Nahát,milyen szépen érik a picsa wikipédiatanárok vetése! Azok a nebulók, akiknek a gimcsiben a tancsinéncsi a wikcsiből adcsizta a háfcsit, már akár "internetes újságírók" is lehetnek, pl az index.hu-n. feladat ugyebár a kormány baszása, most aktuális ez a menekült balhé, szépen kikeressük a Menekültkérdés a XX. századi Európában című wikipédiacikkört, az 1956-os magyar menekültekkel [-> disszidensek] kapcsolatos hamispárhuzam erőltetés már megvolt, pipa, enter, akkor nézzünk egy ütőset, nácik, Svájc a Náci Birodalom fennállása alatt zsidó menekültek tízezreit nem engedte be az országba, kész is.

A wikipédiaújságíró korunk sajátos picsaembere.

Bár egyébként ez az egész menekültboom valójában az Arab Tavasz vetéseinek kalászbaszökkenése és igazából az USA észak-afrikai és közel-keleti nagy rendbetételeinek folyamánya -és akkor még meg se vizsgáltuk, hogy milyen csendesamerikaiak hogyan beszélték rá a koszovói maffiát a menekültbulira a minap.

Most pedig mutatok nektek egy szép nagy kerítést, amit egy Eőjjdefejlett Állam, mindannyiunk példaképe, Isten, Haza, Csillagossávos Lobogó, emelt a déli határára menekültek ellen és a kis magyar hamispárhuzamjártók hogy is tudnának rábakkanni, amikor nemműködő kerítéseket keresgélnek, hiszen ez milyen faszán szuperál!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr467572456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.25. 15:19:19

már megint az újságíró a hibás:::?

hagyd a rizsát

inkább arról beszélj, hogy
megoldás-e a hazug kampány
megoldás-e a hazug kerítés
megoldás-e a teljes pályás gyűlöletszítás

(pl: lobeltunkvan.tumblr.com/post/122413148900/a-kozelben-talalhato-menekulttabor-lakoja)

igen, az

de mire is?
(na ugye)

2015.06.26. 08:25:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a kerítés mitől lenne hazug? A kínai Nagy Fal is szuper módon elműködött - az USA és Izrael, a világ két legdemokratikusabb állama (ezt nem gúnyolódásból mondom) - szintén alkalmazza. Én 2004-ben nemmel szavaztam a híres-hírhedt népszavazáson, mert mindaddig, amíg Magyarország gazdasága nem duplázódik meg, még a az itt élőket sem tudjuk normális szinten eltartani. ÉS persze ez nem csak gazdasági kérdés, ezek az emberek olyan országokból érkeznek, ahol mostanság már nem csak elevenen égetik el az embereket, hanem a húsukból is esznek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.26. 11:44:33

@nagyjoco:
mert nem old meg semmit
és szerintem meg sem akarják építeni:)

Frick László Intézet 2015.06.26. 13:46:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A mkormány hazudik. A brobbogandá-ja ajjjas (és önellenhatóan ostoba, tehát nem is működik...)

és akkor szerinted erre az a megoldás, hogy a Jók és Igazak, a Jóoldal, a nyolc Év Ártatlankeze is hazudik éps aljas és demagóg?

Hanni, neked, mint öreg néninek (bocs...) se tűnik föl, hogy ilyent, mint ENSZ, le se ír senki (újságíró)?

Szerintem az a kérdés, hogy miért kel elmenekülnie ezeknek az embereknek a szülőhazáűjukból és mit lehetmne tenni azért, hogy ne kelljen elmenekülniük.

Szerinted, ha ég egy ház, az a megoldás, hogy a "mink házunkba gyöhet, akinek a háza ég" vagy az, hogy elkezdjük oltani azoknak az embereknek a házát.

Van egy nagyhatalom, ami szabadon baszhatja a kurvaeget is Észak-Afrikában és a Közel-Keleten... és Ukrajnában is pëtraózza a tüzet ... és ingyen megússza, hogy a nyakunkba fergeti a bajt???

Frick László Intézet 2015.06.26. 13:51:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az USA valamennyire tud szippantani a becsődülő latino-kból ugye a jogszabályok, a mexicana magyarpézbe 360000 ezerért elpesztrálkodik meg cselédkedik... de a teljesigazság, hogy a mexikóiak dolgozni szöknek az USÁ-ba, ezek a menekültek pedig basznak dolgozni, eszük legkisebb ágába nem áll. Az régen volt, az első-másodgenerációs törökök, akiket a 90-es évek elején repatriált az NSZK, minden család kapott egy vagont meg kurvasok DM-t... ők alapozták meg a törk ipari fellendülést... és gyárakat is telepítettek ki nekik, a komplet Ford kisteherautógyártás és a Mercedes-VW ( [ LT ]Crafter-Sprnter) gyártás.. a renault is ésígytovább... kicsiben, párszázezer törökkel még működött ez, de 4-5 millió afrikaival nem fog... Én elhiszem, hogy a mi ellenzékünknek már semmi sem elég drága Orbán megbuktatására (a Viktátor ugye, aki már Lázárral se bir... Lázár úgy rúgdossa a minisztereit, ahogy akarja... höhöhö...)

2015.06.26. 13:59:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A kocsimat sem azért zárom le, mert ezzel meg van oldva, hogy ne törjék fel/ ne lopják el.
És azzal sem értek egyet, hogy Európának ebben felelőssége lenne, négerek ölnek négereket, ezért menekülnek. Itt minden és mindenki felelős szerintük, az USA, az EU, a magyarok, a gyarmattartók, a nemgyarmattartók, egyedül az nem, aki meghúzza a ravaszt. Holott ha ő nem tenné, ez az egész problámakör nem létezne.

2015.06.26. 14:06:31

@Frick László Intézet: Itt egyetlen "megoldás" lehet, a háború. Ezt nem kerüljük el, mindössze az időpontját tudjuk tolni. Kérdés, érdemes-e? Akkor induljon meg, amikor még van erő a Nyugatban, vagy amikor már nincs?

ifsz (törölt) 2015.06.29. 09:58:03

A másik érdekes kérdés, hogy miért éppen most folyik a menekült-téma a csapból is? Ott van ugye a hidegháború 2.0, az menekültek nélkül is dűlöngélő Európa vagy az amerikaiak által forszírozott kereskedelmi egyezmény, amelyek (legalábbis középtávon) egyenként is nagyobb horderejű kérdések, mint a menekültáradat.

Megaztán a munkanélküliség és egyéb szociális problémák, a menekültkérdés, valamint a migráció és letelepedés kérdése mind lazán kapcsolódó, de külön problémahalmazok, csak uszításra, semmi másra nem jó, ha ilyen módon egybemossák őket. Személyes tapasztalatom szerencsére csak a migráns élettel kapcsolatban van: ahogy ezt a témát a szép, új, megvilágosodott, szabad, stb. világunkban kezelik, csak egy kicsivel rosszabb, mint amilyennek a röghözkötöttséget képzelem a bomló feudalizmus időszakában - legalábbis abból a szempontból, hogy mennyi csesztetést kell elszenvedni, amíg megkapjuk az uraság engedélyét a költözéshez. Persze vannak helyi különbségek, összehasonlításképpen: amikor Törökországba jöttem, a határon kellet vennem egy 15 dolláros vízumot belépéshez, a tartózkodási engedélyhez pedig lakcímmel kellett rendelkeznem, valamint kellett hogy legyen havi 600 dollárom - senkit nem érdekelt, hogy tényleg van-e annyi pénzem, elég volt bemutatni egy papírt a valutaváltótól, hogy beváltottam annyi pénzt, ennyi + 5 év alatt egyetlen alkalommal a repülőtéren megkérdezte egy határőr, hogy mit csinálok Törökországban, amire hárommondatos válaszom elegendő volt. Ehhez képest, amikor legutoljára a feleségemmel egy hónapra Magyarországra látogattunk, a vízumigénylésnél a nagykövetségen ujjlenyomatot vettek tőle(!), biometrikus fotó, bankszámlakivonat, céges papírok, házasságlevél, meghívólevél a családomtól vagy szobafoglalás, meghívólevél esetében a vendéglátó jövedelemigazolása - ha jól emlékszem, más nem kellett. Az ujjlenyomatot és a biometrikus fotót velem is megjátszották egyébként, amikor megújítottam az útlevelem. A szóhasználat is jól mutatja egyébként az átlag európai hozzáállást: aki európai országban letelepedik, az bevándorló (immigrant - negatív kicsngésű szó), aki viszont külföldön él az külhonban élő (expat - legalább semleges kicsengés, bizonyos körökben pozitív, "cool" dolog).

Arról is ritkán hallani, hogy a világon menekültként élő emberekkel meg lehetne tölteni egy nagyobbacska országot (60-70 millió), akik ellátásának terhe csak kisebbik részben (valami 10%-ra emlékszem) hárul a gazdag országokra, mint EU, US, Ausztrália, stb. Azt most hirtelen nem tudom, hogy pl. Törökország (majd 2 millió szíriai menekült) gazdag vagy szegény országnak számít-e ebben a statisztikában.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.29. 10:13:21

@Frick László Intézet:

demagógiában sajnos nem nagyon lehet másképp, mint próbálni még demagógabbl:(

és ebben 80 uszkve 90 százalékban bizony orbán a hibás

* * *

a migránsügy más kérdés
lehetne értelmesen beszélgetni az usa felelősségéről
meg a többiekéről is
meg exgyarmatok, exgyarmattartók
meg hogy miért radikalizálódik az iszlám
meg az oroszok meg kína stb
meg apámfasza

DE te ehelyett idebaszol egy szokásos újságírófikázos böffenetet

akkor mégis mit vársz...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.29. 10:13:51

@nagyjoco:

"négerek ölnek négereket, ezért menekülnek"

nincs több kérdésem

2015.06.29. 13:42:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ez az első bölcs megnyilvánsulásod a témában.

2015.06.29. 13:54:01

@ifsz: A szabadkereskedelmi egyezmény annyit fog jelenteni, hogy még inkább USA gyarmattá válik az EU. Az USA egyszerre akar nullára rabolni bennünket és felszámolni a még létező eu-s gazdasági súlyt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 09:04:53

@nagyjoco:

Jelenleg a menekültek kb. 70-80 %-a Szíriából és Afganisztánból érkezik, ahol tudvalevőleg igen magas a 'néger' kisebbség aránya

...oh wait... esetleg mégsem?

persze a tények ismerete egyáltalán nem kell, hogy zavarjon téged a véleményalkotásban

végül is ezen a blogon ez a bevett forma:(

Fenehorizont 667 2015.06.30. 13:23:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
pedig én tökre kíváncsi lennék egy ilyen értelmes beszélgetésre.
kezdhetnéd pl. azzal, hogy mi lenne szerinted a helyes megoldás a menekültek kezelésére.
mert hogy ilyesmit, vagy akár csak néhány, bármilyen alternatív megoldás keresésére utaló magatartást nem láttam egy árva civilfüggetlen európaiértelmbenvett demokratától sem eddig, az biztoskurvaélet.

2015.06.30. 14:19:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jelenleg Afrikában vagy 10 országban van háború. Egyébként nem a bőrszín számít, hanem a kultúra. Az ő kultúrájukban dolgozni csak a szolgák szoktak, a kedvesség gyengeség és rabolni, ölni teljesen normális dolog. Mindez fertőzve az iszlám brutalitásával és embertelenségével. Itt Debrecenben már senkinek nem mesélitek be, hogy ezek szánnivaló szerencsétlen menekültek (iphone 6-tal nyomták a szelfiket a szétvert autók meg égő kukák között).
Az álliberális mesének vége. Itt egy hadsereg halad át, és hamarosan megkezdődik a háború - a tegnapi debreceni támadásuk az előcsata volt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 14:34:08

@nagyjoco:

némi zavart érzek az erőben - nem csak nálad, de a teljes lakóság körében is

egyrészt képzetlen, tudatlan, betegségeket terjesztő fáróljött fekák jönnek, akik a hatalmas farkukkal szébasszák a nőinket és lopnak a közértben mert csórók és csak élősködni jöttek

másrészt képzett, gazdag arabok, akik vagy elveszik a munkádat, vagy seftelni jönnek, átverni, kihasználni a hiszékeny, satnya sápadtarcúakat

harmadrészt fanatikus iszlám harcosok, tetszőleges bőrszínnel, akik szűz keresztény gyerekek vérével mázolják magukra a harci színeket

de mindegy is, csak félni lehessen tőlük

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 14:44:09

@Fenehorizont 667:

nem mondom, hogy tudom a tutit

mivel nem lokális a probléma, nem lehet lokalizálni

főleg nem egy kibaszott kerítéssel

és plakátkampánnyal, LOL

egyrészt helyben kell és lehet tenni,
másrészt óniós szinten is

kicsit hitelesebb lenne megtelt tábla, ha nem plakátra meg kerítésre költenénk

pl lehet a határon táborokat építeni, ellátni őket (nem befogadni), és ezzel kopogtatni az eu-ban - kerítés helyett
vagy mondjuk a plakátkampány árából az összes menekültet hónapokig lehetne etetni
a kerítés árából mennyi sátor jönne ki?
ezek munkahelyteremtésnek is jók!:)

vagy ha már kerítés, akkor legyen aknazár, őrtorony, géppuskafészek, éles parancs
há mos mé? há nem? há de! há mé?

vagy egyszerűen megnézni, mit csináltak a sógorék 56-ban

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 14:45:28

@nagyjoco:

"Az ő kultúrájukban dolgozni csak a szolgák szoktak, a kedvesség gyengeség és rabolni, ölni teljesen normális dolog."

ez olyan, mint amikor a "néger ölnek négereket" - Szíriában?

2015.06.30. 15:19:58

@Fenehorizont 667: @A Hannibal Lektűr-attitűd: a helyes megoldást nem tudja senki. Viszont jó olcsón lehet hergelni a népet, nekem remek merítés, hogy tanárként rengeteg fiatal és megvezethető fb-s ismerősöm van, már nyomják is a képeket, hogy szétverték a fekák a fél várost...stb. Nyilván így van. De ilyen alapon a fehérbőrű, bp-i fociultrák nagy részét ki kéne zsuppolni az országból, mikor meccs előtt- után szétrugják a metrót...vagy nézzük saját homlesseinket, akik zsírmagyarok, és a saját szarukban-huggyukban fetrengenek a belvárosban...az is a "magyar kultúra és szokások" része, nem? Vagy a ribancnak öltözött picsák...ezt féltjük tőlük? Nehogy lerombolják a kultúránkat? :D

2015.06.30. 15:26:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Fenehorizont 667: amúgy lehet, hogy nagyon chemtrailos az elméletem, de orbánt láttuk már egyszer, mire képes, mikor a kopaszok szétverték a tévé épületét...miből áll egy amúgy is feszült, frusztrált hangulatú menekült táborban egy kis verekedést provokálni...elég két rossz mozdulat egy agent provocateurtól és már lángokban is áll a környék

Fenehorizont 667 2015.06.30. 16:38:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
nyilván nem tudhatod a tutit, arra azért nem is számítottam.

amúgy igen, erre gondoltam én is, hogy jó nagy telepeket lehetne létrehozni, olcsón felállítható épületekkel blablabla, de szerintem akármilyen rohadt drága is volt ez a plakátkampány, az egésznek az árából pár hétnél tovább nem gondolnám, hogy el lehetne tartani a heti átlag 5 ezer érkezőt. ahhoz csilliárd forintok kellenének, amit ha menekültekre költ a kormány mondjuk bármi más olyan helyett, amihez az őslakosoknak van valami köze, akkor jogosan jogosan küldöm el őket én is a kurva anyjukba a többi cca 7 millió honfitársammal egyetemben. ezt teljes politikai öngyilkosság lenne. DE! tegyük fel, viktorba belebaszna a villám, és ilyen szuperszolidáris liberális jogvédő formába rázódnának össze az agysejtjei, és megcsinálná. akkor? etetjük őket, támogatjuk, segítjük államilag, kapnak egy kis nyugatos egzisztenciát pár hét, esetleg hónap alatt, akkor utána mi a teendő? ha esetleg el is akarnának innen ezek után menni (amit kétlek, de ugye a végtelenségig nem lehet őket tutujgatni), hol fogadnák be őket? a Fejlett Nyugaton biztos nem. tőlünk délre szintén nem. se keletre, mert ott éppen olyan demokratikus események zajlanak, ami észak-afrikában és a közel keleten már lecsengett, és ami miatt ők, a menekültek itt vannak.
pingpongoznánk szerencsétlenekkel rengeteg pénz árán, a semmiért.

meg különben is. ha valakinek menekülteket kéne felkészíteni a nyugatra való belépésre, akkor az nehogymár egy 10 milliós, viszonylag csóró peremország legyen.

Fenehorizont 667 2015.06.30. 16:50:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
arról nem is beszélva, hogy a világ legnagyobb röheje az ELLENPLAKÁTKAMPÁNY. 33,3 millából azok, akiknek papírjuk van róla, hogy toleránsak, szolidárisak és befogadóak mindenkivel, aki nem magyar, azok is plakátokra költik a pénzt. ilyet? hát az, hogy orbán, aki mint tudjuk egy nácifasiszta kommunista, oké, hogy gyűlöletkeltésre költi azt, amit árva koraszülött cigányszíriai menekült, patriárka keresztény családapa által megerőszakolt lánycsecsemők lélegeztetőgépére költhetne, mert neki ez a dolga. aki nácikommunista, az nácul kommunista kádármódra, de érted, a 2farkú kutyapárt? akik amellett, hogy főállásban nagyon jópofák és felvilágosultak és toleránsok és nagyon menők, azok is ugyanezt teszik?

Fenehorizont 667 2015.06.30. 17:09:30

@Lujza Steinmann:
a focihuligánok nem gyűlölik a mi kultúránkat, mert hétközben tevékenyen termelik a GDP-t irodákban, villanyszerelőként ésatöbbi. az afgán menekült ezzel ellentétben nyilvánvalóan ezt teszi*, mint ahogy mi is ezt tesszük már látatlanban velük. vagyis a többség, a körúton kívül, természetesen, és ez így is van jól. minden kultúra összezár, ha idegen kultúrákkal találkozik.
ami a különbség, hogy nekik ide a kalapjukat gyűrögetve kéne besomfordálni a hátsó ajtón, ha már menekültként jönnek, segítségre várva. ehelyett itt hőbörögnek, meg gyújtogatnak. hát elmennek a jókurva anyjukba, oda.

*ha megfigyeled, amikor népesebb cigány családok összevesznek valami nagyonfontos dolgon, tehát pl azon, hogy álehándró beszólt előző nap hejcegnőőő szabinának, hogy megbaszlak!, akkor mindig az van, hogy másnap egymásnak esnek husángokkal, szamurájkarddal, padléccel, fakaróval, tankkal meg csillagrombolóval, azt amikor kiérnek a rendőrök, ellátják álehandró nagybátyját, akinek vérzik a jobb fülcimpája. egymásra vigyáznak látatlanban is, mert egy kultúra. arról nem is beszélve, hogy a rendőröknek, akik ugye magyarok, váltig állítja mindegyik, hogy senki nem csinált itt semmit, esetleg hirtelen kialakult nagy egyetértésben még meg is támadják a zsarukat. persze, ha magyarra kell támadni, 2-3 cigány is fél perc alatt képes olyan ütést bevinni neki, amitől az illető azonnal meghal a koponyatöréstől keletkezett vérzésben. esetleg 10-szer hasbaszúrja, ha mégsem.
erről szól az, amikor egy kultúra külső "idegen" fenyegetést érzékelve összeáll, és ez a magyarázata annak is, hogy szívesebben utazok focihuligánokkal egy metrón (mint tettem azt már sokszor eddig, és semmi bajom nem lett), mint 20 afgánnal, akikről nem tudok semmmit azon kívül, hogy utál engem már előre megfontolt szándékból, de minimum viszolyog, és én is tőle.

az élet nem egy kibaszott szociológiai tanulmány.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 17:59:06

@Fenehorizont 667:

mondom, 56

az akkor nem éppen kőgazdag osztrákok segítettek

vagy most a gazdag görögök és olaszok...

egyébként KAPUNK pénzt az uniótól erre, nem keveset
nem tudom, mire elég
de kerítésre biztos nem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 17:59:12

@Fenehorizont 667:

mondom, 56

az akkor nem éppen kőgazdag osztrákok segítettek

vagy most a gazdag görögök és olaszok...

egyébként KAPUNK pénzt az uniótól erre, nem keveset
nem tudom, mire elég
de kerítésre biztos nem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 18:02:02

@Fenehorizont 667:
az ellenkampány nem ellenkampány

max a demagógia ellen kampányol

hanem a normális magyarország hangja (akar lenni)

orbán nem náci, nem fasiszta és nem is kommunista
populista demagóg
és csak kicsit diktátor
abból is a modern, aki nem lövet
csak leosztja az országot a haveroknak

2015.07.01. 10:51:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"egyrészt képzetlen, tudatlan, betegségeket terjesztő fáróljött fekák jönnek, akik a hatalmas farkukkal szébasszák a nőinket és lopnak a közértben mert csórók és csak élősködni jöttek"

Nézd már meg ezt a felvételt:
mandiner.hu/cikk/20150630_allah_akbar_gyujtogatas_utblokad_videon_a_debreceni_menekulttabor_lakoinak_kitorese

Az USA-ban ennél sokkal kevesebbért vetnének be - teljesen jogosan - lőfegyvereket.

"másrészt képzett, gazdag arabok, akik vagy elveszik a munkádat, vagy seftelni jönnek, átverni, kihasználni a hiszékeny, satnya sápadtarcúakat"

Képzett arabok nem léteznek. Beszélj a debreceni egyetemen azokkal az oktatókkal, akik tanítják őket - az muzulmán kultúrából teljesen hiányzik a tudás és a szorgalmas tanulás, középiskolai szintű képzés folyik.
Csak a keresztény kultúrkörből érkezettek veszik a tanulást komolyan.
Dolgozni nem szeretnek és nem is tudnak - hiszne láusták és alulképzettek.

"harmadrészt fanatikus iszlám harcosok, tetszőleges bőrszínnel, akik szűz keresztény gyerekek vérével mázolják magukra a harci színeket"

Nem,elsősorban újságokra támadnak most.
A többiek még most csak nyíltan hirdetik, hogy mészárlásra készülnek:
www.google.hu/search?q=muslim+no+go+zones+in+europe&rlz=1C1CHYZ_huHU566HU567&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=c6mTVbqUG4HdUOvptZAE&ved=0CAgQ_AUoAg&biw=1298&bih=683#imgdii=RvfwQSBUv0goqM%3A%3BRvfwQSBUv0goqM%3A%3BX3kpIm2bcPBqMM%3A&imgrc=RvfwQSBUv0goqM%3A

2015.07.01. 10:54:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ez egy egyszerű tény. Ahogy az is, hogy Afrikában az emberi élet semmit nem ér. Afrikát elfoglalta az iszlám, és elpusztítja az egész kontinenst. Európát talán még meg lehet menteni.

2015.07.01. 11:09:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: "vagy ha már kerítés, akkor legyen aknazár, őrtorony, géppuskafészek, éles parancs"

De szép is lenne.

2015.07.01. 11:12:31

@Fenehorizont 667: ez 10 pontos összefoglaló volt.

2015.07.01. 11:33:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: feloldhatlaan a véleménykülönbség közötünk. Ami persze nem lenne baj, ha megkapnám a liberális minimumjogaimat - fegyverviselési engedély, önvédelem joga.

Fenehorizont 667 2015.07.01. 15:31:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ja, annak az ónijós pénznek örülök, hogy jön. azt valószínű másra nem is lehet majd elkölteni (persze nem kételkedem abban, hogy nem fogják megpróbálni), így könnyít valamit majd a helyzeten. ideig-óráig.

Fenehorizont 667 2015.07.01. 15:43:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

ja, aha. a szívednek kedves plakátkampányt mondjuk persze, hogy másképpen nevezed.

viszont a "normális magyarország hangjá"-val nem kéne röhögtetni.

a normalitás bélyegét -tetszik-nem tetszik- mindig a többség adományozza. ez így logikus és így szép, vagy kevésbé szép, attól függ, hogy éppen kinek a véleményéhez közelebb állót döntött az a többség.

ugyanis valahogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy a bevándorlás mellett olyannyira nem a többség áll, hogy a támogatóinak a száma a bevándorlókkal ellenséges emberekéhez mérten egy semmi, egy lófasz. persze jó civilfüggetlen demokrata helikopterként lehet állítani, hogy a mindhülye többség nem tudja mi a jó és normális, csak ez egy ostoba faszság.

persze ennek a faszságnak a mentségére legyen, hogy egész intézmények, sokdiplomás professzorok, előadók, szociológusok, társadalomkutatók és mérnökök, aktivisták, jogvédők garmadája csinálja ezt már évtizedek óta görcsösen, bigottan és konzervatívan, és ezt a meggyőződésüket azóta sem volt képes szétrepeszteni a körülöttük lévő 3 dimenziós élet, tehát minden bizonnyal igen nehéz lehet az efajta gondolkodásra rácsavarodott embernek lejönni erről. vszínűleg jódolgában nincs is erre szüksége.

Fenehorizont 667 2015.07.01. 16:54:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ja, és 56 az természtesen tök más. egy kelet-európai magyar és egy osztrák között, (akikkel pl. egy csomó ideig éltünk dualista államformában), nyilván nincsen annyi különbség, mint egy magyar és egy máktermesztő, törzsi életformát folytató afgán bevándorló között. ez az egész a kulturális különbségekről szól, és éppen nem jogtalanul. a magyarok kint beilleszkedtek, míg egy afgán a büdös életbe nem fog. ehhez elég elmenni sötétedés után egy nyugat európai nagyváros tetszőleges közel-keletiek vagy afrikaiak lakta negyedébe. mondjuk nem lenne egy életbiztosítás, de épp ez a bizonyték ennek a béna 56-os párhuzamnak a baromságára.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.02. 12:49:28

@Fenehorizont 667:

a normális kampány az lenne, ami magyarul szól a magyarul nem tudókhoz?

az "ellenkampány" nem a bevándorlás mellett vagy ellen kampányol (hanem.. de )

de mindegy, azt gondolsz, azt hiszel amit akarsz

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.02. 12:50:20

DUDI!!!

most találtam, tudom, régi kedvenced Vitányi
(+ feri is ott lesz%!:)

“Tisztelt Szerkesztőség!
2015. július 3-án, 10:30-kor Egy életút a XX.-XXI. századi
Magyarországon címmel a 90 éves Vitányi Ivánt köszöntjük.
Az eseményen laudációt mondanak: Heller Ágnes, Ripp Zoltán, Lendvai
Ildikó, Donáth László, Gyurcsány Ferenc, Csepeli György
Az esemény helyszíne: Petőfi Irodalmi Múzeum
(1053 Budapest, Károlyi utca 16.)
Tisztelettel várjuk a rendezvényre!”

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.02. 12:51:47

@Fenehorizont 667:

most már afgán máktermesztő lett a gyilkos négerből...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.02. 12:54:02

@nagyjoco:

az baszna be

(kriminaliszikai alaptétel... de minek is próbálok érvelni... azt gondolsz te is, amit akarsz...)

Fenehorizont 667 2015.07.02. 14:13:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
az ellenkampány arról szól, hogy rohattorbán, és ennyi. semmi köze a menekültügyhöz. még annyi se, mint az eredeti kampánynak volt.
pont leszarják ők is a menekülteket úgyanúgy, ahogyan te is (különben nem otthon csücsülnél a seggeden, hanem szegeden önkénteskednél), meg tképpen majdnem mindenki, aki nyilatkozik az ügyben. természetesen tisztelet a kivételnek - azaz annak, aki tesz is valamit. ismerek ilyen embert.

a különbség az, hogy azok, akik ódzkodnak a menekültektől, őszinték, és nem csomagolják kibaszottul gáz módon az orbángyűlöletüket toleráns lepelbe.

2015.07.02. 15:35:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az USA-ba van olyan állam, hol 12 éves kortól lehet lőfegyvered. Az önvédelemhez való jog alapvető jog ott, ahol liberális elveket vallanak.

2015.07.02. 15:43:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mindegy, hogy afgán, néger vagy albinó. Idegen, nem európai kultúra.

Fenehorizont 667 2015.07.03. 12:35:00

@nagyjoco:
ezzel most olyat gépeltél le, amit mari néni is ért, de a sok okos és képzett ember nem világelit-szerte. és mit csinál a helikopter, aki szerint ilyenkor mindenki hülye? betudja annak, hogy őket -akik ugye hülyék- minden bizonnyal már meghaladta, gondolkodásukat progresszíven átértelmezte, tehát előttük jár. halad. ezzel át is vágja az egész csomót egy lézerkarddal, és minden fingreszelés mehet tovább az eddigi úton a szó szerinti értelmetlen semmibe.
persze marika néni lesz, aki ezt megszívhatja majd, mert nem az okos emberek mellé fogják telepíteni a bevándorlókat a random Multikulturális Város belsejébe, ahol az elitkávézók és kézműveslófaszok is laknak, és ahol lehet gyakorolni a toleranciát a nagy melegben egy 5 eurós latte nemtommicsoda mellett.

2015.07.06. 23:38:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: "harmadrészt fanatikus iszlám harcosok,"

Azok bizony:
www.napigazdasag.hu/cikk/48516/

2015.07.06. 23:48:37

@Fenehorizont 667: ez engem nem is zavarna - aki nem látja, hogy az idegen kultúra miért gáz, annak úgyis annyi.
De az államnak vagy meg kellene engem védenie, vagy megengednie, hogy megvédhessem magam és azokat, akik fontosak nekem. Most az van, hogy egy hülye gázpisztoly az, amivel "védekezhetek", miközben a rendőrségre nem számíthatok.

Fenehorizont 667 2015.07.07. 11:03:46

@nagyjoco:
engem se zavarna, ha nem politikusok, meg a közéletet főállásban tematizálók lennének ezek a hülyék, hanem vmi marginális játszókörben homokoznának mint fogyatékosok, és akiknek akkora arányban lenne befolyásuk az események menetére, mint amennyien a hülyeségeiket valóságban támogatják: azaz kb budapest belvárosnyiban.

2015.07.07. 13:00:35

@Fenehorizont 667: De mit lehet csinálni? Csőcselékünk csak egy van, ahogy elitünk is.

Fenehorizont 667 2015.07.07. 13:18:38

@nagyjoco:
várni, amíg lecseng a "demokrácia" nevű politikai rendszer. én nem adok neki 10 évet se.

2015.07.07. 19:27:18

@Fenehorizont 667: már rég lecsengett. Nem vetted észre? Főnököd már több beszédben meg is említette. Ahogy a Kabaréban mondták, " a Berlin bulinak vége" ...hát, itthon a "rendszerváltás bulinak vége" ismét egypártrendszer és autokrácia van, csak ezek sokkal többet lopnak, mint Kádárék.

2015.07.08. 11:16:09

@Lujza Steinmann: bár egypártrendszer lenne - sokkal hatékonyabban tudnánk felkészülni a háborúra. Jelen pillanatban a ballib pártok nem kívánnak érdemi munkát végezni, ezért elvesztették a szavazóiakat. A Jobbiknak is van,lesz egy-két szava ehhez az "egypártrendszerhez", amiben egyébként vagy kilenc párt van jelen.

2015.07.08. 12:05:30

@nagyjoco: díszpártok. Semmiféle alkotmányos demokratikus intézmény nem működik. El tudod képzelni, hogy a németeknél mondjuk Angéla néni veje nyer közbeszerzést, és nem rúgnák seggbe őket?
Vagy hol nincs online pénztárgép? Endike kaszinóiban. A sarki zöldségest megbassza a nav, ha nem ilyet üzemeltet a 3 kiló krumpihoz. A választási törvény átszabdalását meg mintha mindenki elfelejtette volna már Vagy a legutóbbi oktatás botrány, Czunyiné egyetemi barátnője lesz ott igazgató, ahonnan pár éve botrányos körülmények között távozott...satöbbi...
Na most, a háborúra való felkészülés...Rejtő már megírta, hogy is volt, hogy arra kellett a két vagon zicherheist tű, hogy a másik korrupt pöcs által beszerzett golfütőkhöz hozzá lehessen kapcsolni a harmadik korrupt pöcs által megvett gumikesztyűket. Persze, kell a háború, majd Endy nyer valami hadiszállítást is, meg Mészáros Lőri, meg a Vejkó. Azon mennyit lehet majd kaszálni: D
Mutass egy olyan területet, amit még lepett le az uralkodó párt, és nincs iszonyatos mértékű lopás. A jobbik egy náci párt, ezt már többször kifejtettem itt. Ha a választók többsége olyan segg, hogy ezt nem látja, és rájuk szavaz, akkor tessék, juttassák őket kormányra. A gyerekeim kiválóan beszélnek angolul, nem muszáj magyar állampolgárként megrohadniuk egy náci államban. Majd itt maradnak az öregek, a segghülyék, csak összeomlik pár év alatt a jobbik. Kivárjuk :D

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:23:07

@Lujza Steinmann:

Maga KICSODA?!

S miért gyün úgy , min aki megy? Eilatba....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:29:32

@Lujza Steinmann:

Ne állambölcseljen, ha nem tud.

Pusztaszer óta van itt MAGYAR demokrácia. Ami hülye szó, mert görög, és nem fogunk cserepeket dobálva szavazni.
S mert MAGYAR, hát indusvölgyi erdei nomádok és biztos, hogy nem kazár jiddiseknek szűk itt a tér. Pressó Gábor hiába írta Adamissal egyben, hogy "ŐVÉK itt a tér".
Lóizé itt az övék.
Itt MINDEN a magyaroké. De Slovensko illegitim enklávé területin is, Transszilvánia egészében, a szerbek álztal megszállt dél meg Zimonyig.
Így nézze kend.

Itten ónodi Országgyűlések vannak.

Az Állam a Szent Koronáé.
A Szent Korona a Nemzeté. A MAGYARÉ!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:31:51

A titkosfideszes jótollú (marabú...) csak írásban izélni képes Intézet Kartárs tud csakis ilyen szókat lelni, hogy "picsaember".

Ez már-már turáni impulzív kitörés, mint Szigetvárnál.

Fenehorizont 667 2015.07.08. 12:32:59

@Lujza Steinmann:
most akkor melyik főnököm? vona vagy orbán?

G.Freeman 2015.07.08. 12:39:03

"és akkor még meg se vizsgáltuk, hogy milyen csendesamerikaiak hogyan beszélték rá a koszovói maffiát a menekültbulira a minap."

Na hogyan?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:39:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hülye vagy?

Hazug a kampány?

Te itt akarsz tudni Kongótól és Nigérián át Eritrea és Szíria kituggyamiféle népségeit??
HETVENKETTŐEZRET A MAI ÁLLÁS szerint + amit még ránk lőcsöl a geci nyugat??!

Miközben a romákok is épp elég bevándorló....a galíciai hataloméhes kóser disznókról nem is szólva!

Hát, apukám, te is mégy ezekkel egy táborba. Egy hét múlva kikérdezünk...

Aztán elengedünk Netanya-ba , ha kölleszoda....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:45:39

@nagyjoco:

Te hülye!

Aki MAGYAR nemzethez tartozó, marad a lakhelyén: de JOGA az állampolgárság!

Te is proli-agyú vagy. Nem értedm, hogy eszébe sincs Annácskámnak végleg átjönni, miközben Sepsiszentgyörgyben 3 szoba öszkomf. városi lakása, Zágonban és Illyefalván egy -egy háza és hozzá nagy termőföldjei vannak a határban?

Eszükbe sem jut ott hagyni!

S eszükben sincs román identitással kacérkodni.

Elég baj az, hogy a szórványban asszimilálódnak (Dél-Erdély), meg a 300 ezer csángóból csak 80 ezer tud magyarul....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:56:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Figyuzzá, antimagyar:

tegnap mondta a Viktor kutyafuttában egy kérdésre, hogy négy napja volt nála Finkelstein Budán, - gondolom, sejted, hogy nem a dinnyeszezon volt a zamerikaizsidó tanácsadó ténája...

Olyan kerejtés lesz, hogy az NDK-fal kutya fasza hozzá képest!

Mert Finkelstein korábbi dumáiból kiderül, hogy ÉRZELMI-INDULATI kampányokban erős.

Lesz itt ebola-veszélytől kezdve Iszlám Államistákig minden napokon belül!

S akkor a tót és oláh meg bunyevác pesti proli is mélymagyarrá lesz.

A MAZSIHISZ NEM. Meg a MAZSÖK sem - képzeljétek, beszóltam Szabó György (nyugi, izraeli tiszt volt és ifjan nyugdíjas úgy 45 körül) MAZSÖK Elnöknek, nagyobb aktivitásra késztetve őt a Sorsok Háza és a botrányos MAZSIHISZ -ügyek kapcsán. Erre kaptam egy FIÓKTULAJDONOS jelölése nélküli FB-üzenetet, de mintha Orbán és Áder Főgauleitere írta volna! Szabó György izraeli tiszt a helytartó? Mert akkor ráhúzok még kettőt!

Na, ez a fajta BUDÁN semmit sem kereshet, legfeljebb a pesti napi vásárban, de akkor is ráfröccsen a magyar nemes lovának sárban tapicskolása!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:59:22

@ifsz:

MOST GYÜNNEK A NIGGEREK, CSEZMEG!!!Mikor folyna a csapból is a menekültek ügye, baromarcú??!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 13:03:53

@Lujza Steinmann:

Van Facebook-fiokkod, Steinmann?

Nem kapcsolódoznánk?

Nyugodtan nackózhacc, haén zsidózhatlak, progresszív értelmiségi..../1910.

2015.07.08. 17:50:42

@Lujza Steinmann: nincs olyan választási törvény, ami megakadályozná, hogy ne nyerjen mondjuk az Együtt vagy a csudanagy Koalíció. Ahhoz, hogy a koalíció nyerjen, nem elég 1 milló szavazó. Az, hogy nem tudnak szavazóbázist bővíteni, az ő problémájuk és felelősségük, nem pedig a demokrácia minőségét jelző abszolút mutató. Liberális demokrataként pedig nem tudom elfogadni, hogy a "nép hülye", a démosznak mindig, minden körülmények igaza van, ha felhatalmazásról van szó. Pont. Aki ezt vitatja a demokrácia lényegét vitatja.
Korrupció: valamennyi mindig lesz, a demokrácia attól nem szánik meg, hogy van. És bizony komoly korrupciós botrányok vannak a németeknél is. Lásd Kohl, Wulff , a német gazdaság pedig az EU egyik legkorruptabb gazdasága:

mandiner.hu/cikk/20140618_nem_vetik_meg_a_korrupciot_a_nemet_cegek

2015.07.08. 18:27:53

@nagyjoco: volt egy pompás kis ábra a neten, ami megmutatta, hogy egyszerű körzetátszabással, és az előző választási eredmények pontos ismeretével könnyen lehet úgy átszabdalni, hogy a vesztes körzet nyerőbe forduljon...de persze, elvileg nyerhetne bárki. A nép...hát..nem csak a démosz, a plebs is a nép. Annák idején Hitlert is megszavazták. A ballibsik persze, töketlenek, de az egyre butuló népesség a demagógiának kedvez. Márpedig én látom a fiatalok általános tájékozottságát, de mondok egy jobbat, láttam ma a pofakönyvben, hogy somamamagésa is be van szarva a menekültektől, holott miről pofázik állandóan, szeretet meg hasonlók...na, ezt add össze. A nép hülye, brazil szappanoperákon él, és mióta a net általánossá vált, nem olvas papírújságot,papírkönyvet, hogy valami fény érje az agyát, helyette a neten cseszi szét a maradék szürkeállomány, vicces kis képecskékkel, meg bárgyú kis dumcsikkal. A nép, sajnos az egyre hülyébb, tájékozatlanabb, ostobább.

2015.07.08. 18:30:09

@nagyjoco: oravecz nórikának több rajongója van, mint a fidesznek a neten. Ha indulna, simán nyerhetne választást. Értelmes, olvasott nők is olvassák, linkelik, és megosztják. Hogy ne lenne a hülye a nép. Olvastál már te ON-t?

2015.07.09. 10:23:58

@Lujza Steinmann: 2002-ben az mszp-nek volt 2.2 millió szavazója. Ha most is annyi lett volna, tökmindegy, ki hogy rajzolja át a körzethatárokat. A eltűnt egymillió szavazó problémaköréért pedig az illetékes párt(ok) a felelős(ök), nem a fidesz, a nép,vagy a demokrácia állapota.

2015.07.09. 10:39:16

@Lujza Steinmann: Nórika rajongói nem egy választási körzetben élnek. Még párttámogatással sem tudna nyerni, nemhogy szólóban. De ha nyerne is, mi lenne tovább. Semmi, megennék reggelire.

A nép lehet, hogy hülye, de azt látja, hogy egy allah-ahbarozó, botokkal, kövekkel támadó horda szazezres, milliós nagyságrendben rohanja le Európát. A teljesen elhülyült progresszív elitünk semmit sem ért, és minden megoldást elvi alapon támad. Eközben Ausztrália haditengerészettel akadályozza meg a migránsok özönét,az USA falat húzott, az olajországok kemény törvényeket hoznak. Egyetlen hely maradt, ahová érdemes migrálni, ez az EU. Mi meg ahelyett, hogy felszólítás nélkül lőnénk mindenkire, aki a zöldhatáron már a beérkezésével törvényeinket szegi meg, egy védelmi kerítést sem vagyunk képesek egységesen támogatni.

2015.07.09. 10:49:32

ÉS igen, aljas módon összemosom az összes menekültet, ptenciális bűnözőnek és terrorstáank tartva őket, mert nem látom, hogyan akarjuk eldönteni, ki isis harcos és ki nem az. Csak ismételni tudom magam, a fősodratú média sem meri tovább titkolni, hogy az isis küldi a terorristákat ide az EU-ba:

www.napigazdasag.hu/cikk/48516/

Fenehorizont 667 2015.07.09. 13:05:35

@nagyjoco:
szerintem a támogatása viszonylag egységes.
az, hogy pár rossz lelkiismeretű semmittevő a menekültekkel, vagy bármilyen random kisebbséggel (tökmindegy, csak ne legyenek magyarok) szavak, lájkok, hashtagek és hozzászólások/blogbejegyzések révén kompenzálásképp szolidarít, az nem ad valós képet a magyar emberek viszonyáról a kerítéshez, meg úgy általában az illegális határsértők kérdéséhez.

2015.07.15. 14:31:30

November 30-ra elvileg kész a kerítés. Király.
süti beállítások módosítása