Ez is gyűlyölyi ólybánt, akkoly ólyan alyanos és nem isz lyópikk!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSz9f9-W_fymgrUJ-Avv5c6vYn8esgKb3La2iGNHFkibpqH91Cr

TÉGY A ZSŰLLÖLETÉR' !!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6513909108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.18. 20:18:30

Egy dologra jó volt ez - ha megnézem, hogy mennyi pénzt nyelt el a hóttkomoly Együtt meg Momentum, és melléteszem a viccpártba rakott pénzt és energiát, majd vetek egy pilantást a választási eredményekre, obejktve láthatom, hogy ezek a hótkomoly pártok ennyire kamu pénzlopó projektek.

Frick László Intézet 2018.05.19. 05:56:54

@nagyjoco: Az LMP óta netokratív mesterséges pártkezdeményekkel kisérleteznek. Az LMP az index gecik jólsikerült húzása volt, ami aztán fellelkesített más netokratákat is.

Nemzetközhi kitekintésben Barack Obama volt az első komoly netokrata trükk. Obama [team-je] a legtöbb pénzt gyűjtötte és ebből a legkevsebbet használt föl hagyományos reklámra. A végén, hogy jóbalegyenek az elavult televíziókkal (akkoriban a faszbúk ugye...) fél-fél órányi reklámidőkre égetett el pénzt az Obama Team.

Szerintem az az izgalmas, hogy egy új, előrevivő innovatív szellemi élcsapatból, a netokratákból hogyan lettek pár év alatt azok az egységsugarú benyaló idiokraták, akik benyalják a Trump-trükköt és az összes kritikai kapacitásukat e fajankóra pocsékolják, miközben a válság mélyül és az USA pozícióvesztésének már csak a kihirdetése-éve a kérdéses (pár éve a 205-öt olvastam, de szerintem már nem húzzák addig).

Nálunk, Magyarországon is, gondolj bele... a netokraták, az index gecik 2005-2008 körül az élcsapat volt... Mára ugye már Uj Péter a 444-ben sem talál kihívást, kezd hígulni a szerkike bogikakákkal. Marketinges slapajokkal.

Valami elképesztő hamar seniorkori végelgyöngülésbe ért a netokrácia...

2018.05.19. 11:56:59

@Frick László Intézet: Hát, aki butításból él, előbb-utóbb maga is elbutul. Uj a tehetségét eladta aprópénzrt a cia-nak, amit arra használt, hogy butítson. Megérdemli, ami történik vele.

Frick László Intézet 2018.05.28. 06:54:35

@nagyjoco: Uj tehetségének kutya baja. A probléma a maimarketing-é. A picsaautó fejlesztő mérnök pontosan úgy gondolkodik, mint Uj. Vállat ránt rá, ő aztán nem tehet arról, hogyy valaki akkora picsa, hogy beszopja a marketingjét. Teccet vóna önállógondolkodásúnak lenni.

Tudod, egy 3 jégkorszakkal ezeőtti ember, amikor a barlangi medvét leölte, letérdelt a tetem mellé, elnézést kért mackótestvér szellemétől és hálát adott a Nagy Szellemnek a jószerencséjéért. Ez az attitüd tehát az egészen korai, még analfabéta embert is jellemezte.
A vérengző majom azonban lehet bármekkora agymenő, nyolcdiplomás, szakmája úttörője is, ez az emberi alapattitüd hiányzik belőle, hanem, mint egy majom, a mellykaskáját döngeti a leölt aktuális fölött, mint Uj Péter, amikor ferkőék 2008-ban elhatározták, hogy a nyáreleji postára muszáj bemenős papírújság előfizetéses trükkel egy kicsit előrébb hozzák, csak 10-20 %-kal a papírújságpiaci összezuhanást.

Megvan a kulcsjelenet is, vagy félévvel későbben Dezsőfi [Dessewffy] Tibor részegen egy kocsmában megpillantotta a részeg Szily-t odament és jól belevet a pofájába. Sajtótörténetileg ezzel Dezsőfi ugyan lenullázta a karrierjét, de egyébként mérföldkő is. Mert senki nem tanult belőle, természtesen Szily vagy Uj sem. És nem is érti senki sem, azóta sem.

Uj olyan, mint egy Nagy Vezér Kanmajom. Ő a legnagyobb... únja már ezt nagyon... új -s új győzelmeiben nem talál már kihívást. Az indexet is ezért hagyta le és jól láthatóan a 444-en is únják a banánt a Kezdet Phiai. Csakhát a tmblr-oid után már az idiokrácia útján csak a szmálylik következhetenek. Eddig nem látnám, hogy a zseniális Uj-nak lenne egy szmályloid prtálra ötlete. Mindenesetre Bede Márton már a 444 első heteiben felfedezte a lényegében a címből meg a címlapról beugrató felütésből álló nullakiterjedésű cikk ötletét. Ez lene szerintem tehát Uj új kihívása:
csak címlapból álljon a portál és a cikkek megnyitására képnél ne legyen több.
Kóprájtom benyújtom :D ..ezennel !

2018.05.28. 08:34:03

@Frick László Intézet: Nem azt mondtam, hogy elvesztette a tehetségét, csak hogy amire használta, az nem több annál, mint amikor egy született szép lány csetkurvának áll. Azzá válsz, amit teszel, és ő előbb-utóbb visszsüt ám, ha butításból akar valaki jól élni.
süti beállítások módosítása