Kétségtelen, hogy a lehetséges világok legjobbikában élünk. És ráadásul még a lehetséges legjobbvilág legszebb korszakában is. 

A Kettes Számrendszer korszaka ez, nem szükségtes semmiben sem kettőnél tovább számolni.

Álláspontból is kettő lehetséges -egy és még egy.

Természetesen a migránsválságban is összesen két álláspont létezik, az egyik a jó álláspont, a másik a rossz. Átmenet nincsen, nem lehetséges.

Nyilván senki se szeretne rosszul álláspontot foglalni. Mindenki jól szeretne választani. A jót választás a győzelem. Aki a rosszat választotta, elbukott.

Semmi értelme nincsen tehát a rossz állásponttal foglalkozni. Hacsaknem az ellenségemről van szó, akit le akarok győzni, rábizonyítom tehát, hogy a rossz állásponton áll, tehát vége, megbukott. 

A politikai küzdelemben minden csak egy dolog és az a kérdés, hogy a küzdelemben segít vagy pedig gyengít. A politika tehát -és ez aztán teljesen mindegy, hogy milyenoldali politika- nem magát a migránsválságot nézi, hanem azt, hogy ez az ügy mennyiben segíti az oldalát politikailag. Két oldal létezhet ugye, a jó és a rossz oldal. A jóoldal a jó álláspontot tartja és védi, a rosszoldal pedig alattomosan és aljasindokból támadja a jó álláspontot a rosszálláspont felől.

Ezért kell nagyon vigyázni az embernek az álláspontjával. Nem szabad hibázni.

Korszakunkban ugyanis ha az ellenfelünk száz érvet támaszt vagy ezret, nekünk elegendő egyetlen egy érvet megbuktatni és akkor azzal megdőlt a további  99 vagy 999 érv is.

Éppen ezért hiába is hiszi bárki, hogy az ő álláspontja jó, ha egyetlen pontban is a rosszálláspontra tolható, akkor már vége. Tegyük föl, hogy ez a bambola áálatt, hülye egységsugarú mindenben-de-mindenben a welcomesociety-vel tart, viszont fölveti, mi lenne, ha pl az ENSZ és szervezetei, valamint az EU és bölcsei, valamint a Mindenhatóü USA aon lennének, hogy a háborús övezetekben olyan béke legyen, ami elősegíti a menekülők otthonmaradását, a milliók hazatérését a menekülttáborokból. Ez rosszválasz! Ilyen föl sem merülhet a jóálláspont választójában. Okokat nem firtatunk, ahogy következményeket sem. A pedofilpapozó, kereszténykúreló brályenéletista fejlettek már vagy két hónapja keresztény alaphivatkozásokra mutogatván kihúzzák a szókészletükből a pedig milyen gyakran villogtatott

H A T Á S T A N U L M Á N Y

szót. Minden lófaszért is hatástanulmányt végeztet a fejlettember, most azonban senki jóoldali nem követel hatástanulmányokat meg szituációs feltételezéseket sem, pl járvány vagy terrorcselekmények esetén a picsatársadalmakban kiribbanó hisztériahullámot hogyan lehetne csillapítani a wilkommenskultúr töretlen előreverése közepette.

Amit nem látok [be] az nincs és kész. Ha az ellenfelem olyant állít, amit én nem látok [be] az nincsen, tehát az ellenségem állítása hamis, tehát bármely más állítása is ezzel megdőlt.

A migránsválságról vannak, akik jól tudnak mindent, ők az igazak és tenni is mindent jól tesznek. átmenet nincsen, mert a jóltevők, az igazság letéteményesei, A Jók és Igazak-on kívül még egy másik álláspont létezhet, a rossz álláspont.

Ellenvélemény nem lehetséges. Egyetlen pisz kritikája például a Willkommenspolitik-nak már egyenlő a nacionalizmussal. Mindenki, aki csak részletekben is kritikus merészel lenni a Bezzeg & Fejlettállamok Wilkommenspolitik-ja és migránskezelése témájában, az nacionalista. Nagyon kérem, el ne kezdjen bárki is wikipédiázni a nacionalizmusról! Azt majd a jóálláspont tartói szépen megmondják, hogy a migránsválság megítélésében mi számít nacionalista álláspontnak. Ha például valaki kételkedni merészelne abban, hogy minden migráns menekült és csak úgy, minden kérdezés és vegzálás nélkül az adataikat és személyazonosságukat titkoló és a hatóságok kérlelésének sem engedelmeskedő, a maguk feje után szabadon vonuló tömegeket esetleg nem ártana irányítani és terelni, meg bizonyos szabályok és korlátok közé terelni mozgásukat, az nacionalista.

A migránsok jók, szelidek, ártatlanok, menedékkérők, mind háború elől menekül. Akit esetleg majd a Fejlett és Bezzeg-államok olyan szabályok szerint, ami szabályokat valakik jóval e migránsválság előtt dolgoztak ki, főleg íróasztalnál és elképzelt migránsok  eseteire meg példáira alkalmazva, tehát ilyenek szerint elutasítanak, mint háborús menekültet, az gazdaságibevándorlónak számít és azokat majd a Fejlett BezzegÁllamok a majd akkor kiderülő módszereikkel hazatessékelik.

"A jelen eseményeiből nem következtethetünk az eljövendőkre."

Ludwig Wittgenstein

Vagy abba a peremországba toloncolják kérik szépen visszaemenni , ami a szabályok be nem tartásával beengedte őket.

A peremországok fejletlenek. Kormányaik tehetelnek. Megérkezik az Európai Únió Peremországának határára migránsok első hulláma és a fejletlen peremország képtelen a pedig tökéletes és pompás előre meghozott szabályokat betartani.

Természetesen az, hogy egy peremország aljas és méltatlan, fejletlen és ügyefogyott a migránsválság kezelésében, még nem jelenti azt, hogy a peremország egyes polgárai már nem eléggé fejlettek és akár Fejelett és bezzegország érdemes polgárai is lehetnének már, annyira felvilágosultak. Az egyik ilyen csudálatos peremországbéli álompolgár ékes fejlettországi nyelven intézett szózatot egy fejlettország fejletthangversenytermében a peremország fejlettnyelvekhez értetlen büdösbunkó -helyi fejlettek nyelvezetén potrohás focialista cigány- vezetéséhez, hogy engedjék ezeket a szerencsétlen embereket az útjukon, segítsék őket egy Fejlett & Bezzegországba biztonságosan és a lehető leggyorsabban eljutni.

"A befogadó országoknak a korábbi tapasztala6tok alapján kell integrálnia a menedékkérőket."

Szelényi Zsuzsa bölcsessége

Fejletlen peremország pl egyszerűen a dél-keleti határán beengedte, majdpedig az észak-nyugati határához szállítván egyszerűen kiengedte a menekülteket. Ezzel szemben Bezzeg Ausztria a fejlettség példáját mutatta meg, amikor a dél--keleti határaira szállított migránsokat beengedvén azonnal az észak-nyugati határához szállította és átengedte a másik Fejlett & Bezzegországba.

Tipikus migránsok jóoldali levilágításban -a baloldali csajszi frizurcsija zukkíni und tipisch!

Bezzeg BezzegAusztria hogy kezeli a migránsválságot, hogy! Példamutatóan!

http://p5.focus.de/img/fotos/origs4953626/9738511396-w630-h472-o-q75-p5/urn-newsml-dpa-com-20090101-150917-99-04011-large-4-3.jpg

Quelle das Bild

A fejletlen peremországok politikairetorikájának egyik fő jellemzője az Európai Únió bírálata, Schengen' és Dublin' kritikája. Ebből következik, hogy aki a jó álláspontot tartani kívánja, az csakis és kizárólag és mindenben dicsérheti Az Úniót, Schengent és Dublin Összes-t [ III. van belőle...]. Ha valakinek éppen nincsen ideje több összetett mondattal is védeni a jóálláspontját, akkor gyakorítsa az integráció szót. "Integrálnunk kell a menekülteket az Európai Únióba." "Pártunk azzal a kéréssel fordul az Európai Únió befogadóországaihoz, hogy a korábbi gazdag tapasztalataiknak felhasználásával integrálják a menekülteket."

Lakodalmazó török vendégmunkások a 70-es években:

Türkische Hochzeit in Deutschland: Ausdruck des Angekommenseins. Quelle: DOMiD e.V

A fejletlen büdösbunkó és taplótahó peremországok elutasítják a kvótarendszert. Tehát a kvótarendszer ettől, hogy a nácik elutasítják, már annyira jó lesz, hogy eddig még egyetlen egy emberjogi szervezetnek de akár egyszál aktivistának is, eszébe sem jutott felvetni, mi alapján fogják majd a kvótaszíreket elosztani és mit fognak egyáltalán a szírek ahhoz szólni, hogy ők mostantól kvótaszírek.

Török nők a mai NSZK-ban

http://www.dw.com/image/0,,16334864_303,00.jpg

Mit tehet az, aki a jóálláspontot választotta és majd szembesülnie kell azzal, hogy egyes kvótaszírek vonakodnak a kvótabefogadó jóországba utazni? -hát a magyar nácik a hibásak, az Orbán-gestappó , ők szabadították el a poklot még Röszkénél 2015. szeptemberében, stb.

Mecset 1966. Köln

Bildergebnis für schwarze nacht

Mivel a fejletlen peremországok nácijai szidalmazzák az iszlámot, a mohamedánokat és az iszlamistákat, tehát az iszlám, a mohamedánok egyáltalán nem veszélyesek.

Köln, 2014.:

http://dabonline.de/wp-content/uploads/14_PerspektiveMoscheeKoeln_WEB.jpg

A szír a jó háborúsmenekült szinonimája. Mindenki szír -a nácik aljas rágalma az, hogy nem mind szír, aki menekült. Mit tudhat a jóálláspont védelmezője a szirekről. Többségük magasankvalifikált, 10%-uk diplomás, 40%-uk érettségzett [hochschule-t végzett]. 22%-uk nő és gyerek. Azt persze nem tudjuk, hogy ezek a százalékok mekkora 100%-ból valóak.  100, 200 vagy 300ezer szír regisztrációjából derültek-e ki ezek az adatok. A forrás jóoldali, politikailag megbízható, tehát igaz.

Sajtómunkás is összesen kétféle van, a jó sajtómunkás, a politikailag megbízható, meg is lehet nézni az anyagait, anya gyermekével, apa két gyermekével, anya gyermekét tápszerrel cumiztatja, apa gyermekét hátán cipeli. Gyermekek mindenütt és anyák. Ezzel szemben a náci propaganda igyekszik a fiatal magányos férfiak ábrázolására koncentrálni.

Bezzeg Belgium jajdeintegrált török lakói Bruxelles-ben

 

Van negy ország, Szlovénia, ami ugyan nem eléggé peremország ahhoz, hogy a migránsválság negatívumait majd jól rá lehessen fikázni, bár azért nem is eléggé Bezzeg & Fejlett. Az az igazság, hogy Szlovénia sajtója a migránsválságban meglehetősen gyér forrás. Ugyanis a szlovének a korábbi példákból okulva először  belügyi műveleti területté nyilvánították a tranzitzónát, a második lépsében a sajtót kitiltották a műveleti zónából, harmadik lépésben a magyar TEK-hez hasonló alakú karhatalmat vetettek be a migránsok kezelésére és útbaigazítására. Sőt, a szlovének még a náci peremországot, Unkoorn-t is rávették, hogy a fel se épített kerítését bontsa le a nem-schengeni közös határon. Mindenesetre is Szlovénia valahogy sehogyansem alkalmas se a jóálláspontot védők, se az egyetlen jó és igaz álláspontot hazug náci rágalmakkal ostromló szégyentelen csürhének az érvelésre. Ugyhogy Szlovéniát lehetőleg hagyjuk.

A jó álláspont tartásának elsősorban belpol értéke van, hogy ugye az ember befelé, a saját országában mutassa, hogy ő mennyire jó és igaz. de azért vannak külpol fragmentumok. Ilyenek pl az oroszok, akik miatt a szíriai válság kitört. Putyin negatív figura, a jó álláspontot tartónak köpködnie kell Putyint és az oroszokat. Az oroszok agresszívek, mindenütt a szart kavarják - az amerikaiak alig győzik helyrehozni. Mivel a nácik az USÁ-t szidalmazzák, tehát aki a jóálláspontot szeretné tartani, egy pissz rosszat nem mondhat az USÁ-ra. Az USA teljesen ártatlan a kialakult válságban. Kerítésügyben ízléstelen minden összevetés a mexikói határ kerítésével. Röszke az kész Guantanamó volt -de ezzel aztán legyen is befejezve Guantanamo feszgetése. Az a tavalyi jóoldali álláspont volt, amiben az iszlám radikalizmust a terrorveszéllyel paszománytozva hujjogatni volt szabad. A jóálláspont tartója ne foglalkozzon az USA bevándorláspolitikájával. A migránsválsággal az olyan témasáv, mint pl iszlám radikalizmus, teljességgel kiveszett a hóoldali, politikailag fejlett és megbízható sajtóból.  Vesszen a homályba tehát, hogyan kezdődött a leszámolás a Véreskezű Asszad diktátorral (akit ugye az Arab Tavasz, ami az arab demokratikusellenzékek egyszerű, spontán kis reakciója volt az elnyomó diktzatúrák ellen, ilyen diktátorok buktak meg, mint Mubarak és Khadafi, például Líbiában is, most már, hogy a diktátor megbukott, majdnem anynira jó a népnek, mint Szíriában is mennyire elégedettek lehetnek a népek azzal, hogy Asszad diktátor rémuralma hamarosan végetér. Magyarországon Putyint meg az oroszokat fikázni duplán jót ér, hiszen az Egyszerű Orbángép is ezt adja ki a helyes állásponthoz.

Asszad, a véreskezű diktátor rémuralmát nyögő szíriai nép 2010.

https://travelea.files.wordpress.com/2010/12/syria-04.jpg

kép forrása

Az Egyszerű orbángép működését már ismertettem. Ez egyik oldalon a garatba bedűtjük a tökmindegy, mit mond a náci cigány vidéki focialista kurvannya, a másik oldalon pedig akkor annak az ellenkezője a jó,  tehát ha Orbán Putyinnal barátkozik, akkor Putyin rossz.

Szíria lakossága 2015. július 31-ig hivatalosan 22millió.

2015. augusztus 31-én 24,5millió

2015. szeptember 30-án 26millió

A nemzetközi jóállásponttól a magyar jóálláspont néhány apróságban különbözik. Például úgy általában a nemzetközi jóálláspont-tartók nem szokták a saját országuk migránspolitikáját fikázni. A Merkelschaft-nak a bibliaiméretű szírszaporítást csak fejletlen náci viktátorok szokták felróni. Nemzetközi jómegítélésben senkinek nem tűnik föl, hogy mióta is lett minden menekült szír. A minap a német belügyminiszter ugyan revelált arra, hogy kiderült, néhány migráns nem is tud arabul és nem is szír. De aki jóálláspontot tart, az az ilyesmi fölött udvariasan elsiklik.

Trump hazaküldené a szíriai menekülteket

trump

Akik még meg se érkeztek.

 

Merkel befogadta a szír menekülteket

 

http://blauegedanken.de/wp-content/uploads/2015/09/Merkel-Willkommenskultur.bmp

 

akik még akkor meg se érkeztek. Sőt, legalább egyötödük azt se tudta még, hogy ő szír lesz a jövőhéten.

Pl ilyen szép, korszerű, konténerekből legózott  mibe is. Akkor tudhatnámk meg igazán, mi látható az alábbi képen, ha a náci cigány viktátor építette volna.

Bunte Wohncontainer stehen am 06.12.2014 im Berliner Stadtteil Köpenick auf einem Grundstück an der Alfred-Randt-Straße. (Foto: dpa Bildfunk)

Quelle das Bild

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr407875402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.02. 22:13:12

@Dinamuki: ezek az emberek itt voltak már elég rég Európában, görögöknél, olaszoknál, csak senki nem foglalkozott a dologgal. Nézd meg, amíg orbán a keleti aluljáróban fektette őket, addig mindenki ezen pörgött. Most pont ugyan annyian mennek át naponta az országon, de lecsengett a téma, mert nem kell átesni rajtuk a város legforgalmasabb pontján. Ja, és ha jártál Bécsben az utóbbi években, már régen ott éltek, nagy tömegben, törökök, arabok.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.02. 22:13:25

@Lujza Steinmann: "olcsó munkaerő" az lenne k-európából is dögivel... olvastad a HVG-n a múltkor az interjút a magyar sráccal, aki börtön után ment ki? Csak egy kibaszott hűtőházban kapott munkát, éjszakai műszakban, ami szvsz az egyik leggecibb munka. De mégis örül. Szted a "menekültek" hány százaléka volna hajlandó ilyesmire (nem mintha ez az alja munka is ezerszámra állna rendelkezésre, ez is nagyon véges mennyiségű). Sokkal könnyebb a nagylelkű mutti Merkel segélyén élni, csak hogy a segélyen élés MINDIG korrumpál, ezt idehaza is láthatjuk az alsóbb rétegeknél.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.02. 22:15:52

@Lujza Steinmann: bécsben csak átutazóban, de jártam több német és francia városban, beszéltem is emberekkel, és azt hallom, hogy ahol tömegével vannak, és a népes bevándorló családok segélyekből élnek, ott marhára elegük van belőlük a bennszülötteknek. Kérdezték tőlem, nem akar-e Magyarország átvenni pár arabot, mondom nekünk is van, csak nem arab, hanem roma...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.02. 22:33:01

...ezt egyébként valóban nem értem, hogy mirefel volt az egész keménykedés, ha továbbra is ezerszámra használják átjáróháznak az országot a "menekültek"... nem igaz, hogy nem lehetne csinálni valamit.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:28:34

@Dinamuki: Várj csak! -van valami a szemedben, mind a kettőben, emiatt nem látod a röszkei korszak és a zákányi között az elhanyagolható picikülönbséget. Sgítek: Zákánynál mennyi sárgataxit látsz a benzinkútnál? És mennyi kis kenyérszállító stílusú furgont? Ja és tizedammyi újságírót se látsz...
Ja, látom már, mi akadályozza meg,, hogy meglásd a különbséget : a potrohás focialista cigány lóg a szemedben, amiatt nem látod, hogy most fejlett osztrákstílusban utaztatjuk a menekülteket.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:33:07

@Dinamuki: @Lujza Steinmann: Én birom az arabokat. Az olasz tengerpartokon a bizniccet ugyan átvették a gazdag nigériai "menekültek" de azért csicskának megtartották, ahol még van, az arab [tunézián] árusokat. Egyiptomban is birtam az arabokat. Egyetlen egyszer viselkedett úgy arab, ahogy öltönyös budapesti taxis szokott. Akkor talky-talky nyelven azt mondtam neki, hogy én nem idióta német túrista vagyok, hanem magyar és Magyarorszáhon egymillió cigány él, akik Egyiptomból jöttek, ezért is nevezik angolul gipsy-nek őket. Azonnal visszakunkorodtak az iránytaxival az éjsötét nyomornegyedből a fényes allé felé. (amit csak a fény különböztetett meg a töksötét nyomornegyedtől)

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:39:09

@Lujza Steinmann: Ezek az emberek -és ezt nem értik a willkomeniánus picsák- ezek az emberek nem azok az emberek. Azok az emberek dolgozni jöttek föl, hogy hazaküldjék a pénzüket a nagy családnak. Mrozek: Emigránsok. Azt csinálták, amit ma a magyar kitántorgók többsége. 1013 óra meló naponta, az egyetlen heti szabadnapon pedig meghúzta magát a szobájában heted-tizedmagával és kussolt. A 70-es években még nem láttál burkás nőt. Mindegyik a C&A-ból öltözött. A burkás, gyerekkocsit toló nők a 80-as évek végén szaporodtak föl. Az első hullámban csak fériak voltak jóformán. A második nemzedék rosszul beszél törökül vagy arabul, viszont nem dolgozik, ám a száját tátogtatja. Radikális.
Tegnap egy németorszáhi szír kooordinátor azt állította a szírek harmada szír.
És a fele nem is arab.
Tiszta óvoda ez Lujza. Úgy ragaszkodol az egyre tarthatatlanabb jógyerekállásponthoz mint egy óvodás. Én nem tudom mi él a fejedben pár nap túristáskodás után, de pl Franciaországban az arabok GYARMATI NÉPEK voltak és a franciákat eredendően úgy tekiontik, ahogy kuruc a labancot, ahogy Petőfi Metternichet. Bazdmeg.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:40:07

@Lujza Steinmann: Olvasd el a 'mukinak írt mai első kommentemet.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:45:15

@Lujza Steinmann: Ezek még egyelőre semmit se tudtak kezdeni az egyetemiprofesszori maffiával és a hallgatóiönki maffiával meg a kettő összefocizásával. Nézegess diákfórumokat, a gyerekek tojnak a politikára és a mai oktatási rendszert az orbántgeci-nácizók is egyszerűen magyarbálintizmusnak nevezik.
A magyar "libsi"-nek ugyanis az lett a baja, hogy eleinte az SZDSZ a posztmaóisták kezében volt, aztán meg az életidegen elméleti nyálfazekaké meg a Kókincc-féle bajnaiánus gazembereké... és volt még a korrupt joviális Onkel [schwoobul Fedr] Kuntze.
Azért nyavalyoghatsz a szegény (soha nem létezett) liberálisok fölött,mert a potroháscigányék a ballibsizéssel látszatfényezik őket. Nevükön kéne nevezni ezt a bandát végre, hogy egyszer még lehessen esélye tényleg is liberálisoknak Magyarországon.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:47:17

@Lujza Steinmann: Nem baszott a Jóisten még olyan fejlettliberális demokráciát ahol a főügyész ne valaki politikaiirály embere lett volna. Akkor mit vársz egy szociálfeudális elmaradott és apakomplexusos országtól. Amikor Ferenc ügyészsége a 11 hónapig "elhúzott" eljárással fixálta a Jobbikot, az fasza volt, mi???

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:57:50

@Lujza Steinmann: Ez a baj, hogy csak a potrohás, számodra gyűlöletes cigányt vagy képes látni. Mint emlékszer, szeretnélek csak iskolaigazgatónak látni. De lehetnél önki' képviselcsi' is. Mennyi hirtelenbarátod lenne. Hogy oldalogna a gazdaságiigazgató körülötted.

NSZK régen, még úgy 25 éve nemtolvaj ország volt, de odaföl a politikában ahhoz képest "loptak". Ez meg egy olyan ország, ahol az egész társadalom az aljától a tetejéig és vissza lop. És persze kompenzál, mint egy alkoholista, aki mindig lát magánál nagyobb tolvajt.
Ahogy említettem már sokszor. A cigány ugye lop -a magyar szerez. A fejletlen rosszoldali ember lop. A fejlett "kreatívan könyvel"

Olyan vagy mint az a magyar, aki abajog, hogy a cigány lopja a fát. Tolja a biciklivázban. Elzúg mellette egy kamion faszállító... vonatban megy három -megkérdezlek mi ez, te cégszerűnek látd. Hiszen számlára arulják, cégszerűen irtjájk az erdőt, satöbbi. Pedig ez az igazi nagyvolumenű lopás. Hajléktalan nevére alapított cég... mire az erdészet eljár, addigra a cég eltűnik és bottal ütik a hajléktalan nyomát. Ilyenek a kreatívok ugye. Ez a Kókincc-Ferkó-Ártatlanarc -stílus.

Fajlagosan az iskolaügyben nem lopnak kevesebbet.. vagy az egészségügyben. katasztrófálisak az állapotok, de az OV-főorvos egy filklért le nem ad a havi egymillió parájából a nővéreknek. Az egyetemek vezetősége kamusávokban segélyezi a jóbarát tanárokat... a 32 éves HÖK vezérek összejátszva a profokkal lopnak.. de ez nem zavar senkit, mert most ezzel a sávvsl is orbánékat kell baszni.
Budapest peremkerületeiben 17 óra után üres buszok kerengenek, vidéken a tömköz nulla, de azért nem szabad hozzányúlni a Demszky Báábocciság eme utolsó bástyáihoz... Mert a Fényesfővárosnak jár ez.

Frick László Intézet 2015.10.03. 06:59:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezt mondom én is, akinek inge, Azaz a Nagy Fing Szabály. Amiszerint én nem is gyűlölködöm hiszen az én reakcióm természetes és egészséges és ha kielemezzük, akkor nem is fing, hanem szénhidrogén.

Frick László Intézet 2015.10.03. 07:06:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nagyon egyszerű próbája van a gyűlölködésnek. Ha nem vagyok gyűlölködő valaki iránt, akkor tudok olyant mondani a valakiről, ami jó [pozitív] Belátok ambivalenciákat. Belátom a paradox összefüggéseket. Árnyalatokat látok, elhanyagolható különbségeket (mai első kommentem Dinamukinak)
És ami nagyon fontos: Ha nem vagyok gyűlölködő, ismerem a visszavonást. "Alaptalanul vádoltam Icukát a könyvelésről, valójában nem szopta le Jóska retkesfaszát" A gyűlölködő azonban egy bocseszt se mond Icukára, hanem folytatja a Kampf-ját tovább.

Az Öt Év alatt sokminden végül mégsem úgy lett, ahogy uszítottátok. Mutass egy Bölcs Tanító Cikk-et, amiben ez le van írva, hogy mégse nem úgy lett.

A migránsválságban általában van egy szabály, amit úgy nagyjából mindenki betart: Az elsőtől úgy a 77-ik sorig főleg más országokat geciz és a saját országát legföljebb mellékesen fikázza napipolitikai érdekből.

Kizárólag a magyarokra jellemző, hogy bár orbángecizésnek vélve, de végülis még rá is tetéz a külföldi újságírók hajhászásaira. Akkor is azzal kompenzát a jóoldal hogy ők nem is, ők csak Orbánt gecizik. De a reakciókban mégsem így jön ez le... mertugye ki az az orbán...

Frick László Intézet 2015.10.03. 07:09:32

@Lujza Steinmann: A piros tangabugyis buzi parádézásának lehetőségéhez előszöris kellettek tényleg liberálisok, akik 1959-60-tól kb 15 éven át KÜZDÖTTEK a konzervatív keresztényangolszászokkal... nem csak provokálták őket, hanem szívósan küzdöttek. Magyarországon a "liberális"-ok úgy viselkedtek, mint egy KISZ-vezetőség: "Mi vagyunk az ideológiailag ejlettek, bunkók! Tudjuk, Merjük, Tesszük" amiből a tu-úúúúú-dás volt az igaz úgy, hogy ha rosszul is tudták, de soha nem revidiáltak.

2015.10.03. 07:31:01

@Frick László Intézet: képtelen vagy az ideológiát a pártról leválasztani. Mikor azt mondom, "libsi" az ideológiát értem rajta. Gondolom,mikor te azt mondod, hogy "keresztény vagy" nem tömjénnel vagy rózsikával azonosítod magad, hanem bizonyos ideológiai alapokkal. Nagyjocó nem szándékosan ért félre, egyszerűen nem elég szofisztikált, hogy megértse. De te szándékosan értesz félre.

A cigányozásod: pontosan tudod, hogy ha van egyetlen ember ebben az országban, akit nem zavarna, ha Orbán cigány / hindu / afgán / japán stb lenne - az én vagyok. Kurvára demagóg úgy beállítani, hogy nekem ez lenne a bajom orbánnal.
Iskolaügyben is annyi a lopás :)))))))))

ezért van minden iskolaigazgatónak pasa lakóparki lakása, kettő is, mint rogántóninak :DDDDD és minden iskolaigazgatónak van egy régi, gyerekkori haverja, aki strómanként milliárdos lett pár év alatt. Szedsz valamit mostanában vagy tényleg ennyire hülye vagy? Esetleg provokálsz, vagy tényleg elhiszed ezeket a bődületes baromságokat, amiket idegépelsz.

2015.10.03. 07:37:32

@Frick László Intézet: amúgy NEM tudod, mi az álláspontom migránsügyben, holott már többször elmondtam. Te elképzeled, mi egy jógyerek álláspontja (azt sem tudod, de te elképzeled) és biztos az az enyém is.Nem az a baj, hogy ellenkező az álláspontunk, hanem, hogy szellemileg teljesen leépültél. Eljutottál kb. arra a szintre, mint az ötvenes évek beszopatott lelkes tapsolói, hogy Rákosi elvtárs felrajzol neked a falra egy kulákot meg Arisztid és Taszilót, és akkor te tudod mit gondolnak, és az biztos hülyeség, meg különben is gonoszak. Eljutottál már te is oda, hogy ÉN lettem számodra az ellenség, aki ráadásul hülye, mindent rosszul tud, és harcolni kell ellene. Többször megkérdeztem már, kitől vennél használt autót, tőlem vagy Ovitól? Melyikünk nem akarna átbaszni? Ha menekülnöd kéne valami miatt, kiben bíznál jobban, hogy nem dob fel a gestaponak? Én vagy rogán? akkor miért is véded őket annyira és miért velem van a baj???

2015.10.03. 07:46:03

@Frick László Intézet:
gepnarancs.hu/2015/10/maffiaallam/

kicsit hosszú, de olvasd el,
nekem Berne mindig is mániám volt, szerintem tanítani kéne az emberei játszmáit,mert zseniálisan leírja, hogy működnek az emberi kapcsolatok
a cikk ez alapján elemzi, hogy miért van ovinak annyi híve, és magadra is ismerhetsz, hogy te is miért imádod

és rögtön rájöhetsz arra is, hogy nekem soha nem fog smakkolni, bármit tesz, mivel én úgy gondolom, hogy az állam nem az apám

egyszerű példa: okmányiroadi picsa udvariatlan és kioktató volt a gyerekkel, mikor útlevelet csináltatott
pár héttel később én is ott voltam, velem is kezdte, de egy fél mondtamból érezte, hogy én vagyok az az értelmiségi picsa, akivel szemben NEM lehet így beszélni, rögtön visszavett magából

ha az állam is érezné, hol van az a határ, amit már nem lehet, visszavenne
de pillanatnyilag SEMMIFÉLE kontroll nincs felette, mivel bármilyen ellenzéki, civil kifogást elintéz azzal, hogy gyurcsánykókabajnaimagyarbálintelmúltnyóóócév libsibuzizsidók

oszt jónapot
sikeresen bemosta ezt az agyatokba
csak azt nem veszed észre, hogy NEKED, meg a sok békemenetes hívőnek is ÉRDEKE lenne, hogy orbánt, rogánt meg a haverokat kontrollálni lehessen
nem érted lopnak, hanem tőled
ha rájuk szavazol, akkor is lopnak tőled is
érted?

2015.10.03. 10:09:07

@Frick László Intézet:
fb-n találtam

Hodosán Róza
20 órája ·
" javasolta, hogy kanadai mintára a befogadott menekültekkel kössenek szerződést a jogokról és a kötelezettségekről.
Az integráció ugyanis nem egyirányú utca. Ha valaki nem tartja be a szabályokat, attól lehessen megvonni bizonyos szociális juttatásokat is, mondta a politikusnő az interjúban"

index.hu/kulfold/2015/09/28/kemenyen_kiosztotta_a_menekulteket_egy_nemet_kepviselono/

szerintem érdemes lenne felülvizsgálni az álláspontod arról, mit is gondolnak a valódi libsik erről az egészről...miért örülnénk neki, hogy egy olyan ideológia özönlik be, ahol nincs vallási tolerancia, lenézik a nőket...stb..Kicsit használhatnád az agyadat Dudi.
na ,mentem kacsát tokozni

Fenehorizont 667 2015.10.03. 12:21:57

@nagyjoco:
szerintem ez a világértelmezés eddig is csak kevesek kiváltsága volt - és minő arczátlanság! - pont azon fehér bőrű keveseké, akik a legritkább esetben találkoztak nemfehér bőrszínű emberekkel mindennapi szabadidős tevékenységeik végzése közben. persze ezen kevesek igen széles körben teríthetik a véleményüket, tán ezért is tűnik úgy, mintha a hasonló álláspont mögött jelentős tömegbázis állna. pedig hát, kurvára nem.

pl ez az egyik kedvenc térképem:
tutiblog.com/wp-content/uploads/2015/06/sved00.jpg

ezen kék pöttyel a svéd toleráns közéleti emberek, jogvédők, társadalomszociológusok meg ilyesmi faszfejek lakhelyei láthatóak.
pirossal a muszlim kisebbség által lakott városrészek. höhö.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.03. 15:58:45

@Frick László Intézet:

" Belátok ambivalenciákat. Belátom a paradox összefüggéseket. Árnyalatokat látok, elhanyagolható különbségeket "

IGEN. ÉS tE HOGY BESZÉLSZ VELEM (VELÜNK)

A síkbolygó, amit kivetítesz ránk (nem rám, mert ugye nem velem vitatkozol)

GONDOLKOZZ, NÉZZ TÜKÖRBE

saját dugádba dőlsz

2015.10.04. 10:24:47

@Lujza Steinmann: egy terrosita gyilkosról megállípítani és kimondani, hgoy terrorista gyilkos, nem gyűlölet, csupán tények kimondása.
PC-nek lenni annyit jelent, gerinctelen, gyáva szar embernek lenni, aki elfut, amikor ki kéne elállni, hallgat, amikor beszélni kellene és mindig mások mondják meg neki, miről mit gondol.
Ezt az embertipust sem gyűlölöm, csak hangosan kinevetem - és persze szánom, mint minden egészséges felnőtt ember.

2015.10.04. 10:30:04

@Lujza Steinmann: a másik banda meg elkúrná. Nem kicsit, nagyon.
Ez van Lujzikám, ORbán Viktor egy erős, potens fasz, és most baszni fog. Keményen. szépen lehet térdelni előtte és vinnyogni a libsi meséket.

2015.10.04. 10:39:55

@Lujza Steinmann: akkor most már értem, miért gyűlölködtök ti libsik annyit. Kösz a cikket!

2015.10.04. 11:35:05

@nagyjoco: Jocó talán próbáld meg ezt is elolvasni
gepnarancs.hu/2015/10/maffiaallam/

főleg a Berne féle részt a felnőtt-felnőtt illetve a szülő - gyerek kapcsolatról az állam és állampolgár vonatkozásában
Többször elmondtad már, a szüleid vérmaxisták voltak, lényegében te is erősen vezérkultuszos vagy, nem tehetsz róla, ebben nőttél fel, hogy az állampolgár hülye, a vezért okos.

Szerintem nem fogod érteni a cikket, amit most linkeltem, de esetleg többszöri átolvasásra feldereng valami
talán :D
esetleg :D

2015.10.04. 11:42:26

@nagyjoco: mentő kérdés orbánfanoknak :D

Melyik ideológiához kötődik a magyar rendszerváltás, melyik párthoz, és nagyjából kik voltak az ellenzékiek a nyolcvanas évek végén (milyen nézeteket vallottak) és Orbán akkoriban hogyan határozta meg magát (még a 90-es évek elején is)
miért lett hirtelen "kereszténykonzervatív" és most miért ülteti bele a szűk agyatokba, hogy a libsiket írtani kell
picit gondolkozzál már el, miért fosik annyira ettől az ideológiától...na, erölködjél
miért van beszarva, nehogy legyen pl. egy 8-10 % os libsi párt a parlamentben?
(többet úgysem kapnának soha, mert ez olyan belvárosi értelmiségi dolog tudod...) de szerinted mi lehet az oka, hogy egy lényegében képviselettel nem létező dolgot akar az ördögnek beállítani....most sem dereng semmi? :D
teljesen hülye és reménytelen vagy Jocó...sajnos :((

2015.10.04. 12:04:14

@nagyjoco: amúgy meg Jocó, még egy dolog. Iszonyúan fárasztó vagy, mivel a vitakultúrád egy egy öt éves gyerek szintjén áll.
Nézd meg most is, adva van a cikk, erre ráírod, hogy TI LIBSIK miért is gyűlölködtök ennyit. Na most, ha olvastad, ugye, az utóbbi hetek gyűlölködése nagyrészt arra vonatkozott, hogy egyesek felvetették, "gázt nekik" meg "géppuskázzuk őket vissza a tengerbe" satöbbi.
1. komolyan gondolod, hogy ezeket a liberálisok mondták/ írták?
2. Nem olvastad a cikket, csak a címét
3. Olvastad, de lófaszt sem értesz belőle
4. olvastad, értetted, de óvodás módjára kerestél valamit, amit írhatsz rá, és eszedbe jutott a mondóka a nagycsopiból az oviból: aki mondja másra az mondja magára...az a szamár nagyapája..(pizsamája..stb, nem tudom, ti hogy kiabáltátok)

Én megtaníthatnálak vitázni, ha nem mennél le mindig erre a gyerek szintre, amit itt most is előadtál, illetve a primitív kocsmai verekedő szintjére (lehet előtte térdelni...stb).
Szóval nem tudom, milyen társaságban forogsz, és ott elég-e ez a szint, vagy szeretnél feljebb lépni, és Hella nénitől tanulni valamit?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.04. 18:07:36

@Lujza Steinmann: ennyire naiv vagy, hogy azt gondolod, hogy azok a liberálisok, akik az MSZP alatt a kondér közelében voltak, és hangadók voltak, mostanra felszivárogtak vagy színt váltottak?
Lehet, hogy hülye példa, de Tóta W. és a magyar Vagy a Szerencsejáték Zrt igazgatója (dobj a mókusok elé, de nem jut eszembe a neve), aki szerint aki Fideszes, az áruló, vagy náci, vagy valami hasonló csúnya dolog stb.
Igen, most mások kapják a százmilliókat, nekik se kéne, ez igaz.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.04. 18:09:30

@Lujza Steinmann: ennyire naiv vagy, hogy azt gondolod, hogy azok a liberálisok, akik az MSZP alatt a kondér közelében voltak, és hangadók voltak, mostanra felszivárogtak vagy színt váltottak?
Lehet, hogy hülye példa, de Tóta W. és a magyar képmesék jut eszembe, vagy a Szerencsejáték Zrt igazgatója (dobj a mókusok elé, de nem jut eszembe a neve), aki szerint aki Fideszes, az áruló, vagy náci, vagy valami hasonló csúnya dolog stb.
Orbán Finkelsteint pénzeli, az MSZP kormánynak ugyanúgy megvoltak a magyar Finkelsteinjei, akik még mindig itt vannak, és életük végéig jól élnek abból, ami akkor lecsöppent nekik.
Igen, most mások kapják a százmilliókat, nekik se kéne, ez igaz.

2015.10.04. 20:18:20

@Lujza Steinmann: Hella néni, tessék engem tanítani!

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. "

Ezt a liberálisok miért támogatták négy évig - még másik négyig? És hogy fordulhat elő, hogy egy ilyen beszéd után a liberálisok maximálisan kiálltak az elkúrására, szervezett semmitcsinálására és hazugsággépezetére oly büszke miniszterelnök mellett? MI lett akkor az alkotmányossággal, a nyugati értékekkel, és a többi ismert liberális eszmével?
Egy ilyen beszéd kiszivárgása után egy nyugati kormányfő meddig maradhatna miniszterelnök?
Hogy lehet az, hogy emellett az ember mellett a liberálisok ma mai napig kiállnak?

Előre is köszönöm, hogy végre választ kaphatok ezekre az izgalmas, mélyrétű kérdésekre.

2015.10.04. 20:22:33

@Lujza Steinmann: az a cikk 100%-ban a mai libsi gyűlölettenger okait tárja fel. Most értem, mirét gyűlölsz azóta, amiért azt merem mondani, hogy ORbán Viktor jelen pillanatban az EU legérettebben fellépő politikusa a migránsok ügyében.
Mégegyszer köszi a cikket - ajánlom, az önreflexiós képességeid jelentős javítását.

2015.10.04. 20:54:24

@Lujza Steinmann: a rendszerváltást az MSZMP hajtotta végre - 1983-88 között. A világrend átalakítását engedélyező tárgyalásokat 1978-83-ban folytatták le, ezután az MSZMP végrehajtotta a szükséges lépéseket. A gazdasági liberalizációt Kádárnak köszönhetjük, 1988-ban született meg a társasági törvény. Az mszmp már 88-ban gyakoroltatta a párttitkárokkal az "új, pluralista választási kampányt."
Az szdsz minden új párt közül a legmocskosabb, legaljasabb maoista hazárlókat ölelte fel (már ha egyáltalán értelmezhető ezeknél a haza fogalma). Orbán liberális fenegyerekként kezdte, azátn kibújt soros bácsi szerető karmaiból - azóta halálos gyűlöletkapmpány folyik ellene.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.05. 09:27:50

az első kommentre még mindig választ várnék

akár összefüggésben a gyűlölködéssel és gyűlöletkeltéssel

off

az arab tavaszról: mandiner.hu/cikk/20130913_egyiptom_uj_diktatura_az_uj_hideghaboruban

on

2015.10.05. 15:18:10

@Lujza Steinmann: micsoda buta kis cikkcsi ez a gépnarancsos baromság. Ennek már van ellencikkcsije is:

888.hu/article-diktaturazas-magas-fokon

Ennyike.

Ajánlom neked Kissinger bácsitól a Diplomácia című könyvét. Vigyázat, az nem csikkci, felnőtt irodalom.

2015.10.05. 20:13:06

@Dinamuki: próbálj már meg elszakadni a konkrét emberektől, pártoktól
Én egy ideológiáról beszélek, amin a nyugati demokráciák alapszanak. Orbán erre hirdette meg, hogy IL-liberális, magyarul LFS nektek normál parlamenti demokrácia, amiben fékek és ellensúlyok vannak az elszabadult rablókalózok módjára viselkedő politikusok ellen.

2015.10.05. 20:22:27

@nagyjoco: a gépnarancsos cikket gondoltam, hogy képtelen leszel felfogni.

A gyűlölködéses részhez: végtelenül primitív az a kis csapás - ellencsapás játék, amit játszani akarsz velem ebben a témában. Adva van egy orbánfan embertömeg, amiből többen simán gázt eresztettek volna alvó emberek vagonjába, sátrába, tanácsokat adnak arra, hogy kéne a főnök jóváhagyásával belegéppuskázni őket a gumicsónakról a tengerbe. Mire többször is közlöd, hoyg a liberálisok gyűlölködnek. Nem ám az "egy a tábor egy a zászló" szájkaratés népírtóijelöltjei. Lehet, hogy téged szórakoztat, hogy tökfölöslegesen, és értelmetlenül ezen oda-vissza dobáljuk a labdát, holott nyilván te is látod, hogy kik akartak itt vidám kis népirtást rendezni. Az a baj tudod, hogy marha rossz emberismerő vagy, azt hiszed, hogy bosszantom magam a provokációdon. Annyiszor elmondtam már, pattanásos, post-serdülők között töltöm a napjaimat, valami nagyobbat durrantsál, ha azt szeretnéd, hogy bosszankodjak :D ez így kevés lesz :D

2015.10.05. 20:50:26

@Lujza Steinmann: gépnarancos cikkcsi. Azért válaszották meg Ovit, mert az elkúrósok 2014-ben is elkárták. Nem kicsit, nagyon. Olyan böszmeségget, hogy a levitézlett, korrupt, megbukott poltikusaikat a 2010-es extra bukta után még egyszer csatasorba állítják, nos ilyet egész Európában nem csinált senki.
A kampányuk során pedig tlejesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.
Vége, nincs tovább -ezt már 2006-ban megállapíották Őszödön. Az volt ott a morális végállomás, a teljes nihil. Onnan már nincs semmi. Pár tapsoló nyugger meg néhány megát liberálisnak gonodló orbángyűlölő - a társadalom elenyésző hányadát érdekli a pc vakogás.

Tanítás mikor lesz a kérdéseim kapcsán?

A kutya nem akart itt népírtást rendezni - pár hülye komment miatt kár a gőzért.

Ölni az iszlám állam szokott pusztán azért, mert keresztény vagy, vagy homokos, vagy síta. Ők az egyetlenek, akik veszélyt jelentenek ránk, nem a kommentelők.

2015.10.05. 20:54:07

@Lujza Steinmann: Tudod, a fékek és egyensúlyok alatt fordulhatott az elő, hogy annyival lettünk túl az ország lehetőségein, hogy azt el sem tudjuk képzelni. 2008-ban az MSZP-SZDSZ koalíció államcsődbe fékezte és egyensúlyozta az országot, ahonnan csak egy gigantikus IMF hitel tudott bennünket úgy-ahogy a vízszint felett tartani.
2018-ban választások lesznek, tessék 2.5-3 millió szavazót összeszedni, mint 2006-ban és akkor lesz nagyarányú győzelem.

2015.10.05. 21:12:27

Játékos feladatok liberálisoknak:

1. Értelmezze az alábbi kifejezéseket az őszödi beszéd fényében: elszámoltathaótság, transzparens politika, alkotmányosság, nyugati demokratikus minta.

2. Állítsa veszélyességi sorrendbe az alábbi eseményeket:
1. Az Iszlám Állam 50 ezer katonáját nem tudja megfékezni sem az 1 milliós iraki hadsereg, sem az USA, sem Oroszország.
2. Mari néni azt kommentelte, hogy de jó lenne, ha belegéppuskáznának a migránsokba. A kisunokája lájkolta is, Pista bácsi kommentelt alá.

3. Péter, 38 éves vidéki gazdálkosó a következőt mondja: "Szerintem Orbán Viktor jó poltikus, és szeretem a Fideszt". A helyes válasz ilyenkor:

1. Örülök, hogy elmondtad a véleményed, Péter, de én másképp gondolom.
2.Péter, te egy fasisztoid agymosott, antiszemita és rasszista birka vagy, egy orbánfasszopó megvezetett szerencsétlen hülye, patriarchális apakomplexusos vezérimádó vadbarom, aki semmit nem ért a demokráciából, a szabadság eszményéből és a nyugatosodásból.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.05. 21:29:51

@Lujza Steinmann: jó, csak ha azt mondod, hogy 1%-os törpepárt, akkor erre mondom, hogy a gazdasági und média hatalommal rendelkező képviselői jóval nagyobb 1%-nál.
A liberális meg nem mindig a demokrácia elengedhetetlen velejáróját jelenti, hanem néha egyszerűen a konzervatív ellentéte, ez az ellentét nyugaton is megvan, ugye nagyon leegyszerűsítve a liberális a minél nagyobb szabadság, a konzervatív meg ragaszkodás vmi hagyományhoz, ami kereteket ad.

2015.10.05. 23:03:46

@Dinamuki: az illiberális annyit jelent - nem az szdsz liberálfasizmusa. Ami persze nem feltétlenül igaz - oviék sok ponton ott folytatják, ahol a szadisták abbahagyták. Az illiberalizmus egyetlen gyakorlati eredménye: a migránsfasszopás helyett próbálkoznak alternatívákkal.

2015.10.06. 18:54:19

@nagyjoco: akkor hirdette meg, amikor migránsok még sehol sem voltak, de szerence, hogy az olyan egyszerű emberek agyát mint te, utólag is lehet manipulálni.
Persze, fasiszták, mint Deák, Széchenyi, Kossuth, vagy a ma meghalt Göncz Árpád.

Ha egy liberális valakinek a véleményére azt mondja, hogy cicám, te egy segg vagy, de jogod van ezt gondolni, az gyülölködés, sőt fasizmus. Emberek, 3-4-5 éves gyerekek halálát kívánni, erre ötleteket adni (gázt nekik, géppuskát) az jópofika dumcsika a fészbukcsin.

A legnagyobb magyar történelmi személyiségeket lefasisztázni, az fasza gyerekség (liberálfasiszta, ugye).
Azt mondani, hogy a jól működő országok nem is demokráciák, az meg pontensfaszság. Hát, igazad van, orbán tényleg elég nagy fasz. Most, hogy megalakult a goebbels-féle rogán propagandaminisztérium, én itt kiszállok, és feladom Jocó. Egy komplett goebbelsi propagandagépezettel nem tudok és nem is akarok versenyezni. Tudod, vannak családok, ahol mindig is kritikusan álltak a hatalomhoz, pl. az én családom ilyen. A tiéd mindig is fasszopó volt, a szüleid a komcsikét kapták be tövig, te meg orbánét. Kiszálltam a veled való csacsogásból. Nem képzeled, hogy azon fogok vitázni, hogy Göncz liberálfasiszta-e.
És különben is, hogy jövök én ahhoz, hogy egy goebbels féle propcsi-minisztériummal próbáljak meg szembeszállni. Nektek most jóvilág jön, még a csapból is az a szar fog folyni, amit orbán és rogán folyat. A propagandával kelhetsz, fekhetsz, öt perced nem lesz, amit kormányprop. nélkül kéne majd töltened. És ha lazítanál, ott a ripost, Habony lapja, két műmell között egy kis demokrácia rombolás, kurucinfo szintű hírek, pompás olvasmány neked. Pá Jocó, jó olvasgatást. Reménytelen vagy. Bernét mindentől függetlenül ajánlom, olvasd el az emberei játszmákat, talán valamit felfognál belőle.

2015.10.06. 18:59:21

@Frick László Intézet: Dudi, szerintem neked is kár itt erölködni a népoktítással, hoyg az olyan hülyék, mint Hanni vagy én, világosan lássanak. Erre ott van helyetted az új propaganda minisztérium
és lazításképpen olvasgassál te is egy kis ripostot

Rossz kedvem van ma G. Árppibácsi miatt. Ha lenne öt ilyen ember a kormányban, nem itt tartanánk...lenne csak kettő ilyen....lenne csak egy ilyen.... :(((((

2015.10.06. 19:06:21

@Frick László Intézet: komolyan Dudi, most így Árpibácsi halálára...hová jutottál...hol van a régi szabadgondolkodó?
@nagyjoco: tényleg befejeztem veled a csevejt. Komolyan azon vitázzam valami félművelt kis megtévesztett macsóval, hogy a liberálisok fasiszták? elmentek ti orbánnal az élen a picsába. A bokájáig nem értek fel Göncznek vagy Mécsnek.

2015.10.06. 19:35:31

@Lujza Steinmann: Jó olvasgatást:

www.libri.hu/konyv/jonah_goldberg.liberalfasizmus.html

Lebuktatok, drágáim. Te meg a hatalom kritikája a ballibbant kormányok alatt, ez komoly :D:D:D

Göncz egy egy sima, egy fordított bonyolultságú hazaáruló volt. Az, hogy így el lehetett téríteni a rendszerváltást, nem kis részben neki köszönhető.

Egyetlen értékelhető teljesítménye az volt, hogy befejezte a Gyűrűk Ura fordítását - azért azt ne feledjük, hogy a verseket, az első tizenegy fejezetet és teljes terminológiát Réz Ádám fordította, nem pedig Göncz.

De mortuis nil, nisi bene.
Halottakról JÓL, vagy semmit - értsd, halottakról IGAZAT, vagy semmit.

A halottakról jót, vagy semmit gusztustalan pécé ferdítés, amivel itt, Magyarországon is végleg le kell számolni.

Arra különösen büszke vagyok, hogy egy lapon sem vagyok említhető Gönczel vagy Méccsel, nagyon komolyan el kellene gondolkodjak az életemen, ha ez valaha megtörténne.

Már vagy háromszor hagytál "végleg" itt, de úgyis visszajössz, hiszen függő vagy, ahogy itt mindannyian.

2015.10.06. 19:47:38

@Lujza Steinmann: Az emberi játszmák jó.

Kicsit tágíthatod a gyengécske ismereteidet fasizmus témakörben:

"„Bár rengeteg időt és szellemi energiát fektettek a kutatásába…,
a fasizmus a huszadik század kutatóinak nagy rejtélye maradt.” Eközben
a Dictionnaire historique des fascismes et du nazisme (A fasizmus és
a nácizmus történelmi szótára) szerzői kerek perec kijelentik: „A fasizmus
jelenségének nincs általánosan elfogadott meghatározása, a legcsekélyebb
közmegegyezés sem mutatkozik hatókörében, ideológiai eredetében
vagy jellemző megnyilvánulási módjaiban.” Stanley G. Payne, akit
sokan a fasizmus legfontosabb élő kutatójának tekintenek, 1995-ben azt
írta: „A huszadik század végén valószínűleg a fasizmus marad a leghomályosabb
a fontos politikai szakkifejezések között.” Egyes komoly kutatók
szerint a nácizmus nem is volt fasizmus, sőt, fasizmus egyáltalán nem
létezik, illetve elsősorban evilági vallásnak tekintendő (én is így gondolom).
„Leegyszerűsítve – írja Gilbert Allardyce – azt mondhatjuk, hogy bár
megegyeztünk a szó használatában, nincs köztünk egyetértés abban, hogy
miként kellene értelmeznünk."

2015.10.06. 19:55:44

"helyesen értelmezett fasizmus egyáltalán
nem jobboldali jelenség, hanem valójában baloldali, és mindig is az
volt. Ezt a tényt – nincs ennél kényelmetlenebb igazság – homályosítja
el manapság az a szintén téves hiedelem, hogy a fasizmus és a kommunizmus
egymás ellentétei. Valójában ugyanazon választók jóindulatára
apelláló, szorosan összefüggő történelmi vetélytársak, amelyek ugyanazt
a társadalmi teret próbálják uralmuk alá hajtani. Az, hogy egymás szöges
ellentétének látszanak, részben szellemtörténeti trükk, részben (és főként)
a „vörösök” összpontosított propaganda-hadjáratának következménye,
amelynek célja, hogy a „barnák” objektíve gonosznak és „másnak” tűnjenek
fel (vicces, hogy a „másik” démonizálását éppen a fasizmus egyik
meghatározó vonásának tartják). Elméleti és gyakorlati téren azonban igen
csekély különbség van köztük."

2015.10.06. 20:28:59

@nagyjoco: Pá Jocóka. van az a szint, amin én nem csevegek, vagyok annyira sznob.

2015.10.06. 22:33:50

@Lujza Steinmann: Te liberálfasiszta vagy :D Nem véletlen, hogy most elmenekülsz.

"A liberális fasizmus sok tekintetben különbözik a klasszikus fasizmustól.
Ezt nem is tagadom, sőt, ez érvelésem egyik fontos része. A fasizmusok
különböznek egymástól, mert más-más táptalajon nőttek, ám érzelmi vagy
ösztönös impulzusaik egyesítik őket: ilyen a közösség keresése, a politikán
„túljutás” igénye, az ember tökéletesíthetőségébe és a szakértők tekintélyébe
vetett hit, az ifjúság szépségének mániája, a cselekvés kultusza,
s hogy szükség van egy mindenható államra, amely a nemzeti vagy a világ
szintjén koordinálja a társadalmat. S mindenekelőtt közös bennük a hit
– amelyet totalitárius kísértésnek nevezek –, hogy ügyes barkácsolással
megvalósítható egy „jobb világ megteremtésének” utópikus álma"
-Jonah Goldberg

2015.10.06. 22:39:08

Goldberg gondolatmenetében találunk egyféle magyarázatot arra, hogy a liberálfasiszták miért imádják feltétel nélükl a színesbőrüeket, míg a fehér szenvedőket észre sem veszik. Az macsi ízű mondatok könnyen alkalmazhatóak a magyar helyzetre is.

"A liberális fasiszták azonban
a maguk kellemdús modorában továbbra is fajgyűlölők: hisznek abban,
hogy a feketékben lakozik az Isten, hogy a fehérek bűne örökkévaló, és
ez örök időkre igazolja bűnhődésüket. Bár szerintem ez helytelen és nem
kívánatos, álmomban sem vádolnám a mai liberálisokat azzal, hogy a nácik
módjára népirtó vagy gonosz rasszista beállítottságúak. Mind azonáltal
látni kell, hogy a posztmodern baloldal olyan nyelven beszél, amelyet
a nácik is értenének."

2015.10.06. 22:47:28

"Magyarázatra szorul egy olyan új kifejezés bevezetése, mint
a „liberálfasizmusé”, amit sokan biztosan durva önellentmondásnak fognak
tekinteni. Valójában azonban nem én használom először ezt a kifejezést.
H. G. Wellsé az érdem, aki a 20. század egyik legbefolyásosabb
progresszív elméje volt (s mint kiderült, ő ihlette Huxley Szép új világát
is). Wells nem is vádként, hanem kitüntetésként alkotta meg a kifejezést.
A progresszíveknek „liberális fasisztákká” és „felvilágosult nácikká” kell
válniuk – mondta az ifjú liberálisoknak egy, 1932 júliusában, Oxfordban
tartott beszédében."

2015.10.06. 23:09:29

@nagyjoco: legalább tudjál már méltósággal veszíteni :D Mondtam, hogy én túl sznob vagyok az ilyen zűrzavaros kocsmafilozófiai baromságokhoz. Coelhó és Müllerpéter idézetekkel sem állok le soha vitázni. :D

2015.10.06. 23:24:52

@nagyjoco: valahol határt kell azért húzni. Ha most válaszolok érdemben erre a marhaságra, akkor jövő héten már jönnének az Oravecz Nóra idézetek, meg a gyíkemberes cikkek tőled :D

2015.10.06. 23:25:54

@Lujza Steinmann: egyszerűen elfutsz. Inkább azt magyaráztad volna el, hogyan jutottunk a Fékek És Ellensúlyok csodálatos világában a 2008-as államcsődhöz.

Az meg, hogy szerinted egy világhírű tudós poltikatudományi szakkönyvéből vett idézeteim Coelho és müllerpéterre emlékeztetnek, téged minősít.

Van hozzá wikis cikkcsi is, azokat ti libsik kájáljátok:

2015.10.06. 23:33:27

@Lujza Steinmann: mit is várhatunk egy libsitől. Kényes kérdések előle kitér, valódi vita helyett személyeskedik.

a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes

2015.10.07. 12:40:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: atnak."

Így leglaább nem kell választ adnotok, hogyan jutottunk a Fékek És Ellensúlyok csodálatos világában a 2008-as államcsődhöz.

Lúzerbanda, 2018-ban is elpicsáznak titeket.

2015.10.07. 17:04:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ha teljesen ignorálom, akkor nem fog ő sem hozzászólásokat írni, márpedig elhatároztam egy ideje, hogy beható szociológiai tanulmányokat végzek, hogy képes a kormányprop. átmosni az emberek agyát néhány év alatt. Jocó "gondolkodásán" tökéletesen látható a propagandagépezet működése, és így érthetővé válik, hogy mitől volt népszerű Hitler, Rákosi, Kádár, és miért is hagyták magukat a zsidók elvinni.
Ha belegondolsz, most mi is ilyen "zsidók vagyunk" nem vallási értelemben, hanem abban, hogy pontosan látjuk, mi történik, de sodródunk vele. A Jocó-féle agymosottak meg mint a zombi, tapsolnak a vezérnek. Lop, csal, hazudik? Taps. Hülyeségeket beszél? Taps. Törvénytelen húzásai vannak? Taps.

2015.10.07. 17:10:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a másik, amiért nem ignorálok, már vártam, mikor húzza elő ezt a fasságot a kalapból. Egy ember, akinek a híre egy wikipédia lapon alapszik, semmilyen jelentős újság, folyóirat, egyetem nem jegyzi a faszit, de ostoba tömegek állandóan rá hivatkoznak, mit írt. Az nem zavarja őket, hogy a koboldoknak, gyíkembereknek és Gyurcsók József gyógyítói munkásságának is jelentős "szakirodalma" van, szerintük az a tudományos igényű könyv, amit valahol kötve-fűzve kapni lehet, és slussz.
Hidd el, nem érdemes finnyáskodni. Nekem LIVE nincsenek ilyen ostoba, félművelt ismerőseim, mivel rokonaim, barátaim, kollégáim között szerencsére nincsenek (tavaly volt egy kolléga, de őt az igazgató mint "létszámfelettit" áthelyeztette másik intézménybe :D), a tanítványaimmal meg értelemszerűen nem politizálok, nem beszélek ilyesmiről.
Hát hol máshol lehetne ilyesmiről olvasni, ilyen emberrel beszélni, mint a neten. És Jocó végül is kellemes dumcsipartner, mert jó a helyesírása, értelmesek a mondatai, alany- állítmány egyezik....tehát egy olyan ember, aki látszólag nem ostoba

2015.10.07. 17:25:04

@nagyjoco: tőled elnézést kérek, nem szép dolog, amit tettem. Pontosan tudtam, hogy előbb-utóbb előkerül ez a könyv, amire kizárólag a saját wikipédia lapja hivatkozik, mint "szakirodalom" de hagytam, hogy csőbe húzd magad vele. És lásd a fentebb Hanninak írottakat, elnézést, de tényleg hagytalak beszélni, mivel nincsenek ilyen emberek az ismeretségi körömben, illetve vannak, de velük nem politizálok, nem beszélek ideológiákról. Na, ez van.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.07. 18:43:26

@Lujza Steinmann:

engem nagyjoco nem érdekel

a bloggazda igen

vagyis már nem

a folyamatos nemválaszolás és hazudozás és kollektívlehülyézés és a többi és a többi okán

ezennel kikövetem a blogot:(((((((((

2015.10.07. 19:55:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem tudom én sem, mi történt a bloggazdával. Régebben levélileg is csevegtem vele, de jó ideje nem, láthatóan nem akar csevegni, ha írok is neki, hetek múlva pár sor a válasz, nem ér rá. Így már én sem írok neki jó ideje. Nem tudom, mi történhetett, mitől változott ekkorát, miért utálja és ignorálja látványosan azokat az embereket, akiket korábban a barátjának tartott. Eleinte még foglalkoztatott a dolog, érdeklődtem, de egy ideje feladtam. Egy dolog, hogy politikailag nem értünk egyet, és megint más, hogy valaki emberileg ignorálja a másikat. Ez van. Lehet, pár év múlva talán visszafordul önmagába. Nekem az is beszédes, hogy eleinte főleg szépirodalmat írt, aztán politika és mellette irodalom, aztán főleg politika, és kevés irodalom, és mostanában kizárólag politika, abból is a kormányszócső stílus, és semmi irodalom. Nem velünk van baja, hanem magával sajnos. Remélem, majd egyszer újra lesznek irodalmi cikkek, írások, mindenféle propagandisztikus cél nélkül, csak magáért a szómágiáért. Hát, addig reményhal :) Szerintem ne sértődj meg rá, nem ellened csinálja.

2015.10.07. 20:28:24

@Lujza Steinmann: gondoltam, hogy lehúzod a könyvet, dehát ahogy Mester mondta: ennyi képességetek van, gyerekek.

Mélységesen lenézel, a kérdéseimre nem válaszolsz, vita helyett személyeskedsz. Polkorrekt vagy: tehát gyáva és hazug, aki képtelen a valósággal szembenézni. Önreflexióra képtelen. A politikához hülye vagy - a 444 meg az indexen olvasható a véleményed. Tanárként valós élettapasztalatod a gazdaságról nincs. És még most is, amikor az elkúrók az utolsókat kúrják a baloldalon, amikor már az EU is 400 ezer betolakodót akar kibaszni innen, amikor már a németek türelme is fogyóban, te még akkor is orbánozol, és orbánozol és orbánozol.

Mentek a levesbe 2018-ban is, jöhet az agymosottosázás, a nácizás meg a többi, huszonöt éves lózung.

2015.10.07. 20:40:31

@nagyjoco: Jocóka, nem kell beidegesedni, egyszerűen nem voltam polkorrekt és elmondtam, mi a véleményem rólad :D
Mondhattam volna azt is, hogy Jocó némileg kihívásokkal küzd azon a téren, hogy a wikipédiás sikerszerzőket elválassza korunk meghatározó alakjaitól, vagy mondhattam volna azt is, hogy Jocó még nem teljesen érett arra, hogy felnőttként önálló döntéseket hozzon arról, mit is gondol, és ezért népünk nagy tanítójának óriásplakátokon megjelentetett népoktató bölcsességeiből próbál meg iránymutatást nyerni, de hát eddig mindig az volt a baj, hogy polkorrekt voltam :D Amúgy meg, lófaszt sem tudsz a magánéletemről, szakmai múltamról, így szerintem ne hozd magad kínos helyzetbe, hogy milyen hátterem is van :) ez csak egy mosolygós javaslat :) ha le akarod magad bőgetni, akkor persze, csak okoskodj tovább rólam :D
Látod, megint azon idegesedtél be, hogy kritizálni mertem a fényestekintetű főnököd :D Ejnye Jocó, ez csak egy netes csacsogás, te Jocó vagy, én Lujza, kár lenne ezen idegeskedni, árt a szépségednek :)

2015.10.07. 20:43:09

@nagyjoco: a "mester" namost van neki wikilapja, saját twittere, és az amazonon akciósan árulják egy könyvét. Ez gyakorlatilag minden tizedik amcsira igaz :DDDD

Vigyázz vele, zsidó, átbasz ez mindenkit a látszólagos hírességével, főleg az olyan buta gójokat, mint te :D

2015.10.07. 20:52:54

@nagyjoco: de mint mondtam, van könyv a koboldokról, gyíkemberekről, és arról is, hogy a magyarok a világűrből érkeztek a földre. Ha csak a megjelent könyveket nézzük, Oravecz Nóra remek klinikai szakpszichológus, Fejős Éva korunk Jane Austenje és a mai szépirodalmat valamiért szakácskönyvnek hívják, mert a libriben ez van a bestseller polcon kirakva. Továbbá ifjúsági irodalom címén kizárólag vámpíros könyveket kapni, de a tréfás kedvű könyvesbolti eladó betette a kupacba a Rómeó és Júliát is :))) A mester és könyve :D Továbbá lehetne könyvet írni arról, hoyg Jézus maoista volt, Gandhi egzisztencialista, és Hitler pedig buddhista, Rákosi meg titokban a harmadik birodalmat akarta feltámasztani. Biztos ezek a könyvek is port kavarnának, csak az a baj, hogy a por az csak por :D Touch the screen mondja Gyurcsók, és ő is mester :D Jocó, kezdesz szórakoztatni :)

2015.10.07. 21:14:42

@Lujza Steinmann: "Amúgy meg, lófaszt sem tudsz a magánéletemről, szakmai múltamról, így szerintem ne hozd magad kínos helyzetbe, hogy milyen hátterem is van :) "

Te sem tudod az enyémet. Politikaliag korrekt vagy - rinyálsz olyan dolgokon, amiken csak a tanárok szoktak. Zéó élettapasztalat jön át, amikor a megsázlló afrikai hordákról beszélünk, zéró élettapasztalat jön át, amikor arról beszélgetünk, miért taknyolt akkorát 2010-ben és 2014-ben a baloldal, zéró élettapasztalat jön át, amikor arról folyik a csevely, hogy miért nincs ovinak valós baloldali ellenzéke.
Amikor megkérdezem, hogy a Fékek és Ellensúlyok rendszerében hogyan jutottunk el a 2008-as államcsődig, ignorálsz. Ha megkérdezem, hogyan lehet összeegyzetetni az őszödi beszédet a Demokratikus Értékekkel és A Nyugati Értékrendrenddel, ignorálod a választ

Miért ?

2015.10.07. 21:28:41

@nagyjoco: előbb meg az volt a baj, hogy nem voltam polkorrekt :D
Zéró élettapasztalat. Hát, több munkahelyem volt, mint szeretett vezérednek, az biztos :D

Jocóka, most tényleg az a kérdés, hogy mi volt 2008-ban? VILÁGválság.

Amúgy csökkent a magyar államadósság Orbán alatt? Nem. Kevesebb szegény van? Nem. Jobb a nyugdíjkassza helyzete? Nem. Jobb lett az oktatás, egészségügy helyzete? Nem. Felzárkóztak a lemaradott térségek? Nem. Több kis magyar születik? Nem.
Komolyan az öszödi beszédről akarsz beszélgetni? :)))
és mondd, szeretnél beszélni róla? :)))))

Jocóka, az öszödi beszéd egy beszéd volt, amiben a főnök lebassz a beosztottakat. Én is szoktam a végzősöknek olyanokat mondani,hogy szart se tudnak, és meg fognak bukni, és lusta dögök...stb. És nyilván nem gondolom szó szerint,egyszerűen ezt hívják motivációs beszédnek. Ez egy felszólalás típus, amit vezető szokott alkalmazni, ha fel akarja rázni kicsit a bandát.
Ha már beszéd...mit is szólsz Lézerjani jó kis szövegéhez, hogy azért kell államosítani, mert a fideszes elvtársak lopnak, még azt is, ami le van betonozva. JUJ.
Játsszunk már el a gondolattal, 2008-ban mondjuk Feri mondja, hogy lopnak a sameszei, estére lángokban állt volna a belváros. A fradidrukkerek elég könnyen mozgósíthatók egy kis balhéra, főleg a kemény mag, aki mögött már van 5-8-10 év sitt :D Elvbarátaid :D

2015.10.07. 21:31:43

@Lujza Steinmann: miből gondolod, hogy én antiszemita vagyok? Naná, hogy zsidó a szerzője. Minden fontos politikai könyvnek zsidó a szerzője.

A zsidók között nagyon sok faszagyerek meg faszacsajszi van. Nem véletlen, hogy a zsidók mindenütt ott vannak, ahol fejlődés és áttörés van. Akár jó, akár rossz irányba.

2015.10.07. 21:38:42

@Lujza Steinmann: Lujzika, sajnos a felelted a viccnek is rossz. Hárítás, terkózás. Leülhetsz, egyes.

Lézerjani - fáj, nem fáj - faszagyerek.
Abból mondjuk a középszar eresztés.

De inkább mondd ki azt, amit gondolsz, és nevezz egy bunkó, műveletlen seggfejnek, mint hogy pc vakogást kelljen olvassak.
A politikai korrektség az elme fasizmusa.

2015.10.07. 21:42:31

@Lujza Steinmann: GyF a magyar politika legnagyobb faszagyereke. A kérdés mindig az, mire használja az ember a tehetségét.

Az SZDSZ is tele volt faszagyerekekkel. Aztán hová jutottak.

2015.10.07. 21:44:42

@Lujza Steinmann: "Jocóka, az öszödi beszéd egy beszéd volt, amiben a főnök lebassz a beosztottakat"

A magyar állam nem Gyf magáncége volt. Játékos kérdés: Fejlettnémetorsázgban mennyi idő alatt bukott volna meg, ha ő lett volna főnök?

2015.10.07. 22:27:18

@nagyjoco: nem vagyok Feri-hívő, nem tudom, mit akarsz ezzel a feritémával.

Lézerjani százszor alkalmasabb lenne, mint a viktátor, mivel nem elmebeteg.
Szerintem nem mondtam sehol különösebb véleményt a migránsokról, így nem tudhatod, mit gondolok. Max. arról beszéltem, hogy kár volt többmilliárdot elbaszni magyar nyelvű óriásplakátokra, és hogy a viktáror mennyire nem ismeri Budapest büszke népét, hiába fektette őket hetekig a keletinél, nem tört ki a balhé, a pesti ember toleráns.

Gyf a beosztottaihoz beszélt, nem az ország népéhez.

Mondd Jocó, ha már igy csacsogunk, téged nem zavar, mennyit és milyen szemérmetlenül lop a főnököd? Vajna és a szerencsejáték szétlopása, a stómanként működő gázszerelő, rogán és a letelepedési kötvények offshorizálása, a vej közbeszerzései, majd cégeladása, stb, stb, nem tudsz semmiben belenyúlni úgy, hogy ne orbánnál vagy valamelyik havernál csengjen a kassza. és nem aprópénzről beszélünk.... Ezt nem értem, hogy az orbán-fanokat miért nem zavarja a szemérmetlen, országos méretű lopás? Az osztódással szaporodó államtitkárságok, ahol haverok százmilliókért szakértenek, a cigány-önkormányzat lopási ügye, a közbeszerzések botrányossága, a stadionokra elbaszott pénzek. Ezeket nem látjátok? Miért nem zavarja az elborult aggyal tapsikoló híveket, hogy a főnök szétlopja alóluk az országot? Mi a véleményed a fideszes fiúk meggazdagodásáról? Ne pol korrekten meséld el, és ne is azt válaszold, hogy faszagyerek. Tőled is lop. A lakásbetörőt is faszagyereknek tartod? Itt van pl dudi, aki szerint le kéne csukni az összes tanárt, mert "csalnak a túlórával" :D Értsd a nyugdíjas Gizinénikek kettő helyett három óra szakkört könyvelnek el hetente :D Ez bassza a csőrét. Az, hogy orbán hogy lopja szét látványosan az országot, az nem zavarja. Százmilliárdokról beszélnünk
Ki nem szarja le a migránsproblémát. Most fogják szétlopni a termőföldet, de ti csak mantrázzátok, hogy "migráns, migráns". Végtelenül ostobák vagytok Jocóka. Játékos kérdés: az angoloknál mennyi idő alatt bukott volna meg orbán, ha kiderül, hjogy a veje a semmiből csinál egy hárommillás kft-t, majd hirtelen megnyeri az összes közbeszerzést, és mielőtt kivitelezni kéne, eladja a céget, többszázmillióért....egy nap? kettő? szerintem egy nap...
mennyi idő alatt bukott volna meg a németeknél vagy a franciáknál orbán, ha az arrogánspicsa lánya ilyen "üzleti" háttérrel közli, hogy a "saját lábán áll" :D

2015.10.07. 22:57:58

ŰAkkor nézzük sorban.

"nem vagyok Feri-hívő, nem tudom, mit akarsz ezzel a feritémával."

Feri az egyes számú bűnös, ha keresed a ballib oldal jelenlegi nyűglődésének a valódi okát. Szétkúrta az SZDSZ-t meg az MSZP-t is. Nem kicsit, nagyon.

"Lézerjani százszor alkalmasabb lenne, mint a viktátor, mivel nem elmebeteg"

Szerintem meg nem.

"Szerintem nem mondtam sehol különösebb véleményt a migránsokról, így nem tudhatod, mit gondolok. Max. arról beszéltem, hogy kár volt többmilliárdot elbaszni magyar nyelvű óriásplakátokra, és hogy a viktáror mennyire nem ismeri Budapest büszke népét, hiába fektette őket hetekig a keletinél, nem tört ki a balhé, a pesti ember toleráns."

De, mondtál véleményt, lényege az volt, hogy szopni kell a faszukat. Az óriásplakátos kommunikáció a magyaroknak szólt, oké, epic fail.

Még nem tudod, de novemertől hatosik kerületi lakos vagyok. Debreceniként tapasztalom a toleráns budapesti nép toleranciáját, főleg, ha a té meg az e betűt ejtem ki :D
Épp lakhaátsi kérdések miatt jártam PEsten, és élőben tapasztaltam, mit csinált a Keleti környékén a migránshorda... kösz, nem kérek belőlük.

"Mondd Jocó, ha már igy csacsogunk, téged nem zavar, mennyit és milyen szemérmetlenül lop a főnököd?"

1. A főnököm egy idióta polkorrket faszkalap, offshore multinál dolgozom, rám nem vonatkoznak a magyar törvények.
2. Amit Ovi belpolitikailag csinál - de, epic fail. Valós alternatíva nincs - az elkúrósok nem engedik, hogy legyen.

2015.10.07. 23:04:12

@Lujza Steinmann: "Ki nem szarja le a migránsproblémát"

Én. Meg a gondolkodni képes emberek. Ezek az emberek elsöprő töbségben muzulmánok, tehát barbár állatok, akik nem valók a fejlett Európába. A hitük szerint te - mivel nem hordasz fejkendőt - szabadon megerőszakolható prostituált vagy.

Kell ez nekünk?

2015.10.07. 23:06:05

@Lujza Steinmann: "Most fogják szétlopni a termőföldet, de ti csak mantrázzátok, hogy "migráns, migráns". "

Nos igen. Nagyszüleim még a földből éltek. A migránsok csupán felgyorsítják Európa haldoklását, de nem ők a kiváltó ok.

2015.10.08. 16:40:29

@nagyjoco:

...2. Amit Ovi belpolitikailag csinál - de, epic fail.
gyönyörű végszó :D
mondjuk, én szigorúbban fogalmaznék, nem hiba, hanem BŰNcselekmény.....

a hordáról....voltál te már fradimeccsen? :D

2015.10.08. 23:00:04

@Lujza Steinmann: hja, durva karrieristák szállták meg a fidexet, sok az átigazoló az elzőző garnitúrából. Ez van Lujza, szellemi csőcselékünk csak egy van, ezekkel kell együtt élni.

Voltam loki-fradi meccseken. Jó volt. Sok keményvonalas szurkolót ismerek, van köztük hivatásos boxoló, programozó, és jogászprofesszor is.

A dzsihadista állatokkal szemben nem szoktak nőket agyonkövezni, nem szoktak embereket elevenenen elégetni, nem tartanak szexrabszolgákat, nem akarják bevezetni a sharia primitív, barbár és erőszakos jogrendjét. Nem öngyilkos terroristák, nem akarják kiírtani Európából a fehér embert.

Jelen pillanatban ők az egyetlenek, akik bevernék a nagyképű migger orrát, amikor terményt lop vagy hasonló módon láthatóan tojik az őt vendégül látó ország törvényeire.

Annó Debrecenben meglátogatták a PM kígyóvállú, felsőágyas koleszosait egy rendezvényükön. Öröm volt nézni, ahogy ezek a fiatal szélbalos kis ficsúrok hirtelen elkezdtek élettapasztalokat gyűjteni. A legtöbbjük arca megmerevedett a félelemtől, a rendőségtől várták, hogy csókolom, védjenek meg. Persze semmi bajuk nem lett, de elmondhatták magukról, hogy szmtől szembe álltak a "fasisztákkal".

2015.10.08. 23:06:19

www.bild.de/politik/inland/umfrage/merkel-oder-seehofer-wer-hat-recht-42929310.bild.html

A német liberális(!) olvasók 14%áa támogatja Merkelt abban, hogy még több betolakodót hívjanak az országba.

Álláspont, ugye.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.09. 12:35:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

erre az aljas AGITPRO, amit TE követtél el, MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ???

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.19. 00:50:40

OFF

on

smbc-comics.com/index.php?id=3895

mindenki vegye magára
még én is
(pedig nem vagyok julien király)

on
ON
OMG

2015.10.21. 16:45:33

A "nem működő" kerítés:

Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 20. 0 órától - 2015. október 20. 24 óráig:
Magyarország területén összesen: 36 fő
Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 33 fő
Magyar-horvát határszakasz (Baranya, Somogy, Zala): 0 fő

Szemben a kerítés előtti 3-6-8 ezres hordákkal. Ennél hatékonyabbat éles tűzparancs nélkül egészen biztosan nem érhetünk el.

2015.10.26. 09:31:33

@Lujza Steinmann: Tehát a 600 millió Európában élő fehérből egy raszista. Messze a fehéreknél a legjobb az arány.

2015.10.29. 10:55:51

Nem kerítés. Ajtócska oldalelemekkel :D
Ilyen hülyeséget is csak a libsik tudnak kitalálni. Orwell újbeszéle a szemünk láttára fejlődik ki teljes pompájában.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.11.03. 23:32:15

"a menekültügyi kormánypolitika tágabban is a pszichológiai regresszió (az érettebb fejlődési stádiumokról a gyermekibe való visszatérés) tüneteit mutatja: a fenyegetettség felnagyítása, a fertőzéssel, szennyel való kényszeres foglalkozás, az áldozatiság és az „egyedül vagyunk” képzet, melyhez egyidejűleg a saját különleges képességekbe, omnipotenciába vetett hit társul — ez egy pszichológiailag is értelmezhető jelenségegyüttes"

index.hu/tudomany/2015/11/03/a_kormany_menekultugyben_pszichologiai_tuneteket_mutat/

Frick László Intézet 2015.11.07. 08:12:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És ezzel szemben pl az EU-s jóoldal un. "kvótapolitikája" mennyivel több, mint porhintés az EU-s rosszoldal (és willkommenpolitik-ellenesek) szemébe?

És mennyivel kevésbé nagyítás főleg bájos anyukákat kisgyerekekkel mutogálni, mint 20-30-as magányos iatalemberek hosszúsorait?

Közeledik egy súlyos válság... és hónapok teltek el azzal, hogy a Jók és Igazak meg A Rosszak is főleg napipolitikai-taktikai távú kotyvasztásokkal foglalkoznak.

És te se ÉSZ-szel tekinted, hanem súlyosan befolyásoltan, érzelmi (= orbángyűlöleti) alapon.

Ez a történet azonban nem Orbánról (vagy Soros Györgyről) szól.

Semmi új nincsen különben ebben a történetben, az emberiség között a szokásos majomkravály.

Olyan... felülemelkedett szeretnél lenni, amikor a jóoldali néphülyítéseket szajkózod, de valójában nem tudsz több lenni az "egyikcsapathoz tartozó bölcs kanmajom"-nál.

Frick László Intézet 2015.11.07. 08:15:47

@nagyjoco: Nem libsik. Nagyon nem. Magyarországon a Jók és Igazak között az a tévnézet terjeng, hogy ők eredendően okosak , így aztán, amikor szóbűvészkednek, azaz szofisztikálnak, akkor úgy gondolják, hogy úgyis mindenki más butább náéluk. Liberális azonban nem néz könnyen butának más embereket. A primitív ember már azt butának nézi, aki egy kicsit tájszólással, a "hivatalostól" eltérően vagy nem academiai helyességgel beszél. Így pl a pesti ember a vidékit, mert tájszólással beszél, vagy a romongró dalit cigány a magyart törve beszélő cigányanyanyelvű oláhcigányt hülyének néezi -ugye @A Hannibal Lektűr-attitűd: ?

PesszimPista 2015.11.07. 23:10:36

@Frick László Intézet: Pontmostanság volt szerencsém a hírösenszépésjó Sveriggéből rokonyokat fogadni. Már sokan voltak ott másodgennyerrácijjósak, meg amár ő rokonnyaik is, így volt ott mindenféle szerzet. Echte cigajner/unkórisser sverigger, meg már ott született, mógyariul csak makogó, meg mindenféle echtesvéd őrokonnyaik is. Voltak vagy 20-an.
Én, ugyebár lévén úrigyerek, gondoltam kerülöm majd a migratio-s kérdéskört, merugye ez mégiscsak egy családi összvejövetel, vagymiapéló.
Nodeazeggyik tajtigsvédus csakszóba hozta.
Aszondta, hogy nemérti miafasz van náluk, mer'hogy senki nem beszél a valóságról. Hogyaszongya: A "regisztrált" gyerekek jó része 1999. jan 01-én vagy 2000. jan 1.-én született, közbemegmár a szakálla is verdesi a térgyit nekkijek. Meghogy a Trelleborgban menedékül kiutalt fűtött faházak, és a napi koszt mellett felszólaltak kigyelmik, hogyaszongya ők nem a zerdőbe kívánnak lakni, mer'az nem stokhóm.
Úgy a kétharmaduk el is húzott vagy két napon belül, és azótais csak bottal űtögéjjék az nyomjaikat.
Adabszurdum nem volt ott svédus, aki aztat ne mondta volna, hogy amikek a médejjákokba mennnek, azokbiza mindek hazugságok, és nem azok a tényféleségek, amiket őkek ott a kis falujukba látnak és tapasztalnak. A 15-16éves "gyerekek" min25-35 éves férfiak, szinte sehol egy nő valódi gyerekkel, eceterre-ecetarra.
Dudi, te meg hüllye vagy . . ahogyan emezek a fasszista Svékusok is.

2015.11.10. 10:13:31

@Frick László Intézet: mutassál már nekem 1db ilyen élő aktív liberálist. Olyan igazit.
Persze nyilvánvaló, hogy amikor használok egy szót, azt én döntöm el, mit értek alatta. Ők magukat így azonosítják, a gerinctelen, gyáva, polkorrekt emberek liberálisnak nevezik magukat. Így aztán az azonosításukra ez egy alkalmas szó.
süti beállítások módosítása