A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5310422716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2016.08.17. 15:55:54

@nagyjoco: bassz, elfelejtettem a cimkék közül a bipolárist [-> Latinovits... és Sanyika bácsika is az volt kicsinyt ]

2016.08.17. 16:05:34

@Frick László Intézet: bipoláris, az mi, valami új gender?

Frick László Intézet 2016.08.17. 17:32:35

@nagyjoco: A netokratív kopírnaták, akiknek életükben egy eredeti gondolatuk még nem volt, frusztráltak lesznek a kreatívoktól. Ugye, az alkotó kitaláló és önállógondolkodásra képes ember dógozik... majd elfárad... a kopírnata majom , akki reggeltől estig utánozásokban ugrál és szajkózásokban tuttulgat, ebből kb annyit fog föl, hogy a kreatív viselkedése egyenetlen, hol hajt hol "semmittesz" ... Máma már bipolárisnak lenni szégyen és a lebipolárosozás a kopirnyákok kedvelt szitokszava

2016.08.17. 20:43:08

@Frick László Intézet: a polkorrekt kékvérűek mindentől frusztráltak lesznek, aminek egy kicsit is életszaga van. De szerencse, hogy senki nem szeret.

Frick László Intézet 2016.08.18. 16:14:43

@nagyjoco: A pollkorrekteknek nem kék a vére, hanem olyan fehéres-áttetszó-folyékony susztercsiriz szerű opálos. 70ezer alatti magszámmal, erősen csökkenő trendben.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.18. 19:58:27

Torokmetszés.

8 féle bajonett van rá és kettő szablya.

Válassz, kinek EB AZ URA!!!

B. Hella 2016.08.19. 10:58:21

egy szabad ország....

www.youtube.com/watch?v=e9r4rdOD8GM

a kommentek le vannak tiltva :DDDDDD

na, megyek kacsát tokozni :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.19. 13:37:35

@Frick László Intézet:

nem ezt, nem így
hazudsz
vagy bolond vagy
vagy és
és aljas, főleg ez a :(((

de leaszarom, leszarlak, tényleg

:((

*****************************

amúgy offolni akartam, ezt találtam:
index.hu/video/2016/01/16/most_talan_melto_helyere_kerulhet_romania_elkepeszto_magyar_zenesz-zsenije/

de kérlek, ne kattints, ne reagálj, teljesen felesleges

ignore on, ismét

2016.08.19. 13:42:58

@B. Hella: Bezzeg a demokaratikus Koalíciónál, a Sokak Magyarországa Progrmabnál, ott mindent szabad:

www.youtube.com/watch?v=wwaPfGut2N4

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.19. 14:48:40

@B. Hella:

Ez most hogy jött ide, Mucuska??!

Vagy ez a jele Nálad a maniform státusnak?

Bár még depinek nem olvastalak....

Az állandó MÁNIÁS az tudatzavart. Azzal már nem csuknak le. Viszont sok bogyót kell szedned legálisan egy intézetben. A kis tabletták miatt úgysem szöx meg...:-D

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.19. 15:09:11

@B. Hella:

Rengeteg helyen van LETILTVA a kommentelés.

Pl. a zsidók származásáról szóló vagy 40 filmben, min. 40perc 1 db.

De pl. BAYER Zsoca is megunta a sok mocskos geczi balos kommentolókat , így
LETILTOTTA
azokat a feltett, néha másfél órás beszédeinél.

De a Bádog.blog a sajátja, ott regizve nyomhatod.

De ROMÁN és SZLOVÁK letiltás is van MIATTUNK, biza! :-D

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.19. 16:16:24

@nagyjoco:

Jocó....1'16-nál kapott el a hányingööööüüuuűűű,

Feri MEG AKARJA TEREMTENI MAGYARORSZÁGOT? BAZMEG!!!!!

Ezt, ami itten van circa 670 vagy 873 olta!!!!

Mert a 895, ami kivitelezési okokból 896-ra módosított a féleszű Uruszággyüllés,

az kérem Trefort August NÉMET nemzetiségű kultuszminisztere CSAPATA által VÉLELMEZETT időpontja a magyarok bejövetelének.

De sehol sem írnak a források "magyarokat", a helyes kiejtés szerinti MADZSAROKAT sem,

akit viszont írnak, azok itt bérbe-szövetségbe, behívásra már vagy 200 évvel korábban béjártak az akkor új szláv, régebbi germán, vagy bizánci görög háborúkba.

Feri MENJEN a SZLOVÁK APJA meggyőződésének megfelelően NEM ÁLSÁGOSAN TÉRGYEPELNI a Nemzet szétverésének napján egy beton-oszlatóék avatáson,

hanem a POFOSz és 56-os Világszövetség
Corvin közi megemlékezésire RÁ!!!!

Hülye fasz, meg a hívei is.

Bereményi-Cseh: Corvin-köziek

www.youtube.com/watch?v=TaWQaTdbmeQ

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.19. 21:00:56

@kizárólag ezért regisztráltam: ebből származtatható létező szleng az "injekciós" amúgy

Fenehorizont 667 2016.08.20. 01:08:36

aszta, pont ez szólt, mikor idekattintottam a blogra
www.youtube.com/watch?v=xEc-aIV7AwQ

jujdejó

Fenehorizont 667 2016.08.20. 01:12:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
imádom a kommentjeidet, kérlek, ne hagyd abba! mostmár tényleg nem érdekelsz, ezt le is írom neked, mennyire nem érdekelsz, itt gépelem, hogy mostmár nem - vmi csudásan justin bieber az egész.

B. Hella 2016.08.20. 08:47:31

@Fenehorizont 667: Persze, ez itt röhejesen néz ki, de Hanni és Dudi egy időben nagyon jóban voltak, amolyan BFF kategóriában.

Fenehorizont 667 2016.08.20. 12:00:50

@B. Hella: valami gond csak lehetett azzal a barátsággal, ha képesek Orbánon összeveszni. Online.

2016.08.20. 15:54:46

@TarZerind: Én az ilyen DK-s produkciókat mentális környezetszennyezés címén büntetném.

kizárólag ezért regisztráltam 2016.08.21. 10:18:03

@Frick László Intézet: azért tegyük hozzá, hogy a történelem során csak a bipolárisok legjobb példányai lehettek igazán kiemelkedő és emlékezetes, történelmi nyomot hagyó stb satőbik, ha valakit ma felmutatható eredmény hiányában címkékkel sikerül odavágni vagy akár ellehetetleníteni, akkor nem megfelelően sáfárkodik az ő talentumaival, egyszerűen önmagában egy örökletes hangulatszabályozási torzulás nem jár automatikusan együtt más sikerre vezető génexpresszióval, a tehetségének látszó és ennek megfelelően konstruktív, hasznos szellemi tevékenységet produkáló bipolárisok populációgenetikai megértésénél se csússzunk post hoc tévedésekbe. szóval van ott más is. a társadalmak lényegi reakciója, anélkül, hogy specifikusabbak lennénk, alig változott azóta, amióta egyáltalán használható és ma is fejlidézhető társadalmi emlékezet van, statisztikailag helytálló a megbélyegzés, és egy koherens rendszer önvédelméből még szép, hogy nem ad lejjebb, !!! ugyanez az ilyen meg olyan bűntevők statisztikáival egyébként szerintem jól párhuzamba állíthatók, az igazán jó bipolárisok sosem buknak le... öregkorukra meg úgyis lenyugszanak, olyan rövid az élet különben is, minek konszolidálódni ha lehet kockáztatni és nem unja magát az ember örökké

magyar-magyar szótár 2016.08.22. 12:48:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Amit linkeltél a-offo az indexről, abból látszik, hogy mennyire tényleg leszarsz engem és amit írtam. A sajá-t szarodtól látsz szaros orbánistának mert úgy szarsz le. Mert egyébként én úgy nacionalista, zsidózó, pl sorosozó stb, gummicsimmás, mint Orbán vagy orbánék, soha nem voltam, főleg pedig nem nemzethyess. Már nemtudomén hány nick óta kijelentettem, hogy nem is vagyok magyar. Ha nem szarnál le, tehát nem a sajátszarodat néznéd hanem ami VALÓJÁBAN alatta van, beláthatnád pl zenében is ...vagy... zenében főleg.

Én mostanában a magyarokon már csak röhögök. Orbán féle magyarokon nem lehet olyan felhőtlenül röhögni, mint az olyan magyarokon, mint te is. Te ugyanolyan nevetséges magyar vagy. mint más magyar. Ez a gyűlölködés. amiben elvakulsz és meg se nézed, mit és kit szarsz le. Ez.. nem az én bajom [-> a szarról írt szövegeim]. Ez a te bajod.

B. Hella 2016.08.22. 17:03:30

@magyar-magyar szótár: nem elég "nemfideszesnek" lenni, annak is kell látszani.

magyar-magyar szótár 2016.08.23. 15:39:57

@B. Hella: Az egyik baj az, hogy nem vagy tisztában azzal,mi a fideszes. Neked Lázár János, Mengyi Roland vagy Kósa Lajos egyremegy. (Hogy csak olyanokat nevezzek meg, akiktől egy fideszes eldobja az agyát)

A másik baj az, hogy én már vagy hatszor felsoroltam azokat a fundamentális sarkalatokat, amik kizárnak abból a körből, amit te esztelenül, gondolkodás nélkül frecsegve okádva gyűlölsz.

Kezdeném azzal, hogy nem vagyok magyar, nem tekintem magam magyarnak.

Folytatnám ott, hogy Magyarorszáhgon meg a magyarokon röhögni szoktam, annyira nevetségesek, a te típusod, a szájjalliberális mondjuk csak bájosan kacagtató. Te liberálisnak meg véleményszabadnak hiszed magad, de engem folyton baszogatsz, mert nem ugyanazt szajkózom, ami 4444 vízcsapból folyik. Semmi bajod nem lenne velem, ha bájerzusótot baszogatnám, pedig annyian basszák, hogy ha Bájer akkora lenne, mint a Margitsziget akkor is sorban kéne állniuk a faszoknak a beletrafálásra...

Útálom a focit és a focialistákat is.

Szinte semmit nem néztem az olimpiából.

A pálinkát veszélyes méregnek tartom, alkoholista koromban se ittam.

Útálom a zsírételeket, párolt zöldséget meg a távolkeleti konyhát kedvelem.

Rühellem a zsidózást, ki szoktam kelni ellene, felszólalok ellene stb.

Bár az igaz, hogy a cigányozást is útálom...

Nem szidom a liberálisokat, nem állom a libsizést vagy a kommcsizást.

B. Hella 2016.08.24. 19:28:59

@magyar-magyar szótár: Nekem a fideszes olyan Dudi alakú, ingyenes naív hülye. A vén picsa, aki sziveskedett a választási irodánál asszisztálni az évtized választási csalásához a kopaszokkal. Aztán szintén fideszes a cöf menetben lelkesen lépdelő hülye, aki megosztja a napimigráncs putyinoldalról a csadoros képet, hogy "magyar liberális nők tömegével öltöznek így az utóbbi időben"
és fideszes az a marha, aki szenteskedő pofával jár templomba, és forgatja a szemét, mert a szomszéd Béla buzi, de áhitattal olvassa bájerzsoti vég nélküli kurvaanyázását.
Fideszes az a vén barom, aki azért szavaz rájuk, mert "ütik a komcsikat a viktorék" és közben nem veszi észre, hogy nagyobb komcsik ezek a fiúk, mint kádár volt.
Fideszes, aki beírja timike oldalára, hogy ne törödj az irigyekkel, de a szomszéd lányát leribancozza, mert olasz palija van.
És fideszes vagy te is, aki az ellenzékről kizárólag állandó, fröcsögő jelzőkkel, gyűlölettel tud beszélni, és nem tudja elviselni, hogy nekem más a véleméynem. Amúgy meg, ki nem szarja le, hogy te mit eszel. Rühellke nyilván csak koktélrákot eszik, timike csak makrobiotikust, nem beszélve cilike önagyságáról. Persze, majd szalonnáz zabálnak :D

B. Hella 2016.08.27. 10:42:10

@magyar-magyar szótár: küldtem neked levélben egy újságcikket, mivel ide nem tudtam betenni
azon túl, hogy Pásti Nóra az illusztrátor, a tartalma érdekes, nem hosszú, szánj rá 5 percet
meg további 10 perc csendes elmélkedést rajta
nagyon üt
és nem politikáról szól, hanem az emberi viselkedésről

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.09.14. 12:22:57

@B. Hella:

Nőcske, a fideszes az OLLY' Gyarmati és Barátai alakú.

Semmiképpen nem Dudi, hanem szemközt acéloz téged, és nem félig szép irodalmakat talál ki,

HATÁROZATOKAT, parancsot, ítéletet fogalmaz indoklással.

Az a Fideszes.

S ha nem hajlasz a szóra , jogkövetkezményeket alkalmaz.

Amúgy köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, vallásjogilag belterjes Asszonyság,
tényleg NEM A MI FAJTÁNK VAGY,

így joggal akadályozod, hogy titkolt ego-dal én kapcsolatba lépjek, még a sajátlag alkotott HOAX-nőcijeiddel is.

Ugye, van az a "Gyilkos elmék"-rész, amikor attól kattan be az ipse, hogy megtudja: Norma Jean Mortensen vagy Marilyn Monroe valójában askenázi zsidó, és attól az órától szép, szőke bombázókat öl, "mert mind hazugság".

Így érzek most e percben én is, Hella, vagy akárki, Nők Kéjes Sikolya,

te a világ NAGY ÁTBASZÁSA vagy.

S mék Székelyföldre szeretni inkább.

2016.09.14. 19:15:54

@TarZerind: na, látod ezt én sem értettem soha, hogy egy olyan művészember, mint Dudi, hogy szopja be ezeknek a demagóg szövegeit. Hogy egy szabadlelkű és nonkomform művész hogy lehet fideszes.
A fideszes alkotó olyan, mint a kóser disznósajt, nem létezik.
Ja, hát átbaszás....egy NICK hogy lehetne átbaszás. Vagy egy avatarkép.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.09.15. 11:54:25

@B. Hella:

Ja, Kündü, Lajtabám, Tűz Csiholója,Karahun, Onogur, mongol nagykánok, tudomisén nickjeim átall én kva jóban voltam itt a Dudi Intézettel, de már RÁGYÖTT, hogy létezem, és egy barom azt írta a 168Órán , hogy ÉN NEM IS ÉN VAGYOK, hát ebből polgári(Bolgári?) pör lett, s cinikusan gunyulghattam szembe.

Mostmán ott tartunk, hogy én számon tartottam , amikor rájöttem, hová írogat EZ ITT,

de már vadbarom proli szdsz-es büdösbunkók tetűzhetnek itt engem,

miközben a tököm nem nyalhatná meg, mint a kutyám nyáron. A Golóbist :-D

Szaremberek és identitásnélküliek ,meg HOMOFIL AGRESSZOROK gyűlnek ide, bazmeg, kéllekszépen.
süti beállítások módosítása