Akkor én most megmondom, barátom, mit gondolj

Ideje lenne egy Liberális Kommentstratégiának, hogy mindenki tudja, mi a Jó és mi a Rossz Hír, és melyikre hogy reagál a Jó és Igaz Magyar.

ÜGYELETES CÍMLAPTÜNDÉR Te Gergő, má megin robbantottak Isztambulba'!

FŐSZERKESZTŐ Jó van, akkor írjad a főcímbe, hogy Erdogán bebetonozta magát és akkor mindenkinek az a rohatt cigány fog beugrani!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1312041907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.12. 09:44:19

Business as usual.
Ebből is látszik, hogy jobb stricinek lenni, mint főszerkesztőnek. A strici beosztottjai önállóan képesek dolgozni.

Frick László Intézet 2016.12.13. 07:29:55

A slapaj még másban is hasonlít a kurvákhoz, pl a féneket minden ódium nélkül bármikor leszopja és a ének a hosszúhaját a beosztottnak az alkarjára felcsavarván veri a beosztott ejit a falba, a ének akkor is jó. Sőt, még a fénekasszonyt is kinyalja csupán azért, mert a fének tagja abban jár. Lásd Uj Péter eseteit a régi, az index és az új, a 444 szerkikéjében

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.12.13. 22:54:23

Kálmán Olga szörnyűlködik, hogy mit éreznek szegény muszlimok, ha megtudják, hogy Ásotthalmon megtiltották a mecsetépítést. Olga, bazdmeg, a svájciak az egész ország területén népszavazás révén tiltották meg! Nem igaz, hogy milyen sötét ez a nő.

www.youtube.com/watch?v=4WhtPhOXZZo

2016.12.16. 14:59:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: De szép az, amikor a kurva bizonyítja a másik kurváról, hogy kurva. Ja nem.

Szopjadnyeljed a 444-et.

Frick László Intézet 2016.12.23. 08:44:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Az oroszok képeztek ki "Asszad ellenes ellenzéki erőket" köztük az ISIS-nek dógozó gerillacsapatokat -ugye? Az oroszok etették be a világgal azt, hogy Szíriában diktatúra van és diktátor. Bezzeg a Szaúdi-Arábiában, ott minden okés mert az az USA szövetségese.
Aleppoban az oroszok miatt ásták be magukat az "Aszad ellenes felkelők" az oroszok miatt használták Aleppo megszállói élőpajzsnak a civillakosságot, az oroszok tartották maguk körül védőpajzsként a civil lakosságot. Ha jól emlékszem, ugyanez az amerikaiseggnyaló propaganda, aminek pénzért kurvája a 444.hu, akkor, amikor a palesztin gerillák lakóépületek között csinálták ugyanazt amit Aleppo megszállói, akkor a palesztinek gecik voltak.

Ez, hogy Aleppo-t a ruszkik nyakába varrják, minden idők egyik leggecibben aljas USA propagandája

Az oroszellenesség nettó amerikaiseggnyalás.

Kurvák!/Yossarian/

2016.12.24. 08:15:34

@Frick László Intézet: Üdv Dudi!

Sok pihenést, kevés kalóriát az ünnepekre.
Írtam neked, olvasd!
süti beállítások módosítása