joooreggeltacsarorszag.png

Márpersze ezt  úgy kell érteni, hogy Amerikában a faszt se érdekli Orbán, ott Trump lesz Putyin hoax [-> büdösruszkiztatás] Malajziában meg az a mittomki, akire ott célozzák a goebb.gifi Gyülöletmarketinget.

Trump egyik fő funkciója az, hogy a maradék amerikai értelmesség [-> értelmiség ; -> értelmisegg] napi fika és fostos recska kapacitását lekösse, így kevesebb jusson aTrumptól és a Demokratikus Intézményrendszertől függetlenül underwoodkodó háttérhatalomra. THX :D Go to Idiokracy :D

 

A Startlap címlappicsái azértt is izgalmasak, mert innen is (Amerika Hangja, index, 24ponthú, hávégé) meg onnan is (orbánprop) próbálják becsalni a hülyének nézetteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7113267207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2017.11.16. 08:35:52

Putyin hatalmát a cigányvajdáékéhoz hasonlítom -azzal a meghagyással, hogy a cigány afféle, mint az ojrópai, tehát van albán ojrópai, svéd meg katalán.

A cigányok azt tapasztalták, hogy a magyar faluközösségben van valami főnökféle, gyorsan körül néztek és az 55 éves legöregebb férfi A Papu szép fehér hajával meg szakállával (szóval a kinézetével) jól jött a parasztvakításhoz. variáció: a zárt, kifelé titkolózó, NO GO zonát kialakító, viszont a többségiekhez bejáratosoknál az egyik vagyonos királycsávó bevásárolja magát "vajdá"-nak és néhány jelentősebb klán azzal vakíjja a többségieket, hogy tényleg a Szípszëmű Bëjla a vajdájuk. A sok buta paraszt ezt beszopja annyira, hogy máig szoktak itt a 888-on szép kereszténynemzeti (azaz USA) gondolkodású emberek povedálni a vajda rendszer visszaállításáról, rendszeresen jókat röhögök a különböző vajdákról, Romániában a királyokról meg császárokról szóló sztorikon,, bár az tényleges is, hogy Ciobának van valami hatalma, pl bádogosüzeme.
Zudja afaszom, mennyire, Putyin hatalma talán 5-6%-ban áthatja Oroszországot, de , ismétlem, ez a középosztály felemelkedésének és a Farkasverembe Esett ÁtatlanKisfiúk, mint Hodorkovszkij, ottani rendes helyretételének is köszönhető, ott a spekulalistáknak nem sok cuccost hagytak megpocsékolni. Mérd csak át a Hajdú_BÉT ügyet Oroszországra, ott a muzsik kóóbászá-t töltött volna úgy, hogy Emesét is mellédarálja az ártatlanarcú Kisfiú-nak, nemhogy aztán Emese még tverkelhet a budapest, akarom mondani moszkvapolitikában.

Oroszországban vannak még a tábornokok, akikkel Gorbacsov Központi Bizottsága se birt. Gorbacsov elég nagy mókár volt, vehetjük úgy, hogy az Államhatalmat úgy 3-4% áthatotta.

Én azon csodálkozom, hogy Putyinék a hadseregre ennyire képesek hatni, hát vesd össze az USÁ-val, mennyire nem birnak a hadsereggel meg a hadilobbival.

A motívumok mindig alacsonyabban vannak és mivel a politika eleve a hazudozás művelete, hagyjuk is és nézzük meg a társadalmat.

Szerintem a mai ojropidokat az elpicsásodásuk méri, az orosz társadalom messze-messze nincsen annyira elpicsásodva, mint mondjuk a német vagy a svéd. De a "nagy népek" .. bocsánat a szóért... a nagy népek-nek van egy tömeg-testi-tehetetlenségük, sose kellett igazodniuk, felfejlődniük, alkalmazkodniuk.

Angliában máig építenek és használnak olyan vasúti kocsikat, amiknek az ajtaját az ajtóablak letekerése után kívülről lehet kinyitni, természetesen a picsatársadalmi védeliszabályok miatt elektromos reteszelésű és azt a reteszt a vonatvezető Blue Tooth oldja föl, hogy le lehessen tekerni az ablakot. Ilyenek a nagy népek. Mi kisnépek, akik feszt bezzegelünk, meg másréttyeződebbezünk, meg vigyázó szemeinket Párizsra, mindig más anyja picsájára vetjük, mi nem értjük ezt, nekünk itt mindenből van egy kicsi, minden reformba belefogtunk csupafejlett példákra...

Szovjetúniónak olyan bádogjátékipara volt, érted, 1:10 arányú Zil 131-es locsolóautó autózománccal legestve, a fülkeajtó nyílik, a lámpák világítanak, a kormány teker és rendes kormányművel, az indexkapcsoló kapcsol és rendesen locsol. Nekem csak fejlettnyugati burzsojá játékaim voltak HO-Scale játékvasutam, minden csakis és kizárólag nyugati, de berosáltam a játékszereken, amit az orosz szülejú játszópajtásam mutatott, hátmég a fényképek a CCCP-maszkvai palotalakásról, hét szoba, egy szoba akkora, mint egy andrássy úti palotalakás 80 éve még.

Amíg Dovlatovot nem olvastam, azt hittem, nekem már nincs mit újat mondani a Szovjetúnióról, ugye, mint veterán szovjet (= büdösruszki) gyűlölőnek. Dovlatov 1941-ben született és 20 éves korában farmernadrágja volt, persze rendes bluejeans, nem koppincs Trapper-szerűség.

Yves Montand francia kommunista, amikor Hruscsovékkal vacsorázott, kereste a tolmácsot, nem volt, azért azon ő is elcsodálkozott, hogy a szovjetkommunista nacsalnyikovok a régi orosz műveltségnek megfelelő másodiknyelven folyékonyan társalg'nak vele.

És akkor ehhez a Putyin-cigányvajda hasonlathoz ráadásul még egy soha nem létezett Putyin képet kasíroznak fel az amerikai gyorsházak falának kitalált furnérlap atrapra . Kilóg a seprűnyél Putyin két lába közül, ahogy lóbálják. És ráadásul ez egy Us.Pat.Pend Putyin hoax.

Ezt benyalni -Átlátszó és pont Hú de gáz.

És akkor arról még nem is beszéltem, hogy az Átlátszó és a hasonszőr intézmények "cikkei" nemzetköziek és egész Európában ugyanolyan jététlekek olvasgatják és fordítgatják össze az alapkiadványokból.

Amikor a törökök a kurdok által Szíriából foglalt és ezért a török által töröknek tekintett terület fölött bátran lelőtték a büdösruski Szuhojt, a 444-ben 6 órát vártak a CIA buletinre, hogy kéne erről írni, addig Magyari maszatolt valami semmitmondó dodonait. A rojatt büdösruszkijának a térképén még nem volt az a kurd foglalás töröknek besatírozva.

Ismétlem, a motívumok mindig alacsonyabban... nem, még annál is alacsonyabban vannak.
Tudod, mi az az Eurázsia? :D Még olyan határ sem választja el Európát Ázsiától, mint Észak-Amerikát Közép-Amerikától :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.25. 20:39:09

Mennek a monológok.
Kis adfalék a korábbiakhoz: Martin Schulz szabályos ordít a német tévében: "Milyen lehetőségeink vannak arra, hogy azt emberek életét egy kicsit jobbá tegyük?"

Minek kell ehhez ordítani?

Válasz: nem hívjátok meg magatokhoz egész Afrikát.
Csakhogy ezt ma Németországban nem sokan merik kimondani, a múlt miatt.
Akkor hol is van cenzúra??? Itt vagy ott???

Frick László Intézet 2017.11.26. 07:44:24

@Dinamuki:
A cenzúráról:

Mostanában két kértdéskörben álltam neki a keresőmotorozásnak
- NSZK-ból a törököket repatriáló program 1982-1994-... A programot Helmut Kohl kezdte el nyiltan-vállaltan is szorgalmazni. E program lkényegében cáfolja a "sikeres integráció" dumáit. A Deutschtürk pozitív diszkrimináció alatt álló félig-törvényenkívüli, aki pl a foglalkoztatási, a teherfuvarozási-speditőri vagy vám-szigort úgy és akkor és annyiszor játsza ki, ahányszor akarja. Ha valamit úgy "intéztetnél" NSZK-ban, ahogy Magyarországon szokás, Deutschtürk-höz kell fordulnod. Magyarországi,külföldre kiközvetített munkaerő csicskáztatásában a nyóckeresek a Deutschtürkökkel működnek együtt..

Mindegy, szóval erről a repatriálásról fölteszik az iromyánt a netre, leveszik, fölteszik,leveszi 404pat not found és hasonlók...

-a másik sáv a francia és angol cigányoké. Ellenőriztem a francia cigányokról szóló lonkgyűjteményem, törölve levéve a cikk, 404 stb.

Van pár dolgozatom cigányokról, ezeket magyar társadalmi folyóiratokba magyarok fordították a cigánykutató angol szociológusnő cikke sehol, sehogyse nincsen meg angolul.. magyarul utaló foszlányokat lelhetni... meg az én rugózásaimat :D

Egyébként NSZK-ban ettől függetlenül sokkal bátrabb és őszintébb az értelmiségi közbeszéd és ezt a "bűntudatosságot" is kitárgyalni LEHET ki lehet elemezni és nincsen az a vonalasság, mint ma.

Rendezvényt szervezek és a jelentős magyar értelmiségi brigád: FOSIK .. reszketnek... Hol lesz? Járt-e FIDESZ-es a fák között ott? Valamilyen összefüggésbe hozható-e Orbánnal? Húgyozott már a hugyáldában orbánbérenc?

Ő nem akar úgy járni, mint Lovasi András vagy Bozsik Yvette! Ne dumáljak, nem tudok én semmit!

Próbálom nyugtatni, hogy egy levegőt fognak szívni Zseniális Művésszel, aki mindig szépen, rikkantgatásokkal csekkolja politikai megfelelőségét.

"Az kevés, mert Zseniális Művész munkatársa az m1-ben is szerepelt, nemjó"
Nem mégsem akarnák, fosnak. Én nagyon türelmes vagyok, ismersz, gyógypedagógus is.

Amikor jön a végleges lemondás: Bementek huggyozni egy MOL kútra és látják, hogy Csukás IStván a Demokrata címlapjáról néz, márpedig abban a teremben volt Csukás Istvánnal találkozó 20XX-ban.

Értsem meg, eddig jókat írt róluk az index, ők nem játszanának a jóhírükkel.
süti beállítások módosítása