Az idiokráciában a picsaember fejlesztő mérnök nem csak a magánéletében nem vállalja föl szemtől szembe (fasz to fasz) a döntéseit. Lezavarja a randit a szokás szerint, azaz először ő tart popsit, majd ő tolja segglukba a partnert, elmennek vacsizni, a partner semmit se sejt, aztán hősünk ráír a fészen a partnerre, miszerint vége FIN, The End, Ende  Sfirșit

ਫਿਲਮ ਖਤਮ ਹੁੰਦੀ ਹੈ

idiokracia.jpeg

Tehát, amikor a hús-vér piaciszegmens találkozik a picsaemberfejlesztő mérnökkel és megkérdezi tőle, hogy ki a fasz, ki volt az a barom, aki ezt a bojócc "parkoló asszisztens program"-ot készítette, így csak a vezetni nem képes kezdő mazsolák se parkolnak, akkor a picaemberfejlesztő mérnök ártatlanul pillogni kezd, miszerint a mai   fejlettkorszakban már 1 ember nem készít semmit, mindenütt team-ek, a parkolási program egy algoritmus szerint készült, többezer parkolási adat statisztikáinak figyelembevételével.

Képzeljük el azt a csuhájjt, 2018. április 8-án a Jók és Igazak elsöprő győelmet aratva picsán rúgják ezeket. Nos, azesetben Ááááátatlan Gyuribácsi és Intézményei [ röviden SziÁjeÉ] végigfuttatnak egy algoritmus, miszerint ezentúl demokrácia lesz Magyarországon, sajtó és véleményszabadság és teljesen fölösleges is az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzeit ilyesmibe toligálni Magyarországon. Szépen összepakolnak és kivonulnak. Vége az ingyenéletnek, nem lehe "Az Öreget" mindenféle fal pályázati dumákkal levenni kilóra---

mint az idei Glastonbury szervezőinek [adómegtakarítási céllal alapított] "civilszervezetei" jól beszopatván Gyuribácsit, BREXIT ellenes agitációra, hamint pl veszettfejsze nyelekutatására vagy halottak számára csókversenyre, 600000 Angol Font támogatást nyertek el, lesz BREXIT-ről felvilágosítós sátor, molinók, atrapok és amelyik sztár ezt ingyen vagy kevés gázsiért vállalja, dÚÚÚÚÚrva beszólások is a BREXIT és Farázs ellen és az Ónijó mellett... Tekintve tehát azt, hogy Áááátatlan Gyuribácsit és Intézményeit mennyire egyszerű átbaszni falcélzatú pályázatokkal, bezzeg még az angol jógyerekek is, ki lehetett tényleg is , miféle algoritmus szerint érdekelt az orbánváltásban, ha különbenis a Budapesti Csata [a helyhatósági választások]volt a lényeg.

"Thank you boys and girls! Good nite"

/Frank Zappa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6514009892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.05.29. 12:25:06

ha annyira veszettfejsze a brexit akkor vajon miért erőlködik a Lordok háza, h elvegye a kormánytól a tárgyalási jogokat?

www.telegraph.co.uk/politics/2018/04/28/peers-decide-no-brexit-amendment/

2018.05.29. 13:18:44

Azt hittem, realtime térgeometraiai mátriyot old meg az erre kihegyzett spéci csipp, nem pedig statisztikázik.

Frick László Intézet 2018.05.29. 14:56:00

@Dinamuki: Megjátszák a fejüket. A királynő még idejében, amikor lehetőség volt és még érdemes, célzott rá, jókora karikákkal körbeírva, hogy akár lehetséges lenne a népszavazás megismétlése. Az angol -tehát jól írtam, nem is a nagy-össz-nagy-brit, csak az angol [angosaxo WASP ] elit tettetett pofával sajnálkozik... és nem lép. Úgy tudom, társadalmilag is támopgatott még Angliában is, nemhogy a BREXIT-ellenző Skóciában és ÉSzak-Írországban egy új népszavazás. Színjáték ez az egész... A Háttérhatalom tud, amit tud, és köszöni a tahó farázsnak, hogy kikaparta nekik a gesztenyét.

Másrészt Theresa May csúnyán megszopatta (vagy a tollászkodó WASP Únió kilóra megvette a vén idültalkoholista gecit) Zsünkert... és így az EU elbukta a Brexit Tárgyalás-okat. Nem lesz szerződés sem, nemhogy EU-tagállami-parlamenti-egyenkénti ratifikálás. Miközben a BREXIT mindenképpen életbe fog lépni úgy, hogy az élebelépése napján semmi nem köti Nagy-Britanniát (vagyis Angliát) Azt csinálnak, amit akarnak,,, mint mondjuk az ügyes bótos a pénztrától való távozása után a vevőnek, vagy az ügyes vásárló, amikor a buta bótos kajabál utána, hogy elszámolta magát, tesséj visszagyönni.
Életbe lép tehát szerződés nélkül a brexit és Brüsszel úgy nagyjából elmehet a kurzív édesanyjába. Mert a Brexit nem csak annyi, hogy az angolok angolosan távoznak. Hanem precedens is. Nem is csuda, hogy ilyen körülmények között Orbán a hibás és Brüsszelnek lényegében már csak orbán a baja.

Frick László Intézet 2018.05.29. 15:01:30

@Wildhunt: May már megoldotta ezt az előrehozott választásos trükkel. A választás, plsz a 2017-es vakáció.. az EU-nak annyi... elbukta ZSünker a tárgyaklásokat. Valószínűleg azért a vén geci megegyezett May-jel, hogy eljátszák a tárgyalós bazárimajmot. A tárgyalási folyamat @Dinamuki: ráadául sárkányfogveteményszerűen tenyés, minden megoldott kérdés és fejezet szül hét megoldatlan fejezetbe 28 kérdést.

Senk,i nem hiheti azt, hogy Anglia ( "Nagy-Britannia") mint valami titokzatos Északfok, csak úgy el fog álldigálni magában, nyilván szüksége lesz egy másik nagy Gazdasági Ónijóra. Tippem szerint ennek a neve Észak-Atlanit Gazdasági Únió lesz az USÁ-val és Kanadával. A Büszke Szoubkontinens pedig számíthat az ojropid anglo-saxo testvérekre, pl fegyverszállításban, hitelfelvételben és hát a NATO irányításávban is.

Nagy-Britannia az egérkéket tehát ügyes SZDSZ-es cicca mintájára k,int is megfogja, meg az EU-n belül ugyanúgy.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.05.29. 21:00:33

skót ismerősöm szerint az fog történni, hogy a gazdasági előnyökért cserébe vállalják, hogy az uniós szabályok továbbra is érvényesek rájuk, és fizetnek évente a kasszába, viszont nem lesz szavazati joguk. Ez félig kint félig bent. Mondjuk nem tudom, hogy akkor ez miben különbözik mondjuk Norvégia és Svájc EU-s viszonyától.
Egyébként csak azt akartam jelezni, hogy az angol belpolitikán belül is sokan vannak, akik visszafordíthatónak tekintik a brexitet.

Frick László Intézet 2018.05.30. 05:46:43

@Dinamuki: A Háttérhatalmi Rendszer működésének a lényege a gazdaságiéletben már ismert spekulalizmus. A Háttérhatalmi Rendszer emberei nem annyira büdöslábúak, mint Orbán Emberei... nem nemzethyessek oly külsőségekkel (bár az amerikaiak WASP-nácik) ... A Háttérhatalom oszt tolyik a demokratikusintézményrendszerre -az USÁ-ban éppen az Elnöki Rendszer széjjelkúrása folyik, ehhez egy bojócot ültettek a székbe, bár az egzaltált hülyepicsa ugyanolyan jól megfelelt volna. Csak ugye Hillary, ha elnök, akkor a maradék USA értelmességnek marad szabad kritikai kapacitása az USA széjjelhulló nimbuszaira, így meg Trump gecizése a teljes napi fostos recska termelést leköti, ezalatt a Háttérhatalmi Rendszer, az underwooodok köszönik, jólérzik magukat és ha valaki nagyon ugrál, mint Kevin Spacey, akkor megkapja a leaks-ét, amit beoszthat.

A Joint Vision 2020 az USA Háttérhatalmi Rendszerének nyilvános, bárki által olvasható elsősorban "Új Katonai" de éppen ezért külpolitikai doktrinája is, 2001-re adták ki és 2011-gyel, az Arab Tavasz-szal indult be az "ipar". Európa kezdetekben mindent, amit szopott, az Arab Tavasz miatt szopta, a migránsválság összetevőinek legalább a fele az Arab Tavasznak, a másikfele meg a hyperkommunikációs boooomnak és az internetezésnek az internetkávézókból a pár kecske áráért bárki számára elérhető, eredetileg recycklingbe leadott okostelókáknak is köszönhető, röviden az ázsiai férfiakat sújtó mélyszexuális rettenetesnyomornak, pinához , ha nincs elég pénzük házasságra, akkor csak az ingternetes megosztások szerint lényegében ribanc és könnyenkapható ojrópai ingyenpina formájában van... ugye, Kitántorogtató [politikai] Agitáció nem csak Magyarországon működik.

Ha kíváncsi van a BREXIT politikai fogadtatására, tekintsed meg David cameron búcsúfellépését az Aésóházban. nem pusztán a zseniális politikust, de a BREXIT nyélbeütőjét általánosan szélesen ünnepelték, mindenki őrjöngött az örömtől.

Igen-igen, ezt mondtam, hogy kint is megfogják az egérkét ( az USA által csődbedöntött Ojrópa nem ragadja magával az angolszász testvéreket) meg bent is maradnak... lényegében résztvesznek a "szükséges mentőakciókban".

A német autóipart éppen most kúrják szét, az Opelt úgy, ahogy van, lebombázta a PSA (Citroen/Peugeot) a dízelforgalmazás megállt, de a benzines-forgalmazás is akadozik.. ez olyan hirtelenváltozás, ami a VW-re még a dízelbotránynál is nagyobb terheket ró de a maradék "német" márkák is kapnak bőven... legaláébb 2-5 év, mire kínai szintre sikerül fölfejleszteni a kínálatot (csak benzines hybrid vagy tisztán elektromos autó)

Köszönöm a figyelmed.

2018.05.30. 08:15:39

@Frick László Intézet: Mi baja van a VW csoportnak a forgalmazással? Csúcson jár a német autóexport - angeblich.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.05.30. 08:56:50

@nagyjoco: pont ezt akartam írni én is.

@Frick László Intézet: én se fogadnék nagyobb összegben arra, hogy nem lesz brexit, és engem is nagyon bosszant, hogy a jógyerek-narratívából egyszerűen kimarad, hogy az egész mostani káosz voltaképp az usákok ténykedésének köszönhető. A másik mese ugye, hogy majd a "civil társadalom" egyszer csak felbukkan a kb. egészében klánok uralta arab hatalmi struktúrákban és győzedelmeskedik.
Ezt a Kevin Spacey-es dolgot nem tudom értelmezni, miért is ugrált ő?? Én igazán nem vagyok képben a hollywoodiak dolgairól, de szvsz akiket most a mítú kapcsán felelősségre vontak, azok bőven megérdemelték, kivéve Louis C K-t (ő is megérdemelte, de egész más kategória, mint a többi. Mondjuk lehet is, h neki még lesz comeback)

Frick László Intézet 2018.05.30. 14:07:48

@Dinamuki: Hollywodról: Mark Wahlberg és pár haverja összedobták a sajátlóvét és megcsinálták a Törtetők c. filmjüket 2 évvel a mítú előtt -a vájnstejn alakú [persze nem külsőleg...] producer, akit kritikai kardélre hánynak úgy nagyjából az egész kurva halivúddal, beleértve a teméntelen környűllő ordas-odvas clamydiát lehellő picsákat is... szóval megkapja mindenki ebben a filmben, ami neki jár. Nézd meg.

A mítúval a magyaroknak nagy szerencséje van. Istenük a tenyerén hordozza a magyarokat. Mert volt a magyaroknak két jelentős cigány bulvárcelebje, egyikük tehetséges színész is (volt) és ezek szerelmben voltanak, majd szakítottak, majd a cigány nő fülébe jutott, hogy az exe új picsákat újított és komolyan is kavarr valakivel, kis piával a kiskezében felkereste az exét és itt egy , a cigány, egészen pontosan a dalit romongró kulturális szokásoknak megfeleő ajbajdzsubaj következik, ami nekem, mint közismert cigánybuzinak, a könyökömön gyön ki mán, be se írom az ilyent a Kosztolányi-noteszembe, annyira közhelyes.

Azonban a civil nőmozgalmár picsáknak a fülébe jutott a dolog és elkezdték tüzelni a náluk pedig alapvetően is sokkal tüzesebb cigány nőt az elégtételért -természetesen bírósági úton s a nagyobb nyomaték kedvéért azt ajánlották, hogy a kúrelást, ami eredetileg még a nosztalgikus talákozó feljövő szakaszában esett meg, állítsa be durva erőszaktevésnek. Nem ragozom, mindenesetre a mozgalmárok már a bírósági szakasz közepén rádöbbentek, hogy a cigány csaj nem éppen tökfőzelékből faragott figura és pl a "könnyeit" amikor megjátsza a sírást (szintén a kulturális hagyományoknak megfelelően) a kisujjával nyálazza hemükéi sarkaiba, gondosan ügyelve a szemkontúrjaira.

Így aztán nem volt mit tenni, mint ezért a szopatásért is meghétszerezett erővel fostos-recskázni ezt a cigány nőt már Andy Vajnáné korában.

Tudod, nem az a kérdés, odáig el sem jutunk, hogy a csávók megérdemelték-e a mítút, hanem a lényeg az, hogy milyen Fejlettek, Ojropidok (az usákok is azok ám, ojropidok) és főleg Hűdddedemokratikusak a Nyilttársadalomfejlesztés Ut-jan azok, akik a vád és az itélet közötti szakaszt egyszerűen kihagyják az eljárásból.

Nem, természetesen pl Vájnstejn esetében hogy a faszba is tudnék én ártatlanságot vélelmezni a kövér szőrös geciről. Hanemhátugye ez a Vájnstejn... mihez szokott, a lifben, a gardrobe-ból fű-fa bokorból, fák tetejéről úgy potyogtak rá a kis csók-csukák, mint mondjuk most a növendék nünükék a Nagy Nünüke Invázióban (tavaly ugye a Kínai NövényPoloska volt a sláger, azelőtt meg a harlekinkaticák) ... A Nagy Számopk Törvénye alapján egy ekkora érzéketlen barom az őt érő napi 20-200 szexuálisfelajánlás közül... az ő antiempátiájával... honnan tudhatta volna, hogy ha természetesen, mert el kell utasítani a felkínálkozók 90-99%-át.. hogy ki hogyan és miért fog bosszút állni.

Ez a mítú is olyan, hogy az ember ezután méginkább filozófusként tiszteli a megint csak kurva szerencsés magyaroknak ezt a Romhányi József nevű költőjét, abban szocializálódtunk, hogy Dr Bubó országa az Magyarország, de most annak kell kiderülnie, hogy hamint a Síkbolygó meg Kriminália is a Mézga Aladárban, tehát as Dr Bubó is az egész világra kiterjeszthető érvényű. Azaz a mítú-val a gyóccer több kárt okozott, mint az alapbetegség. Meghátugye a kígyóknak lábsó, madaraknak fogsor, és a karrierért semmi árat nem sajnálóknak meg mítú.

A csókcsukák ezután is akkor is leszopni támadják az ügyeletes vejnstein, mondjuk Shonda Rimeas kisfaszát (romongróul a csikló neve) ha azt füllenti, hogy az elébb kuckándozta meg vele a szerelme nem is annyira megmosott végbélnyílását.

Semmi nem fog változni abban a képletben, ami örvén a valóságosan és ténylegesen ám titkosan közepesnél gyöngébb képességű hajhászok feltűnési viszketegségeit szolgáló netokratív baromság kipattant. Ismertebb lett a neve tehetségtelen fűzfa határozói-jelzői poetanőnek, meg slapaj ujdondászoknak és Schilling Árpád jelentősebb összegért pályázhatott Áááátatlan Gyuribácsinál (kurva nagy szerencséjére ezek győztek... úgyhogy a prozsekt maradhatott...)

Frick László Intézet 2018.05.30. 14:16:35

@nagyjoco: A kiszállításnak kutya baja, a forgalombahelyezések akadoznak. Dízelt természetesen nem, a benzineseket viszont a környzetvédelmi vizsgálatokkal vegzálják.

Nem írtam még neked? A VW TSI motorban 3 katalizátor meg lamdaszonda van és.. most nincs időm részletezni, de a környezetvédelmi bonyolítás természetesen a motor korai halálát úgy idézi elő, hogy a hosszú, többtízezer km-es haldoklásban a károsanyagkibocsátása Trabant Wartburg szinteken áll. Az alaptétel az, hogy a katalizátor onnantól dolgozik, amikor a motor kopni kezd és zabálja az olajat, akkor viszont röpke 20-50000 km alatt eltömi a katalizátort és a fulladozó motor okádja a károsanyagot.
Az újautók vizsgálata majd fél éve tart és így az értékesítés áll, nincsenek meg a szükséges Ausweiß-ek...

Ha ráérsz, olvass utána, mik folynak az Opel embléma körül...

De azon is elgondolkodhatsz, hogy az USA piacán a hagyományos amerikai márkák (emblémák) 2-3-4 éves benzinesei mondjuk a 3.2-4.2 családi hengerűrtartalmi kategóriában mennyi benzint fogyasztanak és milyen teljesítmény leadása mellett... És ha pl egy 20 éves Mercedes 4.2-5.0 eljárogat 10-12 liter (3-5 gallon/Miles) benzinnel, akkor a 2-3 éves Dodge-ban vagy Fordban a dupla fogyasztás benzinje hoválesz és milyen formában.. persze a teljesítményről ne is beszéljünk a 20 éves Négyszemű Mercihez képest. De olajfogyasztást se vessünk ám össze.
süti beállítások módosítása