avagy az Esszenciális Picsaember

ertelmetlenpicsa.jpg

Példaemberem természetesen jelentős műűűűűvész az önmegvalósítás útján. Foglalkoznom kéne ezzel az ön-nel, akit megvalósít? Elég lenne talán egy link élete főművére is. Bevallom őszintén, a faszom se' tudta eddig, hogy kicsoda, most viszont én már tudom, kicsoda, a faszom viszont úgy van vele, hogy a spermáját is sajnálná rá is, nemhogy beléje. Elég fasza kis spermám van, tele ásványi anyagokkal és enzimekkel, bio-sebhúzó s fertőtlenítő adalék véletlen balesetekre, és fénykoromban a termékenyítőlépessége is kiválló volt. Igazából ez a fluoreszcens zöldszöveg nem az enyém, csak illusztráció & minta arra, hogy mit hisz egy ilyen esszenciális picsa a "szexuálisan provokatív power"-dumán. Volt őneki egy elgondolása arról, hogy a készítménye fogyasztói közül a pasikat mivel fogja provokálni. Ugye, a pasik hazudnak -ingyenes picsamagazinok webfelületein vannak ezek a kopipasztás tudus tőőőtelékek a búúúcsességekkel "11 jele annak, hogy a pasid hazudik, 1.: Megismétli válaszában a kérdésed"

Valamint beszél a squirt, az anális szex és a torkonbaszás műfajáról.

Abból kiindulva, hogy a Példabéli Pasi Úgy Általában, az olyan, [mint a pornózhásra épp rákapó korai-ivarérése fázisában tévelygő kisfiú, hogyaszongyaja, hogy:] hogy a második randin már squirting-re venné rá az aktuális csajt, természetesen a végbélbekúrásra és a mélytorkozásra is, valamint ez a hirhedten antiszexista picsa abből a tipikusan szexista feltételezésből indul ki, hogy Piszkos Dolgok csak pasiknak tudnak az eszükbe jutni.

Ezután következik egy hablaty a Jóistenről, amit nyugodtan érthetünk úgy is, hogy Az Evolúció, miszerint a pina jó, viszont a segglyukat azért találta ki a Jóisten/Evolúció, hogy abból piszkos dolgok jöjjenek ki. A Kuffert pedig ugyaneŐ-Ke'lme arra találá ki, hogy szépen álcázza ezt a csúnyaságok kijövetelére való lyukat

ezek szerint még ennek a picsának nem volt a pinájából takonyszerű csúnya ződ folyása

vagyis röviden a power-duma lényegében inverz baromság és azt bizton állíthatom: Igen gyakran egy baromság inverze is csakúgyan baromság. [Közbevetés a helyesírásról: Egykoron hosszú úval ejtették s mivel nem létezett academiai helyesírás, aki akarta, hosszú úval is írhatta, mígnem az Academia másképpen nem döntött, Így, kurzíve viszon nem helyesírási hiba, hanem nyelvi archaizmus]

A  picsa a sztendap közben eléggé nevetséges kamaszlányos ripacskodásban ágált. Megnéztem a stáblistát és kiderült, hogy ennek az esszenciális picsaságnak még rendezője is volt. Elkezdtem latolgatni, onnantól kezdve, hogy büszkélkedett azzal, lefagyasztotta a petefészkét egy szerinte alkalmasabb időre, hány éves lehet. Agyonkozmetikázott arcából egy kb 44-et néztem ki.

"Milyen érdekes, mennyire könnyen esnek teherbe 15 éves lányok és mennyire nehezen már 45 éves nők! Nem tudnám igazán jó szívvel azt mondani egy 15 éves lánynak, hogy te mennyire jó anya lennél. Viszont [...] a minap egy negyvenes barátnőm a fogával szedte ki a szálkát a tenyeremből és egy másik blokk nélkül vétette vissza az üzletben a ruháit."

Most mit mondjak erre. Az USA termékenységi rátája épp, hogy pozitív, olyan 2,1 körüli. Él az USÁ-ban valami párezer latino meg afro-amerikai 15 éves kiscsaj, akik teherbe is esnek meg még ki is hordják -és ha ezen leányanyák valakijének a szálka a tenyerébe megy, akkor ki tudják szedni a fogacskáikkal. Teszemazt a sztendapos überpicsa szakmai kollégiuma tini mamik sóműsorokat is gyártat az agyatlan tévénlógó plebsz szórakoztatására.

A picsának van egy elképzelése az emberi egyed fejlődéséről, amit lineáris skálaszerűnek gondol, természetesen a 15 éves nő fejletlen, míg a 45 éves, az önmegvalósítás javát letudó nő viszont már fejlett. Előkerít egy béranyaságot vállaló nőt, feltelefonálja a klinikát, ahol a lefagyasztott petefészkét őrzik és kezdődhet a projekt.

Piszkos Munkának nevezi azt, amit a béranya művel. Mesterségesmegtermékenyítés az ő petesejtjével, a spermiumdonorról nincsen szó, de hát a pasik jönnek, mennek, érzelmekről nem is igen lehet szó, nyilván  nem is érezhet egy pasi a Második Randin különösebb szerelmet ha a kúrás az elsőn már meg is volt és a másodikon már a squirting iránti hajlandóságról érdeklődik.

Valami olyas' élhet ennek a picsának a fejében, miszerint az anyaság fő része a genetikai, tehát hogy az anyasejt az övé legyen (mert ugye ő egy zseni, amiből következően a petéje csak zsenipete lehet) a másik fő része az anyaságnak maga a nevelés a Piszkos Része, vagyis a nemkreatív, az a Baby Sitter-é...].

A Piszkos Munká-ról teljes nyugalommal van úgy, mint a lakása takarításáról vagy az ánusza kozmetikázásáról. Az ő zseniális élete több annál, minthogy porszívózzon vagy üvegpoharakat foltmerntesítsen vagy sterilizálja a WC-t.

A picsa a terhesség időszakát a gyermekével kapcsolatban megkerülhetőnek gondolja. Az anyagok a béranya testéből kerülnek a gyermeke testébe -ez mellékes. A genetikai kódprogram egy része a petéjéből kerül a gyermekébe

a műsora internetről ingyen összeszedhető közhelyekből áll, egy eredeti meglátása vagy gondolata nincsen, előadónak pedig gyönge ripacs

valamint a spermadonorból kerül bele a gyerekbe a genetikai kód-program másikfele

Ez a petefészek lefagyasztásos cucc egyébként a műsora egyik csúcsa, amiben szerinte a korszerű Woman Power kifejeződik. A picsának eléggé rövid a lába, ezért szupermagassarkú cipőben járja a 12 mp összidőtartamú szinpadi mozgását újra és újra. A rendezőnővel úgy beszélték meg, hogy a műsor látszólagos vége után a Második Csúcspont az lesz, hogy leveti a cipőjét és hátradobja. És mezítláb mond köszönetet. És ettől annyira spontán meg közvetlen és egyszerűen emberi lesz.

A magyar szövegről: Egészen nyilvánvalóan nem vették ki a picsa petefészkét, hanemcsak petesejt[ek]et vettek le tőle s fagyasztották a Jövő-nek. De ez a szokványos nüansz már csak hab a picsaságterjesztés mélytorkán báj hangérien hábéó.

Hát akkor most algebrázzuk csak ki:

Van ugye a spermadonor, az 1. Meg van ez a szörnyű picsa, ez összesen 2. Nem most, a Túl Értékes Évei alatt, amikor 34 évesen 44 évesnek nézett ki szinpadi sminkben is. Hanem majd amikor még ennél is értelmetlenebb picsaemberré fejleszti magát, majd akkor bérkihordatja a gyerekét és átveszi a szülészeten. Hm. Termékenységalgebrailag a Kevéssé éééértékes mexikói nő-höz számítsam ezt a szaporulatot vagy a picsához? Jó leszek és a picsához számítom, a szaporodási rátája tehát 1. 1= a kihalással.

Tényleg tökéletes-jól kitalálta ezt a Jóisten vagy az Evolúció.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9713880218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.30. 09:13:55

Amíg Budapesten éltem, csupa olyan emberrel dolgoztam együtt, aki büszkén hal ki. Harminchat éves kétpdiplomás programozó kislány ott él, szabadidejében a harmadik nyelvet tanulja. Nem szül, mert túlszaporodás van így is. Negyven éves főokos, gyerek elvbő nincs, szerinte jogosítványhoz kellene kötni a gyerekvállalálást. Engem nem zavar, ha kihalnak, csak tennék csendben, másokat nem zavarva.

Lujzika Naíva 2018.04.30. 13:17:15

Elárulok nektek egy nagy titkot. Régen sem volt az emberek nagy százalékának gyereke. Minden családban ott voltak a vénkisasszony nagynénik, öreglegény nagybácsik, akik nem szaporodtak. A szaporodási ráta úgy volt megfelelő, hogy akik házasodtak, azoknak 5-6 gyereke volt. Gondolkjátok végig a saját felmenőiteket, ott vannak a gyerektelen tántik, bácsik, stb...ott fordult meg a dolog, hogy a szaporodásra alkalmas (és ezen nem csak fizikai, hanem mentális alkalmasságot is értek) emberek már nem hagynak maguk után 5-6 utódot. Az emberiség egy része nem alkalmas az utódnevelésre, és ezt tudja is magáról.
Az emberi korokban is eltolódás figyelhető meg. Régebben egy ember már 35 évesen idősnek számított, most még kifejezetten fiatalnak.
és van még egy oka szerintem a gyerekvállalástól való félelemnek. Biológiailag igazolt, hogy a nők a termékeny koruk után azért élhetnek elég jó karban évtizedekig, mert a törzsi társadalmakban is a nagymamaság, az utódik körüli segítés volt a feladatuk. Na most, ha 65 éves koromig melózni kell, hogy is tudnak rám számítani a gyerekeim, mint nagymamira?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.04.30. 13:34:46

Gondolom, a szerzőnek 30 porontya van legalább. Innen a kiváló nekszus a Jövővel.

Frick László Intézet 2018.05.01. 08:07:27

@ripők: Természetesen a szerzőnk is féligmeddig picsaember már. Annyiban talán szerencsés, hogy fele rokonsága több, mint 70 éve Fejlettisztánban élvén, a marketingtársadalom elpicsásodásának a jeleivel hamarabb találkozhatott. Büdös fajzattya azért vitte sokra Fejlettisztánban, mert már ott az elpicsásodás 40-50 évvel ezelőtt is végzetes méreteket öltött. A fejlettisztániak büszkék voltak arra, hogy a szomszédokkal annyi a maximális kapcsolatuk, hogy köszönnek. Akkoriban mi még a szomszédokkal egymást segítettük, tetőjavítás, disznószállítás -és ölés, autószerelés, nagykapuhegesztés, kocabúgatás stb. Jókat röhögtünk a fejlettisztániakon, akik nem tudták a menő autóikon a defektes kereket lecserélni. "nehogy má ótómentőt híjjá, baszod!" -pikk-pakk 3-4 perc alatt a sohanemlátott nem ismert, tökismeretlen autón kereket cseréltünk.
Aztán jöttek a "mankókerekek" ezen már kicsit csodálkoztunk, a pótkeréknek több más főokból is akkorának kéne lennie (és főleg: ugyanolyannak) mint a többi 4 kerék. De úgy voltunk vele, Fejlettisztán fejlett és tehát ha náluk van valami, akkor annak az oka az hogy az a valami fejlett.
Mivel én rokonlátogatáson voltam, jól televásoltam az ótó csomagtartóját, mert a Macht Mit mozgalom éppen leáldozott, a picsaember már egy tiplit se tudott a falba tenni,.. ott rohadt a sok (kínai) barkácsgép a barkácsosztályokon.

Nagyon kellemetlen volt a Vater Enkelbrudereinek a gyerekeivel beszélgetni. Ők úgy néztek ránk, mint neandervölgyi előemberekre. Az ember... próbált ugye beszélgetést kezdeményezni, micsináltál a nyáron, utazott. Mit szoktál olvasni? -nézett rám, mit akarok ezzel. Felsoroltam neki 30-40 német kedvenc írómat, Günter Grass-ról tudott az egyik Fedr valamit, hogy politikailag botrányos a csávó. De összesen ennyi.
Valami 70 Enkelkinder-nek született 15-16 gyereke. Nekik összesen van talán ha 5 gyerekük.

Ripőkkém, egy ennyire okosan fejlettember, mint te, biztos nem tud semmiféle társadalmijelenségen csudálkozni, te mindent és jól tudol.. bevallom, én hozzád képest eléggé buta vagyok és elképeszt, hogy Jürgen Enkelkinder honnan a faszuomból tudta a Kádári Diktatúra Hidegedlése Éveiben (valamivel 1973 után) hogy bő negyedzsázad kell csak és a mi társadalmunk is pontosan annak a totális elpicsásodásnak az útjátra lép, amin az övék farsangolt már az év 365 napján.

Tertmészetesen, mint félpicsa ember, én is a KétgyerekesModell csapdájába estem. De ha bele is estem, van valami sejtelmem arról, hogy 6 gyerek kevesebbe van, mint 2 gyermek. Egy hatgyerekes család önfenntartóbb szerkezetű. Egészen másképpen működik, mint egy kétgyerkes, ami lénygében és leggyakrabban 1 egykem + még 1 egyke és ők egymás vetélytársai lesznek.

Veled szemben én csak tavaly döbbentem rá, hogy a Kindergarten típusú gyermek elkertelés, ami szakemberének is hittem magam... valójában kis majomnevelde és mennyire káros. Dr Csányi Vilmos bácsi tanítása világította meg nekem azt
amit egyébként már korábban is sejtés szerűen kifogalmaztam:
Az Ember Gyereke óvodás kora végére eléri a teljes politikai (=geci aljas) kifejlődését. Egyszerűen zseniális, ahogy egy 4-5 éves óvodás kisfiú majmot tud csinálni óvónénikből meg a szüleiből és a rokonokból is. (Ezzel foglakoztam sokat a jógyerek-rosszgyerek témakörben A Stréber -ben) A Kindergarten "életre neveli" a gyermeket. ÉS egészen korán el tud sajátítani olyan érvényesülési formákat

amiket szerintem el se kéne sajátítania.

Nem tudom, láttad-e Az istenek a fejükre estek c. filmet. Jaime Uys... nem is "szépfilmes"... igazából riport-doku a szakmája (mint ugye Jancsó Mikibá'nak is :D )

Dr Csányi bácsi, a humán etológus tudós már.. biztosan majdnem olyan okos, mint te és fejlett... Az Íme az Ember c. öszefoglaló életmű-záró könyvégen hatszor hivatkozik pozitív példában a busmanokra.

Találsz itt a kora szövegekben eleget pl az egodeista világszemléletről

Itt a főszövegben is erről van szó. Az egodeizmusról.

A Jóisten szerintem minden idők legmegengedőbb, legtoleránsabb Ember-e. Ő nem valami bigott klerikális kereszténydemokrata fasz bácsi. A Jóisten megengedi az ilyen picsáknak, mint ez itt a főszövegben, hogy megvalósítsák önmagukat. Kb ennyi is az életük ezeknek a Csodálatos Önmegvalósítóknak, szlépen önmegvalósítanak, aztán meghalnak és tkp... mintha sose is lettek volna.

Frick László Intézet 2018.05.01. 08:28:11

@ripők: (folyt)
Az ember feszt tanul Nemrég tudtam meg, hogy a Wernher von Braun náci tudós vezette Amerikai Űrpérogram kora délelőttjén néger tudósnők is dolgoztak a NASA-ban. Ez a Whites Only korszaka volt a FejlettUSÁ-ban, amikor itt az ázsiai nomádmagyarország elavultságában cigány és magyar téglagyári munkás 1 kannafedőből itta a vizet.

Nos, már az is nagy küzdelembe került, hogy a három gyerekes néger számítástechnikus-fizikus-matematikus nő White Only épületrészben dolgozhasson, de nagyon muszáj volt, megengedtzék neki, viszont pisálnia 1,2 km-re a Colours-oknak fenntartott WC-ben pisálhatott csak, ám lebaszták, hogy hol van oda olyan sokáig.
Ennek a néger nőnek összesen 4 gyereke született úgy, hogy nem csupán a számítsátechnikai programozás egyik korszaknyitó nagy úttörője volt, ráadásul nő, de még néger is.

Te biztos nem hibáztál soha életedben, így nem kellett megismerned ezt a tanítást, miszerint:
"Már az is valami, ha későn is, de egyáltalán felismered, hol szúrtad el."

Természetesen neked azt a létfortmát sem kell megismerned, amikor az ember kénytelen azzal élni, a tudattal, hogy elszúrta és már nem javíthat.

A Jóisten, ez a csupaszállú büdöskölök, 10 évesnek se néz ki a huncut, erre találta ki a kompenzációs önhazugságot.

vagyis azt, hogy az ember hiába nemz evilágra 6 gyerket. Hiába működik úgy ez a családmodell, hogy ha a 13 éves nagyfiúhoz odamegy fagyira pénzt kérni a 4 éves kishúga, akkor ez a 13 éves fiú, mint egy Ottlik Géza regényhős... szinte felnőtt férfiként előveszti a tárcáját és pénzt ad belőle a kishúgának fagyira.

Szemben ugye a kétgyerkes modellel, amiben az egyik gyerek faszomat, nem adopk, a kurva anyád, kérjé apától ez az énpénzem!-et kiált általában

ettől az ember még a társadalomba tagozódik bele... És a gyereke 22 osztálytársának van 30-40ezer Ft-os proletár okostelókája internettel, akkor ő hiába vásárol nagymamatelókát a gyerekének... nem tudom, értesz-e

Mind a kjét gyerekem a korosztáyához képest magas önálló jövedelemszerző képességű, ráadásul az egyik hűdemagas jövedelmű a másik viszont még igazából tanul, miközben egy elég rendes felnőtt havijövedelme van, mindketten önálló életvitelre alkalmasak, mondjuk a paraszti munka büdös nekik, de ezért is én vagyok a felelős.

Igen ám, de a gyerekeim, bár felnőtt emberek, a korosztályuk kisgyerekekből áll. Az egxyikük tinédzserkorától felnőttkoráig szórakoztatónak találta, hogy a kislányok elég könnyen kaphatóak.. de... ez 10 év után kezd kissé unalmas lenni... sok ugye a píze a gyereknek, ez sok lányt merész tervekre csábít, viszont a korszerűtlen elavult fiatalfelnőtt férfinek csomó elavult és hülye elképtzelése van az együttélésről, pl az, hogy nem kéne a szennyest hazavinni, mért nem mossa az ambíciózus lány? Miért kéne kidobnia a kedvenc jakóját, ha leszakad a gombja, amikor fel lehet varrni.. ám a lány nem tud felvarrni egy gombot, szerinte új jakót kell venni, van píz.

Mint ugye elavilt, korszerűtlen őslénynek... madarat tolláról... pár haverja együtt él .. hogy mondtuk ezt a Kigondoltam!-ban? pinásokkal, akiknek aztán a nőiléte kb abban ki is merül, hogy pinájuk van, ugyanis a "lakások" amikben ezek a haveri párok élnek,kb úgy néznek ki, mint kiszálláson tartózkodó villanyszerelő brigád ibusz(=fizetővendéglátós) szobája se. Korosztályom picsaemberei úgy oldják ezt meg a parasztoknál, hogy anyu eljár rendet tenni meg takarítani. De ettől még a lakás nem úgy néz ki, mint amiben nő lakik.

namost Fejlettisztánban erre találták ki az IKEÁ-t. Megveszel mindent, ilyen tálakat porfogó "design dekoráció"val. Függőket és "szobrokat" design lámpákat fengsunyi kész dolgokat, időnként mindent kitúrsz a szemétbe, úgy ötévenként és friss IKEÁ-s cuccokkal telerakod, egyébként pedig a magas jövedelmedből lakástakarító céget fizetsz meg bejárónőt, hozatol kaját meg időnként elmentek és ennyi.

A kereszténydemokrata hülyebácsik ebből világvégét huhognak.

Szerintem viszont a Világ-nak nem lesz vége. Él az egodeista picsaember, főleg magának, aztán meghal és ezzel ennyi is. Ha egy egész társadalom ilyen picsákból áll, akkor meg szépen kihal az az egész társadalom, oszt szevasz, jöhet a tavasz.

Frick László Intézet 2018.05.01. 08:39:22

@Lujzika Naíva: A leggyakoribb tévedés az, hogy az emberek, ahogy Hanni néni gúnyolódott velem annakidején, azt hiszik, hogy "azokat a régi jódolgokat sírom vissza a nosztalgicce"

Épp nemrég egy ilyen netokrata idióta rámguminyomdázott a Piócás Ember-rel.
Hogy ugye annyira elmaradott vagyok, hogy a "régi jódolgokban" nosztalgiáznék, gyóccer és tudós orvoslás helyett pl a kuruzslásban.

Megkérdeztem erre a netokratív idiótától, hogy szerinte a mai győgyszerkémia a hatóanyagokat "összerakja" szintetikusvegyészetileg, vagyy pedig más eljárásra alapoz?

Ugyanis az igazság az, hogy a Piócás Ember tényleg a múlté, mert az egyébként védett orvosi piócákat mesterségesen tenyséztik és a véralvadásgátlókat az e piócákból nyert anyagok koncentrálása útján nyerik.
Azt hiszem, eléggé szemléletes példát mutattam.

Izgalmas, amikor a Kitántorgás!!! agitzációjában a fejlettisztáni normálisélettel bezzegelsz, miközben Fejlettisztánban már régesrég magas a nyugdíjkorhatár.

Märchenland-ban nem akarnak az emberek nyugdíjba menni. Szinte büntetésként élik meg. Nyugdíjba átvezető programokat finanszíroz a Beezzegállam.. a nyugdíjasnak szabad a régi munkahelyre még be-bejárni, nem Donnerstag aust Mitwoch megy nyugdíjba.

Ha megnézünk egy 70 éves német vagy holland nőt, a legkevesebb az, hogy nem lestrapált.

A Mozaikosság-ban és a Csúszás témaköreiben próbáltam meg azt érzékelteni, hogy magyarország mennyire speciális helyzetben van Kompország.. a velünk élő feudalizmus a stb-stb miatt.

Miközben megadod magad a magyar jajgatörpségnek, a 70 éves Tante szerint Unkooorzigeunerland a normális ország, ahol van mikroflóra meg fauna a taljban, nem bioboltban kell pénzért venni, itt még vannak állatok a határban és "rendetlenség" erdősávoik, "pocsékoló" facsoportok és kaszálatlan árokpartok.
És itt még lehet csak úgy beszélgetni emberekkel.

Én teljesen megértelek téged, ugye, a te kintetedben én, mint orbánra szavazó, tehát szörnyeteg vagyok és akkor ellene kell mondani e szörnyetegnek, bármit mond.

Frick László Intézet 2018.05.01. 08:42:09

@nagyjoco: Szerintem a korszakunk egyik előnye az, hogy egyáltalán nem muszáj már Budapesten élni, szerencsére a bp-i lakásárak is erre hajtanak. Sajnos más nagyvárosainkban is elszabadultak az árak. De még mindig vannak kellemes és érdemes helyek. Székesfehérvár, Veszprém, Győr(környéke) Sopron környéke. Debrecen és Nyíregyháza is egészen más, mint 30-40 éve.

2018.05.01. 10:14:30

@Frick László Intézet: Debrecen nagyon más, mint akár 5-10 éve. Visszaköltözni már valószínűleg soha nem fogok, de rendszeresen járok oda és elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években is. (Bár ezt az ott lakók nem mindig így érzékelig, a körutasítást például nagyon szidják).
A lakások addig nem drágák, amíg két fundamenta plusz a kötelező önerőből megvehető. A mai fizetések mellett ez még kezelhető költség. Pár millióval minden jó nagyvárosban felmentek az árak sajnos, de ez főle annyit jelent: nagyon jó gazdasági pályán van az ország, hosszútávra lehet tervezni.

2018.05.01. 10:16:09

@Frick László Intézet: a kdnp-s hülyebácsik nem világvégét huhognak - a keresztény, fehér, európai világ végét huhogják.

Lujzika Naíva 2018.05.01. 10:44:17

@Frick László Intézet: megint majomsegg vagy. Nem arra válaszolsz, amit írtam.
De tudod mit, reagálok a felvetésedre, ha az a jajgatörpség, hogy elegem van a belvárosban, aluljáróban, villamoson uralkodó állapotokból, akkor igen. Megadom magam. Kevesebb behuggyozott homlesszt szeretnék a flórába és a faunába :DD

Frick László Intézet 2018.05.03. 06:14:04

@Lujzika Naíva: Az a gondod lényege, hogy az önképed és világképed jelentősen elcsúszott a valóságostól. Valamint fogalomzavaraid is vannak.
Te, az önképed szerint fitt, illatos, korszerű, haladógondolkodás, pl liberális lennél.

Kb úgy jársz, mint azok a nők, akiknek jujj-jujj a mosdás reggel hidegvízzel, hónaljcsit azt biztos nem, hemüke sarkaiból a csipát talán és befújják magukat ehelyett dezodorral is meg még "parfőmökkel is".

Nagykitekintésben a rólunk mostlemúlt választásról már egy évvel ezelőtt előre megmondtam, mi lesz... csak azt nem sejtettem, hogy viszonylag magas részvétel mellett mégis meglesz a kétharmad.

Ha az ellenzék még a józan eszénél lenne (ahogy te sem vagy már rég annál...) akkor érdeke lenne az elemzés---
---persze van elemzés, hiszen valójában pont a céljukat érték el a szarkavarók...

A budapestközpotúságod pl tipikus jádári... hogy monmdjam... olyan orbános, csak inverzen orbános reflex. Az a Budapest, amit te hiszel, Kádár-termék, propaganda kirakat. Az érdermes Élet paravánjai. A téeszelnökök, akik felhordatják magukat a Moszkvicsiokkal meg Pobedákkal az Asztoriá-ba húzatni a cigánnyal. A Belváros, ahol Bogárhátú VW-k fecskefarkas Mercedese-k, Ford Taunus-ok és Opel B Kadettek B-C Rekordok parkolnak magyar rendszámmal. A szines képeslapok, a sok szines nyugatiautóval. A hírek, megérkezett a Központi CSemegébe a banánszállítmány. És amikor a Vidéki PB ülésen megkérdezik a párttagok, mi ez, akkor annyit szól a PB-Titkár, mint te, hogy Budapest termel, Budapest megérdemli.

Amikor a magadfajtával próbálnék vitatkozni, ugye te is Kettes Számkörben élsz, nem veled értek 1-et, tehát még az a másik, a lehetséges a Csúnya '-es marad: orbánista bérenc lehetek csupán. A Jobbik betagozásával, egy jobbikos nemzetijobboldali ugye, Márki Zay, mint reményetek :D ... a maradék kis harmadik-osság is megszűnt.

És aki orbánista, az múltcsökevénye, okkult Széles Gábor, aki kuruzslókban meg UFO-kban hisz és gyíkemberes világvége komcepciókban.

Baló György, a kérdezvehazudás bajnoka pompásan foglalja össze kínotokat:
"Mai vitakörünk témája: Létezik-e Háttérhatalom? Vannak, akik szerint a Föld lapos és a világot a pézügyi hatalom titkosan irányítja a háttérből."

Namost... ilyen, hogy Pénzügyi Háttérhatalom nincsen. Sőt, a valóságos Háttérhatalom és a pénzvilág kjülönbözőképpen döntött.

Pl a német üzleti világ már régesrég döntött. Az egész európai üzletui szféra, a béúcsippek és a környezetszennyező, de a picsatermékei fejlesztésekor álságosan a környezetvédeli igényekről hazudozó autóipar döntött, náluk a meccs lejátszva, győzött Kína és Kelet-Ázsia. A súlypontok áttevődtek, af őbb üzemek Kínában vannak. Ami ma történik a Világgazdaság-ban, az Indiában történik, Kínában, Koreában. Ehhez képest, hogy egykor japán volt az első, a 200%-nál magasabb eladósodottságával... Japán is piacipozíció-tartósvesztésben áll.

Te Orváncentrikus Viláégkép alatt nyögsz, számodra minden megoldódik az orbán Viktor című probléma megszüntetésével.

Szerintem Orbán Viktor nem akkora probléma, illetve nagyon sok olyan problémánk van, ami inkább politikával nemközvetlen kapcsolatos és főleg társadalmi és nem is igen lelni rá klasszikus politikai megoldást.

Szerintem pl az idiokrácia, a köb-a-köbön elbutulás sokkal nagyobb gond. És csak részben okolhatóak az iskolarendszerek.

Szerintem sokkal súlyosabb gond az, hogy 12-42 éves nőt nem látsz telefon nélkül, az egyik kezében ott van, minden esetben, a minap egy picsa a pénztárnál képtelen volt előttem eltenni, félkézzel csinált mindent, ugye pakolni is kellett volna ki-be, meg fizetnbi is, de a telókát nem lehet eltennii. Ha most megkérdezem, hogy te el tudod-e tétetni egy tinédzser lánnyal a telókáját, persze rávágod, hogyne, és elmondod, hogy a te lányod hosszú órákat is képes telóka nélkül lenni. Sajnos azonban 100 12-42 éves nőből ez legföljebb 10-20-at jellemez.

Amikor ezt kifogásolom, le leszek maradizva, jön Hanni néni és beállít engem a csipsz-reklámba a néhai Ambrus András színész bácsi által megjelenített vénhülyébe.

van ugye a Nyugati Multi, íratott egy reklámforgatókönyvet, amibe nem enged beleszólni, ezért készülhetet a 60-as években sosevolt Krumpli Csipsz-re nosztalgiázó reklám, a Hűjjjeee Nagyapó az Új termékben fölfedezi a Klasszikus Ízeket... mert Német Területen ez működött Siegfried bácsival.

A gondod főlényege az, hogy önképed szerint liberális vagy, egyébként pedig illiberális. A magyar politikával az a gond, hogy teljesen kiszorult a liberális belőle. A baloldaliság is. A baloldal egy szavazóbázis -lassan képviselet nélkül, mert már a maradék MSZP-nek a mardék józaesze is az orbángyűlöletbe veszekedett pucájába szorútt.

A gond az, hogy az USA jelenlegi politikája nixonista mcnamariánus illiberális. Miközben a te véleményed formálói benyaláják, hogy Ami A Nyugat, az fejlett és Haladó. A gond az, hogy a haladó a liberális és ma Európában a liberális az áltaklános ütnivaló ellenség, irmagja sem maradhat.

Frick László Intézet 2018.05.03. 06:29:12

@Lujzika Naíva: A "homlessz"-ség valójában egy kis belspiacos migrácsválság. Tisztázatlan, kik ezek az emberek. A Jók és Igazak szerint hajláéktalan az áááááátatlan mind.

Büszkélkedel a fejlettfőváros haladóságával.

Mutattam neked, hogy a Legszegényebb Falu lakói hogyan hasznosították az index riportot. Már abban a korban kiverték a lomipiacról az elpicsásodott, puhány és a drogkereskedelemre átálló nyóckereseket.

Tarlósék kitalálták a guberálástilalmat, ezt a Legszegényebb Falu lakói egyszerűen, a fészbúkon oldják meg: Ma már a jóemberek (a hülyének nézhető picsaemberek) összeszedik nekik minden időben a cuccost, rájuk írnak a fészbúkon, ők vesznek kisteherautókat és följárnak a picsaemberekhez a megúntruhákért bútorokért, cipőkért "vasakért-fémekért" Olyan autót, amit a magyar parasztnak hirdetésben 150-200ezerért kínál a Haladó Fejlettpesti, ezeknek a "szegény jóembereknek" odaadnak 50-75000 Ft-ért, plusz vihetik ajándékba a téli kerékgarnitúrát. Egy cég újrahaszniosíythat, kiszerelt beépítettbútorokból származó bútorlapokat ad nekik ajándékba, egész télen ezzel fűtöttek, ráugrálván a lapokra összetörik, felfűtik.

Namost a hajléktalan, az nem ingázik. Faluhelyen dolgozni kéne neki, pl közhasznű munkán, mint említettem már, a közhasznú munka értelmes része indexre van téve nektek, nem tudhattok arról, hogy sok-sok értelmes munka is van a közmunkaprogramban, amit a résztvevők szives-örömest végeznek. A gecik elhallgatják előletek, orbánéknak meg nincsen annyi esze, hogy ilyenekt riportozzanak.

A hajléktalanok az átverhető pőicsaemberek és ingyenélet reményébe mennek föl. A Belvárosban a Mindenkor Mért külsőhőmérsékletnél elebe 5 fokkal melegebb van. (szoktál fügézni a Miklós utca sarkán?)

Pl én Bp-n járván igen jó tréningruhákba, drága edzőcipőkbe öltözött sebész-tiszta kezű kesztyűs profi "hajléktalanok"-kal taklálkoztam, írtam is az albertfalvi egész vegyészpályát elfoglaló dúsgazdag menő hajléktalanpárról a kutyáik-macskáik is luxus Whiskas meg a kutyakaját elfelejtetem, mit, nem korpából való Bodry-t, az biztos :) kajcsiztak.

A hajléktalanok zöme idült alkoholista családot hátrahagyva, rívó szüléket, asszonyt s gyerekeket... "Itt a faluban" mindenki ismeri a történetüket... Odafönt viszont az átverhető hülyepicsáknak elő tuidják adni a Sajnálatra Méltó Embert. Egy céljuk van: hagyják őket nyugodtan bebaszni naponta többször is.

Tehát már itt, ebben a kis kommentbe kt alapvetően különböző hajléktalanfélével is megismertettelek.

Arra is rámutattam, hogy 2012-ben a Jók és Igazak a Mélyszegénység-et is kijelölték a 4 Csapás ami Megsemmisíti orbánékat agitációjába, ehhez kellenek nekik a hajléktalanaok, lám nálad is működik, hiszen Tarlós a hibás, nem? Ezért egyszerűen csak, amikor Tarlós Fehlett Nyugati megoldás-sal hajláéktalanítani akart, az ellenzéke megvédte ezt az aguitációra alkalmas sávját.

Akkor szagoljad őket: a te agymosóid akarják, hogy így legyen.

Egyébként észre sem vetted, de már beleáltál a 4 Csapást felváltó új agitációba:
Vidéki büdösparaszt megvágja, fehjlett haladó Budapesti Ember gyógyéjja.

Ez lesz az Új Csapás-
benyaltad

gratulálok :D
hűdefejlett vagy :D

Frick László Intézet 2018.05.03. 06:30:40

@nagyjoco: Tetszett vóna a hülye kereszténydemokrata bácsiknak-néniknek gyereket csinálni, de nem tetszett nekik.

2018.05.03. 11:38:28

@Frick László Intézet: Már hogy a túróba ne lenne pénzügyi háttérhatalom. A kizárólag valutázó/részvényeket adó-vevő, valós gazdaságon piócaszerűen élősködő bankrendszer tulajdonosi köréből áll.

2018.05.03. 11:39:22

@Frick László Intézet: Attól még regisztrálhatják a tényt, hogy kakukk a Nyugatnak.

Lujzika Naíva 2018.05.03. 17:15:39

@Frick László Intézet: engem nem a homlesz élettörténete érdekel, hanem, hogy ne szarjon az aluljáróba meg a villamosülésre. Igen, van tiszta homelessz is, drága ruhában, legutóbb egy pali 120 ezres márkás dzsekiben kéregetett és nem értette, min röhög mindenki. Nyilván az elosztóban kapta. Helly Hansen dzseki volt, hibátlan :D

Lujzika Naíva 2018.05.03. 17:22:25

@Frick László Intézet: az orbán probléma.
Most, hogy meglebegtették, hogy jogállamisághoz kötik a lóvét az EU-ban, érdekes módon nem azt nyilatkozza le Szujjártópetike vagy tizedszer, hogy akkor velünk semmi baj, mert nálunk jogállam van, hanem, hogy ehhez nincs joguk.
Egy példával élve, ha te tagja vagy a zsírharcosok klubjának, és azt mondják, aki a gyűlés után bemegy a sarki cukiba, és bezabál 6 krémest, azt kivágják, ki fog rögtön hőbörögni, aki bezabál hat krémest, vagy akit ez nem érint :D
Na, ennyit a viktátorodról, a demokrációról, és a jogállamról.
Ja, választás. Mindenki tudta, hogy el fogja csalni a faszi. Kékcédulák, utaztatás, megfélemlített, lefizetett emberek, pénzért szavazók, ukránok, "szervezett szavazók" stb. 100százalékban fidikés bizottságok a számláláshoz. És miért nem volt ellenzéki? Mert mondjuk alsóbódvalenkén merjél beülni, mint LMP-s aktivista a bizottságba :DDDD Holnaptól nincs segély :DDD
ugyanmár
lazíts
nyertetek
mindegy hogy, de marad a faszi, a rendszerváltás megy a kukába, és most tapsoljunk
hány orbán ciklust szeretnél még? négyet? belefér...még csak 75 lesz akkor

Frick László Intézet 2018.05.04. 05:33:48

@Lujzika Naíva: Egy beszűkült tudatú emberrel lehetelen és nincs is értelme vitatkozni.

Polgártársaonk milliói szenvednek a politikai eredetű hasfájásuktól.

A magyarok ősi, ázsiai-nomád szokása az, ha nem birnak belsőellenségükkel, egészen egyszerűen akár egy arra kapható külsőellenséget is meghívnak segélleni. Híres is erről a magyar és a Zónijón beéül is egyébként, ahogy ezt sokszor mutattam már, a magyart bizonyos típusú cigánynépségnek, pl németül Unkoorzigeuner Wirtscgaft-nak szúlják le a magyarok efféle szokásait.

Az Óniónak van egy elbaszott, EU-áruló vezetése. Az az Ónióvezetés -hogy most leaks-ekkel való zsarolásra, mint Zsünker.. Németország zsarolása nyiltan folyik, VW "botrány" Deutsche Bank amerikaipiacos halálrabirságolása) ... ez is részletkérdés.

Az Ónijó Érdekei felől tekinve egyrészt a Zónijós Jogra nagyívben szartak is Európa Árulói, vehetjüg a jogóniósságnak ezt és most, mert egyes tagállamoknak más véleménye van a demográfiai problémák megoldásáról, tehát ellenkeznének

azt szerintem te is elég nehezen tudnád megmagyarázni a Mélyszegénység!!!!! sújtotta országban, hogy 2 millió, létét segélyenélsen tervezó állampolgárunk mellé ugyan még miért is kéne szintén ingyenélet és segélyenélés életcéljával érkezőket befogadnnk, de hagyjuk...

Ahogy Gombóc Artur tudata a csiokoládéra van beszűkülve, a tiéd a Vidéki Cigány megbüntizésére és te összesen annyit látsz, hogy ugyan a jogállamiság kereteiben... család ie, csalás oda, sozthatsz szorozhatsz... az ellenzéki politikusoknak meg a vélük kart öltő vélerményformálóknak sikerült annyira túlkavarniuk a saját szarukat is.. szerintem ha senki meg se szólal az ellenzékből és a véleményformálók sem élik ki a küldetéstudatukat, simán legyőzitzek orbánékat, de hagyjuk

Vannak az Ónijós Bürokráciának a malmai. . Ezek Szovjet Szibestévé szerű körökkel rendelkeznek, amit két tökfölösleges és simán kiiktatható kör felfűt, azt egy másik kör lehűti majd megint felesleges körök felfűtik, hogy lehessen pár körben még a rokonokat, barátokat meg üzletfeleket alkalmazva lé-hűttetni...

Magyarul az EU-s jog kereteiben ebbőé már nem lesz nektek orbán picsánrúgás... a "harcikedvetek" fenntartására jó, úgyis most már a Budapesti Csata folyik a budapesti kényelmes megélhetésipolitikai helyekért, ehhez jól beszopatnak a gyűlületbe megint benneteket, ti pedig, mint a birkák, bééééééégettek és terelődtök, ahogy kell...

Ennek az EU-áruló, a BREXIT-hez asszisztáló geci EU-vezetésnek van még egy éve, aztán mennek a lecsóba.

Én azt szeretném, ha Európa vezetői nem 10 év múlva térnének észhetz, amikor a maradék fehér ojrpid nácik inverz reakciókba törnek (amikért persze orbán lesz a hibás :D ) ... egyelőre a fejsze még a kápájában.. ha meglenne a fejsze nyele, azzal tehát egyelőre a feje is.

Szerintem -szemben Orbán véleményével- az Európai Egyesült Államok a megoldás. Új Únió. Aminek nem lehet csak úgy kivásárolni vagy leaks-ekkel megzsarolni néhány vezetőjét. Egy péyan Európai Egyesült Államok, amelyik, mint az Amerikai Egyesült Államok, figyelembe veszi, hogy az Eagle State magashegyekből áll, ahol a tenger hupikék, a Préri Államok meg síkállamok.

és ahogy California State vezetői nem állnak ki a Nagy Össz vagy Nebraska fejletlenségeit pécézni vagy pl Minnesota esetében kvótákat megállapítani a közép- és dél-amerikai meg mexikói illegálisbevándorlók befogadására, úgy lenne ez az Európai Egyesült Államokban is.

Frick László Intézet 2018.05.04. 06:06:25

@nagyjoco: Évekkel ezelőtt, azaz majd' 10 éve mutattam rá arra, hogy a Klasszikus Kapitalisták legnagyobb ellenségei ma már nem a baloldaliak vagy a liberálisok... sőt... tkp a liberálisok mára konzervatívok lettek már és pl klasszikus kapőitalisták...
Kér esetben sikerült index-gecivel beszélgetnem, van nekik egy szabvány-guminyomdás érvelésük, miszerint ők "kapitalisták" afféle Clint Eastwoood-ok. Van ez a Kommunista Orbán, Orbán Kádár/Rákosi legenda s ehhez hangzik fóradalmijan szerintük a kapitalistaság.

És akkor rámutattam neki: Ma Kína az egymilliárd Clint Eastwood Országa. ma a Korlátlan Lehetőségek Hazája Kína vagy India.

Ha megvizsgálsz egy kínait, akkor azt látod, hogy azt az embert sem az ország, sem a társadalom, sem a hatalom, se senki sem érdekli,, az elsőtől a 74-ik sorig csakis saját magával van elfoglalva, törtet és halad, kuporgat és gyűjt, fúr és farag, nem érdekli a másik. Ha viszont A Sokaság-ot tekinted, akkor hangyabolyt látsz... a Nagytömeg... valahogy A Haladás irányába vektorizáló mozgásokat végez ebben az egyéni önzőségében.

A kínai társadalom alapeleme A Család. Ez az esetek döntő-döntő-döntő-döntőtöbbségében mindössze 3 tagból áll, Apa, Anya és A Gyermek. Ma már lehet 2 gyermek is, lehet is látni, főleg jobbmódú értelmiségieket 2-2 gyermekkel.

Amikor A Gyermek megszületik ő lesz a legfontosabb. Az apa legfőbb szempontja annak a kisebb vagyonnak az előteremtése, ami a Gyermek Jövő-jéhez szükséges. A gyermek kb iskolás korában kezd el eszmélni, az ő tudatát A Kötelesség teljesítése tölti ki: Jól tanulni. Ha nem lenne tehetsége, akkor a Szorgalmas Munka. A lényeg, hogy a gyermek előtt a szülei Boldog Öregkoráról való gondoskodás kötelessége lebeg. Nem folytatom, ismered te ezt a szemléletet, csak azért mutatom, hogy a molekuláris önzésre mutassak, amiből mégis szervesen A Haladás lesz.És te is figyelj, @ripők:

Igazából nem is kell Keleti Tanulmányút a lényeg megfigyelésére.

Itt, Magyarországon is akár, megtapasztalhatod a probléma lényegét. ÉS ezért adok hálát az IStennek, hogy semmire se vittem és így jó sok időt tölthettem Legalul

Ha a Fejlett Nyugati vagy pedig a Japán Üzemvezetést tekinted, a Főmérnök Urat a Vezető Mérnökökert, a Headquarters főembereit

akkor kínai vagy koreai céget kell megvizsgálnod ahhoz, hogy rádöbbenj a különbségre.

A Koreai Vállalatnál időnként, naponta vagy hetente... támadnak fizikai anyagmozgatási nehézségek. Mindent lehetetlen és fölösleges is automatizálni, egy csomómindent még japánban is kézzel kéne megfogni.

Ilyenkor a koreai headquarters emberei, a mérnökök, lemennek a betonudvarra állványos tárolókat, konténereket huzigálni, kiszerelni vagy beszerelni. Láttam főmérnököt raktárpolcot szerelni, mert nem pénz nincsen arra, hogy felfogadjanak egy külsúst polcot szerelni, hanem abban az időben, amíg a Japán Stílus-ban az Üzemi Négyszög föláll, abban a 45 percben a főmérnök meg a művezető összeszerelik azt a hat kurva polcot.

Szerintem a japán rosszabb még a Fejlett Nyugati-nál is. A japán Főember... nemhogy az ő szencséges kezével nem fogja meg, de még a szencséges szájával se szól az aljanéphez

...ezt a felvételt többször is mutattam már. A Fejlettnyugati Ember.. pl az USÁ-ban... bizonyos munkákat nem végez. Ha kiborul egy pitli sóder, akkor bobcat-et kell hozatni... hacsak nincsen az építkezésen aljanép.

Fehér Ember lapátot nem fog. Még kamerák előtt sem. Fejletlen magyar parasztésszel az ember halálra röhögi magát, kiborult a pitli sóder, a brigádvezető szól a művezetőnek, a művezető az építésvezetőnek, előtelefonálnak egy trélert előkerítenek egy bobcat-et (Fejlettisztánban bobcat-kezeléssel többet lehet keresni, mint kamionvezetéssel) ... egy kínai vagy koreai építkezésen... vagy magyar építkezésen is... ilyenkor előkerül pár lapát és gyorsan visszalapátolják a pitlibe a sódert.

Orbán miatt Jó és Igaz magyar csak fikázni tudja a magyart, a magyar amúgy is hajlamost mindent egyszarnak nevezni, ha az magyar és természetesen minden más magyar is szar a magyaron kívül, ha magyar.

Ettől fügetlenül pl a magyar mérnökképzés még egyelőre olyan mérnököket képez, akik tudnak hegeszteni és reszelni, szegecselni és vonalfúrni is. És pl a fémmegmunkálómérnőknek van annyi fogalma az erősáramról, hogy nem teljesen hülye a hegesztőtrafókhoz.

A Fejlettisztáni Munka specializált és ha a Téglahelyretebési Mérnök Netonöntési Mérnöki Problémába ütközik, megáll.

A koreai mérnök meg megfogja azt a kibaszott talyiga betont és bedűűűti a helyére és megy tovább. Semmi nem történt sem vele, sem a tekintélyével.

Frick László Intézet 2018.05.04. 06:26:16

@Lujzika Naíva: @nagyjoco: @ripők:
Van ugye a Magyar Munkajog, Ojrópai Normák meg a kínai vállakozónak az elképzelése a termelésről.

A magyar munkaerőpiac kimerült, az a kb egymillió munkavállaló-koru és elvileg képességű, aki még van, roppant katyvasztikus heterogén egy tömeg. A magyar munkajog szerint meg se tudod dolgoztatni. A Német Szisztáma úgy oldja meg, hogy a Fényesfővárosban un munkaerőkölcsönző cégeket bíz meg... ezek szerződnek és papírozzák a dógozót.. akit a kölcsönzőkkel való megállapodás szerint átvesznek, ha kiderül róla, hogy akar dolgozni... Erről általában a közvetlen munkairányítók döntenek. Az néhány műszak után is kiderül----

mutattam már, hogy egy Próbanap fél délelőttjén ... csak elkezde nézni a munkába állítotttakat és a proletár elkülönül a munkásosztály tagjától. A munkjás tüsténkedik és hajbókol, igyekezetében a saját lábában is hasraesik, figyelmes és igyekszik, serény és alkalmasnak igyekszik mutatkozni, míg a proletárnak már csak azért is nyalja ki a seggét a főmérnök is, mert ő egyáltalán megjelent.. és őrá, ha ráírnak a fészen, ő előveszi a telefont a szerelősoron, betanítás közben is, és ha neki pisálni kell vagy rágyújtani, akkor nincs az az ISten, neki jogai vannak stb.. Nem rossz a Német Szisztáma sem, néha valaki az első 4-5 napban annyira lelkes, hogy a művezető felvéteti, de a 12-ik napon meg belefárad és műszak közben ráír a haverjára, odarendeli a kapuhoz, kisétál és a gépe meg közben szarja az anyagot rakásra... De azért általában 100 próbadolgozóból 7-8 állandót sikerül fogni, főleg a 40-50 évnél idősebb korcsoportból.

A kínaiak igazodnak a valósághoz. Azt tapasztalják, hogy a proletár szarik a teljesítménybérre. Érteni nem értik, de ők nem is az a fajta, akik mindenhez társadalomkutatási statisztikai adatokat olvasgálnak. Nem akar a proletár 150000 Ft-nál többet keresni havonta? -jó, akkor nem keres.. Tegyük föl, hogy 100 munkásra van szükségük az üzemben, akkor ehhez kb 150 proletárt kell alkalmazniuk. Jelentkezik egy 32 éves kislány, felveszi, pedig tudja, hogy a kiscsaj nem fog egy munkahetet sem végigdolgozni... annyit már lát, hogy ha jobbmódú, a szüleivel él, akkor 80ezer Ft-nál fog leállni. Van, aki egy hónapban tehát 11-12 napot dolgozik. Mások 15-20 napot is akár.

A magyar szokásjog szerint havifizetést kéne adni, de proletár nem dolgozik havifizetésért, az beláthatatlan és kezelhetetlen időtáv. A munkaerőkölcsönzős szisztémában a vállalkozó előlegeket szokott adni. Ezzel a szisztémával az a baj, hogy hiába adja pénteknapon az előleget, mivel a pénz még hétfőn és kedden is tart, hétfőn és kedden nem lesz ki a létszám.

Ezért jó a hetifizetés, mert azt elbasszák szombat-vasárnap és akkor hétfőn, ha fel birnak kelni a drogozás-és piálás fáradalmaiból, csak megjelennek.

Már csak ezért is praktikus "nyuggereket" alkalmazni, mert azok piásak és ha nagyon muszáj, akkor másnaposan dolgozni is képesek. A proletárdrog "másnapos"ságai sokszor kétnaposak is.

Nagyon érdekes az is, hogy sem a FejlettÓnijós, sem a Japán Szisztem nem tud bánni a cigányainkkal. A magyar munkaadddóknál persze vegyes a kép. Viszont a koreaiak nagytömegben és eredményesen dolgoznak cigányokkal -természetesen a kínaiak is.

2018.05.04. 13:44:49

@Frick László Intézet: Nem hinném, hogy ha csendben maradtak volna az okosok meg nem lett volna minimum öt okosszavazó térkép, nagyon más eredménye lett volna a választásoknak. Talán a a kétharmadot bukták volna. De a pártok támogatottsága láthatólag befagyott és a szarkavarás összvissz annyit hozott, hogy kiderült: a jobbik-mszp-dk szavazóbázis egy jó része az ugyanaz és inkább leszavaznak egymásra is, csak bukjon meg a Viktátor. De ezt eddig is lehetett sejteni.

Frick László Intézet 2018.05.05. 06:58:02

@nagyjoco: és ez nektek is szól: @ripők: @Lujzika Naíva:
Ha vektorálisan ábrázolom, akkor az egyre öregemberebb, fafejűbb Viktátor IS lényegében az ellene SZÁJJALCSINÁLÓKAT támogatta. És támogatja is.

Sokmindenben még kedveskedik is az ellenfeleinek. Az egyik legnagyobb SEGGedelme az, hogy nem mutat rá a lényegre: A gecik le sem akarták váltani, miközben jajonganak. A Viktátor a hülye hiú reakciójával segíti ellenzékét a viktátorellenesség imázsában maradni.

Ez egyébként Orbán ónijóspolitikájára is igaz. Brüsszel ellen nem lázadni kéne. Hanem megmutatni, hogy Brüsszel valójában az Ónijó ellensége.

Történelmi reátekintésben nem Brüsszel az ojrópai. Brüsszel elengedte a BREXI-tet, sőt, pl Zsünker galád aljasgeci módon asszisztált hozzá.

Nem Orbán fenyegeti Ojrópát, hanem a BREXIT

Nem Orbán vagy Ojrópa, hanem Brüsszel vagy Ojrópa.

Brüsszel egyenlőó a semmittevéssel. Ebben a képletben Orbán sziveskedik elterelni erről a semmittevésről a figyelmet és jóformán kapóra jön.
persze... lehet ebben Orbán számítása is, ha marad a szerepében, akkor pofázni ugyan pofáznak ellene Brüsszelben, de TENNI semmit

jó kis színjáték ez lúúúújzáknak

Lujzika Naíva 2018.05.05. 08:42:08

@Frick László Intézet: a nemzetközi helyzet fokozódik.
Ezért még nagyobb ütemben kell lopni.
és mondd, ahhoz mit szólsz, hogy csak KÉT ország nem engedi nyilvánosságra hozni a korrupcióról szóló jelentést?

Brüsszel, soros, migráncs, Brexit - nem veszed észre, hogy szét vagy szopatva, azzal kéne foglalkozni,hogy folyamatosan mennyit lop orbán. Elvtársak, a nemzetközi helyzet fokozódik, tehát ne azzal foglalkozzatok, mi van itthon.

És mondd, nekem mi a véleményed arról, hogy az eu-s találkozóról a többiek nem mondtak semmit, csak hogy lesz még, meg hogy kényes téma, persze, mind hazudik, csak orbán, fényességes vezérlő csillagod mond igazat róla.

Hány termékbemutatós cuccod van otthon? Édes vidéki naívság: D Az ilyen emberekről mondjuk itt Bp. hogy most jött a hathuszassal :DD Olyan édesen naív, mint egy 15 éves szűzlány :D
De azért ez egy rosszul középkorosodó pasinál inkább kínos, mint vicces.

Lujzika Naíva 2018.05.05. 08:48:39

@nagyjoco: @Frick László Intézet: kis statisztikai az ismeretségi körömből: a néhány fidesz szavazó, akit ismerek, pont egybeesik azoknak a halmazával, akik a család tiltakozása ellenére termékbemutatókra járnak, és százezrekbe kerülő lábméregtelenítővel szopatják be őket. Csak úgy mondom. Érdekes egybeesés.

2018.05.05. 10:32:56

@Frick László Intézet: Hogyha valaki elfogadja azt a magyarázatot, hogy a 200 ezer közmunkás meg a 200 ezer meg a 300 ezer határon túli szavazzó szavazta össze a közel 3 millió szavazatot a fidesznek, emiatt nem volt esély egy jobbik-mszp-lmp-együtt-dk-momentum-fasztudjakik közös kormányára váltani a Gecit (húú de komolyan komrányképes koala lett volna az), és még azt sem hajlandó megvizsgálni, miért is mondta Kunhalmi, hogy az ellenzéki egyeztetéseken mindenki jó hangulatú, akkor az az ember egyszerűen ezt érdemli, amit a 444 meg az ellenzék csinál velük.
Az unió meg - hát megy a levesbe. Ez van, ha nincs a rendszerben annnyi önvédelem, hogy ilyen áruló vezetés ne kerülhessen a tetejére, akkor az gyakorlati szinten annyit tesz: működésképtelen, aminek pusztulnia kell. Szerintem az EU is, a magyar ellenézki szavazó is, és Orbán is azt kapja, amit megérdemel.

2018.05.05. 10:37:48

@Frick László Intézet: Ok, Kína és India a világ gazdasági motorja, ez nem is kérdés. De mi lesz a Morgan Stanley meg a többi amcsi bank tulajdonosaival? Megszokták a végtelen hatalmat és erről nem lesznek hajlandóak lemondani.

Lujzika Naíva 2018.05.05. 12:00:31

@nagyjoco: senki nem mondta, hogy nincsenek meggyőződéses szavazóik, kb 2 millió, a többi kb 800 ezer volt az ukrán, meg közmunkás, meg ajándékcsomagos, meg határon túli belepofázó (kibicnek kuss az én fogalmaim szerint....majd ha itt adózik, akkor osztok neki lapot, és ebbe értsük bele az ÁFÁT is, amit minden vásárláskor a nyugger, meg homless, meg gyerek, minden itthon élő fizet, a határon túli ÁFÁT sem fizet, de belepofázik, mire költsék az én pénzem)
Na, szóval marad 2 millió orbánhívő...ebből bizony egyharmada sem lett volna...és kb. az lenne a reális eredmény, a helyek kb 35% vihette volna csalás, lefizetés, ukránok, románok, stb nélkül, na nagyvonalú leszek, akár 40%-t is vihette volna reálisan

Lujzika Naíva 2018.05.05. 12:03:51

@nagyjoco: egyébként tényleg nem értelek titeket, tényleg nem zavar pl. téged, hogy egy agresszív kisebbség kényszeríti az akaratát a többségre? Nekem égne a pofám, ha kékcédulákkal nyert volna az ellenzék választást. Nem azt akarom, hogy ki nyerjen, azt szeretném, hogy mint normális demokráciában MINDENKI akarata érvényesülhessen valamilyen szinten. Azé a 2,8 millióé is, aki NEM a fideszre szavazott. Másodrendű állampolgárok vagyunk? Szemben mondjuk egy ajándékcsomagossal, vagy ukránnal?
süti beállítások módosítása