Az agitációs poropagandában nagyon fontos, hogy a hülyék értsék már jól, ahogy kell azt:

diszno168oindex.png

ertetes.png

streberek.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3413508631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2017.12.18. 07:18:14

én itt inkább nem a képet, hanem azt emelném ki a fenti szövegből, hogy Pharaonra az volt a válasz, hogy Boldog karácsonyt :D
Irjál már egy jó kis cikkcsit, te annyira átlátsz mindent, volt ez a gyanús faszi, aztán vééééletlenül pont jókor meghalt, és azóta se lehet róla beszélni, de Lölőke együtt süttette vele a seggét az Adrián..vajjon miről dumcsiztak? A csajokról? :D

Frick László Intézet 2017.12.18. 09:01:07

@Hellanéni: Globálisan nézd. Nem ezt tanuljuk a jógyerekektől? A pharaon-alakúak rendjének sec-perc pillanatok alatt megvan az USA tartózkodási engedély, minden, csak píz legyen. Fejlettisztánban, Märchenlandon, minden Példakép Társadaalomban, aki MEGFIZETI megkapja. Sőt, Merkel a szírszaporításával bebizonyította, hogy aki fejlett, annak szabad EU- és Budestag [parlamenti] egyeztetés nélkül, csak úgy egy csütürtök délután kiállni és biankó-szerű végtelennagy lyukat ütni az EU és a Német Költségvetésbe

hatástanulmány nélkül.

Hidd el hellácska, minden sokkal jobban mega a jógyerekeknek, a pharaon-alakúakkal való bánás is, nem csak a Kettős Mérce kezelése.

Erősebb kutya eszi meg a túrós palacsintát és Orbán lófasz.

Európa sorsát Merkel, Zsünker, Schulz, a Brexit, az EP jógyerekfrakciói határozzák meg.

A kvótázás is ilyen:
2004-ben lehetett munkavállalói moratóriumot állítani a magyarországi munkavállalókkal szemben

1990. óta fosik Fejlettisztán a kelet-európai cigányoktól, de a "szíriai menekült"-ektől nem fosik :D

Frick László Intézet 2017.12.18. 09:06:25

@Hellanéni: Segítek, a régi barátságunkra tekintettel. Te csak 2-ig tudsz számolni és annyit érzékelsz, hogy nem veled értek egyet. Így neked, a te számkörödben már csak 1 maradhat: az, hogy én orbánista vagyok.
Nem,én liberális platformon állok. Ezt ugatom a 888-on is: Akik a te agyad mossák, a liberálisok legnagyobb ellenségei.
Ne orbánon rugózzál: Karikázzál már be nekem az offorbán, az orbánfikázó-geciző oldalon egy árvca másvéleményt.
Az, hogy a "jobboksok" műveletlen tahók, goindolom, neked is cuki és természetes.
De mi van már? -már a Jók és Igazak sem ismerik a liberális alap standard-ot sem?
Ne orbángecizéssellegyél liberális, hanem TARTALMILAG

Mutass már egy liberális jellegű vitát, vitán formált véleményt? Bazmeg, itt van a Jobbik elfogadtatása... ez simán átmegy? MINDENKI egységesen fasza ötletnek tartja? ÉS ha Vona komolyan veszi a hasonlatot és Dúró Dóra megmutatja neki, mi lett Sztalin megítélésével rögtön a győzelem után?

Hella, Hella...hm... hm...

Hellanéni 2017.12.18. 21:44:17

@Frick László Intézet: szerintem egy olyan országban, ahol észak-koreai szintű kormányzati agymosás folyik, nem az indexen kéne rugózni :D

Hellanéni 2017.12.18. 21:46:03

@Frick László Intézet: te egyszerű PÉNISZirigységből rugózol folyton a négynégyen meg az indexes fiúkon, szeretnél valami hasonló laza, de tökös lapnál fizetett szerki lenni.

Frick László Intézet 2017.12.19. 08:41:00

@Hellanéni: Észak-Koreai szintű agymosást Merkel agitációspropaganda osztálya végez. Orbán agitációját következetesen fosnak, kontárnak, hozzánemértőnek,ócskának, önellenhatónak és ostobának szólom le. Réggebben az index gecik korszerűen csinálták, modernek meg piacvezetőek voltak, mostanában kb a te piaci kofa szintedre süllyedtek le, az indoklásuk az, hogy ti, piaci kofák annyira buták vagytok már, hogy ennyire le kell menni kutyába a hülyítésetekre.

Erre írtam én a következőt:
"Aki hülyének nézi az olvasóit, azt előbb-utóbb csak hülyék olvassák. Bizonyítás: Elég megnézned akár a 444.hu 2 évvel ezelőtti cikkeinek a kommentjeit és összevetni a maiakkal.

Természetesen nem a "náci nikkek" kommentjeiről beszélek, hanem a veled hasonszőrök, a Jók és Igazak hívőinek a kommentjeiről.

Frick László Intézet 2017.12.19. 08:42:43

@Hellanéni: Az index és a 444 lehet, hogy 4-5 éve még laza és tökös volt, ma már nem. Megnéztem pár "címlapos" politikai bérblogot: töredéke a kommenteltsége a bérblogoknak ma már. Az a kevéske komment is 4-5 magamfajta politikabuzi köcsögé.

Frick László Intézet 2017.12.19. 08:46:51

@Hellanéni: Liberális Műhely -ezt vetettem föl a 444-en az egyik belsős házimanónak. Ma nincsen Liberális Műhely Magyarországon. A házimanó azzal ütötte el: Azt nem fizetik meg.

Eléggé aljas geci vagy: mert te nagyón jól ismered a laptervemet, nagyon jól tudod, hogy ha én csinálnék egy lapot, abbon mindenoldali szerzők dolgozhatnának és hóttbiztos, hogy nem mindenről mindig és ugyanazt és ugyanúgy. Ma már tök fölösleges indexet ÉS hvg-t ÉS 168órát ÉS 444-et nézni, ugyanis egy kibaszott Lovasi50 emlékkocertről nem mernek eltérőet írni.

Azt magyarázd meg nekem... azt értem, hogy a kontár Orbánpropban nincsenek eltérések, de mi a franctól lesz tökegyforma a jógyerekmagazinokban még a kultúrrovat is.

Eléélenpróbaként beszéltem olyannal, aki VÉGIG ott volt a Lovasi50-en. Kiderült, hogy a gecik végig se nézték. Otthon utánanéztek, mi volt a műsor, de OTT nem voltak végig. Ez a hátránya annak, ha a sajtót ingyen beengedik.

Hellanéni 2017.12.19. 21:05:58

@Frick László Intézet: csak emlékeztetnélek, hogy Penelope Garciaról is biztosan tudtad, hogy belsős házimanó, aztán kiderült, hogy Eternity :DDD

Frick László Intézet 2017.12.20. 06:05:08

@Hellanéni: A belsős házimanó, az házimanó, hogymondjam, Pumuckl. Azaz nem az asztalosmester,ő nyilván elfoglalt. Tkp a szalay utcai látogatással én is egyenesen házimanó lettem.

Frick László Intézet 2017.12.20. 06:06:23

@Hellanéni: Ja. Penelope Garciáról az is kiderült, miután többször vallott frenetikus szexuáliséletéről, hogy fehér(es) [geci szerű] pinanedvet még nem is látott és ezért el se hiszi, hogy olyan, az nem gombás fertőzés következménye :D

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.20. 09:27:29

Akkora magas művészet amit a művésznő művel, hogy a 4 külön megmagyarázza, hogy kell "értőn befogadni". :-)

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:54:42

@Sipi81: Azért Schilling művészúr nem merte letolni a gatyát, bár a művésznőt szivesen kérte szinpoadon pucér attakokra. Pedig nagyon zavaró a kék gatyó.
süti beállítások módosítása