"Orbán Viktor azt csinál az országgal, amit akar."

/Iványi Gábor/

A döntéselőkészítői demokrácia a maiamerikai demokrácia. Van ugyebár a demokratikus rutin, az alkotmány, a népakarat, a csillagossávoslobogó Isten, Haza, Család, a nemzetikeresztény szemlélet és életmód, a kardigános, rakottszoknyás, skótkockás-zoknis fiúcipős lányok és a szent, a szent, a szent demokrácia.

 A döntéselőkészítők előkészítik a döntést, a formálisdemokrácia bábjai, a képviselők, a szenátorok, a választottisztségviselők meg a többiek a felszínen pedig megszavazzák és végrehajtják azt, amit a döntéselőkészítők odakészítettek nekik.

Magyarországon mindenütt kicsiben, büdösben, gumicsizmaszagúan, nyomorultan, elmúltvalahányévezetten ugyanez megy. Frakciófegyelem, frakcióülés, frakcióvezető, vezérszónokok, szavazógép.

Mindezt srévizavi megmessik a véleménynácik. A véleményformálók. Ma már nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása.

Tekintsünk vissza a 2011-es évre. Eltolcsy eltolta, a magyar Jók és Igazak nekilendültek, minden nap verették a kormányra, Orbánra, Eltolcsyra. Már meg volt, mikorra, 2013-ra csődbeviszik ezek az országot, mindennek vége, ezeket meg kell buktatni. 2011-2012. fordulójára ezek lényegében meg is buktak. A HVG jógyerekei bedobták az info-t, amin már ki tudja,, mióta ültek és kotlottak, Snitt elnökúr plágiumügyét, az alkoholista bojóccköztársaságielnököt megbuktatták. De kinek a javára. Nem volt ugyanis kész politikai erő, senkinek se akaróziott learatni a Szellemi Élcsapat és a véleménynácik által oly szépen előkészített győzelmet. Gyurcsány Ferenc, a Magyar Jók és Igazak Üdve már egészen egyszerű szavakkal kénytelenkedett szólni 2012. január idusán, hogy hát ne, nincsen még kész Bajnai gazdasági programja. Nem lettek előrehozott választások 2012-ben.

Nem, drága lelkészúr, ó dehogy! Orbán nem azt csinál az országgal amit akar, hanem addig tesz és akar, amíg azt a véleménynácik és a döntéselőkészítődemokrácia vonal alatti, láthatatlan szférában frank underwood-oskodó jóemberei jónak látják. Az információk megvannak, már csak szándék kell hozzá és Orbánékat egy fél délelőtt saját dugájukba döntik.

Orbán nem azért van hatalmon, mert ő ezt annyira akarja, hanem azért van hatalomban, mert az Egyesült Államok döntéselőkészítői demokratikus szférájában és A Szolgálatoknál ezt így látják jónak. A véleménynáciknak nem Merkel VAGY Orbán kell,, nem Orbán vagy Zsünker, nem Schulz vagy Zsünker,, hanem ez mind. Együtt és egymás ellenében. Nekik az annálrosszabb a minéljobb és ehhez kell nekik Orbán, de az is kell, hogy a Magyar Nép Jófele, a magyar Jók és Igazak szenvedjenek.

A magyar véleménynácik szivesen verik a nyálukat arra, hogy az Orbán kormány a saját agitpropjára közpénzeket költ. Az én szavammal: pocsékol, ver el és pazarol. Ugyanis az orbánmédia pocsékmédia , az orbánmédia közepes vagy gyöngeképességű slapajok kontármunkája , és ha én akkoranagy szakmai májer lennék, mint a magyar véleménynácik, lesülne a bőr arról a bakancstalpvastagságú nagypofámról, hogy kontármédián, ami szakmailag a nyomomba se ér, ennyit rinyálok.

A magyar véleménynácik is közpénzből tevékenykednek, csak nem magyar közpénzből, hanem az Amerikai Szent Adófizetők pénzén, vagy olyan pénzeken, amiket A Szolgálatoktól szorongattatott mogyoróikat féltve un. "vállalkozók" mentenek el az Amerikai Adófizetők és az USA költségvetése elől mindenféle hazug álságban, pl a véleményszabadságra meg a nyitott társadalomra hivallgva.

A döntéselőkészítői demokrácia a redves gennyes kaszáját is beletörli a Nyitott Társadalom zászlajába. Olyan ívben szarik a mai döntéselőkészítői demokrácia a nyitott társadalomra, hogy azt a Trump/Clinton botrányválasztás skandallumain pompásan lehet szemléltetni. A véleménynácik pedig szolgamód beállnak a csukott társadalom hülyítésébe, etetik az embereket azzal, hogy Trump csak a szörnyeteg és Hillary a jó választás.

Egy nyitott és demokratikus társadalom el se juthatott volna odáig, hogy a demokráciája jelképéül egy beképzelt fasz és egy hataloméhes megveszekedett picsa közül "válasszon". CSak véleménynácik képesek olyan ívben szarni a nyitott társadalomra meg a véleményszabadságra, hogy beállnak a döntéselőkészítői demokrácia ellenőrizhetetlen, névtelen, megfoghatatlan és demokratikus eszközökkel picsánrúghatatlan frank underwoodjainak zoe barnes-oskodni.

Rosszul tudja a prédikátor úr: Orbán Viktor azt csinál Magyarországgal, ami az USA döntéselőkészítőidemokratikus szférája szerint jó nekik. És addig teheti, amíg a véleménynácik és az USA szolgálatai jónak látják. Természetesen a magyar bétollnok pincsikutyáik is tudják ezt és jókat is röhögnek azokon az ostoba embereken, akiket ilyesmikkel hirigelnek, mint Iványi lelkészúr mai bőőőcsessége. A magyar véleménynácik szerint a mai amerikaidemokrácia  mindenidők minden demokráciáinak a netovábbja. Ha pedig az USÁ-ban dúló informális, de nagyon is befolyásolhatatlan, ellenőrizhetetlen és kérlelhetetlen döntéselőkészítői demokrácia a netovább, akkor a silány magyar kopérozása se lehet annyira rossz. Főleg úgy, hogy a magyar véleménynácik addig kapják az USA szolgálatain keresztül a dollár apanázsaikat, amig meg tudják etetni azt, hogy a társadalmunk "csukott" és diktatúrát szenved. Tehát így maguk a magyar véleménynácik sem igazán érdekeltek Orbán és a rendszere picsánrúgásában, hiszen addig fizetik őket, amíg ezek vannak és addig etetik a népet a bullshittel, amig ez személyesen is megéri nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1812006272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.29. 07:25:55

Ez a helyzet mindenkinek jó. Az orbángyülőlő gyűlölhet, a gecimédia gecizhet, Orbán kormányozhat, az USA szart keverhet. Megvalósítottuk a világok legjobbikát.

Frick László Intézet 2016.11.29. 10:29:09

@nagyjoco: Látszólag nemidetartozó magánélményemről beszélek most neked, de ha figyelmesen értelmezed, rájössz, miről szól.
Kereskedelmitevékenység, adokveszek közepette elég sokat telefonálok úgy hogy hol eladó hol vásárló (is) vagyok. Friss élményem debreceniekkel, viszont-bemutatkoznak a telefonba, a budapesti eladó-vásárló SOHA nem mutatkozik be, az a jellegzetes havashenrikes hanghordozása a budapestinek, csak a cigányok meg a budapestiek néznek rögtön az elejétől kezdve folyamatosan hülyének, néha már bohóckodom pl a miavége kérdésre, teljesen nyálfolyós hülyét tettetek, de a cigány/budapesti nem kapcsol, annyira önhitt abban, hogy most jól átverheti a parasztot. Felhívom a hirdetőt, bemutatkozom,, nem mutatkozik be viszont, semmi nem igaz, nem azt hirdeti ami a képen van éspersze nem annyiért vagy cigány vagy pesti vagy a legszebb, amikor a kettő együttállása. Természetesen a budapesti vagy a cigány keze letörne, ha telefonálna, már hozzá vagyok szokva minden szituációban, hogy nekem kell telefonálni. A debreceni aszongya, ő nem csörget meg visszahívásért, hogy gondolom,, ő nem olyan faszari.

Vagyis az nekem a bajom a Fényesbudapesti Jók és Igazakkal, hogy mindent fáradság munka és verejték nélkül akarnak és semmi nem rendíti ki őket abból a hitből, hogy ők mindig csakis kizárólag a fasz boldogabbikvégén vannak. A politikában ugyanezt csinálják. Tenni semmit csak fikázni. Csak a negatívkampány, a baszás, a gecizés, a kúratás, de semmi alternatívát nem mutat, csak a fika, a gyalázat.
süti beállítások módosítása