tétel: A picsatársadalomban a főzőműsorok elszaporodásával arányosan egyre kevesebben főznek.  És a kertépítő műsorok elúrhodása mellett a kertes házak piaci áremelkedése a lakásoké alatt marad jócskán.

A nőiszolidaritás afféle, mint a magyar szájjalliberális geciújságíróknál a véleményszabadság. Ha ÁLTALÁNOSAN azaz nemkonkrét esetekben, akkor körömszakadtáig egyébként pedig squirting, milking, cum filled and blasted. Ha például a kommentsávban egy bedemárton alakúan "provokatív" kijelentést…

Ma már nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása. infonáci alaptétel A sportteljesítmények úgy jó negyedszázada haladták felül [-> fejűlhaladták] az emberi teljesítőképesség felsőhatárait. Azóta doppingolással érhetnek el a sportolók újabb rekordokat. A doppingolásnak…

Síkbolygón, hol a picsamédia vezérlete picsatársadalom tenyész, lehetetlen beszélni bármiről, ami több kettőnél. A picsanetokrácia elvileg demokratikus berendezkedésű lenne. Kétféle politikai pártot különböztethetünk meg:

Az egyik picsapártunk, egy minden kiterjedést nélkülöző, társadalmi bázis nélküli médiacsinálmány vélt vagy valóban is liberális személyiségekkel floodolna magának követőket. Az egyik plakátjukra Barack Obamát is rákopipasztázták:

süti beállítások módosítása