Rohadtul nevetséges a lengyelek zsidók nélküli antiszemitizmusa. A minap a 444-en is használatos módszerrel a lengyelek lengyeleket becsmérlő feliratokat mázoltak, hogy gondozhassák ezt a zsidók nélküli antiszemitizmust [-> a "sorosplakát" büdös zsidó felirattal való fotosoppos mémelés, ami a másnapjától már "komkrét bizonyíték lett" a mire is??? :D )

ami iszonytatóan hasonszőr és büdös a magyar kommunisták nélküli kommunistázáshoz. A kommunista szótári definiált értelmében már Kádár alatt sem volt ebben az országban egy fociligára való kommunista. Jobboldali szocdem elhajló, kispolgári paraszt harácsnok, feudális kényúr és szemforgató farizeus tettetők, aki a szocializmusról papoltak, de a lakásukban a falbavert szög is osztrák meg nyugati volt.

A zsidók, úgy, ahogy ma vannak, az antiszemitizmus lenyomatai. Burleszk változatuk a Szovjetúnióban hamis zsidó papírokat vásárló emigráns antiszemita orosz anyanyelvű izraeli állampolgár.

Oroszföldén és Lengyelhonban, a magas zsidó, az erős zsidó, az iparos szembefordult a lincselő csőcselékkel-és agyonverték. A paraszt a leglobalistább embertípus: a paraszt zsidó beleolvadt a többi paraszt közé, asszimilálódott. A "katona" a harcos, a bicskás verekedős magas erős zsidó nem örökített magot, mert agyonverték, kibelezték, elégették. Az a zsidó úszta meg, az intelligens, a kicsi, aki elbújt a budi gödrében vagy a búzaveremben vagy a hordóban. Az örökített, aki az eszével kivágta magát. A zsidó nem azt mondta a gyerkének, hogyaszonygyaja: "Senki ne legyen különb s több a szülejénél!" hanem azt mondta, tanulj fiam, hogy túltegyél rajtam. A büdös svábok is ezt csinálták.

Az ormánsági egykézés történetében benne van: [-> facsiga] Egykézett a magyar a kis birtok és vagyonka kuporgatásán, a sváb csinálta sorra gyerekeket, akinek nem jut föld, az tanuljon--- és a baranyai sokgyerekes svábok vásárolták fel a kihaló egykézős falvak házait.

A pogromozó, gyűlölködő uszító űűűbermencsojropid árjafajzatok evolucionálták és szelektálták a zsidókat az aztán "tipikus" tulajdonságaikba. A piszkos zsidó úgy keletkezett, hogy nem engedték őket a mezővárosokban de még Budán sem sajátházat építeni, hogy a kapzsiaktól kelljen bérelt házban élniük. Leszoktak a saját házról, a falakon kívül az egész porta tilos volt, minek vigyázzák, ha nem az övék, a szemetet kidobták ablakon a nemazövékére.

Antiszemiták, szagoljátok a "büdös zsidót" a "büdös svábot" - a ti tenyésztésetek a "tulajdonságaik"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7113691824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2018.02.28. 09:18:49

Egy politikabuzi még nem közölt részletes elemzést a vasárnapi választásról, és az azt követő reakciókról? Mi van már? :DD

2018.02.28. 11:32:37

@Hellanéni: "Márki-Zay Péter szerint azért vádolták azzal, hogy Simicska, hogy Gyurcsány, vagy hogy a Jobbik embere, mert a helyi Fidesznek nehéz megemésztenie, hogy ő tulajdonképpen fideszes."

www.atv.hu/belfold/20180209-marky-zay-peter-egyenes-beszed

Hellanéni 2018.02.28. 13:42:32

@nagyjoco: Teljesen félreértetted a felbukkanásom. Dudi legutolsó kommentje, amit R. Gere meg a fotelkarfa címén nekem intézett, az pontosan azt jelentette, amit, hogy tud ő olyan tahó lenni, hogy elüldözzön engem innen. Szóval a jövőben sem tervezem, hogy idejárok dumcsizni, csak, hiányérzetem volt, hogy a Nagy Pol. Elemző, aki mindannyiunknál okosabb, hogy nem jelent meg egy cikkcsivel rögtön, hogy .." nem azt mondták Feri (Viktor), hanem azt, hogy menj a picsába " :D

De mint mondtam, nem tervezem, hogy dumcsizok itt hosszasan, értek én abból, amikor végtelesen tahó velem szemben Dudi. Soha nem mondaná azt, hogy ne jöjjek, inkább annyira tuskó, hogy tudja, nem jövök.

2018.02.28. 14:23:20

@Hellanéni: Nagyjából ismerem Dudi véleményét a "fényes hódmezővásárhelyi győzelemről". Nagyjából ugyanaz, ami Bayer titkos véleménye - Lázárnak üzentek, és a Lázár gyerek hatalmának csökkenése kívánatos cél bizonyos helyeken. De niylván elmodja majd ő maga.

Kár, hogy nem jössz beszélgetni. Érdekelne, hogy a vásárhelyi események alapján elképzelhető MSZP-DK-Jobbik-LMP győzelemtől te mit remélsz.
Jó, hát Vágó István meghökkentően primitív antiszemita gyűlölködése óta a DK és a Jobbik egymás természetes kiegészítői, Vágó a fajtisztaságügyi minisztériumban foglalkozik az istenhívő, pajeszos zsidókkal, Vonagabika meg majd a többivel. Nekem felfodul a gyomrom, hogy a Jobbikot ilyen szobatisztává mosták. Neked nem kavarog a gyomrod?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.03.01. 07:37:29

Dudi 888-on véget nem érő vitákat folytat többek közt Hódmezővásárhely ügyben is... aki leírja Orbán nevét, annak kifejti, hogy Orbánfóbiás, aki leírja a cigány szót, annak kifejti, hogy nagy tévedés, hogy csak egyfajta cigány van, és általában mindenki síkgondolkodású stb... lehet hogy majd bekopizza ide is. Szte a választás eredménye üzenet Lázárnak, hogy fogja magát vissza. Megkérdeztem, h akkor mi a különbség e szempontból Orbán és Lázár között, mire ismét megkaptam, h Orbánfóbiás vok...

2018.03.01. 16:35:46

@Dinamuki: Papírforma alapján, pusztán a szavazókat számoknak nézve szerint egy LMP-Jobbik-MSZP-DK nagykoalíció legyőzhetné a Fideszt, de mit csinálna a győzelemmel egy ilyen politikai Frankeinstein? Eleve hogy vna az, hogy A Jobbik ilyne szobatiszta, kolaícióképes párt lett csak úgy hipp-hopp, előtte meg ment a "szavazz a jobbik ellen" kampány? Nem számít semmi, még a Jobbik is jó lenne, ha a cél Orbán legyőzése?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.03.01. 18:04:43

@nagyjoco: szvsz a Jobbik erre a "mi vagyunk a fiatalok között a legnépszerűbbek" vonalra próbál rágyúrni, már csak azért is, mert a Fideszben nincsenek a fiatalabb generációból ütős politikusok, és a fiatalok körében a toborzás azt is ellensúlyozza, hogy a radikálisok elpártolnak tőlük. Szóval valóban van egy ilyen cukisodás, nem csak hipp-hopp, hanem évek óta tudatos átállás - szerinted, de ugye tévedhetek.

2018.03.05. 10:17:52

@Dinamuki: Inkább az lett volna a kérdésem, hogy a Jobbik szavazói szeirinted mennyire fognak rászavazni, vagy a nemjobbik szavazók mennyire szavaznának jobbikos jelöltre. Másrészt ha megszerezné a csodakoalíció a kormánytöbbséget, mit csinálna vele? Mert szerintem nem tudnának/akarnának kormányt alakítani. Elfogadom, ha valaki azt mondja, bukjon ez a kormány, csak akkor azt is meg kellene mondania,hogyan tovább, ha már buktak.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.03.05. 17:51:41

@nagyjoco: ezt nem tudom.
Egy új kormánytól az utóbbi évek tükrében már az is bőven elég lenne, hogy minden közbeszerzés ill. kormányzati költés teljesen átlátható és nyilvános legyen. A mai technika mellett megoldható lenne, szép táblázatokkal, mire mennyit, hogyan költött a kormány a nép által befizetett adókból.

Burgermeister 2018.03.05. 18:07:21

@nagyjoco: röviden es tömören: sehogy

lac1 2018.03.05. 20:23:43

Érdekes a történet, de még érdekesebb az, ami most itt folyik.

Frick László Intézet szerint az irigység, a meg nem értés, a kivagyiság és a fődhő-ragaccság az annak a keletkezésének, amit ma ma irigykedve büdös zsidónak, ergo antiszemitizmusnak csúfolnak, pedig nem is.
Én akkor már inkább visszakérdeznék:
nem lehetséges inkább, hogy a sok megélhetési történelemhamísító általi folyamatos orr alá dörzsölgetés az oka annak, ami tetühintásan antiszemitizmusnak neveznek: Tehát az ok-okozatot kellene felcserélni és akkor az érzésem szerint közelebb kerülnénk igazsághoz.
Ja, a faxomat sem érdekli már az igazság (legalábbis itt és most), mert a fagyiból is megárt a sok, és ez a kioktatás a történelem eme említésre sem méltó kicsiny szeletében már ezt tette minden jó érzésűvel?

Hellanéni 2018.03.07. 23:29:33

Gondolom,Lázárnak van ma estére alibije...és vééééletlenül tegnap megmondta, hogy Bécs milyen trágya hely, ahol eddig semmi sem történt, de ő látta előre, hogy már másnap késelés lesz...nahát...

Wildhunt 2018.03.08. 10:10:54

@Hellanéni: igazad van elvtársnő! Orbanescu kezét fogva személyesen késelt.

2018.03.08. 11:35:30

@Hellanéni: Persze, ők rendelték a késelést... ennél még az ufózsidós összeesküvéselméletek is jobbak.

2018.03.08. 11:36:44

@Hellanéni: Engem inkább az érdkelne, hány jobbikos jelöltet támogat a baloldal a "taktikai összefogás " jegyében.

Hellanéni 2018.03.08. 20:33:25

@Wildhunt: a személyeskedés a gyengék és vitaképtelenek fegyvere. Ilyen léc alatti hozzászólásokra soha nem válaszolok érdemben, drága elvtársam.
Amúgy, csak hogy tudd, azt hiszem, én vagyok itt a legkevésbé komcsi múlttal rendelkező kommentelő, a többiekhez képest. De ez ne zavarjon téged, akinek nem tetszik az hozzászólása, az komcsi, oszt jónapot. Jóhogynem már migráncs komcsi nem vagyok.

Hellanéni 2018.03.08. 20:35:55

@nagyjoco: Ja, hát Bécsben évtizedek óta (én nem néhány éve) hatalmas bevándorló közösség él, törökök, arabok, szerbek, stb..soha semmi balhé nem volt még, kimegy lézerjani forgatni, hogy micsoda véletlen, már másnap este egy afgán megtámad több embert. Lézerjani egy valóságos nostredamus, egy Mentalistába oltott Urigeller :D

Hellanéni 2018.03.08. 20:39:04

@nagyjoco: Végül is Pénztároslőri ellenfelét és tökvéletlen ütötték el választás előtt, a népszavazás előtt is tökvéletlen valaki felrobbantott két rendőrt a kőruton, és volt az a pháraó nevű gyanús alak, az is tökvéletlen egyszercsak meghalt, mikor kezdett nemzetközileg is kínossá válni az ügy.
Ja, és Hadházy autóját is valaki feltöri, és vééééletlenül már másnap lejön Andyke lapjában az ellopott repülési napló.
Nahát. Hány éves vagy királyfi? :D

Hellanéni 2018.03.08. 20:42:53

@Hellanéni: téged érdekelne a taktikai szövetség, engem meg az érdekelne, hogy volt egy választás pár napja, tisztességesen lezajlott, elvesztették a fiúkák, állítólag demokrácia van, de ők BÉKEMENETELNEK. Miért is? Mert ellenük mertek ikszelni? És főleg, egy magyar nemzeti ünnepre minek is ideutaztatni a lengyel debileket? Ez egy magyar ünnep. A magyarságról szól, kokárdával. Mit keresnek itt nem magyarok? És főleg, hogy lehet, hogy demokráciában nem fogadja el valaki egy választás eredményét, hanem rögtön menetelni kezd. Eléggé náci tempó, nem?

Wildhunt 2018.03.08. 21:46:27

@Hellanéni: ??? Hol kommunistáztalak? OK, maradjunk az ufózsidó elméletnél...

Hellanéni 2018.03.09. 07:18:04

@Wildhunt: miért, a te köreidben az "elvtársnő" megszólítás mire utal?

Hellanéni 2018.03.09. 07:20:38

@Wildhunt: értem, tehát amiket felsoroltam itt előbb Jocinak, az elütés, a hirtelen halálok, stb, az mind pont jókor jött véletlen. Hadházy autóját is egy sima kis autótolvaj törte fel, és az iratokat a szél futta be Andyka lapjának szerkesztőségébe. Oh...boldog naív ifjúság :D
és te királyfi, hány éves is vagy? 11? Mikulásban is hiszel még? :D

2018.03.09. 08:16:58

@Hellanéni: Ez nagyon gyenge már 2018-ban.
Már két éve itt járt az Orbán leleplezése:

www.youtube.com/watch?v=PmLkGn6lALw

2018.03.09. 08:18:14

@Hellanéni: Miért is nem szabad egy demokráciában tömegrendezvényt szervezni?
Felvonulnak egy demokráciában? Ez felháborító!

Hellanéni 2018.03.09. 17:18:03

@nagyjoco: ohh hogyne lehetne, csak éppen nem egy szabályosan elbukott választás apropóján.

Az elnevezést sem értem. Békemenet. Miért, hadban állunk valakivel? Háború van? Megtámadtak minket?

Amúgy mész? :DDD Ott a helyed :D

Ja, és még egy. Látok mostanában egy kiírást a pofakönyvben, ha nem Ovika lenne a ME már Magyarország sem lenne.
Ki a fene akar minket annektálni? Te biztos tájékozottabb vagy a kérdésben, mint én.
vagy az egész egy ordas nem demagóg hazugság? Ne már :D

Az eredeti kérdéshez visszatérve. Mondd, te emlékszel rá, hogy Bécsben bármi baj lett volna a bevándorlókkal az utóbbi 20-30 évben? Történt bármi erőszak, támadás, stb. És pont Lézerjani másnapján történik. A faszi a lottószámokat is látja előre? :D
Nincs balhé? Majd mi csinálunk. Pont tudta, hogy Bécsbe kell menni. Nem Grazba, nem Linzbe, Bécsbe. Előző nap. De persze, nem gyanús. Legalábbis a hívek beszopják ezt.

Hellanéni 2018.03.09. 17:21:55

@nagyjoco: és Hadházy autófeltörése is véletlen, meg másnap a cikkcsi az ott talált iratokból. Nahát. :D
és Pénztároslőri ellenfelét is éppen választás előtt ütötte el az autó. Hogy mik vannak.
és népszavazás előtt is a körúton egy örült felrobbant két rendőrt. Az utóbbi száz évben nem volt ilyen bűncselekmény Magyarországon, de épp akkor, épp a nagykörúton, épp este, mikor tele kocsmázó fiatallal. Micsoda véletlenek vannak.

Hellanéni 2018.03.09. 17:23:56

Azt figyelitek, hogy Dudi a pofáját se tolja ide az utóbbi időben. Ilyenkor szokta azt mondani
1. rengeteg munkája volt
2. elromlott a gépe
3. elment a net :D

2018.03.09. 20:26:25

@Hellanéni: március 15-én a magamfajta vidéki tahók családot látogatnak, rántott hőst zabálnak tört krumplival és kovászos uborkával, rátolják a sört, böfögnek, finganak és este sem a politikával foglalkoznak, hanem valami sokkal izgalmasabbal.

A Hadházy gyereket azt beszopatták - nem kellett volna repcsizni - vagy be kellett volna vallani még ez eset előtt. Ez egy ilyen játék.

Hellanéni 2018.03.13. 20:11:41

@nagyjoco: Jó mulatást!

Jaj, és ahhoz mit szólsz, hogy csak előkerült a Lali gyerek farzsebéből a pártkassza kulcsa...hm...és a csengeri nő férje meg "öngyilkos" lett. Szaporodnak a milliárdok és a hullák kedvenc politikusod körül.

2018.03.14. 06:46:47

@Hellanéni: Ezúttal kurvához nem ment? Ez a baj veletek, neofita Jobbik-szavazókkal, elhisztek minden hülyeséget, a vonagabi jóelvtárs, a Matkó Marika szélhámosságai az Igaz igaz...
Lajost a magyar nép közvetlen módon képviselőnek fogja választani, a demokráciát pedig nektek, jobbikosoknak is tisztelni kell.

Hellanéni 2018.03.14. 08:13:58

@nagyjoco: Minden hülyeséget? De hát maga ismerte el az ügyet kamerák előtt :D
Az a baj veletek fidesz birkákkal, hogy még azt sem hiszitek el az imádott isteneitekről, amit a saját szemetekkel láttok.
Elismerte, hogy volt ilyen ügye. Nyilatkozott. Többször is. Na most akkor mi van? :D
És Bécsben is pontvéletlenül másnap meg harmadnap is késelés volt, egyébként 50 évre visszamenőleg soha.
Meg a csengeri nő férje is pont most öngyilkos lett. Teljesen hülye vagy? :D

2018.03.14. 08:35:45

@Hellanéni: Nektek a taktikai szavazás a maradék eszetek is elvitte?

50 éve nem történt gyilkosság?

www.vienna.at/features/crime-map

Szólj, ha valamit nem értesz, tapasztalatom szerint nektek, szélsőjobbodali szavazóknak nehézséget okoz az idegen nyelv, illetve az ilyen faék egyszerűségű térképek értelmezése is.

2018.03.14. 08:37:38

@Hellanéni: Mit nyilatkozott? hogy ellopott 1300 milliárdot? Linkele már be ezt nekem légyszi, jó az új kedvencedről, a kurucról is valami.

Hellanéni 2018.03.14. 09:18:44

@nagyjoco: melyiket linkeljem? Amin még azt mondja, hogy aljas rágalom az egész, vagy azt ahol már elismeri, hogy volt ilyen ügye, vagy azt, ahol volt ilyen ügye, de átverték...és még csak reggel kilenc óra, milyen nyilatkozatok lesznek még ma :D
és persze, a nő férje sem lett "öngyilkos"
Meg két egymást követő napos se volt késelés Bécsben, épp lézerjani remek tudósítása után. na, menj már :DD

Hellanéni 2018.03.14. 09:22:46

@nagyjoco: amúgy meg, egy fideszes szerintem ne jobbikozzon itt, rasszizmus terén bőven egy szinten álltok velük.
Lásd turbános bécsi pali kipécézése. Aki amúgy nyilvánvalóan nem arab, de ostobáknak jó lesz, megfelelő, húúú de félelmetes, turbánja van. Azta. :D
Talán beszélgessünk erről, hogy a turbános palival szemben nem a legaljabb geci rasszizmust mutatták fel? De gondolom, van még lejjebb is, ahogy közeledik a választás.

Wildhunt 2018.03.14. 09:52:53

@Hellanéni: velüNk, ha kérhetem. Meg még egy kávét...

2018.03.14. 12:02:43

@Hellanéni: Ki fog taktikai szavazni a jobbikkal? A fidesz vagy a "kormányváltók"? Emlékszel még a szaros buktás hasonlatomra? Jó étvágyat :D

2018.03.14. 12:06:39

@Hellanéni: Megnézted a bécsi bűnözési statisztikákat, amiket linkeltem? Szerintem még egy olyan jobbik szavazónak, mint amilyen te vagy is értelmezhető. Persze lehet, hogy az a hibám, hogy túlbecsülöm a neofita jobbikosok képességeit :D
Sikeürlt összeraknod, hogy Lázár látogatása ELŐTT is voltak arrafelé bevándorlóbűnözők által elkövetett gyilkosságok vagí csináljak valami videófelvételt róla, hogyan kell használni a honlapot?

Hellanéni 2018.03.14. 13:03:41

@Wildhunt: @nagyjoco: ne tereljetek.

Maradjunk a csengeri hausfrau ügyénél :D
Most 13.02-kor éppen mi a hivatalos álláspont? :D

Az origo címlap fiúk ...érdemes rákattintani :D

2018.03.14. 14:05:29

@Hellanéni: Ápráilis 8-a után különösen akutális vicces lesz ez :D Hívjátok Vonát :D

Wildhunt 2018.03.14. 18:24:36

@nagyjoco: megnéztem. A "hívjátok Vonát" a végén mindent visz.

2018.03.15. 08:29:18

@Hellanéni: Annyi lesz vle, mint Sukoróval, vagy még annyi sem. (ásít)

Frick László Intézet 2018.03.15. 16:14:16

@Hellanéni: A Mura-völgyön kell végigmenni, maga a megtestesült Jobbik Álom. Mint tkp Bezzeg Ósztria egyébként :D

Hellanéni 2018.03.17. 10:37:30

@Frick László Intézet: a főnök ünnepi beszédét nem elemezzük? Ha jól értem, be kéne szarnom a potrohás pöcstöl? :D
Amúgy már dolgoznak a listán megint, jó egy héttel az ajánlások után egy csapatnyi harci nyugger végigcsöngette az összes lakást, hogy leadjuk -e a tolvajok & vejkó pártnak a cédulát, és felírták, hogy azt mondod, hogy már leadtuk, vagy hogy anyátok picsája. Gondoltam, beszólok neki,hogy rendőrt hívok, hogy hamis indokkal miért csöngetik végig a lakásokat, mikor már rég nem lehet ajánlást gyűjteni, de aztán csak legyintettem. Fideszes aktivistára rendőrt hívni balszerencsét jelent a Krudy féle álmoskönyv és Frida Kahlo füveskönyve szerint is.
Ja, Frida, régen az is volt avartarképem, nyáron lesz kiállítása a galériában, szerintem érdemes megnézni.

heki 2018.03.17. 21:40:46

Főni beszéde új nem volt, viszont agresszívebb. Agresszívabb. (?)

Itt egy link, hogy örülj:
barbie.mattel.com/shop/en-us/ba/inspiring-women-series/barbie-inspiring-women-series-frida-kahlo-doll-fjh65

Frick László Intézet 2018.03.18. 08:27:27

@Hellanéni: Dudi beteges politikabuzi. Neki "kedvence" nincsen :D Sunázni pedig pl Vadait sunázza, de ez politikátólfüggetlen attitüd.
Egyébként csak szólok, hogy a Szőrsapós Jóoldali Gyűlölködőnénis potrohás pöcs/pőcs szövegedet fel fogom használni illusztrációnak, annyira pompás, előre is köszönö

Hellanéni 2018.03.18. 09:00:57

@heki: oh de kár, hát ha valaki nem volt Barbie, az Frida.
Amúgy pár napot Csehországban töltöttünk, ott láttam egy fehérneműbolt kirakatot, ahol 3 féle próbababa volt, kicsi, normál és plus size. Igen, volt normál és duci, nagydarab baba is. Itthon figyelem, hogy a ruhák (pedig kisméretet tesznek a babákra) hátul mindig össze vannak tűzve, szóval lényegében Barbie-n mutatják be a női kinálatot.

Hellanéni 2018.03.18. 09:01:50

@Frick László Intézet: és a takonyomon meg a véremen át nem kell huzigálni, hogy megtudjam végre, mi az az áradó szeretet, ami jön belőletek? :DD

Frick László Intézet 2018.03.18. 09:25:16

@heki: Megette a vihar a hosszúkommentemet. A lényeg az, amit már sokszor mutattam, szemléltettem az Orbán karaktere rombolásának negyedszázados tténetében

és amit simán összevethetünk a[z egyébként undorítóan ostoba és önellenható, ráadásul hülyéneknézős] STOP SOROS-sal.

MEg a mai óvoda szemléltetésére.

de itt van az internetes cenzúra is, amit most az amerikaiak kierőszakolnak

Az Ojrópába Tartók, akik alcsúti csüngőshasú cigányozással

az MSZP-s és jobbikos egybehangzó cigányozásai
az erdélyi magyarokat románozzák
jobbik aktivisták
talán az MSZP-sek, ha nem zsidóznak

káosz van
söt: entrópia

2018.03.19. 15:52:40

@Hellanéni: Ez a rettenetes fenyegetés sorsközösséggé tette a "korányváltó" erőket. Vannak még persze kezdeti nehézségek,új kedvencetek, A jobbik el sem jött, Feri nem adott a viszkijéből a Vágó Gabinak, (pedig ő eljött), ennek nyilvánosságra hozataláért Feri beperli őt. Azt azért örömmel hallom, hogy a pogácsa csak közepesen volt száraz.

vk.com/video207753182_456239559

Kemény ez a csapat.

Hellanéni 2018.03.19. 19:25:13

@nagyjoco: Nem vagy te olyan buta gyerek, mint ahogy tetteted. Az érdekközösség nem értékközösség, és ezt te is érted.

2018.03.19. 20:22:02

@Hellanéni: Azt hittem, nácikkal nincs alku.

Hellanéni 2018.03.19. 22:05:18

@nagyjoco: hát, valóban, nácikkal nincs alku...de mi van, ha a szalonnácikkal lehet legyőzni a valódi nácikat
orbán már szerintem rasszistább és antiszemitább, mint vona
sokkal szélsőjobbosabb, mint a jobbik
a jobbik tele hülye kisnácival, de Ovika az a fajta náci, akiről Dudi itt többször írt, felveszi a kalapját és befordul a sarkon...hortykultuszos diktátor

2018.03.20. 21:33:18

@Hellanéni: hjára, rendkíüvl drukkolok neki, mindig is kiváncsi voltam, mit csinálna egy mszp-pm-dk-lmp-együtt-momentum-jobbik kormány...

2018.03.20. 21:36:30

@Hellanéni: Nekem jobban tetszik a híres 444 kommenter, Taktika villanyász önigazoló dumája:

Bent van a szobában Karigeri, Fletó, Vona, Bernike és a kis Fgyandriska. A szoba ablakán dörömböl Juhászpetike.

Karigeri: - mindenkivel dugok, a Berni lehet felül is, ha akar.
Fletó: - én is mindenkivel, de a Vona húzza fel a sliccét!
Vona: - nem dugok senkivel! Na jó, lehet, hogy Bernivel, meg Fgyandriskával mégis, de nem veszem le a gatyámat.
Bernike: - akarok dugni, de csak a vibrátorommal, és nem én kezdeményezek!
Fgyandriska: - én mindekivel dugni akarok, már nagyon kanos vagyok!
Juhászpetike beszűrődő hangja: - vegyetek be engem is!

Na mi lett a történet vége?
.
.
.
..
.
.
.

.
.
.
Bejött a Geci, és megbaszott mindenkit!

nazi666 2018.04.05. 10:46:35

"... ami iszonytatóan hasonszőr és büdös a magyar kommunisták nélküli kommunistázáshoz. A kommunista szótári definiált értelmében már Kádár alatt sem volt ebben az országban egy fociligára való kommunista. Jobboldali szocdem elhajló, kispolgári paraszt harácsnok, feudális kényúr és szemforgató farizeus tettetők, aki a szocializmusról papoltak, de a lakásukban a falbavert szög is osztrák meg nyugati volt."

*
Ez azért volt, te fajbarom, mert a kommunizmus a *dzsentileknek
írt ellenséges program.

[*dzsentil = pogány, nem-zsidó, azaz EMBER (emberi lény) >> vagy ahogy a zsidó nevezi a héberben : goj - jelentése: lelketlen barom, lélektelen állat - EMBERISÉG=goyim /goy (ang.) ]

KERESZTÉNYSÉG = KOMMUNIZMUS = CIONIZMUS = Z S I D Ó K

Jah, és figyelj oda a pontos fogalmazásra, a helyesírásra és a yakori elütésekre, mert ezek miatt sokszor alig lehet kihámozni, hogy pontosan mit is akartál vahogni.

nazi666 2018.04.05. 13:01:03

*** AZ ELŐZŐ KOMMENTEM HIÁNYOS. ITT A TELJES:

"A kommunista szótári definiált értelmében már Kádár alatt sem volt ebben az országban egy fociligára való kommunista.
Jobboldali szocdem elhajló, kispolgári paraszt harácsnok, feudális kényúr és szemforgató farizeus tettetők, aki a
szocializmusról papoltak, de a lakásukban a falbavert szög is osztrák meg nyugati volt."

*

A kommunizmus a *dzsentileknek írt ellenséges program, te fajbarom.

KERESZTÉNYSÉG = KOMMUNIZMUS = CIONIZMUS = Z S I D Ó K
Nem minden cionista zsidó, de minden zsidó cionista.

A Biblia a kommunizmus lényegi terve, ami felkészíti a hívőket a rabszolgaság és kihasználás elfogadására.
Akármikor ha a zsidókommunizmus átveszi valahol az uralmat, pl. a korábbi Szovjetunióban, Vörös Kínában, Kambodzsában, Burmában (ma Mianmar), Tibetben, s a többi szerencsétlenül járt országokban: tömeggyilkosságok és kínzások következnek, PONT MINT AHOGY az Inkvizíció során is történt.
Csak egy vak vagy egy fogyatékos nem látja, hogy ahol végül elbukott a kommunizmus, oda vitték a kereszténységet, ahol elbukott a kereszténység, oda vitték a kommunizmust. Ami ugyanaz.

A kereszténység és a kommunizmus nagyon közel áll egymáshoz ideológiailag.
Ez egy eléggé közismert dolog, amit számos gondolkodó is magáévá tett,
Thomas Moore-tól Lev Tolsztojig.
Kevesen tudják, hogy a világ első szocialista államát Paraguayban alapították meg és a katolikus jezsuiták tanításaira alapozták, még azelőtt hogy Marx közzétette volna nézeteit.

Az ellenséges programok pszichésen > mentálisan és spirituálisan lepusztították /lepusztítják az EMBERISÉGET, az emberi társadalmakat. Tulajdonképpen "zsidókká változtatják" őket.
Azok az EMBERtársaink, akik hosszú ideje és/vagy mélyen fertőződtek valamely ellenséges programmal, azaz régóta állnak valamilyen elmeprogram befolyása alatt (ilyen ellenséges program pl. a kereszténység), azok úgy fognak viselkedni, gondolkodni, cselekedni, mint egy zsidó.
Le lesznek választva önmagukról és a zsidók javára, önmaguk ellen, ill. az egész
dzsentil emberiség ellen fognak dolgozni ezerrel, keményen, öntudatlanul.
Akkor is, ha sem apai, sem anyai ágon nem volt idegen (zsidó) vérrokoni kapcsolata
a felmenőinek 8-10 generációra visszamenőleg.

[*dzsentil = pogány, nem-zsidó, azaz EMBER (emberi lény) >> vagy ahogy a zsidó nevezi a héberben: goj - jelentése: lelketlen barom,lélektelen állat - EMBERISÉG=goyim /goy (ang.) ]

Jah, és figyelj oda a pontos fogalmazásra, a helyesírásra és a gyakori elütésekre,
mert ezek miatt sokszor alig lehet kihámozni, hogy pontosan mit is akartál vahogni.

Amúgy ordít minden egyes kommentből, hogy ti itt (és máshol is,szinte majd'mindenhol) mindannyian zsidók vagytok.

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 16:37:57

@nazi666: ja, mi vagyunk isten kiválasztott népe, ellenben te robot vagy, vagy humán módon sikerült ezt begépelni? :DD

nazi666 2018.04.07. 13:25:26

Bakker, ez a két gyökér de baromi értelmes ...
Hány évesek vagytok, mi a szakmátok? :D

Steinmann a grófnő 2018.04.07. 19:29:50

@nazi666: Én a fashion policenal dolgozom :D
AMúgy meg szabadidőmben hülyék kommentjeire válaszolok, így gyakorlom a lelki békéhez való közeledést :D
Te például jelentősen hozzásegítesz, akkora segg vagy, mint ide Lemberg, aztán a hajam még mindig tart.

Steinmann a grófnő 2018.04.07. 19:30:40

@nazi666: ha már találgatunk, te kb 13 vagy, és közepes tanuló a 7. B-ben. Az A osztályba nem vettek fel, mert az ugye, matektagozat :D

nazi666 2018.04.08. 16:22:34

1.
Nem, nálunk alsóban mi, Cések voltunk a matekosok, felsőben meg már Bések lettünk, mert az lett az emelt óraszámú matek/fizikás osztály.

Sajna két diplomám is van és sajna mindkettőt a magyar oktatásban szereztem.
Az elhelyezkedés/fizetés szempontjából persze nem sajnos, de legalább másfél-2 évig eltartott, amíg az ott rám ragadt veszélyes förtelmes fölösleges mocsoktól megtisztítottam magam és azt a csekély tudást, amit ott nyújtottak.
Persze a valódi tudás 4 egyetemen, 4 doktorival sem sajátítható el a sokszor már alapjaiban tévesen tanított és igen alaposan megnyírbált tananyagokból, (amibe szinte mindenhová el van bújtatva a judaizmus) azt máshonnan szerzi meg az EMBER, de a papírok/végzettség miatt mégiscsak végig seggelünk a felsőoktatásban még 8-10 évet :/
Azért nem olyan túl nagy időkiesés, még csak a húszas éveimet taposom :D

Persze, ti, zsidók nem érthetitek (már mint ti,közönséges hétköznapi, mezei zsidók, a fajotok legalja), hogy egy EMBERnek, még ha tisztában is van azzal, hogy kicsodák, vagyis inkább, hogy "micsodák" is a zsidók valójában és még ha ismeri is a működésüket, az élet- és emberellenes rendszereiket, programjaikat,
a valódi céljaikat itt a bolygónkon, a terveiket az EMBERISÉGGEL ennek a rohadás pszichopata űr-csordának, ezeknek az alien-human hibrid zsidóparazitáknak, ill. a zsidók felett álló ellenséges E.T. alien faji kollektívának -akiktől a zsidók származnak- még így is, még akkor is néha kicsit nehéz deprogramoznia magát az EMBERnek.

De mivel egyre több fajtársunk -EMBERtársunk- ébred fel, azaz egyre többen képesek magukat kivonni a métely zsidó programok alól, ezért nektek percre percre nehezebb itt a Földön, az időtök vészesen fogy. Mondhatni, a napjaitok meg vannak számlálva :D

Szóval ti meg Corvinus és ELTE médiások, szociológusok, ÁJK pol.tud. vagy BME-sek vagytok? A feltörekvő ifjú férgek? :D
Nem mintha a többi magyar egyetem és karai nem hemzsegnének a zsidó
pondróktól ... Mostanra annyian lettetek bakker, mint a nyüvek.
Na és van köztetek mumifikált dzsentil klipot is (agyatlanított/lelketlenített EMBER) totális zsidó rabszolga, aki önszorgalomból vagy némi pénzért v. vmilyen juttatásért bérkommentel?

nazi666 2018.04.08. 16:23:50

2.
Steinmann a faßtarißnya:
"...így gyakorlom a lelki békéhez való közeledést..." LOL

Tudod mi mókás? Hogy ti zsidók bár folyamatosan paráztok a totális lelepleződéstől, mégis azt hiszitek, hogy elég jól rejtőzködtök.
Pedig ha tudnád, hogy milyen nagyon könnyű egy zsidót felismerni, hogy mennyire árulkodó a zsidó viselkedése, magatartása, észjárása, a taktikái, a használt szavak/szófordulatok, s ahogy a repertoárjukból mindent végig próbálnak, ha egy EMBERrel kommunikálnak, tényleg nagyon vicces.

Már most szólok, hogy fölöslegesen ne fáraszd magad, rám teljességgel hatástalan minden ellenséges program, bármilyen taktika.
Az olyanoknak mint én, a hozzám hasonló EMBERtársainknak egy kis idő elteltével olyan fejlett lesz "kike-detectoruk", hogy ihajj :D

Ti zsidók egyformák vagytok. Nem úgy különböztök az EMBERI LÉNYEKTŐL, ahogy az EMBEREK különböznek egymástól, ezért tévedhetetlenül, szinte azonnal felismerhetők vagytok, álcázzátok magatokat bárminek, bárkinek :D

Steinmann a faßtarißnya:
"ja, mi vagyunk isten kiválasztott népe..."

Dehogy vagytok! A "spirituális" vezetőitek, a rabbinikus réteg, ill. azok bizonyos szintjein lévők > a zsidó "elit" csak nektek hazudja ezt. Mit hisztek, hogy ti közönséges mezei zsidók nem álltok elmeprogram alatt ?
Valójában sokkal jobban, erősebben vagytok megkötve, mint az EMBEREI LÉNYEK :D

Mi, EMBEREK ki tudjuk vonni magunkat az ellenséges programjaitok alól, de ti nem tudjátok magatokat deprogramozni, mert a programjaitok a génjeitekben vannak.
Nincs rajtatok "off" button, addig mentek, amíg el nem pusztultuk. Ti ezért lettetek kigenetikázva. A zsidóparazita a pusztításért él. Titeket rajintelligencia mozgat, kaptárelme vezérel.

Jah, a zsidóknak nincs "istenük"/"isteneik" - hacsak nem azokat az ALIENEKET tartják annak, akiktől származnak.

A Tórában szereplő "jáhvé"/"jehova" NEM ISTEN, hanem egy VORTEX - egy energiaörvény.
A YHWH-n az egész zsidó faji kollektívát kell érteni.
Ahogy istenük nem, úgy "jézus" SEM létezett soha. /Jelenleg sem létezik és nem is fog soha létezni :D /
Az sem más, mint egy gondolatforma - illetve ez az energiaörvény ... lásd: János 10:30 Az Atya és én egyek vagyunk. - ez ezt jelenti.
A "názáreti" a zsidók által kitalált archetípus a *dzsentilek (*a nemzsidók,EMBEREK) imádata számára.
Egészen biztos, hogy a zsidók többsége maga is tudja, hogy a názáreti egy hazugság. A názáretivel az a céljuk, hogy létrehozzák a szükséges tudat alatti pszichikus kapcsolatot, amivel a rabbinikus réteg mágusai betakaríthatják e GONDOLATFORMA felé irányított roppant mennyiségű energiákat.
Ez ugyanolyan, mint bármelyik bibliai zsidó archetípus esetében.

A zsidók "spirituális gazdatesként" használják a valóban spirituális, valóban isteni eredetű EMBERI LÉNYEKET, az EMBERISÉGET.
Ti nem valami sokat tudtok a VALÓDI eredetetekről, a létezésetek céljairól, mi? :)

Frick László Intézet 2018.04.08. 17:13:13

@nazi666: Szerintemmpontosan fogalmazok-az elütések tényleg lehetnek zavaróak .Ilyen szájaló-zsidózónáci e blog fennállása alatt te vagy itt a második, ha "a palííí"-t is számoljuk [én nem,mert szerintem farce nikk,mások viszont imádják elhinni]. Nem tudok mit válaszolni a zsidózó kommentjeidre, szerintem sima baromságokat beszélsz.

Frick László Intézet 2018.04.08. 17:14:57

@nazi666: Amit Jézusról beszélsz, az is színtiszta elmebaj, nem érdemes komolyan venni egy pisz-t se abból.

Steinmann a grófnő 2018.04.08. 19:01:17

@Frick László Intézet:

@nazi666:

istenem, kb 8 éve most értünk először egyet valamiben a blogazdával, hogy Pali fake, és ez a faszi (náci) meg komplett bolond.
Amúgy fenntartom, hogy valami serdülő kis hülyegyerek vagy.
Ha nem akkor viszont sürgősen fordulj orvoshoz. Egy egész pszichiátriai konferenciára való anyag van a fejedben. Sajnos.

Wildhunt 2018.04.09. 11:43:14

@Frick László Intézet: először azt hittem, te írogattad, némi felpezsdítésként.

2018.04.09. 12:48:12

@nazi666: Szerintem használj tiszta LSD-t, olyat, amilyet még Hoffmann gyártott, és adott el az őshippiknek. Ezek a dizájner szarok normális halukat sem tudnak nyújtani.

nazi666 2018.04.12. 11:34:19

1.
Steinmann a faßtarißnya & Frick L. Intézet !

Mondanám, hogy keress fel inkább Te/keressetek fel Ti egy pszichiátert, de a faji elmebetegségen csak a teljes kihalás tud segíteni.

A zsidók pszichopaták faja. Genetikailag terhelt az egész csorda.
Súlyos, közveszélyes elmebetegek egytől egyig. Talán nincs is olyan zsidó, aki ne járt volna élete valamelyik szakaszában pszichiátriai gondozásra vagy legalább pszichológushoz, vagy a jövőben nem fog járni ...

Azzal a tömény őrülettel, amit a Tórájuk, a "szent" írásaik, ill. maga a judaizmus hordoz - azon az őrületen felül, amit már
a génjeikben, DNS-ükben átörökítettek attól a szintén pszichopata nem-emberi fajtól, akiktől a zsidók származnak - nehéz normálisan létezni.

Figyeljétek meg, a legtöbb zsidó hogyan reagál az őket leleplező EMBEREKRE: azonnal a gyogyóba irányítják őket, oda, ahová ők valók ... :)

Csak néhány éve regeltem be a jewtube-ra és Jewbook-ra, de már vagy ezredszerre olvasok ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat zsidóktól:

"Mi van, elgurult a gyógyszered?"
"Mi az, bezárt a Hárshegy?"
"Ezek elmebetegek!"
"Megyek, hozom a kényszerzubbonyt!"
"Mikor szabadultál a pszichiátriáról?"
"Lipótmezőről szöktél?"
"Tatarozzák a zárt osztályt?"
"Sajna bezárt az OPNI ezek meg elszabadultak."

- Aztán jön a saját fórumjaikról kitiltás: (Jewbook, jewtube, Joogle)
"Jelentettelek Facebook-nak!"
"Jelentettelek youtube-nak!"
"Nyugi, már írtunk a Google-nek!"

- Majd a törvényekkel,ill. hatóságokkal fenyegetőzés:
"Rasszisták, gyűlöletkeltők!"
"Feljelentelek Holokauszt tagadásért!"
"Feljelentelek gyűlöletbeszédért!"
"Csak szólok, hogy Facebook-tól kikértük az adataidat és megvan az IP-címed!" LOL :-)
"Már mennek érted a rendőrök! Megvan a lakcímed!" LMAO :-))
"Ne lepődj meg, a TEK mindjárt berúgja az ajtótokat!" ROFL :-)))))

Egyik FB-csoport zsidó adminja: "Csak azért nem távolítom el a kommentjeiteket, mert már nyomoz utánatok a BRFK és az INTERPOL!
A CIA és a MOSSAD is a nyomotokban van!" ROFLMAO :DDDDD

A zsidók azonnal börtönbe vagy elmegyógyintézetbe akarják zárni a róluk tudó embereket.
Azonnal el akarják hallgattatni: bűnözőnek vagy elmebetegnek bélyegeznek, nyilvánítanak minden olyan EMBERT, aki leleplezi az
infiltrátor alian fajukat.

Attól tartok, a zsidók nem építettek annyi börtönt és elmegyógyintézetet, ahová azokat az EMBEREKET szeretnék bezárni, akik leleplezik őket, s akik már tudnak róluk :-)

A zsidóférgeken mostanra annyira elúrhodott a rettegés, hogy TOTÁLIS KOhNTROLLT akarnak az EMBEREK felett ...
Vagyis nem végezhetsz a Jewbook-on, jewtube-on semmilyen olyan tevékenységet, ami a zsidóparazita ellen megy.
Semmi olyasmit, ami a megszálló ellenséges idegen zsidó űr-csorda létét a legkisebb mértékben is fenyegeti, parazita életmódját veszélyezteti vagy felfedheti.

MI EZ, HA NEM BEISMERÉS? :D

nazi666 2018.04.12. 11:36:36

Steinmann a faßtarißnya & Frick L. Intézet !

"szájaló-zsidózó náci"

*

Én NEM SZOKTAM "zsidózni".

A "zsidózás" az nem más, mint ostoba, közönséges, gyűlölködő fröcsögés a zsidókról úgy általában, minden tudás nélkül róluk.

Én csak felnyitom az EMBERtársaim szemét, leleplezem az alien-hybrid zsidó fajt, a valódi származásukat, eredetüket, a működésüket, a taktikáikat, praktikáikat, az élet- és emberellenes programjaikat és rendszereiket, azok hatásait az emberi társadalmakra, az elmére és pszichére, leleplezem a hazugságaikat, a céljaikat, terveiket az EMBERISÉGGEL, továbbá az emberiség ellen elkövetett bűncselekményeiket, rémtetteiket, valamint azokat az ellenséges idegeneket,
akik a zsidók mögött állnak, akiket a zsidók szolgálnak, s akiktől származnak.

Mindig ez van, amikor valahol hemzsegnek a zsidók: villámgyorsan előhúzzák a "zsidózás" vagy a "rasszista" kártyájukat... LOL

A "rasszista" szót a zsidók alkották, találták ki a SAJÁT VÉDELMÜKRE, azért, hogy soha, sehol ne lehessen leleplezni a fajukat, a gyilkos programjaikat, az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűneiket.
Azért, hogy a magatartásuk, viselkedésük, parazita életmódjuk miatt ne érhesse őket kritika, s e szó mögé bújhassanak.
Nincs a Földön még egy olyan faj (rassz, nép vagy vallás) akiknek a nevét kiejteni bűn vagy szabálysértés volna.

Egy faj nevén nevezése, nem sértés.
Vagy a 'zsidó' szó időközben szitokszó lett ?
Ha igen, akkor el kellene azon gondolkozni, hogy miért ...
Erről én, ill. az emberiség biztosan nem tehetünk. 

Ha egy fajt nem a származása miatt, hanem az életmódja, viselkedése miatt bélyegeznek meg, illetnek negatív jelzőkkel, mely faj viselkedése annyira undorító és taszító, hogy maga a faj neve vált idővel negatívvá, szitkokká, arról maga az
a faj tehet, nem pedig azok, akik ezt felismerik.

Egyik barátomat a múltkor "mocskolódásra" és "gyűlöletkeltésre" hivatkozva bannolták ki egy FB-csoportból, ahol is szinte már sehol fel nem lelhető, igen jó, zsidókat leleplező írásokat osztott meg.

Mocskos lényekről elmondani, hogy mennyire mocskosak, nem mocskolódás.
Nem az a mocskos, aki a mocskosságot leleplezi.

És felemelni a szavunkat az emberiséggel tűrhetetlenül, gyűlöletesen viselkedőkkel szemben sem gyűlöletkeltés.
Nem az a gyűlöletes, aki felhívja embertársai figyelmét az emberiséggel szemben elfogadhatatlanul, tűrhetetlenül, aljasul, gyűlöletesen viselkedőkre.
Erről minden normális, ép elméjű, ép lelkű ember így vélekedik, így kell, hogy vélekedjék.

A vak is látja, hogy a zsidók a fajtájukat, az őket és a működésüket felfedő, a gyilkos programjaikat és az emberiség ellen elkövetett borzalmas bűneiket, az emberiség elleni összeesküvésüket leleplező írásokat és személyeket nevezik
gyűlöletbeszédnek, ill. gyűlöletkeltőknek.  

És megfigyelhető az is, hogy a zsidók előszeretettel bélyegzik az EMBERISÉG jogos önvédelmét gonoszságnak, bosszúnak, élni akarásukat pedig agressziónak, erőszaknak.

"Racialism :
stage of intellectual maturity in which, for the sake of independence
from the playbook of “desirable” opinions, acknowledging the differences
between humans and their classification into races. Accepting this view of
the world – that is even intuitive, but for artificial reasons have been
tainted – is the key to liberation from the shackles of political correctness
condition. Knowledge and respect to the races is one of the stages in the
evolution of the individual."

WHY NATIONAL SOCIALISM IS NOT RACIST
web.archive.org/web/20120609100431/http://gblt.webs.com/David_Myatt.htm

Mi, pogányok (spirituális sátánisták) nem vagyunk rasszisták.
Antiszemiták, faji szeparatisták vagyunk.

Masszívan zsidóellenesek vagyunk, de nem vagyunk ostobák, nem vagyunk a fekete vagy az ázsiai EMBERtársaink ellen, hiszen ők is dzsentilek - azaz nem-zsidók.
A három Földi nagy rassz: fehérek, ázsiaiak és feketék, mi mindannyian az EMBERI FAJHOZ tartozunk, az EMBERISÉG része vagyunk, ill. a három Földi nagy rassz keverékei (alrasszai) is azok: mesztic, mulatt, kreol, stb.
Bár elég nagy baj, hogy az EMBERI FAJUNKON belül a rasszok keveredtek egymással, de ők "csak" kevert rasszúak, ettől még nem idegen fajúak, mint a ZSIDÓK.

Ti, zsidók NEM VAGYTOK emberi lények. Ember az, akiben dzsentil (emberi) lélek van. Zsidó meg az, akiben zsidó lélek van.

nazi666 2018.04.12. 12:06:53

5.Steinmann a faßtarißnya & Frick L. Intézet !

... és most a politikáról ...

Magyarországon és Európában is, ill. a Föld minden országában szinte minden párt
mögött ZSIDÓK állnak.
Bárhol, bárki, bárkire szavaz, bármelyik párt nyer, akármilyen kormány is alakul,
végül MINDIG A ZSIDÓ AKARAT ÉRVÉNYESÜL.

A zsidók mindig megjátszák mindkét oldalt a közép ellen.

A politika nem más, mint közönséges szélhámosság, parasztvakítás.
Legalábbis ez a "politika", amit a zsidók művelnek.
A dögunalmas Nagy Zsidó Világszínház magyarországi színitársulatai: MSZP, LMP, DK, EGYÜTT, FIDESZ,KDNP, JOBBIK, MOMENTUM, stb. ahol a szereplők, a díszlettervezők, a kellékesek, még a rendezők is változnak néha, de a forgatókönyv írók, producerek mindig ugyanazok: a ZSIDÓK.
Lényegében mindig ugyanaz az előadás, mégis évszázadok óta jegyet vált és beül bambán bámulni, tapsolni vagy éppen kifütyülni ezeket a ripacsokat a szerencsétlen, elmemanipulált tömeg.
Még hogy "szabad" választások ... ! LMAO
Azt sosem hagynák ....
Arról dönthetnek szabadon és választhatnak az EMBEREK, hogy melyik zsidó pártot szeretnék,
hogy kormányt alakítson. LOL

" Kenyeret, cirkuszt a népnek! "

Nagyon régóta jelen van ez a fajta politika, mégsem lett soha jobb semmi. Pártok, kormányok jöttek-mentek, de az EMBEREKNEK soha nem lett jobb.
Míg a zsidóférgek híztak, gyarapodtak, kizsákmányolták, kiszipolyozták az EMBERISÉGET, addig az EMBERI LÉNYEKET mentálisan, spirituálisan és fizikailag/egészségileg is lepusztították.
Elképesztő, hogy erre az EMBEREK csak mostanában kezdenek ráébredni, az elmúlt évszázadokban ez nem tűnt fel nekik :/

TEHÁT MÉGEGYSZER :
A pártprogramok, pártok, politikusok "egymásnak feszülései", a politikai csatározások, sárdobálás a médiákban (melyek szintén kezében van), egymás feljelentgetése és minden ezekkel kapcsolatos látványos cécó csak arra kellenek, hogy eltereljék az emberek figyelmét a ZSIDÓK valódi céljairól, s hogy megtévesszék és megosszák az EMBERISÉGET.

A pártok nem egymás politikai ellenfelei, hanem az EMBERISÉG HALÁLOS ELLENSÉGEI.
Nem ellenfelei - és főleg nem ellenségei - egymásnak sem politikai, sem semmilyen értelemben.

nazi666 2018.04.12. 12:14:26

@nagyjoco,
Nem használok drogokat. A drogok azoknak valók, akik nem bírják a valóságot :D
Látom, mint a legtöbb zsidó, drog-témában májer vagy; a gyártóikat, előállítókat, terjesztőiket, fajtáikat és hatásaikat illetően ... :D

2018.04.12. 12:36:44

@nazi666: A szobáadt takaírtod rendesen vagy csak akkor, ha anyu mőr nagoyn ordít?

nazi666 2018.04.12. 17:43:57

scak a ygengék ordítanak. ninCs sok szaabadidőnk, ezér nállunk alklalmazott takaritt. heti 3 alkaloMall jÖnn a bejáróNö. LMAO

Steinmann a grófnő 2018.04.12. 18:08:29

@nazi666: az ápoló heti hány alkalommal enged NET közelébe? :DD

nazi666 2018.04.12. 20:04:32

@Steinmann a faßtarißnya
Erre, ill. az ilyesmikre már korábban válaszoltam: 1.sz. hozzászólásom fentebb.

Ha nem tudsz érdemben reagálni, csak szüntelenül magadat ismételgetni, akkor inkább kussolj.

Steinmann a grófnő 2018.04.12. 20:18:17

@nazi666: érdemben. Jézus is zsidó volt.
Holnapra lecke kész van? :D

nazi666 2018.04.12. 21:03:10

Naná, hogy zsidó volt. Egy rohadt mocskos zsidó rabbi volt:

János 20:16 Monda néki Jézus: Mária! Az megfordulván, monda néki: Rabbóni! a mi azt teszi: Mester!

- mármint a bibliai karakter volt az, mert ugye lyézus a valóságban sosem létezett, nem létezik, s nem is fog soha ...

Nincs leckém. Már az egyetem padjaiból is kikoptam, kettőéből is, de asszem már ezt is mondtam vagy utaltam rá, te kretén.

Fogyatékos pszichopata fajbarmok ...
Na tiplizek, mert még a végén leépülök szellemileg.

Frick László Intézet 2018.04.13. 07:19:44

@nagyjoco: Tényleg nincsen szükséged drogra... valami kéiai defektus lehet az agyadban... külső anyagbevitel nélkül nem vagy magadnál sem, nemhogy evilágon

2018.04.13. 09:32:26

@Steinmann a grófnő: Ha már nagyon rosszak a jegyek, apuci nem fizeti tovább a mobilnetet és a rútert is kikapcsolja.

2018.04.13. 09:34:07

@nazi666: kétdiplomás vagy? gondolom, műszaki memedzer az egyik a másik meg informatika-könyvtáros.

nazi666 2018.04.13. 12:15:45

@nagyjoco,
"memedzer" ??
az mi a rosseb ?
A családban már van műszaki és informatikus végzettségű személy ...

2018.04.13. 13:42:00

@nazi666: őket kezelik már vagy nem örökletes az elmebajod?

nazi666 2018.04.14. 10:12:45

@großjüdischjosef,
Nincs mentális beteg a felmenőim közt egyik ágon se.
A dzsentileknél (nálunk,EMBEREKNÉL) nincs faji alapon öröklődő elmebetegség.

Itt van két cikk, az egyik egy az egyben mosdatja a zsidókat, tudatlanságból eredő butaságokat és/vagy szándékos hazugságokat is ír, de ettől eltekintve azt, hogy az alien-human hibrid zsidóparazita kollektíva faji alapon elmebeteg, remekül leírja. Persze ezt ma már rengetegen tudják ... :)

A magasabbrendűségi tudat és üldözési mánia a zsidóknál: társadalmi paranoia
kuruc.info/r/9/68353/

Az elmebetegség mint zsidó kórság
https://hu.rightpedia.info/w/Az_elmebetegség_mint_zsidó_kórság

nazi666 2018.04.19. 20:00:20

oktató"film"?

Persze, hogy nincs fehér lyézus.
Nem is volt, most sincs és nem is lesz soha.

Ahogy semmilyen, semmiféle más "jézus" sem volt, jelenleg sincs és nem is lesz soha ...

Amikor a gyogyóba kimondták a diagnózist:
"elmebeteg" , te úgy értetted,
"elmehetek" ...

Ne kontaktolj velem többé, te iszonyat böszme zsidóféreg.

Steinmann a grófnő 2018.04.19. 20:32:35

@nazi666: fúúfúúú de gyenge hoax vagy öcsém :D Régebben is voltam itt náci hoaxok, de azok már szinte művészi szinten voltak képesek baromságokat beírogatni, a te szöveged gyenge. Gyakorolj :D Ez ide nagyon kevéske.

Steinmann a grófnő 2018.04.19. 20:33:35

@Frick László Intézet: @nazi666: a Palit akaroooooom! Azon legalább lehetett röhögni.

nazi666 2018.04.20. 07:12:48

Jól ismerem ezt a színlelt jókedvet és könnyedséget :-)
Még ha őszinte is volna, az is csak az elmebajotokat támasztja alá, de már nem sokáig vidámkodtok és örömködtök itt ...

Hát csak röhögjétek ki magatokat gyorsan, amíg még lehet, mert hamarosan az ordas pofátokra fog fagyni a mosoly ... le lesz törölve örökre az a hülye önelégült vigyor a képetekről.
süti beállítások módosítása