Az internetes gecimédia egyik legvégsőbb & büszke érve a másodpercre-kész frissesség és fjúcsörbemutatás.

Ehhez képest olyan poenvideócskákkal etetik a szerintük butaparaszt népet, ami egy már harmadik éve mindennapos és még csak nem is abbyira durva szituációt ábrázol a  Calais-i kamionos komp-várakozóban:

.

Egy magyar kamiont rohantak le most Calais-nál a menekültek

Egy bolgár kamionos rögzítette a kikötővárosban már EZER NAPJA BASZKI ANYÁD KURVASZEMIT EGY KÉT FILLÉRT SE ÉRŐ POENÉRT MÁ' !  mindennapos UNALMAS ÉS BANÁLIS esetet.(A videót a 444.hu "olvasó"-ja, Péter küldte.)

én már 2011-ben elmeséltem az akkori munkáltatómnak, hogy adhat ilyen fuvart, de el nem hagyom calais-t, az is kurvaisten. lehet átcsorogni a motyóért.
ugyanezt elmeséltem 2013-ban is.
érdekes, hogy egyik helyről sem baszták ki a szűrömet, de nem is kellett calais felé haladnom semmivel sem.

Végmottó
Ma már a gecisajtó számára végképpen nem az igazság, a naprakészség meg ilyen szarok a lényeg, hanem a megosztás.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr787553136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.18. 09:26:13

Ez az, Frick-féle kommentárok nélkül már unalmas a 444-et olvasni...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.18. 09:56:46

egyébként ez az újságírás egészére is érvényes, egy gazdasági cikkhez ma bármely lapban elég, ha a szerző elolvassa mondjuk Soros papa egy 2011-es cikkét, és szinte szóról szóra leírja és kiegészíti pár elménc mondattal, vagy nem, a kutya se foglalkozik vele.

Frick László Intézet 2015.06.18. 11:21:49

@Dinamuki: Nekem a kamatolás meg a cocpolt jut az eszembe. Nemhogy a gecimédia, de a kurvaisten fasza föl nem figyelt, egy mukkot nem ejtett az egészről, mígnem aztán úgy 2009-10 körül egyszercsak egy vezető geci azt böfögte, hogy ez már lejárt téma és újságíróiskolások jönnek ilyen riportokkal. "Péter" meg más naívák küldözgéltek nekik efféléket poenbol, de akkor aktuálisan nem jól jött ki, hiszen a kitántorgás témájához sem nem klappolt sem nem smakkolt az, hogy a pizzásfiú ábrándokba kergetett hülyegyerekeink konkurenciája az Arab Tavasz 2 millió menekültje... ugye az Arab Tavasz idején az amerikai heőjjdejóitás és wuájj-de-rendbetéteele már Észak-Afrikának volt a héddlánny.

Amúgy ha egy kamionost elkapnak ilyen bemászott (vagy a félpót tetőponyváját átvágván leereszkedett vagy a légterelő alá bújt vagy a vázba kapaszkodó "menekült"-tel, akkor 500 Font/négerkopf a büntetés ill. le is ülheti a kamionos. Amúgy a csávók unalmukban Doverben gázolajat fejnek stb ... a legjobban az tetszik, amikor k'k'k'éjraópai kitántorgó hülyegyerekeket szopatnak pl a bolgár vagy litván maffiával összejátszva... arról nincsen egy mukk se a gecisajtóban, hogyan csicskáztatnak ezek a gifen látható afrikai faszagyerekek hülye europid picsagyerekeket

Igazából az europid picsaember átverhető báboci balfaszsága az, ami leginkább csábítja ezeket az archaikus ősférfiakat ... nemegpersze a fehér nők feketefasz éhsége

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.20. 03:22:39

@Frick László Intézet: Nógrádi György papa szerint, end áj tend tu egri vit him, a csempészek meséi a jó európa állásról és a szép európai házról az, ami útnak indítja ezeket a modern nomádokat.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.21. 19:46:16

amúgy a főáramú újságírásban mostanában egy elég bosszantó jelenség, az a bő lére eresztett cikkek bármilyen aktuális témában. Pl mitttudomén, adósságválság, bevándorlás, mindegy, úgy kezdődik pl. a Spiegelben, hogy "Jürgen Hasenmayer egy őszi napon belépett a Pferdgasse út 13. alám hóna alatt elmaradhatatlan aktatáskájával. Mostanában kevés szabad hétvégéje volt, de ez nem vette el a kedvét a fontos találkozótól" stb. és valahol a második bekezdésnél kezdődik maga a téma, majd néhány felesleges bekezdés után folytatódik... szörnyű. Nem azt mondom, hogy ne kommentálják az eseményeket, de ésszel, a lényegre figyelve.

Frick László Intézet 2015.06.23. 10:44:19

@Dinamuki: Pont a lényeg az, amiről a fejlett nemíró kopipasztaújdondásznak picsaember figyelmét el terelnie -mint Az Arab Tavasz-ról is, sokkal később sül le az igazság. Most pl az lenne a lényeg, hogy az ENSZ, mertugyanis ezért hozták létre foglalkozzon a "menekültkérdés"-sel. Te mikor láttad hírben leírva ezt a betűformációt, ENSZ ?

Kétségtelenül ismerünk példákat pompásan beilleszkedett svéd négerekre, ilyen Dr Alban, a Budai Borfesztivál egyik sztárfellépője. Ritkaságában a Svéd Néger, mint olyan, hasonlít az egyháziiskolához, pl a piarista gimnázium műfaja addig, amig 2-3 ilyen gimnázium van, tényleg progresszív és fergeteges éspl én, mint HR-es, inkább alkalmaznék egy 1988-ban a kecskeméti piaristáknál érettségizett diplomanélküli csávót, mint egy hatdiplomás ex-HÖK-elnököt. Egyszerűen azért, mert a piarista érettségibizonyítvány több és széleskörübb tudáshalmazt bizonyít, mindenben fejlettebb embert sejtet. Amikor azonban az egyháziiskolásítás már politikaipogromm méreteit ölti, az óccsósítás és a továbbiakban keletkező egyháziiskolák nem biztos, hogy felérnek az eredeti ötletadók kötéséig...

Azonban ha a Svédországban élő négerek száma eléri Svédországban a 2-3 milliót, az egyáltalán nem jelenti automatikusan a svéd négerek számának emelkedését. Két igazság támad ugyanis egyszerre az egyik igazság szerint ez a svéd társadalom hűdefejlett és kurváratoleráns, valamint fjúcsör. A másik igazság szerint a fehérek ha svédekl ha angolok, ha németek, ha franciák is, teljesen hülye és átverhető picsaemberek, és akinek csak egy kis esze van, ott veri át, szívatja és veszi le őket kilóra, ahol csak tudja úgy, hogy közben a lehető legkisebb erőkifejtésre kelljen pazarolnia energiáit. Például ha egy ostoba és figyelmetlen kamionos kamionjába Calais-ben három néger beszáll és a fickó Doverben lebukik, akkor a három néger után összesen 1500 Angol Font büntetést vetnek ki rá, majd ehhez a pénzhez a Nagybrittán Állam még hozzácsaop 1200 Angol Fontot és egyenlően szétosztja a három néger között, valamint átszállítja őket Calais-be. Variatio: Az egyik néger kilukasztja az őt átcsempésző kamion tartályát, hogy gázolajat vegyen le eladni, ezt a hülye kamionos észreveszi és inzultálja szegény négert, az csak szól a legközelebbi rendőrnek és a rendőr letartóztatja a hülye kamionost. Ez pl lényeg, amiről sehol se olvashatsz.

Namost ez ízlés dolga, hogy ki melyik igazságot választja, mitsesejtő átvert picsaember szeretne lenni vagy olyan, aki mitsesejtő picsaemberek átveréséből egyszerűen bár, de igen kényelmesen megél.

Dr Alban a sikeres svéd néger a picsaemberek átverésének úttörője. Már a fogorvosi diplomáját is a pozitívdiszkriminációnak köszönhetően szerezte meg, de a fogorvoslás kényelmetlen és büdös szakma, ráadásul mindenféle kényelmetlenséggel, úgymint rendszeretet és precizitás, jár, az embernek nagyjából ügyelnie kell a pontos nyitvatartásra, jópofáskodni a kezeltekkel, alkudozni fogtechnikusokkal meg a könyvelővel és hülye gyógyászati ügynökkollégákkal elbaszni a drága időt.

Általában a szűk környezetünkben élő hülyepicsák szórakoztatnak bennünket addig, amig nincsenek túl sokan. A maga helyén, a presszó pultja mögött, vasúti kalauzként vagy lent a könyvelésen kontírozócsaji minőségben a hülye picsa akár még hasznos is lehet. A hülyepicsák elszapéorodása, majd pedig a maimarketing fejlődésének köszönhetően már úgy, mint marketingtársadalmi cél, kezd egyre kellemetlenebb következményekkel járni, például ha már a gyerekünk óvónője vagy tanítónője is hülye picsa vagy a felsőtagozatos tanára, aki wikipediacikkekből kopipasztáztatja a házifeladatot és három történelemórát szán a Lázadás a Bounty-n című filmklasszikus megtekintésére. Egyszercsak aztán már mi is azon kapjuk magunkat, hogy hülyepicsák leszünk, pl megvásárolunk egy autót, amiben már csak a szervíz kiképzett szakembere és negyven perc (-> 6600 Ft-os szervízóradíj!!!) élőmunkával képes kicserélni egy kibaszott fényszóróizzót. Megveszek pl, mint hülyepicsaember egy reklámozott kiorpásodáselleni sampont, ami a korpát okozó gombák kisszázalékát rezistensé teszi a gombaölőszerek ellen és azzal büntet tehát a mitesesejtő picsaságom, hogy ha nem veszem meg ezt a kibaszott "korpásodás elleni sampon"-t, akkor széteszi a korpagomba a fejem is.

Frick László Intézet 2015.06.23. 10:48:01

@Dinamuki: A csempészek dehogyis mesélnek szép házról meg munkáról. Arról mesélnek, hogy kellemes körülmények között ugyanazért, amiért otthon járványokat szenvedvén éhenhalnak, tehát sima táborozásért fizetnek és tisztaságban jó és tápláló kaják és néger faszra éhes fehér picsák tömege fogja ostromolni a pl szexuális nyomorban tengődő mohamedán faszit ls így tovább... gyerekekt is lehet vinni, mert még a gyertekekre is jár péz

Munkáról esetleg a koszovói albán maffia hablatyol, mert jót részelnek NSZK építőiparából és kell az óccsó rabszóga aki a kamatot se fogja tudni majd törleszteni az utazásipénzből amikt a maffiózó megelőlegezett neki

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.23. 16:46:10

@Frick László Intézet:

A Fehérek ostoba, átverhető picsaemberek
mind, egytől egyig

A Négerek lusta, picsaátverő rafináltemberek
mind, egytől egyig

te meg megint megmondod a tutit
(ez egy-az-gyben a cigány/paraszt elméleted, btw)

csak közben nem veszed észre, miket beszélsz össze-vissza

azt kb, hogy mindenki hülyepicsa, aki nem te vagy

ez pedig már

hagyjuk

Frick László Intézet 2015.06.23. 17:12:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Minden út az első lépéssel kezdődik és a nagy Okos fejlett Fehérember első lépése az volt afrikában, hogy jó alaposan (mint ugye bwana) átverte a "fejletlen" őslakosokat. Aztán jöttek a misszionáriusok (a gyerakbaszó katolikuspapok). Aztán jött a fehérek kultúrája, pl a tüdőbaj, az alkoholizmus és a fehér marketingtársadalom minden vívmánya.

Egyáltalán nem lusták a négertek, megint olyant tuszakolsz a számba hogy ugye, mint orbányistát elintézz, nálad ez a szempont a fő nem az, amit mondok...
A négerek erősek, ruganyosak, a súlypontemelkedésük frenetikus. A fogaik épek. Egy adagban 3 köbcentiméterben mintegy 120 millió spermiumot fecskendeznek a magasanfejlett fehér nő éppen aktuális testnyílásába ésígytovább.
Tkp a szüntelen XX. századi fehéremberáltali társadalomfejlesztésnek k9öszönhetően a legtöbb afrikai térképállamban már a 3-4. generáció nő föl átverésvágytudatú társadalomban... olyan, mint ugye "munka"... nemigen van, az emberek többsége Mozdoktól Johannesburgig és Cape Town-tól úgy Giblaltárig valamivel kereskedne, csencselne ill. szolgáltatna. Vagy csicskáztatna nála gyengébbeket. Egyszerűen ebbe szocializálódott a fehér civilizációiparnak köszönhetően.

Az átveréstudatú társadalomban van egy bizonyos arányosság, ahhoz, hogy egy átverésvágytudatú ingyenélhessen, kéne legalább 20-30 ember a 100-ból aki tevékenykedik is. De ha egy embersokaságban, pl Nigéria fővárosában egymillió emberből 777777 szeretné átbaszni a másikat, akkor ez az átverésvágytudatú társadalomkezdi a túlérettség jeleint mutatni. És akkor ezeknek az embereknek oda kell tódulnia, ahol még könnyedén át lehet baszni embereket, vagy ha nem állnak kötélnek, akkor pl lelövöldözni őket duplafülkés-platós terepjárókról kínai géppuskákkal, pl teszemazt Allah nevében úgy, ahogy a fehér ember Jézus nevében tanította ezt.

Evvan Hanni, nem én találtam ki,

Frick László Intézet 2015.06.23. 17:22:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most tkp új gyarmatosítástechnikát figyelhetünk meg, ez nem A Fehér Emberé, hanem a sárgáé, aki ugye a fehérek kultúrájában még mindig az a makogó érdekes csiáhuá Dzsekicsán. A Sárga Gyarmatosító egyáltalán nem erőlteti rá a négerekre a saját kultúráját, a vallását meg főleg nem, Hanem csinál valamelyik szomáli parton most egy kurvanagy konténerkikötőt, a világ legnagyobbját és elárasztja Afrikát csencselnivalóval, óccsó vietnámi meg kambodzsai szandálokkal meg edzőcipőkkel és szerszámkszlettel meg Toyota meg Kubota alkatrészekkel és így tovább.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.23. 19:52:12

@Frick László Intézet:

"akinek csak egy kis esze van, ott veri át, szívatja és veszi le őket kilóra, ahol csak tudja úgy, hogy közben a lehető legkisebb erőkifejtésre kelljen pazarolnia energiáit"

vagyis lusták...

* * * *

de nem ez a baj

az ostoba, sztereotíp általánosítás MINDEN rasszizmus alapja, alfája origója

Akár "negatív": picsaemberek
akár "pozitív":
"A négerek erősek, ruganyosak, a súlypontemelkedésük frenetikus. A fogaik épek."

vö cigányok és a muzikalitás
a zenészcigányok sokkal muzikálisabbak a nem zenész nemcigányoknál és a nemzenész cigányoknál is, valóban - de ez nem jelenti azt, hogy minden cigány zenész egy szakcsi vagy snétberger, sőt

nagyon ...veszélyes vizeken evezel
pedig a kultúrantropológia tök érdekes dolog

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.25. 20:07:28

@Frick László Intézet: az ENSZ a héten az Izraeli/palesztin háborús bűnökről írt jelentésével csinált, ha nem is főcímeket, de hosszú cikkeket:

index.hu/kulfold/2015/06/22/az_ensz_szerint_izrael_haborus_bunoket_kovetett_el_netanjahu_ezt_tagadja/

egyébként igen, persze, eléggé veszített a súlyából (nem tudom, mikor kezdődött ez)

"A csempészek dehogyis mesélnek szép házról meg munkáról."
honnan veszed?

ezen a videón egy oroszországi feka közli a többi fekával, hogy becsajozni oroszoknál leginkább az amcsi fekáknak van esélye, nemám a hülye afrikai fekáknak, meg az amcsik közül is csak annak, akinek jó a dumája:

www.youtube.com/watch?v=oVUT1Y9NYYw

Frick László Intézet 2015.06.26. 13:54:41

@Dinamuki: Az oroszok eléggé archaikus nők és az orosz fiúknak elég szép nagy fasza van. Általában. Eszembe se jutott Oroszországra gondolni és az afrikans fekák se pályáznak oda, mert Oroszországban nincsen még annyi picsaember, mint nyugaton. Számukra az átverhető, bamba báááboci "fejlettnyugati" picsaember az ideális

Frick László Intézet 2015.06.26. 13:59:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Elég aljasan, mondhatni indexiánusan maszatolsz ezzel a "cigányok és a muzikalitás" Egy faszt ilyen állítás, amit MUTATOK a négereken. Ez nem relativizálható, hanem tény. Egyáltalán nem lusták. Az, hogy nem betontkeverni, fizikaimelózni, gyárbangürizni jönnek, nem jelenti azt, hogy lusták. Nem mondtam ilyet. Nemzedékek óta odahaza farkastörvények között szocializálódtak, aki gyenge, attól elvesznek, az erős előtt meghunyászkodnak. Számukra a picsaember pont fasza. Szerinted mit gondol az a fekete srác, aki gázolajat lop a magyar kamionostól, aki elkapja a gabancát, erre a fekete az angol rendőrhöz fordul, aki a magyar kamionost tartóztatja le. Azt gondolja, ami igaz is,l hogy ezek a gecibőrűek balfasz picsaemberel.
És nincs igaza?
De, igaza van. És ezt ímélezi meg meg fészbúkolja a haveroknak, gyertek basszátok meg csőstől, ezek a gecibőrűek bambábbak a maszületett tevebornyúnál...

Frick László Intézet 2015.06.26. 14:03:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyszer láttam egy mali-i hídépítőmérnököt, betanított munkás volt egy magyar gyárban, könnyedén , gazella-kecsesen lazán futott a buszhoz a magyarok között.. a vállai úgy 20-30 cm-re magasodtak a magyarok vállai fölé.. megvan? Jó, és akkpor most futtass meg a képzeletedben egy 35 éves magyart uo.

Frick László Intézet 2015.06.26. 14:04:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Bruxelles: Másfél millió török hegyezi a zabot... de a kukásautók fellépőjén mind belga áll

Frick László Intézet 2015.06.26. 14:09:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni, ezek a nyálas, képmutató, szemforgató és farizeus jógyerekdumák... majd megnézném a 444-es geciket, ha menekültstátuszért folyamodnék hozzájuk csak egyszálmagam arra hivatkozva, hogy jabban , mint a legtöbbjük és legalább úgy, mint Petet Hungarious, ráadásul még ismerem is az országot, amit ők basznak ismerni, hoccsza hát egy kis kinyëret nekem, mert méltatlanul élek a szellemiségemhez képest... meg persze újságíróigazolványt is kérek

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.06.26. 18:42:02

@Frick László Intézet: nyilván sok olyan bevándorló van, aki gátlástalanul kihasználja a nyugati államok jóüléti rendszereit. De a nyugati "picsaemberek" azért eléggé vigyáznak arra, hogy a nagyobb pozíciókat a bennszülöttek töltsék be. Meg lehet nézni tetszőleges német város önkormányzatát, vállalat igazgatótanácsát, vagy újság szerkesztőségét, és a jobban fizető, biztos állásokat, amivel már "nősülni lehet", hogy hány török névvel találkozni, nem sokkal. A médiában kirakat jelleggel van pár csinos, öntudatos, butácska török női műsorvezető, nem tényezők igazából.

PesszimPista 2015.06.27. 22:24:00

@Frick László Intézet: Ez biza így van. Én még 2000 környékén kérdeztem meg a haveromat éppen németben járván (ő ott nőtt fel vala), hogy miér' van az, hogy a kukásautókon hóhdajcsok feszítettek, és nem pedig törökök? "Mer' az a meló jól fizet"- volt a rövid, ám de lényegre törő válasz.
Megjegyezném még, hogy a jutyúbon, ahonnan ez a vidijó is van, van egy "jóval" korábbi -2007-es- felvétel is, ahol is még csak kb. 8-10 mókusarc hepciáskodik. Persze nem széles látókörű . . akarom mondani látószögű kamerával vették fel . . . azt sem.
Ehhez a bevándorlós picsogáshoz meg csak annyit tennék hozzá, hogy a sógornőm éppenséggel bevándorló, ás úgy adódott, hogy kb, egy éve ő viszi a hátán a bátyám családját, minden szó nélkül. Ja, . . és van kb. 45 kila vasággyal együtt. Höhhh Amikor a bátyja itt volt látogatóba, megkérdeztem, hogy milyen is "arrafelé" a helyzet. Mondta, hogy ha bár ő nem katona, de ha kell egy óra alatt teljes menetfelszerelésben megy fel a hegyekbe harcolni a többi hasonszőrű "haverjával". Erre én botor mód mondtam neki, hogy minek ennyire feszülni, mire ő mondta, hogy ha ők nem feszülnek, majd -rövid időn belül- fog feszülni a helyükön(!) más, ő pedig ezt nem tűrheti, mert az ősei nem azért küzdöttek, hogy ők feladjanak/feladhassanak bármit is.
Ennyit arról, hogy ki hogyan szocializálódott, milyen környezetben, és hogy mire tartja a birkákat. (Van aki tartja . . . )
Ja! . . . . és nem muszlim kultúrkör, . . . de ez nem is igazán erről szól.

PesszimPista 2015.06.27. 22:52:53

@PesszimPista: Ja és még csak annyit, hogy a dumcsi után simán híg fosnak éreztem magam, pedig a srác egyáltalán nem volt kioktató, vagy agresszív. . . . . pedig jómagam is tudom, hogy melyik végén kell megfogni az AK-t, mer' én még tanultam.
Amiről Dudi itt gajdol, és amit Hanni nem akar érteni, az talán csak annyi (persze csak az én olvasatomban), hogy ahol szűkös erőforrások mellett, fenyegetettségben, örök készültségben élnek az emberek, ott biza hozzá is edződnek ehhez. Ettől fut olyan ruganyosan a busz után . . . a sógornőm . . .is.
A vágyak, az értékrend alapvetései már mindenkinél nagyjából ugyanazok. Kaja-pia, szifon, verda, lóvé, p/f. . . . tetszőleges sorrend már nem oszt, nem szoroz.
Csak a hozzáállás más.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.29. 10:20:31

@Frick László Intézet:

pont ezt mondom

van magas feka
van magas fehér (hollandok pl..)
van világos fehér, van sötét fehér
van gyors feka, van lassú feka

van előitélet, van általánosítés

a brazilok jól fociznak?
mind?

és nem, a cigányzenészes párhuzam éppenhogy nem aljas és éppenhogy nem maszatol, hanem arra világít(ana) rá, hogy

.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.29. 10:21:20

@Frick László Intézet:

Habony rezsicsökketntő Árpi tanulhatna tőled demagógiát

Frick László Intézet 2015.06.29. 15:03:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Úgy bánsz velem mint valami kálmánolga egy vonával.

Hát ki a retek-a-bakelitházas telefaxxom rézveretjén az a habony.

Te nem azt akarod megérteni, mit mondanék, hanem csak valami habonyisztikus fideszbarmon szeretnél győzedelmeskedni de akkor mért nem olyan házszám alatt kereskedel, ahun vannak ullyanok??

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.06.30. 09:07:35

@Frick László Intézet:

a demagógia pártsemleges, nincs ebben semmi fideszbarmozás

kihez máshoz mérhetnélek, mint legnagyobb élő demagógusunkhoz?

Frick László Intézet 2015.07.03. 13:32:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Egyrészt:
Akkor nincsen itt semmi baj A Világ Proletárjai politikaitudatával, ha A Legnagyobb Demagóg is kb csak ennyire tud óccsón hatni rájuk, hogy még már a legbennsőbb hívei is ríva könyörögnek neki, hogy hagyná abbaa [a klásszikus politikacsinálást] (Lábjegyzet: Tudtommal minden eddigi idők Legnagyobb DEmagóg-ja Dr J. Goebbels volt... és mint tudjuk, az ő hatásossága még mérhető is volt)

Másrészt:
"Na, Krumpli, most jól megmérlek a méterrúddal!" gratulálok

Frick László Intézet 2015.07.03. 13:42:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Sose modtam olyan félét sem, cigányokról meg főleg nem, hogy muzikálisak, sat.
Nem azt állítottam, hogy a néger lusta.
Hanem azt mondtam, hogy nem dolgozni jön Európába, hanem a picsaemberekhez, akik önhittek, a világ legfejlettjeibbnek érzik és képzelik magukat annyira, hogy még le is ereszjednek az "elesettek"-hez jókodni.

Miközben a tényleg elesettek-kel, akiknek nincsen pénze okostelefonra, akik nem tudnak a szegények zsírján kisütni 2-3000 juró-t, hogy szerencsét próbáljanak ingyenélni a Picsaemberek paradicsomában, azok szabadon dögölhetnek pl éhen-szomjan a Szahel övezetben vagy azon országokban, ahol az USA az Arab Tavasz kereteiben olyan faszául teremtette meg a demokrácia alapjait, mint Tunéziában, Líbiában , Egyiptomban,

és Irakban vagy Afganisztánban és Szíriában is persze.
Miközben az (Iszlám Állam teszi, amit tehet és pl emberekkel is. Aközben.

Azt állítottam, hogy a beképzelt, önhitt, korcs fehér europidoknak most meg kell fizetnie a "civilizáció"-juk, a "kereszténységük" terjesztéséér és a "demokráciájuk" erőszakolásaiért.

A néger Calais-tól Doverig és Dovertől Londonig kapaszkodik a kamion félpótkocsi alvázán, ugyanezt a magas (és fejlett...) holland beszarva se képes bírni 3 percnél tovább, te meg egy percig se

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.03. 20:25:44

@Frick László Intézet:

"legnagyobb élő demagógusUNK"

vagyis itt-és-most

minden esetre ezt a menekültügyes szarkavarást is pompásan tolják (aka tematizálás)
a birkák meg (lsd itt nálad is) beszopják

a kanyarban nincs gyurcsány

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.03. 20:27:30

@Frick László Intézet:

ebben is van igazságod

már hogy usa meg eu felelőssége - is

is, valamennyi

csak az egyoldalúság meg a demagóg ne csengene a fülembe...

Frick László Intézet 2015.07.06. 10:23:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A demagógia magyarul: népszerűnek lenni, népszerűt mondani: amit a nép ünnepelve [itt, tapsi-tapsi] fogad. Hát akkor ugye a leghatásosabb demagóg az Orbán [cigány] kurvannyának a kurvannyáját mongya. Aztán ugye vannak a hatástalan demagógogk, akiken mindenki átlát (hogyezuugye egy nééépszerű intézkedés lenne, pl a nemlesz gázáremelés vagy pl a rezsőcsoki is efféle. A Bülbülszavú Jók és Igazak pl szere5tnek a rezsőcsokival kenyegetni, hogy amiatt nem nyertek, de hát:
-a Jók és Igazak nem is akartak nyerni (vagyis a belső helyosztó fontosabb volt, van és még lesz is egy darabig, lásd az MSZP következetes baszattatása a Jók és Igazak sajtaja által... ugye.
A nép egyik szerét ugye a kormány ejti a zóccsó brobbagandával menekültügyben, és ennek a zóccsópolitizálásnak az 8inverze kb ugyanolyan óccsó, azaz a Jók és Igazak menekültnyaló politikája. Ez is a nép egy másik szere között igen édybabbu (bassza Orbánt, akkor jó...)

És még az USÁ-ról. Egy kissé kisebb méretben szemléletes, tehát a Jók és Igazak Várasából a Jók és Igazak és Fejlettek lemennek Tschajaga undf Roetzschoege-re, hogy majd most akkpor ott ők elkez6duik szépen a fejle5tleneket az ő fejlettségük kesz5tyűjébe dudálni, jól megkavarják a szart majd lényegében menekülőre fogják egy bábpógármester maguk után hagyva, akit a helyi nép gyak. egsz. fog és picsán rúg és a kravály, ha lehet, a "rendcsinálás" előtti szintnél is truvályabb. Nem én kiáltom ezt se, a Föld dübörgi valamint az USA legesleges legfejlettebb (azaz tényleg is) liberális polgártai nagyjából a Vietnámi kisérletezgetgetés óta az összes efféle missziót birálják. Izgalmas ugyanis hogy az USA a határain belül betartja azon Szent Elveket, amikre aztán külhonban tojik. Bent az USA kebelében lehetek fejletlen 200 évvel elmaradott [azaz maimodern biodinamikus] amish, de pl az Iráni medence kőkövön hegyei között élő népeknek meg nem lehet ahhoz joga, amihez ti az USA népeinek van, hogy Dabljú Busht idézzem ne hagyjon beleszólást külső népeknek a sajátdógába. Ugye szépensorban mindenről kiderült, hogy jártott ürügy és hazudozás. Ha az USA a legeslegfejlettebb állam és népe a legeslegfényességesebb, akkor hogy a kurzív anyámba nem képes egy ennyirte fejlett nép felfogni, hogy más népek még nem lehetnek annyira fejlettek,, mint ők viszont akár párszáz év alatt is természetes (emberi léptékű) sebességgel majdnem egészen jól fejlettek lehetnének.

És még egy. Én idehaza, Magyarországon, mint amerikabuzi és az Amerikai Ideál hívője, zappa és hendrix (és hippi és Thomas Pynchon buzi) egyx icipicit se kritizálhatom az USA imperialista külpolitikáját, mert magyar usapápáknál pápább jógyerekek elkenik a nózimat, hogy hogymerem Nagy Barátunkat bírálni. Ha minden áron nagy hatalmat akarok baszogatni, akkor szabad az Oroszokat baszogatni, méghozzá a legalpáribb legtudatlanabb, egy poenéra a kurvaannyát megbaszó 444/index stílusban. Vagy a kínaiakat is lehet baszogatni. (Lásd Playnkó gelygőt, aki csak égetni tudta Thaiföldet az "útiriport" sorozatában a két legdzsuvásabb fővárosi épülettel arra viszont volt esze, hogy egyhónapos magánpihenőjét ott töltse. Habony balfasz. De az ilyen és ekkora gecik, mint Plyankó, még hatékonyak is és ráadásul, ha tetszik ha nem, a "mai legkorszerűbb fiatalnemzedék" agyát mossák ez efféle gecik. Hol van az index/444-ben/nél szabadabb gondolkodás, mint Habonyéknál? Mutasbd meg! Orbánéknál is csak az kap rétest estére aki egyszerre lép, meg a jógyerekeknél is egyszerre kell lépni. El tudsz olyat képzelni, hogy egy jógyerekújságíró merészelné a budapesti olimpia eszméjét támogatni?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.07.06. 22:26:03

azért ezt a MET Zrt-s gázbizniszt is milyen ügyesen megoldották a gumicsizmás Fideszes bénapolitikusok, Kajmán-szigeteken bejegyzett offshore cég, tulajdonos ismeretlen, évi 50 milliárd nyereség... és ez még csak egyetlen egy a többszáz ilyen szar közül... csak azt nem értem, mi a lófaszt kezdenek ezek ennyi pénzzel.

2015.07.09. 16:17:30

@Frick László Intézet: a túrót kell nekünk megfizetni az USA ármánykodásaiért meg rég meghalt európai hódítók hódításaiért. Az EU jelen pillanatban annyira leszedált állapotban van, hogy a csempészhajókat sem meri szétlőni - noha némi nagyon kioktató szóvívói beszéden kívül semmivel nem büntetnék ezt sem amcsi, sem más hatalmak.
Az van, hogy az EU GDP-je 3000 milliárd dolláral több, mint Kínáé és mindössze 3000 milliárd dolláral kevesebb, mint az USA-é, a nemzetközi súlya pedig a lepkefing kategóriában van. Nem is tudom, miért adjuk a 28 tagország teljesítményét össze, amikor az egyetlen, ami összekapcsol bennünket, az elitünk elhülyültségi szintje.

2015.07.09. 16:20:17

@Dinamuki: idegenellenes gyűlöletplakátokat nyomtatnak, azzal tapétáznak otthon.
süti beállítások módosítása