Kozmatematikai cégek milliárdokat költenek az európai nők

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuf84JZW2wGX99JlimjU5wavtMvJLAvh_3I2uzIz0aGidlbYbradxt23U

pináiban szolgáló olyan készítmények kifejlesztésére, amikre azért lett szüksége az európai nőknek, mert az elpicsásító reklám-konzumpicsa marketinget beszopva kiirtották pináikból a természetes ősi védelmet. Erről Dr Czeizel könyveiben bőséggel is olvashatsz, a helyzet hasonló a hajfesték- és hajregeneráló gyártáséhoz, első lépésben döglött műanyagraffiává teszik az europicsoidok hajzatait, aztán költhetnek még természetes hatást KÖLCSÖNZŐ szerekre is.

2015-ben, amikor a menekült dzsembori a magyar Jók- és igazakat abba a hamis illúzióba ringatta, hogy ebbe majd Gyűlölt Cigány Ellenségük a Focialista Pockos belefúl... 1-2 kilométer gyaloglásban kifulladtak a picsariporterek a gyalogló menekültek mellett. A "szír néni" akin Merkel sírva fakadt, úgy tud legyalogolni jóütemben 25 kilométert, ahogy szalonna-zsíragyú fejlettnémet nénik, akik soha nem szültek egykét sem,mert az "önmegvalósításuk" annál fontosabb volt, hogy szülőgépek legyenek, tehát ezek a néni a nevetséges gyaloglóbotjaikkal 5 km-t se.

Szerintem te nem sok egylevegőt szívhattál nőkkel, mert a nők számára nagyon fontos a fasz hossza, vastagsága és állékonysága, nem látsz fehér ojropid nőt, aki egy szép szál, magas, karcsú, jóalakú néger férfi slicce tájékát ne nyálcsepegve azon méricskélné, mekkora van neki.

Főiskolás koromban egyszer a kollégium 4. emeletén bekopogott hozzánk egy etióp srác, itt tanult, a szocialista országok támogatták Etiópiát diplomások képzésével. A testvérfőiskola a kollégium kertjében sátortáborozott és az etióp srác azért mászott föl a falon, mert hatodik éjszaka nem tudott már aludni, egymást váltották a lányok a sátrában, mint a jó etióp, állékony, egy sima ejakulációtól gumikemény maradó etióp fasz miatt zargatta.

Dolgoztam magyar édesipari üzemben, ahol a néger anyagmozgató azért mondott föl, mert a nők annyira nem hagytak békét neki. Ez egy női ősi attitüd.
Ha rajtunk, férfiakon múlik, még kényelmesen fán fészkelünk ma is, mint a csimpánzok.

A "hellének" így özönlötték el a ma görög-nek nevezett szigetvilágot, az egyöles kis alacsonyok lakta szigeteken megjelentek a 2 m magas vörös hajú viking hajósok és az ottlakos ősnők kíváncsisága azonnal feltámadt, hogy ha ezek az Északi Vörös Hajósok akkora óriásmagasak, mekkora lehet a faszuk.

Csak Isten, avagy a Természet Törvénye teljesedik be a kényelemzsírba fúló izomtalan, egyre ostobapicsább konzum ojrópain: Nem szaporodik, nem vállal már egykét sem, gyönge, nincs izma, nem akar dolgozni, nem akar gyalogolni, mindent gépek csináljanak meg helyette, hamarosan a nyálat a szájába is boltban veszi meg.

Hát nézzél már szét Budapesten: A budapesti picsaember képes 10-15 percet buszmegállóban állni, hogy 5 perc sétányit, azaz egy megállót elbuszozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8813641860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása