Először hangsúlyoznám azonban, hogy a magyar szellemi fölsőtudat felülhaladhatatlanul zseniális bugyrában, a 444.hu-ban nincsenek rovatok vagy rovatvezetők -mielőtt rámutatnék a művészeti rovatba sorolt csudálatos cikkre, Bede Márton osz' kár -díjra érdemes alkotására. Bede szerint a kiválló minőségű és valamiért hónapokon át nézetlenül a youtube-on kallódó filmecske a magyar vidéki valóság.

Maga a történet különben egyszerű. Egy kis királycsávó fi önállóan elment Bözsi nénihez és vásárolt két kakast. Falu (= vidéki mezővárosi) helyen vannak ám ilyen bözsinénik, vén nyerészkedő parasztpicsák nyélommotthonkában, a barátok közt////Jóban rosszban illetve a Való Világ X //// Éden hotel stb fogyasztói csoportjából. Magyarul parasztok. Namost a művésznek és hősnek kakaspörköltre korrant a gyomra, megvásárolta a kakasokat, de aztán otthon az anyukája közölte vele, hogy a vén csira parasztpicsa átbaszta, drágán adta a kakast, csinálja vissza az üzletet. A vidám fiúk erre kivont okostelefont vidijaóra állíjva mentek a vén csira (azaz buzi, jelenesetben lezbi) picsához, aki ezek szerint kibaszott velük.

Az alapállás különben a magyar jógyerekmédiában szokásos, tehát csak a hősök álláspontját (szemszögét) ismerjük, a vén parasztpicsának kuss, hallga' , nemu'.

Megmondom az őszintét kábé egy napot gondolkodtam azon, hogy feltegyem-e ezt a posztot. Lévén ugye vidéki köcsög (csira) paraszt, aki nem a Trefort gimi fiúvécéjének levegőjén coijailaizálódott ugye, sokáig, majdnem 17,38 mp-ig tartott, amíg rájöttem hogy Bede Márton mit a faszt akart ezzel a valószínűleg szar+vas-i tmblroidizációs úton fölbukkant vidijaóval. Úgyhogy meg is néztem, mennyi cigányozós kommentet sikerült kiprovokálnia a cigányöntudat napján, nem valami sokat. Nagyjából annyi cigányozó kommentet sikerült csiholni, mint ahányan rápirították a magyar zseniálisújságírásnak a már szinte Pete Hungarious-i szintű netovábbjára ezt a jópofcsi ötletcsit.

Még arra szeretnék rámutatni, amire különben igen ritkán adódik ekkoranagy lehetőség: Bede Mártonnak súlyos fogalmizavarbéli gondja akadt, ugyanis őszerinte a sárgapólós kis királycsávófi totális kétségbeesésben valamint egzisztenciális válságban van. Szerintem ugyan nem. Van valami totális Bede legújabb újságírói csimborasszójában meg valami válságban is van benne, de szerintem egészen más tészta---

amit most szépen be is kopipasztázok ide

kakas

Csira bözsi néni Átt baszott a kakasal

Egy kamasz egzsiztenciális válsága és tökéletes korrajz Magyarország reményeiről, kudarcairól, 1:43-ban.Ritkán bukkan fel olyan tökéletes videó, mint ez a műalkotás, amely 1 perc 43 másodpercben gyönyörűen bemutatja nemcsak egyetlen kamasz egzisztenciális válságát és totális kétségbeesését, hanem egyben tökéletes korrajzot fest a vidéki Magyarország mindennapjairól, reményeiről, kudarcairól. Ha ez nem kap Oscart, akkor semmi ne kapjon Oscart.

 

Ja a csegö rossz volt ès szeritem a nèni süket lajk töb comend köszi szia sztok

·

PS.: Tegnap m amikor megnéztem a kis vidijaó-t, még 130ezer körül járt a nézettsége, most 220ezernél "valami hiba történt" .... gondolom, bejelentették a YT-nál. Vagyis  olyan valaky is megnézcsizte a 444. szerkikéjében aki kapcsiz valamitcsit a vidcsi életcsiről.
Sebaj, ha majd még ráérek, akkor a kövér seggemet a székemről egy szellenetre se elemelvén összeszedek a 200 alatti nézettségikategóriából még vagy 888 efféle osz'kárdíjérdemes alkotást a vidékiéletről

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr967355224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.04.10. 05:52:43

Vettem a fáradságot, és rászántam kb 3 percet, hogy kiderítsem a háttérsztorit. A legényke nem visszavitte, hanem eladásra vitte a szárnyasokat, de mivel túl későn érkezett, Bözsi néninek már nem kellett a portéka.
Valójában kurvára érdektelen cikk.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.10. 08:51:15

igen súlyos 444-fóbiád ezek szerint nem gyógyul

viszont az érdekelne, hogy keresztényként, jobboldaliként stb hogy éled meg pl. a fantasztikus min.elnk.hely.-i interjút

ja hogy azt nem a 444 hozta le...

(nem, mégsem érdekel, mert előre tudom a válaszodat: ki a fasz az a semlyén, súlytalan senki, nem jelent semmit, érdektelen; + megint beszoptam a polkomot, különben is te már tíz éve megmondtad, naná gyurcsány, ...ésatőbbi)

* * * * * * * *

mérték, arányérzék, témaválasztás
baszod

(a fenti cikket pedig nem olvastam, a videót nem néztem meg - még a posztod hatására sem)

Frick László Intézet 2015.04.11. 08:34:01

@ripők: Ismered az egyik alapvetően elkülönböztető szokásomat: A jógyerekmédia munkásaival ellentétben én, ha pl tévedek vagy sikerül valamit jól rámpirítania a kedves kommentelőmnek, annak hatására vagy leveszem a bejegyzést vagy jelentősen átalakítom, pl az egész szöveget áthúzva és halványítva hagyom fönt szégyenszemre meg effélék, Tehát kérlek, segítsd a munkámat annyival, hogy megmutatod, HONnan jöttél rá, hogy a fiuk eladni (és nem bótot visszacsinálni) jelentek meg a kakasokkal. (Mondjuk a művészeti alkotás szövege is érdekes egyébként...)

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Foglalkozom mkajd a te bajoddal is tebege művészúr ötlete kapcsán. Ugyanis be lehet állni a sorba és lehet baszni Orbánt Gyurcsány kottájából á Gréczy á Szigetvári vezénylete mellett, de nagyon úgy néz ki hogy minden baszóvonóvonás Vonáékat erősíti. Erre én már jórégen rámutattam, a jógyerekek viszont csak most kezdenek el ríjjani és keresgélik, ugyan kire lehetne a balfaszságaik hatásait ráfogni.

Te mindig szépen fölkapod a napikaját, amivel a geciújságírás etet... dejoszt, hogy mire mén ki a játék, azt meg nem érted, csak huzigálod a vonót... és ezt várnád tőlem is, hogy a te naivitásod és politikaibutaságod mértékét töltsem be... és húzzam azt, amit még 7429 nyűtt bot vonóként nyirettyűz

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.04.11. 18:30:48

Ezeknek a hírportáloknak a felszínessége akkor bosszant leginkább, ha olyan témával foglalkoznak, ami közel áll hozzám. Pl. (bocsánat, biztos sznob dolog, de) Heideggert és Nietzschét is azért szeretem olvasni, mert a modern gondolkodásnak olyan vakfoltjaira mutatnak rá, amik nélkül sokkal kevesebb és érthetőbb mondandója lenne az újságíróknak (is). Ez a két úr az elmúlt években kizárólag két téma révén küzdötte fel magát az említésig a magyar hírportálokon: 1. hír állítólag Nietzsche túl sokat maszturbált (444.hu) 2. Heidegger "antiszemita" sőt "náci" volt.
Szóval ez a "trend", hogy megmutatjuk, hogy azér' foglalkozunk mi kultúrával, nehogymá' nem, erre annyira ostoba és felszínes cikkeket produkálnak, hogy na. Azt sose értettem, hogy alaki alapból nem olvas Heideggert, azt mi a faszért érdekli, hogy antiszemita volt-e vagy sem (nem volt az, de mindegy, ez hosszú történet)... mert aki olvassa, és valamennyit is ért a mondanójából, az egyszerűen nem ír róla ilyen cikkeket. Vagy ha már az állítólagos antiszemitizmusával akar foglalkozni, akkor nem ennyire irdatlan felszínesen és pontatlanul teszi... sajnos ez amúgy nem magyar "specialitás", máshol is ez megy.. na mindegy. Kipanaszkodtam magam!
süti beállítások módosítása