Miután a Budapesti Csatá-t a Jók és Igazak megnyerték, viszont a Vidék-et hiába vetették martalékul az , idézem, ideológiailag felfejlődött és érdemes Nemzeti Jobboldalnak, most az index gecik megint náculásában ábrázolhatják a Jobbikot

A FIDESZ az új kétharmadát a vidékieknek és a szegényeknek köszönheti

A 444-pont-húúú szociálfasiszta bőőőcsessége a gyászmunkához

pedig a múlt héten még a Magyar Narancs -ban is cuki  címlaplánynak fotosoppolták Vonát a Fekete-Győr-szakállával

 geciindex20180412.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8413827926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac1 2018.04.12. 18:56:04

Én csak azt bánom, hogy a Fidesznek nincs elég bátorsága azt tenni, amit kellene.
De majd talán holnap (szombaton) a rendőrök elszórakoznak a rasztafrizurás és a bőcsész- szemüvegkeretes nyomikkal.

Steinmann a grófnő 2018.04.12. 19:55:27

@lac1: na legalább demonstráltad Dudinak, hogy miért is akarnak elhúzni innen a picsába a jól képzett városi fiatalok. Mert most jön a tüntetőket verető Lacikák világa. Hát ha valaki lehet rendszermérnök Münchenben, vagy altatóorvos Lyonban, persze, majd itt marad, hogy Lacika verje neki az ütemet, hogy tüntethet vagy nem. Aztán majd az ilyen Lacikák felnőnek a feladathoz, megtanulnak robotot programozni, meg agyműtétet végezni, mert a buzi belvárosi csávok már rég elhúztak a picsába. Pont az ilyen gondolatok miatt. Hogy ugye, Orbán megvereti azt, aki tüntet. Majd megnézem, mekkora lesz a mellényetek, mikor már felső tagozatos matektanárt sem találni majd, mert ő is túl értelmiségi nektek.
Laci, sajnos az a baj, hogy a képzett, tanult belvárosi csávókat mindig csak ideig, óráig lehetett lenyomni. Aztán rájöttek, mégis kellenek, mert a gárdamellényesnek fingja nincs, hogy kell felinstallálni a rendszert :D

Burgermeister 2018.04.12. 20:18:43

@lac1: ne vicceskedj, méghogy nincs elég bátorsága? Pont hogy van, csinálkák is rendesen.

Burgermeister 2018.04.12. 20:19:41

@Steinmann a grófnő: 20 éves lennnék énis mennék, 60 hoz közel igy maradok

Steinmann a grófnő 2018.04.12. 20:23:17

@Burgermeister: na, majd most neked is jól beolvasnak. Amúgy egy 50 feletti ismerősöm most ment el, felnőttek a gyerekei, szerintem inkább kalandvágyból, de belevágott, sikerült neki
egészségügyis

lac1 2018.04.12. 20:59:01

@Steinmann a grófnő:

Az lehet, hogy a gárdamellényes nem tudja felinstallálni, de a ratyi meg nem tudja, hogy a réten mit zabálhat meg, mit kell kihúzni a földből (míg a másikat meg bennhagyni), és a tehén melyik vége rúg.
Tehát te engem ekézel, mert olyan a véleményem amilyen, közben te meg a vidéki suttyót lenézed az installálásra képeshez mérten.
Hát ezért veszítettetek.

lac1 2018.04.12. 22:17:51

@Steinmann a grófnő:

persze feszültségkeltésből csak sikerült - volna - kiragadnod az orvosokat és a mérnököket. Bár egy keresésénél többet nem szántam rá és csak 2014-es adatokat találtam, de az akkori adatok alapján a felsőfokú végzettséggel rendelkezők aránya a teljes "kivándorlók" számához képest 10+18% egyetem/főiskola.
A 8 általánossal rendelkezők ugyan még az egyetemi végzettséggel rendelkezőkhöz képest is kevesebben vannak, ám nem szignifikáns a különbség, habár azt el kell ismerni, minden nézőpont kérdése, amúgy 6%. De akkor is ott van az érettségivel, tehát szakképesítéssel nem rendelkezők legnagyobb részaránya: 38%. meggyőződésem, hogy ők itthon is mosogatást kaphatnának de külföldön legalább megfizetik őket legalábbis a magyarországi bérekhez képest.
Azt nem írják, hogy a szakközépiskolai végzettséget hová sorolják, de azt sem, hogy a habár a büfé-szakoknak valóban felsőfokú végzettségük van, de magyar anyanyelvű anglisztikai, vagy bármely bölcsész mit keres egy erősen iparosodott és leginkább fizikai munkásra éhes országban?
Nyilván nem szerencsés a kivándorlás, de ahogy én emlékezem a tanulmányaimra, mindig is volt amikor máshol könnyebbnek bizonyult a megélhetés. A mértéke az már persze egy másik dolog.

index.hu/chart/2014/10/15/migracio/

Bár nem tartom szerencsésnek a zsindex hivatkozást, de így elkerülöm, amikor a főszerkesztő személyébe belekötve elterelődik a vita.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 06:26:00

@lac1: Értem, tehát nincs egészségügyis kivándorlás. Elmondom neked, hogy még olyan is van, aki ugyan úgy tűnik, mintha itthon melózna, aztán havi 1-2 hetet még ő is lehúz külföldön.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 06:28:12

@lac1: amit te büfészaknak gondolsz, ciccus, a nyelvszakos bölcsészek tudnak a legkönnyebben elhelyezkedni pillanatnyilag, egy kezdő tanár fizetésének a duplájáért multicégnél. Na, nyelvtanár meg ezért nem lesz, mert majd hülye lesz fele annyiért iskolában gályázni.

lac1 2018.04.13. 07:16:00

@Steinmann a grófnő:

Nem vagy te komplett, semmi ilyent nem írtam.
Te meg tudod mondani, hogy itt is miért ismétlődnek azok az istennverte hülye panelek a buta emberektől, hogy pl. olyant adnak a másik szájába amit nem is...? Amúgy meg csak a baszakodás miatt mondom, hogy értem a problémádat, de én az iskolai végzettséget a legmagasabb elért végzettségi szint alapján jegyeztem meg, és nem a középfokú végzettségű egészségügyi, vagy bármilyen más középfokú, de konkrét megjelölt végzettségű emberről beszéltem.

lac1 2018.04.13. 07:19:40

@Steinmann a grófnő:

Aha, érdekes. Egy romanisztika szakon végzett kurva jól el tud majd mosogatni a konyhán. habár nem is. mert ... na de inkább hagyjuk is a mai fiatalok munkára alkalmasságát.

Frick László Intézet 2018.04.13. 07:33:30

@Steinmann a grófnő: Tegyük föl, hogy a te politikai ízlésednek megfelelő a kormányzat. A számodra legcukibb erők a legédesebben korrrmányoznak. Attól függetlenül a német éhbér 2/3 része visszaszámítolva Ft-ba és Ft-os árkörnyezebe ágyazva mesés marad. Szerinted ettől azonban, hogy cuki a politika és nem vidéki pocakos undormány öreg dögök csinálják, elég lenne ahhoz, hogy többszázezer ember ne menjen ki dolgozni?

Én pl sok előnyét is látom a külföldi munkavállalásnak. Azért a Ft-ba visszaszáémoltan mesés bérért legalább kétszeres, ha nem háromszoros munkaintenztitással kell dolgoznia annak a nővérnek.

A proletárok közül sokakat kicsalnak szalagmunkára.. Idehaza szibte lehetetlen munkába állítani őket, mert már az első próbanap délelőttjén mindent megtesznek, hogy kibaszassák magukat, kötekednek, trágárkodnak, lázadnak, fészbúkoznak dohányoznak tiltott helyen, leugartáj a munkairányítókat. bezzegisztánban viszont még a nőimunkaerő is kénytelen megtanulni a pisit visszatartani az első öt órában.

Ezt szoktam a "krumplifőzelék effektus"-sal szemlélteni. Mindannyiun k gyereke a "keresztanyunál" nagynéninél evett kétpofára olyan kaját, amit a mi asztalunknál fújjolt. N os... ilyen attitüd dógozik a Kitántorgók-ban is. Ott nem pofázik vissza a Deutschtürknek, bólogatva szorgoskodik, nem olyan önérzetes, mint idehaza... "Nem jönnek vissza sohamár" -kétségtelenül fennáll a veszélye a Lebegő Ember-ré válásnak odakint honvágya van ide, de itt a 3. nap után meg vissza-vágya van ... soha nem lesz honn sehun...
Sok-sok-sok politikánkívüli motívum van ebben a témában is
amit nem akarnál látni

2018.04.13. 09:27:52

@Frick László Intézet: A münchenbe landolt fiatalrendszermérönk meg kap nettó 4000 eurót, amiből 1500-at máris elvisz az albérlet - és akkor még örülhet, hogy büdösmagyarnak kiadta a tulaj. És akkor élhet Németország legdrágább városában, amit a németek is köpködnek az árak miatt. Vezető mérnök pedig - nemnémet lévén sosem lesz belőle, és egy sörözés alatt az őszintébb német be is vallja, a magyar nevek azok megfejteteten jelszavakanak valóak, nem vezetői aláírásra. Németorszából visszajött IT-s azt mondta nekem, hogy ahhoz, hogy olyan életszínvonalon éljen, ahogy azt Budapesten teszi, nettó 7000 eurós fizetés kellene odakint.
Itt Magyarországon 5 év alatt bruttó 1-1.2 millió forintos fizetési sáv érhető el rendszermérnökként.
Szóval hagyjuk már ezt a"nyugaton jól fizetett IT" toposzt - akinek nem elég nettó 7-800 ezer forint, az reálértéken már Nyugaton sem fog többet kapni, inkább kevesebbet.
Az USA - na az más, ott 85-150 ezer dollár a rendszermérnök éves fizetés, persze vannak tippjeim, mennyibe kerülhet egy new york-i, fehér ember sázmára kibírható albérlet arrafelé.

2018.04.13. 09:39:29

@Burgermeister: de nem az orbánrezsim miatt menekülnél Nyugatra.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2018.04.13. 11:01:15

@lac1: miután ostobaságban, önteltségben és agresszióban a fidesz és személyesen orbán elérte az '50-es évek bolsevik pártjának szintjét (már úgy listáznak, hogy a saját híveiket sem kímélik), nem tudom, mit kellen még tenniük szerinted?

mondjuk a kitelepítés megfelelne kezdetnek?

vagy menjen a fekete autó hajnalban a tüntetőkért? (oh wait a minute ez már megvolt...)

vagy statárium, és lövessék dunába a nemfideszeseket?

mégis mi kibaszott büdös faszról beszélsz, amit tenniük kellene???

2018.04.13. 11:20:06

@lac1: A félholtra verést és a szemkilöveétst hagyjuk meg a progresszíveknek.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 12:43:00

@lac1: Komoly problémáid vannak saját magaddal. Egy francia - olasz szakra járó nő miért "romanisztikás kurva"? Mivel van bajod, hogy egyetemre jár, vagy hogy nő?

Aki emberek csoportját így kompletten utálja (zsidók, egyetemisták, nők...satöbbi) ott valami nagy megborulás van az énképben.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 12:47:25

@Frick László Intézet: @nagyjoco: ezeket a legendákat hagyjuk már, hogy milyen szar kinn, amúgy van külföldön eü-ben dolgozó ismerős. Kisebb terhelés, nagyobb pénz, és NYUGI van, nem hallja ezt a sok fasságot naponta ömleni, hogy soros meg hasonlók. Valóban van, aki pénzért megy, de mostanában már inkább többektől hallottam, hogy nincsenek anyagi problémái itthon, de köszöni, nem kér orbánisztánból. Ma csak figyelő listázás, mi lesz holnap? És a fidike szavazók közül a jobbérzésüek, mint pl, ti, meddig nem szólnak, hogy ezt már az ő gyomruk sem bírja. Hol az az erkölcsi határ, amire azt mondanátok, hogy ez már sok, és menjen orbán a picsába? Mondjuk, ha lecsukna egy ellenzékit egy tanú szerű koncepciós perben, az még beleférne nálatok?

2018.04.13. 13:11:03

@Steinmann a grófnő: Még mindig nem érted. Felplem akkor megy Orbán a picsába, amikor akarod. Csak amíg Cukigabi, karigeri, szélbernike az "alternatíva", addig a kiröhögégesn kivül másra na számítsatok.
2010 tavasza óta rettegtek, 2010 tavasza óta megym ost már mindenki el végleg külfödlre, 2010 tavasza óta számolódik fel teljesen a demokrácia - mainek a lefnéyesebb bioznyítéka, hog nem a blaoldal van kormányon. Amikor viszont embereket félholtra tüntetések miatt, egy révészmáríriuszos poénnal elütöttétek.
Kifújtm vége, kampec. Totális, teljes összeomlás a baloldalon - ennyiről szólt ez a választás.
Csalásozzatok, tüntizzetek, fenyegessetek, hogy mindenki elmegy, rettegjetek a demokráciadeficittől, zene füleimnek.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 14:09:34

@nagyjoco: joci mi mindig a masik oldalon alltunk. A nyilas röhögott a nagyanyám képébe aztan a munkasőr szüleid röhögtek a párton kívüli szüleim képébe. Most te röhögsz az enyembe. A világ semmit sem változott. Van akit genetikailag be lehet szopatni es fogékony a vezér ideologiajara van aki nem. Pont olyan vagy minr az mszmp drukker felmenőid. Itt csak a nevek cserelődnek a partok felett de a lenyeg ugyanaz. Egy agressziv tolvaj kisebbseg leuralja a többseget es az ostobak közül hiveket gyűjt hozza h legyen mögötte tömeg. A fidesz pont ugy szar le tegex mint engem meg a videkieket. Vagy te elhidzed h az emberekert dolgoznak? :D

2018.04.13. 14:35:57

@Steinmann a grófnő: A nagyszüöleim falujában a munkásőrség helyi süzkséges létszámát feltölötték a helyi zsidó családokból.
Elmondtam vagy már 100-szor neked, hogy paraszti családból származom méghozzá két ágról, és ezt figyeld, tanárnéni: a gazdag paraszti családi ág az előző rendszert teljes katasztófaként élte meg, míg a zselléri ágon az előző rendszer ténylegesen is sokat emelt és óriási lehetőség volt a horthy-korszakhoz képest, ahol cselédek voltak és minden úgy marad, én nem rendszermérnök most hanem cseléd egy gazdag zsidó családnál, ahol a nagyszüleim is szolgáltak. Mert ennyire lett volna elég a családi kapcsolatrendszer. Ezt kellene felfogni: az előző rendszer nem írható le egy ilyen "jó/rossz megfelelőt húzza alá" módszerrel.
Ajánlott irodalom: Raffay Sarolta Föld ember folyó. Második Bibliaként olvasta mindenki a családból - az ott bemutatott karakterek az én felmenőim archetipusai. Már persze ha érdekel is a "vidék" - felőlem élhetsz otvább a tartalom buborékodban meg a munkásőr meséid között, mi meg jót röhögünk rajtatok a 2022-es kétharmad után is.

lac1 2018.04.13. 18:09:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

A véleményeddel kapcsolatban kettős érzéseim vannak. vannak bizonyos emberek, akikkel szemben én az általad felsoroltakat sem tartanám túlzásnak, de általánosságban ezek olyan dolgok, amiket én sem igazán nevezek méltányolandónak.
Nekem nincsenek személyes problémáim a kormánnyal, talán azért, mert nem anarchiában akarok élni.
3 gyereket felneveltem, nem éreztem késztetés arra, hogy részegen/drogosan az utcán tántorogjak, arra kondicionáltak, hogy előre csak a munkám által tudok, mert habár van olyan is aki máshogy de az egyrészt nem is alszik jól, másrészt meg ahhoz olyanokat kéne ismernem akiket nem ismerek, de lehet, nem is akarok megismerni. Nem ajvékolok mulandó történelmi széljegyzetek alapján megélni, nem hitetem el magamról, hogy a buzulás az jó és pláne nem ebből és ilyenekből akarok megélni, nem állítom, hogy a boldogságkutatásból is meg lehet élni.
És nincs is bajom.

lac1 2018.04.13. 18:17:21

@nagyjoco:

Ó, hát persze. Vannak szabályok is, akár íratlanok is. Aki dobál, festéket fúj, rendőrre támad, az semmiképpen ne hivatkozzon a jogaira. Ha vonulni akar, vonuljon, "majd megunják, hazamennek".
Szerintem nem zavar senkit (hab ár remélem, a szervező anyjának másnapi agy operációját végző sebész a menet útvonalán lakik), skandáljanak, szidják az Orbánt, a fenét érdekli. legfeljebb egyik másik vonuló felesége felhív engem, most gyere, a férjem nincs itthon mert valahol tüntet a hülyéje.
A vonulással félemlítsék meg a Dohány utcában kezükben az állandóan készenlétben tartott bőrönddel a kezükben sétálókat, verekedjenek össze a focidrukkerekkel (de ne törjenek össze semmit egymáson kívül), ha akarják segítség át az úttesten az öregeket, ültessenek virágot.
Ha ennyi, akkor nem érdekel.

lac1 2018.04.13. 18:21:52

@Steinmann a grófnő:

Bocsi, tényleg jól félreírta. Kurva jól el tud helyezkedni. erre figyelnem kellett volna.
Amúgy én utálom őket.
Akinek a tudása, személyisége, rátermettsége olyan amilyen, ahhoz nem kell az én utálatom, elintézi az illető magát.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 20:53:28

@lac1: hát, szerencsére tényleg kurva jól el tud helyezkedni. Két nyelvvel pályakezdő bölcsész árfolyama olyan 300-350 ezer ft/ hó + juttatások kb havi 30-40 ezer.
Milyen egy nyelvszakos bölcsész személyisége? És miért utálod?

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 20:55:12

@nagyjoco: Joci, te mesélted hogy micsoda pártemberek voltak a szüleid, meg hogy beszopták a komcsi ideológiát. Konkrétan emlékszem.

Steinmann a grófnő 2018.04.13. 21:38:16

@nagyjoco: rákattintottam kíváncsiságból az origo címlapjára, az ugye a bibliátok. Hát ha nektek ez a győzelem, hogy ilyen origo szintű fassággal etessék ezentúl az egész országot, akkor azt hiszem, más fogalmunk van arról, hogy kinek mit jelent a "győztünk" kifejezés :DDD
ne bassz már Joco, te tényleg ennyire hülye vagy, mint az átlag origo olvasó? Tényleg ezt szeretnéd, hogy egy ilyen origo-szintű országban élj?
Nem nyilatkoztál a listázásról sem.
Tehát az a győzelem, hogy embereket, másként gondolkodókat listáztok, mint annak idején a legsötétebb nyilas meg rákosista időkben. Ne finnyáskodj, mindenki, aki vasárnap orbánra húzta az ikszet, az nevét adta a listázások megkezdéséhez. Válaszolj légyszíves erre, szerinted rendben van a listázás?

@Frick László Intézet: te is, rendben van a listázás? Lásd fentebb Jocónak írtakat. Nevedet adod ahhoz, hogy itt embereket listázzanak?

lac1 2018.04.13. 22:23:14

@Steinmann a grófnő:

Aha, jol el tud helyezkedni, plane a "'szakmajaban,, ja.

2018.04.14. 00:16:29

@Steinmann a grófnő: Fingod nincs neked még arról sem, mi a különbség egy munkásőr megy pártfunkcionárus között. ÉS akkor neked prábálnám magxaárzni, mi történt most. Szegénykém, 2022-ben a mentők visznek el.

2018.04.14. 00:29:39

@Steinmann a grófnő: "rákattintottam kíváncsiságból az origo címlapjára, az ugye a bibliátok"

Idáig olvastam el első körben. Ebben az évben sem kattintottam oda.
A "listázásról" is vartyogsz valamit. Jó tudni, oviék szerint ki dolgozik a cia-nek. Körülbelül annyira kell félniük, mint Gyurcsánynak az "elsázmoltatástól" -vagy még annyira sem.
Ezek polkom rizsák a magbázisnak, pontosan azt mutatja, hogy mennyire átbasztak titket az "orbánváltó" erők. Ovika hülyegyerek - még a Marius diktátort is hajlanndó eljátszani a híveinek, mit sem törődve azzal, mekkora a veszteség a nem hívők között. GFG lövödlözős nyilatkozata is olaj a tűzra. Aztán valamiért mégsem akaródzik tenni a kormányváltásért az ellenzéki oldalon - például egy tlejes összefogás formájában. Ami ugye 100 000 szavazattal nagyobb lehetett volna, mint a fidexek. Miért nem fogtak össze? Ez a helyzet az ellenzéki pártoknak tökéletesen megfelel és 2022-ben is meg fog, ha a szavazóbázis ennyi teljesítménnnyel megelégszik.

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 08:10:15

@nagyjoco: pont olyan ostoba vagy, mint a pártfunkci szüleid. A neten kering pár videó, azokban a falvakban vették fel, ahol ajándékcsomagért (mondják a riporalanyok) 100%-ban leszavaztak a fideszre. A gyerekeim egyetemi csoporttal mennek a tüntetésre, aminek persze semmi hozadéka nincs, de fiatalok, lelkesek, és jó ordítani, hogy mocskos fidesz. Ha megbüntetik dobálásért, akkor majd szépen kifizeti, mivel már most több a heti jövedelme diákként, mint azoknak a szegény, nyomorult ajándékcsomagosoknak az egész havi. Robotot programozni meg majd itt marad neked az ajándékcsomagos, ezek a srácok meg huss, elszállnak innen. Nem azért, mert itt nem fizetnek meg egy mérnököt, hanem mert fiatal, és nehezen nyeli be, amit be akarnak vele nyeletni. Fingod nincs a világról Joci, hány fiatal, jól képzett ismerősöd van?

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 08:15:02

@nagyjoco: egyébként meg, féltem ezeket a srácokat, mivel tudjuk, hogy a fidesz mocskos. Lesz fradi B közép (köztük olyan alakokkal, akik már gyilkosságért is ültek...khm..) szóval lesz provokáció, gyújtogatás, verekedés.

Ja, és még a szép napos hétvégére egy friss statisztika neked, a kivándoroltak 45%-a szülőképes korú nő volt. Nyelveket beszélő, iskolázott. Ezek a gyerekek eléggé fognak hiányozni a magyar iskolákból pár év múlva....

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 08:17:42

@nagyjoco: Most mi bajod az origoval? Az origo = fidesz. Amit a főnök gondol a világról, az jelenik meg benne. Mi a fasznak szavaztál rá, ha büdös neked az origo. Mekkora egy finnyás segg vagy Joci.
Ha Ovikára szavaztál, kajáld az origot, meg az M1 hiradót, hozzá még egy kis lokált is. :D Ja, hogy csak daedalon tablettával megy? Ezek nektek szólnak ezek vagytok ti, büszke nyertes fideszesek :D
puszi, jó hétvégét :)

lac1 2018.04.14. 08:32:17

Nekem csak az az érdekes, hogy az egyik ember a 168 tóra, a hvg, a népszava meg a fene tudja mivel a háta mögött ekézi az origó-t a másiknak gondolót.

lac1 2018.04.14. 08:33:49

@Steinmann a grófnő:

Lesz majd cigánypurdé nektek meg emberformájú arab, mi a baj?

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 09:17:27

@lac1: Lacikám, a nácizmus egyszer már igen csúnya vereséget szenvedett. Törődj bele, nincs rá tömegigény :D Lehet, hogy ott nálatok redneck falván igen, de úgy országos viszonylatban megvagyunk a gárdamellényesek nélkül is. Titeket egyszer már kitapsoltak a történelemből. Tényleg, csak arra vagytok jók, hogy Orbán örökös király legyen, mivel elvisztek kb itt Bp. kb 5% szavazót, ami hiányzik a váltáshoz. Dúródórika nem mond le? :DDD Miután többször előadta, hogy "nem lépünk vissza" :DDD Basszus lacika EGYETLEN helyen nem tudtatok nyerni. Egyetlen helyet nem hoztatok el. Ideje lenne feloszlani. Vona tudta a kötelességét, a többiek szarból vannak? :D Az érpataki polgármester meg gondolom zárt osztályon van pillantnyilag.

Na, napozzál kicsit, szép az idő, talán te is lebarnulsz :D

Wildhunt 2018.04.14. 09:45:59

@Steinmann a grófnő: vàrjál, ezt pontosítsuk. 2006 rendőrattakk, gyújtogatás, stb. : A fidesz hibája, jó hogy szétverték őket. Ha 2018 ugyanaz akkor az IS a fidesz hibája, hozzájuk ne merjenek nyúlni?

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 10:15:43

@Wildhunt: kizárólag a fidesznek van a kubatov gárdából fradi B közép kopasz hadserege. Akkor is azok voltak, most is azok mennek. Lásd népszavazási kezdeményezés beadása, amit a kopaszok hiusítottak meg. ezek ugyanazok az emberek. Kubatov kopasz fradistái.

2018.04.14. 10:23:50

@Steinmann a grófnő: A világ sokkal színesebb annál, mint elsőre gondolnád. Még nem késő megismerni - de felőlem maradhatsz a véleménybubrokédban is, majd 2022-nen is kacagunk egy jót a panelokon, amit itt durrogtatottok. Szép hétvégét, mielőbbi gyógyulást, jó tüntikézést kívánok nektek.

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 10:31:49

@nagyjoco: közhelypuffogtatás :D Egy igazi vidéki Koelho :D A blog Oravecz Nórikája vagy :D

Wildhunt 2018.04.14. 10:43:33

@Steinmann a grófnő: Neked sincs KDNP-s ről. Jobbikos viszont van, keress rá a magyar gárda és tsai-ra. Vagy most már ők nem modern kormányváltók?

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 10:59:31

@Wildhunt: igen, van gárdista, de speciel nekik most nem érdekük balhét csinálni.
És a 2006-os balhé meg a szavazóirodás is sajnos név szerint megvan, melyik Kubatov keretlegényhez köthető.
A tüntetők nagy része egyetemista fiatal lesz. Ahogy ti mondjátok, belvárosi kisfiúk, szemüvegben. Egyikük sem kopasz és 120 kiló háj. KINEK áll érdekében a balhé?
Kizárólag viktorkának ma.

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 11:01:31

@Wildhunt: KDNP nevű párt nincs. Van Tömjén Szarvasvadász Zsóti, meg Rózsikanéni, akinek megjelent az mszmp párttaggyűlésen szűz mária,és azóta átlépett a kdnp-be. De ilyen párt, tagsággal nincs. Lényegében egy-két emberről beszélünk, aki tövig nyal jó pénzért. Amúgy nem is értem, miért nem vágták már ki őket, mint a macskát szarni. Csak viszik a pénzt, de semmi hasznuk.

2018.04.14. 13:09:30

@Steinmann a grófnő: Pont ez baj, hogy oravacznórákra halgattok. A politika oravecnórikái telbeszélték a fejeteket mindenféle szép és jó dolgoról "antikorrupció, aujrópa, demokrácia", aztán a Nagy Démonűző Rituáléról (orbánváltás) kiderült, hogy csak egy hatalmas átveréés volt. De láthatólag van piaca- az orvecznórák tovább szédítenek titeket.

Náci666 goßjüdischjoseph-nek nevezett el, ate a blog Oravecznárájnak. Großjüdischjospeh, a blog Orvacznórája fletesz neked egy butácska kérdést?

Ha ugyanazok az orvacznórik a válaszátsok után is ugyanazokat az oravecznórizmusokat puffogtatják, és ugyanaz a közönség ugyanúgy tapsol neki , akkor miből gondoljátok, hogy az eredmény nem ugyanaz marad?

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 14:26:27

@nagyjoco: ja, én a náci hozzászólásait nem olvasom, nem végeztem el a gyógyped. kiégészítőt végül. Túl drága, az iskola meg nem fizet be.
Egyet mondj meg Jocó. Ha a fidike nem tolja túl a fasságot, ha nem akarja leuralni a szavazást, akkor ismerve a városi fiatalokat, ma mindegyik valamelyik romkocsma teraszán fröccsözne a szombati jó időben, és szarnák le magasról az egész szavazást. A potrohás pöcs meddig fokozhatja ezt az ellenségeskedő hangnemet, a hülyeséget, a demokrácia leépítését?
Mivel itt Bp. sok az üres állás, és elég jók a fizetések, ha kussban lennének, picit próbálnának EU kompatibilisabbnak és demokratikusabbnak kinézni, akkor szarna minden fiatal a választásra.

Meddig srófolják a hülyeséget fidikéék?
Ja, és arra sem válaszoltál,hogy te mint lelkes mszmp...upsz, bocs, állampárti...na fidike szavazó, melyik HAT politikust tartod elfogadhatónak a vezérgárdából. Hat nevet írj. Aki szerinted csak átlagosan korrupt és nem gáz, mint mondjuk Kósalali vagy Dájcstomi. Szóval 6 név kéne, aki nem milliárdos még, csak szolidan lop, és mondjuk ha hülyeségeket kell neki beszélni, akkor úgy néz, mint egy bánatos kutya (pl. Lézerjani iszonyúan szégyellte a bécsi riportját, látszott rajta). Rognán? :D Tömjény? :D Rezsiszilárd? :D Vagy a népesedéspolitikai picsa, az azzal akarta lerázni a riportert, hogy áll mögöttük egy autó, és azért nem tud nyilatkozni? :DD Selmeci Gabika? Na, soroljad a tisztakezű, eu-s szinvonalú fideszes vezérkari politikusokat, csak valamiért rájuk ikszeltél :DD

lac1 2018.04.14. 19:59:34

@Steinmann a grófnő:

Ha-ha-ha-ha!
Savanyú a szőlő ténsasszony?
Tőlünk a náciktól még mindig úgy rettegtek érdekes módon, hogy napi szinten próbáljátok sulykolni ezt a médián keresztül, nem egyszer bevallott módon, hogy összecsomagolt bőrönddel az ágy alatt tudtok csak létezni, illetve ha valamelyik megélhetési rettegő ejrópában utazik, akkor mindig úgy intézi, hogy a több napos utazása révén véletlenül se kelljen Németországban aludnia.
Kit győztetek le nyomorékok? Ott lapulunk az elmétekben is te szerencsétlen...

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 20:45:26

@lac1: Na most nagyon figyelj kis pöcs, mert az utolsó komment, amiben válaszolok neked. Volt egy hitler nevű kis pöcs, aki bebukta az egész háborút, meg az egész náculást. Angela néni azért olyan nagyvonalú és elnéző a menekültekkel, mert még mindig nem tudta lemosni a németekről a szégyent. Mindig azzal vádolsz, hogy nem ismerem rendneck falvát (hát, nem is vagyok rá kiváncsi, jó szórakozást nektek ott :DD) te meg nem ismered a városi sémita gyökerű családokat. Röhögünk rajtatok. Sok szerencsétlen frusztrál kis pöcs, felvesz egy mellényt meg egy csizmát aztán menetel :D Baszki :DDD Megjöttek IQ nukuék :D
Remélem van horogkereszt tetkód :D A legjobban azon a faszon röhögtem, aki lement a Dunapartra és beleköpött a cipős emlékműbe. Istenem, ekkor seggfejet. Hűűűű nem is tudtam aludni utána, annyira be voltam szarva tőletek :DD Mondtam már, fordulj szakemberhez, iszonyú nagy problémák vannak veled. Ja, és vigyázz, a pszichiáterek és pszichológusok többsége is zsidó.
Na, végeztem veled Lacika, nem vagyok én Terézanya, hogy szabadidőmben nyálcsorgató hülyékkel beszélgessek. Nem válaszolok neked többet.

Amúgy Dudihoz azért lenne egy-két szavam, hogy mégis, mire vélhető, hogy a blogja lényegében nácikon és hülyéken kívül nem nagyon vonz senkit.
És még a zsidókról, úgy hívnak minket, hogy a könyvek népe. Többezer éve megvagyunk. A náci ideológia pedig kb 20 évig élt, most inkább agonizál, néhány szerencsétlen hülyét még rá tudnak izzítani, de ez már inkább kabaré, mint tragédia. Szóval én egy többezer éves nép büszke tagja vagyok, te meg a lepkefingnyi időt sem élt ideológia lelkes híve vagy. Nem baj Laci, én a hülyékre soha nem vagyok mérges.Csak nem dumcsizok velük, mert dögunalmasak. Pá bébi. Mossál minden este lábat, a náci csizmába gondolom jól bebüdösödik :D
Puszi, te, te kis rettegtető :DDDD

2018.04.14. 21:25:50

@Steinmann a grófnő: Az eu-színvuonla az ugye az állandór tökréeszeg Juncker meg a 10 osztályt végzett Schulz. Válassz tetszőleges hat nevet a fidikétől - bármelyik hat válallhatóbb, mint az ájuláisg szeretett "eu színvonal".

Kósa Lajos bizonyított Debrecenben. Olyan növekedési pályára állt a város, hogy nincs az a korrupciós ügy, ami be tudná őt sározni.

A kérdés a vesztesek oldalán így hangzik: ki az az miniszterelnök-jelölt, aki mögé fel tudnánk sorakozni és képes lenne megbirkózni Ovikával?
Áll néma csend, légy szárnya bent, se künn nem hallatik...

Ezért vagytok ti iszonyatos lúzerek és ezért küldött el titeket Budapesten túl mindenki a fenébe. Nem azt mondták, grófnő... a büdös életben nem fogtok ti már felállni, az ismert budapesti prolinegyedeken kivül mindenütt végetek van.

2018.04.14. 21:29:14

@lac1: Most éppen együtt tüntet vonagabi meg a gyferi. A náciológia folyamatosan fejlődő tudomány, jelenlegi állása szerint a fidesz nácibb, mint a jobbik.

2018.04.14. 21:38:51

@Steinmann a grófnő: a fiatalok között 37%-on áll a fidesz, 31%-on a jobbik, a többin meg osztozik a momentum meg a többi. Persze, hogy sokan vannak a tüntikén, ha 20 éves lennék, én is kint lennék, ilyenkor a legkönnyebb megbaszni a sok felpörgött picsát.

Csakhogy a fiatalok 31%-os jobbik szavazóbázisa az ugyan ellenzék, de a ti ellenzéketek is. A baloldalba a jobbikot láthatólag nem lehet betokozni.

Steinmann a grófnő 2018.04.14. 21:42:00

@nagyjoco: Arról a Kósa laliről beszélünk, akinek van az az 1300 milliárdos homályos ügye, amiből 800 milla ment a kedves mamának? :D És nem tudja mit írt alá, mert "németül voltak a papírok" . Tudod mit, itt a tavasz, ha elmondod, mi a véleményed erről az 1300 milliárdos ügyről, akkor a Lali az egynek megfelel.
És tudsz még ötöt, aki nem korrupt, nem lett milliárdos, és jó vezető? sorold, hadd tanuljak....

lac1 2018.04.14. 22:37:38

@Steinmann a grófnő:

Figyelj ribi.
Ismételgeted a szombat.com-on olvasott paneleket, de hát ez nálam nem okoz főfájást. A Hitler nevűvel sem tudsz terrorizálni még így sem, akitől félned kell, az ott van a fejedben.
Azt nem tudom, de nem is érdekel, hogy mi a neved, a nickednek nem dőlök be. A büszkén hangoztatott több ezeréves múltad ma már tényleg csak múlt, két helyen lehet konkrétan tetten érni. Az egyik a belterjesség ama formái, ami szinte csak a zsidókra jellemző, úgymint pl. a Tay-Sachs, Bloom-szindróma. Meg a többi.
A másik ahol tetten lehet érni a fajtádat (de szerintem te inkább csak egy filoszemita vagy, vagyis rosszabb, mintha...) az az, ahol félve a történelmi eltűnéstől még mindig őskori csonkolással emlékeztetitek a fiúkat, hogy kik is valójában. Lehet rámondani a brit milá -ra, hogy tisztaság és megelőzés miatt, ami persze, csak éppen nem most a XXI. században. Van víz, akár minden nap többször is, szóval az nem lehet gond. Persze ha nem használják a vizet az már más. A körülmetélés egyre jó csak manapság, hogy a szerencsétlen, megnyomorított fiúk, férfiak minden nap többször is szembesüljenek azzal, hogy mit-kik kényszerítettek rájuk, kiknek tartoznak, miért kell ajvékolni, hisz a rabbi nem állhat mindegyik mögött állandóan a fülébe sugdosva. Egy szerencsétlen, megnyomorított bagázsról beszélünk teljesen feleslegesen amikor lehetne ezer más fontos dologról is.
És hogy tiszta legyen: engem pártok, politikai vonulatok nem igazán érdekelnek, le sem sajnálom őket, kényelmetlen helyzetbe nem tudsz hozni azzal, hogy tagjaikat bántod.
De hogy értsed, én mondtam, hogy a levegőbe nem beszélek, én elmentem ama helyre, hogy legalább ennyivel több jogom legyen ilyesmiről beszélni.

kephost.com/image/Jsf8

lac1 2018.04.14. 22:43:14

@nagyjoco:

Én annak örülök, de nem olyan igazi örömmel mint egy szép, szőke nagymellűnek, hanem csak kárörvendően, hogy ez a jelző mára teljesen elvesztette az aktualitását. Manapság mindenki náczi, faszista, hímsoviniszta, rasszista, aki éppen nem aktuális áramlatnak megfelelően viselkedik, esetleg egy csak ilyen érvrendszerrel tudó embert nem engedi maga elé állni a sorban.
De már ott vagyunk, mint a mesében a farkast kiáltó juhász.
És így van ez jól.

lac1 2018.04.14. 22:46:33

@nagyjoco:

A pedofil zsidó cohn-bendit-ről ne feledkezz meg.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:11:13

@nagyjoco: hát, Bájerzsóti meg a 888-as féreg (hogyishíjják?) nagy bánatára nem volt tegnap este gyújtogatás. Mindegy, gondolom azért cikk meg kép lesz róla mára, ahogy a tüntetők szétverik a várost :DD

2018.04.15. 08:20:10

@Steinmann a grófnő: Pazar módon lett újjáépítve a város Kósa alatt - munkahely dögivel, a fizetés is egyre jobb. Aki akar, boldogul: ilyen várost épített Kósa.
Annyira sem hat meg egy kósaszavazót a "botrány", mint amennyire téged belezavart"a kakaóbiztos számítógépek" botrány az szdszimádatodban.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:26:13

@nagyjoco: tévedsz, én voltam a "nem azt mondták feri..." szavazó...illetve, én soha nem is voltam feri szavazó, azt utólag nyomták a nyakunkba

Hogyne lett volna retorzió, "nem azt mondták feri, hanem azt,hogy menj a picsába..." és hol van pár kakaóbiztos számítógép ára ettól az 1300 milliárdtól...
de várom a további 5 nevet, nem korrupt, nem ciki, tehetséges, és az ország előrevitelén dolgozik a fidesz vezérkarban
na, soroljad :D

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:28:22

@nagyjoco: sőt, abba gondolj bele, hogy az szadesz a botrányok miatt szűnt meg, holott ezredannyit nem loptak, mint ezek, de a szadesz szavazók büntették a szadeszt, pedig azért Kőszegh, meg Solt Otti...szóval voltak ott nagy nevek a rendszerváltásban...
na, 5 név
nem korrupt
értelmes
fidesz vezérkari tag
hajrá :D

2018.04.15. 08:32:54

@lac1: Ez azért így nem igaz. A zsidó - az sok ezer éves magaskultúra. 1972-ben a paraszti családok jórésze meximum érettségiig volt hajlnadó finanszírozni a gyermekei taníttatását, bármennyire tehetségesek is voltak, a zsidóságnál ilyet nem látsz. Ez az oka, hogy az értleliségi pozíciókat "elfoglalták".
A döglődő szocializmus alatt én a hermannokkal meg a rózsákkal együtt rúgtam a bőrt a jellegtelen lakótelep közepén, a kutyát nem érdekelte, ki zsidó, ki nem.

A grófnőn is fellelhető tulajdonságok - felsőbbrendűség, fellengzős, sznob viselkedés - az elért társadalmi státusz hozza, nem a származás. A bankár nem azért kapzsi, mert zsidó, hanem mert bankár. Ez a munkahely ilyené tesz.

Szerintem nem a zsidót kell utálni - alapjában véve senkit sem kell utálni - hanem a magyar szintén 3-4000 éves magaskultúrát megismerni és szeretni, és arra támaszkodni. Mert van mire büszkének lenni.

2018.04.15. 08:35:37

@Steinmann a grófnő: a kakaóbiztos számítógép botrány 2005-ben tört ki. az SZDSZ 2006-ban jóval több szavazatot kapott, mint 2002-ben.

2018.04.15. 08:39:19

@Steinmann a grófnő: mindenki alkalmatlan, még Kósa is. Én a 10 osztályt végezett Schulzra bíznám a pénzügyeket, ahogy a németek tették, Junckert tenném meg miniszterelnöknek, a további pozíciókra pedog ők maguk válasszanak embereket. Ezálatl magas szintű, európéer, szakértői, megbízható, nemkorrupt csodakormányunk lenne, ami két év alatt elhozná a Kánaánt.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:43:38

@nagyjoco: öt nevet kértem. Tényleg nincs 5 alkalmas, nem korrupt ember?

Nem azt kérdeztem, máshol ki alkalmatlan, hanem hogy a fidesz vezérkarban ki az az öt ember, aki tehetséges, nem korrupt, és az ország felemelkedésén dolgozik, nem a saját meg a veje vagyonosodásán. 5 ember.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:46:37

@nagyjoco: Jocika, nem tudom,mennyire tűnt fel neked, itt nem emberek, hanem NICK-ek kommunikálnak. Tehát én vagyok a budai úrinő,, aki Steinmann grófnő név alatt irogat. Ez részben egy szerepjáték, csak mi nem orkokra lövöldözünk. Érhető? Lényegében zsidó sem vagyok, de most minek rontsam el a játékotokat.

lac1 2018.04.15. 09:24:28

@nagyjoco:

De én ezt nem is vitatom, legalábbis ami az átlag iskolázottságukat illeti.

Az, hogy ki a zsidó, piréz, oláh, üzbég én még MOST is lesajnálom egészen addig, amíg esetleg nem próbál belőle előnyt kovácsolni, vagy visszaélni vele. Én sem teszem.

Milyen viselkedés a "grófnőn"? Mit ért el? Ezzel a hazudós, provokáló, megosztó személyiséggel szerintem sokat nem érhetett el, max. az örökségét alkoholba fektetve azt hiszi, hogy ő az aminek gondolja magát. Rendkívül arrogáns és visszataszító a vitastílusa, szerintem ha lenne kutyája már megharapta volna.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 10:15:37

@lac1: Nyilasnemzettárs kommentelőnek: értsd meg, végeztem veled. Te engem tegnap megfenyegettél, hogy nem múlt el a veszély, majd jól a Dunába lőttök, mint a felmenőimet. Értsd meg, van olyan téma, amiben nincs bocsánat. Én téged innen fogva még szarba se nézlek. Undorító genetikai hulladék vagy a szememben, aki még azt sem érdemli meg, hogy a kutyám szarába beleléphessen. Fel is jelenthetnélek a komment miatt, lenyomoztathatnálak, de debileket nem kívánok bíróság elé állítani. Kövesd szeretett náci vezéreid példáját, akik tudták, hol a helyük a nácizmus bukása után. Ennyi. Innen fogva ignorálva vagy. Gondolom, ebből megértetted a véleményem. A nácizmus nem pici gárdamellényes faszakodás, hanem 6 millió ember tervezett kiírtása volt. Te meg annyira primitív segg vagy, hogy azt hiszed, bárki is fél töled. GENETIKAI HULLADÉK vagy babám.

lac1 2018.04.15. 16:29:32

@Steinmann a grófnő:

Akkor mindenki előtt elmondhatom, hogy az emailban amit küldtél, te fenyegettél meg engem, hogy úgy járok mint a Deir jaszin falu lakói...

2018.04.16. 09:32:38

@Steinmann a grófnő: a nikk és személyiség nem elválasztható. A nikked mögött pedig tipikus arrogáns, felsőbbrendűségétől és önelégültségétől a valóságot érzékelni képtelen, önreflexióra, fejlődésre láthatóan alkalmatlan majomember tűnik elő.

2018.04.16. 09:48:40

@lac1: Megfigyelhetjük, hogyan viselkedik név és arc nélkül, amikor semmmilyen külső kényszernek nem kell megfelelnie. ÉS egy dühös, arrogáns, beképzelt majomként viselkedik. Hát ez van.

lac1 2018.04.16. 17:01:39

@nagyjoco:

Az hagyjan, de ahogy hazudik... Sot, nem is az, hogy hazudik, hanem ilyen elkepesztoen troger modon ami csak a fajtajara jellemzo.

lac1 2018.04.16. 20:05:48

És eszembe jutott az 1994-es választás, ahol a büdös komcsik 32,99%-ot értek el, mégis 209 képviselőjük lett a parlamentben, ami 54% a teljes létszámhoz képest.
Most ugyanezek a hazaárulók és fattyaik ajvékolnak a Fidesz eredményén.
Hogyan is van ez?

Steinmann a grófnő 2018.04.16. 22:06:29

@nagyjoco: Jocika, ha valaki beáll a kocsmába verekedni, nem rinyáljon utána, hogy pofánverték a széklábbal :D
Ha bánt a vitriolos stílusom, akkor ne akarjál kekeckedni velem, mert te húzod a rövidebbet :DD

Ja, és megmondhatod a genetikai hulladék Laci haverodnak, hogy vannak témák, amiben nincs bocsánat. Ilyen pl. a holokauszttal való viccelődés, illetve fenyegetőzés. Én nem mondom meg, mert nem állok vele szóba.

2018.04.17. 07:21:46

@Steinmann a grófnő: Te nem vitriolos, hanem destruktív vagy. Teljesen felesleges veled "beszélgetni". Mióta laposra vertük az ájulásig imádott oldalaat, meg kifejezetten ideges, agresszív - ugyanakkor rendkivül unalmas vagy.
Ez volt az utolsó kommentem hozzád.

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:07:24

@Steinmann a grófnő:
1.Jelképezze 33 szilvásgombóc a Kitántorgóóóóók! összességét.
2.Kelljen megenned együltőhelyedben egyhuzamban a 33-ból arányában annyi szilvásgombócot, ahágy kitántorgónak nincsen semmiféle politikai motívuma.
De tudod, mit? -egyél meg a 33-ból arányaiban annyi gombócot, ahányan nem altatóorvosok meg rendszermérnökök, csak csicska szalag betanítottmunkások napi 12 órázva hatnapos munkaheteken.

De ha igazán gonosz lennék, akkor annyi gombócot kéne megenned együltőhelyedben a 33-ból, ahányak "mesés jövedelme" jövedelme nem éri el az egzisztenciaíteremtés minimumát.

Bár szerintem annyi gombóctól Dipankrinhoz nyúlnál, ahányan legkésőbb a gyerekük iskolás korára visszatántorognak.

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:08:37

@Steinmann a grófnő: Annyira se vitriolos a stílusod, mint az ALDI CIEN általános háztartási tisztítószere

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:09:33

@Steinmann a grófnő: Ez a te "vitriol"-od a törek, amivel az úságban élő Lúúúújzák agyát törek-szerűen kitömik önálló gondolkodás ellen...

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:11:56

@lac1: Hagyd csak, ennél sokkal időszerűbbek az MSZP-s főemberek s a véleményformálók röhincselései, amikor 2002-ben az MSZP 66000 szavazattal nyert és a FIDESZ-ből páran ajvékoltak a szavazatok újraszámlálása miatt. Ha nem lennék rest a padláson poratkát szívni, lehoznék és beszkennelnék dumákat, amikben megmagyarázzák, hogy a szavazás eredménye az a szavazás eredménye és a győzelem számít, nem az ezredmásodperc és a célfotó.

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:13:44

@nagyjoco: Mondjuk, ha Zsünker Németországot úgy intézményesítené Pénzmosoda Ország-ként, ahogy Luxemburgot? -az a baj, hogy most már annyira súlyos alkoholista, hogy semmire se való...

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:15:03

@nagyjoco: Hát erre is jó volt az, hogy nem lett előrehozott választás 2009. elejére, mert akkor még az SZDSZ bejutott volna, az LMP trükk nem volt egészen készen.

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:27:06

@Steinmann a grófnő: Kőszeget meg Solt-ot már rögbtön az elején a maóista hatalomátvételkor likvidálták. Már az 1994-es rendszerváltás árulástól kezdve nem beszélhetünk igazi SZDSZ-ről.
Demszky maradt az egyetlen klasszikus SZDSZ-es a vezetésben. És amikor 1998-ban felismerte, hogy az MSZP valójában ki akarja nyírni a maradék "SZDSZ"-t is... belementek abba, hogy ügyvezető legyen, de amikor látták, hogy van hozzá ereje is, 3 hónap után gyorsan letették.

Ezután már lényegében az folyt az SZDSZ-ben, ami a MÁV-nál: ahol MÁV-ellenes ex-Volán-buszos diverzánsok ültek a vezetésben a vállalat szétkúrásán. Lénmyegében az "SZDSZ"-t az SZDSZ ellenségei vezették.

Egyébként az "SZDSZ" nem azért lopott kevesebbet, mert rendesek voltak, hanem azért, mert az MSZP annyit engedett nekik. A Tocsik ügy egyik fedett funkciója ez is volt, hogy ne ugráljanak annyira az SZDSZ-esek.

Az MSZP-ben igazán csak két pártot rühelltek a Rendszerváltástól, csak két pártot vettek kmomolyan igazi ellenségnek, az SZDSZ-t és a FIDESZ-t. És... mind a két párt jó nagy politikai balfasz (ám beképzeltek és nagypofájúak) voltak ehhez... meg is kapták rendesen...

Nem kellett volna vidékizni.. nem lett volna szabad belemenni a Vidék-Budapest ellentét tovább generálásába.. amiből most már nálatok, Jók és Igazak -nál rendes bevett ideológia is lett.. amiért most meg is fizettetek, de mivel nem fogjátok fel- és beismerni a hibátokat, még ennél is súlyosabb árakat fogtok fizhetni, ám a gyűlölködés annyira elveszi a közben egyre szenilisebb vén hülyefejetekből a maradék józan eszet, hogy... nem lesz segítség... magatokon nem lesztek képesek... és... i merészelne nálatok "fejlettenbb" lenni...

Időközben ugyanis Budpesten kívül is lett élet, vidéken is vannak élhető helyek, a Bringás Város pl a Napfény Városa... ha nem is bezzegosztrák mértékben, de a kulturális decentralizálás is csordogál valahogy... nem kell mindenért Budapestre menni már

Vagy pl a német menekültek sem Budapestet választják, hanem 'Lacházától Jánoshalmáig a tanyavilágot és kedvelt városuk Kecskemét.

És a bebaszós, piálós, olcsókurvázós bulitúrista is csak egyszer jön rá arra, hogy sokkal kellemesebbet lehet a falmentén okádni Egerben vagy Pécsett és ők nem halnak bele, ha a reptéri transzefer buszozás másfél óra :D

Frick László Intézet 2018.04.17. 09:30:40

@Steinmann a grófnő: Kőszeget teljesen lenullázták az index gecik a TASZ rászervezésével. Az lett Kőszegék szerencséje, hogy Ááááátatlan Gyuribácsinál most csak a hülye nem tud pénmzt nyerni... angol fesztiválszervező vállalkozók még Brexit-.ellenes agitáció támogatásra is le tudták venni :D
Szerintem, ha Solt Ottilia nevében pályáznék valami hajléktalanmentő programra, simán nyernék :D ..csak legyen benne, hogy az orbánfasiszták ellen kell közben küzdenem

2018.04.17. 11:38:49

@Frick László Intézet: mint a lemmingek a tengerbe, úgy menetelnek gondolkodás, önreflexió és józan ész nélkül az orbnáváltástól egyre távolabb.
De elégvolt belenézni a szonbati tüntire menetelők szemeibe - sokáig gondolkodtam, honnan ismerős ez a tekintet. Egyszer csak beugrott, az új gazdáját kereső kóborgó kutyáké ez a nézés. Nagyon nyomorult élet ez a progresszív.

Steinmann a grófnő 2018.04.17. 19:09:51

@nagyjoco: Laposra vertük a magyarul nem beszélő ukránokkal, a beszopatott HHH lakossággal, meg a lefagyó választási szoftverrel, ja és a kb. 100 milliárd értékű, vízcsapból folyó kormányzati propagandával. Mondd Jocika, hányszor is hívtak be beszélgetni ellenzéki politikust a királyi tévébe? Mit is ír a Lokál, amit minden sarkon osztogatnak? Milyen plakátokkal volt adófizetői pénzből tele a város? Ja, laposra :D A 200 kg-s szúmózó ráesik a 45 kg-s birkozóra. Laposra verte. Persze. Amúgy én javasolnám, nem is simán vidékre, hanem valamelyik olyan faluba költözz, ahol 90%-os volt a fidike aránya. Nincs út, nincs orvos, nincs meló, de a olyan emberek között lehetnél, akik veled teljesen egyformán gondolkodnak.
Hogy nem állsz velem szóba? Valószínűleg nem fogok tudni aludni az éjjel aggodalmamban.

lac1 2018.04.17. 19:14:03

@Steinmann a grófnő:

Mond meg a tensasszonynak, ha vitriolos a velemenye, ne csodalkozzpn a hasonlian vitriolis velemennyel.

lac1 2018.04.17. 19:15:48

@Frick László Intézet:

Es ebben van is valami, es akar tetszik akar nem, tenyekkel nem tudok vitatkozni.

Steinmann a grófnő 2018.04.17. 19:17:53

@Frick László Intézet: én már fentebb mondtam, a gyűlés folytatódik. A fiatalok útlevelét be kell vonni.
Az indexet, 444-t be kell tiltani, az újságíróik menjenek Recskre követ törni.
NINCS szükség ellenvéleményre, egyáltalán lófasz szükség van ellenzékre. Nézz magadnál körül. Én tartom itt egyedül a frontot, a többiek nagyjából a soros-migráncs vonalon mozognak.
És nézd meg, mi történt itt a kommentelői színvonallal, van egy náci Lacikák, van egy sorosozó Sipid, Jocó meg...hát ő Jocó.

És régen volt Hannid, Vészmadarad, Efesed, Török Zsófi..stb...eltüntek.
Ez a blog kicsiben olyan, mint az ország.

lac1 2018.04.17. 19:22:07

@Frick László Intézet:

Hat irgalmatlan nagy butasag lenne egy orszag es egy nemzet iranyitasa egy solt ottilia habitussal.

Steinmann a grófnő 2018.04.17. 20:56:25

@Frick László Intézet: Már levélileg is javasoltam neked, pincsizzél már fel ide egy remek cikkcsit, MEGÉLHETÉSI szavazó címmel, érted miről beszélek
és nem csak a nyomorult legcsóróbbakról beszélek, van sokkal jobban menő megélhetési szavazó is

Frick László Intézet 2018.04.18. 10:01:25

@Steinmann a grófnő: Nézd, téged velőig megvesz a gyűlölség. A gyűlölség érzelem -és így kéne politikáról beszélnem. Már mindent megmutattam. Mutattam. Nem pusztán csak a véleményemet mondtam el, az is van persze. Momentumokat mutattam, cáfolhatatlan mozzanatokat, bizonyítékoka.

maradjunk csak a gyűlölség szavainál: Hol vannak a Soros gyuribácsira rámondott FIDESZ-gyűlölség szavai a ti szavaitokhoz képest. Miközben nem is sejtitek, hogy a gyűlöségetek mennyire európaias és indogermán-árjaságos.

Tkp Magyarország története mutatja is: Sem a vallásháborúk, sem a világégések nem sikerültek itt a Pár.Káp & Pir.Burg. medencében amúgy OiOiOirópaiasan. Dumál a magyar és pofázik -de tettekben soha nem képes oéyan pogromozásokra, mint az OiOiOirópaiak. GHátugye, Jók és Igazaink már többször is rámutattak arra, hogy fejletlenségünkben nem vagyunk képesek egy igazán fasza gyútogatós-törős zúzős, fejbeverős ANTIFA attac-ot végigvinni, csak arról nem beszél senki, hogy mik az arányok. Ott, ahol "rendes FÁ-k azaz igazi neonácik vannak, azokk 6500-an maséroznak.. egy nagyonfejlett , szerintetek számunkra példamutatóan cukiállamról van szó.. ha elkezd ez a 6500 FA masérozni, akkor erre mondolatképpüen úgy 4500 ANTIFA szokott felvonulni, természuetesen törve-zúzva égetve és borogatva. Csak a legutolsó három ANTIFA tüntike a migrációspolitika MELLETT fölégetett vagy 60 autót, amik "vélhetően szélsőjobbosoké voltak"... legaklábbis arrafelé parkoltak, amerre "szélsőjobbosok" adtak hangot annak a véleményüknek, hogy nem tetszik nekik Merkel migránspolitikája.

Lujzám, csak fogj egy papírt s gyűjtsd ki Orbán jelzőit a Jók és Igazak fejlett OiOiOirópaias Oirópába Tartó hűdefejlett ajakairól.

Szerintem nekem a 444-en (amíg ki nem tiltzottak) meg a 888-on is sikerült a legeslegeslegfejlettebb, legeslegeslegműveltebb véled egyoldali, Helyesen és Jól és OiOiOirópaiasan gondolkodókkal összeakadnom. Az a legkevesebb, hogy Orbánt csüngőshasú cigányozzák. Nem, nem arról van szó, hogy a 888 vicces mémpályázatot hirdetett és valaki tréfás 888 hívő rosszgyerek otthon a fotosoppban egy Orbán kép alá írta, hogy "Büdös cigány!" .. és ezzel kedden megnyerte a mémpályázatot, ám szerdától a 888 ezt a hoaxot, mint a magyarországi cigánygyűlölet és a Jók és Igazak cigánygyűlölete bizonyítékát hurcobálta volna
például oiOiOirópai Plénum elé.

Nem, hát ehhez tökkelütött hülyék az orbánproperek. Ilyen fejlettséget csak 444-es gecókák tudnak kitalálni.

Most például, amin még én is megtközöm, az az LMP-re ömlő mérhetetlen gyűlölet. Egyszerűen a cukipajtásaid, a fejlettek... a Jók és Igazak... már odáig aljasodnak elvakult gyűlölségükben, hogy ha az LMP nem azt csinálja, amit ők jónak gondolnak, akkor már csak 1 marad az LMP számára: Az, hogy a FIDESZ ügynökei.

Valószínűnek tartom, hogy ha nem is sokan... de páran... talán még észnél lehetnek az ellenzékben s ők állították le Fekete-Győr ötletét, az ANTIFÁ-k ideutaztatásáról. Sőt, hát utána ez el lett hazudva a FIDESZ félelemkeltésének. Végülis... ez a cucc így bejött, de szerintem azt is bizonyítja, hogy nem biztos, hogy a gyűlölség fokozása a megoldás.

Mutattam máér azt is, hogy az, hogy a Jobbik lényegében nem szaporította 2014-hez képest a szavazatait, miközben toddományos grafikonok bizonyítjaák, hogy fű-fa és bokor is Márki-Zay ajánlásával" átszavazott a Jobbikra.. ez azt bizonyítja, hogy sokakat viszont az ellenzék pont ellenkezően céljaival, elundorított magától.

Én politikabuziként sokkal egyszerűbbnek láttam volna egy Népfontos felsorakozást fegyelmezetten az MSZP MÖGÖTT.

N e haragudj Lujzám, de ki nyuggerezik a leginkább? -a Jók és Igazak. Ha valaki más véleményt mer vakkantani, már megkapja, hogy büdös nyugger. Az MSZP bázisa nyuggerek, az MSZP múltsöpredéke.

Szerinted most volt itt az ideje ennek a luxusnak, hogy az ellenzék lebüdösnyuggerezzen egy kétmilliós társadalmi szilárd bázist?

Elismétlem neked: Jól megszopattak téged, miközben gyűlölségbe fullasztották a maradék józan eszedet. Mert VALÓJÁBAn a Jók és Igazak BASZTAK neked Orbánt váltani, mert valójában nem fűlött a foguk a kormányzáshoz és ennek megint nem belsőokai vannak, amit hazudnak nektek, hanem külső okai vannak.
Az egyik fő ok pedig az, hogy akik Európában most a fost kavarják, nem is érdekeltek az orbánváltásban, ám érdekeltek ebben a belpol csivariban... ami most fortyog az orstzágban.. és OiOiOirópában. Ugyanezek a tendenciák figyelhetőek meg a német belpolitikában azzal a különbséggel, hogy ott még Merkelnek sem fűlik már a foga a kormányzáshoz: szagolni a fost, amibe kavarodott.

Most szólok és most mutatom és most még időben: Ráadásul ennek a gecizmusnak, amit Magyarországon ma az "ellenzék" képvisel.. súlyos visszacsapó hatása lesz, amikor már nagyon késő lesz.. kb 8-10 év múlva igen erős szélsőjobbos OiOiOiropid fajvédő és hűűűűdddekeresztény már reakciók... miközben a mai anarchia már kezelhetetlen entrópiába fog átcsapni. És természetesen nem lesz ennek a szarnak-szemétnek gazdája-------------

Frick László Intézet 2018.04.18. 10:26:01

@Steinmann a grófnő: Hannit a gyűlölség vette meg ugyanúgy, mint téged. Zsófiról nem tudok... de jó történelemből.. Aki tudja a történelmet, az könnyebben lát át a politikán.

Persze azt is tudni kell, hogy a mai történelemkönyvek legalább 66%-ban a mkszista hamisítások szerintiek... ha, akkor a mókszista hazudozás inverz hazudozásai (Vagyis pl Kádárék 1956-ról való hazudozásának az ellentétei is lehetnek sima hazudozások... Ma azt hazudja a történelemtanítás, hogy 1956. jobbos forradalom
volt, holott népfrontos volt és ráadásul balos is.

Nem ezzel a bloggal van baj, ez a blog nem változott. Itt a szavakkal foglalkozunk, a szavakat próbáljuk megőrizni eredeti jelentéstartalmukban.

Miközben Hanni meg te is engem orbánfasszopnak minősítetek, alapjaiban térek el az orbánprop sarkalataitól.

-nem vagyok nemzethyess
-Gyuribácsit egyszerű ügynök szarzsáknak tartom, messze-messze nem olyan jelentőségűnek, mint az Ornbán-prop... sőt: Kielemeztem, bebizonyítottam, hogy lényegggggében, bár szándék ellenére, jókora ingyenreklámopt csináltak a vén gecinek.
-eltekintek a magyar szokványos jobbos balos felosztástól, szinte minden politikai párt körül tudok mutatni progresszív embereket és retrográdokat.
-Az Egyesült Európa híve vagyok. Konkréten pedig egy azonnali Európa Konferencia összeülését látnám fontosnak. Évek óta.. Hanni szavával... basszák a gitárnyakat "migránsügyben" a szándékok és alapfogalmak tisztázása nélkül
-következetesen azt MUTATOM, hogy a menekültválságot eddiog minden szereplő kizárólag politikai kommunikációs szószgyártásra használta
-a menekültek igazságos elosztása a tagállamok között illiberális, Schiffer szavával: "Úgy marhaság, ahogy van!" nem Orbán ötletét tartom alkalmasnak, szerintem ilyen kis országnak, mint magyarország, Ausztria aljas, képmutató Kállay-kettős-t járó sunyipolitikája való, mindent szépen megigérni és semmit nem teljesíteni. vagy Vacláv Klaus ötlete volt a jó, fogadott egy próbatranszportot, majd lekövette és az eredményeket Martin Schulz részeg pofájába röhögve olvasta be: A kvótaszírek 24 órán belül visszamentek Németországba.

Orbán riogat a miogránsokkal ezzel súlyos ellentétben áll az, amit én MUTATOÖK: 1 illegális bevándorló nem akar idejönni, se kvótaszírként se önkéntesen.

Aki menekült ide akar telepedni, ide is telepsziok: Útlevéllel, van vízuma, ad ujjlenyomatot és mint az 1956-os magyar menekültek: a saját nevével. (Ezzel baszta is a Jobbik a FIDESZ karakterét rendesen :D ) Tehát szó nincsen itt már Orbán-politikailag sem menekültellenességről. Riogatásról van szó -de a migránsok valójában BASZNAK idejönni.
Azaz arra láttam példát Budapesten, hogy a 10 €-os repjegyes párizsi diszkontjárattal idejött ingyen magyarpináért az arab: Ott szedte föl, a könyökömtől 20 cm-re a magyar ingyenpinát.. jó, mondjuk benne volt egy 70 €-s vacsorájába.

A migráncsbiznicc szerencsepróbálói számára Magyarország lepukkant ország, nincs esély az ingyenélésre illetve az ingyenélés piacán kemény 2 milliós komkurencia van.

Ez is egy igazság, amit ti sem és Orbánék sem akarnának látni.

Ezzel bebizonyítottam, hogy az önképetek szerint te, Hanni vagy Zsófi hűdefejlettek vagytok, de a Kettes Számkörből képtelenek vagytok kitörni:
Ha én nem zabálom be azt az agitációs üres töreket, amivel a ti fejetek ki van tömve, már csak még 1 lehetőséget hagytok nekem: aazt, hogy A Másik vagyok: orbánista. nem zavar benneteket, hogy bár nem osztom az agitációt, amivel gyűlöletbeteggé tettek benneteket, nem osztom Orbán agitációját sem, és nemhogy nem terjesztem Orbán agitációját
de
ellene mondok.

A kedvenceitek nem azért veszítették el ezt a választást, mert Orbán csalt, aljas vagy geci, egészen egyszerűen azért veszítették el, mert nem akartak nyerni. Ez az igazság és ezt be is bizonyítottam és állok rendelkezésre és bármikor is bizonyítani tudom. Nagyon-nagyon megveszekedett gyűlöletbeteg beszűkült tudatúnak kellett lennie annak, aki bevette, hogy Karácsony Gergely miniszterelnökjelölt.. és.. egyáltalán lennének ilyen ambíciói.

Nem Orbán törte ketté az országot Vidék-re és Budapestre, hanem a mai ellenzék. A mai ellenzék nézte az OGY választásokat a budapesti helyhatósági-ra elosztónak. A marakodás folytatódni fog: Ki adhat az eredmények alapján Tarlós ellen jelöltet. Ebben a választásban ez volt az igazi geci aljasság: A Budapesti Csata. Az, hogy a Vidék-et képesek voltak a Jók és Igazak a Jobbik-nak odalökni. "Márki-Zay támogatásával".. Kevés ilyen szégyenteljesen aljas politikai garnitúra volt eddig a magyar történelemben, mint ez az "ellenzék". De főleg a küldetéstudatos sajtómunkásság, a véleményformálók. Heller nyanya -akinek még egzaltzált őrjöngésben feljebb is áll, nemhogy elsüllyedne szégyenében...

de csak ismételni tudom: Az LMP basztatása se sokkal gusztusosabb munka...

Steinmann a grófnő 2018.04.18. 19:40:38

@Frick László Intézet:
10156135860568467/?hc_ref=ARQV943yupO8PVfqdZ_OXL-yp-UhMMJqmXD1azx8C5EJxynZ8yM9sdce3HhLAk4zzbI

Steinmann a grófnő 2018.04.18. 19:59:00

@Frick László Intézet: Törödj bele, nem én vagyok a teljes ellenzék. Egy szavazatom volt, mint bárki másnak, sem az LPM-re, se MárkyZajra sem a jobbikre semmilyen befolyásom nincs. Szemlélődő vagyok a folyamatokban.

....Gyuribácsit egyszerű ügynök szarzsáknak tartom, messze-messze nem olyan jelentőségűnek, mint az Ornbán-prop... sőt: Kielemeztem, bebizonyítottam, hogy lényegggggében, bár szándék ellenére, jókora ingyenreklámopt csináltak a vén gecinek.
-eltekintek a magyar szokványos jobbos balos felosztástól, szinte minden politikai párt körül tudok mutatni progresszív embereket és retrográdokat.
-Az Egyesült Európa híve vagyok. Konkréten pedig egy azonnali Európa Konferencia összeülését látnám fontosnak. Évek óta.. Hanni szavával... basszák a gitárnyakat "migránsügyben" a szándékok és alapfogalmak tisztázása nélkül
-következetesen azt MUTATOM, hogy a menekültválságot eddiog minden szereplő kizárólag politikai kommunikációs szószgyártásra használta
-a menekültek igazságos elosztása a tagállamok között illiberális, Schiffer szavával: "Úgy marhaság, ahogy van!" nem Orbán ötletét tartom alkalmasnak, szerintem ilyen kis országnak, mint magyarország, Ausztria aljas, képmutató Kállay-kettős-t járó sunyipolitikája való, mindent szépen megigérni és semmit nem teljesíteni. vagy Vacláv Klaus ötlete volt a jó, fogadott egy próbatranszportot, majd lekövette és az eredményeket Martin Schulz részeg pofájába röhögve olvasta be: A kvótaszírek 24 órán belül visszamentek Németországba.

Orbán riogat a miogránsokkal ezzel súlyos ellentétben áll az, amit én MUTATOÖK: 1 illegális bevándorló nem akar idejönni, se kvótaszírként se önkéntesen.
....ez nagyjából így van szerintem is, és nem is ezen van a vitánk
A vitánk azon van,hogy Ovi nem EGY jelölt volt, és nem azon ment a huzavona, hogy melyik párt teheti be a seggét a trónba, hanem azon, hogy Magyarország megmarad-e jogállamnak és hagyományos, nyugati típusú demokráciának.
És ezt nem értették meg sokan, hogy ez a tét. Hogy újra egypárt rendszerként működünk, te is Kádár alatt voltál gyerek, tudod miről beszélek.
A választásról
Az ellenzék úgy balfasz, ahogy van, de szerinted mi lett volna a megoldás, hogy gyúrsz egy alakzatot olyan szavazókból, mint én és Lacika például? Lacika inkább végignézi az oroszok bevonulását újra,minthogy zsidógyanús elemekkel együtt szavazzon.
És nagyon őszintén, ha nálunk jobbikos lett volna az "esélyes" jelölt, hát akkor inkább le sem mentem volna szavazni. Hogy csinálsz egységfrontot az újlipótvárosi zsidókból, meg a miskolci külvárosi jobbikosokból?

Hogy Orbán miben volt aljas geci csaló?
Igazából a falvak népén fordult a javára a választás. Ha diplomás, fővárosi, netező ismerőst is be tudott szopatni,hogy majd betesznek 2 szírt a kisszobába, ha nem a fidike nyer, akkor hogyne tudott volna beszopatni félanalfabéta, lokálból meg M1 hiradóból tájékozodó embereket.

Amúgy én az igazgyöngyös nőci helyébe hagynám a picsába az egész HHH edukációt. Lófaszt sem ér, mint a példa mutatja, amit csinál.

A nyuggerezeés. A nyugger nem egységes kategória. Apám jobban eligazodik a neten, mint te :DD
Na, akárhogy is csavarod, NEM volt szabad a választás.

100 milliárdok mentek bele a propagandába, és akkor nem tudom, jhogy képzeled, menjen el a Schiffer Alsóbodajkra, és magyarázza el, hogy nem jönnek a migráncsok? Mégis miből, hogy?

Egy ekkora médiagépezettel nem lehet hadba szállni. A másik meg, a közmunka. Én sajnaálom ezeket a nyomorult HHH embereket, attól retteg, hogy nem lesz közmunka, meg gyön a migráncs. Élet ez?
De Ovika remekül kihasználta a tudatlanságukat, kiszolgáltatottságukat. Erről mesélj inkább.

És nézz körül a saját blogodban, na. Jocó, aki focimeccsnek fogja fel a választást, fingja nincs olyan elvont fogalmakról, mint információs szabadság, pártatlan közmédia, hatalmi ágak szétválasztása, stb. Tipikus fidi szavazó. Lófasz se lesz ebből az országból a következő 20 évben.

Steinmann a grófnő 2018.04.18. 21:11:34

@Frick László Intézet: @nagyjoco:

az ábrából világosan látszik, nem jobb és bal, hanem liberális (eredeti értelemben, vagyis nyugati demokráciát akarók) és autokrácia hívők

erről pofázok itt mióta
nem jobb és bal, hanem ki az, aki jobbágylékek és ki nem
és ezért van, hogy a városiak leszavazták, "a városi levegő szabaddá tesz" és szerencsétlen nyomorultak meg megszavazták
Nem akar rendelkezni a sorsáról, nem képes döntéseket hozni, gondoskodjon róla valaki
és ezért bukott az igazgyöngyös nő, mert nem önállóságra tanítja őket, hanem ő is egyfajta felsőbb gondoskodó, csak más módon, mint a közmunkát adó állam

Frick László Intézet 2018.04.19. 06:32:15

@Steinmann a grófnő:
Mutatok neked valami a jogállamisággal kapcsolatban.

Mert megint a Asztírjuk Lújzák, Nyaljátok Be Szépen
úúúúságból olvasol fel nekem.

Abbyira be vagytok hülyítve a gyűlölséggel, hogy meg se vizsgáljátok, hogy Bezegisztán, amihez képest a tudomásotok szerint itten nincsen jogállamiság, mennyire jogállami.

Vessük öyyze az USÁ-t, ami egy kőkonzervatív nemzetikeresztyén súlyosan jobboldali illiberális államszövetség, az Európai Únióval. Iskolai tankönyvszerűségben az EU sokkal lazább alakulat, mint az USA szövetségi állam. Ah USA egy-egy tagállama ELVILEG kevésbé független, mint mondjuk egy EU tagállam. A Szövetségi Törvénykezés sokkal át- és mindenhatóbb az EU-s szabályozásnál.

Az USÁ----ban is, mint az EU-ban, vannak fejletttagállamok meg fejletlenek. Az USA kulturájában is van "Vidék" meg "Fényesfőváros" A Keleti meg a NYugati part, a bizonyos nagyvárosok, amikkel szemben Arkansas vagy Kansas vagy Nebraska vagy Dél-Dakota mint a tahók, az elmaradottak, a revolverező büdöslábú tahók, a Redneck Hillbilly-k állama jelenik meg.

De mégse nem látunk olyant, hogy a Legfejlettebbek Lakta California állam elkezd itélkezni más tagállamok fölött vagy odamenni móresre tanítani.

Lujzácska, mutass nekem a Jók és Igazak szerint Oi de Oirópai Hűdefejlett Elsőosztályú Igazitagállamok tevékenységében olyat, ami szerinted jogállami és EU jogszerű.

Már eleve a Kétsebességes Európa, amivel kezdődött, tehát az, hogy 2004-ben a frissencsatlakozotak munkaerejét kvótákat állítva kizárták a Közös Munkaerőpiacról, szembe ment az EU-jogisággal. Pedig akkor már ugyanolyan munkaerőhiány volt bezzegisztánban, mint ma.

Dumálsz, Lujza. Fecsegsz ujság smoncákat, amikkel teletöltötték a gyűlöletmarketing schwung-jában a fejed.

Bezzegisztán Vezetője 2015. augusztusának egy csütörtökén még a Saját Állama Parlamentjével sem.. még a saját kormányzó pártkoalíciójával SEM.. természuetesen az EU plénumaival sem.. senkivel sem egyeztetett, amikor az egyik ostoba picsa seggfej (papírjai szerint férfi) tanácsadója vígasztaló ötletét beolvasta a tévé előtt.

Az történt ezzel a vezetővel, hogy nézte a tévét és ott meglátott egy nála pár évvel fiatalabb, hatgyereket szült, 27 onokás nénit. Aki gya,logolt. Gyaloglóbot nélkül egyébként ez a néni europid picsákra egy óra alatt 3 kilométert ver rá úgy, hogy akár egyvégtében 4-5 órán át is képes gyalogolni. Magyar újságíró picsák a Keleti pu-tól követvén már a Dunánál kivoltak, mint a kacsa a "szír" gyaloglókat követvén, akiknek Budaőrs csak egy könnyed séta volt. Ugye Budapest fejlettnépe, ha 5 perces sétányi egy megállónyit kéne gyalogolni, 15 percet vár a BKV járműre...

Lujza, egy fikarc EU-jogiságot nem tudsz mutatni a magyar Jók és Igazak által bezzegelt EU vezetőkben.

Hazaárulóink abban a hiszemben árulkodnak az alcsúti csüngőshasú cigány-ra, hogy majd az EU jól elveszi tőle a pénzeket, ebbe belebukik ... őt, mármint a Vidéki Cigány-t kizárják az EU-ból, ebbe belebukik, a Jók és Igazak átveszik a kormányzást és az E pedig szépen visszaveszi a felszabadult Magyarországot.

Egy a bőkkenő: A "hazaárulók" valójában Európa árulói. Nem először fordul elő az, hogy azok Európa árulói, akik a leginkább oioioirópáznak.

Az EU jelenlegi vezetése Európa ellenségeiből áll. Ha szétszedjük és megvizsgáljuk, akkor látható, hogy a németeket, azaz merkelt egyszerűen és nyilvánosan zsarolják. Először ez Merkel lehallgatási botrányakor még Obama idejéében pattant ki, a felbőszült Merkel rátelefonált Obamára... aztán kussolt szépen. majd jött a VW botrány tavaly pedig a Deutsche Bank amerikai halálrabirságolása. A banki pénzügytörténelemben nem birságoltak meg így bankot, mint a Deutsche bankot -és egy pissz nélkül benyelték ezt is a németek.

Jogállamiságról beszélsz? Az EU menekültügyeket az un "Dubkin III. megállapodás" szabályozná, ami e menekültváélság ELŐTT.. lényegében elviekben elképzelt esetekre fogalmazódott meg. Ez a válság 3. éve és semmi jogállami nem történt, csak és kizárólag jogi-informálisan ötletelgetnek és pofázgatnak.

Ab ban a törekben, amivel tele van tömve a fejed, már abban megérthetnéd az igazságot -ha akarnád. De persze téged a gyűlölséged vesz meg velőig.

Mondod nekem, hogy Zsófit elveszítettem, de meered-e azt is hozzátanni, mekkora szemeságokat és elképzeléseidet interpretálod neki a véleményeimről?? Azt hazudod neki, hogy orbánista vagyok és ugyanazt fújom, mint Orbán.

A fejed egyik törekrészébe a Mélyszegénység! c. agitáció van beletömve. Erről orbánék is hallgatnak: Mintegy kétmillió ember tervezné segélyen leélni az életét ebben az országban. Ezért is NEM AKAR ITT MIGRÁNS élni abból a szegmensből, akik ingyenéletre picsatársadalmakba törekednek. Jön ide migráns: pénzzel, útlevéllel, pl vállalkozni. A vietnámiak pl átveszik a kínaiak pozícióit lassan.

De a "migráncsok" amikor tettek 2015-ben egy kört a Keleti környékén,"saját magukkal jöttek szembe, olyan emberekkel, akiket tekintetvillanásból is megértenek: "Nem félnek késeiket használni"

Frick László Intézet 2018.04.19. 06:56:49

@Steinmann a grófnő: Nagyon-nagyon régen nem igaz már az, hogy Orbán osztja meg az országot. Bizonyítja a most újra nagyon divatos és jellegzetesen budapesti parasztos vidékizés. A vidékizés ugyanis nem pesti őspolgári és nem budai őspolgári. Egy ős-budapesti nem szorul rá ilyen parvenű, felkapaszkodott első negyed-félgenerációs felköltözködött jellegzetes kispolgári tahóságra.Ilyenre csak a felköltözködött felkapaszkodott képmutató szorul rá.

Ezt a választás nem orbánék nyerték meg. Az sem igaz, hogy a vidéki szegények nyerték meg orbánnak -sőt, ez, ha igaz lenne, öntökönrúgása lenne a Baló György alakú kérdezve hazudó őrjöngőknek.

A véleményformálók buktak meg, akik informálisan, felelősségvállalás nélkül de sok-sok pénzért, gázsiért uszítottak és keltették a gyűlöletet és hazudgáltak és igazolták a legaljasabb geci mesterkedéseket is. A saját fostos-recskájába fulladt bele ez a túl-akarás.
"A kevesebb több" -lett volna.

Szemléltethetem ezt az elbaszott küldetéstudatosságot akár az Ötfaszú kutyapárttal is, ami lealázta még az alapító gondolatot is a Pillanatnyi haszonelvűségben.
Szemléltethetném a niemand senkiházi Márki-Zay-jal, akiből bruhahás-börleszk-be illő népihőst kreáltatok.

Mióta ugatom már itt e blogban is, hogy a helyhatóságiválasztásokból nemhogy lehetetlen, de káros és tilos országoskövetkeztetéseket levonni. Tkp az lett a vége, hogy bárki a helyipolitikában már igyekszik függetlennek hazudni magát, mint a jobbikos Márki-Zay.

Geci aljassággal a jogállamiságért? -ne bazd már, Lujzaaaaaaa. Azért, mert azt írta neked az úúúúúság? Én elhiszem, hogy a gyűlölségtől megvett maradék eszeddel be tudod nyalni a kompenzációs önhazugságait a bukott véleményformálóknak, de egyelőre ez a választás is bizonyította, hogy vidékizés ide, cigányozás és románozás oda alcsúti csüngőshasú Sztálin Hitler Kádár Rákosi fasisztázás amoda... egyelőre még a magyarok zöme nem megveszekedett gyűlöletbeteg.

Intettelek: Gondolod, az index gecik nem néznek rá a facebooo-kon a Legszegényebb Falu -ban lakó riportalanyaikra, sőt személyesen? És szerinted miért nem csinálnak 7 év útán új riportot a gecik? Mert: rosszul jönne ki. Mert a 16 éves cigány felnőtt nő azt hazudja, hogy 18 éves.. hogy gyárban dolgozhasson, mert most a "Legszegényebb Falu"-ban gyárban dolgozni a menő. Autókonvojokban járnak gyárakba dolgozni. Húszan bepréselődnek az amúgy lomizásban használt 6 személy+teher kisbuszba s úgy mennek műszakba.

És ez csak egy igen-igen apró momentum, amit a gecik jóvoltából nem ír meg neked a Lújzák Újságja.

Kb 2012-ben dolgozták ki azt az agitációt, amit még ma is szajkózol és aaz a politikai kommunikáció és agitáció már megbukott 2014-ben is. Orbán a hibás azért, mert 2018-ban is Gyurcsány Ferenc határozta meg az ellenzék stratégiáját?

2014. egyik tanulsága volt az, hogy az MSZP stabil kétmilliós társadalmi bázisa vagy az MSZP-re szavaz.. esetlehg a gyűlöletbeteg.. a te tudatodhoz hasonló gyűlöletbeteg... átszavaz talán a Ferikéjére a DK-ra (ezzel nem azt mondtam, hogy te gyurcsányista vagy és DK-ra szavaznál, ugyanaz a betegség más tüneteket is produkál meg más baromságba is hajthatja a beteget..) Vagy nem megy el szavazni.

Most a véleményed formálói abban ünneplik magukat: "Dojó: Bukott a régi szar MSZP meg a nyuggerek" Az MSZP-s bázis olyan, amilyen... annak az elemzésébe, mekkora szociálfasizmus nyilvánul meg a vidékizésben vagy a nyuggerezésben, MOST nem megyek bele, de még meg fogod kapni: mert szembesülnöd kell azzal, hogy gyűlöletbetegségedben ész nélkül szociálfasiszta smoncákat fújsz! -ezzel dicsekszel-e Zsófinak????

Intettelek: a politikába érzelmek nem játszhatnak. Ha dott egy társadalmi bázis 2millió taggal és ez a bázis az MSZP-jé, és ez kell az orbánváltáshoz, akkor érzelmek ide, szociálfasizmus oda, a Népfrontnak a legerősebb mögé kell állnia.
Én nem kételkedem abban, hogy van egymillió cigány- és zsidógyűlölő Magyrországon -jelenleg a Jobbik 2.0 hoaxpárt van rászervezve. Mutatom Zsófinak, mennyire veszélyes ez a fasisztás játszadozás: Szétforgácsolódot a mesterséges hoax-párt a félfasiszta bázis felől.. de mi lesz, ha valakik ráharapnak és rászerveznek egy véleményfornmálók által már ellenőrizhetetlen és tényleg félfasiszta apparátust?? Arra találták ki a hülyítőitek a Jobbik 2.0-át, hogy Orbánt összemaszatolják, most meg "Márki-Zay ajánlásával:
"Aki nem a nemzeti jobboldalt támogatja ezen a választáson, az orbánista!" -Márki-Zay. Nézegesd csak a magyar Narancs címlapján Vona retusált fotosoppos címlaplány arcát.. nézegessétek csak Zsófival, ti hová süllyedtettek? Mert vidékizel.. de közben a Vidéket odadobtátok a Jobbik martalékául! És erről fog szólni jövőre a választás. Mert ez a senkiházi niemandok által "vezetett" és a véleményformálóid által támogatott "hoax" a létrző félfasiszta bázisra támaszkodva Márki-zay-okkal arat:
a nemzeti jobboldallal. Erre milyen gombot varr Zsófi?? és Hanni néni?

2018.04.19. 13:01:33

@Frick László Intézet: Szerintem teljesen értelmetlen összehasonlítani az EU-t az USA-val. Az EU ugyanis a nearshor orsázgokat - kelet-Európa - Lengyelroszágt leszámítva eleve második sebességbe szánva vette fel. A DAX36 vezetők idelátogatva nyilvános fórumokon büszkén hangoztatják, hogy ők csak az olcsóbb munkaeőrért jöttek, és nem is készülnek sokáig maradni. Ja meg persze az "unióüs támogatásnak" csúfol export dotációs rendszer használt lefölözni. Volt olyan pénzügyminiszerük, aki ebben a táméban is elszólta magát. Tudjuk azt is, azért kapunk pocsék árut tőlük az élelmiszertől kezdve a mosóproig, mert a keleti piacok "ezt szeretik".
És innen nézve a "kétsebességes Európa" csak az eddigi gyakorlat elismerését jelentené - így legalább mindenki tudná, hányadán állunk.
Eleve úgy sázmolnak a németek, hogy az Eu projekt 2040-re összeomlik:

www.spiegel.de/politik/deutschland/bundeswehr-studie-haelt-zerfall-der-europaeischen-union-fuer-denkbar-a-1176367.html

Frick László Intézet 2018.04.19. 13:12:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hagyjál már Hanni, már te is ennyire belehülyülsz a gyűlölségbe?

Frick László Intézet 2018.04.19. 13:17:48

@nagyjoco: A hasonlítgatásba, ami szerintem is teljesen tudománytalan, csak azért szoktam belemenni, mert a magyar jógyerekek az USÁ-ról teljes álomvilágban élnek. Azt hiszik, hogy valami liberális, haladó ország, ahol Bede Márton mézébe Uj Péter a vaját füröszti.
Arra jó a hasonlat, hogy leleplezzem Orbán támogató butaságát, lfasz ez az EU és az, amit Brüsszel akar, dehogy is az Európai Egyeült Államok. Főleg pedig az USA (A CIA, azaz "soros") nem szeretne Európai Egyesült államok-at, hát pont azért kavarja fossá, zülleszti anarchiába, hogy ne működjön. Az USA tökéletsen tisztában van azzal, hogy világuralmi és világgazdasági elsőségét elveszítette, kína mneg nem úgy viselkedik, ahogy az a mcnamariánus tankönyvekben a kommunistákról áll. Az USA úgy van vele, hogy ha Európa anarchiába fúl, akkor majd legalább az ojropidok között a vezető innovátor lehet.

De... szerintem... már nem képes kezelni ezt az anarchiát, már nem ura ennek a foskavarásnak, csak sodródik... sodródunk

Frick László Intézet 2018.04.19. 13:23:12

@Steinmann a grófnő: Annyit nem ér ez a diagram, amennyi áramot a zsezsegő pixelei felzabálnak. Akik ezt készítették, azoknak csak úgy bediktáltak cuccosokat. kíváncsi vagyok, mit szólnának a F-E Stiftung-nál ahhoz, ha megmutatnám, men nyire szartak a "libertinusok" az oprbánváltásra és mennyire már a Budapesti helyhatósági Választásokra gyúrtak
Lujzám, milyen libertinusok azok, akik egy félfaszistta párt martalékául hagyják a vidéket, vagy akik szociálfasiszta nyuggerezéssel basszák az MSZP társadalmibázisát vagy a Vidékieket és Szegényeket okolják a 2/3-adért.
Márki-Zay ajánlásairól nem tudnak a F-E Stiftungnál, baszod :D
Ha lenne tököd, azt mondanám, hogy sikerült ezzel a poennal öntökön rúgnod magad. Igyekezetedben.

Frick László Intézet 2018.04.20. 08:09:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Steinmann a grófnő:
Keresek egy külső szemléltető hasonlatot, hogy érzékeltessem számotokra korunk netoráciájának fortélyos igazgatását:
Vegyük a Brexitet.

Az Angol Lúúúújzák -nak azt írja az Úúúúság, hogy ez az angol naciolanlista EU-szkeptikus szélsőjobboldal műve. Magyarországon is következetesen Brexit-nek nevezin -bár az alkotóállamok közül csak Anglia népe szavazta meg, Skócia és Észak-Írország elutasította.

Tkp a Brexitról az igazság David cameron búcsúfellépésén az Alsóház előtt rítt le igazán: Valójában azt a pioszkos munkát, amit a segg-tökfilkó szalmabáb [Márki-Zay] Farage elvégzett, minden angol politikai oldal támogatja, az angol Jók és Igazak is. Csak ugye ők képmutató farizeus arccal sajnálkozást tettetnek, a vállaikat vonogatják, holott még a királynő is és sok potentát jelezte: Lenne alkotmányos lehetőség az újrázásra. Éééééérdekes módon azonban az angol Jók és Igazak nem fogtak bele a szavazás újrázásába.

Sőt, Theresa may az előrehozott választásos trükkel gyakorlatilag úgy intézte, hogy az EU és az iszákos Zsünker elbukta a Brexit tárgyalásokat: Miközben új- s újabb gondok merülnek föl, nem lesz EU tagállami parlamentek által is ratifikált szerződés, mikjözben a BREXIT
EZ HÓTTBIZTOS ZIHER 1000%
Életbe lép 2019-ben.

A BREXIT ugyanis valójában a mai igazi tényleges off-Trump sőt az elnöki rendszert a seggfej Trumpra nézve támopgatottan romboló Háttárhatalom és a brit valóságos belső főbb vezetés közös ötlete. A BREXIT a halálos döfés az EU-nak, nem az "orbánfasizmus" (Igazából nem is a kádáriosta orbánfasiszta hagymázas gyíkemberes konmeótok szerint kerül veszélybe OiOiOirópa, hanem Európa ellenségei pont azok, akik szopatják az agyatokat is tele a gyűlölettel már...)

És most mutatom az árulkodó slusszpoent:

A magánvállalat "civil szervezete" pályázott Ááááááátatlan gyuribácsinál BREXIT ellenes agitációra és nyert 600000 Angol Fontot. Az ide nyári Glastonbury fesztiválon lesz pár molinó és néhány halottnak-a-csók szerű nyálcsobogás meg tapsika a BREXIT ellen.

Szarok Gyurikbácsira, egész életében egy ügynök, sazrkavaró geci CIA csicska volt.

Viszont "fémjelzi" a pénzt. ÉS az a 600ezer Font olyan USD-forrásból ered, amiből pl Farage szarkavarását is fedezték.

mert a politika lényege ez.

A politika ilyen.

80 éve is ilyen volt a politika és az akkori Lujzák meg Hannik tapsikáztak, milyen ügyesek az angolok, kibulizták, hogy Hitler fasza áll a kommunisták legyőzésének csalánjába.
Hát, kb így vagytok képben ti. Mint Chamberlain hívei voltak 80 éve.. az akkori Fejlett OiRópa...

2018.04.20. 09:00:48

@Frick László Intézet: A Brexittel kiévgezték az Eu-t. Béke poraira. Azt azért ne felejtsük el, ha valami nem tudja magát megvédeni, az a gyengeségére utal. Az EU megméretett, és könnyűnek találtatott.

Lujzika Naíva 2018.04.20. 20:43:29

@Frick László Intézet:

..".(Igazából nem is a kádáriosta orbánfasiszta hagymázas gyíkemberes konmeótok szerint kerül veszélybe OiOiOirópa, hanem Európa ellenségei pont azok, akik szopatják az agyatokat is tele a gyűlölettel már...) .".
Hogy téged idézzelek, karikázd már be nekem, hol mondtam én, hogy Ovika bármi veszélyt jelentene Európára? Kivágják, mint a macskát szarni, ha nem paríroz :D

Azért azt ugye tudod Dudi, hogy ott nem azokat mondja, mint itthon...csakhát a szavazóközönsége, ugye, nem beszél idegen nyelvet..meg messze van Brüsszel, és a Lokál sem írja meg, és a M1 se mondja be, mit mondott ott Vikike :D
Amúgy az egész EU impotens társaság, én, mikor nem írta alá a csatlakozást az EU ügyészséghez, abban a pillanatban elzártam volna a pénzcsapot.
De olvashattad a terveket, ha nincs független bíróság, nincs lóvé.
Biztos te is csináltál ilyet a gyerekeiddel, mikor kisebbek voltak, amíg nem rak rendet, nem mehet el a spanokkal moziba, stb...na, úgy látszik az EU is kezd pedagógiai eszközökhöz nyúlni :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.04.20. 23:59:48

Ma Düsseldorfban vitt taxival egy öreg német. Mondom neki, ritka neve van (ki voltak írva a műszerfalra). Mondja, hogy a németek általában ritkák lettek, ki fognak halni. Mondom, hogy érti ezt. Azt mondja, csak körül kell nézni. Mondom, kisebb városokban talán jobb a helyzet. Azt mondja, a menekülteket, migránoskat, vagy bárhogy is hívják őket, mindenhová szétterítik. Mondom, azt osztrákok jobban csinálják. Mondja, igen, ott Kurz a kancellár, jól csinálja, de legjobban a magyarok csinálják. senkit se engednek be.
A legfurcsább az volt, hogy egyáltalán nem volt kedve beszélgetni, és mindezt nagyon lakonikusan és csendben, teljesen higgadtan mondta.

Frick László Intézet 2018.04.22. 06:51:57

@nagyjoco: A kulcs Zsünker és még az a pár bezsarolt picsa. A pillanat Zsünker funkcióba helyezése után kéthéttel a leaks a luxemburgi állami pénzmosodásságáról. Azzal vették tudomásul, hogy nagy hercehirca lenne leváltani és új embert a helyére ültetni.

Hát, kiderült, mivel kötötték be, többel.

Frick László Intézet 2018.04.22. 06:56:06

@Lujzika Naíva: És máshol sem azt mondja. Úgy általában azokat nem mondja, amiket bele LÁTTATNAK veletek...
De szerintem a tegnapi nap után, amikor egy jobbikos szalmabáb... egy niemand, egy senkiházi, akit úgy toltak trükközve egy pógármesteri székbe... lett az Dellenzék Vezére, "ha nem is tud róla és nem is akarja".
Szóval Lujzám, ha ott tartunk, hogy egy Márki-Zay-ra "szorultok rá"... remélem, a következő alkalommal te is elmégy tapsikázni neki :D

Frick László Intézet 2018.04.22. 07:44:29

@Dinamuki: @Lujzika Naíva: Többször mutattam már, hogy az alsó-középosztály és a proletáriátus felé nyíló leszakadó munkásosztály-alja fiataljai is, faluban is, önálló életvitelre alkalmatlanok .. a lányok egy ételt nem tudnak megfőzni, egy gombot felvarni, egy szakadt textilt megöltögetni minek, égő. A "mélyszegények", amíg van pénz, az Üvegtigris-be járnak kávézni, rstek otthon kávétfőzni s amíg van pénz, pizzu meg hambi.

Faluhelyen előfordul, hogy a hazatántorgó fiú a vagyonból,, amit kint megkeresett, vesz egy házat... foltonkint vannak vidékek, ahol klasszikus kádár-korabeli kockaházat komfortosan, félméteres dudvával vert gondozatlan portával megveszel 4-8 millió Ft-ért. Egy nyugdíjas fogorvos pl a villaméretű hatalmas házát, alul gyógyszertár volt és egy privát rendelő is, garázsok, térköves udvar és parkosítás, nem tud eladni 15 millióért.

Megyeszékhelyen, ha van 10 négyzetméter előkertje a lakásnak, nem merik beleírni a hirdetésbe, mert senki nem hívja őket, erre, amikor kimennek a lakást megnézni,, vagy ki se szállnak az autóból.. vagy ha megtekintéskor kiderül, hogy a 10 nm előkert gondozása a lakáshoz tartozó feladat, újságba kiíratással fenyegetőzve, őrjönő veszekedés közepette sértődötten viharzanak el, megszopatták őket.

Óóóóóóóriásinagy tömbökben vannak ennek a társadalomnak sokkal-sokkal nagyon problémái, mint amikkel a politikai agitáció a napi lujzaságokban őrjöngteti az embereket.

Képzeljétek el a magyar proletárgyereket, aki a szüleit főleg munkanélkülinek látta. Háromszobás, soha be nem vetett ágyas, soha fel nem hőúzott redőnyű szobás házakban élnek vagy sűtthús van vagy pörkőtt vagy rántotthús vagy tőőőtöttkáposzta meg a szokásos tészták és a két-háromféle leves. Az anya nem tud 10-nél többfélét főzni, sütni semmit, egy kibaszott piskótát nem süt és ken meg lekvárral.

És ilyen fiúkra pályáznak a feltörekvő cigány nők. Egy 15 éves cigány nő sokkal-sokkal felnőttebb, önálló életvitelre alkalmas... élettervei vannak... mint a magyar proletárgyerek húga vagy nővére.

Nem pénzról van szó, nem pénzkérdése. Én voltam 15 éves felnőtt cigány nő lakásában és ríva fakadtam, mert párezer Ft-ból, Budapesten összeszedett "lomi" bútorokból takaros, hó- és patyolattiszta kis szobakonyhát alakított ki. Ezért is kell neki a magyar férj, mert abból papucsot csinál, a cigány ura még a kaminyonparkolóba is kiocsapja, ha a szerencsejáték úgy forogja ki.

30 éves korán túl már hétvégére sem hagyja el a gyerekszobáját és kényelmetlenné válik a párkapcsolat kialakítása: megtanul tökéletesen maszturbálni és egyedül jobbat érez, mint párban. És amikor 42 éves, a picsa anyja még hálálkodva tapsiz is, milyen jó, hogy megmaradt a gyerekének....-----

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:21:34

@Frick László Intézet: Egyrészt felsorolsz unalomig ismert, ismételt dolgokat, minta mamahotel, meg a nemzedékeken átívelő munkanélküliség (aki soha nem látta az apját munkába menni...stb), a fiatalok másféle életvitele...hogy jön ez ide? Igen, világjelenség. Tudjuk. Köszönjük ezt a sok okosságot :DD
Holnap talán a késsel-villával evésről írjál valami oktató cikkcsit, hadd tanulja tőled :D

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:27:03

@Frick László Intézet: tökmindegy, mit mond az origo meg a mtva (Dudi szellemi forrás) a tüntiről, Orbán kinyalhatja köszönetképpen MZP seggét a Hősőö terén fényes nappal köszönetképpen.
Lehet, hogy pár ezer, SZÜLŐKÉPES korú fiatalt itthon tart, hogy elhiszik, lesz itt még más rendszer is a kádár2.0 rendszeren kívül. Szerintem nem leesz a következő 20 évben, de amíg egy huszonéves elhiszi, talán marad itt. És mint mondtam, más rétegről beszélünk. Te a nyelvtudás, képzettség nélküli kivándorlókról beszélsz, akiket nemsokára levált egy robot. Én meg azokról a fiatalokról beszélek, akik a robotot programozzák.

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:33:50

@Frick László Intézet: értem én, hogy megírja az origo, hogy bolhacikrusz, meg hasonlók de nézd már meg a képeket, hány évesek, és milyennek tűnnek a bolhacirkuszozó tüntetők?
Majd szülnek neki bözsi- utalványért :D
A többi meg külföldön szül :D

Ez az "önellátásra képtelen"..azt nem fogod fel, hogy ezt a réteget látod. Igen, itt Bp. van egy képzett, nyelveket beszélő fiatal réteg, aki már élt 1-2 évet külföldön, egyedül, ellátta magát idegen környezetben (erasmus ösztöndíjak) nem szarik be attól, hogy neki kell kimosni, vagy tudja, ha reggelizni akar, akkor előző este vásárolni kell...tud ügyet intézni hivatalban, akár idegen nyelven..stb...stb. Ők lesznek elüldözve. hogy is szoktad mondani

" ÉN SZÓLTAM."
majd az ajándék csomiért meg bözsiutalványért szavazók itt maradnak nekted :D Kajáljátok őket Jocival :D

2018.04.23. 07:51:24

@Frick László Intézet: Ez az, amit nem tudok felfogni, ezt a 40 éves kisfiának otthonlétét ünneplő felnöttet. Akiket én ismerek, azok az emberek minimum összeraktak egy lakótelepi lakást, építettek egy házat, kocsit a MERKUrból, van megtakarítás, ha van munka, dolgoznak. ÉS akkor még örülnek is neki, hogy a kisfiúk, aki már "megnőtt" (és még véletlenül sem felnőtt) már a szilvesztert is velük tölti.

Frick László Intézet 2018.04.23. 09:10:43

@Lujzika Naíva: A Márki-Zay jelenség politikaabuziként a gyűlöletbetegségetek egyik legröhejesebb megnyilvánulása, önmagában bizonyítja azt, hogy nem vagytok már magatoknál. Márki-Zay egy senki, úgy lett megkonstruálva, gyakorlatilag egy szalmabáb... Már akkor erős Jobbik -MSZP és egyéb ellenzékli sundámbundám kellett hozzá, amikor te még ott voltál leragadva, pár hónapja, mekkora fasiszták a jobbikosok.

Márki-Zay "győzelme" eleve olyan helyhatósági téma, amiből nem is lehet országos politikára következteni. A FIDESZ gyurcsányja kapta a sallert.... ennyit egyébként a FIDESZ-nek is megért és ha józanul vizsgálopd, már a hmv-i eredmények sem igazolják a Márki-Zay-ba vetett naív ábrándokat. ... hogymondjam... Ron Werber jellegú szakmaisággal csak arra tudok rámutatni, hogy Márki-Zay-ra tenni hosszútávon is marketingöngyi... és szegénységi bizonyítványként is érthetné valaki piolitikai naíva

(valójában nem arról van szó, hogy ne lenne karizmatikus személy az ellenzékben, csak ugye most a megélhetési és budapesti helyhatósági szintekről van szó, ebben miért reprezentálná magát [égetve] fölöslegesen bárki budapestből megélni reménylő ellenzéki Nagy Név?

Azt birom, hogy miközben a legbutább Lúúúújzaaaaaa szemléltetésére alkalmas butaságokat beszélsz, azért valamiféle erkölcsi nagymellényt képzelsz magadra...

Nem FIDESZ szemsögből vagy nevetséges. Saját vélt nézeteid platformjáról nevetséges a törek, amit a teletömött fekedből "saját gondolat"-ként fújsz. De a te dolgod, nagylány vagy már, magadnak butulsz.

Frick László Intézet 2018.04.23. 09:15:10

@Lujzika Naíva: Sokszor mutattam már neked, hogy maga a közvetlen lakókörnyezeted, a városrész sem alkalmas nagy_Budapestre vonatkozó nagykövetkeztetések levonására. Ahol laksz, a szűk városrész pl közelebb áll a vidéki Eger városához vagy Szeged bizonyos területeihez, mint pl a Józsefv ároshoz, de főleg a XV. vagy XVII. kerülethez.

Ahogy mutattam már: Ha egy pékáru kiszállító kisteherautó sofőrt áthelyezek a III. kerületből mondjuk a X. kerületbe... koccanást fog szenvedni az autóval egy héten belül.

Csak ismételni tudom: Sokkal többet tudok én Budapestről, mint te. Te nem vagy rákényszerülve, hogy a Nagy Konglomerátumot ismerjed.

Frick László Intézet 2018.04.23. 09:21:00

@nagyjoco: Utoljára a Czeizel babyBooom korcsoportjai voltak 2.0 fölött, 2,1 körüli szaporodási rátával, a nők lassan elhagyják majd a szülőképes kort, most lesznek sorban 40 évesek. Meg kell nézni egy mondjuk a 8. osztályt 1992-ben elvégzett 25 főt, hány gyerekük van. Alfgöldi viszonylatban egy ilyen 22-28-fős osztály találkozóján alig tudnak gyereket összeszámolni, mert a cigányokat nem szokás meghívni vagy nem mennek el az osztálytalálkozóra. De én "korunk feketegyulabácsijaként" magánsziorgalomból gyűjtögélek adatokat és edfdig nem sikerült olyan CzeizelBabyBoom-os iskolai osztály[találkozó]t találnom, ahol összeszámlálhattunk 12-13 gyereket úgy, hogy abból 7-8-9 cigány. És persze kisvárosról és faluról tudok gyűjteni adatokat. Cigányoknál, ha asszimilálódott, maximum a 2 gyerek, esetleg babázni a 40-es évekre vállal azasszony egyet.

Frick László Intézet 2018.04.23. 10:13:31

@Dinamuki: Remélem, azért még el tudtad olvasni az a hosszúkommentemet, amit kitöröltem.
Annyit még a témához, pedig ezt is párszor már mutattam neked: Fejlettisztánban úgy politizálni, ahogy nálunk általánosan szokás, nem illik. A legdurvább inszimuáci, különösen németekkel, politizálni. Ha esetleg lenne is valódi politikai véleményük, azt megtartják maguknak. Kb úgy képzeld el egy politizáló kérdés hatását, mintha magyar embert a jövedelméről, mondjuk egy orvost vagy "éhező tanárt" faggatnál. Ráadásul a fiatalabb német generáció, úgy értem, az 50 évesek vagy fiatalabbak, teljesen analfabéta politikiailag. Szinte semmit nem tudnak. A 60-70-es generáció, akik az Adenauer korszakot gecizték, esetleg "hippisen" megnyilvánulnak, vagy szoktak vadzölden kitörni, de a fiatalok nem tudnak semmit, az NDK témája afféle tabu, mint a hitleráj. Ráadásul Merkel NDK-STASI alakú súlyos cenzúrát folytat, az internetes anyagokat folyamatosan aufklerungolják történelmileg "semleges"-re.

2018.04.23. 11:23:30

@Frick László Intézet: Nagyjából az én szüleim generációja hülyült meg teljesen ezzel a 35-40 éves gyerekek kitartásával.
Teljesen tönkretestték ezeket a gyerekeket a "szeretetükkel". Izgalmas lesz, amikor ezek a gyerekek árván maradnak és kezdhetik a fiatal felnőtt életet 45-50 éves testtel.

2018.04.23. 11:43:42

@Frick László Intézet: A 35-40 éves gyerekeet meg is értem. Irtózik mindentől, ami nem kényelmes, mindentől, ami felelősség, munka, önállóság. Aki ma gyerek akar maradni, könnyű szerrel megteheti. A másik oldalt nem értem. Miért akar magának valaki 65 évesen és egy 32 éves gyereket?

Frick László Intézet 2018.04.23. 13:17:14

@nagyjoco: Klasszikus paraszt egykéknél tapasztalom ezt. Pl eldógozgatott Märchenlandban 10-20 évet, hazajött és.. ujgye... a vagyon... 30-40 éves... nagy nehezen még összejön neki egy csajjal, aki odaköltözik, ugye a készbe.. anyu fújja "Csak a pénzed kell neki, felcsinátatja magát kisfiam oszt kiforgat a vagyonodbú...
ez az egyik klasszikus forma... Még olyan is van a Kosztolányi-noteszemben, amikor a két paraszt család klasszikusan, mint valami oláhcigányok, üzleti alapon összeszervezik a házasságot. De a 15-20 éve ivarérett gyerekszobalakó lyány meg fiú.. még ha rokonszenvesek is lennének, együttélni... nem.
Ismerős bútorasztalos eddig 20 amerikai beépítettkonyhát készített, de sem ő, sem az emberei nem tudják bekötni a gépeket, be van áűllítgatva mionden, de bekötve nem, minek, úgyse fogják használni. Kistafírozza magát a gyerek... de még ha guba-a-gubához, akkor sem lehet már klasszikusan összeszervezni így párokat. Ha, akkor nem vállalnak gyereket, ha nincsen gyerek, a jólét zsírszagába kifingik a házasság 5-10 éven belül.
Ezt mutattam már neked, az egyik legjobb magyar vőfély klasszikus lakadalmakat vezet le, de van egy szabálya: még egyszer se menyasszonynak se vőlegénynek nem vállal. Pedig sokan megkeresik. Saját statisztikája szerint 5 lakadalmából a házaság 4-ben 5 éven belül felbomlik.

Legfaszábban a TÁRKI támogatja ennek a filozófiának a megkoncepcionálását, mert íróasztalba nyőve statisztikákból kiokoskodták, hogy mennyibe van egy gyerek.

Azt mondta nekem egy középiskolai szakmai tanár a minap, hogy a vidéki kisvárosi szakközépben minden gyerek, akivel foglalkozik, csak a pénzért született.
De ennek a pénzért született generációnak már nem tudsz annyi pénzt ajánlani, hogy gyereket vállaljon.

Nézd meg ezt a Balek című filmet, amit ma a picsatársadalomhoz illusztrációnak feltettem...

2018.04.23. 21:16:57

@Frick László Intézet: Akkor nem látsz rá minden társadali csoportra. Adott ugye a lakótelepen megöregedett, hetvenes években falvakról felköltözött, szocializmuust aranykornak megélő generáció. Olyanok kapnak érettségit, techunikumot, diplomát,jó munkahelyet, irodait, vezetőit is akár, akiknek a szülei 4-6 osztályt végeztek. A java kétgyerekes családmodellt követett - és valamiért tömegesen önállótlanságra nevelték fel a gyerekeiket, és 35-40 évesen is babázni akarnak velük.

Frick László Intézet 2018.04.24. 07:10:40

@nagyjoco: Ilyen történet is van a Kosztolányi-noteszemben. Ezek a történetek döbbentettek rá, hogy már a 2-3 gyermekes családmodellek is betegek. Ebből is sok szülő nehezen engedi el a gyermekét.

Dr Csányinál olvastam a "Kindergarten" típusú gyermek-elkertelős óvodás-kisiskolás rendszerünk kritikáját... amit a Stréber -ben a Mai Óvodában mutatok: Kis veszélyesmajmokat nevel az óvoda -> Az ember eléri teljes politikai kifejlődését. Egy 5 éves ügyes jógyerek felnőtt picsa óvónéniket meg dadusokat szívat meg. És ver át.

Kínában viszont az egykézés Állami Parancs volt... és a Megszüntetve Megőrizni modellben összefonódott az ősi hagyományokkal. Már a 6-10 éves gyermek eszelősen tanul... mert az lebeg a szeme előtt, hogy gondoskodnia kell a szüleiről. Föl sem merül benne a szülei nyakán élősködés algebrája... közben az apja számára az egyke megfelelő taníttatásához szükséges vagyon előteremtése a fő, hiszen azok a "nyugdíjas éveik és nyugodt öregkoruk" Nincs TB nincsen nyugdíjrendszer. A 8 éves gyermek már az Egyetemi Felvételihez Szükséges Bruttó Pontszámát gyűjti. Nem lehet ellazsálni semmit az iskolásévekből azzal, hogy majd megnyomom a szükséges években vagy specializálódom.

Kérlek, nézd meg azt a Balek c. filmet, az megsemmisít minden "Jövőbe vezető Új Családmodellek" típusú blablát.

A Balek című filmben látható társadalomban szinte nincsenek is felnőttek. Az hagyján , hogy nincsen határozott nemitudata egy felnőttnek, nehéz eldönteni, hogy a Töröttorrú semlegesnemű, biszexuális vagy egyszerűen akaratnélküli ember, akit vagy az basz meg, aki akar vagy ő basz vagy ujjaz meg valami lukat valami emberen, aki hagyja. 1 POEN-nak nem rossz ez, de csupa ilyen poenből egy egész élet... Saját magát nem bízhatod rá erre az emberre, nemhogy egy gyermeket. Egyetlen egy gyereket látsz jóformán a filmben és az is.. az én normáim szerint HHHHH és súlyosan veszélyeztetett... a picsatársadalom veszélyesebb amint a nyomorult proletárlét. Nagyon szomorúak és lehangolóak a 10 éves nőkről, 12 éves férfiakról való gyűjtéseim. De 20 10 éves nőből 4-5 is a kis terveit végrehajtotta, kifogta magának az emberét... a gyermekeit többre vitte, mint ő maga volt... önerejéből feljebb lépett... sőt több esetben az embere nélküle semmirevaló rongyember lenne.

A picsaember kiszámolja, hogy mennyibe van egy gyerek, hogy megkoncepcionálja, mért nem vállalja azt az egyet sem.

De egy 5-6 gyerekes családmodell már önfenntartó. A legidősebb lány és fiú nem pót, hanem mellék-szülök. Maguk a költségek is alacsonyabbak. Perszehogy a 13 éves lány szemet forgat az előszobában a kiscipők halmára és a budiban mindig kakaszag van és valamelyik kicsi miatt feszt ugornia kell és lázad, de ez egy egészséges lázadás: evolúció a Saját Élet felé.

A picsaember csak hiszi az ÖnzőÉletét SajátÉletnek... pont ez a MarketingPicsatársadalom átbaszása: Az ÖnzőPicsaembernek kb ugyanúgy nincs egy Saját Pillanata, mint a Zsúfolt Hangyatársadalom emberének.

A vallást leölik de ugyanolyan szertartások marionettjei... dróton rángatódnak, csak nem "isten" madzagjain, hanem sunyi marketingtrükköknek bedőlve...

A picsa azt giszi, hogy a gyermek bármiben korlátozza... biztos ismered a poenvideókat, amiket picsa "anyák" tesznek föl, óóóriási rmli és a huncut baba "hülyét csinál belőlük" ezer játék szétpakolva, minden kiüntve, felborítva és ebben vergődik a picsa... egy szabad másodperce sincs és most jön a paradox' pont a lustasága és ráhagyása, a rendszertelenség az oka ennek a káosznak... A gyerek alvásminuszos, mozgáskényszeres és magatartászavaros... ha tartósan nem alszik soha-soha egybefüggően többet 3-4 óránál, az már tartós pszichés károsodásokjat okoz, egy egy ilyen picsa gyereke hátzrányosabb helyzetű az egyke jólétben.. ha milliárdos a szüleje, akkor is, mint egy cigánypurgyé.

Láttam a Leggazdagabb Vidéki Város-ban (lényegében Budapestnek egy kitüremkedése) a menő luxusoviban 17ó17-kor a tündéróvónénivel ezeket a százmilliomosgyerkeket, nemsoká vitte őket a cseléd a különangolra, a zenede-ovi különórájára vagy balettre.

Frick László Intézet 2018.04.24. 07:12:06

@nagyjoco: A MegszüntetveMegörzés néha önkéntelenül jön össze és visszacsapóreflexben. A picsa szülő a picsatársadalomtól szeretné elkertelni a gyerekét és picsát csinál belőle.
süti beállítások módosítása