Iskolapéldáját mutatja " Koestler " indexiánus magyar jógyerek az íróasztalbanyőtt magyar értelmiseggnek. Ha ő szegényke nem tud vagy nem ért valamit, akkor az nem létezik vagy szar vagy érthetetlen. Lássuk csak:

KOESTLER "blogger" nyálasan buta nagyképű butáskodása: Akkor nézzük meg a történet másik, még értelmetlenebb szereplőjét. Ez pedig az M44-es autóút, amiről eddig azt hittem, hogy csak a legsötétebb álmaimban fog szerepelni, erre kiderül, hogy már meg is egyeztek róla. Nos és ez mégis hova vezet? Kecskemétről Békéscsabára. És miért? Nos, arra egy érvet sem tudok felhozni. És ha én nem tudok érvet, akkor nincs érv.A hivatalos indok az, hogy kössük össze Békéscsabát Budapesttel. Jó, de mégis, miért nem jó erre egy rendes országút? Békéscsaba lakossága 60 000 fő körül van, kétszer ekkora városok Nagy-Britanniában és Franciaországban is boldogan megvannak autóút nélkül MAJD ÉÉÉN BEZZEGELEK MAJD ÉN RÁNCIBÁLOK HAMISPÁRHUZAMOKAT ÉS IDIÓTAANALÓGIÁKAT!.

Ezért te kis tudatlan oktondipocok nyálas stréber!

A 44-es úton zajlik a román-EU-román kamionos transitforgalom zöme. Ez azt jelenti hogy a Kecskemét (iparvárosunk) Békéscsaba (magyar-román határ) közötti szakaszon, ami Magyarország tanyákban, méghozzá használatos, jóállagú tanyákról beszélünk gazdag részét szeli  keresztül, halad településeken (Öcsödön pl halálkanyarokkal) át elképesztően sűrű  kamionforgalom. Erre a tipikus magyar értelmisegg demagóg módon uszít azzal, hogy Békéscsabának 60000 lakosa van idézem még egyszer kétszer ekkora városok Nagy-Britanniában és Franciaországban is boldogan megvannak autóút nélkül . Azt kívánom a pénzért-kurvájának, hogy vasárnapi kamionstop után éjfélórán autózzon a 44-esn az M5-ösig a kaminok többtízkilométeres egymásseggibe' járó oszlopai között.

Amúgy a polkomm seggnyaló cikke aktuális palávert ver, a idesz lopcsalista korrupciót Ezen van mit ütniverni, az M! építését pl azért is állíttatták le, hogy Simicskának ne jusson pé'z ha már úgyse osztja vissza [-> gecigate] . Kérdésem. Mért nem elég egy ilyen indexiánus kis gecinek a jó főcél, mért kell még a saját butaságával tüntetően uszigálnia is önellenhatóan?

filename-1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr511973004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.19. 08:52:02

Ha jól értem, te most abból csináltál cikket, hogy milyen hülyeséget ír egy blogger :D

Frick László Intézet 2016.11.21. 05:54:14

@Lujza S.: Annyira blogger ő, mint Zoe Barnes volt. vagy amennyire bloggerek írják a mai megélhetési, profi cégszerű Kettős Mércét.

Tudod, hogy sunázom és mennyire Mautner Zsófiát, de hogy ő egy bloggerina lenne, amikor tanult profi újságíró...

2016.11.24. 12:57:31

"Igen, igen, valamikor én is okos embernek készültem. A prókátorság képezte törekvésemnek célját.

Apám mindig azt mondogatta nekem.

- Pompás egy mesterség! Az ember hazudik egy keveset, és kap érte sok pénzt.

Bárcsak hallgattam volna apámra, most nem kellene újságírónak lennem, ahol az ember, őszerinte éppen megfordítva, sokat hazudik, s kevés pénzt kap érte."

Miksázth Kűálmán, 1884

Frick László Intézet 2016.11.25. 07:38:50

@nagyjoco: Köszönöm ezt kiemelem mottónak.
süti beállítások módosítása