A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.15. 09:32:03

ez a poszt mindennek az alja

ilyet csak egy levitézlett, másodvonalbeli, szarosszájú, lerohadt nyelvű politikai munkás mondana komolyan (gforod pl)

Nincsen ám egy másik magyar titkostársadalom, ami külön ellené, fialná vagy a nőimocskolódás megfeleltetésében szarná ezeket a gëci politikusokat.

Hanem a magyar politikus ebben a magyar társadalomban terem, de főleg nevelődik, ami van.

"Tamás? Bence? Gáspár? Jaj, te, a te apukád nem az a híres újságíró,  na izé az a politikus vagy ki, a Tamás Miklós?"

Már a magyar óvodában elkezdődik a magyar politikus nevelődése.

http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/10848345_417348551761085_181855471_a.jpg

Például vegyük csak a cigány kisebbségi önkormányzati választásokat helyiszinteken. Ugye az indulók a kurvafuttató, zsaroló, cocpoltozó kamatoló királycsávók. Rendesen gammbánnyóllanak, birkavacsorák, dobozos műsörök, sőt, KisGrofó. Aztán persze folyik a szavazók fuvarozása a szavazókörökbe is és végül a számok különben meg is mondják a királycsávóknak a merrőlhánymétert, mert nagyobbacska kétjegyű számnyi szavazóval lehet vërsenyet nyërni. Mit csinál hetfűn a királycsávó, bemegyen a paógárrmesterheő és közli vele, hogy akkor mostantú ű közhasznúmunkairányító és már meg is van a brigádja, egyébként meg hun a kisebbségiönkormányzat pízë. mert mivel ő nyerte a választást, az őtetet illeti. Mely brigádtól persze aztán fejpénzt szed a közhasznúirányító képvisleő, hiszen a munkát ő adta, nem? (nem...) Namost a kérdés az, hogy a cigánynak eredendően a cigány vérében van-e ez a politika. Hát, magyarjaim, nem! Nem ám, hanem a cigány ezt a magyartól tanulta! Azt másolja. Ez a cigány királycsávó dettó ugyanaztatat csinájja, amit a becseűlettes fehér magyar autószalontulajdonos, aki egy gyárimegrendeléses vevőkívánság szerinti új autó átadásakor rájön, hogy mégsem nem akarná ő azt a jutalékot megadni a köcsög alkalmazottjának, akinek pedig fizetésként a jutalék korlátlanságában a határt a csillagoségben jelölte meg. És hirtelen kideríti, hogy nem is az ő értékesítője dumálta rá a vevőt a gyárimegrendelésre, hanem a paraszt (vált.: buzi) az ő autószalonjában vásárolta az autót tehát igazából a jutalék nem az értékesítőt, hanem őtet, a tulajdonost illeti.

"Mit csinálsz te kiscsibe?

Ugyanazt, mint a naccsibe, csak kicsibe!"

/börtönnóta, XX. sz./

Ez egy ilyen társadalom, hány álrokkant szerez hamispapírokat ingyen és kényelmesparkolásért és hány mégbecsületesebb meg a hypermarketnél nem is szarozik a rokihelycsire beállcsizással, hanem egyenest a bejárat elé áll, nehogy gyalogolnia kelljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr977370564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.15. 14:57:33

"Nincsen ám egy másik magyar titkostársadalom, ami külön ellené, fialná vagy a nőimocskolódás megfeleltetésében szarná ezeket a gëci politikusokat.
Hanem a magyar politikus ebben a magyar társadalomban terem, de főleg nevelődik, ami van."

Ez így van, naná

Frick László Intézet 2015.04.24. 09:13:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A művésznek (az újságírónak, etc.) tkp semmi mást nem szabad tennie, mint közvetítenie. nem alakítania kell a képet, hanem közvetítenie. Bálint Göyrgy újságíró kapcsén és a Horthy-korszakról szólván többször és alaposan megmutattam ezt a különbséget. Elmentek a kommunista íróink/újságíróink a Szovjetúnióba és amikor hazajöttek, akkor bizony el merészelték mondani az igazságot.

Történelmi pl Dr Radnóczi középiskolai tanár és a két színész, Aczél meg Major közös Szilveszterezése 1943-ról 44-re fordulóan, ezzel is foglalkoztam.

Az, hogy valaki "baloldali elkötelezett" az nem jelentzi azt, hogy jócélúan kell hazudoznia.

Foglalkoztam a Harmadikutas-okkal, akiket pl a mai "jóoldal" ignorál.

Foglalkoztam a náci és fasiszta kérdéssel, mégpedig arra mutattam rá, hogy a magyar fasiszta pl antináci.

+Egy politikusnál szakmai alap a "jócélú hazudozás".
A süllyedő hajó kapitánya nem az igazsággal áll elüő, miszerint 29-en tudnak esetleg életben maradni, hanem nyugalomra szólít föl és azt hazudja, hogy mindenki megmenekülhet... különben a pánikban még az a 29 se meneküölhetne meg.

Ennél sokkal hétköznapibb esetek is vannak, pl pénzügyi csőd esetén.

Vannak igazságok globálisan, pl a mai menekültügyben is. Van egy igen-igen felelős nagyhatalom, aki föl se merül a kérdés tárgyalásában, pedig aszt a gennyturhát, ami ezt a mostani katasztrófát fortyantja, ez a nagyhatalom generálta.

A mai magyar újságírást összesen egy ember határozza meg, Orbán Viktor. Például az orbán ellenes Szent harc. és ennek kapcsán persze a politikusok jócélúan hazudoznak.

Viszont a sajtómunkásság is jócélúan hazudozik.

és megint csak hajós 2006-os esetére tudok rámutatni: nem lehet elétrő vélemény... már annyira lezüllött a helyzet, hogy még apró, hétköznapi kérdésekben is meg kell feleltetni a "hogyan árthatunk ezzel a büdöscigánynak meg a bandájának" line-nal.

Itt vagy te, vagy más barátaim, már annyira beszükül a tudatotok, hogy ha nem büdöskurvannyázom a cigányt, az már nem éri föl az ingerküszöbötöket.

Miközben ugye politikailag történik, ami történik, és Tapoölcának van az a figyelmeztetése, amire senki nem mer igazán rámutatni, talán a 444-nél ha egy kicsit óvatosan körülfogalmazták. (mint ahogy egyedül bede mutatott rá HOMÁLY alatt) a Simicska balhé-ra. de csak utalóan..

Vagy itt van a 4-es leállítása, Magyari két nap is "dógozott" , de persze nem tudott a "jó cél"-nak ellenállni, így Lázár az erőpróbáján "észrevétlen" arathatott... és sorolhatnám...

Géefgé egy bértollnok... én meg ingyenmedve... ez MORÁLIS alap, már ne haragudj, de bazdmeg... te is ugyanazt csinálod, amit a sajtómunkások, nem az igazság érdekel (az, hogy semmilyen módon nem lehetek gfg) hanem hogy bebasszál nekem egyet... Hát ez is egy nagy luftod volt...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.24. 11:17:08

@Frick László Intézet:

"még apró, hétköznapi kérdésekben is meg kell feleltetni a "hogyan árthatunk ezzel a büdöscigánynak meg a bandájának" line-nal. "

na ez már max a klubrádió/atv/168 óra háromszögben érvényes

vagy már ott sem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.24. 11:18:23

@Frick László Intézet:

"Itt vagy te, vagy más barátaim, már annyira beszükül a tudatotok, hogy ha nem büdöskurvannyázom a cigányt, az már nem éri föl az ingerküszöbötöket."

Erőteljes félremagyarázás (ha jóindulatú akarok lenni... ha nem, akkor hazugság:()

elég, ha annyit mondok: 444!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.24. 11:20:11

@Frick László Intézet:

"em az igazság érdekel (az, hogy semmilyen módon nem lehetek gfg) hanem hogy bebasszál nekem egyet... Hát ez is egy nagy luftod volt..."

1: nem volt luft
a "SAJTÓ TEHET MINDENRŐL" annyira ...sarkos kijelentés, hogy védhetetlen

2: nem NEKED, hanem annak, aki ilyen kijelentést tesz

Frick László Intézet 2015.04.24. 15:03:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ad notam:
"Felfógassuk jaz egééész vííí-lááá-gott!"

Namost a Világ sarkából kifordításához Archimédesz szerint egy szilárd sarkalat kell.
Ez a sarkalat az Igazság.

"Everybody lies" -imígyen Tokfalvi egyik kedvenc mottója és a másik:
"A méret nem számít"

Vegyük csak a brókerügyet. Most ünnepelnek A Jók és Igazak, mert sikerült a Gónosszokok nyakába varrni a "brókerügyet" és már mérhetően árt nekik. No, de kinek használ? -hát úgy néz ki hogy a Jók-nak és Igazaknak is kb annyit, mint a Gónosszokókknak.

Az Igazság ezzelszemben viszont más és egy egészen pici más se menti föl a [kétségtelenül jócélúnak G O N D O L -t] hazudozást. Azaz a brókerbotrányban sem tudjuk meg az igazságot és így megint nem lesz szilárd sarkalat.

A máésik kedvenc példám az, amikor az ÉS [Májer Aranka segedelmével :D ] rávilágított 1 taggyűlésre. Szép kicsi igazság, ráadásul múltbéli, azaz se nem osztott, se nem szorzott. Ugyanis akkoriban éppenséggel egy permanens Igazgatótanácsi Ülés kormányozta az országot -de erre Kovács bácsiéknak már nem volt mersze rámutatni. És az ilyesmik is ide vezettek, ahol vagyunk és még hová is fognak vezetni.

Nemsokkal később pedig ugyanez a Kovács bácsi azt hazudta, hogy elfogytak a nyomozandó okok és a föltárandó tények, pedig már pl a moost kirobbant "brókerügyek" akkor javában mentek,
vagy ugye az első bróker, a tehetséges cigány ép. ip. sm K. Attila, akiről EZ a sajtómunkásság elnevezte azt a botrányt, amit egyébként egy igazi országban egy valóban merész sajtómunkásság Dr Medgyesy-ről nevezett volna el.

Azaz dagonyázás, azaz foskavarás folyik.

És én ezt mondom: a sajtómunkásság csak a fost kavarta 25 éven át.

És méghozzá payoláskodván, pénzért.

Mutass nekem egy oolyan igazságot, ami sarkalatnak megteszi. Csak pépeket tudsz mutatni, gennytavakat és fosfazikakat.

Morál: Mester Ákos és Bölcs István morálisan (és Tokfalvi kedvenc mottóinak megfelelvén) csak azért nem loptak annyit, mint Simicska mert nem tudtak olyan helyzetbe kerülni, de azért akkora ganyék, amekkorák csak tudtak lenni, lettek is és azért tudtak josziptothummvanozni is. Tkp a történet gyönyörű véget ért azzal, hogy a morálisan amúgy nemsokkal különb de azért ázsiójában nyomorúbb Juszt [200megmutatta, hogy ha akartunk sántakuttyát utolérni, utolérjük. [bonus: Simicska nem csak 15, de egyenesen 90 db céget adott el -Juszt földerítése] és ez a Juszt tett agyon van hallgatva.

Az igazság nem vajaskenyér.

Frick László Intézet 2015.04.24. 15:12:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kétségtelenül vannak kultúrállamok [-> kikoránkel kulturálmaiban pl] ahol a politikus, ha disznóságot csinál nem várja meg, amíg a sajtó picsán rúgja.

Nálunk a "demokrácia" még fiatal -és a XX. századi feudalizmus pedig pusztító volt. Tehát ugye csak szajkózni tudom: a politikus az politikus, de a sajtómunkástól az igazságot várrnánk s nem a lakájkodást konkrétpolitikusoknak.
Namost a 444.hu lakájkodik. Jó, hát szarkasztikusan [ Hyppolit ugye, a felkapaszkodott parvenü-vel milyen volt, de azért szógáta na]

Orbán megért ennyit? A történet azzal kezdődött, hogy "ez a kis takony vidéki cigány, nagyhangsúly akkor a takonyon volt, ugye túlfiatal... hogy merészeli. Szóval ez akkoriban még csak annyi volt, amennyit a szellemiélet bármelyterületén egy akkori 28-30 éves a pofájába kapott az akkor 40 éves derékhadtól. Ugye ők voltak az akkor 40-esek a nagyfiúk, akik nagyobb pályán komolyabb focit, több pénzért csináltak, de azért sajnálták a bűrt a takonyoktól a grundokon is... Ez akkoriban általánosan jellemző volt, erről beszélt a néhai Dudkó a Tettesd a hülyét ha jót akarsz" mozgalom kapcsán. Hiszen még a 41 éves GYurcsány is sportminiszterként a hülyét játszotta a veszélytelensége tettetésére.

Noés ez a "harc" fajult el. Már ott tartunk, hogy mindössze Orbán kell, a mindenért felelőst agyonbaszni és minden rendben lesz.
Bár van ebben igazság, de nem a teljes igazság és így ebből nem lesz sarkalat...

Frick László Intézet 2015.04.25. 02:59:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sajnos attól még nem lesz liberális egy "újságírás", hogy ostoba "jobber"-ek föl-libsizik.

markoferko egy új hús, a 444-ben és most nyalizott egy kicsit az öreg kollégáknak a szokásos tódítással

Frick László Intézet 2015.04.25. 03:01:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A kontrollról vitatkozunk, Hanni.
Ülsz egy autóban és a Kontroll nem azt jelzi vissza, ami van, hanem téged befolyásolni szeretne egy jó irány éredekében. Nem 101 fokos a hűtővíz, van olajnyomás és a külsőhőmérséklet nincsen 4 fok alatt.

Sőt egyszerű újságírói technikává vál egy K U R V A kattintásért is tódítani.

Frick László Intézet 2015.04.26. 02:55:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Orbán hazudik, ez világos, nincsen mentség. Lázár hazudik, detto, MSZP hazudik detto , Jobbik hazudik persze, DK hazudik, főleg, Ferenc sokszor igazat mondván sző hazugságot, pláne. Satöbbi, politika= hazugság.

Namost pl itt van Kriza pógármester ügye, aki nem kért az egyébként bűn-alapítvány gyereketeteéséből azzal, hogy az áéhezőit a város maga eteti. Erre elkezdte a jóoldali sajtó azt hazudozni, hogy Kriza szerint nincsenek éhezők, snitt, népetetés és csak úgy álltak sorba az éhezők pl micisapkás kigyúrt fazon, aki kox-ra és drogra többet kőt... mint.... és a szokásos nyuhdíjasok, akik a krisnásoktól is így szereznek a kutyusoknak ingyenkaját, már ha egyszer ingyen van valami, a magyar viszi... Ez ugye egy jócélú hazudozás volt. Áthelyeznek egy iskolát, ez nem szól elég nagyot, azt kell hazudni hogy bezárják és megszüntetik Az Egyetlen-t. Eu is egy jócélú hazudozás, ugye?

Mért kell nekem egy autóban két különböző hamisadatokat mutató kontroll-ból KITALÁLNOM az igazságot. Mért nem dőlhetek hátra és fogadhatom úgy, ahogy Baló pl a Baló magyarul -ban nyomja.

Pont Baló egy nagyon fontosat mondott a kiégett autója láttán 2006-ba. És ráadásul igazat. Miközben a HrTV azt hazudta, hogy és a Jók és Igazak tévéi meg egy mást hazudtak (tóóódítottak)

Csak Az Igazságra, A Lányra A Lépcsőn senki se emlékezik, még a Mindentudó Tokfalvi se akar...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.28. 13:14:57

AZ van, hogy a nagy 444-ezésedben mindig elfelejtkezel arról, hogy én nem csak a csalást nézem, hanem a mutatványt is

Milliószor érveltem neked - nem 444-el, hanem - pl. a törvényalkotással

(hogy hogy, mit, mi módon, mi célból stb... keresd vissza, ha ...ha-ha-ha ...hiszen már elsőre sem érdekelt, ignoráltad vagy leagymosottoztál...)

pedig a politikában az maga a valóság

innen nézve szánalmas, hogy összemosol mindent, mindenkit

nem minden politikus hazudik egyformán
és persze nem minden hazugságnak egy a súlya sem

és persze nem minden polkomm

nagyon nem

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 09:57:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Ez nem így van! Ld. FIDESZ-alapítók, kik vezérlik a Nemzetet...

De ha Intézet Szaktárs írnya, úgy van.

Ha Te írod: NEM ÚGY VAN!

Kettős rémce, mint szokás.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:07:27

@Frick László Intézet: Eeeementek a zíróink éeg a féleszű balos (zsidó) olyságíróink a PATYOMKIN-szovhezokba és falvakba, meg ipari üzemek minta -lakásaiba (Ld.: Majakovszkíj elmebeteg verse, hogy ő a Szu. állampolgára, mert mán feredőszobája is van....),

s most te azt írod, hogy ELMOINDTÁK A ZIGAZAT, a ZIGAZAT, hopp-hopp-hopp!

De a Potemkint mondták el.

Az egész egy mocskos hazugság, onnan, hogy az OSZDMP II.Kongresszusán jócskán kisebbségben maradó, erőszakos, véres proletárdiktatúrát akaró, az állam és az elit megsemmisítését célul tűző proli (zsidó entellektüel) csürhe önmagát BOLSEVIKNEK-NAK nevezte, azaz "többségnek".....

Az oda látogató nyugati újságírókat meg Uljan (Kalmük dialektus, mongol nyelv, jelentése: VÖRÖS! Nomen est aztán be is váltotta;) HASZNOS HÜLYÉKNEK nevezte.

Intézet elvtárs, amiket írsz, be kék győni hozzám egy Intézetbe, ahol megfelelő IDEODALÓGIAI kiképzést és katonait is kapsz....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:11:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Aszondod NÉGYNEGYVENNÉGY!
ASZONDOM KURUC.INFO!

Valójában a 44 - az igen szép szám. Pl. 1944...

A Te 444-ed az nekünk 666.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:13:20

Meine Duden,

nem tart közétek ez a Kannibár-lection- aktitúdó.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:26:34

Valódi, mondjuk monarchiás-horthy-korszakbéli sajtó NINCS.

Az szép volt. Van nekem egy régi kép MÖGÉ, mintegy a 30cmX20 cm-es fotó hátáttámasztandó "Függetlenség" című lapom gyűrt példánya, 1933-ból.

Ez nem volt kifejezett pol. irányultságú, polgári napilap volt, benne B. gróf és K. báró egy hölgy miatti lovagias ügyével a hátsóbb oldalakon.
A lap szellemiségében melegen szól a status quo-ról, Nemzetről, Kormányzóról, Hercegprímásról stb.

S az ÍRÁSOK, ha matematikailag mérhetőek lennének - ehhez a förmedvény folyamhoz....

REND és eszme, stílus és illem létezett, ma meg már csak a fekália van.

Nekem lassan mindegy lesz, eü. okból, de még 6 éve érdemesnek tartottam kancsaló írásműveket közölni, uszítani és több frekvencián játszani.

Most már szinte nosztalgiám van. Tóta W-t nem tudtam felkötni, meg lepuskázni,
ez mindent elmond.

Ma már a cenzúrázott, vagy a csupazsidó SZDSZ-komancs sajtó se létezik,

ami van, az irodalom és a HÍR és PUBLI férgektül lecsupaszított skeletonja.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:30:46

@Frick László Intézet:

Drága Intézet Elfti,

DE NINCSENEK "olyan" 'kultúrállamok' se már!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:42:12

@Frick László Intézet:

Én 1991-ben éppen Klapka György (nem a tábornok....) XII. ker. telephelyén voltam jogi megbeszélésen, amikor is találkozék a Nagy Mester Ákossal (mér' tetszik a zsidóknak a fehér sólyom türk neve???) és feltehetően a Bölcs Leóval, akit arcászatilag még föl nem ismerék.

Ezen enberek egy BAZI NAGY német ótó liesingelése végett jöttek és kb. úgy viselkedtek az elvtársak, mintha szarospista medvecukrot kapott volna ingyér a nyugati nagybácsitól.

Elképesztő a judeobolsevik infantilizmusnak az a látványa.

A Senkik egy simlis disszidencs bótrjába' szinte táncra keltek, mert (ÁFA-csalásos műveletei közt) a nyugati schachraj svindler bészerzett egy nagy BNV-t nékiek.

A pitiáner szarmagyari zsidó komcsiság netovábbja .

De már elhagyom ezt a süllyedő blogot:

én vagyok a túlteher.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.05.15. 10:47:08

@Frick László Intézet:

Orbán basztatása (és a mindent hozzá viszonyítás) egyet jelent azzal, hogy 2014-ig SZÁZADOS TÖRTÉNELMI SZEMÉLYISÉG CSAK Ő VAN.

Belülről nyomjuk, hogy felhígultunk, hogy KIK EZEK a Se-sztákok, se-fidesz indentitások, meg menjen vissza kanásznak Lázárjani,

tán észhez tér a már 27 éve főszereplő kis fickó még. Ha nem, káosz és anarchia lesz. Meg Jobbik, - az Isten óvjon tüle.

Most elmék.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 16:46:34

Küszünüm,

sztem, Intézet az én elütésemet ("fgorod") illeszté be a szájjalcsináló semmittévő írásművébe,

OSZT AKI MEG ODACSAP tettleg és jogilag (Be.) azt mindeféle kormánykommunikációs geczynek titulálja.

Apukám, én vértolulásomban halálra ítélem a koszos judeo-kommenter anarcho-libsiket,
és másodfokon tényleges életfogytiglant oktrojálok ki a pityergő, 3 gyerekes családanya bíróból!!!

Te meg szinte nem teszel-toszol semmitse, s azt is polkorrekt módon, ez bibliásan "Pusztába (mármint sivatagba) kiáltott" szózuhatag!

Ércsük??!

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 16:49:00

S ez még akkor is megvalósul, ha nem praktizálok: jogvédő egyesületi tagként, bejegyzett jogtanácsosként meg kormánypárti tagként KÉPVISELHETEK ilyeneket.
süti beállítások módosítása