Egyik kedvenc mottóm Brehm bácsitól való, a patkányokról írt cikkében felütés az, hogy

"A patkány a legjobb apa, anya."

Van egy szép film a hábéón, az Amszterdami mozaik, abban egy nagyon kedves szakállas kispapa látható a film elején, aztán a foglalkozása közben is.

alegjobbapa.jpg

A kép a Paradise Suite [magyarul Amszterdami mozaik] c. filmből való

A vágykiélés a vérengző majmok kedvenc párhuzamosvalósága. Minden másodpercben többdeciliter spermát fejnek ki szexuálnyomoronc férfiak olyan címlaplányok arcára, akik azzal ültek a kamera elé, hogy most a kezükben az istenlába és ettől kezdve a portfóliójukat már komoly magazinszerkesztők asztalára is letehetik. Mindig a régi Fülesek  jutnak az eszembe,30-40 évvel ezelőttről, a teljesen-tökéletesen civil, kameraszűz lányok a homokbányákban és város-széli mezőkön vadvirágok között halászhálóban vagy "falatnyi bikinikben".

Élt egyszer Magyarországon egy gonosz törpe, egyébként civilben pszichológus és amatőr tizenegyedikkönyvíró. Régi típusú igenművelt ember volt, 1945 előtt még reálgimnáziumi érettségizettjeink is meglehetősen fogalmaztak, többezer oldalnyi memoárt olvastam össze mérnököktől és technikai szakbarbároktól. Ennek a gonosz törpének nagyon csúnya politikaihasfájása volt egy figurától, és ahogy a frusztrált, a nők jelenlétében iruló-piruló férfiak szivesen rejszolnak rá címlapon viruló nőiarcokra, ez a bácsi pedig, mint vérbeli pszichológus, a neki politikaihasfájást okozót elnevezte egy történelmi rémségről, ám figyelem!, mert egy bölcs emberről beszélek, akinek annyi esze volt, mint Gárdonyi Géza idejében egy jobbképességű tanítónak. Ugyanis ő tudta, hogy a történelem sem játék, nem csak a medve, és vigyázni kell a névadásos projekciókkal vágykiélés közben. Ezért a bácsi odabiggyesztette az új rémnév elé a kis-t. Viszont a többiek, a követői már nem biggyesztették oda. Ennek a fajta vágykiélésnek az lett a vége, hogy 10 évvel később lényegében ezt a középszer, de annyi politikaihasfájást okozó személyt körbenevezték a Történelmi Rémségek Arcképcsarnokából oda-vissza és keresztül kasul és így persze az egyik név ereje a másikét meg elvette. Valakit vagy Mikk Dzseggernek nevezek vagy Csont Lennonnak vagy Májkrém Dzsekszonnak de egyszerre, hogy Ozzy Osborne is meg Pataki Attila is meg Lady Gaga... ez nem működik, egyik viszi a másika élét. Ezért valakyk 2013-ban úgy döntöttek, hogy a legtöbb nevet kihagyják és csak 1 rémét használják. Ámde milyenek az emberek, ha vágykiélésről van szó, csak-csakkicsusszant a hivatalosan kiválasztott nevet legszivesebben eltörölni vágyó másikrémalak neve, emezt be is börtönözte, de előtte még a régi haverját kicsináltatta és kivégeztette vele.

Igaza van a gonosz törpebácsinak, lökni kell valamit az emberek vágykiélésére.

Egyszer Az Ember egyik fia ittjárván a Földön elszólta magát: "Bocsáss meg uram, nem tudják, mit cselekszenek!"

Sajnos ez a vérengző majmokkal így szokott lenni.

Én magam trágyadomb lapátolás közben, ahogy kakaóscsigaszerűen haladtam a domb lényege és lelke felé, végül az utolsó lapát alatt egy üregben egy patkány anyát pillantottam meg: egészen addig remegve feküdt a babszem csupasz gyermekein. Csak akkor inalt el, amikor a lapátom ráemeltem.

Pár héttel később, nem tudom ő vagy egy másik... talán nem is nőstény, csak egy hím... benéztem a teliholdban ezüst udvarra és egy nagyon édes vándorpatkányt láttam üldögélni, tudnivaló,  Miki egeret a vándorpatkányról mintázták, szép nagy kerek az igazi füle is. Emberien ült és fogta a mancsai közt az eledelét , a frissen kelt kiscsibét, aki természetesen még élt, amikor ő már a beleit lakmázta ki a bendőcskéjéből.

Hitler imádta a természetjárást, a friss hegyilevegőt, nemvéletlenül rendezkedett be Brechtesgadenben, valami fenséges a salzburgi útról felnézni oda, Eva Braun is nagyon cuki volt a tiszta, hegyipatakokban meztelenfürdőzések közepette gyakranmosdatott lepcses kis Muschiliját mennyit lefetyelte a Führer, mennyire bájos-megengedően nézhette Eva Braun a nagyember szorgosan bólogató fejét a combjai közt..

Mindig csak Hitler, pedig a főmacher A Doktor volt, a maimarketing és pl a mai sajtó-agitációs móccerok, pl a gyűlöletkeltéssel való kis operációk mestere. A Doktor utolsó titkárnője szerint az igazi Goebbels egyáltalán nem olyan volt, mint a képeken meg a filmeken, higgadt, szerény, udvarias, lényegretörő, halkszavú, tanáros ember.

Mennyire cuki Szily László gyermekvállalókönyvszerzőként is, amikor vasárnapi szülőként a gyermekeivel természetet jár, viszont amikor drogozik, szívás és kiütés közben nem arra gondol, hogy emiatt a szar miatt nemigazi, csak vasárnapi apa, hanem arra gondol, mennyire irigyelik a gyerekeit a hétköznapi unalmasszülők gyerekei, amiért nekik ilyen fasza jófejsrác apjuk van.

Mozartot sok-sok tragédia érte, de szerintem a legszomorúbb az apja irigy értetlensége volt. Leopold az öreg Bach-tól elkopírozván a zenepedagógia alapjait Zauberkindili-t csinált a kis Wolfili-ből és viszont, amikor felnőtt Mozartról kiderült, hogy VALÓBAN is zseni, már az apja nélkül is, ... irigy és értetlen lett az öreg.

Hermann Göring vadásznaplója egyik utolsó bejegyzése szerint európai bölényt ejtett el, ez bizony európai vadásztrófeaságban kuriozív... nagyon-nagy dolog, nagyobb, mintha elfelejtik a magyar pulitzer elől a magyar tagot... Göring lényegében a bölényt éhhalála előtt kegyelmenlőtte.. nem felejti el megjegyezni, hogy zsákmányát az éhező berlini népnek ajánlotta föl.

A napló nem maradt fönt persze, ezt is Goebbels naplójában olvastam, ami napló szerintem tól jólsikerült ahhoz, hogy igaz legyen.

 Soros György, Bede Márton és én migránsügyben szinte teljesen azonos 1véleményen vagyunk,

a röhögésünkön kívül (az enyém minuszban van,, vagy 300000 Ft-ot kéne rákölteni) egy nüanszniy kis apróságban tér el. Mindhárman azt valljuk, hogy csak beteljesedik a civilizátor, afrikagyalázó és legázló erőszakostérítő gyarmatosító ojropidok mértéke az ükunokáikon. Ezt érdemlik a picsák.

Most jön a nüansz: Én féltem az afrikaiakat, hogy az álmaikból itt ugyan semmi nem valósul meg, viszont méginkább elkapják az ojropidbetegséget. Sőt, az Afrikából föláradó tömegeket ojropidbetegségtől zombisodóknak látom. Szerintem a szerencsepróbálók nemhogy nem fognak integrálódni, de lebegő, sehonnai emberekké válnak és nemzedékeken át sehol nem lelik majd helyüket. És akármekkora picsa istenbarmai a picsatársadalmak fejlettojropidjai... ők sem tudják, mit cselekszenek és nem lehetnek vétkesek apáik bűneiért, mindenki vagy a maga bűneiért felel vagy ha megúszta, akkor már veszettfejsze nyele... Csak emberből vannak ezek a nyomorult fejlettojropid picsaemberek is az önzőségükkel, a fogyasztási-konzumpicsa telhetetlenségeikkel, az oktondi felfuvalkodottságukkal abban a jogalapításban, hogy ők megállapíthatják más népekről, hogy fejlettek-e vagy nemfejlettek. És ha szerintük nemfejlettek, akkor mint-s hogy lehetnének fejlettek.

Amúgy is az a fő baj az ojropidokkal, hogy már régesrég az eredetileg csak a köbükunokáiknak szánt javakat élik föl, elég istencsapásai ők, nyomorultak, maguk-maguknak, nem kellenek már ide katonai meg külpol doktrinák, mesterségesen generált és kezelhetetlen entrópiába forduló eszkalációk. Ez itt az az elhanyagolható különbség, ami aztán alaposan és antagonisztikusan elkülönböztet "soros"-tól vagy Bedétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2113645034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.08. 12:48:04

Ha az európai - gyenge - embereknek pusztulnia kell, mert ezt érdemlik - akkor akkor az afrikai idevándorlók is ezt érdemlik. Ők ugyanis nem erősek - csak hozzánk képest azok.

PesszimPista 2018.02.17. 22:38:57

Van ennek az egész mókának egy másik olvasata is. Mégpedig, hogy "a szemetet összehordja a szél".
Akarom mondani, ha már nekünk hullani kell, akkor idegyűlik mindenki, aki azt hiszi, hogy ami itt megy az neki akár jó is lehet.
Aki igazán kemény legény/leány az úgysem akar itt tobzódni. Ide azok jönnek akiki vágynak a talmi csillogásra, akiknek ez az ojrópid baszakodás bármit is nyújtani látszik.
Az azonban várható, hogy ők bizony velünk együtt esenek el. Így, vagy úgy de ha mi megyünk a lefolyóba, akkor ők is velünk jönnek.
Akik nem, azok most is otthon vannak, és ha van eszük, ott is maradnak.

Frick László Intézet 2018.02.19. 06:00:18

@nagyjoco: Mint már mutattam, lényegében az itt szerencsétpróbáló afrikaiak fehércivilizátosággal való fertőzés zombijai. @PesszimPista: Szerintem ez az egyik legelbaszottabb tévedése a fejlettisztáni picsaembereknek. Azt hiszik, az ő kurvára-fejlettségüket találják a szerencsepróbálók vonzónak.

PesszimPista 2018.02.20. 21:33:33

@Frick László Intézet: Bájdövéj szerintem nem az (mármint legelbaszottabb tévedés), mert biza nem fogunk ingyér távozni, és nem a fejlettségünket találják vonzónak, hanem éppen fordítva. A picsoidságunk vonzza őket, mint szar a legyet.
Nem az elit csapatok jönnek az első körben. Azok majd később . . . a megüresedett helyre.
Magyarán: Nem az élcsapat tört ide be mostanság . . . azok még nem is indultak el . . . . a selejtet persze vihetjük magunkkal, ha leszünk elég karakának/kétségbeesettek az erőszakhoz . . . de félreértés ne essék, ez egyáltalán nem vidám.
Ha kigyelmed szerint ez az élcsapat, akkor kigyelmed bizony tévedésben van. Lesz ez még roszabb is.
Maradok tisztelettel:
PP

Frick László Intézet 2018.02.22. 08:26:18

@PesszimPista: Mitse sejtve arról próbáltál meggyőzni, amit mutattam. A nigériai elit globalista, szoktak idejönni, Szegeden masíroznak az orvosi karon a gyerekeik 600000 Ft-os laptopokkal.

Összefoglalom akkor: A régió, ahonnan most a becsicskáztatottakat szállítják Afrikából, társadalomszerkezetileg 600-1200 fős Nagycsaládokból, klánokból áll. Az elit már régen csicskáztat Fejlettisztánban. Most a csicskák jönnek, akik csicska-kiutaztató ügynökök lesznek. És majd ezután, amikor már a hidak-hídfők kiépülnek, hozzák azokat a csicskákat, akiket fizikai munkában is dolgoztatnak. Ezek a milliók, akik eddig érkeztek, mind-mind üzletemberek szeretnének lenni. Dél-Olaszországban láttam, ahol ugye a maffia az úr meg camorra meg minden... hogy a nigériaiak az ott 20-30 éve strandárus arabokat becsicskáztatták, de még a szőlőföldi kurvákat is megkaparintották, amihez azért már feététlenül a camorrával kell bajuszt akasztani.

PesszimPista 2018.02.23. 21:49:00

Értem amit mondasz, és én csak azzal szeretném árnyalni, hogy a 68-as máz hamar kopik majd le rólunk, ahogy a camorra sem hagyja majd magát felszámolni. Ha most tolná a tengerbe a nigériaiakat, akkor talán még a nátó is bevonulna. Elemük a törvényen kívüliség. Várnak hát addig míg igazán elemükben lehetnek. Idejük van várni, és ha kivárják újra el is fog jönni.
Előbukik majd a maradéka annak mit az elmúlt időben törvényekkel, lőzungokkal, és talmi tákolmányokkal próbáltak helyettesíteni, avagy éppen lefedni.
A baj csak az, hogy minél többet bontott le rólunk a "liberál", vagy inkább nihill korszak, annál zsigeribb szinten érkezik majd a reakció. (Már ha lesz . . . . időnk . . . addig)
Ezek csak gondolatok . . .

PesszimPista 2018.02.23. 21:50:08

@PesszimPista: Pardon . . törvényekkel helyett . . jogalkotással
süti beállítások módosítása