: Néha látok innovatív jolókat.. hát azért.. ezek az emberek, amikor rá kell döbbenniük, hogy a tenger mennyire vizes és akkor még ott van a partja, ami ráadásul vagy mindenbe belemenősen homokos vagy még szúrós is. Ráadásul az odajutás, az az irdatlan embertömeg mindenütt, a reptereken, magán a repülőn is egy rakás ember. Ráadásul az egzotikus országokban mindenféle undorító kulturálatlan szokások is vannak, túl közel állnak hozzád vagy egészen hozzádérnek, rádlehelnek vagy pl Kínában mindenki csak úgy belehapciz meg krhahhaház a levegőbe, már édybabbu-ba számít az a kínai csajszi, aki egy bevásárlóközpontba köpőcsészébe inal és tenyerével ellenzi, ahogy belekőp (a nőiillem szerint egyébként biciklizés közben is így köp az ember lánya) Egyszer egy jolót arról hallottam panaszkodni, hogy szexelt volna a helyi benszülött lányokkal, de mindegyiknek a pinája rögtön, még a ráhangoló pettinget el se kezdték igazán, tele volt olyan fehér nyálszerű nagyonsokkal, mintha már beleizélt volna valaki előtte, rémes.
süti beállítások módosítása