A [E] Világ paradoxonokon függ. Nehéz ezt ma, e 2D-re sikamikált Síkbolygón megérteni. A Világ önellentmondásokon függ. Mindent, mi erredől, amarról támaszt valami. hatás és ellenhatás. Tehát az orbáncentrikus Világképben a közös az, hogy mindent-de-mindent és még a Magyarországon kívüli egyébvilág részeit, összefüggéseit, embereit, politikáját, sportját, mezőgazdálkodását vagy mélytengeri halászatát Orbán Viktor határozza meg.

Mit mond erről vagy arról, róla vagy róluk Orbán Viktor. Hogyan foglal állást.

Az Orbán-fanokra nem pocsékolnám a karaktert. Az ő Nap-juk Orbán, stb-stb. Aki csummázza a jógyerekgeci illatát, tallózhat a jógyerekújságokban Orbán-gecizést bőven. Sőt, Ráhelkére is lehet verni.

Az izgalmas inkább az ellenoldal, az Orbán-gyűlölők. Hiszen ők a Jók és Igazak! Ott az értelem! Az Ország Eszetokjai! A Mindent Jobban Tudósok! Orbán az ő világképük epicentruma is, Afféle Sötét Anyag, Fekete Lyuk, mindent, pl az elemi józan eszet is elszívó univerzális tátongás Orbán Viktor. A Fekete Lyuk körzeteiben is azonban kerengés és ~ körül forgás észlelhető...

Nem csak az epicentrumot tekintve. Egészen a periférián, pl a bringázást, mint olyant tekintve, mert Orbán két minisztere is jelentős bringás, sőt, 2010-ben hivatalukat elfoglalni bringával mentek... hát... a brngázás, mint olyan, esett a jögyerekmegí5télésben. Az OrbánCentrikus világképben a bringa említésre érdemtelen fika.

Már jórégen, e blog korai szakaszában, a Nyolc Ártatlan Év idején rámutattunk Orbán Anti-Midász működésére. Az ember egészen elrémült, hogy ha egy Sasha Barom Cohen -alakú tanácsadója támad Orbánnak és nem egy friderikuszalakú felkapaszkodott középszer parvenü, akkor Orbán kétszer körbeszopatja a galaxisán a jógyerekeket. Egyszerűen egy negatívkritikai móccerrel. Ha pl a kerítés-nek általános támogatást szeretne a po9litikai jóoldalról is, akkor 2015-ben kerítésellenes lesz és mindenben úgy mozdul, ahogy Faymann osztrák kancellár. Ettől egyrészt az orbáncentrikus Világképben a Jók és Igazak antipódusán Faymann egy aljas geci lesz és minden is hülyeség, amiket Faymann beszél. Aztán, amikor Faymann-ék kigyöttrek a Kapu Szárnyakkal -ötlettel, akkor Orbán is fejlett bezzegosztrák példákra vált ésígytovább.

Tegnaptól Bela Bugar-nak,  a szlovák Most magyar társvezetőjének annyi. Belesodródott az orbáncentrikus Világképbe. Bela Bugar-t is elnyeli Orbán. A baloldali szociáldemokratába számító Robert Fico ugyanis az OrbánCentrikus Világképben geci ajjas-ba suhad. Összesen annyitól, hogy Fico véleménye a kerítésről vagy a kvótázásról megegyezik Orbán Viktoréval. Innentől vége Fico-nak, vagyis tavaly szeptember óta annyi lett neki. Ha valaki megkérdezné Fico véleményét egyébként orbánról, akkor meg is változhatna a véleménye Fico-ról, hiszen Fico-nak egyébként semmi jóvéleménye nincsen Orbánról. 

http://nol.hu/data/cikk/34/88/87/cikk_348887/105520.jpg

Fico -a Jó és Igaz

Ma, amikor ezeket a sorokat írom, a 444.hu jógyerek agymosoda gecizteti le Bela Bugar-t és a liberálisba számító Most-ot is.

Tegnap Kossuth-díjat kapott Nemes Jeles László és Röhrig Géza. És nem utasították vissza a Kossuth-díjat. Ezzel az orbáncentrikus Világképben gyakorlatilag megsemmisültek. Ma már a 444.hu (forrása a Retek Klub Hiradónak és a HírTV-nek, együtműködő partnere a Retek Klub Minőségi újságírás díjjal motivált "Házon kívül" c. agitációs-propaganda műsorának, szóval ma délelőtt a 444.hu azzal nyitott, hogy bezzegnémet sajtóforrásokból import fikát szórt a Saul fiá-ra. A magyar fika se egy szar, de a fejlettnémet fika, az igen!

Ki nem állhatom a jógyereknyálas gumicsont ízét, de van olyan haladó pedagógus barátnőm, akinek a szájába a nyelvemet teljesen bele is dugnám, birom a nyálát és jóformán az összes testnedveit meg a lehelletét, pedig politikailag nemigen értünk egyet. Ő ugyanis az orbáncentrikus Világkép híve. Mindenét-de-mindenét, minden iszonyát Orbán Viktor határozza meg.

Ésmostugye ez a barátnőm, régi blogpajtásnőm A Jók és Igazak oldalán áll. A Jók és Igazak pedagógus szekciója most jól odabaszott orbán Viktornak. Pukli Neempolitizál István jól kitalálta a kutyaszorítót Orbán Viktornak. Ugyanis Orbánnak és Áder Jánosnak egy: elnézést kell kérniük a pedagógusoktól meg a néptől. Csakhogy én azt teljesen kizárnám, hogy Orbán és Áder tudnának megfelelően elnézést kérni. Csak úgy tudnának megfelelően elnézést kérni, ha Pukli István írná meg az elnézéstkérő szövegüket és azt ők felolvasnák. Ezután következnek a tárgyalások, azt teljesen ki9zárnáám, hogy orbán csak úgy magától megfelelő kormányoldalt ültethetne le A Jók és Igazak karélya elé. tehát lényegében az lesz a legjobb, ha magával Puklival állíttatják össze a tárgyalóoldalukat. Ez a Jók és Igazak részéről a legelképesztőbb, a legkevésbé várt verzió. Igazából ugyanis Pukli feltételei képlékenyek és rugalmasak és egy meseszerű maradéktalan teljesülés esetén LEGO-alakzatban úgy folytatódnak, hogyugye nyilván nem állhatunk meg az iskolaügynél, következzenek a többi ágazatok.

 

Emlékeztetnék a szerencsés körülmények között nyomorultul megdöglött Dudi nick ötletére még 2010. előttről. Dudi, az orbánbérenc fideszgeci ajjas büdösparaszt  ugyanis azt találta ki még 2008-ban... sőt, már Political Incorrect nickje alatt is, hogy Orbán és Kövér László költözzenek Új Zéladra és ott alapítsanak szőlőbányákat. Dudi, az orbánseggnyaló azért talált ki ilyet, hogy jól kibasszon a magyar sajtómunkásokkal, akik Budapest Ötödosztályú peremvidékeire is csak ritkán, alapos indokkal merészkednek, pl ha gyalogló menekültekkel kéne tartani az iramot Budaőrsnél. Ha ugyanis Orbán kivonul az orbáncentrikus világképből, akkor... az... gyakorlatilag meg is szűnik. ha nincsen Orbán, akkor nem Orbán határozza meg mindenoldal, a Rossz és a Jó oldal gondolkodását. Orbán nélkül szabadabb a gondolkodás. Persze kit az elavult hús-szín bakelitházas fatengelyes rézveretes telefaXXXomat érdekli a jobboldaliak gondolkodása, egy jobboldali ugye a jóooldali szerint eleve is buta és idővel pedig mégostobább. tehát engem csakis a Jók és Igazak gondolkodásának fejlődése érdekel. Ha nincsen orbán, akkor úgy nagyáltalában a világunkat szabadon lehet szemlélni, nem kell hozzácsekkolni orbán Viktoör véleményét, PR-céljait vagy Habony legújabb balfasz és önellenható ostobaságát. PÜl ilyent, mint a Habony lakodalom, évszámmal néz meg a jógyerek, 2007-ben volt az a kibaszott lakodalom és baán Lászlót Hiller István nevezte ki a Szépművészeti élére és ... hátugye eleve is 2010. előtti a cucc és a Jók és Igazak szerint semmit se számít az, ami 2010. előtt volt.

Ha nincsen Orbán, akkor most Bela Bugar helyett a jógyerekgeci mind szépen frecskelhet Frauke Petryre. Így, az orbánCentrikus Világkép alatt azonban összesen orbán határozza meg a Napi Veretés irányát.

A 444.hu ezzel a képpel szolgált a Big Load híveinek tegnap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr548486628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.16. 12:11:21

Izgalmas, egyedi gonodlatok, mint mindig. A jobbikos szavazók (akik a felmérések szerint gomba módra szaporodnak), milyen pályát írnak le az orbanocentrikus világkép fárasztóan egyszerű modelljében?

Frick László Intézet 2016.03.17. 11:54:22

@nagyjoco: Tegnap a bloghú automata moderációsmotorja ledarálta egy hosszúkommentemet. Meg se próbálom összeszedni.. A lényeget Törökszentmiklós 2014-es példáján szemléltettem. A magyar büntetni akar a szavazatával. A magyar a győztesekkel szeret lenni [-> 1990-es átszavazás az MDF-re a 2. fordulóban] . A jobbikra szavazó nem biztos, hogy jobbikos is. Szavazhat a jobbikra gyurcsányista szőrsapós néni is. A magyar nem tanul, már hányszor szavazott azzal, hogy "Mindegy, kik gyünnek, csak ezek rojaggyanak meg, a kurva anyjukat! Ezeknél akárkik is jobbak lesznek."
2006-ban az önkormányzati választásokon totemalapúan szavazott a nép, a FIDESZ-re, vót olyan település, ahol aztán hétfőn kérdezgették egymást, hát ezeket kik szavazták be? Mertugye a "listán" elöl nem olyan nevek voltak, akiket akartak volna, de a totem, az stimmolt.
Ott a 444-en Uj mai cikke. Puklit leleplezi politikusként és rögtön lefikázza túl puhának. Mindenki szar a véleményformálók szerint. Ez androgo-pedagógiai hiba. Ha rákérdezek, a matulista fikaista azt mondja, hogy a jó politikusra rámutatni nem az ő feladata, ő csak mindenszarista Hogyannemtudjukmegoldani országban.

Csakhogy ebből mégszarabb lesz. Viszont a véleményformálóknak is kell az OrbánCentrikus világkép, Uj Pétert már 22 éve honorálják Orbángecizésért.

Majd amikor Vona-Lázár kormány lesz, akkor azt fogják etetni, hogy orbán miatt lett a jobbik. A Jobbik is Orbánt fogja szidni, meg elmútnyócévezés lesz.

Antoinette Marie 2016.03.18. 18:52:44

:))))
Így van, mennyivel jobb a fletócentrikus világkép. Nem kell semmin gondolkodni. Ellopta a főnökség a MNB 260 milliárdját? Mert gyurcsány.
Leszakadt a plafon a kórházban? Elmúltnyóóócév.
Kb egy nem több, mint 20 fős kör kezében van az ország ellopható vagyonának 80%-a pillanatnyilag? Mert öszödi beszéd.

A tanárok szóltak, hogy baj lesz? Mert gyúrcsány...stb...a mert gyúrcsány, elmúltnyócév és öszödi beszéd szabadon cserélhethető.
50plusszos kategória kicsit még komcsizhat is :D
Letelepedési kötvény? Mert komcsik.
Stadionok? mert szemkilövős gyúrcsány.
Andyvajna, habika, mészáros lopásai? elmúltnyócév....
na, nem folytatom, okos gyerek vagy te, érted.
A testnedvekről nekem a 4/b-ben köpőcsövező kissrácok jutnak mindig eszembe...ki így...ki úgy cserél testnedvet :D
hát meg, hogy habony önellentható lenne...istenem, sok hülye, azt hiszik, hogy a koronaőr az éceszgéber..ugyanmár. Ő bonyolítja a piszkos offshore ügyeket, rajta folynak át a milliárdok. Mondjuk, veszélyes a pali, mert beporcukrozik ibizán, aztán elpofáz valamit, számlaszámot, ilyesmit. Mindenesetre ő tudja, hogy a kajmán szigeteken hol a lóvé. Persze, Dudikát az sem zavarja, hogy kókadtjani a leggecibb offshore lovag, akit pár éve teleszájjal szidott, mint zsúrfiút, aszolút bejáratos megint a mostani kormány köreibe. Na, vajjon miért? :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.03.19. 11:22:07

off

parazitacentrikus világkép:

"Idén eddig két nagyobb beszédet tartott a miniszterelnök: a februári évértékelőt és a március 15-i ünnepit. Mindkettőben elhangzott a „gazdaállat” kifejezés.
„A gazdaállat teste vagy annak egy része táplálékot és védelmet nyújt egy élősködőnek (parazitának)” – olvasható a szótárban. A gazdaállaton tenyésző paraziták közé tartozik többek között a galandféreg, a tetű és a pióca. Orbán mindkét beszédében politikai ellenfeleit helyezte el gazdaállaton.
(...)
Undorító állatokkal fizikai megsemmisítés előtt szokás azonosítani embercsoportokat: a nácik nevezték parazitának a zsidókat, vagy a ruandai hutu vezetők nevezték csótányoknak a tuszikat."

és erre a legkínosabb, legkevésbé meglepő és legegyértelműbb (lsd. orvosi eset) reakciód az lesz, ha petre magharyzol egy jót (vagy hogy szoktad írni)

orbán és szövegírói nem nagyon ismerik vagy veszik figyelembe egy firkász irományait

on

van itt egy grafikon, azt láttad-e:
444.hu/2016/03/15/bugar-bela-kisegitette-ficot-es-slota-korabbi-partjat-mar-a-miniszteriumokat-osztogatjak

ez az:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--LeZ-XtQc--/6pyJSxHeiqH88z54s.png

de ezt csak zárójelben mondom, mert minden síkbolygóellenes kirohanásoddal ellentétben te vagy a leglaposabb bolygó az egész galaxisban:((

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.21. 21:15:53

MINGYÁ GYÖBVÖK, Ecsém jobbik fele, csak egy letolást még a Tutiblogon....

Örülök, hogy tavaszt várva megtermékenyült agyad szántóvetése (a trágyátul....)

A "Budai Hellát" már négyszer rúgtam ki. Nem bírja flusztlációt. Kirúgom az ajtón, begyön az ablakon vagy a keményen, mint maga az ÜRDÜNG!

Hella B. 2016.03.22. 17:56:46

@TarZerind: a jólneveltség szabályai azt kívánják, hogy egy megszakított ismeretség után az ember elegánsan félrenéz az utcán, ha látja a másikat. Nem emlegeti, nem beszél róla. Akadjál le rólam. Nem tudom ezentúl ki vagy, és nem is érdekelsz. Mintha nem is ismertük volna egymást. Menni fog?

Frick László Intézet 2016.03.23. 14:48:33

@Antoinette Marie: Fletócentrikus világkép nincsen. Zseniális Ferenc ugyan mutat némi bolygójelleget Orbán körül -erre már rámutattam, hogy Ferinek azért van szüksége Orbánra, mert amíg Orbánon vakul a magyar, senki nem kíváncsi arra, kicsoda ő. van az orbánfano9kban meg a buta jobberekben ez a Gyurcsány kép, amin te itt élvezkedel, tsikálod magad. De ez hülyeség és ez nem Feri, sőt, Ferit ez a kép csak szórakoztatja, sőt, ferinek célja is az ilyen kép kialakítása.
Ekkor még annál a butaságnál tartunk, amiszerint Orbán/Gyurcsány felcserélhető nevek, nem.

Orbán a XIX. század embere, egy vanderbilt és a bandája is.
Gyurcsány a XX. század embere -hiszen Osztap Bender is modernebb kópé, mint Orbán. Nem, Ferenc Milo Minderbinder. orbán fődheőragadt magyar, gyurcsány világferkó. Spekulalista [-lásd ott, ahol ezt a hülye Dudkó kifejtegette]

Dudkó idejében szólt, hogy 2010-ben bele se kellett fogni. A köcsög Dudkó folyamatosan rámutatott, hogy a fasznak kellett erőéltetni 2010. szeptemberében az iskolanyitásokat. Hiszen akkoriban tudományos szövegek kerengtek a jóoldalon arról, hogy túl sok az iskola, csak a vidékiparaszt hülyemagyar nem akarja buszoztatni a gyerekét suliba úgy, ahogy bezzegamerikában szokás.

Frick László Intézet 2016.03.23. 14:50:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ahhoz képest, hogy a nyelvhasonlítással vetekedően toddományos történelemhasonlításban Orbán 32 nevet kapott és egyébként malachasú felcsúti törpe cigány, ez a parazitológia még nem is annyira mondolat szerű.

Frick László Intézet 2016.03.23. 14:52:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Te élsz síkbolygón és Orbáncentrikus Világkép alatt.
Olvasd el ma, hogyan halottimatekozik Bede... ez már tényleg nyomorultság, még mindig azon rugózni, hogyan lehetne kimagyarázni a kimagyarázhatatlant úgy, hogy Orbán ne járjon jól. A faszom se fpogja tudni, ki volt Prbán, amikor még az elvakult orbángyűlölet levét szürcsölitek vissza, ami ugye a sajátlevetek :D

Frick László Intézet 2016.04.07. 09:27:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: bazdmeg, még az a köcsög Dudi ezt ugatta, amikor vígasztalt téged az Orbáncentrikus Világképed miatt fortyogó agyvérzsírtolulásaidban, hogy el fog múlni ez is. Mint minden. És akkoör MOST linkeled azt Illyés-től, amit a buzi Dudkó már a Nyolc Éc Ártatlan Keze alatt ugatott... Bazdmeg

Frick László Intézet 2016.04.07. 09:29:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sőt, nem csak a mohósága miatt, mert nagyon min mohólkodni már nincsen... az ostoba beképzelt börheő zsírparaszti gőg, az, hogy Orbán csak nálánál butább emberektől fogad el tanácsot... hogy fontosabb a hozzáértésnél a párthűség... a a Durov-kutyája elvben aki húz, azt ütik, az ingyenélőket meg még dotálják is... -Ezeket mindet már a köcsög fasz Dudkó megírta és mikor, bazdmeg, mikor már...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.04.08. 00:04:24

@Frick László Intézet:

hát izé
ÉN évek óta ezt írogatom itt

aminek nyoma is van, bizonyára
és amire rendre le lettem orbángyűlölőzve meg agymosottazva meg ostobázva

izé

te mire és hogy emlékzsel?

hmm
???????????

Hella B. 2016.04.08. 21:52:59

propeller.hu/itthon/3207581-szetfingtak-tv2-uj-idojaras-jelenteset?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

gyakorlatilag minden ilyen színvonalú, amihez hozzányúlnak...csak mondjuk oktatásügyben nem fingás, hanem portfólió van...és azt az átlagember nem érti, mitől rosszabb, mint élő adásban fingani...

Hella B. 2016.04.12. 20:39:46

Tegnap (tegnapelőtt??) élőben néztem egy kis orbánt.
Azonnali kérdések, válaszok, amiben azt kérdezték tőle, hogy a kormány miért üzletel az offshore király andykával, letelepedési kötvényes offshorikák..stb

Ovika egy kicsit zsidózott (nem lakunk egy kibucban...) majd valami olyan ősprimitív bullshit módon válaszolt, ami már nem is az IQ 85-re, hanem a 65-re volt célozva
és te Dudi beszopod...már nem az átlagos 12 éves gyerek szintjét célozza, hanem a debileket. Nézzed meg élőben egy-két hozzászólását, márc 15, vagy ez az azonnali kérdést...mintha teljesen elhülyült volna a faszi.

Frick László Intézet 2016.04.13. 09:08:33

@Hella B.: Nem vagyok Dudika, Dudkót kinyírtátok, csak szólok, mint a papírtigrist :D
Egyébként: a hülyének nézés teljesn általános, ezt méfg Dudkó is fejtegette a picsatársadalom fölfejlődésével kapcsolatban. Fel vagy háborodva a hülyéneknézésen, de hát te is hülyének vagy nézve... és tkp... ha bele mernél gondolni, eléggé lujzácska is vagy. Aki az orbáncentrikus Világkép alatt él, attól eltekinteni képtzelen, mindene Orebán körül forog (az most csak egyszerű magnetfizikai izé, hogy rajongod vagy útálod, a lényeg, az Orbántól eltekinteni képtelenség viszont ugyanaz)

Emlékszel? -szoktál gazdaságfilozófus is lenni, mint ugye szakképzett hozz-értő. 2010-ben csődben volt az ország, 2011-ben már nagyon, azt bizonygattátok, hogy 2013-ra vége lesz mindennek, Eltolcsyztatok, stb. Azt írta az újság, hogy... -na, emlékszel még, mit írt az újság?

Fenehorizont 667 2016.04.13. 12:00:22

@Frick László Intézet:
dehát igaza volt! 2010-2012-ig minden héten legalább 3-szor csődbe is ment az ország, meg orbán is megbukott. azóta mondjuk kicsit ritkábban történik ilyen, de egy nagyobb pukli felbukkanásakor még mindig megbukik - kb. 2-3 hetente.
6 éve már, hogy a gazdagok is folyamatosan gazdagabbak lesznek, a szegények is szegényebbek.
ráadásul 2010 áprilisában hirtelen felbukkant a korrupció is, és azóta folyamatosan jelen van.
az oktatás romokban és az egészségügy is. a facebookon sorra alakulnak a demokratikus csoportok. megjelent a kockárda! kell még vmit mondanom, ildikó?

ja, és a demokráciáról nem is beszélve. tegnap olvastam, hogy a függetlencivil freedom house lejjebb sorolt minket egy ún. demokrácia-ranglistán.

Fenehorizont 667 2016.04.13. 12:29:39

@Frick László Intézet:
ja, és tarlós letörli a kis biciklisember-piktogrammokat azokon a helyeken a fővárosban, ahol a buszsáv mellett is van bicikliút!
persze lehet, hogy hazudik, és máshol is le fogják törölni a piktogrammokat orvul. ezek a kádárista-horthysta nácikommunisták bármire képesek. lehet, orbán veje fogja letörölni a cégével, piktogrammonként 1millióért. nembaj, majd a függetlencivil indexorigo24hvg444abcúg kideríti úgyis, és még aznap riportot készítenek az rtlklub függetlencivil hiradójába, miközben a háttérben ott festik a piktogrammokat. aztán másnap meg a comment.com-ra beírja a függetlencivil sixxxx, hogy előző este a köztévé orbánvezérelt híradójában minden fontosabb volt ennél, és nem is számoltak be róla.
meg a függetlencivil fákat is kivágják a ligetben.
borzasztó állapotok uralkodnak itt, pesten. van mit megbeszélni a kazinczy utcában esténként, na!

Frick László Intézet 2016.04.13. 12:46:21

@Fenehorizont 667: Kifelejtetted a luxusbirtokot meg Nárcisz kutyát és Juhász Rabinhúd Peter Russo-t. Érted, azt a demokráciát, amit Juhász Péter fog kivívni.
Pukli oszkópupilláiba bnelenéztél már?

Fenehorizont 667 2016.04.13. 13:38:25

@Frick László Intézet:
tényleg, a kutya :D

juhász péterről a kedvenc blogbejegyzésem ez:

extramuros.blog.hu/2012/12/03/millanasok_a_multbol

mindenkinek érdemes elolvasni, aki szeretne bepillantani a demokrácia díszletei mögé.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.05.26. 16:13:34

Frick Intézeth blogger
a Pukli (pszeudo-Diurceanu)- jelenségben "kutyaszorítót" lát.

Én kórozs elmeállapotát egy Zuschlag-havernak.

Nos, hogy MIT LÁT a nemzeti jogvédelem és jogalkalmazás, azt ma már tudjuk.
Pukli vád alatt áll.

27 pedagógus mondott fel a Teleki Blanka 45 tanárjából az elmeroggyant Pukli miatt.

S ez bizony - a régi Btk. terminus technicus-a szerint - "Hivatali visszaél"-ek bűntetteinek következménye.

S aki azt hitte, hogy egy Gallóné nevű vén komancs dög és egy NEM-ENVER-ARCÚ Pukli ölég itt bármit megrezegtetni, azzal közlöm, hogy Dr. Polt tanársegéd of ELTE Jog Bü.-jogi Tanszék's Orbán,

az nincs magánál.

ÁDER - akitől 5 napja kaptam levelet, s erre MEGBOLYDULT a Posta pletykásnői gyülekezete, élén unokahúgommal,

hogy jön egy piti KÖZIGAZGATÁSI, végrehajtó hatalmi ügyecskébe?!

Egy ilyen torzszülött milyen - sem a jogot, sem az Alaptörvényt, sem a saját jogállását az államszervezeti relációban nem ismerő - alapon "SZÓLÍTJA FEL" a KE intézményesült, de jól ismerten kíméletlenül agresszív "Csornai Csárlzbronzon"-ját "boccsánatkérére", és mi okból,

hát ez az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (BV) hatásköre.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.05.26. 16:19:08

@Fenehorizont 667:

Te nem vagy normális.

"Farkasházy" - lófaszt, Fischer zsidó! - agitpropjának humortalansága hatása alatt állsz.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.06.11. 16:44:37

@Hella B.:

AZÉRT VAGYTOK hüllék, (hüllők), mert

nem közszereplő magánvállalkozók ügyeivel zargatjátok Ojrópa Béry Balogh Ádám brigadérosát, vagy magát Bercsényit,

s természetesen ŐNÉKI ehhő semnmi köze! Az magánjogi, gazdasági-cégügyi belső dolog.

Vajna nár a 70-es évek első fele óta OFFSHORE-lóvag,

de a milliárdjai - OLVASD EL A WIKIPÉDIA SZÓCIKKÉT minimum! - az elkpesztő közönségfilmes karrierjének köszönhető!

Az a szakmája, hogy jól mozgassa a pénz. A másét is.

Nem a Kormánybiztos fizetéséből él.....

Amúgy meg USA-magyar kettős áp., inkább ne okozzál itt B-2-es bonnbázóknak indokot....Vajna a VILÁG BÁRMELY PONTJÁN Celebesz - és kapcsolatai vannak.

Mint a ZSIDÓKNAK!
Csak ez a MIENK, s Ti azt nem tűritek!

Hella B. 2016.06.12. 09:42:32

@TarZerind: Pali, rájöttem, hogy neked és dudinak is éveken át igaza volt. A nép választ, és ezeket választotta. Ha az istenadta népnek anddyke, meg vuittoni kell, legyen. Ha a népnek az kell, hogy kisvasútra meg várba költözésre meg rühellke férjére basszuk el a pénzt, legyen. Ez a nép akarata. A nép egy felülről irányított, kézivezérelt, ötvenes éveket mintázó, csóró, szétlopott országban akar élni, mert a másik alternatíva a buzizsidólibsi, és az NEM KELL, akkor legyen. 10 év múlva egy gazdasági válsággal küzdő országot fogsz itt látni, feudális viszonyokkal, csaucseszku-palotákkal, patyomkinfalvakka, és fájón hiányzó fiatal értelmiségi réteggel. De ha ez kell nektek, kajáljátok. Mindenben tévedtem. A nép kapja azt, amit akar.

Hella B. 2016.06.12. 09:47:52

@TarZerind: egyre azért büszke vagyok. Tegnap nem tudott volna még dudi sem olyan szögből fényképezni, hogy ne tömegnek látsszon a tömeg. Semmi sem változik ettől, de ennyiben büszke vagyok arra, hogy tanár vagyok. Lényegében az egyetlen, tömegbázissal rendelkező ellenzéki mozgalom a tanároké, a sok lenézett, középkorú mosónőé, ahogy a kormányzat kezel minket. Semmi nem fog változni, de legalább látják, mi pontosan tudjuk, hogy ők milyen szar emberek. Egy éveken át lenézett, lehülyézett, alkalmatlannak nyilvánított csoport az egyetlen, ami nagy tömegben átlát a szitán.

Fenehorizont 667 2016.06.14. 15:02:56

@Hella B.:
pedig igaziból a lófaszt sem érdekli pukli meg a tanárok 0,7 %-a.
mondjuk a 444-en biztos sokáig címlap volt.

Hella B. 2016.06.14. 17:14:35

@Fenehorizont 667: tudom, hogy nem érdekli az embereket.

Nálunk, ha nem is mennek el tüntetni, kb a tantestület 90% nyiltan picsázza a kormányzati intézkedéseket és szakmailag hülyeségnek tartja őket. Csak nem tüntet, mert pontosan tudja, hogy diktatúrában ez semmi más, mint egy gőzszelep, a kormány leszarja a véleményünket.Saját, reprezentatív közvéleménykutatásom szerint a tanárok legalább 80%-a tökéletesen rossz iránynak tartja, merre akarják elvinni az oktatást.

Amúgy leszarom, mit gondolsz az egészről, mivel nincs közoktatásba járó gyereked, kibicnek a véleménye meg nem érdekel.
Nem értesz az oktatáshoz, nincs rálátásod, fogalmad sincs, mit kifogásolunk, egyszerűen megint kibuggyant belőled a dudikövető fideszfan :D
Ismered azt a jelenetet, amikor a Tizedes meg a többiek c. filmben azt mondják, hogy "maga nem kompetens". Na, ez vonatkozik rád is.
Egyébként az általad említett érdektelenségről már feltettem pár napja egy pompás kis jegyzetet a pofakönyvbe, ha érdekel, olvasd el.

Frick László Intézet 2017.11.16. 06:43:47

azt látom, hogy az Orbáncentrikus Világkép alatt rengeteg gyűlölködő is fetreng, akiknek Fekete Halálcsillaga ez a törpicsek, vagy ahogy szeretitek nevezni, alcsúti csüngőshasú cigány. Nem lehet csak úgy belepiszkálni az emberek hiedelemvilágába, a rémképeikbe sem. Ti szépen nem megoldjátok a problémákat, hanem mindet lecserélitek az orbán Viktor nevű problémátokkal. És amikor eljuttok Orbán Viktorig, mint problémáig, ahogy az idei választási rákészülésetek is mutatja, szépen lecserélitek az orbán Viktor nevű problémára. mert na ki a felelős azért, mert nem állt össze az Orbánváltó Koala? Hát Orbán! [-> Orbán ügynökei az ellenzéki összefogás ellen]
süti beállítások módosítása