Nem lehet több 2-nél.

Akik jaj, annyira szeretnének belehalni a jelentörténelemből kifolyólagos hasfájásukba, mimmehalunk, Kitántorgúúnkk!, mélyszegénység az iskolaügy és az egészségügy helyzete,  merő egy büntetésből javallom Kossuth Lajos Összes Műveiből az Itáliában keletkezett világpolitikai elemző munkáit.

Akiket viszont az érdekelne, hogy a poiltika ellenére is képesek voltak emberek élni, és hogyan, azoknak egy sziciiai főnemes műkedvelő irodalombarát és sponzor regényét ajánlom olvasásra. Tomaso di Lampedusáról van szó és az isten szerelmére, senki ne a filmes adaptációja után kutasson, hanem a könyvalakot keresse. A regény címe:

A párduc

Bonus Track.... tulajdonképpen a mai helyzetben a réges-régi, néhai Kigondoltam!-os hagyományoknak megfelelően csak annyit kéne írni, hogy pina és erről nőideálom, Claire Underwood jut az eszembe, mivel azonban az őt pompásan alakító Robin Wright-nak eszébe nem áll a pináját mutogatni, így kénytelen hívom föl a figyelmet Marielle Karlman portfóliójára.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3114030194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.06.07. 15:06:37

Betévedtem valamelyik nap egy XI. kerületi Tesco Expressbe kaját venni. Hát a pénztárnál kiderült, hogy mindenki kap egy bilétát amit az ajtónál elhelyezett három urnába lehetett bedobni (anonim). Az urnák átlátszó anyagból voltak tehát lehetett látni hogy melyikben mennyi van. Arról kellett dönteni, hogy a három urnán lévő három (valóban) civil szervezet közül melyik kapjon a Tescótól 400ezer forintot:
- Dr. Rex kutyás alapítvány: gyerekek megismertetése a kutyákkal meg kutyák jóléte és környezettudatos halandzsa
- Budaörsi Repülőtérért alapítvány
- Nemtom mi volt a neve de olyan alapítvány ami azzal foglalkozik, hogy gyerekeknek speciális témákból tart oktatást és így az iskolán kívül sokkal komolyabban megismerhetnek adott témaköröket amik esetleg a pályaválasztásban is segíthetik őket.

Én a harmadikba dobtam, de nem is ez volt az érdekes hanem a mennyiség: a repülőtérért alapítványban kevés volt, a gyerekoktatásban sok, a kutyás alapítványban meg még majd 3-szor annyi mint a gyerekoktatásosban! Mivel a vásárlók dobálták be mondhatom "reprezentatív" és jól látszik hogy az embereket jobban izgatja a kutyák jóléte mint a gyerekek oktatása... Persze ha megkérdeznénk őket bizonyára mindenki fel lenne háborodva az "oktatásegészségügykorrupció"-n de úgy látszik amikor pénzt lehet osztani akkor inkább a kutyák seggének nyalása a fontosabb, nem a gyerekek oktatása...

Frick László Intézet 2018.06.09. 08:05:12

@Sipi81: A kutya gyermek és emberpótlék is és hát... valjuk be.. valamennyire szerelmi-szeretetpótlék is.
süti beállítások módosítása