A minap még a sorosozásban a szalonzsidózás egy népszerű formájára mutattam rá. Azt hiszem ez a lárvája (régimagyar: álcája, álarca)  a vén gecinek egyre időszerűtlenebb.

A magyar Jók és Igazak amikor a közepes vagy inkább gyönge képességű jobber sajtót basztatják, arra szoktak hivallgani, hogy bezzeg ők ám mennyire becsületesek, ugyanis ők magánpénzekből, egészen pontosan alapítványi pénzekből működnek. Orbánék és a jobberek Soros-fikázása e bértollnokok számára egyáltalán nem leleplező erejű vagy szégyellni való. Amikor és ahogy Orbánék meg a tudatlan bunkó jobbosok sorosoznak, az inkább a hasznára van a csöndesamerikánus amerikaiseggnyalóknak, hiszen a lényegről eltereli a figyelmet és azokat a hamis színeket erősíti, amikkel amúgy is föstögetik magukat a geciújságíróink.

Valójában Dzsordzs Szorajznak kb annyi köze van a jótékony alapítványosdihoz, az amerika gyakorlatikülpolitikából már jó 15 éve kikopott régi "demokráciafejlesztéses" doktrinához, mint Adam Opel-nek [ejtsd: Ópl] az Opel márkanevet tulajdonló General Motors-hoz. Még a rohadmányos régletűnt hitllerájban már Európában gyártott amerikai autó volt az Opel[1936-tól]. Az 1966-71 között gyártott Opel C-Rekord összesen az első lámpáiban különbözött a Pontiac [GM termék] egyik változatától. Még a kapcsolói is amerikaiak voltak. Szóval ez a szaros György kb annyira zsidó amennyire magyar származású vagy amennyi köze Adam Opel-nek a GM Opel-hez van. Vagyis a vén geci az USÁ-ban székel, az USA különböző szolgálatai szorongatták meg a mogyoróit, amikor még voltak nek, vagy 20 éve annyira, hogy adja a nevét a régi jó és bevált csöndesamerikánus húzásokhoz.

Az orbánista és jobber agitprop egyébként is önellenható és ostoba, de a sorosgyurkázásal ráadásul még pont az ellenségeiket segítik és támogatják. Ha a vén szenilisnek még lenne valamennyi maradék esze és felfogná, beszarásig röhögné magát Orbánékon és a többi sorosozón.

Ha Dzsordzs Szorajz csak egy icipicit is zsidó lenne, még a nevét sem adná a mai amerikai Európa és Izrael -ellenes külpolitikához,, nemhogy mosodának az "alapítvány"-ait. Az Arab Tavasz és a szíriai USA beavatkozás Izrael jövőjét eltörölte. Mire pedig Izraelből menekülteket kellene befogadnia Európának, addigra tele lesz antiszemita menekültekkel. 

A Dzsordzs Szorajz örvén, cimkéje alatt munkálkodó diverzánsok nem magyarellenes, hanem európaellenes tevékenységet folytatnak. A magyar geciújságírók többnyire, kontra Orbánék, az európaiasságukkal hivallganak, miközben a legeurópaellenesebb banda.

A választás nem Orbánék vagy Európa, hanem az amerikaiseggnyalók vagy Európa.

(Azzal már foglalkoztunk hogy Trump vagy H.Clinton az nem választás, és ha Trumpot összekenik Orbánnal, attól még Hillary ugyanolyan elfogadhatatlan marad. Hogy Dzsordzs Szorajz Hillaryt "támogatja" (cimkét ad a csöndesamerikanista aknázáshoz) attól még csak Orbánék szemében rossz, pedig Európa barátai Hillarytól pont azt várhatják, amit Trump-tól is. Sőt: Ami van Európa körül szarkavarás, abban könyékig kamatyolt Hillary. A magyar geciújságírók csöndesamerikánus szolgálatban Európa aláásásán és széjjelkúrásán dolgoznak. Ez a tevékenységük Napnál világosabb, viszont a hülye sorosgyurkázás jól árnyékolja...

Dzsordzs Szorajz ugyanis csak egy cimke. Az alapítványosdi csak diverzáns fedőtevékenység. Valójában az amerikai adófizetők pénze a jelentős ezekben a műveletekben. Tehát amikor a magyar geciújságírók teszik a fejüket hogy ők ugyan nem közpénzből akkor pedig: dehogyisnem! Az Amerikai Egyesül Államok közpénzeiből fizetik őket a Dzsordzs Szorajz és más cimkék alatt működő mosoda-alapítványokon által.

És jó régen Dzsordzs druszája Dabljú Bush elnöksége óta ezek az alapítványok nem az amerikaidemokráciát hivatottak terjeszteni. Csupáncsak az ősi és szokásos csöndesamerikánus foskeverés eszközei. Ez a foskeverés mutatkozott meg az idei "Panama-botrány" idején. A csöndesamerikaiak mitsesejtó jóoldali europid újságíróköröket láttak el jólszelektált információkkal... és a mitsesejtő kis oktondigecik abban a tévhitben (ha ugyanis jóindulatú vagyok és a jóoldali europid újságírókról jóindulatot feltételezek...) tevékenykedtek, hogy mostan ők hűdemennyire klasszikusan liberálisokmár és hűdeanyilvánosság erejének az aójjdemár letéteményesei.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8311356482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.08.22. 21:06:48

Szvsz a NWO ellenesek, akár jobberek, akár szélsőbalok, Oroszországtól Olaszországon át az USA-ig Sorost tekintik a NWO egyik fő mumusának, pont a mi jobboldalunk lenne a kivétel?

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.22. 21:40:06

na most azt azért megint csak tegyük hozzá, hogy a Sorsos meggazdagodása nagyban az volt, mint folyamat, és eredmény, emberi kimagaslás, egy jó harapat a pénzekből ugye, hogy ő, mint valami kvantumszámítógép, a lehetséges reflexív szereplők sokaságát jól, ügyesen, és előrelátóan átfogó predikciókkal és ügyes ugrásokkal huss-huss-huss lépésről lépésre jó nyerésekkel, eljutván... igazából akartam valami okosat írni ezzel kapcsolatban, de nem értek hozzá höhö, inkább ide vá gom a maga kis írását erről, ami játékelméleti közgazdaságtan lényegében, nincs benne semmi olyan ami ne lenne logikus és máshol már leírt, de nem is ferdít a gondolataival, szóval csal, a kezét figyelni www.georgesoros.com/essays/fallibility-reflexivity-and-the-human-uncertainty-principle-2/

mindezt azért tartottam fontosnak kiemelni, hogy mivel hogy a politikai machináció inkább itt is, mint apparátus egy kísérőjelenség és egy megszokás és konszolidáció, nem annyira valódi újabb hasznok kikanyarítása, és mellesleg egy jó zsidó bosszú a nem annyira zsidókra, hogy aztán végül boldog... legyen. az aktuálpolitikai kontextus, és a rámozdulás egyébként minden politikai orientációnak a maga vérmérséklete alapján relatíve reális és nem lidércnyomás-alapú, legalábbis a Sorosapparátus potenciális direkt, indirekt és metadirekt húzásaira nézve. ugyanakkor pont azért fanyalodtak politikára a politikusok mert relatíve BÉNA SZAROK és magukból indulnak ki höhöhö. olyan, hogy fővonalbeli anti-izraleizmus meg abszolúte indokolatlan lenne az újvilági zsidóság mint olyan megfellebbezhetetlen DASEINje nélkül, ez egyáltalán nem meggyőző érv a részrehajlással szemben amúgy. a menekülthullámon meg igencsak meglepődnék, ha 3-4 hónap múlva még mindig számottevő probléma lenne, amúgy

2016.08.22. 21:45:25

@kizárólag ezért regisztráltam: ha éles késsel tűzparancs lenne a határon , se állítaná meg az illegális bevándorlást. Est már nem hogy emberi, de embertelen módszerekkel sem lehet megoldási.

2016.08.22. 21:48:14

@Dinamuki: az ő arca van a projekthez rendelve. Kit köpködjenek?

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.22. 21:50:55

@Dinamuki: mi az, hogy NWO ellenes, már a feltevés abszolút faszság és babonás néphit, nyilvánvalóan ez a gondolkozási stílus sem tesz hitelessé senkit, ergo miért bajlónál a megértésével is akár, a jobboldalnak minden félelmetes amit nem tudna elpusztítani ha úgy akarná

@nagyjoco: nono! majd csak figyelj höhöhö

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.22. 21:52:04

@nagyjoco: amúgy arra céloztam, hogy el fog apadni részben a kontraszelekció részben a változó viszonyok miatt, persze nem megy mindenki haza hirtelen, de ez így logikus

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.08.22. 23:40:34

@kizárólag ezért regisztráltam: szerintem nem faszság, de ez bonyolult, és nyilván kár is fejtegetni annak, aki elutasítja. A NWO szvsz kb annyi, hogy az USA meg akarja tartani a hatalmát, a többi országot gyengíteni akarja, főleg a németeket, mivel tisztában van vele, hogy onnan jöhet velük szemben a legnagyobb ellenállás, vagy ha úgy tetszik, a farkaskapitalizmus helyett egy élhetőbb társadalmi modell. A németekben még mindig ott a lehetőség erre. A migránsözönt én csak egy újabb kísérletnek látom (az antant által kiprovokált első világháború és a németek nyakára ültetett nácik után) a németek gyengítésére, ismét nagyon aljas módon és az önzetlenségükre apellálva (tudniillik a nácik is az önzetlenségükre apelláltak, sikeresen).

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.23. 14:38:58

Faszom az egészbe. Nincs egy mesterlövészünk se ??!

Frick László Emlékzenekar 2016.08.23. 15:06:11

@Dinamuki: Arra gondolok, hogy egyelőre senki nem meri nyiltan kimondani (mármint a világ USÁ-n kívüli vezetőhatalmai közül... vagy mondjam helyesebben úgy, hogy Észak Atlanti Angolszász Únió-n kívül?? ) hogy az USA szétkúr moswtmár mindent önös érdekeiért... és... lassan nem is képes már kezelni azt a foskavarást, amibe fogott... eszkalálódik... Sorost mondanak, de az USÁ-ról beszélnek... félnek az infonáciktól, hiszen bárkire lecsaphatnak. Mindenkiről tudnak annyi kakisat,, hogy belebukjon. Szerintem Arschmahler Merkelt is zsarolják, nem tudom elhinni, hogy önfejétől ennyire picsa.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.23. 15:12:22

@kizárólag ezért regisztráltam: Szerintem a mai George Soros-sal kapcsolatban a negyedszázaddal ezelőtti zsidó liberális jóítót ne is emlegessük. A mai Soros nem zsidó, nem liberális és nem jóít. Ismétlem: szerintem puszta márkanév, az USA szolgálatai megvásárolták a márkanevet, mint mondjuk szokás az ilyesmi termékmarketingben.

Soros márkanév alatt ma olyasmiket művelnek, amik szembemennek mindennel, amit az USA alapító atyái az Amwerikai Szépségideálba leisztoltak. A mai USA az a reakciós imperialista gyarmatosító csökevény, ami a brit Birodalom volt a XVIII-XIX. században. Az infonácizmus nem szabadság. Én hónapokat fertedéztem a 444.hu fertőjében és a liberalizmusnak vagy a klasszikus Amerikai Szépségeszmények áplásának nyomát se leltem ott. Még a 444.hu hívei sem tudják a magyar infonácikat igazán komolyan venni.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.23. 15:15:25

@nagyjoco: A népvándorlás elkerülhetetlen, de szerintem úgy a 2040-2050-es évekre várták. Merkelék a disznókat jól betetették, tavaly óriási tőkét gyűjtöttek az embercsepészek és innentől a kurvaisten meg nem állítja őket. De nem is cél Viszont az USA is bedől... meghhallgatnék azértt egy Pete Hzungarious szintű agymosót arról, hogy mitől lesz jó az USÁ-nak, ha Európa széjjelkúródik addigra, mire az USA is lerohad.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.23. 15:25:22

@kizárólag ezért regisztráltam: A jobboldalnak... bahhh... Ezek [Magyarországon ezek-nek a Jók és Igazak,, A Fejlettek orbánékat nevezik]
ezeknek nincsen annyi esze, hogy bármitől féljenek.

Ezek önhittek, beképzeltek, majd széjjeldurran az agyuk a félelmetnemismeréstől.

Orbán egyik hibája, hogy csak nála butábbtól kér tanácsot, a másik nagy baja, hogy butának nézi az embereket. Jól tudja, hogy Magyarországon se balopldal, se liberálisok nincsenek, de úgy van vele, hogy a sok buta jobber úgyse értené...

A tragikus aaz, hogy a mai ellenzék iskolázottabb, műveltebb, felkészültebb satöbbisatöbbib, mint orbánék. Ha orbánék beképzeltek és nagyképűek,, akkor a magyar Jók és Igazak triplán azok,,, ráadásul orbánék gyűlölete elveszi a maradék józan ítélőképességüket. Észnél kellene lenni. Konszuenzusra kéne jutni. A magyar Jók és Igazak nagyon imádnak bezzegelni, bezzegósztriázni bezzeglengyelekezni... minden normális orsszágban létezik valami konszenzusféle... nálunk egyedül a régi LMP-ben volt eféle elképzelés, a gecik nyirták is az LMP-t ahol érték, fidesznyikezték meg fidesz-szekértolózták
A maimagyar politika.. Magyarország.. a magyarok... kész röhej.[-> Arany János: A nagyidai cigányok ] Röhejesek a beképzelt orbánék, de ugyanolyan komikus a beképzelt 444-es banda. Magyari vagy Bede vagy Uj Péter

2016.08.23. 20:46:32

@Frick László Emlékzenekar: a népvándorlást 2040 körülre várták a legvalószínűbben - sajnos nem aknamezőkkel, géppuskás lézerágyúkkal és hasonló vendégüdvözlő eszközökkel képzelték el már régen sem.

Nehogy már harc nélkül bevegyék az egészet, mint annó Budát.

2016.08.24. 15:13:20

@kizárólag ezért regisztráltam: ez biztosan nagoyn érinti példának okádék az afgán "menekültek" beáramlásának menetét.

2016.08.24. 15:15:25

@TarZerind: Tűzparancsuk nincsen.

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.24. 17:21:53

@nagyjoco: jó igazából csak egy vicces egybeesés

2016.08.26. 09:23:50

@kizárólag ezért regisztráltam: a kontinensfoglalók nagy része nem Szíriából jön.

PesszimPista 2016.09.09. 22:01:54

@Frick László Emlékzenekar: "Szerintem Arschmahler Merkelt is zsarolják, nem tudom elhinni, hogy önfejétől ennyire picsa."
És magát Dzsórdsz Szórájzt is.
Eleget tett ő azért, hogy meg lehessen zsarolni. Gondoljunk csak a fekete szerdára, amin egyrészt gennyesre kereste magát, másrészt megrángatta a fontot úgy mint Floki a lábtörlőt. Ha jól tudom akkor mai napig nem mehet a Királynő felségterülete alá tartozó földdarabokra, mert lecsapdázzák britek, mint a pinty.
Azt sem hiszem, hogy a "Brexit" szereplői, jelesen az ominózus szavazást kiíró David Cameron, valamint az azt megnyerő Nigel Farage (kifaszomaz? Tudja egyáltalán valaki?), nem voltak megzsarolva.
Mindkettő eltűnt a szavazást követő két héten belül, mint az aranyóra. Egy valódi "demokráciában" persze -a népek- nem hagynák, hogy az ilyen sorsdöntő kérdések szereplői hirtelen csak úgy leléceljenek. Valszeg azon hirtelenjében fellógatták volna őket -a nemesebb szervüknél fogva- valami magas, a tűző napon elhelyezkedő szúrós dologra, de hát nekünk csak ez fékezett habzású "demokrácia" jutott.
Egy vicc az egész . . . rossz vicc, de hát ez van.
süti beállítások módosítása