Hogy ne kelljen a diploma után már semmit újat se tanulniuk, a  régi atlaszt és tankönyveket követelik vissza, aláírásgyűjtés indult. Aláírást gyűjtők= mind a történelemtanárok egytől egyig. A maiMagyarországon ha kéttucat ember vagy magát valamilyen képviseletnek kiadó csoport nekem cuki az én politikai ízlésemnek megfelel, akkor ők mind az összességet képviselik.

Naná, egy olyan országban, ahol 60000 ember Egymillióan voltak...

Egy olyan országban, aminek a lakói 1945-ben 30millióan voltak. (Rákosi Mátyás polihisztor politikus künikósz megjegyzése szerint...)

Történelmi háttér: A rencervátás-sal a történelemtankönyvek és atlaszok felibe-harmadába sem újultak meg. Belemaszatoltak a régi, Kádár-korabeli tankönyvekbe egy kis inverz Ötvenhat-ot, valamit a kommunizmus bűneiről. De pl a Horthy-korszakot szinte egy-az-egyben úgy tárgyalják, ahogy azt a kommunista propaganda a II. vh után meghamisította. Alig esik szó a Harmadikutasokról és úgy tűnhet, hogy a kommunisták voltak a munkásosztály vezető ereje, holott a szociáldemokraták. Sem a Rákosi korszak Ötvenhat-ba vezető lényegeit, sem a Kádár rendszer tipikus aljasságait nem taglalják a "történelemtanárok által most visszakövetelt" tankönyvek.

 

Történelematlasz? - a történelematlasz segíti át a történelmet diploma óta nem tanuló, a történelmet unalmasan tanító átlag történelemtanár átlag tanulóját a 2-es érdemjegyre föl!!44!!4!!! A történelematlasz arra való, hogy dogaíráskor meg érettségin a gyerek összepuskázza valahogy a 2-est.

 

Tekintsük át a történelmi korszakokat, amiket a tanulni lusta történelemtanárok által visszakövetelt régi tankönyvekben (ezek megrendeléséért Ilonka bácsi és Sanyinéni tankönyvfelelős tanárok  jutalékot kaptak a posztszocialistán korruptív maszek kiadóktól) mókszista hamisítványokba kövültek:

A Székely Dósa Gyürgy -féle zsír-gazdagparaszt dúló-fosztogató mészárló lázadás a nincstelen bocskorosnemesség és a sikkasztó tolvaj haramia főbb nemesség ellen 1514.

Végig az egész Törökmagyarország kora, 1526, 1542 ésígytovább...

A II. Rákóczi ferenc féle földtől elrugaszkodott, ábrándosan liberális korát megelőző és anarchista fosztogató garázda rablófosztagó (röviden) rákócizásokba fulladó lázadás 1703-1711.

1848-49.

A Kiegyezés és az Aranykor

1919.

A Horthy korszak. A Vészkorszak.

A Felszaba Dúlás. Elvileg ugye a mai kor kommunistaellenes lenne, de érdekes módon a kommunisták legnagyobb 1945-ös és Koalíciós Időszak alatti bűneiről kizárólag a mókszista hamisítványokat tanítják a Tíítakozó Aláírástgyűjtő Tőőőténelem "tanárok" is.

A Rákosi korszak kritikája egy kis aktuálpolitikás kommunistafikázáson kívül 1:1-ben a kádárista mókszista hamisítvány.

A Kádári Konszolidációról könyvbefoglaltak: mókszista hamisítványok.

A Legvidámabb Barakk: mókszista hamisítvány

Történelmi nagyságaink alakjaink és szőőőnyetegg-jeink, akikről még prae- meg posztmókszista hamisítványokat is töretlenül tanítanak a diploma után már soha semmit sem tanuló történelemtanárok:

Székely Dósa Gyürgy,, Janko Zapolje, Werbőczy István, Báthory István, Nicola Subic Zrinski, Helena Zrinski , II. Rákóczi Ferenc, Mária Terézia von Haus Aus Habsburg , Kossuth Lajos, Széchenyi István, Gróf Tisza Pista, Kun Béla, Rákosi Mátyás és az MKP, Rákosi, Gerő, Révai, Rajk és a Koalíciós Évek, Rákosi és a róla elnevezett korszak, Kádár János a II. vh előtt, alatt. Kádár János 1945-1956, Kádár János 1956-ban, Kádár János 1956. után, Aczél György, az un "reformkommunisták" 1979-1989, A Németh-kormány és tettei, Horn Gyula, Dr Antall József amatőr műkedvelő és kontár politikus, az MSZP egész története, Horn Szakértői kormánya, a Két Liberális Párt korai története 1988-1998, Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc, Az ŐSzödi Beszéd , Bajnai Gordon

A tiltakozó történelemtanároknak egy fingja nincsen ki volt a képen látható ember és mi volt a jelentősége a milyen mozgalomban.

ezzel nem azt állítom, hogy az Orbán Rezsim államitankönyvei annyival jobbak lennének, mint a régiek. Csupán arra mutatok rá, jelentörténelmünkben a sajtómunkásság ugyanolyan aljas politikai szolgálatban uszít és kompilál, hallgat el részleteket és projektál hazugságokat, mint Kádár, mint Rákosi vagy mint Horthy alatt is.

 

Tankönyvek? -Játékos feladat azon olvasóimnak, akiknek van iskolás gyermeke avagy nemrég végzett. Tessék megnézni a használt tankönyveket: A tankönyvek bő harmadát a gyerekek nem használták. Azokat a tankönyveket sem amit az indexiánusok szerint MINDEN vagyis az ÖSSZES történelemtanár most az "állami tankönyvek" helyett VISSZAKÖVETEL. Ismétlem: legkevesebb a harmada tankönyvet, munkáltató tankönyvet munkafüzetet a tanév végén szűzen dobják az akárhová, a Jó és Igaz Fejlettek nyilván a recycklingbe -tehát az imígyen feldobott játékomban részt sem tudnak venni, meg a tankönyvpocsékló tanárok sem bukhatnak le.

 

lábjegyzet: Bezzeg Németországban és a Bezzeg Fejlett Aéjraópa sokországában a gyerekek csak használatra kapják az állami tulajdonú tankönyvet és év végén szépen-épen vissza kell adni azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9412114773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.10. 08:25:14

Alcsútról származó politikusnak elvi okokból nincs helye az index történelemtanárainak tananyagában.

Frick László Intézet 2017.01.10. 08:44:47

@nagyjoco: Ezt még Kőcsögg Dúdkó korszakában kitárgyaltuk: A kortárs irodalmat (azaz kb a múlt század 70-es éveitől) is rábízzák a tanárokra... akik egyrészt nagyjából még mindig az 1990 előtti irodalomtörténetet tanulják az egyetemen, másrészt a diploma után egy vakkantást nem tanulnak.

Még írok a bejegyzéshez azt is olvasd el.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2017.01.10. 16:30:12

szerinted biztos a soros pénzelte 444-et szajkóznám (bármit is írnék), úgyhogy ezen kívül nincs mit mondanom neked:

ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna

de így megint csak sikerült ostoba, vonalas, elfogult, elvakult birkát csinálni magadból

(disclmr.: akadnak a szűkebb és tágabb családban tanításban, és akadnak tankönykiadásban érdekelt személyek is, vagyis meglehetősen - és sajnálatosan - közelről látom a dolgok menetét...)

Frick László Intézet 2017.01.11. 07:28:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én nem hiszek Sorosban és a sorosgyurkázókat kiröhögöm. AZonban a "Pana botrány" pompásan szemlélteti a szelektívténykezelés csöndesamerikánus vonásait.
Kicsit bonyolultabb úgy fogalmazni,, hogy a 444-et az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzeiből finanszírozzák.
Amúgy nem a csöndesamerikaiak a felelősek azért, mert a 444.hu stréber amerikaiseggnyaló. Ez egy téves magyar beidegződés és túlbuzgó félreértelmezés. Kb, mint a titkárnő, aki gondolkodás nélkül nekiáll leszopni a féneket, mert ehhez van hozzászokva.
Az Amerikaidemokrácia egyik Maradék Értéke az a szabadság, amit egyébként az amerikaiaknak dolgozó csöndesamerikánus orgánumot is megilleti. Valószínűleg a csöndesamerikaiak annyira nem tudnak magyarul és a kapcsolatitőkés közvetítő jóemberek meg annyira jólelkűek a 444-nel, hogy nem árulják el, mennyire túlzásba viszik az amerikaiseggnyalást.

A Trump/Clinton ügy mutatja, mennyire ócska a 444.hu. ha nem stréber csicska lennének, akkor ők is látnák azt, amit minden maradék amerikabuzi amerikailiberális is, hogy a botrány nem pusztán Trump, hanem úgy együtt, hogy Trump vagy Clinton között lehetett választani.
A botrány nem Trump,, hanem az hogy Underwood nem mesefigura. Hanem létezik és neki mindegy, ki a picsája éppen az elnök.

Amit a Vitray-képben 100 éve megmutattam.
"Ugyan, vidd már föl a diszpót a nem tudom ki éppen az elnök,, annak és írasd alá. Vitray nagyobb góré (volt akkor) mint az aktuális tévéelnök. Sőt, még Rózsagyuri is.
Az a botrány, hogy az USA valóságos belső titkos adminisztrációja ilyen.
De erről a 444-en nem olvashatsz.

lábjegyzet. Soros a múlt és inkább egy technikát fémjelez, hogyan szedhetnek ki támogatópénzeket jelentős adómegkerülőktől az adófizetők pénzét kiegészíteni "alapítványi támogatásokkal"

És erre nehogy nekem az avas tromffal gyere a múlt század 80-as éveiben élő Orbán Viktor fiatal liberális támogatásáról :D

Frick László Intézet 2017.01.11. 07:29:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha ennyire családiélményeid vannak, akkor TUDNOD kell, hogy mennyire korrupt volt a régebbi rendszer is, a tankönyvfelelős tanárok lefizetésével és megvásárlásaival.

Frick László Intézet 2017.01.11. 07:30:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én vagyok vonalas birka, de te nem veszed észre, hogy aláírást gyűjtő történelemtanárok EGYENLŐ MNDENTÖRTÉNELEMTANÁROKÖSSZESEN

Frick László Intézet 2017.01.11. 07:31:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És azt sem veszed észre, hogy én nem alternatív képet adok, hanem kiegészítem a képet, nem
VAGY
hanem ÉS
Nem eltörlöm
hanem megmutatok egy olyan részletet, amit nem akarnátok látni
süti beállítások módosítása