-avagy Dr Bubó Országa

szerintem azzal van a legnagyobb probléma, hogy a sajtómunkásság informális politikacsinálóvá vált, demokratikus eszközökkel érinthetetlen, mert bár a szakmai alapmorált megszegve CSINÁLJA a politikát, de ha elbassza, nem szólhatsz neki, mert az "a sajtószabadságba belegázolás".
Józan, elfogulatlan, akár külsős "import" politikai kommunikációs szakértő végig tudná vezetni, hogy ebbe a választásba mely pontokon hogyan és mennyire szakmaiatlanul avatkoztak be, személyes küldetéstudattól fűtötten az újságírók véleményformálók.

Büszkélkednek a véleményformálók azzal, hogy az MSZP-re 300ezerrel kevesebben szavaztak. Csakhogy az MSZP valódipárt, rendes, valódi hús-vér bázissal. Ezek a húsvér emberek vagy a gyűlölségben megveszekedve a Jobbikra is akár, átszavaztak... vagy ha maradt egy kis józan eszük, el se mentek szavazni. De ez a tanulság már megvolt 2014-ben is.

A Jobbik gyakorlatilag nem kapott több szavazatot... a Jók és Igazak, a geciújságíró véleményformálók büszkélkednek a tudományos grafikonjaikkal az átszavazástól, ezzel önkéntelen oktondi butasággal bizonyítva azt, hogy valójában dugájába dőlt a tervük, bár a Vidék-et odadobták a Jobbik-nak, mégsem sikerült a Jobbikot fölerősíteniük. Itt is arra intek, hogy a Jobbik 2.0 bár konstrukció és csinálmány-párt, de a bázisa húsvér cigány- és zsidógyűlölőkből áll. És a szájával ANTIFA és náciellenes "baloldal" a magyar történelemben páratlanul veszélyes játékot játszva... a csinálmány pártot szétkőúrta a bázis felől, de azzal nem tudna mit kezdeni, ha egy haideralakú neonáci társaság rászervezne egy rendes fasiszta pártot erre a bázisra.

Nagyon kényelmesen az index-ről a 444-ről, a hávégéről a stb-stb geciújságokból szépen össze lehet szedni a bizonyítékokat arra, hogy nem a vidékiek, nem a bözsiutalvány, nem a sorosozás, nem a migráncsozás:
a lé amit most az ellenzék iszik, a saját leve, magukról főtt le.

És nincs vége a játéknak, mert A Játék tétje a helyhatósági választás és Budapest. Erre gyúrt az ellenzék. És eddig (és valójában) örülnek is, mert úgy néz ki most, hogy Budapestet vinni fogják, őrizve a lángot a tüntikékkel. És az országtörésért a felelősséget kényelmesen áthazudhatják orbánékra.

A Jobbik (ha ebben a formájában marad) Budapestet nem , és vidéken csak bizonyos típusú cigányos körzetekben fog nyerni.

Egyet már most borítékolok: Ha Márki-Zay-t nem mentik ki az országos politikába juhászpéter alakú szalmabábnak, 'Vásárhelyen kurva nagy sallert fog kapni.

juhaszpeteralakuakrendje.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2213856478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.23. 11:15:07

ÉS melyik pártnak mentenék ki? A Jobbiknak? Ha van egy kis eszük, akkor hagyják lefolyni a lefolyón.

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:22:52

g7.24.hu/allam/20180423/minden-egy-helyen-arrol-volt-e-csalas-a-valasztason-es-miert-nyert-ennyire-a-fidesz/

jaj dehogynem az iskolázatlan vidék leve....de azt kéne megérteni, hogy nem haragszom rájuk, és szerintem más se ezekre a szerencsétlen, csórókra haragszik.
Zajlott egy tisztességtelen kampány, többszázmilliárdért, MTVA, Lokál, kormányzati levélkék, és főleg a fentről jövő fenyegetés, ha jönnek a migráncsok, lőttek a közmunkának.
Hazug, aljas geci, és kurvadrága kampány volt, az én pénzemből finanszírozva.
Nem tudom, kit vagy mit akarsz mentegetni.
Most komolyan úgy gondolod, ha jobbak a cikkcsik az indexen, akkor a nem netező Malvin néni az ellenzékre szavaz, mikor a látószöge a falu határáig terjed?

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:25:59

Érthetetlen a dühöd MZP ellen. Egy ember, aki el mert indulni ellenzékiként a fidike főhadiszállásán, és ki is vágták rögtön az állásából, de nem szart be.

Ne legyél már hülye, hogy " a játék tétje Budapest"
Persze, majd egy ellenzéki Bp. bármire kap majd fejlesztési pénzt a fidikétől. Akkora büntiben leszünk :DDD
Persze, a játék tétje Bp. Feri meg trükközésből harmadszor is megbukott a választáson :DDD

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:57:57

Egyébként DUdi, TE, mint a politikatudományok doktora, meséld már el, TE mit tennél egy ilyen helyzetben, mert karosszékből könnyű bárkit ekézni.
Tehát adva van egy átszabott választási rendszer, ahol látható, hogy az a fajta, rendszerváltáskori sokszínűség, ami volt, az hátrány ellenzéki oldalon, amcsi formula rep. vs democrat- csak nálunk a democrat oldalt leszeli, hogy van egy jobbik, aki inkább rep. de mégis ellenzékben van, tehát a democrat oldaltól visz szavazatokat.

Adva van, hogy a kormány aljas geci, és adóból, az én befizetésemből tolja a "kormányzati kommunikációt" értsd a fidesz propagandát. Anyagilag ezzel versenyezni lehetetlen. Még ahol az igazgyöngyös nő osztja az igét soros pénzéből, ott is 100% fidesz.

TE mit tennél? És ne mondd, hogy elkezdenéd narodnyikként járni a falvakat, mert körberöhöglek.

Lujzika Naíva 2018.04.23. 16:54:56

Na, most volt időm kicsit sajtószemlézni. Az EU 2021-től jól levágja majd az EU támogatásunkat. A fidike gondosan ügyelni fog rá, hogy elbukja a 2022-es választást, mivel nem lesz lóvé. És után majd győztesként térhet vissza örök időkre, mivel ugye, az 2022-től jönnek majd a megszorítások.

Frick László Intézet 2018.04.24. 07:34:25

@Lujzika Naíva: Valamit nem értesz. Nincsenek érzelmeim Márki-Zay-jal kapcsolatban, düh főleg nem. A fasztoldalék arra való, ha valakinek nem áll fel már jól a fasza és mégis szeretné valahogy az asszonyt.. vagy ha semlegesnemű, a barátját lerendezni. A Puha Pöcsé-t beleteszi, felapplikálja és tűzzzzzz.. Ennyit látok Márki-Zay-ban, mint konstrukciót tekintem, egy politikai-komplexmarketingben eszköz.

Még tkp... ennek a profi poluitmarketing társulatnak a fasizmussal való szórakozása sem vált ki bennem érzelmeket. A magyarok nem indoeurópaiak. A magyarok ázsiai népek és Nyitott Társadalom, befogadóak, de organikusan azok és nem képet mutatva, tetteően, mint a hollandok, németek vagy franciák. A magyar annyira erősen asszimiláns... mint pl a török is... hogy ha DNSileg 20-30% magyart se mérsz ki a magyarban... de genetice antináci és antifasiszta... Sehol Európában cigányoknak ilyen jó dolga, mint Magyarországon, nincsen.

Ennek ellenére, ahogy mutattam... van a fél-fasizmusnak valami bázisa Magyarországon. Nem tudok erről sajtószemlézni neked, mert ahogy Dunaújvárost le se írják neked, amikor a tudatodat mossák, Törökszentmiklósról sem tudsz semmit. Csak Érpatakról tudhattál valamit,

ahogy ezt többször mutattam, a jógyereksajtó a tudatoddal erre csörög a diót, arra meg a mogyorót játszik és miközben ügyesen tereli a "véleményed" sokmindent elhallgat.

Tavalyra tönker ment a GeneralMotors tulajdonában lévő Adam Opel AG. Az Opel márka "tulajdonosa" Az Opel úttörő volt az Emblémafejlesztés marketingjében -hiszen 1938(!!!!) óta az USA-autómarketing szerint működik. Az emblémafejlesztéshez az áltermékfejlesztés tartozik... ugyanazt még 15 évvel ezelőtt Daewoo koreai emblémával is meg tudtad venni, csakhogy a koreai GM vállalatirányítók nem amerikai vagy európai, hanem koreai minőségbiztosítási szinteket tartottak be, ezért a Daewoo emblémával ugyanaz a termék sokkal-sokkal jobb volt, mint Opel emblémával.

Az Opel azonban beszart a picsa autó marketingen, marketingöngyilkosság áldozata lett és felvásárolta a PSA francia konszern.. Mint autóbuzi, arra számítottam, hogy hagynak kifutást 8az egyébként gyalázatosan fos semmitérő) Opel modelleknek, nem. Egyszerűen, amerikai eljárással.. eltörlik a még ki sem futott GM termékeket, csináltatnak a Peugeot/Citroen-ekre valami maszkot, Opel emblémát rá és kész. Szentgoddhárd marad, a két Opel motor gyártósora kuka, lesz helyette 5 PSA motorgyártó sor.

Te lényegében most olyan vagy, mint egy mai Opel vásárló, aki ilyenekkel indokol: "Mégis, az Opel egy német autó, nagymamijéknak is milyen fasza volt a B-Kadettjük anno"

Nem veszed észre, hogy nem Orbán az illiberális, hanem akik szétszopatják a politmarketingjükkel az agyadat is. Tudatmdosított vagy.. nincs egy saját önálló gondolatod sem, nemhogy véleményed.

A liberálist nem rbán öli, hanem az indexiánus amerikaiseggnyalók.
Az USA illiberális nemzetikeresztyén [tehát súlyosan antikatolikus] kőkonzervatív állam.
Pl Bezzegósztria, amin annyira szerettek bezzegelni, lényegében afféle rendszer, amiről a Jobbik 2.0-ban Dórácskáék ábrándoztak.

Merkel pl szinte kétpetéjű ikertestvére Orbánnak, rémesen sok azonos politikai tulajdonságuk van. Miközben Merkelt benyalod jónak, "mer Orbán báncsa-ja!"

Egyfajta primitív inverzo-orbano világnézeted van, szinte mindent elfogadol és támogatsz, amit orbán kritizál, mert orbán rojattt vidéki.

Csakhogy egy hazugság ellentéte is lehet hazugság és egy baromság ellentéte is simán baromság.

A te életed középpontja az orbángyűlölet immár 20 éve, miközben az élet szépen elmegy és valójában nem orbánról szól.

Saját magadból indulsz ki, amikor azt hiszed, hogy én érzek Márki-Zay iránt bármit, vagy "megvetem, gyűlölöm, lenézem" a kormány ellen tüntetőket.

Számomra se nem oszt, se nem szoroz egy tüntikén való lelkitornászás.

Semit nem tesz nálam valakinek a politikai véleménye -lásd Závada megitélését. Még az se számít, hogy Závada, akire felnézek, úgy műköik, mint te: azaz nem engedi meg, hogy valakinek az övétől eltérő politikai nézete lehessen. Szerintem ez Závada baja
vagy a te bajod.

2018.06.27. 19:53:26

@Frick László Intézet: Milyen kis szorgalmas volt Lusuka, 04:27-kor még/már dolgozik...
süti beállítások módosítása