Az újságíró, közírói és polprop agitátori arroganciáról kerítvén engedje meg az olvasó, hogy a számomra e műfajban igen tetszetős szovjet-orosz kommunista [cári idők= ellenzéki] újságírás Fényes Aurórájáig ne csavarjam vissza az időkereket.

A mi kis arroganciánkban úgy nagyjából a taxisblokád óta ahhoz vagyunk szokva, ez a leosztás, hogyugye vannak az ezek, a tehetségtelenek,

az én szóhasználatomban a kis budai presszókban okoskodó nyug. gimn. tan. bácsik

a demagógok, a szőrsapós nénik, a téeszeket széjjelbaszó torgyánokokok. Bundáskenyérszag és lesült zsirszalonnabűz. Fogatlanul tátongó szájak -a gumicsimmákból felgőzelgő gázok a fokhajma és rothadó foggyökerek gőzeivel kevercsélnek.

Az arroganiciára is kiterjeszthető Gőcsőgg Dudkó Nagy Fing szabálya. Miszerint:

Az én [fingom] tkp egészségügyi szükségszerűsé, egészségtelen a beleket a visszatartottr bélgázokkal ffölöslegesen gyötörni, összetétele különben is szénhidrogének, pl a szagtalan metán. Debezzeg, akit útálok, a rohadékok fingja penetráns, hogynéznek már ki és akkor a fingjuk is gáztámadás Ypres-nél.

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy ezek, vagyis a rosszoldal, a kereszténydemokrata hülyebácsik, akik ostobán szingliznek, holott a szinglikkel semmi baj nincsen, hiszen magas önálló jövedelemszerzőképességűek, nincsenek rászorulva arra, hogy értsenek a házimunkához, jelentősművészek vagy számítástechnikusok, nemritkán buzik ésígytovább. De a kereszténydemokrata hülyebácsik nem csak szingli- és buzikérdésben szállítják a Jók és Igazak újságíróhadának a napi fikát és gecizni valót. Nincsen olyan területe az életnek, amit egy hülye kereszténydemokrata bácsi (vagy néni) ne lenne képes úgy érinteni, hogy attól már a jóoldali szimpatizáns ne olyan képpel ülne neki a képernyőnek, mint a dumaszinház humorra szomjas közönsége: előúre röhögve, hogy a számára cuki újságíró az ő fergeteges stílusában, ami mókás, vicces, egy kész szúszperkbe ojtott montipályton ésígytovább, szóval jót vár az ember már előre és rendszerint nem is csalatkozik.

Ganajazás közben, mikor ennek a cikknek az ötlete felböffent bennem, elkezdtem gondolkodni, hogy a rosszoldali újságírók mikor írtak jól. Hű, hát ez ma már történelmi idők, a régi Hitelben pl, abban a hitelben, amiben Esterházy Péter elefántcsonttornya ment.

Az arrogáns [újságíró] számára a stílus minden előtt. Rögtön a stílus után buddog föl, spriccel és lőódöz a poen, mindenáron. Természetesen a haza vagy bármely eszme előtt is. A stílus és a poen. Az olvasónak stílusigénye van és egy akkora nagy olvasásbuzi, mint én, aki oda-vissza hétszer olvasta Dosztojevszkij életművét---

Gecizéssel nem lehet hibázni.  Nézzük a jógyerekújságírás kedvelt jizzy panty-ját, Fekete György művészurat.

Fekete Györgyről az igazság kurvára egy nem poenos, sőt, unalmas. Fekete György ugyanis a miniszterelnökné kultúrális főtanácsnokaként egyfajta pitiáner aczélgyörgyöcske, persze a valódi Aczél György értékei [műveltség, intelligencia, nagy tapasztalat, politikai profizmus, tolerancia, megengedés, türelem, elnézés] nélkül.

"Fekete György fogja , oszt disznópörzsölővel gyúccsa meg az olimpinaji lángot!" [köszönöm, Ripők!] -Na, ez egy jó gecizés. Az nem baj, hogy képzavar, és Fekete György minden , csak nem az a birkafesztiválos böllérversenyes falunapos szőkeandrásos fidesz tahajja. No de hát nem az igazság az érdekes, hanem a geci, hogy plottyanjon má'!

Valami tehát akkor számít arrogánsnak, ha nem az én vágykiélésemet sszolgálja. Az, hogy egyáltalán Fekete György és a disznópörzsölő, eléggé szakmaiatlan képzavar, viszont a poen pornóvágykiélést szolgálóan fenomenális és annyira eredeti, mint egy deep throat műfajú videóalkotás slusszpoenja, viszont üti a Gyűlölt Ellenségemet -tehát nem arrogáns.

 

---itt megállok egy pillanatra, ugyanis Dosztojevszkij a műfajt anarchista nagypofájú diákként kezdte, a tragikomikusan agyonkoptatott újságírói véna kifejezést ganajazóvellaheggyel idepiszkálván, tehát Dosztojevszkij író nagyságát abban látom, hogy képes volt irodalmi életművét úgy végigvinni és nemisakárhogyan, hogy abból a politikai nézeteire nemigen következtethetünk... Tippem szerint Dosztojevszkij a publicisztika írást meg a napipolitikai vitákat egészségügyi szórakozásként tekintette és nem tartotta érdemesnek az irodalommal kevercsélni---

A napokban a pályája 40-ik évét ünneplő Mandel Róbert szerint az ember nem az íróasztalfióknak tekeri a nyenyerét meg alkot, hanem bármibe is fog, a közönséget tekinti.

A közönségnek meg van egy elvárása.

Bizonyos hölgyek egy része Chopin-ra [is] süketen azért jár Bogányi Gergely koncertekre, mert a művészúr a számára valamiféle pop férfi szexalakzat. Nemmellesleg anno már a még élő Chopin koncertjeire is nemkevés hölgy ezért járt. Gyorsan megnézzük, hogy Bogányi Gergely milyenoldali, a zongorája elészítését támogatta az orbányyzat, tehát hajrá, lehet rá veretni a gecit, hajsz, te csálé: ha Bogányit basztatom, nem leszek arrogáns, a határ a csillagoség reá szkgajtása azért a kurva zongoráért meg a támogatásáért, akár Mészáros Lőrinccel vagy a felcsúti kisvasúttal egybekeverhetem.

Az arroganicia is olyan, mint a bot, vagy a fasz: Két vége van.

Addig senkit nem zavar az újságíró arroganciája, amíg a közönség ízlése szerinti ajjasokat ütivágja, figurázza. Semmi baj az újságíróval, ha a Napi Recska tárgya a Hűjje Kereszténydemokrata Bácsi. A recskázásnak is két vége van, a boldogabbik Vég önkielégül, a boldog címlaplány, aki azt hiszi, hogy 15000 Ft-ért "csókos szájat" csücsörített a fotosopp vágóasztalára, meg nem sejti, hogy az önkielégítő mit veret rá.

Kizárt dolognak tartom, hogy létezhet olyan arrogáns újságíró, aki ne lenne elégedett a stílusával, munkájával, életművével. Nehezen tudom elképzelni Szily Lászlóról, hogy néha, nyikorgó kosárral az ölében meg-megállna és elgondolkodna azon, hogy ez vagy az a poén... tényleg... ennyit megért?

Az arrogáns újságírónak is van magánélete. Ebben a magánéletében pl repülőjegyet vált és a feleségével magán jutalomútra megy. Beülnek egy étterembe és rendelnek. Az arrogáns újságírónk elvárásai vannak, pl ő egy tökéletes példány, jogos tehát az elvárásaa, hogy a pincér a rendelt ételt vagy italt hozza ki. Például újságírói példaképem egyike, mint arrogáns, úttörő volt a magyar "jobboldal" kritikai kardélrehányásában, az úri gőg, a kripto-Horthysta neofasiszta momentumok leleplezésében. Eközben persze ő a magánéletében nagy gourmand is volt és az idült alkoholistának egy olyan iztgalmas példánya, aki borból csak is a valódit és a minőséget fogyasztotta -rendesen azért pálinkával ütötte ki magát, de ebben is a magasfokú igényesség jellemezte. Mondhatni: az úriközéposztályozás és az Antalli-Gőgösözés úttörője a magánéletében egy kiköpött báró Csekonicsként viselkedett.

Maradék blogbarátaim kifogásolják a stílusomat. Arroganciámat kifogásolják. Pedig önmagában egyáltalán nem az arroganciámmal van baj. Amit nem tudnak lenyelni, az az arroganciám iránya. Ha a Nagy Hannibal Szótárat fellapozom az arrogancia eránt, a következőt találom:

arrogancia - az: arrogancia

Az arroganicámat kifogásolja meg , pedig az ugyanilyen, ugyanekkora fokú és tökéletesen ennyire nyelvi-frenetikus arroganciámmal semmi baj nem lenne, ha én is azokra veretném, akikre veretni szeretik és élvezik látni az olvasóim.

Ezen bejegyzésem stílusába -szokásom szerint- megint pornográf elemeket kevertem. Szerintem ugyanis a stílus nem az ember. Erre tanítottak szellemi példaképeim, a magyar köztudatot 1977-2010. között formáló személyek. Volt nekik az a stílusuk, amilyen, amivel a betevő falatjaikat keresték, a piálásuk költségét, az autó vagy a lakás jobbra cserélést, a tényfeltáró káeftéjükben a nagyobb tuulajdoni hányad megszerzését, egyéb, éspedig. Ilyen csúnyául, mint én, rosszoldali blogger sem ír, nemhogy újságíró.

A Kis Magyar Arrogancia korai szakaszában, a Rencervátás éveiben még nem alternatíva volt. Nem kettő közül lehetett választani. A választási lehetőségek is több voltak a kettőnél. Még liberális pártból is kettő közül lehetett választani. Ráadásul a magyar politikai életben, méghozzá egészen magasan, Szabó Iván pénzügyminsizter személyében konzervatív liberális-t is lehetett választani. Baloldaliból annyi féle volt, ahány szirma az MSZP szegfűjének. Sőt, úgy voltak vele az MSZP-ben, hoy egymás útálatát jegelik addig, amíg a volt-EKÁ-s arrogáns nagypofájúakkal le nem számolnak, mgy majd a levesbe egyik a másik után és amikor  az összes politikai amatőr letakarodott már a Politika Szinpadáról, akkor majd az MSZP frakciói egy széles-nagy egész Parlamenti Palettát kiadna a kommunistáktól [Krausz Tamáás frakciója] a keresztény szocialistákig [Szili Katalin frakciómagja...]

Tehát a mai poltikai életben kettőig lehet elszámolni, vannak a Jók és Igazak és Gáncstalanok és a rohadék tolvaj geci rosszoldal.

A blogbartátaimnak az a baja, hogy én, elfogadván ezt a Kettőig Elszámlálhatóságot, arra mutatok rá, hogy attól, hogy a legprofibb módon szanaszéjjel fikázzák a Rosszoldalt, valahogy a Jóoildal... a Jók és Igazak... úgy tűnik.. számlálhatatlanok. Az addig rendben, hogy a Jók és Igazak és Gáncstalanok szerint a másik oldal, a Rosszak tűrhetetlenek és levelük és ide e szöveg elolvasásakor mindig gondoljuk oda a napi Eszterre-lépést, pl a Nolimpát meg egyebeket, ami éppen a napi Újabb Bemosás és Veretés trágyája..

Azt így tehát jól tudhatjuk, hogy mi nem és mi a Nem! és mire kell NEM-et mondanunk.

De mire igent? Az MSZP sem elég jó az arrogánsak szerint és minden 27-ik Orbán-gecizés után Botka is kap egy blast-ot. Az LMP sem elég jó és ha végigvesszük a Jóoldal arrogánsai jóformán egyetlen egy jó elemet sem tudnak a Jóoldal összetevőiből.

Ez így.. hogy, felebarátaim?

Ennek a blognak a flagjában ez áll:

"Az, mit nem akarnátok látni"

 

Amit látni akartok, az a pornó. Amit nem akartok látni, azok a férfistatiszták, akiket a forgatásiszünetekben kizavarnak cigizni a fűtetlen betonfolyosóra. A nőmozgalmárok a pornószínésznőben a fölkarolnivaló Megalázott Nőt akarják látni és nem azt, hogy a Megalázott Nő a producernővel vállvetvén szíjják a kokaincsíkokat, miközben besztbojok szolgálják a színésznőt. A pornó a világ egyik legkőkonzervatívabb műfaja, szinte semmi innováció -ugyanis a vágykiélést szolgálja.

Vagyis azért vagyok arrogáns, mert nem azt írom itt, aamit egyébként 4444 forrásból  minden nap és szinte ugyanúgy lehet olvasni. Nálam már a felütés sem alkalmas vágyykiélésre, a vég pedig nem az elvárt big load.

Nekem, mint politikabuzinak, úgy tűnik, hogy a blasztoláss ugyan termeli a gecit literstzám föl, plottyan az Útálatos Pofákra és.. valahogy úgy néz ki, hogy az Útálatos Pofáknak is kb annyira árt ez, mint a nőmozgalmárok szerint fölkarolni és megmenteni vaaló művésznőknek.

Ha azt írom, hogy Fekete György kezében afféle aczélgyörgy-szerű, de fábólfaragott kézivezérlő van, ez nem üti át az ingerküszöböt.

Valami jó kis pornóba kéne foglalni Fekete Györgyöt, de már egy mekkora poennal, hogy az ingerküszöböt által is verhesse??

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5212281505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 11:59:10

Dudesz, pont te vagy, aki jó- és rosszoldalra osztod a világot. És oldalakat ostorozol, nem jelenségeket. Az Internacionáléra tátogó Bajnai vagy a mindenféle mobokra rátelepülő ellenzéki pártok, a cukiskodó és hanuka-üdvözlő Vona és a seggnyalásért státuszba tett feketegyörgyök pont ugyanolyan szánalmasok. Te valamiért mindig csak egy irányba recsizel, mert letapadtál valahol a ballibtard médiatúlsúly és posztkommer pénzemberek korában. Semmi baj azzal, ha egy íróember saját univerzumot, saját nyelvet, saját logikát alkot, igyekszem majd nem oktondipocokként olvasni. Az zavar össze, hogy időnként érvényeset is beleszősz és függetlennek mutatod magad.

Frick László Intézet 2017.02.23. 12:39:04

@ripők: Hú, ezt csúnyán benézted, kedves olvasóm. Az oldalazás nálam szarkazmus és pont a jobboldalazásra meg baloldalazásra mutat, mennyire értelmetlen. 32 nickel ezelőtt, már 10 éve azzal vertem lyukasra a billentyűzetemet, miszerint jóformán minden nézetsávban vannak progresszívek és retrográdok. Akkor biztos, hogy olvasóm voltál már, amidőn a konzervatívliberalizmust dicsértem. Amikor Jók és Igazak-ozom, akkor gúnyolódom A Gáncstalanokon. Akik ugye.

Akik ugye pl nem egymilla / Hektár LOPTÁK az állami földeket, hanem pl rendesen szövetkezeti mástulajdonát... öööö. kreatívkönyvelték el, míg szabadidejükben az ehhez fingja se volt Torgyán doktorra fogtak mindent.

Kurvára melléfogtál, eleve a ballib-et én nem használom, mért is recskáznék arra, ami szerintem nincs is. Biztos vannak, akik hupikék törpikékre veretik vagy koboldokra vagy Star Wars figurákra, én jobbszeretem élő húsvér személyek arcképeire, pl Soma Mama Gésáéra.

Az ÖNKÉPE szerint liberálisok között is vannak kedvenceim. nem én golyóztam ki őket a politikaiéletből, hanem az elvbarátaik.

Szinte senkit nem ábrázolok árnyalás nélkül --lásd a Fodor Gáborkáról rajzoltamat.

Valami személyes fűt tégedet, azért vagy bevakulva ennyire. Olyanokkal vádolsz, amik köszönőviszonyba se nincsenek a line-ommal.

Pont egyébként a szájjalliberálisoknál és a fasszalbaloldaliaknál nincsen ma már semmi tolerancia. Semmi megengedés. Semmi elhajlás. Lásd Till esetét az OScar-jelöléssel. Till Attila egy liberális ember, de mert Vajna tévéjének merészel dolgozni (a jogi-szerződési hátterét nem látjuk) jhát ezért le kell gecizni a filmjét és örülni kellett, mert nem lett jelölt.

Ríjjani kelleztt szegény Azurák Csaba miatt, hogy ellehetetlenítették és űűűűűdöztékdehogy a VajnaTV2-nél -aztáűn, amióta mísöre lett, azóta érdekes kussban vannak a véleménynácik.

Rutinból kezdtél most visszavagdalózni, valósággal a grófnő szintjére lesüllyedve. .

Frick László Intézet 2017.02.23. 12:50:43

@ripők: Sorolom, akikre felnézek, ne legyek olyan alaptalanul vagdalózó, mint te:
Lányi Andrást feltétlenül, a Tpokfalvi nick tulajdonosárt két vesémet a májammal adnám oda gondolkodás nélkül. Schiffer András többnyire kedvencem (tudod, a liberálisok azok nem vonalasok, pl ők szokták egymást bírálni is. Az csak magyaréliberális orgánum, ahol semmi belsővita, mindenki mindenben szórulszóra és esetrőlesetre egyet ért) Kőszeg Ferenc. Vitányi Ivánra is felnézek, hátugye... volt őneki az az egy tévedése, Gyurcsányt pügmalionizálni, mint ugye demagógot a demagóg ellen. De egyébként Vitányira felnézek, számomra is Tanár úr. Ferge Zsuzsa- hátugye most néni korában a tabsegjei jól megvezették, de életművét tekintve.

Kertész Imre kedvenc íróm volt, amikor a fidesznyikek jobbikos stílusban ekézték, akkor is.

Nekem pl Aczél Györggyel sincsen akkora bajom, amennyire hőzöngeni szokás a jóoldalon.
Kuncze bácsiról tudok, amit tudok, sokmindenben hibázom, de sokra tartom.

Závada Pálra feltétlenüól felnézek, vesém-májam satöbbi.

Spiró Györgyre felnézek, pedig néha nem annyira.

Tarr Bélát mindenekfölött elismerem, pedig politikai nézeteink nem egyeznek.

Mutass már nekem szájjalliberálist, aki el merészeli ismerni egy véle ellen-politikai oldalú képességeit.

Ó, borzasztóan mellészúrtál bazdmeg és minél inkább elkezdem a vádjaidat szemenszedni, annál inkább alaptalanok.

Érzelmek... érzelmek. Hiába ugatom én, hogy a politi[zálgatás is] meg az érzelmek az kettő.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 12:55:04

@Frick László Intézet: Érteni vélem a szarkazmusodat az oldalazással. Sőt, a tódításaidat is értem, Marinénnye. A feketegyörgyözésre négykézláb pisálsz be az árokparton a szegény rosszoldali bácsizással. Kálmánolgázva beszélsz lefele minden kritikusoddal és rohadtul nem veszed észre, hogy minden pellengérezett jókésigazak geciskedést te ugyanúgy megjátszol, csak vak vagy magadat tekintve.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 12:58:11

@Frick László Intézet: Rosszoldalit mondj, aki tehetsége okán van ott, ahol. Én Vargát és Lázárt már mondtam a másik posztban.

Frick László Intézet 2017.02.23. 13:05:19

@ripők: mint már említettem, a FIDESZ-ben a legpocsékabb a HR. Orbán csak magánál butábbaktól kér tanácsot. A FIDESZ-ben úgy van, mint a Szovjetúnió Lenini Szakaszában:
A toll kapál és a kapa ír. Olyan ember, aki ért a kommunikációhoz...
tudod te Ripők, milyen csúnya munkát lehetne végezni, ha szakember csinálná az agitpropot a FIDESZ-ben. Csak a friss példa: Politikaiprofi végigcsinálná a népszavauzást. Már eleve népszavaztatott volna. De most feltétlenül meg kéne csinálni a néposzavazást, mert nem menne el annyi ember az oilimpia ellen szavazni, mint amennyi aláírt.

Amúgy... memondom őszintén... nem szivesen irányítanám rá a jógyerekek geciverető csövét arra a tényleg csak pár árva tehetségesre a FIDESZ-kompániából.

Frick László Intézet 2017.02.23. 13:10:13

@ripők: Nem szoktam kálmánolgázni, ez is hamis vád, mint amikor a sorosgyurkázást vágjátok a fejemhez. Én KO-tól annyira nem vagyok oda... és még én is benyaltam nagyon csúnyán azt, hogy a Keresztény Szülők apjafaszát, azt a hülye kereszténydemokrata bácsit elintézte. Ünnepelte KO-t az egész jóoldal, mert senki nem nézte VÉGIG a videót. Ugyanis a legeslefgvégén akkorát koppan KO, hogy tényleg csak nagyot hallgatni tud. Ugyanis a hülyebácsi olyant csinál, amit fidesznyikek nem szoktak, azt mondja:
"Jül van, akkor visszavonom" KO kapkodja a levegőt: "Mit? Hogy?" A kereszténydemokrata bácsi elismeri , hogy veszített és visszavon.. KO-nak ez nem elég jó, neki hülyebácsi kéne, ő arra készült, hogy a vén makacs geci majd köti a kecskét ebként a karóhoz.

Ennyit írtam KO-ról régen és mégrégebben azért hibáztam, ahogy Scifferrel pofázott és annál is régebben azért, mert fdelkészületlenül állt neki Vonának, Vona viszont készüélt és jól kitalálta előre az Össztűz kérdéseit (benne a KO-ét) És nem kapcsolt KO akkor sem... nem képes rögtönözni... előfeltevésekkel ül neki a műsorának és basz basz és nagyon basz és ha közben a luk elmozdul, akkor: jól mellébasz.

Mint ahogy te is luftra futottál most velem csunyául.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 13:10:49

@Frick László Intézet: Ez egy elég vaskos orbánozás. Szóval szerinted is ő tehet arról, hogy miféle tehetségtelen talpnyalók kerültek döntési és kommunikációs posztokra.

Betonmandala 2017.02.23. 13:22:01

@ripők: Azét én a kettéosztást nem varrnám a nyakába. A kettéosztást nagyon is tudatosan, zseniálisan aljas módszerekkel hajtották végre, jóval azelőtt, hogy ez a blog beindult volna. A magyar rendszerváltás utáni poitika első tényelg professzionális karaktergyilkosságát Orbán ellen hajtották végre. Azleőtt csak olyan amatőr próbálkozások voltak, mint hogy Horngyuszibá pufajkában kirugdalta az ellenforradalmár fogait 1956-ban. Sokszorosan megbosszulták magukat ezek a történetek, és pont azoknak hoztak hasznot, akik ellen akarták használni.
Akettésoztást persze Orbán nyakába varrták. Valamelyik főokos így fogalmazta meg 2002 tavasza után: "Orbán bárdával vágta ketté az országot, és a kisebbik fele jutott neki".
Magyarország a demokratáknak, Hajrámagyarország a fideszes birkáknak, világosította fel az embereket Ágh Attila 2003 körül. Vannak a magyarok, meg hajrámagyarok - akkor ki is osztotta itt ketté az embereket?
A fidesz és különösen a szavazói nem tudták ezt jól kezelni.
Népharagot akartak, mait Orbán ellen lehet bevetni. Össze is jött. Azt felejtették el, amit a már kommün idején is láthattunk, hogy a nép indulatait könnyű felkorbácsolni, irányítani már nem annyira. Dudi szerint ezek az emberek a saját maguk által gerjesztett gyűlöletet maguk is komolyan vették - és ebbe buktak bele. Az biztos, hogy ha gyűlöletből harcolsz, csak veszíteni tudsz.
Ismertem pár helyi szoci nagykutyát, egyikőjük tanított is, én nem tapasztaltam rajtuk, hogy elvette volna az eszüket a gyűlölet. Inkább azt láttam, nincsenek hosszútávú hatalmi ambícióik, 2010 utánra meg főleg nem.
2006-ban még egymásnak adták a kilincset a milliárdosok a megyei pártszékházban, 2010 körül már senki nem jött.
De ez csak megyei szint, viszont keleti megye, ami ténylegesen is tudott volna mennyiségben szavazót szállítani.
Szóval a kéttsoztás után hagyták elrohadni a pártszervezetet és a szavaózóbázist.
A mai balodal gyengeségének nincsenek olyan okai, amik a fideszre lennének visszavezethetőek. Éppen ellenkezőleg, ilyen kormánynak sokkal erősebb ellenzékének kellene lennie, és lenne is, ha nem tennének megm indent az ellenék vezetői azért, hogyne erősödjenek.

Nem lehet eleget mutoagatni ezt a videót:
www.youtube.com/watch?v=miDbgf18gIY

Főleg a vége:egy kicsit szeressük egymást, ne csak utáljuk egymást.

És itt lepleződik le a nolimpia - ők arra játszanak, hogy utáljuk egymást, aztán csodálkoznak, hogy az utálat földjébe az utálat magvait vetve miféle utálatos dolokat terem a föld.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 13:48:58

@Betonmandala: Dudkó felosztásának emlegetésével csak a blog sajátos terminus technikusaira utaltam. Jók és Igazak vs rosszoldaliak.
Társadalmi, ideológiai törésvonalak mindig is voltak, az árokásás, a hazaárulózás, az ideológiai alapon történő gyűlölködés fújtatása viszont szerintem Orbánék tudatos taktikája volt a 98-as kormányciklus óta. Talán a napernyő méretű kokárdázással, a magyarság kisajátításával kezdődött legújabbkorban. És most ott tartunk már, hogy aki rosszat mond Trump Melániára, az egy akasztanivaló, göndörorrú, beszivárgó, liberrált féreg. :-(

Betonmandala 2017.02.23. 14:03:12

@ripők: nem akarod felülvizsgálni agondokodási mintáidat, így aztán ugyanazokat a köröket futnánk újra meg újra. Profi karaktergyilkos árokásó nemzetmegosztó gyűlöletkeltés az így néz ki:

www.youtube.com/watch?v=QXgDVClf74A

A fidesz gigakokárdás ripacsai kispályás kezdők voltak - nevetségesek és szánalmasak.

Betonmandala 2017.02.23. 14:08:02

@ripők: Méirt kell Trump Melánira rosszat mondani? Milyne felelős posztban van ő, mi az, amivel ő árt másoknak?
Őt csak azért kellene gyűlölni, mert Trump lánya, és minden, ami Trumphoz köthető, azt gyűlölni kell. Én nem akarok már gyűlölni senkit. Még a momentumot sem. Butaság és önellenható nomentumnak becézni őket.

Kunhalmi Ágnes tavalyi olimpiai gondolataihoz mit szólsz? Melyik a szimpatikusabb, a nolimpia vagy az, amit akkor mondott?
Hosszú átvon melyik hozzállás hozna több szavazót?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 14:13:47

@Betonmandala: a köteleslacizás egy kiragadott mondatot hazug módon szajkózott, ennyi. Ez karaktergyilkolás, mint a libázás, kurvaországozás stb. Ez politikusok és lakájaiknak a biznisze. Én arról beszéltem, ami a társadalomban ment végbe, barátok és családtagok között. Számunkra távoli és érdektelen dolgok is átpolitizálódtak. Trump, genderelmélet, szingliség, ruszkik, atomenergia, tökmindegy.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 14:23:27

@Betonmandala: Trump feleségét kurvázta valami amcsi újságíró egy magánbeszélgetésben meg egy twitben. Elhatárolódott tőle a mainstream munkaadója, ő visszavonta és bocsánatot kért. A magyar kommentelők meg bicskázták volna egymást irl.
Kunhalmiról nincs jó véleményem, szerintem butus, a videóban pedig egy betanult, felelősségteljes pózt vesz fel. Nekem a Nolimpia a szimpibb, mert sosem akartam olimpiát, majd talán 50 év múlva, ha állunk majd úgy, hogy belefér.

Betonmandala 2017.02.23. 14:49:19

@ripők: a mrérések szerint a köteles beszéd elferdítése a huszonhárommillió románozás hozott plusz 5%-ot. Én még emlékszem rá, amikor az MSZP pártszékházáraaz valami olyasmi volt kiiírva, amikor miépesek tüntettek előtte, hogy ne gyűlölködjetek, mert a gyűlölet rátok fog visszaszállni.
Ami igaz is - mindenkire visszaszállt a maga által gerjesztett gyűlölet.
Olimpia nem lesz, hurrá. Utáljuk, hogy lopja a pénzt a tolvajbanda. De mi az, amit lehet majd szeretni? Megyóék odatették a száznapos programot, a 600km auótpályát, meg ehhez hasonlókat.
A gyűlöletkampány mellett ott futott jóléti rendszerváltás programja - amit lehet demagogózni, lehet kritizálni, lehetett kádári tipusó osztogatásnak lefikázni, de legalább volt valami konkrét. ÉS az közel állt az akkori néplélekhez.
Pusztán a fekete kampánnyal nem lehetett volna nyerni 2002-ben sem.
A baloldal 2018-as vereségének okai nem a nép birkasága meg a habony-művek lesznek, hanem az ellenzék vezetői.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.02.23. 15:17:24

@Betonmandala: Szinte teljesen egyetértek, kivéve a negatív kampányt illető részt. Migráncsozással, brüsszelezéssel, sorosozással és elmútnyolcév, együttettéktönkrével a választó kiválóan megszólítható és a hatalom megszerezhető és valszeg megtartható. A jóknak és igazaknak néhány nagy matulistafikaista portál maradt, szemben Alaptörvénnyel, OVB-vel, főügyésszel, haddnemondjam. Az ellenzék megosztott, lejáratódott, szerencselovagok és leszerepelt régiek gyülekezete. Nemhogy nem fejlettokosak meg csendesamerikánusok által tolt netokraták, hanem egy nyomorult csődtömeg. És Dudkó milyen büszke, hogy talál rajtuk fogást... A szarkasztikusan rosszoldalnak nevezettek geciségét meg a blogmottója miatt nem írhatja meg. Hátbazz.

Frick László Intézet 2017.02.23. 15:44:40

@ripők: Az egfyik, amire figyelmeztetnem kell, mert állandóan elfelejted -és egyébként jó sokan mások is:
Fábry Sándor példája. Van 1, egyetlen egy (most megtartom a terminust) jobboldali humoros ember -de ő se legyen. Most ne menjünk bele a vitába, milyen Fábry humora, nem rossz. Főleg ahhoz képest nem, hogy a magyar hgumor gerlóczymártonai mennyire könnyen, egy kis stréber megfelelőpolitikaihozzállással (orbánbasztatrás, fideszgeciztés, aktuálprop nyomása) alkalmasak lesznek.

Ez a blopg kevés, 1, de még ez se legyen. Ne legyen saemmilyen másvélemény. Amit a magyar, önképe szerint liberális orgánumban mutattam nektek, hogy még mellékes kulturális kérdésekben is Eszterre kell lépni. SZily bepróbálkozik másvéleménnyel, egyből leordéjják, hogy FIDESZnyik.

Frick László Intézet 2017.02.23. 15:54:28

@ripők: A motívumok mindig alacsonyabban vannak.
Ismétlem: A magyar történelemben egy figurára így, mint Orbánra, ennyi szart, gecit, fost és húgyot nem okádtak. Még Horthyra vagy Rákosira se. Még Kádárra se.

Az egész ahhoz hasonlatos, amikor az óvodába rászálnak a Ragyásék Tóbiására, a nyálfolyós hülyére: senki nem érzi a kevesebbet többnek. Senki nem tart mértéket és a fokozottat is fokozzák.

Orbán alaptörténete azzal kezdődött, hogy azon kívül, hogy hányéves, és mert tűúl fiatal, tehát ahogy a kamaszok, kissé mesterkélten lemélyített hanggal és hogy mert pofázni, amikor itt nagyfiúk is vannak.

Óvodai történet, az elmart cigány takony kezd új barátokat keresni. Ennek örült az MSZP, hiszen 1990-92 köüzött az MSZP csőreit a liberálisokon kívül senki se baszta. Csak a liberálisokat akarták kinyírni -túl okosak voltak nekik. A többit kiröhögték. Tehát az MSZP akkoron joggal dörgölte politikaiprofi tenyereit össze, mennek már széjjelfelé, tendál mnár a kis mitugrász cigány (a cigányozáűs egészen Horn belső köreiben is ment!) vifdéki takony!

Orbán eleinte csak retorikailag igazodott a ... pthruuuu... beh nehéz leírniom, alig fogja a billentyűzetem... "jobboldalhoz" szerintem taktikailag közeledett. Ezt bizonyítja az is, hogy 1998. után sutyiban , miközben a politikus szájukkal azt kommunikáltáűk, amit ilyenkor politikusnak kommunikálnia kell, aközben a sok kiskezükkel szorgosan folytatták Bokros liberális reformját... jóvannnaaa, túúúúdom, hogy a lakosságnak szánt Dr Agy-alapi látványcsomagot levették, minek idegeskeggyen a nép.

És még mindig óvoda: A jógyerekek Ragyás Tóbika agyát azért basszák, hogy gurújjon be, idegesedjen be és halmozzon hiobát hibára és akkor mégjobban nekiesnek és méginkább nyírják.

Frick László Intézet 2017.02.23. 16:12:59

@ripők: Ez a szokásos hibátok. Ezért lehetetlen veletek, barátaim e blogban, politikai vitakört tartani.
Politikáról vitatkozunk, erre nagyongyorsan elősorolsz politikaikommunikációs rizsákat. Hogy méléé, hogy mer sorosozni,m brüsszelesezni meg migránsosozni.
Úgy mer, ahogy most te is, miközben politikáról beszélnénk, polkom sávvval jösz.
Ez kb akkora hiba, mintha termékmarketingről való vitában, hová pozicionálta a V.A.G. a Skodát, egyszercsak tévéreklámokból kezdenél idézni, hogy mi az, hogy Das Auto.

Most akkor vagy a tényleges termékrőlk vitázunk vagy a reklámról.

Egyébként én azért kíváncsi lennék így, hoggy a Jó és Bezzeg Ausztria migráns-hozzállásáása és politikája ilyentén[i juppunéni] változott, hogy mégiss, kinek mi a fasz jobbelképzelése lett volna. Szeretnék látni pár modellezést arra, hogy ha nem így, ahogy Orbán, hanem másképpen, éspedig, akor az jó lett volna (Egyáltalán: orbánnak szabadna e bármit jól is csinálni?)

Soha ne feledjük, soha-soha ne, hogy egy augusztusi délután Angela Merkel politikaikommunikációs tanácsadói teamjében valaki fejéből kipattant a végzetes ötlet, miszerint Szírában háború van és... legalább ezek a szírek olyan világosbőrűek, szonte eeurópaiasan néznek ki, affélék, mint a törökök, akik milyen szorgalmasnak váltak be deutschtürkként, hát... Mondjon ki egy olyant a kancellárasszony, hogy jó, de a szíreket beengedjük mert ott háború van.
Azaz: a politiikai KOMMUNIKÁCIÓval belemaszatoltak a POLITIKÁ-ba. Nagyjából szerintem még a TEAM-en belül pár óra alatt kibukott, hogy súlyosan elbaszták.
És it csináltak merkelék egy jellegzetesen orbánalakú súlyos hibát: "Akkor már ne legyen viszakozz, verjük végig. Valahogy kiszofisztikáljuk. Majd lecsendesedik, pár nap műlva senki nem figyel (ebben a pillanatban már 2 millióval nőtt meg Szíria lakossága :D )

De bizony figyeltek és minden migráns ebbe kapaszkodott.

Egyszerűbb lett volna beismerni a tévedést -de nem. Egy egészt Kimagyarázógyáérat alapítrottak erre tévedésre és csak növelték a bajt a tódozga fódozgatással.

Ilyen ötlet volt a menekültek elosztása. Hát hogy a kurzív életbe' ki az az eszement, világtól elrugaszkodott illiberális barom hitte egy pillanatig, hogy a migránsok azért küzdötték fel magukat a picsatársadalmakba, hogy onnan a lepukkant, ingyenélésre kevésbé alkalmas , számzukra nemkívánatos másodosztályúő EU államokba paterolják őket. Hát ha a migráns Spanyolországba akart vóna menni, odamegy, aztán jól megtudja, hogfy mehet is tovább. Mert nincs ingyenélet egy olyan országban, ahol 27 %-a a dógozónak munkanélkülin van, mikö9zben ötmillió vendégmuznkáss meg gürizik...

Szerintem feleslegesen irkálok itt neked Ripök, mert én szokatlanokat írok, ezeket, amiket ideírpk, nem találod polkomm rizsákban seholsem, te viszont engem polkomm rizsákkal fizetssz ki.
Rezsőúcsoki Szuilárdék sorosgyurkázása az nagyonnemegyenlő azzal, amit én a csöndesamerikanizmusról mondok. Más kérdés, hogy mint senkiházi köcsög blogger könnyen ugatok, míg azért politikai nyilvánosság előtt nem árt... ö... cizellálni a véleményt és kendőzni.

És hagy forduljak rá még egyszer a vesszőparipáim ménesével a kedvenc mezőmre:

Az újságíró engedhetné meg magának a szabad, független beszédet. Iléyent lehet is Amerikában. Az USÁ-ban, lásd Oliver Stone és más liberálisok tevékenységét. Csak nálunk nem szabad a "liberálisnak" semmi mást tennie, mint tövig benyalni az USÁ-nak. Az USa külpoljának is.
Ez több, mint nonszensz, hogy egy tank benzin-nyi távolságra Oroszországtól egy oroszoktól egykor megszállt országban, ahol páran tudnak is oroszoul, milliók olvastak orosz írókat (magyarulÖ láttak szovjet és orosz filmeket.. tehát egy ilyen országban is szóról szóra azt az avas ócska ruszkiellenes uszítást kell nyomatni, mint Ohio-ban a haazai történelmnen kívül sose semmilyen történelmet nem tanult tömegembernek

Mondj már erre Ripők valami, kérlek.

Miért nem tudnak leszokni a sajtómunkásaink a politikacsinálásról. Miért kell Eszterre lépni minden nap. A rétesért, hogy este legyen?

Egyetlen egy magyar sajtóorgánumot nem tudsz mutatni, ami ne politikaikommunikációs rizsákat szórna tájékoztatás helyett.

Steinmann a grófnő 2017.02.23. 20:49:21

@Frick László Intézet: csak az a probléma,hogy te úgy akarsz nekünk politikai vitakört tartani, hogy a ...nem is tudom, minek nevezzem magunkat? ellenzékieknek? szóval, ha egy ellenzéki véleményű szól itt hozzá, mint Hanni, vagy Ripők vagy én, akkor rögtön teljes erővel fejbebaszod a palacsintasütővel, mint Vitéz János a vásári komédiában.
Megbeszélni itt dolgokat? Politizálni? Hogy lehetne, mikor előítéletes vagy, jóoldalizol, fúdefejlettgondolkozózol, fejlettbudapestizel, stb, soroljam még?

Nálad eleve nem lehet annak igaza, aki budapesti és nem orbánra szavaz. Sőt, nem csak igaza nem lehet, hanem meg sem hallgatsz, végig sem olvasod, és a fáradtságot sem veszed, hogy arra válaszolj, amit mondok, dobálod a paneleket, mint jóoldali- rosszoldali, pollkommrizsa (holott te rendszeresen azon pörögsz, mit ír a négynégynégy) és ütöd a fejünket a palacsinta sütővel.
Ja, és szőrsapós néni vagy, mert úgyis Orbánra szavazol, akármi van. Mondjuk, kibukna egy ügynökakta, te azt is megbocsátanád neki.

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 17:01:07

No! Jars néköm a Okosmobilomra, Mint "HÎR" - Ami, valljuk be, kisebb tùrzás -
De most leigazoltalak rája.
Setét altáyi agyammal a Feketegyuri témát ért s azval eggyet érzek. Deeeee: Appel György szerinzef csúcs "értelmiségi" tanulaglan SEGÉUNKÀSBÓL lett nudeo-bolsi,névfőskolás intermáciként a zasszimilácoós törekvést MINDEN zsidó komvsi rsetében. érteelensé

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 17:24:09

@Fegyver Neki! Csertán: lénxeg : Bandi zsidó, néhsi :-). :-) Népszabi külpol ujságrontó
ACZél, de Appel relatíve rotka zsidó segéddrő viszont n dzsentroid ACÉL írásmódú névhamisító vót.
Juteszembe, Glatter Miklós nagy magyat költő írói àlneve RadnóCZI volt, beadott névmagyarosítási kérelme (id
Antall dr. hatásköre a BM-ben) több mint másfél évig feküft el, és Gyarmati Fanni nej csak a költö halála után vette kézhez a "RadNÓTI" nevet engedő közig. határozatot......Példátlan módpn az officiàlis Glatter nèv helxett a halàl utáni aktust posthumus használják a Radnóti nevet!

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 17:38:21

@ripők: Fekete G,örgy az. MDF alapító tagjs, míg Antall és Bpross későn jövők. Az MDF erősen nacionaliszs szárnya adekvát fideszes. Ld
Wittner és tsai. Antall idején ll. Vh-s tábornokok és Ludovikás főtiszzek is képviselők voltak. Ma dr
Kövér és Lezsák-Semjén táborával egyenlő.

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 17:54:59

@ripők: ADudibácsi ú.m. Frick Institut is nem fügétlen: NŐS !!!

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:05:59

@Frick László Intézet: Én most az ELTE szervezés alatt ("álló"...???!) mensiző. Gender
tanszékére "veretem".....Ld.
Index mai cikke: a "nő" társadalmi SEXUSokról ír, ami nincs, - TERMÉSZETI nemiség van!!!

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:11:22

@Frick László Intézet: Fritz, te egy filosémi, filosemmi szocdem vagy, Baszkikám"!! És krypto-fideszes! :-)

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:22:01

@Steinmann a grófnő: Áh, NEM "ellenzékiek" vattok, de magyarságellenes, anarchista vallástalan zsidók, hosszabb kifejtéseim own name alatt a Szombat.org Mazsihisz - ortodox ojvékolása körében.

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:35:29

@Frick László Intézet: Hja, itt csak Mihály a Kertész, akivel nem volt odaológiai konflis, Kasza Blanka című népszínműve a Vigyázó Fivérek átall szinte egész Turániában hírös. De mán Emmerich Kertész egészségesen gotomba antimagyar dógolat büfizett. Aztán MEGTÉRT, keresztényien fogadtuk
Ákos von Alzheimer meg izé.

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:46:03

@ripők: Hámán Oleg mián 31 műszaki alkalmazott lépett ki a Símacska tv-től!

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 18:53:51

@Betonmandala: Ágh atilla beridég elleni bűnöző. Sztlinista.

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 19:01:49

@Fegyver Neki! Csertán: emberiség. Elleni.
Mobilról kommentolni szemüvélyben is Vak Farkassággal jár.
A FARKas. minősítéshez ragadzkodom! Göndörök"!!!!!!

Fegyver Neki! Csertán 2017.02.24. 19:05:11

@Betonmandala: Maj' münk kettêbe hasajtunk, Eb Az Urad!

Steinmann a grófnő 2017.02.24. 20:56:46

@Fegyver Neki! Csertán: te Pali, ezeket tescos szemüvegben nyomkostad be az okostelefonba? :D
süti beállítások módosítása