A FIDESZ -gyak. Orbán Viktor- afféle Anti-Midász királyként, amihez csak hozzéér, amit csak fölemlít, kezelésbe vesz, az azonnal már nem az ami, nem önmaga, hanem az ellenkezőjére vált. Legalábbis a Jók és Igazak véleményformáló kliséjártógépei szerint, a jóoldali politikaikommunikáció szintjein. Összesen ugye 2 azaz kettő a lehetséges, ezekszerint a FIDESZ vagy emel valamit, jóítaná, "fejlesztené" , legutóbb pl az általános közröhej kiváltására alkalmasan az un "közmédiát" , akkor azt az ellenkezőoldalnak, tehát a Jók-nak és Igaz-aknak le kell szarozni, húzni, fikázni, uszítani ellene satöbbi-satöbbi. Ha pedig a "FIDESZ" mindent szarraváltó rosszkeze lesújt valakire/kikre vagy valamikre, attól ez/ezek rögtön ártatlanokká lesznek, jóraváltanak, együtt kell érezni velük, mint a minap Kálmán Olga férjével , aki a "közmédia" főadásrendezőjeként a mindentirányító pultnál békésen legelészve tekintetét a bénaságokon percekig, összességében a munkaideje felől tekintvén órákon át beavatkozás nélkül birkatürelemmel leste a gyakornokok sületlenségeit, a lámpalázas hülyeségeket, bakikat és ostobaságokat. Természetesen a jóoldali politikailagmegbízható sajtómunkásság java március 15-én olyat csinált, amit soha nem szokott, azaz közmédiát fogyasztott. Ugyanazok az emberek, akik ezerrel fikázták a közmédiamegújulás első napját, mitsesjtvén azt az adásrendezőt, aki részben felelős volt az elbaszott idiótaságok képernyőrebénulásáért, most már sajnálnunk kell azért, amiért elküldték kibaszták az állásából, elvették tőle azt a munkát, amit szarul végzett. Zokogjunk együtt Kálmán Olga férjének sorsán!

"A Bartók rádión ezalatt komolyzene megy!"

(Bede Márton médiafőfülügyelő korszaknyitó vádló fölfedezése 2015. 03.15.)

Megállapíthatjuk, hogy jelentős művészeink, tudósaink, egyáltalán, a közpolgárok egy része még nincsen egészen tisztában a közmédia jelentőségével és pl ha őket a közmédia munkát azaz pénzt ajánlva megkeresi, akkor ezek a részben tájékozatlan (= hülye) részben felelőtlen (= politikailag megbízhatatlan) emberek

EL

IS

VÁLLALJÁK !!44!4444!4!!!!!

Azt A Munkát!!!!!!44!!!!4!!

Ezzel aztán annyi is lesz nekik, mint Orsós Róbert-nek, aki politikailag nemmegfelelő szabadonfikázható és gecizhető státuszba került azért, mert olyan munkát vállalt el, ami FIDESZ-hez, kormányzathoz  rezsimhez diktatúrához köthető. Uszítani csak szépen, ahogy a húgy húgyorog az égen, úgy érdemes. Régi példaképem, a magyar szellemi élcsapat kiemelkedő alakja, az FIDESZ irányítás rémunalom alatt nyögő index-től ártatlanul kirúgott és ma a hvg.hu-nál éhbérért, de tiszta igaz hitből, a jó ügyért szüntelenül munkálódó Tóta W. Árpád az alábbi, tanítanivalóan ügyes módon alkalmaz hívószavakat egy FIDESZ bércigány elleni uszításhoz:

„Orsós Róbert nagy jövő előtt áll, már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána sajnos a közmunka marad csak. Addig valaki intézzen neki gyorsan egy trafikot!”

Tapsoljuk meg ezt a bátorságot. Mérhetetlenül civilbátor Tóta. Ó, mimindent kockáztat azon kívül, hogy az életével játszik! Senki ne gondolja azonban, hogy egy ilyen jelentősművész, mint Tóta egyetlen pillanatra is komolyan gondolja, amit ír. A célja egészen más: a provokácó a célja a hívószavak alkalmazásának. A Jók és Igazak, a jógyerekmédia napi szórakpozása az ostoba középszer jobbosok mindenféle hülyeségekbe beleprovokálása. És ettől a "jobboldali" csürhétől egyébként meg a közembernek egyszerre még össze is kéne szarnia magát, mint náci (vált.: fasiszta) hordától illetvehát komcsiktól.

Kérdés, hogy lehet-e a politikailagmegfelelőséget még fokozni? Hát hogy az elavult hús-szín bakeltiházas fatengelyes telefaXXXomba ne lehetne!

A Múltat Végképp Eltörölni!

nem sok legecizni és fikáznivalót hagytak a jógyerekek az aktuális jelenkori közmédiából, ott van viszont a közmédia gazdag múltja, valóságos tárháza lehet a napiaktuális jógyerekgecinek és fikának!

Rögtön egy tanítanivalóan üde példa a magyar szellemiélet egy megbízható régi kútfőjétől, a rádiósműsorvezetés Magyari Péterétől Bochy Bochkor Gábortól, aki sikerrel fikázta ki a közmédia dicsőmultjának egyik igen fontos fragmentumával, Kobajasi Ken -Icsiro-val együtt már magát a karmesterséget is, mint foglalkozást. Kobajashi, ha ezt megtudja, azt is megbánja, hogy nem Iszao Tomita villanyszerelőinasa lett a múlt század 70-es éveinek elején

Ismét győzött a magyar gógyi: Bochkor Gábor lendületből nekifut a japán kultúrának és a karmestereknek úgy általában, és kiütéses győzelmet arat

 

A 444.hu szerkesztősége tegnap teret adott Bochkornak azzal a céllal, hátha valami jó kis kommentvihart lehetne kiprovokálni, plusz arra is számítottak, hogy a buta közmédia majd ostobán veszi a lapot és reagál is Bochkor tahóságára. Hát, jól számítottak a gyerekek, mert a Bartók rádió Bolla Milán műsorvezetése mellett körkérdésben taglalta a témát,

egy, van-e szükség és ha nem, miért nem és ha igen miért igen, karmesterre és jók-e a karmesterversenyek és mire... Amikor meghallottam, min rugóznak, először lelegyintettem, de aztán én is szépen belegyalogoltam a csőbe és megnyitottam a turhakloákát, ahonnak ideföl szépen bekopipasztáztam a "hírportál" fönnállásának egyik leghosszabb "cikk"-címét. meg a fasza kis képet Bochykáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr417285333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.20. 08:23:04

"aki részben felelős volt az elbaszott idiótaságok képernyőrebénulásáért, most már sajnálnunk kell azért, amiért elküldték kibaszták az állásából, elvették tőle azt a munkát, amit szarul végzett."

NA most ilyen mértékű szervilis elfogultság, korlátolt ostobaság esetén két dologra tudok gondolni:

- valaki meghekkelte a blogodat

- annyira mélyen benne van a fejed a zorbán (a kdnp, a faszomtudja ki) seggében, (+ annyira elvakít a GYŰLÖLET a 444 stb iránt) hogy ennyire félrelátod a valóságot

megint olyasmit védenél, ami teljes mértékben ellentétes a józan ésszel:(

* * * * *

nem kellett volna ezt a posztodat (sem) elolvasnom

pont olyan vagy, mint sith mestered, orbán: utálod, megveted, lenézed a sajtót és teljesen bezárultál a saját világodba, teljesen elszakadtál a valóságtól

teljesen elment az eszed:(((((

Joszif Bolsoj 2015.03.20. 09:26:46

Akkorm ost Kálmán Olga férje ötödik hadoszlopként volt ott vagy csak egy emberként nem tudott 200 szerencsétlen helyett dolgozni?
Ez itt a kérdés.

Frick László Intézet 2015.03.20. 12:30:14

@Joszif Bolsoj: Egy zseniális karmester sem képes a 200 tagú zenekart (énekkart) összehangolni, ha van közöttük mondjuk 44 kontár. De azért egy adásrendező előtt van néhány gomb és enyhíthet balfácánságokat. Annnyira különben nem is érdekes. Nem csak a közmédiában hanem minden szinten A Struktúrában vannak politikailag megbízható emberek, akik útálják ezeket, minnt a szart de azért ezeknek a pénze annyira nem büdös nekik hogy az örökhivatalukat odahagyják. Szembőől tüsténkednek a fideszkádernek, a háta megett meg mutatják neki a fügét.
A közmédiamegújítás kontár ábrándos és elbaszott ebédlőasztal fölött szőtt okoskodások... azt azért amit a jógyerekek állítanak, miszerint mindazösszes 1,2 Mrd Ft máris azonnal el van baszva ezt azért nem merném állítani. Ha láttad a Barátok közt -ben a felbukkanó szereplőket, az első 200-300 részükben Törőcsik Mari korai hamisságait idézően amatőrködtek, de aztán az 500-600-ik részre csak valamennyire természetesebb hangon szólaltak meg

Szerintem igazából a szakmai rész teljesen mellékes, ezzel az erővel, ahogy a jógyerekek széjjelgecizték a kisérletezgetést a 444-et ugyanúgy széjjel lehetne fikázni nap-mint-nap pedig a magyar újságírói kar Legszebb Jövőreménységei dolgoznak ott.
Indulat kérdése, hogy is mondjam Lovasi András költő szavaival:
Van-e szándék, ezen múlik. Ha van szándék, szét lehet baszni bármit.

Ha akarom, úgy is interpretálhatom, hogy végre teljesen kívülrőljött kezdő médiaszakotvégzettek kaphattak lehetőséget, stb. Elvégre kb 34000-szeres túlképzés van televíziós szakemberből Magyarországon. A piac felvesz évente 5-6... 8-12 embert maxx 17-et és képeznek párezret.

Fenehorizont 667 2015.03.20. 16:14:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ez furcsa, mert én meg úgy látom, hogy neked ment el már régesrégen. nem értem, fasznak olvasod akkor ezt a blogot? borzasztó ez a folyamatos rinya mindig, pláne, hogy valószínűleg nem viccből csinálod (pedig régebben azt hittem, esküszöm). olvasd az origoindex444cink.huhír24abcúgHVGvaránuszkettősmérceátlátszó.hu10000leütésörülünkvincentpiroslapokgalamusamerikainépaszvaténytárnol.hu-t, vagy nézd az ATV-t, vagy az RTL klub híradókat, vagy hallgasd a klubrádiót. akármerre mész a médijában, mindenhol találsz valami fasza hírt, vagy micsodát, ami kielgítene.

de nem!

ez nem elég, a szótárnak is azt kell gondolnia, amit te gondolsz. ez ilyen tipikus demokrata függetlencivil tempó.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.20. 23:22:30

itt van pl gazember velorex petőfi stb
hvg.hu/kultura/20150319_waszlavik_interju

igen érdekes cikk

zavaros a fickó, nagyon össze-vissza hadovál, mégis van benne valami

már hogy az oltári nagy baromságokon kívül is

vagy csak elfogult vagyok vele, ezért vagyok hajlandó belelátni igazságmorzsákat is

valószínűleg inkább az utóbbi

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.20. 23:28:58

@Fenehorizont 667:

mi a fasznak olvasom

nem olvasom

az elmőlt 5-6 évben sokadszor megfogadta, hogy végleg szevasz

de aztán a kőbánya blues
(a szíved visszahúz)

érdemben:
az ún köztévé ún. átalakítása minden szempontból védhetetlen

rossz szándék, rosszul

helyesbítek: aljas szándék, kibaszott rosszul, kontraproduktívn, értelmetlenől, ostobán stb stb
újabb orbán szimbólum, ahol az ünfejű korlátoltság és az ostoba, agreszív kisebbrendűségi túlkompenzálás rohat súlyos károkat okoz az országnak, a jövőnknek (a gyerekeim jövőjének)

80 milliárd az hány lélegeztetőgép, hogy kihúzzam a demagógia méregfogát

a klasszikus vicc az autópályán a forgalommal szemben hajtó sofőrről megvan?

nem biztos, hogy a többiek a hülyék

Frick László Intézet 2015.03.21. 02:04:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Megleptél az őrjöngéseddel. Karikázzál már be legyél szives a szövegemben egy Sith Mesternek tetszetős mondatot, egyetlen orbányista passzust vagy affélét. Esetleg künikósz igen, de a rossz, mára eltorzult ÉRTELMű cinizmus: nem
Pl hol a faszomban is védem a köztévéátalakítást??!4!!??

Frick László Intézet 2015.03.21. 02:21:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem el kéne gondolkodnod azon, hogy mégis a te készülékedben lehet a baj ha nem érted Waszlavikot. Waszlavik zöld-ember, de nem szájjalzöld, mint valami fazonpolitikus... villanytalan erdei házban él a Pilisben. Eltérően, szokatlanul beszél, nem modulokban vagy panelekben... a zappai gondolat.. a zappai világszemlélet... hogy segítselek mégis valami panellel... Nálad van a baj, Hanni, az isten szerelmére, testvérem! Peneleket és modulokat látsz bele az én szövegembe és ha TE nem értesz valamit a TE KÉSZÜLÉKED alkalmatlan a vételre, akkor te az adást mondod zavarosnak. A te antennáddal van baj. Kettőt ismersz, van a jó az igazvélemény ami a tied és ezért az enyém, ami a számodra SZEMRE (színre...) nemugyanaz már mi más lehet, mint az ellenkezője.
Nem tudok Waszlawiknak mindenben igazat adni, mert éppenséggel moistanában igen jó minőségű, szövegminőségű magyar popzene jön föl. Fiatal komolyzenészek... bocsánat a panelért, de csak rövidítek most... Balázs János friss-Liszt díjazott zongoraművészünk
www.youtube.com/watch?v=gFE0YW43CX8

a Kerekes band a 30y... minőségiugrás a magyar pop szövegeiben sokat fejlődött
A Quimby általános sikere (több korcsoportban)

Frick László Intézet 2015.03.21. 02:41:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hogy az autópályás hasonlatodnál maradjak, ott igen, kettő (2db) irány van... csak itt hol az autópálya... Ki a faszom beszél autópályáról. Én már megint másra mutatok rá. Köze nincsen ahhoz, amin őrjöngesz esztelen. De megvizsgálhatod magadon a provokációnak (ugye provokáltalak...) működését.

Valamint szüntelenül arra figyelmeztetnélek, hogy a motívumok szegényesebbek alacsonyabbak, sivárabbak.

Pl egy előremegfontoltan aljas szándék sokkal-sokkal profibb eredményt szülesztett vóna a közmédiaátalakításban. Az aljas szándék (indok) ritkán leplezhető le... Az aljas ügyes. Ez a közmédiaátalakítás azonban nyiltan kontár, leplezetlenül hozzánemértő és amatőr.

Gondolkodtam, mivel tudnám neked (vagy barátainknak) egyszerűen szemléltetni azt, hol a baj...

Mogács Dániel sikerével, a Susogós mackókkal pl vagy bármi-ami-Mogács, ezzel tudom szemléltetni. A Susogós mackók afféle nyóckeres panel-modul-mozaik lenne. És aki annyit tud a proletáriátusról, mint egy 444-es fiú, az jót is röhög éds annak éddyk a figurák.

Mogács abban az iszonyúő tévhitben él, hogy ő provokatív. De összesen csak bunkó, tahó és tudatlan. nem ismeri azt, amit figurázna, csak a közhely-paneleket ismeri.

Csinűlt magának egy önreklámot Mogács, amiben ő alakítja az utca emberét, akit megkérdeznek, mit szól Mogács új műsorához. "Nem láttam, de szar!" -vágja rá Mogács. Erre az ember ugye föllelkesül és megnézi tényelg Mogács műsorát és arra kell rádöbbennie, hogy tényleg vacak. nem szar. Jó lemnne, ha szar lehetne Mogács máűsora, de nem az. Hanem nyélon-vacak. Szemét. Valamit kiszolgál a mai "durvabeszéd" igényből, összesen ennyi az érdekes benne, hogy ebben az egyre humorínségesebb időben a néző már előre örül "beülök Mogácsra, biztos megint fasza durvákat mond, pl Brandon is mennyit baszkiz) Necctrikó és bazmeg.

Az a baj, hogy Brandon apja negyedszázaddal ezelőtt hordott necctrikót.

A bajok már régesrég máshol vannak, csak Mogács nincsen ott.

És tudod, ez a siralmas, hogy egy ilyet, mint Mogács, még bevesznek 2Fasza nem? Jó durvákat mond!"

Ennyi. Sok törek, korpa, (fapor) és ízfokozó. Törek, törek, baszki, törek, törek, faszom, törek, p9icsámba má' törek.

Éseközben történik a társadalomban, ami történik, de mi évtizedek óta nem tudhatjuk meg, mi történuik, mert a napipolitika, a Mai Aktuális Szentcél mindig lényeges.

1998. óta basszák a Cigány-t és a cél mindig szent, kibaszni a Cigányt a politikából.

és valahogy mégse baszódott ki a Cigány a politikából, sőt. És mindenki hibás, mindenki felelős csak éppen a fikjázók és gecizők, akik küldetéstudatból rászálltak a Cigányra, azok nem felelősek. Senki egy pillanatra bnem áll meg: "Biztos, hogy jól csináljuk, fiúk?" Olvasd el a gólemet.. a geci a szar és az agyag egymásra dobálván erősítui egymást, kötőelem sőt, hármasegységben páncél.

nem azt mondani, ami van, hanem HATÁST elérni, pl történelmipanelek dobálgatásával. Az egyik panel a másikat üti és nem A Cigányt.

Hát még, ha az Uristeny, ez a vicces fiatal fickó megviccelne benneteket azzal, hogy ráejt A Cigány fejére egy kovács-egyengetőüllőt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.03.21. 14:23:24

@Fenehorizont 667: A vicc az a szervilis alálaffantás, ahol a nyilvánvaló téboly kritikája helyett az úgymond egyedi állásfoglalás a menő. Lehet akármilyen idióta frizurád, nem vagy különleges, csaxólok.
És hazudhatod, hogy érted, Dudkó mit, miért ír és mire gondol és mi húzódik a háttérben. A kölcsönözhető könyveit olvastam. Nem nekünk szól, magának írta. És ha olvasná, már ő sem értené.
@Frick László Intézet: Ha fordítva nézed, fordítva látszik. És a tiéd is csak vélemény. Szal relax, mindenki nyugodjon le a picsába pánkosan. De viccen kívül.
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezt most tényleg fullba nyomtad. Tessék kibékülni. Nem tett ellened semmit csak mást gondol.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.21. 16:13:04

Ezt a hihetetlen összeférhetetlenséget: a kormánytv rendezője este az ágyban beszélgetett Kálmán Oleg-gel a dógok állásárul?

A skévesKálmán-pimaszságok után megjegyezném, hogy Kálmánt a KajmánTV quasi "jó nő"-nek tarcsa, ezért van ő a fő genya műsor vezetőjeként.
De őcske primitív, bunkó, künikosz - ügye, Intézet Elftárs? - de nem haladóan, öncéllal.

Oda egy Ungvári Tamás kaliber kellene, ha már mindönképpen sémita a TV-zet, mert TÖMEGESEN vannak a műsorvezetők és a meghívott vendégek közt askenácik!

Egyszer a télen MEGIJEDTEM: a műsort Bánó (aki Morvai Kr.-nak cominoutolt a Napkeltében....) judeobolsi vezette, 4 vendéggel.
A 4 vendég
-Gerő A.
- Simon András
- Somogyi Zoltán
- Lakner Zoltán....

Hóreb hegye alatt Mojse előtt nem gyűltek össze ennyien!

Azóta csak NAGY BALHÉS napokon nézem az éjfél utáni Egyenest....

Na, eképp meg volnék a NAPIZSIDÓZÁSAIMMAL.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.21. 16:13:04

Ezt a hihetetlen összeférhetetlenséget: a kormánytv rendezője este az ágyban beszélgetett Kálmán Oleg-gel a dógok állásárul?

A skévesKálmán-pimaszságok után megjegyezném, hogy Kálmánt a KajmánTV quasi "jó nő"-nek tarcsa, ezért van ő a fő genya műsor vezetőjeként.
De őcske primitív, bunkó, künikosz - ügye, Intézet Elftárs? - de nem haladóan, öncéllal.

Oda egy Ungvári Tamás kaliber kellene, ha már mindönképpen sémita a TV-zet, mert TÖMEGESEN vannak a műsorvezetők és a meghívott vendégek közt askenácik!

Egyszer a télen MEGIJEDTEM: a műsort Bánó (aki Morvai Kr.-nak cominoutolt a Napkeltében....) judeobolsi vezette, 4 vendéggel.
A 4 vendég
-Gerő A.
- Simon András
- Somogyi Zoltán
- Lakner Zoltán....

Hóreb hegye alatt Mojse előtt nem gyűltek össze ennyien!

Azóta csak NAGY BALHÉS napokon nézem az éjfél utáni Egyenest....

Na, eképp meg volnék a NAPIZSIDÓZÁSAIMMAL.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.21. 16:14:17

Ja és Tóta Worluk Aharon, a Sötét Lovag

nem kellenék már kívül lennie a MAGYARSAJTON??!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.21. 16:20:55

Gavrajáhu Gábriel is ILLYEN dolog - cigány-álvideo- miatt került a Mennyei Jeruzsélembe.

Akkorhát a Kampóscsőrű gyűlölködő cigányozhat??!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.03.21. 16:41:18

@TarZerind: Kibaszottul döglött link szervesült az örökbecsű nikked mellé, szóval, ha ráklikkolnák sem működne.

2015.03.22. 09:12:55

@Fenehorizont 667: Évek (?) óta nem jártam erre, még a felhasználónevem is töröltem, hogy ne irogassak be ide, mert tökfölösleg, Dudi mantrázik, nem válaszol.

Neked azért egy dolgot hadd meséljek el. Dudi Hanni és én kb egyidősek vagyunk, olyanok, akik még emlékeznek a rendszerváltás előtti időkre, amit te nem éltél meg. Hát, most kibaszottul olyan, sőt olyanabb világot élünk, sőt mégolyanabbat, mert azért a végső kádári puha diktatúrában akár főnök is lehettél, ha nem voltál párttag, nem basztattak, mert másképp merted gondolni. Erre most mi van? Nézz már körül. CSAK csókosok kapnak állami felsőbb állást, CSAK csókos nyerhet pályázatot, ellenzékieket a navval meg egyéb módon tesznek tönkre...és MOST jött a dolog megkoronázása, ami lehet, neked, aki túl fiatal még, fel sem tünt- a jelentsük fel az ellenzékieket, listázzuk őket. Ez gondolatrendőrség.
Ma még csak azt jelentjük,aki ellentüntet, holnap azt, aki ellenzéki bloggot ír, jövő héten pedig megkérjük a családtagokat is, nyomják már fel a nagybácsit, ha a húsvéti vacsorán bomlasztó, ellenzéki9 magatartást fejt ki. Mindezt megfejelve azzal,hogy bemehessen az egyetemre a pártpolitika. Te egyszerűen tudatlan vagy, de Dudinak emlékeznie kéne, hogy utáltuk a kiszvezető srácokat, milyen kis genyó karrieristáknak tartottuk őket....na, Hanni ettől van kiakadva

Frick László Intézet 2015.03.22. 09:33:02

@ripők: Dudkó, hogy is mondjam nem a rapidírásnak egy benedekszabolcsa, aki három hónap alatt kész-passz összedob egy könyvet, pipa, enter. Ez a Dudkó KURVA lassan dolgozik és kb, mire begépelte először, addigra már teljesen elidegenedett a szövegtől, mintha nem is a sajátja lenne. Bár egyebként poennak szellemes, amit írtál, de összesen is csak az. Olyan vagy kb, mint a mai telefonok: Gyönge a vételiképességed, kb egy mai telefon vételiképessége a 10%-a egy 15 évvel ezelőtti telefonénak (és akkor nem az Alcatel kihúzhatóantennás One Touch elsőgenerációjára mutattam) és erre nem azt mondja a mai telefonozó, hogy gyönge a telóm vételiképessége, hanem azt, hogy nincsen térerő. Azt, hogy nem értesz meg egy szöveget, részben fakadhat a szöveg zavaros érthetetlenségéből. Vagy fakadhat abból, hogy te nem tudod földolgozni.
Pl Quentin Tarantino ezért készít olyan filmeket, amilyeneket, mert még kb ezek a killbillségek olyanok, amiket egy mai filmfogyasztó kb nagyjából megért és nem momndja "zavaros"-nak. De igazán az élvezi a Tarantino filmet, aki még látott régi igazi filmeket is "nehéznyelvűeket" és "bonyolultakat"... úgy a legszórakoztatóbb, amikor látlak benneteket is falnak állítva Tarantino-tól (vagy Gájricsitől) :D
És sajnos ez nem a véleményem... hanem sajnos ez van és csak imádkozni tudok, hogy ne lenne bár igazam.
Nektek szüntelen azpon kell aggódnotok, hogy igazatok legyen.
Én pedig megengedhetem magamnak azt a máérhetetlen luxust, hogy még imádkozhatom is, bár ne lenne igazam.
Ebben sem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.03.22. 09:48:51

@Lujza Steinmann: Hi! :)
@Frick László Intézet: Valószínűleg igazad van. Ellenben tök mindegy, hogy a hiba az adó vagy a vételi oldalon van. Bárhogy is, nincs kommunikáció. Az üzenet pusztába kiáltott szó. Őszintén remélem, hogy legalább az imád értő fülekre talál.

Frick László Intézet 2015.03.22. 10:32:23

@ripők: Van kommunikáció, csak valami nem-Euklidesz-i Einstein-csapdában beletérgörbült a múltja a jövőjébe. Nemrég lekérdeztek afrikai facebook-osokat az internetezési szokásaikról és a válaszuk az volt, hogy visszakérdeztek, mi az ő kisfaszuk (nőiszegmens) illetve a gëci (férfiszegmens) az az internet, mer' ők ujjant nem tudnak, mija.
Vagy ittvannak a 444-es fiúk, akik még a marihuánaliberalizáción rugóznak, közben a proletáriátus naponta ezertonnaszám szíjja a szabadforgalmú herbált, amit 500-ért nemzetidohánybótszerű nyíltsággal árulnak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 09:49:48

@Frick László Intézet:

a posztbeli mondatod, amit kiemeltem a hozzászólásban, vaj miről árulkodik
vagy ne vagy tisztában ismét, sokadjára - a tényekkel

vagy

...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 09:51:30

@Frick László Intézet:

waszlavikot már akkor bírtam, amikor..

mindegy is, minden további helyett kopipaszta a tumbleremből:

mennyi bölcsesség és mennyi oltári baromság egyetlen cikkben, egyetlen emberben…

egyetlen példát kiemelve:

“a blueszene például defenzív, maga az elnevezés is szomorúságra utal, a szájharmonika pedig mindig lefelé hajlít. A magyar zenészek ezzel szemben tájegységben statikusan és dinamikusan is felfelé hajlítanak, nem véletlenül. ”

Aki valaha is játszott bluest - pl gitáron, az tudja: csak felfelé tud hajlítani (az. ún dirty note vagy blue note, a nyújtás kistercől FEL nagytercre és vissza)

szájharmonikán valóban csak lefelé lehet hajlítani - na de akkor is, ha pl sramlit játszik az ember - pedig az nem szomorú zene…

mindegy, érdekes az egész

kurva zavaros, de érdekes

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 09:53:01

@ripők: neked is ajánlom elolvasásra és értelmezésre az első kommentemben kiemelt mondatot

meg ami mögötte van

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 09:55:25

@Frick László Intézet:

na még erre:

"Peneleket és modulokat látsz bele az én szövegembe"

mondod te, aki rendszeresen nem nekem, nem a kommentemre reagálsz, hanem

lol

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 09:58:29

@Frick László Intézet:

ó, azt kihagytam

"Zokogjunk együtt Kálmán Olga férjének sorsán!"

ez aztán az érv

kicsit aljas, kicsit manipulatív

ja nem is,

NAGYON

Fenehorizont 667 2015.03.23. 11:59:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
persze, hogy nem biztos. sztem szótárúr nemmellesleg tökhülye :D persze inkább ilyen jó értelemben az.

DE!

igazán beletörődhetnél már, hogy léteznek különböző vélemények, mert a kommentek nagyrészét az teszi ki, hogy ebbe nem törődsz bele, a szótár meg erre reagál.

Fenehorizont 667 2015.03.23. 12:24:51

@Frick László Intézet:
a susogós mackóknál humortalanbb dolgot, amit amúgy humorosnak szántak, én még életemben nem láttam. szerintem nincs is ilyen. pont. full stop.

Fenehorizont 667 2015.03.23. 12:29:42

@Lujza Steinmann:
az lehet, hogy nekem nincsenek tapasztalataim a rendszerváltás előtti világból (amúgy vannak: pl kurvára szerettem volna legót, jó sokat, azt sose kaptam eleget), de az tuti, hogy a rendszerváltás utáni időben onnantól számolva, hogy orbán hatalomra került, te sztem elkezdtél egy párhuzamos világban élni. mondjuk ezzel vagytok még így egy páran.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 13:12:38

@Fenehorizont 667:
ó

ha a kommentjeimre reagálna, de boldog lennék....D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.23. 13:21:49

@Fenehorizont 667:

mos én is írjam le, ezredszer, amiket hallok, látok, tapasztalok?

minek
szerinted párhuzamos világ
szerintem meg a kibaszott valóság
hogy orbán fóbiás hr-je* most már egészen alsó szintekre is beszivárgott

*:
ha bárki ért valamihez,kuka
ha bárki nem 100%-ig lojális, kuka
ha bárkiról a fentiek gyanúja felmerül, kuka

és folyománya - aminek hatásai még súlyosabbak, lsd legutóbb az ún. nemzeti hírtv fiaskósorozatát

aki lojális - kell
aki buta, de lojális - még jobban kell
aki buta, segget nyal és lojális - legeslegjobb nertisztviselő

ezt évek óta látom, mondom
és ez nem vélemény, ez tapasztalat
ezeket nem olvasom, hanem - lsd fent

és erre az EGYETLEN válasz itt MINDIG (oktatás, trafikmutyi, földmutyi, minisztérium, mtva bármi, akármi, amit éppen széjjelbasznak) az, hogy agymosott vagyok, meg mocskoshazugmanipulatív jóoldali sajtót szajkózok

hát faszom

Fenehorizont 667 2015.03.23. 14:19:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
jó, hát biztos idegesítő, nyilván, de akkor meg minek erőlteted.

amúgy én nem látom azt, hogy aki nem lojális, az kuka. főleg nem a médijában. abban aztán simán meg lehet élni orbánfikázásból, úgy önmagában is. még csak javaslat vagy jövőkép vagy más megoldás felvázolása sem szükséges.
ha ide belinkelném azokat a szakértő és nem szakértő onlány cikkeket, amik 2010 óta íródtak abban a témában, hogyaszongya, orbán tönkreteszi az országot/gazdaságot/oktatást/univerzumot, kész, végünk, de már holnap, akkor az sztem több EZER darab lenne :D és ezekért az íróik pénzt kapnak, és tuti meglepődnél te is, ha kiderülne, hogy milyen sokat. egy halom dopeman-féle nímand műmájer senki köszönheti a népszerűségét orbánnak.
orbán- és fideszfikázásból -ha kellő kitartással, és viszonylagos változatossággal csinálod- szerintem simán meg lehet élni.

2015.03.23. 18:09:26

@Fenehorizont 667: voltak eddig is elveim a vitákban, pl. soha nem vitázom nácival, vallási fanatikussal, fényevővel...stb - mert minek. Ő tudja, amit tud, vakon hisz benne, és úgysem hall meg semmi mást. Az utóbbi időben a fidesz szavazók is felkerültek a listámra. Mint pl. Dudi, és most már te is. Azon túl, hogy "mi" értsd ez alatt aki nem úgy gondolja, mint te illetve TI, az hülye, párhuzamos világban él, agymosott...stb soha semmi konkrétumot nem mondtok, nem érveltek, nincsenek tények, semmi sincs, csak az erős hit. Hittel meg vitázni minek.
Amúgy, így kívülről nézve, nálad még neccesebb a dolog, mert Dudinak legalább van valami karaktere, kitalált szavai, meg a maga érdekes írói hülyeségei, de te egy szimpla fidesz hívő vagy, aki nem érdekes, nem egyéni, nem szórakoztató. Bocs :)

Ha meg tényleg nem érted, mitől roppant kínos ez az ellenzékiek összeírása

hát, nem tudom,neked mond-e ez a kép valamit, ki van rajta, miért fut, kik nézik....ellenzékiek basztatása....csak ez még az úgynevezett kádári diktatúrában történt. Most lehet basztatni az ellenzékieket, mert demokrácia van. Illiberális :D

www.litera.hu/img/szemelyek/k%C5%91szeg.jpg

2015.03.23. 18:59:02

@Fenehorizont 667: @Frick László Intézet:

és Dudi kedvenc témája, hogy ami nem klappol a szája ízének, az "aljas uszítás"

:)))))

i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--dwkDcm6R--/19c7vmz9e2binjpg.jpg

Fenehorizont 667 2015.03.23. 19:40:41

@Lujza Steinmann:
á, én inkább a jobbikra szavaznék, ha járnék szavazni, de eddig nem tettem. 2018-ban lehet, elmegyek.
amúgy bírom a viktort is, de az ő ideje mán sztem lejárt.

2015.03.23. 20:40:15

@Fenehorizont 667: akkor én valamit teljesen félreértettem veled kapcsolatban. Úgy értettem, te valami menő diplomás fazon vagy, építész, amolyan félig művészféle.
A jobbikra a hatelemis debilek szavaznak, illetve, az értelmes emberek közül a nácik.
már, ha egy náci lehet értelmes
kérdezd meg dudi véleményét a jobbik szavazókról, az övé mégrosszabb, mint az enyém

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.23. 21:46:38

@Lujza Steinmann: az megvan, hogy egyetemisták körében a legnépszerűbb párt?

2015.03.23. 22:31:49

@Dinamuki: az egyetemisták apolitikusak, persze, legnépszerűbb, mert a többség azt sem tudja, milyen pártok vannak, kivéve a nácikat, azok aktívak. Milyen jó ötlet ezek után, hogy a fidesz be akarja vinni a pártpolitizálást az egyetemre...
Amúgy nekem tökre nem világos, hogy normálisnak tűnő embereket nem zavar, ez egy nyíltan náci alakulat. Mit várnak a szélsőjobbtól? Jobb életet? Jobb közérzetet? Látott már valaki olyan országot a világon,ahová a szélsőjobb hozta el a jó életet?

Fenehorizont 667 2015.03.24. 00:40:18

@Lujza Steinmann:

elég sokmindent félreértesz sztem velem kapcsolatban.azt biztos, hogy a hozzászólásodat látva újfent meggyőződtem, hogy az ilyen felvilágosult civilfüggetlen embereknél, mint amilyen vszínűleg te is lehetsz, na, ezeknél begypösödöttebb, dogmák által korlátoltabb és rugalmatlanabb embertípus biztos, hogy nem létezik az engem körülvevő kultúrában. talán ez is lehet a jobbik sikerének a titka, hogy akik sok emberhez szólhattak, így álltak, és állnak még most is a szavazóikhoz.

nem félig vagyok művész, hanem teljes egészében. persze ezt csak ritkán ismerem be, sőt! legtöbbször úgy köpöm ki a "művész" szót, mint valami káromkodást.

igaziból a jobbikra csak amolyan brahiból fogok szavazni, ha fogok.
először is azért, hogy had lássam már a hatását annak, amikor a virágos mezőn, lepkék meg ilyenek közt vagy 25 éve folyamatosan farkast kiabálókhoz valójában odatoppan valami nagyobb kutyaféle.
másodszor meg azért, mert nekem édesfaszommindegy, milyen párt van hatalmon, rám és a környezetemre (barátok, család, bajtársak- höhö, ezutóbbi csak vicc volt) eddig az égvilágon semmi olyan hatását nem tapasztaltam az egymást váltó kormányoknak, ami kicsit is markánsabban megkülönböztethető lenne egymástól - pedig rengeteg helyen előfordultam már ebben a kurva országban. vszínű akkor sem lenne, ha a jobbik kerülne hatalomra, viszont az mekkora poén lenne már! a fejhangon való nácizás átfordulna denevércsiripeléssé, és olyan címlapokat láthatnék meló közben, hogy szabályosan elsírnám magam a gyönyörűségtől. (mondjuk ilyesmiket néha mostanában is szoktam).

DUDI véleményét a jobbik-szavazókról leszarom. majd ha esetleg feltűnik a radarképen újra, miután elhagyta a borotváltpina-használtautó-444 háromszöget, és aktualizálja a gondolatait, akkor esetleg nem fogom. mondjuk az tény, hogy nála még látok esélyt erre, de nálad szinte semmit.

Frick László Intézet 2015.03.24. 02:50:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ...én nem, hanem csak fogtam a jógyerekek egyik kliséjártóját és UGYANAZT csináltam, amit a jógyerekek szoktak (ezt a Kálmán Olga Férjé-s vádad alá) Ez így működik Hanni, vasárnapizárvatartás, picsaembereket kell sajnálnunk, akik olyan gazdagok, hogy csak teszkóbaelmenvén tudnak enni. (Amióta ugye föltalálta Mrs Edison a fokhajmáspirítóst) Sajnálnunk kell a kvesztorosfaszikat is, sajnálnunk kellett szegény játégépesvállalkozókat ... ahogy szoktam ugye mondani, jaj, ha ez a gecikormány a pedofilpapok ellen hozna valami sújtót... (vannak ugyanis jelentős pennsylvaniai tudósoktól megrázóerejű bizonyítékok a pedofiliáról, mint olyan betegségről, aminek szenvedőjét sajnálnunk kell)

Frick László Intézet 2015.03.24. 03:08:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A butaságról. Ezek, a gecik ugye, buták. Óvodapedag, ism.
Az hagyján, hogy ezek buták. Hiszen rosszak is, tóvajjokk, mindenkárnak és bajnak okozói, ezt tuggyuk.
Aki az MTVA megújításban csak van mindhülye, kivéve Kálmán Olga férjét. (Aki csak, szegény ártatlan, adásrendező volt az Összeomlás Első napján).

Ezekre a dolgokra kellene rámutatnom szerinted, amiket itt kifogásolsz, én pedig azt mondom, hogy a Jómédia, A Hatékonymédia, S zupermédia, Legjobbak és Igazak... szóval az összes megbízható forrás ezeket mutatja.

Én meg azt mutatom, hogy ezek a megbízhatóforrások hogyan dolgoznak, mert ezt :
-a buták nem tudják megmutatni, hiszen buták
-a Jók és Igazak meg hülyének néznek téged és én ezt mutatom megh, mit nyalsz be butának nézve összesen azért, mert a gyűlölet elvette az eszed

Itt csinálják a Jók és Igazak az orrod előtt belőled a hülyét meg az összes jó fhosszúszünet...] emberból is. De te akarod ezt a hülyéneknézés és kívánod. Az érved erre az érvemre az, hogy "de ezek a hülyék, ezek az ajjasak" Igen EZ NYILVÁNVALÓ

De az nem nyilvánvaló, hogy a jógyerekmédia mikkel oiperál.
És én ezt mutatom meg. A rosszoldalimédia nem vádolható szelektívténykezeléssel, mert ostoba önellenható (kontraproduktív) módon vonalas, sekély, ócska, kontár -folytassam?

Pl a múlSzomorú Vasárnap kapcsán főleg a TESCO-t kellett sajnálnunk (a picsaemberek mellett) .. egy olyan szellemielit sajnáltatja a TESCO-t, akik egyébként mélyen lenézik egyáltalán azokat is, akik behúzzák a bokájukat egy ilyenbe... És egyébként ők az ügy kapcsán kettőn szórakoznak nyiltan és kivállóan, az egyik a hülye kormámny, akik így rúgták enntökön már megint maguk magukat, a másik meg a sok barom, aki rinyál a vasárnapi teszkózárvatartáson, mert egyébként bárki akárhol vásárolhat magánakl kajcsit vasárnapcsi, ha már olyan popsi, hogy egy vajaskenyeret nem képes megkenni magának, mert nincsen annyi esze szombaton, hogy kenyeret vegyen..

Röhögnek a jógyerekek mindenkin -én azt mutatom meg, hogy rajtad hogy röhögnek, mint hülyítettek már be tégedet teljesen és fúvod a dalt, ami szerintük vicc... csak te nem látod be... sajnálom

Azt mutatom meg, hogy a kevéske taktikai siker mellett hosszútávon ez a jógyerekmédia-stratégia kárt okoz. Súlyos kárt.

A kormánymédia a már egyébként is hülyéket képes hülyeségben tartani.
A jógyerekmnédia -és ezt rajtad szemléltetni lehet, a tudatállapotodon- a jógyerekmédia a maradék értelmes ember eszét veszi el... nem tagadom, hogy taktikai távon vannak eredmények (ugye, a jógyerekmédia is megbízóknak dolgozik, ezért van szilenciumon az LMP... ez bizonyítja többek között, hogy lakájok ők is... csak ugye jópofik...)

Bonus Track: A retek Klub-ot is sajnálnotok kellett, a jógyerekek mint 1db televízióról beszéltek a retekről, ami a magyar piacon 32 televízió és nagyjából a TV2-vel osztozik annak a tortának a javarészén, amit Gyurcsány ferenc két alkalommal is tálcán kínált nekik politikaiszolgálatért (lásd a két társaság un "hiradói"-t 2004-2010 között és azóta is...

A jógyerekmédiaszakember még csak nem is titkolja, hogy EGYÉBKÉNT szarik bele abba a témába, ami, ha benne van Szigetvári Viktor noteszében arra a napra kiadva, akkor vereti rá a gecit... Erre szép bizonyíták, hogy a TV2 "Tények" bár már 5 éve balesetek-tűzesetek. vízkár-Oscar, de

úr TV-t nem néz (ha 2, akkor se)
úr treszkóba fosonyba nem jár és ha valami tömegembertermék, akkor leszólja teszkógazdaságosnak

Báregyebként a TESCO aljas szervezet, de ha alkalmas hangulatkeltésre taktikaitávon, akkor nem azt írja meg, ami igaz, hogy kapvakapván az ürügyön zárta be az amúgy is csak piacfoglalás céljából és feleslegesen megnyitott áruházait...

Nem lehet az igazságot megírni, mert az igazság rémesen unalmas, mint a háziorvoshiány valódi motívumai is.

Frick László Intézet 2015.03.24. 03:12:21

@Lujza Steinmann: Bár az kétségtelen, hogy Vona Gáboron a legkorszerűbb és modernebb náculás jelei szemléltethetőek, a Jobbik sikereinek motívumai sokkal-sokkal alacsonyabb szinteken vizsgálhatóak... és lennének tanulságosak is, ha pl egy jóoldfali, politikailag megbízható újságíró le merészelni tolni azt a nagy arcát talicskán Törökszentmiklósra. és azt a riportot, amit aztán lenne mersze ott elkészíteni, a szerkesztőjének lenne mersze le is adni. Mint ahogy az index-nek soha nem lesz mersze a tiszabői 2011-es nagyvideoriportot leadni. Egyébiránt a fenti, Hanni-nak címzett kommentemet te is elolvashatod (mint CBA fan, ugye)

Frick László Intézet 2015.03.24. 03:18:11

@Fenehorizont 667: Gyurcsány Ferenc Bölcsességeinek egyik fontos sarkalata egy totális Jobbik győzelem ohajtása, ugyanis ez a jelentős XX. századi gondolkodónk arra vél, hogy a fasizmusról igazán pár év Jobbik-"kormányzás" lene képes kesztyűbetutultatni a magyart 8aki megérdemli ezt) Gondolom, Ferenc örvendezne azon, ha bemutatnának neki a törökszentmiklósi választópolgárok tudatmetszetét, hiszen ők amellett hogy rajonganak őérte, mármint Gyurcsányért persze, odavélnek, hogy addig volt jó, amíg a Kádár élt többezer ilyen tudatú ember szavazta be a toálisjobbikot a "város" vezetésébe. Vannak persze azérrt rendes igazi fasiszták is a jobbikszavazók között, akik rendesen zsidóznak, meg ami kell... Ha a teljes tortát elkészíti az ember, nem is érti, hogy mit keres a piskoltában vasdisznózsíross pörkőttzaft a növényialapú hamistejszínhabbal meg az avasnapraforgóból hamisított dejóval

hát a cigánygyűlölet.. a cigányságon való öncsaló-önhazug kompenzáció az, ami ezt a rohadmányt egybentartja...

Frick László Intézet 2015.03.24. 03:33:46

@Lujza Steinmann: A fanatikus vakságban szenved. Szelektív vak, ott lát feketét, ami kék és ott fehéret, ami pl rózsaszín.
Van neki egy gondolatmenete benne a fejében és e menet segedelmével osztán őneki mindegy, hogy a fejébe mi megy bele információként, ő csak a menetet alkalmazza. Gondolkodása analóg, analógiák mentén, klisékben gondolkodik ... ugye, addig, amíg egy "bunkó jobbikos szavazón" szemléltetem ezt a fanatizmust, szórakoztató a számodra, hiszen "ajjas emberről" van szó, alávalóról, mert megérdemli,

csakhogy a bünbakképzésoi és kompenzációs séma sokkal magasabbfokú tudatokban is működik, nem bundáskenyér és olcsósörböfi szagúan, hanem üdén, tisztán, 32egészségesfogú listerinillatú lehellettel is.
Azért alakul ki háziorvos hiány, mert a pénz nem minden és az orvosi pályát a fiatalok meghatározó nagy zöme a sok pénz reményében választja. Csakhogy a háziorvosi tevékenység nagyon sok pénzt hoz és mégtöbb nemlátható jövedelmet. Ennek ellenére se akar senki háziorvosnak menni, bár egyébként még a szegényebb településiönkormányzatok akár az orvps segge lyukának rendszeres (és valódi-fizikai nemeszmei!!) kinyaltattatását is meg tudják szervezni. Amikor már az oknyomozásba eddig eljutunk, belátható (lenne) hogy a háziorvoshiány oka nem pol hanem társ. A politika bele se tudna avatkozni. lehetne, pl egy igazán jobbikos stílusú népszerű döntéssel egy háziorvos alapbérét másfél millió nettóban megállapítani.

És még mindig nem érkeztün el a lényeghez. A lényeg az, hogy a végzett fiatal orvos azért nem akar háziorvos lenni, mert nem kívánja egy háziorvos életét.

A háziorvosi kar átlagéletkora 55 év. Tegyük föl, hogy 1234 fiatal orvosból egy mégis háziorvos szeretne lenni ... megérkezik Tschajaga-Roetzschoege-re... Ahol már vannak háziorvosok.. részben kijáró helyettesek... Az egyik orvos 62, a másik 67 éves, a harmadik 72 éves. És még mondjuk van egy szemtelenül fiatal 48 éves helyettes///hétvégén-ügyelős. És ekkor a fiatal kezdő háziorvosnak azt kell tapasztalnia, hogy Tsch-R mind a 7836 lakója szivesenlátja... nagytisztelet övezi... szeretik... dől a pénz... de a Tisztelt Kollégák öldösik, nyírják, csapdákba ejtik, etikaibizottság elé vonsszák, aknamunkálkodnak ellene, lealázzák, stb. Nemhogy a hivatásától elveszik a kedvét, de még az élettől is és akkor, ha esetleg 2-3 évet kibir, le fog lépni. Ugye, hogy mennyire nemérdekes a valóság, ha nincsen benne "politika"...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 06:26:53

@Lujza Steinmann: ráadásul a Jobbikban nincsenek kiemelkedő képességű politikusok. Bár még a Vona is sokkal értelmesebb, mint Orbán. De ugyanúgy manipulál, mikor kérdezgetik. Úgy látszik, őt valahogy mégis hitelesebb arcnak tartják sokan, jobban megszólítja a fiatalokat. Szvsz az is baj, hogy a nemzeti érzelmekre rájátszással még mindig lehet manipulálni az embereket, főleg, ha hiány van hiteles pártból, amelyik felvállalná, hogy nemzeti (nem nacionalista értelemben)..

2015.03.24. 07:05:20

@Dinamuki: @Fenehorizont 667:
Dinamiku mi látjuk ezt, de itt van pl Fenehorizont, aki egy más korosztály, és szerinte nácikra szavazni olyasmi buli mint este szétcsapni magad a szimplában.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 09:06:10

@Lujza Steinmann: szerintem a legnagyobb gond a Jobbikkal az, hogy valószínűleg külföldről manipuláltak, tehát épphogy ők nem képviselik a magyar érdeket, amit pedig nem győznek sulykolni.
plusz ott van a cigánykérdés, ami elég sok embernek olyan, hogy eléggé a szeme előtt van (pl. "miért kap a cigány család annyi segélyt, ami nekem a rendes keresetem")
Orbán nemrég tönkrevágta a híres "lengyel-magyar barátságot", a Jobbik vszínű még jobban elszigetelne minket, még akkor is, ha nem csinálnak semmi csúnyát.

Fenehorizont 667 2015.03.24. 09:59:59

@Frick László Intézet:
jaja, ezzel végülis nagyjából egyetértek. én is érzékelem, hogy a fiatal(os) civilfüggetlen újságírók a jobbikot majdnem mindig pozitív kontextusban emlegetve használják fel azt a gyűlölt orbán ekézésére, és ez marhára primitív és röhejes. pont úgy, mint azt vélni, hogy majd akkor ettől megtanulja ez a köcsög nép, hogy merre van a demokrácia. ferenc azt hiszi, hogy vona után majd visszafutnak az ő szoknyája alá, bedéék meg azt, hogy hirtelen mindenki beállítja kezdőlapnak a 444-et, mert leeseik nekik, hogy a náciborzalom valóban megérkezett. nyilvánvaló, hogy ez nem fog bekövetkezni (mint ahogy valószínűleg jobbik győzelem sem, de ez már más tészta).
ezzel az egész felfogással az a baj, hogy fingjuk nincsen, mit is, és főleg HOGYAN akar valójában ez a nép (pedig ugyanazt és ugyanúgy, mint a világ többi népe). persze ezen nincsen mit csodálkozni, hiszen ha valaki egy paralell univerzumból próbálja megfejteni ezt, akkor az önkéntelenül is társadalommérnökké válik, és elkezd indokolatlanul sok olyan szót használni a kommunikálásra velük, ami a saját mikrokultúráján kívül a halál redves faszát sem érdekli, mintpéldául: "jogállam", "demokrácia", "nácik" ésatöbbi.
persze úgy nehéz megérteni az embert, ha azt a sárga földig nézi le az illető társadalommérnök. és ezt a lenézést, na, ezt egy magát baloldalinak gondoló ember soha nem fogja tudni levetkezni. ilyen neki a természetje, így nevelték a szülei, így viselkednek a környezetében, meg azok is, akiknek a könyveit olvassa és a beszédeit példaként hallgatja.

én pl. imádom ezt a népet. bármit hajlandó vagyok neki megbocsátani, és bármiért hajlandó vagyok szeretni. azért is, ha az mszp-ről átszavaz a jobbikra, aztán az lmp-re. simán. igaza is van.

Fenehorizont 667 2015.03.24. 10:03:35

@Dinamuki:
azt feltételezni, hogy ezt nem látják a szavazóik, na az egy elemi hiba. már a sokadik. vona köszöni is szépen nektek.
képtelenek vagytok tanulni, és ezt ki is használja.

komolyan azt hiszed, hogy a "nemzeti érzelmek" egy elhanyagolható kisebbségen kívül bárkit is érdekelnek? ne röhögtess már. a nemzeti érzelmek is ott van fenn a polcon, a demokrácia mellett.

Fenehorizont 667 2015.03.24. 11:20:37

@Lujza Steinmann:
á, annál sokkal jobb buli lenne, ha nyernének. hogy úgymondjam: ütősebb :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 11:23:39

@Fenehorizont 667: mármint mit feltételezni, hogy mit nem látnak?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 11:26:54

@Fenehorizont 667: szerintem érdekelnek. esetleg nem is érzelmek, hanem érdekek. Amihez beletartozik a kisebbségekhez való viszony is, meg az EU-hoz való viszony is. Kérdés, mi lenne Vonával/Marine Le Pennel, ha ezek nem lennének problémák (mármint cigányok/arabok és EU/nemzetállamok viszony)

Fenehorizont 667 2015.03.24. 12:01:49

@Dinamuki:
jó, hát ez olyan, hogy mi lenne az öreganyám, hogyha kereke lenne? villamos! háhá. faterom régi poénja.

Fenehorizont 667 2015.03.24. 12:03:59

@Dinamuki:
hát hogy a jobbik az, ami: egy ruszkik által pénzelt csoportosulás az össznépi frusztráció levezetésére. dehát mit csináljon a paraszt, ha senki nem csinál úgy, mintha meg akarná hallgatni? vagyis inkább úgy fogalmazok: mit tegyen, ha senki nem imitálja ilyen jól, hogy meg akarja hallgatni?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 14:29:59

@Fenehorizont 667: annak tudatában szavazna a mezei Jobbik szavazó, hogy pont az ellenkezője a párt, mint aminek kiadja magát? azért szvsz ennyire mégse mazochista a magyar..

Fenehorizont 667 2015.03.24. 15:29:55

@Dinamuki:
nem az ellenkezője. orosz pénzből is lehet később úgy kormányozni, hogy valamelyest az ígéretek felé konvergáljon néhány dolog. gondolom a jobbik szavazó ebben bízik. itt nem ez az érdekes elsősorban, hanem hogy mi miatt bízik ebben a jobbik szavazó.

nem mazochista a magyar, mert már 20 éve mindig a szerinte legkevésbé vállalhatatlanra szavaz.
a 90-es választásokat természetesen nem számolom. akkor még aszitték, 2 év múlva kedilekkel fog járni mindenki kávbojkalapban, meg ilyen elbaszott napszemüvegben.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.24. 16:03:59

@Fenehorizont 667: életemben 1 db Jobbik szavazóval beszélgettem, idősebb, meglett családapa, olyan nagyon gyakorlatias (vö. Dudi féle "igaziparaszt"), békés ember volt, amire emlékszem az érvei közül, az a segélyezés/naplopás/elszemtelenedés témája körül forgott, tehát neki egyszerűen ezért volt szimpi a Jobbik, mert úgympnd ők majd... Nem hiszem, hogy atipikus Jobbik szavazó lett volna, és azt se, hogy ezen túlmenően bárhogy elmélkedett volna a párt külföldi kapcsolatairól. ÚGy emlékszem, felvetettem neki, hogy a Jobbik még jobban eltávolíthat minket európától, amire azt mondta, hogy azt ő nem akarja.

Fenehorizont 667 2015.03.24. 17:08:09

@Dinamuki:

valószínű nem volt atipikus.
sztem a "tipikus jobbik szavazó" simán összetéveszthető egy csomó, politikát nem érintő beszélgetés után is egy mszp/dk/együtt/fasztudjami-szavazóval, de még a fideszesek egy jó nagy részével is.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.25. 12:44:21

a mocskos hazug 444 ismét megcsinálta

444.hu/2015/03/25/mar-mertekado-akademiai-kutatasokban-is-uj-tipusu-diktatorkent-kezelik-orban-viktort/

ja mégsem, nem ők rakják orbánt egy kalapba a tőbbi modern, illiberális diktárorral:

From the Peru of Alberto Fujimori to the Hungary of Viktor Orban, illiberal regimes have managed to consolidate power without isolating their countries from the world economy or resorting to mass killings.

tök jó, orbán nem elavult múlt századi tömeggyilkos diktátor, hanem mai, modern, korszerű

in:
How Modern Dictators Survive:
Cooptation, Censorship, Propaganda, and Repression

econ.sciences-po.fr/sites/default/files/file/guriev/GurievTreismanFeb19.pdf

figyelem!
A cikket és a tanulmányt elolvasás nélkül véleményezni, szerzőit lehülyézni, hazaárulózni, olvasóit agymosott megvezetett balfaszként jellemezni CSAK a MANDINER TROLLKOMMENTELŐINEK SZABAD!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.25. 12:45:04

@Frick László Intézet:

"A fanatikus vakságban szenved. Szelektív vak, ott lát feketét, ami kék és ott fehéret, ami pl rózsaszín. "

önkritika?:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.25. 12:48:19

@Frick László Intézet:

"A jógyerekmnédia -és ezt rajtad szemléltetni lehet, a tudatállapotodon- a jógyerekmédia a maradék értelmes ember eszét veszi el..."

Érdekes. Évek óta hozom a példáimat a tényleges életből - a.k.a. valóságból - és te ezeket a példákat évek óta ignorálod:

vagy meg sem hallod, nem reagálsz rájuk
vagy agymosásnak, megvezetésnek, propagandának állítod be

fanatikus vagy, és szelektív vakságban szenvedsz

Fenehorizont 667 2015.03.25. 13:27:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
a 444 nem hazudik sztem, inkább dezinformál. azt jóval nehezebb lebuktatni, és ha megpróbálja valaki, akkor jön a menetrendszerű fideszbérenc.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.25. 14:15:58

@Fenehorizont 667:

"nem hazudik sztem, inkább dezinformál"

pont, mint dudi:D
csak ő még saját magát is...

Fenehorizont 667 2015.03.25. 16:17:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ezt a pontmintdudit sosem értettem. mondjuk legalább változatosabb, mint a többi blogon, mert ott ha nem szidom megfelelő elánnal a gyűlöltet és rezsimjét, akkor fidesz-szavazó vagyok. itt legalább megjelenik a pontmintdudi, mint ultimate nemtommi.
mondjuk ahogy legépeltem, beugrott, h már zsíros állást is kaptam látatlanban a fidesztől. sőt, volt, hogy a kutyájuk voltam. az volt a kedvencem. szal végülis nemszóltam, mert elég változatos így is.

kibaszott kemény világ a civilfüggetlen toleráns, világot józanul szemlélő, pusztán csak tényeket közlők világa. (amikre a fideszes sosem tud ugyebár ellenérvet mondani, csak a narancsköd...)

2015.03.25. 16:20:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Fenehorizont 667:

ugyan már, majd mindjárt jön Dudi, és elmagyarázza, hogy ez a külföldi prof is a Gyurcsány meg a 444!! kottájából játszik:D

mint ahogy azt is hányszor hallottuk már Duditól
1. csak ő ért a politikához, mi hülyék vagyunk
2. a jobbik megreked max 10%-on, szétesik, soha nem fog választást nyerni...

3. Ha a kettes pont nem így van, akkor is csak Dudi ért a politikához :D

Lássátok be, a világot a 44!! és Gyurcsány mozgatja, csak mi nem vesszük észre.

Fenehorizont 667 2015.03.25. 16:57:58

@Lujza Steinmann:
jó, az mondjuk tényleg vicces, ahogyan a jelen történések függvényében mindig kreál egy alternatív, gyurcsány alakította jövőképet, de most inkább egymást szidjuk már, mert ő olyan egyedül van, ti meg tök sokan, és mindenhol mindig ugyanazt mondjátok.

a fasza összeveszés érdekében leírom, mit unok tőled:
- dudi stílusát másolom, és szeretnék olyan lenni, mint ő, de nem tudok
- nem lehet velem vitatkozni, mert fideszes vagyok
- nem lehet velem vitatkozni, mert gyerekes vagyok
- nem lehet velem vitatkozni, mert nem vagyok kompetens
- kompetens azokban a témákban nem vagyok, amikből szakértően megszakértve valahogy, a fene tudja hogyan, de furamód mindig az jön ki, hogy orbán tökrtetette az .... <- ez a pontpontpont tetszőlegesen lehet oktatás, egészségügy, gazdaság, társadalmi párbeszéd, jövőkép, földgolyó, alfa centauri
- megfogadtad, hogy többet nem írsz ide, és akkor most blablabla

persze ezek csak támpontok, ha úgy tetszik, óhajok a számomra változatos összeveszésre, nem várhatom el tőled, hogy megfelelj nekik. természetesen azt írsz, amit akarsz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.25. 18:44:27

@Fenehorizont 667:

hát az elmúlt évek során itt ellenérvet nem nagyon kaptam

érveket sem

csak azt, hogy agymosott vagyok

2015.03.25. 19:29:49

@Fenehorizont 667: tényleg gyerekes vagy :D

Minek neveznéd, hogy valaki csak azért akar a nácikra szavazni, hogy felcsessze vele az emberek agyát?

Az oktatást sajnos belülről látom, hogy lett tönkretéve, ezt itt most nem részletezném, mert túl szakmai, és nem érdekel senkit, több oldalt kéne gépelni, stb, hogy egyáltalán a felszínét kapargasd a dolognak. Én sem akarok építészeti témában okoskodni neked, ha mondanál valamit, elhinném, mást úgy sem tehetnék.
Összeveszni nem fogunk, mert te valamilyen rejtélyes oknál fogva vonzódsz a nácikhoz, a kőkönzervatív autokrata faszkalapokhoz, stb. Ez pedig a korkülönbségből adódik. Nekem, aki a rendszerváltás előtt volt gyerek, a legfontosabb értékek, hogy hagyjanak lógva, ne szóljanak bele az életembe kormányzati szinten, ne akarják megmondani, mit gondoljak, hogyan éljek, stb. Mivel te már a demokráciában nőttél fel, neked ezek a dolgok már csak akkor lesznek fontosak, ha nagyon beleszaladsz majd abba, mit is jelent az az illiberalizmus, amit ez a korrupt kis pöcs meghirdetett.

2015.03.25. 19:34:36

@Fenehorizont 667: Dudival kb. egyidős vagyok. Mindketten a kádári puha diktatúrában nőttünk fel. Dudi vidéken, ahol természetes volt a vonalasság, autokratizmus. Én bp-i gyerek már gimiben is azt láttam már, nem kell olyan komolyan venni a főnökséget, az egyetemen nyílt viták folytak a rendszer bukásáról. Dudit ezért nem zavarja az orbán féle autokrata vonalasság, mert ebbe szocializálódott, én pedig egy sokkal liberálisabb, megengedőbb közegben lettem felnőtt. Engem pl. ezéert zavar, hogy "írjuk össze az ellenzékieket" meg "legyen pártpolitika az egyetemen" nekem ezek hányingert keltő dolgok, amit a rendszerváltás előtti időket idézik.

2015.03.25. 19:39:29

@Fenehorizont 667: te ezekből életkorodnál fogva nem sokat érzékelsz, majd, ha a munkahelyeden lesz újra komisszár (függetlenített párttikár) akkor talán felfogod, min is hőbörögtem. Dudit nem zavarná, mert EGYETÉRT a mostani irányvonallal, tehát ha kötelezően lenyomják ezt mindenkinek a torkán, az is rendben van neki. Én meg azt mondom, ha elhajtják ezeket a picsába, és valami folytán győzne a libsi ellenzék, akkor sem tartanám rendjénvalónak, hogy KÖTELEZŐ legyen libsinek lenni. A nácikat nem bírom. Szerintem a te családfáddal sem kéne forszírozni, hogy hatalomra kerüljenek, ha igaz, amit egyszer meséltél magadról.
Nem titok, én meg félig zsidó vagyok. A jobbik azoknak a szellemi örököse, akik megöltek néhányat a felmenőim közül. Ha rajtam múlna, sittre vágnám az összes rohadt antiszemitát, dögöljön meg ott, és közben gondolkozzon hitler nagyságán.

2015.03.25. 20:45:07

@Fenehorizont 667:
index.hu/mindekozben/poszt/2015/03/25/kep_fidelitas_kongresszus_2015_hang_kontroll_csoport_-_besugok_es_provokatorok/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

és jövőre majd ezek közül valamelyik kis karrierista saját lábán álló rokonpicsa lesz a főnököm a klikkben, ő fog kijönni ellenőrizni, lepontontozni, minősíteni, miközben gyereket közelről még nem látott, de rokon- sógor- párttag, TEHÁT politikailag megbízható, velem ellentétben, a szakértelemről meg rég tudjuk mit ér....lófaszt sem.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.03.26. 22:27:32

@Fenehorizont 667: én spec nagyon nem örülnék egy olyan időszaknak, amikor a kuruc.info lenne a dotált kormánylap, azért az agybajnak is vannak fokozatai. Plusz sztem az országnak fognak hiányozni azok, akik a Jobbik hatalomra kerülése esetén rögtön emigrálnának. Meg egyébként sincsenek normális arcaik, Volner lenne a gazd. miniszter, az az istencsapása gyerek, a Dúró Dóra férje meg a belügyminiszer?

Fenehorizont 667 2015.03.27. 10:34:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ha ez megnyugtat, szerintem nem vagy agymosott. én igaziból megértem az álláspontodat.
de azt, hogy ezerkétszázharmincadjára is kiakadsz a blogíró ugyanazon dolgai miatt, na az nekem magas.

Fenehorizont 667 2015.03.27. 10:40:30

@Lujza Steinmann:
általában a politiki identitást, vagy hogy nevezeik ezt, azt otthonról hozza az ember. nagyon speciális körülményeknek kell ahhoz létrejönni, hogy a szüleitől és a családjától tök különböző véleménye alakuljon ki később a csemetének - és ez sztem elsősorban akkor következik be, ha a szülők túl jódolgukban, vagy éppenhogy nagyronrossz dolgukban leszarják a gyerekeiket.

az én apám ugyanúgy pesten nőtt fel, és sztem nagyjából annyi idős lehet, mint te. ő sem szereti, ha mert ő ezt veled ellentétben direkt módon megtapasztalta, amikor tucatszor verték össze a rendőrök fiatalkorában, legtöbbször csak úgy heccből. ezért is van az, hogy a hasát fogja a röhögéstől, ha a mostani rendszert valaki akár csak a hetvenes években fennállóhoz hasonlítja (pedig az gondolom lájtosabb volt, mint előtte 10-20 évvel).

Fenehorizont 667 2015.03.27. 10:45:09

@Lujza Steinmann:
a mi esetünkben (te és én) alapvető különbség van aközött, hogy kiket nevezünk nácinak. neked a szenzorod szuperérzékeny (amit a családod miatt megértek), nekem meg nem az.

az apám cigány származású, de utálja a cigányokat; neki már más a kultúrája. a vérmérséklete, vagy hogymondják ezt, az még hasonló (volt, főleg fiatalon), de ennyiben ki is merült.

Fenehorizont 667 2015.03.27. 11:06:28

@Lujza Steinmann:
másik.
nyilván majdnem minden ember, aki elmerül egy témában (jelen esetben politika), és kialakít egy összetettebb álláspont, tök hülyének nézi azt, akinek ettől másabb a véleménye. ez egy tök alapvető tulajdonság. persze a másikat hülyének nézni nem szép dolog, és az emiatt érzett lelkifurdalást általában azzal kompenzálja az illető, hogy megpróbálja magát úgymond 'független'-nek beállítani. a blogíró ezért jegyzi meg lépten-nyomon, hogy ő az egyetlen, aki átlát a kommunikáción, és érzi a valódi szándékokat (ezt most akkora idézőjelbe raknám, hogy kilóg a kommentsávból), ellentétben mindenki mással, aki ide ír, mert így tudja palástolni az érzelmektől túlfűtöttséget, aminek a látszata minden mondanivalót képes hiteltelenné tenni - még azt is, ami tartalmas. ezt a mechanikát amúgy a felvilágosult baloldali függetlencivilek művelik a legtökéletesebben. nekik ugyan nincsen pártpreferenciájuk, á, dehogy, sosevolt. ésakkor a rohattorbán blabla.
persze ti is meg vagytok arról győződve, hogy nektek van igazatok ugyanúgy. én is meg vagyok győződve erről a magam részéről, persze, csak nekem van annyi önuralmam, hogyha ütköztetni kell az álláspontokat, akkor egy idő után elkussolok, azt hagyom a picsába, és a továbbiakban inkább szép csendben nézem le az illetőt.

2015.03.27. 16:16:16

@Fenehorizont 667: na, látod ezért mondom mindig, hogy Dudibb akarsz lenni Dudinál. Ő is meg van róla győződve, hogy az ő élményei, tapasztalásai többet érnek, mint másé. Ezt a hibát te is elköveted, mikor apádat és engem hasonlítasz össze. AMúgy nekem jó 10 évvel fiatalabbak a gyerekeim, mint te.

A mostani diktatúra természetesen MÁS mint az akkori, az internet és az EU-s tagság meg a megváltozott világpolitikai helyzet miatt nem is lehetne fenntartani egy pont olyat. Ez digitális kori diktatúra. Itt nem a rendőr vág pofán, hanem pl. a nav rádmászik...stb...cégeket lehetetlenítenek el, tesznek versenyképtelenné..stb. Vagy csókos vagy, vagy zsebbe dugsz Mr. húsz százaléknak...különben semmire sem jutsz.
Amúgy meg, nem vagyok TI. Hannival szerintem életemben még csak levelet sem váltottam, egyszer láttam talán személyesen. Miért lennék vele TI? Vagy ki a ti?
Nem vagyok igazán baloldalifüggetlencivil, én inkább libsiként határoznám meg magam, de ilyen párt pillanatnyilag nincs. Akkor most hogy is van a pártpreferenciám? Ha a baloldali ellenzéki pártokról kérdezel - én elhajtanám őket Fletóstul a fenébe, hátha valami igazi ellenzék tudna nőni a helyükre.

2015.03.27. 16:19:20

@Fenehorizont 667: A nácik. A náciknak tökmindegy, hogy mennyire vonzódsz a cigány kultúrához, néphez, stb. te cigány vagy szerintük, tehát az ő szemükben selejt. A zsidókat sem kérdezték annak idején, tartják-e a vallásukat, beszélnek-e jiddisül, kóser kaja van-e otthon. A nácik szerint te pont olyan selejt, szemét, eltakarítandó dolog vagy, mint én. Ha te ezt nem ismered fel, akkor még hülye is vagy. Benyaltad a kisvizslás cukikampányt.

2015.03.27. 20:39:28

@Fenehorizont 667:

www.drteny.com/

ennél undorítóbb, gusztustalanabb dolgot a rendszerváltás óta nem láttam, mint az ellenzékiek listázása

Nem tudom, érted mi a problémám ezzel? Egy minimálisan demokratikusnak nevezhető rendszerben ez elképzelhető?

Fenehorizont 667 2015.03.28. 14:07:20

@Lujza Steinmann:
mondom, hogy mást értünk nácin. a náciknak valóban tökmindegy lett volna, hogy milyen a kultúrám: 70 évvel ezelőtt.
te erre nyilván azt mondod, hogy ez megismétlődhet bármikor, meg már itt a barna eső stbstb, én meg azt, hogy haha, nem kellett volna aljas, szemét módon, gyűlöletkeltésből mindenkire, aki nem adott véleményen volt rámondani, hogy náci.
dehogy nyeltem én be kampányt. én nem a kampány hatására fogok szavazni, ha szavazok, hanem pont azért, amit már leírtam fennebb. én protestszavazó vagyok, 100%-ig.

Fenehorizont 667 2015.03.28. 14:09:22

@Lujza Steinmann:
erről mindenki meg van győződve, csak a legtöbben kenegetnek beszari módon, meg egyrészt-másrészteznek csak azért, hogy ne tűnjenek 'demagóg'-nak. ez sztem nagyon béna dolog.

Fenehorizont 667 2015.03.28. 14:13:07

@Lujza Steinmann:
ha rajtam múlna, végigverném az összes ilyen pest-belvárosi, műmájer, tüntető balfaszt, akiknek aztán tényleg kurvamindegy, milyen kormány van hatalmon, baromi jól elvannak.
szerveznék egy csapatot, fekete ruhában lennénk, fekete kapucnival, meg krikettütőkkel, az durrneki. egyéb kérdés? :D

2015.03.29. 08:19:55

@Fenehorizont 667: Te nem protestszavazó vagy, hanem te vagy a műmájer, aki azt hiszi, ha ezekre a féldebilekre szavaz, akkor hűűűű de fasza csávó. Majd ő megmutatja a belvárosi értelmiségieknek.
Na most, hogy mitől náci - hogy a tagok nácik. Lásd a dunai-parti cipőket leköpő fasz, aztán a horogkeresztes képeslapokat küldözgető, stb, stb, a kurucinfo mint hivatalos orgánum, stb. Persze, mondhatod, hogy NEM minden képviselőjük nácik, csak éppen, ha egy párt JELÖL képviselőnek, támogat képviselőválasztáson echte nácikat, akkor sajnos náci. Te meg képzelheted magadról, hogy micsoda egyedi gondolkodású, karakán, tökös gyerek vagy, meg ellenálló, és protestszavazó, de akkor sem vagy más, mint egy nácibérenc. Ez van. Még azt is készséggel elhiszem, ha belátnád, hogy neonácik, akkor nem szavaznál rájuk. De egyszerűbb szemet becsukni, tagadni, mint szembenézni vele, hogy neonácik. És tudom, a vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, tehát mitől lenne az enyém más, mint a tiéd, csak az a baj, hogy nem én, hanem hazai történészek meg a külföldi politikusok tartják neonácinak a jobbikot. Talán próbáld meg Merkelnek elmagyarázni, hogy ezek csak rendes magyar gyerekek :D

2015.03.29. 09:33:36

@Frick László Intézet: csak nem járnak ide a négyes fiúk röhhincsélni? :D
Örömmel látom, hogy utánam 5 nappal megtalálták ők is a plakátot (lásd márc. 23-i linkjeim, amibe te elmeháborodottság miatt nyilván nem kattinottál bele..)

444.hu/2015/03/28/ki-nem-talalnad-melyik-jeles-tortenelmi-szemelyisegunk-beszelt-meg-eloszeretettel-a-dolgozo-kisemberekrol/

Frick László Intézet 2015.03.31. 05:51:01

@Lujza Steinmann: @Fenehorizont 667: A grófnőnek ezt ugatom már, mióta-hiába. Hatásvadászat céljából pl újságírók szorozzák és köb-aköbre emelik föl a fasisztákat nácinak. A fasisztákat elég könnyű megúszni... de főleg elkapni. A náci sokkal bonyolultabb eset. Virulensebb is a fasisztánál. Entellektuálisabb. Fenntartom azt, hogy a Jobbik gömböcpárt és fasisztoid, de pl Vonánál schneidige kis náculások figyelhetőek meg és a bááábocik éppen tegnap kezdtek el csudálkozni, miket beszél Vona. Nagyon kevés standard állandó náci trükk fogható meg, de pl a dísz<nemzetiség neve> alkalmazása ilyen. A völkische antinázik, mint a grófnő is, nem szeretnek mindent tudni a nácik történetéből, pl azt, hogy a nácik ateisták vagy azt, hogy miközben ateisták voltak, minden vallásból voltak dísz-embereik és így pl dísz-rabbijuk is volt (meg díszreformátusuk és díszkatolikusuk meg effélék) A 444-es fiúk nem is titkolják, hogy mindenkinél okosabbnak hiszik magukat és pl a csöndesamerikai Magyari Péter tegnap az arabok törzsi viszonyaira tudott rácsudálkozni holott az "első szabad iraki választások" óta nyilvánvaló, hogy a "fejlettnyugativilág" un. "demokráciája" a törzsi viszonyok között ennyira nem működik, hogy a törzs vezetői eldöntik, kikre kell szavazni és a törzs megszavazza: a személyes nagy-családi halálosellenségeit is, mert a törzsi döntés a legfőbb.. és így persze a "nemzetiség országának vezetői" csak afféle bojóccok a fejlettnyugatiaknak, pl Szaddám Husszein ilyen bojócca volt pont az amerikasiaknak. És csöndesamerikaiak tucatjai (azaz Magyari Petike ősi kollégái) segítették hatalomra Szaddámot.

Frick László Intézet 2015.03.31. 06:00:59

@Lujza Steinmann: @Fenehorizont 667:
Ismétlő áttekintés:
A Jobbikot Zseniális Ferencék találták ki és fixáltatták a magyar akkori bírósággal abból a célból, hogy letessék vele a FIDESZ szavazóbázisát. Most Ferenc ünnepli is magát és elágedett, végülis úgy látszik hogy minden számítása bejön és most azt mondja, hogy a 2016-os előrehozott választásokban az eredetiekhez képest van ugyan 4 év spät, de csak bejön, ugye.
Egy a probléma.
Hitleréknek az őket "tokba foglaló. álcázó" fasisztákat, azaz a barnákat "hosszú késekkel" kellett levagdalni, a Jobbik szétpukkanása után a fasiszta részek (amik már most el vannak rohadva) szertefrecskelnek, de az Igazi Nácik, azok megmaradnak, mert a fasiszták ellen való áfiom a náciknak mit se tesz.

Már most figyelmeztető lecke kéne legyen az, hogy gyurcsányrajongó kádárnosztalgiás fanok szavaztak be településeken Jobbikot a településvezetésbe, de hát Ferenc nyalnokai (akik most óvodás módon csúfolódnak a mindent Ferencre fogókon...) igazi magasfokúértelmiseggek, akik nem ismernek más örömöt a maguk igaza látszatának színlegi beteljesülésén. A rencervátás 25 éve erről szól, ugyanis végül mégse úgy lesz, hanem mindig rosszabb lesz. De amikor rosszabb lesz, akkor mindenki más hibás, csak a véleményformálók nem, akik rövidtávú taktikai hazudozásaikkal meg uszításaikkal kavarták a szart végig híg fossá

Frick László Intézet 2015.03.31. 06:23:29

@Dinamuki: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
25 évvel ezelőtt a "rencervááátó értelmiség" (a szakállas pulóveres szemüveges bácsik) valamiféle magoss tudáshoz kívánta FÖL és EMELNI az embereket.

Most pedig azt látjuk, hogy a tudatmegdógozás szintje Bors & Blikk.

Magyari Péter a szokásos 27-ik nempolitikai kompenzációs riportjáért elutazott a Nyírségbe. Nos, Törökszentmiklósra elutazni feleút. És a vállalatnál. mutatja Plyanó Gelygőke jutalomútja, nem sokba számítana az útikőccség... Valakit el kellene küldeni a Budapesttől mindössze 115 km-re fekvő Törökszentmiklósra, riportozni a totál jobbikost beszavazó bázis összetételét. De ki merészel azzal tényleg szembenézni. Én imádom az efféle érvelést, hogy "van vidéki affinitásom: rokonaim élnek vidéken" és "Onnan tudom, hogy Kósa Lajos lóppik, mert vannak rokonaim Debrecenben és megbízható forrásból hallották!"
Ez iolyan, mint itt a falumban volt az éppen aktuális kiútálandó fiatal pedagógus szexuális élete, amiról Pijolós Joli nyanyus megbízható forrásból tudott, hogy pl miközben a bárzongorista felesége nyalt a kiutálandó tanárnőnek, a sajátvalagát sünfésűvel baszta. és... hogymondjam... szent meggyőződése is lett ez a véleményformálóknak. Amikor aztán a normalitás szintjén esetleg valami zátonyra futott, akkor rögtön előkerült a szent cél. "Lehet, hogy ez éppen nem igaz, de igaz LEHETNE és ez a baj".

Mindig van valami napitaktikaitávú szent cél, ami megmagyarázza a szelektívténykezelést.

Tetszik a mai vezető értelsieggség hivatkozása az egyresötétebb és egyrebunkóbb tömegemberre, akinek hát ím le kell menni az egyre ergyább színvonalára... így beszél a picsa óvónő és a fasz tanítónő is, akik dolgozni (azaz tanítani-nevelni) nem szeretnek, viszont megkoncepcionálni, azt igen.

Az emberek a mai tudomány állása szerint... hogy is mutassam: de genetice vagy sejtbiológiai értelemben nem tudnának maguktól egyrebutábbak lenni, csak az egyrebutábbnak tartás miatt alakulhatott ez így.

Azokon a településéken, ahol "cigánykérdés" van, ugye , ott a Jobbik elsöprő győzelmet fog aratni. van ugye az igazság a cigányok elszaporodásáról -ugye @Fenehorizont 667: - amiről senki sem akar vagy merészel beszélni, mindenféle magas okok, pl az, hogy a büdös tóvajj baógárrmester direGte betelepíjjette űköket stb előfordulhat, csak éppen a legeslegegyszerűbb magyarázatról nem mer seni beszélni, arról, hogy a cigányság szaporodásnak az oka nem más, mint a szaporodása. Azaz az, hogy 15 éves korában szül a cigány nő és 22 éves korára négy-öt gyereke lesz, főleg a dalitoknál, ahol súlyos férfiuralom van. Erre az ember hol olvas "megbízható statisztikai adatot" ennek cáfolására? A feminfo picsáinál! A feminfósoktól aztán úgy szenvedi a dalit cigány nő a fasz-uralmat, ahogy csak bírja. Miér hazudnak ilyeneket a feminimopicsoidok? -pusztán politikaimegfelelésből.

Azaz mindennek az oka az, hogy a magyar véleményformálók nem képesek eredeti szakmájukhoz, a tájékoztatáshoz és hírközléshez visszatérni.
A bűnözők zsebrevágták a politikát, a politika meg zsebrevágta az újságírótársadalmat. Innen már csak azt kell megnézni, hogy hányat és kiket és milyen tehetségeseket vágott zsebre a jóoldal és kik maradtak (a pomogácsok a stefkák... ) a rosszoldalnak

Csak a legaktuálisabb, a Questor ügyben nem a magyarbrókerség archetipusa a lényeg, hanem az, hogy a Cigány megbuktatására alkalmassá hazudozható-e, ha alkalmas, akkor hazuggyunk, ennyit megér.

Ezekből az "ennyitmegér"-ekből alakult ez a fos, amiben vagyunk ettől lett a Cigány hatalma és ez az attitüd emeli majd hatalomba Lázárt. És mint Lázár példáján szemléltettem: Már nem is kell zseniálisnak lenni Ferenc nagyszerű találmányának lemásolásához. Lázár Gyurcsány trükkjét másolja, persze primitívebben.. éshát az eredménye is olyan lesz.

Köszönjük Emese!

Fenehorizont 667 2015.03.31. 12:40:25

@Lujza Steinmann:
a nácizásra feláll a faszom. de komolyan.

Fenehorizont 667 2015.03.31. 12:49:25

@Frick László Intézet:
szerintem egy valódi náci párt és egy valódi kommunista párt között rengeteg hasonlóság van. gyakorlatilag ugyanazon felfogás alapján építkeznek, csak a fogalmaik, a bűnbakok rétege más.

Fenehorizont 667 2015.03.31. 12:51:00

@Frick László Intézet:
hát én őszintén remélem, hogy zseniális ferenc még jó sokáig zseniáliskodik a politikai színtéren :D

2015.03.31. 20:23:10

@Fenehorizont 667:
A csalódott embereket gyűjti össze, abszolút libsi és baloldal ellenes, antiszemita, fajelméleten alapuló. Imádja a nackókhoz köthető jelképeket, a bakancsos vonulásokat. Legszívesebben megszabadulna a zsidóktól, cigányoktól, belvárosi értelmiségtől, szabadelvűektől.
Militáns csapatai vannak, vonzódik az egyenruhákhoz, zászlókhoz, minden más röhejes katonai fassághoz, aminek nem az igazi katonasághoz, hanem az általa vélt rendcsináláshoz van köze. A nép egyszerű gyerekének a nyelvén beszél, vannak „hitlerjugend” szerű összejövetelei, legalábbis itt Pesten sokszor látni féldebil, hiányosfogú, görnyedt 17 éves srácokat csapatban, telebaszva náci felvarrókával a bomberdzsekin, katonai bakancs, csúnya, pattanásos, nagyseggű, katonai gyakorlóba öltözött barátnőkkel. Látszik, hogy a 6 srácnak EGYÜTT nincs 100 az IQ-ja. Az összetartó erő nagyjából az, hogy baszkiiii magyarok vagyunk véreim (ha ők a magyarok, akkor én bármi MÁS szeretnék lenni…). Férfidominancia, a nő szülőgép, nem rendelkezhet a testével (lásd megcélzott abortusztilalom) Belesne a gatyádba, seggedbe (lásd melegek lecsukása). Palesztina imádat (mert ugye, tele pofával lehet antiszemitáskodni) Cigányok megrendszabályozása, fajelmélet, kurvanagy zászlók az összejöveteleken. A rendezvények közönsége katonának vagy csendőrnek öltözve, gárdista cuccban, vagy nyilasra hajazó szerkókban. Bömből a kárpátia – amolyan náci mulatós rock, falvédős szövegekkel.
Ha neked ettől áll fel, érdekes lehet nálatok otthon éccakánként. Persze, mindenki másra gerjed :DD
Tudod mit, szabad a pálya, nevezd meg az ideológiát, mégis, milyen elvek alapján működik az a párt, ahol az egyik vezetőnek ki kell lépni azonnal, mert kiderül, hogy a groszmutti zsidó, és a dunapartra járnak köpködni a holokauszt emlékművet, ez viszont NEM jár a pártból való kizárással. Horogkeris jópoffi karácsonyi lapokat küldözgetnek egymásnak, és minden beszédben, amit nem kamera előtt, hanem a saját híveiknek tartanak, hollokamuznak kicsit. Hogy hívnád ezt az ideológiát? Mosakodhatsz, hogy te így protest, meg úgy, meg micsoda fasza gyerek vagy, de ezek NÁCIK. Ha nem mered rájuk kimondani, akkor is azok.

2015.03.31. 20:24:45

@Fenehorizont 667: amúgy azt nem értem, hogy amiket írtál magadról, ha az igaz, tipikusan egy Szódában ücsörgő belvárosi biciklis libsi csávó alakját hozod. Hogy keveredtél a nackók farvizére?

Fenehorizont 667 2015.03.31. 23:12:27

@Lujza Steinmann:

nemnagyon szoktam romkocsmákban ücsörögni, unom őket a közönség miatt is, meg azért is, mert elég sokat én terveztem közülük. meg hát... rohatt drágák. inkább lakásokban bulizunk, amennyiben. néha persze kikötök vmelyikben, de másnap nemnagyon emlékszem rá.
biciklim utoljára 13 éves koromban volt.

harmadjára már nem fogom leírni, hha elmegyek, akkor mér szavazok a jobbikra, mert ha eddig nem fogtad fel, akkor minden bizonnyal eztán se leszel képes rá.

Fenehorizont 667 2015.03.31. 23:15:02

@Lujza Steinmann:
nem a nácikra áll fel, hanem a nácizásra. te nem értesz magyarul, vérem?
nácit én még tképpen nem is nagyon láttam. bomberdzsekis, frusztrált köcsögöt már igen, de olyat se túl sokat - főleg még zseniális ferenc alatt fordultak elő az élményeim között, amikor a becsület napja keretében a belvárosban vonulásztak.

Frick László Intézet 2015.04.01. 02:55:22

@Fenehorizont 667: A Goebbels napló alapján a sztalinizmus szolgálhatott a náciknak mintákkal... Nagy kérdés az, hogy a sztalinizmus vagy a maóizmus az kommunizmus-e. Már Lenin jelentős revízió alá vette a kommunizmust és Sztalin még azon variált, amit Lenin változtatott. Én úgy érzem, azért , mint a fasizmust is, a "kommunizmus"-t meg lehetett tanulni túlélni... túlélési technikákat fejleszthettek ki az emberek... Másrészt viszont a GuLag-ot maga az őrszemélytzet sem élhette túl, Sztalin hatévente kinyíratta az őrséget és a vezető tiszteket is. A "konszolidált verzió" (Hruscsovék... nálunk Kádár alatt) aztán mégkönnyebben lehetett boldogulni kis idomulással...

Frick László Intézet 2015.04.01. 02:58:45

@Fenehorizont 667: @Lujza Steinmann:
A nácizás csak technika, mint a kurvanyázás, valami nagyot, ütőset mondani, odabaszni überelhetetlen... megy a vagdalózás és eközben a valóban ügyes emberekre nem jut reflektorfény... Péppé basszák a társadalmitudatban pl a "politikus" és eközben pl vidáman ki lehet túrni az LMP-t a politikaiéletből, mindenki orbánék agyonbaszattatására figyel és senkinek se tűnik föl, hogy kikúrják az LMP-t is. Hát ezek mennek

2015.04.01. 07:08:23

@Fenehorizont 667:
@Frick László Intézet:

a náci gyűjtőfogalom, amúgy igen, nem náci,hanem neonáci.

Ha szerintetek nem azok (neonácik) magyarázzátok már meg, hogy miért nem. A magyarázatban ne legyen szó zseniális Ferencről, és arról sem, hogy a náci fleveszi a kalapját, és mosolyogva befordul a sarkon (by Dudi).

Mi az a lényege elem, amitől NEM neonácik? Nem hallgatnak Wágnert? :D

Fenehorizont 667 2015.04.01. 15:15:37

@Frick László Intézet:
szerintem a kommunizmus az a bolsevizmus, azaz a marxizmusnak az a lenin által hogymondjam, szóval ideológiailag korrigált változata, amikor már belátják a bölcs marxisták, hogy a munkások tömegei nem fognak maguktól a tőke birtokosaival szembeszállni (azaz nem lesznek poletárok). ehhez kell egy segítő, hozzáértő és bölcs elit, hogy a helyes vágányra terelje (esetleg egy erősebb oldalbabaszással, ha kell) a hülye népet. azaz szükség van bolsevikokra. na, sztem a bolsevizmus a kommunizmus. a maoizmus ebből a szempontból simán kommunizmus, mert ott is ugyanúgy megvolt a vezető, népeket tanító réteg, csak azoknak, akiket vezettettek, azaz a leendő poletárok összetételében volt változás.

sztem marx látta volna, mit művel sztálin, agyfaszt kap, az tuti. de lehet, még lenintől is.

Fenehorizont 667 2015.04.01. 15:30:57

@Lujza Steinmann:
először talán magyarázd el, hogy mi szerinted a neonáci.
mert amit fennebb írtál, abba simán belefér egy frusztrált taktaharkányi vízvezetékszerelő, és ha a magyarkodást kivesszük, akkor az ország lakosságának a fele.

elöljáróban annyit, hogyha valaki negatív kontextusban beszél a zsidóságról vagy a cigányokról, az sztem még nem náci. ha az lenne, akkor tényleg 10 millió fasisztával kellene szocializmust öööpárdon, demokráciát építeni, és ebben az esetben akkor az a helyzet áll fenn, hogy mindenki hülye, csak a demokraták helikopterek. (szerintem amúgy ez a helyzet áll fenn.) szóval ebben az esetben már csak recsk vagy a gulágok segíthetnek.

2015.04.01. 19:17:25

@Fenehorizont 667: az ország lakosságának ha nem is a fele, de jelentős része náci.
Amúgy mitől náci- fajelmélet (véreim, magyarok, a többi, a MÁS lenézése, zsidózás, cigányozás, arabozás, stb)
populizmus, nacionalizmus (adjátok vissza a hegyeinket, satöbbi)

Fenehorizont 667 2015.04.02. 10:01:43

@Lujza Steinmann:

na pölö még ezért IS szavazok a jobbikra. az ilyen fogyatékosok miatt, mint te.

2015.04.02. 14:01:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: na de ha Fenehorizotnak ez tetszik, akkor hadd szavazzon rájuk :D

@Fenehorizont 667: Na most tudod, amíg a gyerekeim kimostható lila csíkokat akartak a hajukba 15 évesen, nem szóltam semmit, mert kimosható. Ugyanúgy a hülye nadrág kidobható, meg az elfuserált frizkó majd megnő. Említést sem érdekel. A fülkarikába / tetkóba / stb nem egyeztem bele, mert MARADANDÓ nyomot hagy.

Te valamiféle "felnőtt világ" elleni dacból csakazértis, hogy az ilyen "fogyatékosokat" mint én (és mondd, szellemi vagy testi fogyatékos vagyok, a nácik egyiket sem bírják ám, vagy mindkettő vagyok?) bosszantsd. A jobbik kormány olyan lenne, mint egy tetkó. Maradandó károkat okozni, mivel azok az egyetemet végzett fiatalok, akik nem csapták szét a kollégiumban az agyukat teljesen, elhúznának innen a jóbüdös picsába, egy hónapon belül, orvosok, mérnökök, stb. Náculjanak a hülyék nélkülük.

2015.04.02. 14:03:25

@Fenehorizont 667: amúgy arra a jelenetre azért befizetnék, mikor először seggberúg téged a jobbikos csendőr, mert valami gyanús cigánycsávó részegen lődörög a főutcán. Először seggberúg, aztán bevisz az örsre, és ott még ...na, szóval, tudod, Vona is buzi, azért annyira homofób:D biztos info :D

Frick László Intézet 2015.04.04. 03:20:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Csakhogy a Gyurcsányért rajongás és az Addig volt jó, amíg Kádár élt kimaradt ám ebből a hátországtérképezésből, most nevess ha tucc.

Frick László Intézet 2015.04.04. 03:34:15

@Fenehorizont 667: mint már többször rámutattam, a proletár szó elemzésénél, Marxék viccelpődtek az alkalmazásával. Az Úristeny pedig, ez a csupaszállú vicces kölök akkor aszonta, hogy okés, legyenek akkor proletárok és lettek is. És ugye vidéken ez ma már szépen belátható, a habzó szájjal büdöscigányozó magyar proletár ugyanúgy megírja a feleségével a különélési papírt, kb annyit ér a munkaerőpiacon, mint a cigány, sőt, azt mondom, hogy a cigányságban a fiatalok és főleg a cigány nők között sokkal jobb munkaerőt találhatni... a melóhelyen a vérmagyar, bőszen cigányozó proletár ugyanúgy elnézi a magyar asszony cepekedéseit, mint a cigány igaziférfiak. A magyar proletár se takarít ótót, mert az asszonymunka ugye. A magyar proletár udvarán is kint van MOST az a felfújható gyerekkád, ami ottmaradt szeptember 17-én.

Sztalin (és Mao ) revíziója mindössze annyiból állt, hogy felismerték, a feudalizmus folytatni kell és valamiféle átugrását, kibekkelését álmodozták a "búrzsójjá-polgári" rendnek.

Nem lehet mindent Marxék (a legjelentősebb utópistaszocialisták) nyakába varrni, már a XVIII. századi Felhomályosulás nagy gondolkodói is jelentősen munkálkodtak a mai elbaszottsághoz... Ha megvizsgáljuk, hogy vezetett szépen az út XVI. Kővérr és Hűjjee Lajóss-tól Napóleonig. Ha megvizsgáljuk, hogy a "kommunista" [bolsevik] móccertan összefonódva a szociáldemokrácia vadhajtásaival hogyan fonódott össze a nácizmusban
@Lujza Steinmann: Évek óta mutatom, hogy a Jobbiknak a kisujját sem kell megmozdítania, egyszerűen a VidékiCigányEllenes Szent Harc eredményei csak úgy hullanak az ölükbe,drága @A Hannibal Lektűr-attitűd: -öm, még a kötényüket sem kell tartani.

Frick László Intézet 2015.04.04. 03:49:17

@Lujza Steinmann: A náci számára minden csak egy dolog vagy eszköz. Nincsenek szent attribútumok. Az anyját eltagadja, ha kell. Ehhez képest a fasiszta primitívebb és butább, ragaszkodik dolgozhoz ezt sokszor megmutattam már, pl ugye a magyar fasiszta német és náciellenes is [volt]. A fasiszta tömi a gömböcöt, a náci szalámiz.

Próbálkoztam más hasonlattal is, a nátha legyőzésében segít az antibiotikum, sőt gyógyteák is, az influenza VÍRUS ellen azonban mitsetesz.

Szemléltettem a Jobbik 2.0 vagy a Magyar Gárda kezelésén is, hogy pl a Magyar Gárda Madárfejű Lajóssai előtt nem kellett volna letérgyepelni csak egy különben egyébként beválós fotóprop trükk kedvéért. Annyi embert nem világosíjjot föl a Magyar Gárda fölszorzása neonácikká, mint ahány Madárfejű Lajóss számára csábos ingyenreklám volt a délceggé ábrázolás.

A Jobbik előretörése nem annyira önmagától való... helyiszinteken olyan idióták a nyílt jobbikosok, hogy a fasisztaérzelműek egy részének nincsen gusztusa nyiltan csatlakozni a Jobbikhoz. Bohócjelenetekről nem tudósít a Jobbik berkeiből a jógyerekmédia, mertugye ott tartanak, hogy a projekció hasznosabb. Ahogy a nátha lehet melegágya egy jó kis vírustámadásnak, úgy nem egyenesen a Jobbik a veszélyes, hanem az, hogy BENNE tokozódhat egy új, virulens, nem definiált náci mag.
És most rámutatok a te náciképedre, a Wagner hallgatás, mint stigma, 70 éve elavult. Te magad adod a példát az oktondipocokságra és még büszke is vagy arra, mennyire buta vagy. És persze vétkesen is buta, hiszen a te náciellenes áfiomaid már nem valóak a mai neonácik ellen.

Talán célszerű lett volna a Magyar Gárdát vagy a Jobbik 2.0-át egyszerűen, annak kezelni, ami, egy kis fasiszta csürhének és úgy agyonvágni. Talán állva kellett volna maradnia az operatőröknek és megmutatni a nagy térségben bojócckodó akkor még ötven baromarcút.

2015.04.04. 08:40:37

@Frick László Intézet: egyrészt, a Wágnerhallgatás nyilvánvaló irónia volt a részemről. És mint tudjuk, az iróniának nincs jele a billentyűzeten, legközelebb majd odaírom zárójelben, hogy IRÓNIA, hogy a gyengébb szövegértéssel rendelkezők is értsék, mint te. Bár tartok tőle, érted te az ilyesmit, csak szándékosan akarsz hülyének beállítani, bár, azt soha nem tudom, miért. Rád sem vet jó fényt, hogy hülyékkel haverkodsz:D

Aztán, hogy hogy kellett volna az operatőrnek állni...ez már tökmindegy, utólag. Viszont mindenki emlékszik arra,mikor kifejtetted, hogy itt politikai szakértő egy van, mégpedig te, mindenki más hülye, és a jobbik soha nem lesz jelentős tényező, szétesik, stb. Ehhez képest jelenleg nyerésre állnak. Tudod, az a baj, hogy nagyjából évek óta ugyanazok itt a dumcsipartnereid, és még egyikünk se alzheimeres. Én pl emlékszem arra, mit írtál a jobbikról, és tartok tőle, a többiek is emlékeznek. Ezt persze forgathatod úgy, hogy megint te vagy az okos, és én a hülye, csak kevéssé meggyőző. És ne kenjük már három vágóképre a gárdaavatástól, hogy attól lett hirtelen az ország harmada náci. De tudod mit ha te is meg @Fenehorizont 667: is szavakon akar lovagolni, akkor legyen szélsőségesen nacionalista, antiszemita, rasszista, demagóg és populista az az irány, amit képviselnek, ha benneteket ennyire irritál a náci szó. Tehát a szélsőségeesen jobbos, antiszemit, rasszista, demagóg és nacionalista párt pillanatnyilag nyerésre áll. És Fenehorizont kb. abból az indíttatásból, amiért egy 13 éves olcsó vörösbort iszik és rágyújt hozzá az iskolai kiránduláson, rájuk fog szavazni.

2015.04.13. 22:50:33

@Fenehorizont 667: gratulálok nektek, tegnap nyert a náci faszkalap. Gondolom, téged a náci tetkója sem zavar, mert milyen vagány dolog is az, egy SS tetkót felvarratni magára, és így jutni a parlamentbe. De, persze, NEM nácik, éppígy lehetne delfines vagy valami kelta tetkója is, VÉLETLENÜL van SS tetkója...
Az ilyen seggfejek miatt, mint te, én meg tudod mit mondok a gyerekeimnek? Nyelvtanulás! Aztán húzni el innen a picsába.... :((
Hét vezér program. Kilépés az EUból, és hasonló baromságok. Szavazz csak rájuk. Akik rájuk szavaztak, azokat én kötelezném, hogy maradjanak itthon, és egyék meg, amit főztek. Segghülyék, nácik, meg az öregek fognak itt maradni, tömeges elvándorlás lesz az országból. Te biztos jól fogod érezni magad, újnyilasok, neonácik, SS tetkósok között.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 12:54:56

@Lujza Steinmann:
á, itt sokkal komolyabb dolgokról van szó.
de egyébként gratulálj magadnak, elsősorban, és a sok hős antirasszistaszemita forradalmár felvilágosodottnak, akik jódolgukban teljesen megvesztek már, és akik 25 éve ugyanazt a gyűlölködő baromságot hajtjátok non-stop, agy nélkül, begyöpösödötten, konzervatívan és a tolerancia csírájától is mentesen. veregesd hátba magadat, a barátaidat, az ismerőseidet, akiknek minden nekik nem tetsző dologra ugyanaz a receptje.

mit akarsz ilyen szavakkal, hogy rasszista? meg demagóg? elolvasom, azt röhögök. réges-régen nem jelent ez már nekem semmit, és ezzel nem vagyok egyedül. van pármillió társam. náci? azt is mondhatnád helyette, hogy krumpli, vagy vájling. rég elvesztette az összes ilyen és ehhez hasonló szó az értelmét. talán nem kellett volna minden kibaszott méteren és bokorra használni, ostobán, agy nélkül. talán.

mostmár késő. ebbe az egész rohadt tákolmányba rúgok egyet a szavazatommal 2018-ban, had menjen a gecibe, fideszetül, civilfüggetlendemokratástúl, és igen, jobbikostúl együtt valahova, remélhetőleg jó messzire.

a te érdemed is a jobbik tapolcai győzelme.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 12:55:58

@Lujza Steinmann:
én bíztatok mindenkit, aki el akarja hagyni az országot. menjetek csak, istenáldjon, pápá, sohaviszlát.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 13:21:10

@Frick László Intézet:
én pl. azt vallom, hogy a proletár, tehát az, ami a marxista ideológiában szerepelt, mint jelző, az a valóságban soha a büdös életben nem létezett, és nem is fog létezni, egyszerűen azért, mert az egy olyan hülyeség (mind a lenini, mint a mao-féle értelmezésben), ami az emberi természettel teljesen ellentétes viselkedési sémák eredményeként kellene, vagyis inkább kellett volna, hogy kialakuljon. én természetesen nem a való világban kialakult és tulajdonképpen felmérhető és viszonylag jól behatárolható "társadalmi" réteg-szerűségre céloztam, csak az ideológiában szereplőre. az, ami kialakult, arra nekem egyszerűen nincs is szavam :D

Fenehorizont 667 2015.04.17. 14:13:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
kicsit ütemet tévesztettél. ezen olyan 5-6 éve kellett volna röhögni.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 14:24:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
amúgy végigböngészve az arcokat, egyik sem komolytalanabb számomra, mint mondjuk heller ágnes (abban a csini ruciban pölö, amiben a függetlencivil demokraták szárszói találkozójára ment), TGM, a komplett hetihetes, vagy a hasonló figurák, társadalomszociológusok és filozófusok társasága. vagy mondjuk a 444-es brancs, amikről a szótár rakott ki múltkor egy képet, ahogy az erkélyen állnak. nyomoroncok. egy sallerrel basznám szét mindegyiknek a fejét, az dőlnének, mint a rohadtnád.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.04.17. 15:06:10

@Fenehorizont 667:

"egy sallerrel basznám szét mindegyiknek a fejét"

ez most a hivatalos cukisított újjobbikos politizálási mód, vagy csak amolyan kegyvesztett gárdás régijobbikos túlbuzgóság?

Fenehorizont 667 2015.04.17. 15:28:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

tök fura, hogy mostmár nem fideszbérenc vagyok.

2015.04.17. 16:11:51

@Fenehorizont 667: @A Hannibal Lektűr-attitűd: csatlakozom Hannihoz. Ez bizony komoly érv, hogy basszuk fejbe, mert haspólóban van.

Amúgy semmi más nem történt veled, mint sok más fideszbérenccel, 5 év után leesett neki, mennyit lop a főnökség, és most majd jól megbosszulja ezt...kin is? Hát pl. TGM-en :D

Tökjó ez a kommentsor, olyan emberekkel lehet dumcsizni, akikről, ha csak mesélne valaki, azt hinném, kitalált figura. Mint pl. Fenehorizont. Aki cigány, aki művész - mindkettő a saját bevallása szerint, és közben jobbik szavazó. :D
Komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami jó zsidós néven regisztrálok, és előadom, hogy gárdista vagyok. Jól fogunk szórakozni szerintem.

2015.04.17. 16:52:07

@Fenehorizont 667: egy remek programajánlat neked hétvégére :D

www.atv.hu/belfold/20150416-hitler-emlekturat-reklamoz-a-jobbik-kozeli-betyarsereg
kérdés, "mocskos cigánybűnözők" mehetnek-e ;)

Fenehorizont 667 2015.04.17. 17:44:39

@Lujza Steinmann:
ja, látom mostanában, ohyg egyre több cikkben kezdik el támadni a jobbikot. kicsit későn eszmél a civilfüggetlendemokrata oldal. kíváncsi leszek, hoyg a nácizáson kívül futja-e valami többre 2018-ig. sztem nem fogja.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 17:50:57

@Lujza Steinmann:
én azt javaslom, hogy néha emberek között kéne egy kicsit mozognod. tudod, azok között, akit úgy hívnak néhányan, hogy "társadalom". mittomén, ülj fel egy máv vonatra, ami nem intercity, és menj el vele sátoraljaúlyhelyig, aztán máskor meg pécsig, vagy mittomén. le se kell szállnod róla, csuda dolgokat fogsz látni és hallani!

ha már ez megy, akkor esetleg le is szállhatsz róla, és mászkálhatsz. ezt megjátszod párszor, majd a terápia végén pedig beülhetnél egy kocsmába, és ott szóbaelegyednél a benn ülőkkel. hidd el, rengeteg fóbiád és előítéled szűnne meg, és olyan embereket látnál/hallanál olyan véleményekkel, hogy egyből semmiséggé törpülne az, amiket én ide írok. szerintem még nem késő. mondjuk fasztudja, lehet, hogy de.

2015.04.17. 19:09:36

@Fenehorizont 667: ahogy Dudi mondja, neonfényes fővárosunk egyik nagyonNEMelit iskolájába tanítok. Gondolom, ezek a fiatalok is embereknek számítanak, szóval, van elég face-to-face kontaktom olyanokkal, akik nem A-B társadalmi státuszúak.

Ez pedig valami sértett vidékiség, amolyan szokásos Dudi utánzás, hogy "üjjé má fel a vonatra....".

Na most, kettőnk közül, (Dudi és én) ő az, aki magára bassza a kocsiajtót, és nem utazik máv/ volán /bkv-n. Nekem jogsim sincs :D Bkv-n, máv-on, volánon szoktam utazni.

Ez valami vidéki faszoskodás, hogy a fővárosi élet az "nem igazi élet". Már miért ne lenne az. Próbálj valami saját ötlettel sarokba szorítani engem, ne állandóan Dudi sablonjaival.
Egyébként azt sem értem, hogy a "budai úriasszonyok" véleménye miért nem pont olyan vélemény, mint az érdalsófelsői kocsmában hangoztatott. Az mitől valódibb, vagy igazibb, vagy jobb vélemény, mint az enyém?

Fóbiák
nem tudom, hogy mit kéne szólnom egy náci tetkóhoz vagy ahhoz a pöcshöz, aki belekopött a cipőkben a Dunaparton. Az én családomban van holokauszt áldozat. De ez is csak biztos valami kényeskedés, hogy undorodom ezektől az emberektől. Persze, te ilyet nem tennél, te tökre toleráns vagy, igaz, elég egy haspoló, hogy fejbebasszál valakit.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 20:37:58

@Lujza Steinmann:
akatr a halál fasza sarokba szorítani, nem viccelj mán :D

de most pozitívan csalódtam egy picit. azt hittem, hogy ha utazol, akkor vagy az anyósülésen ülsz, mint valami elit picsa, vagy a volánnál ugyanúgy.

tképpen itt, pesten is rengeteg érdekes hely van. pl maga az, ahol lakom, újpesten. már eleve csak ez a kis közös udvar, ha tudna mesélni, te úr isten.
a budai úriasszonyok véleménye azért nem olyan fontos, mert abból nincsen annyi, mint az "átlag"-emberből. annyit nem nyom a latba.

senki se mondta, hogy én toleráns vagyok. kurvára előítéletes vagyok és mindenki bekaphatja a faszomat, akinek nem az a véleménye, mint nekem. toleránsnak lenni a te hitvallásod meg a magadfajtálé; azért is röhögöm mindig körbe az ilyeneket, mert elég csak egy ellenkező vélemény, azt kiderül, hogy mennyire nem megy.

a haspólót nem is láttam, de azért már fejberúgás járna. olyat csak én hordhatok. rózsaszínben.
ja, és cigány se vagyok, bocs :D hogy az legyek, ahhoz azért több kéne, mint pár vonó a felmenőimben-főleg kultúrügyileg. mondjuk néha viselkedek úgy, az tény. najó, egy kicsit cigány vagyok, oké.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 20:46:56

na, az ilyen kommenteket szeretm :)

amúgymeg, a politikai jövőről annyit, hogy szerintem a függetlencivilek ismét nem fognak tudni mit kezdeni a jobbikkal, pedig már tényleg itt állnak a küszöbön. ezt a munkát -mint minden érdemi, aktív politikai cselekvést az elmúlt években- a mi viktorunknak kell majd elvégezni. szerintem sikerülni is fog neki, és simán behúzza a 18-as választásokat. az én szavazatom ellenére is. ha esetleg mégsem (amit kétlek), az se lesz baj, mert eseménydús évek elé nézünk akkor internetes hírközlés terén. igaziból sztem majdnem minden fideszes szavazónak a jobbik a második opcijó.

Fenehorizont 667 2015.04.17. 21:09:59

@Lujza Steinmann:
kiderült, mi vagyok:

NÁCIGÁNY!

ezt sajnos nem én találtam ki, hanem a kedvesem, aki nagyon kreatív :D

2015.04.18. 15:27:26

@Fenehorizont 667: majd ha a kis Fenehorizontot külön döglöttvarnyú csoportba teszik az oviban, és nem járhat se a maciba, se a nyusziba, kíváncsi vagyok akkor is ilyen jól röhögtök-e a kedveseddel. Hogy miért kell neki a döglörrvarnyú csopiba járni? Hát, mert Dújódojika leszarja majd, hogy te cigánynak tartod-e magad, ő annak tart és kész. Ha pofázol, akkor seggberúg majd az ovicsendőr. Cigánygyerekeknek külön csoport, esetleg összeerakják őket a sémitákkal. Az mondjuk, elég nagy dilemmát fog okozni,hogy az itt született arab srácok melyik csoportba járhatnak, mert ugye, nem MAGYAR, de baráti nép. Mármint, a neonácik szerint. Amúgy, miylen volt a hitler-emléktúra? :D Kissé szeles ma az idő :D Vona ment, ahogy szokott, vagy ma éppen néppártosodik, ezért kihagyta a betyársereg mai kirándulását? :D
Hogy te miket szopsz be, félelmetes, komolyan elhiszed, hoyg a budai úriasszonyok meg az újlipócia zsidők terjesztik ezekről, hogy neonácik, amúgy szerinted tökcuki gyerekek.
Azért kösz, hogy tőled is megkaptam a "magadfajta" jelzőt. Utoljára Morvaikrisztikkétől (nyilasbarbie) hallottam, már hiányzott. Már ne haragudj meg, de te egy éretlen pöcs vagy.
Olvass Nick Hornby-t pl. pop csajok satöbbi vagy Egy fiúról, félelmetesen magadra fogsz ismerni mindkettőben :D

2015.04.18. 15:33:43

@Fenehorizont 667: na, melyik legyen az igazságügy miniszter ezek közül a derék fiúk közül? :D
kep.cdn.index.hu/1/0/668/6682/66823/6682372_78c51c96539e06470d1bbe56b24e1b83_wm.jpg

2015.04.18. 15:35:56

@Fenehorizont 667: basszus komolyan, te vagy egy elit picsa, nem én, kitaláltad otthon, hogy majd te jól megmutatod, menjél már el egy jobbikos vagy gárdista rendezvényre, haverkodják egy kicsit a srácokkal, aztán szerintem már nem leszel olyan lelkes.
Ja, van jó fogorvosom, ha kiverik pár fogad, mint "mocskoscigánybűnözőnek". Kell a telefonszám?

2015.04.18. 15:38:06

@Fenehorizont 667: tudom, a te fejedben ez a kép él, Gabika a kutyikkal (amúgy szerintem tökre "buzis" a képen,ahogy ő maga mondaná a melegekről :D)

Fenehorizont 667 2015.04.20. 19:49:47

@Lujza Steinmann:
lehet, de még szerencse, hogy itt vannak a szuverén civilfüggetlen 444-es srácok, valamint te, hogy tájékoztassanak

Fenehorizont 667 2015.04.20. 19:50:27

@Lujza Steinmann:
mit linkelgetsz itt képeket? határolódjak el? :D

Fenehorizont 667 2015.04.20. 19:52:47

@Lujza Steinmann:
voltam már egész sopk jobbikos rendezvényen, gárdisták között is még a hőskorban. jó volt a hangulat, jókat dumáltunk -pedig akkor még nem is voltam nácigány.

2015.04.20. 21:53:16

@Fenehorizont 667: nem tudtam, hogy a 444 az egy politikai párt, és lehet rájuk szavazni. Rám sem lehet szavazni :D

Nem tudom, mit beszéltél itt mellé,hogy protest szavazó vagy, te meggyőződéses szélsőjobbos vagy, aki naggyűlésekre jár, meg hasonlók.
Félreértesz engem. Nem az a baj, ha valakinek politikai meggyőződése van, és az sem baj, ha más mint az enyém.
Nekem kizárólag azzal van bajom, hogy a jobbik szarzsák nácikból áll, akik szívük szerintm kiírtanának engem, meg a családomat. Emiatt utálhatom őket, nem?
És emiatt utálhatlak téged is, nem?
Befejeztem veled a csacsogást. Hülyékkel még eldumcsizok, de meggyőződéses antiszemitákkal nem. Mondd, nem félsz, hogy így neten elkapsz tőlem valami csúnya fertőzést, amit a zsidó nők terjesztenek? Esetleg nagyobb sátoros ünnepeken iszom a véredből? Vagy így neten keresztül zsidőskodva kicsalok tőled egy nagyobb összeget?
Na, menj a picsába. Te nem egyszerűen gyerekes vagy hülye vagy, hanem meggyőződéses náci. Vége a dumcsinak. Keretlegényekkel, nyilasokkal nem jópofizok. Menj a gárdista gyűlésekre, beszélgess a nemzettestvérekkel. Remélem, kurvára kiverik majd a fogad, ha rájönnek, cigány vagy.

Fenehorizont 667 2015.04.21. 15:00:28

@Lujza Steinmann:
a zsidókhoz úgy viszonyulok, mint bárki máshoz. persze a dogmatikus agyszűkületed nyilván nem bírja feldolgozni, hogy emellett szóbaállok jobbikosokkal is. kurvaszar lehet neked.

2015.04.21. 22:34:30

@Fenehorizont 667: Ezt utálom legjobban a nácikban, hogy be sem vallják, hogy azok. Tehát "szóbaállsz" jobbikosokkal, értsd: rájuk fogsz szavazni, és gárdarendezvényekre jársz. Te nem szóbaállsz, hanem elkötelezett vagy egy neonáci párt mellett. Rájuk szavazol és részt veszel a rendezvényeiken. Minek tagadni. Pont olyan gerinctelen pöcs vagy, mint a "gój motorosok" akik, ugye, "jópofaságból" gój motorosok.
Egyet válaszoljál már meg, ha a jobbik nem náci párt, miért is kellett Szegedi Csanádnak sürgősen kilépni, mikor kiderült, hogy zsidó?
Egyébként azokat a nácikat, akik bevallják, hogy nácik, elküldenek engem a picsába, hogy húzzak innen, jobban elviselem, mert legalább őszinték.
Az ilyesmit nem bírom, mikor valaki ugyan jobbik szavazó, meg "véééééletlenül" ott van gárdarendezvényeken, de persze én vagyok elmebeteg szerintük, mikor szarzsáknak nevezem őket. Te is gerinctelen szarzsák vagy. Legalább lennél nyiltan náci.

2015.04.21. 22:37:17

@Fenehorizont 667: talán olvasd el, mit is mondott Szegedi Csanád a saját pártjáról, miután szembesült a sémita groszmutterrel, és kilépett.
Egyébként ha nem lenne a zsidó vérvonal a családban, akkor is náci pöcsöknek tartanám a jobbikot. Tehetségtelen gecik, akik az emberek legaljasabb indulataira építve érnek el sikereket.

2015.04.21. 22:40:01

@Fenehorizont 667: meg azzal, hogy az ilyen infantilis hülyék, mint te, egyedi szabadgondolkodónak hiszik magukat, ha rájuk szavaznak, ahelyett, hogy 35 évesen végre megpróbálnának felnőtt módjára viselkedni. Nem vagy más, mint mainstream, egy hülye az arctalan tömegből, aki a fidesznyikek táborából átlépett a nácikhoz. Van belőled még pár tucat minden sarkon.

2015.04.21. 22:51:42

@Fenehorizont 667: Amőgy szerintem zárjuk le a vitát, én nem szeretnék veled csevegni, ennek a szarmasszírozásnak pedig semmi értelme. Szerinted nem nácik, és te rájuk szavazol, meg gárdarendezvényekre is jársz,szerintem meg náci pöcsök, le kéne csukni a picsába legalább a párt felét az alaptörvény értelmében (holokauszt tagadás, gyülöletbeszéd, stb). Nincs értelme tovább ragozni a témát, nem fogjuk meggyőzni egymást.

Fenehorizont 667 2015.04.21. 23:40:19

@Lujza Steinmann:
sztem senki nem kényszerít, hogy válaszolj.

természetesen nem véletlenül voltam gárdisták között. van egy pár jobbikos ismerősöm, és szívesen elmentem velük, hogy lássam, mit csinálnak. jól éreztem magam, érdekes témákról beszélgettünk, és meglepően nyitottak voltak a vitára. ugyanígy voltam már 2008 körül buzikkal meg felvilágosult antifákkal flesmobozni is, mert olyan ismerőseim is vannak. ők annyira nem nyitottak a vitára (ez ilyen toleráncs sajátosság - nagyon korlátoltak, és mindegyik ugyanazt a szöveget hajtja, mint te is), de azokkal is jól elvoltam, be is basztunk a sirályban, mikor még működött. sőt, a kultiplexben is voltunk akkor, és előtte meg ott vártak minket a szkinhedek a becsületnapjás vonulás után, mert a kurucinfo odacsődítette, mint az utolsó bulira díszvendégeket, hogy üssék a 'zsidókat'. azt ütöttek is engem, pedig nem is vagyok zsidó. haha. olyan érdekes az élet, de tényleg! nem? de. én imádom. sztem virágozzék minden virág, csak engem azé hagyjanak békibe, mer különben pofánbaszok mindenkit.
amúgy nagyon sokmindenkivel megtalálom a hangot (néha már engem is meglep, mennyi mindenkivel) és bátran vállalom a nézeteimet, ha érdeklődnek.

2015.04.22. 21:21:14

@Fenehorizont 667: mindjárt meghatódom, te mennyire nyitott és toleráns vagy :D
Ez olyan szép szöveg, hogy falvédőre is hímezhetnéd, FH, aki mindent elfogad, mindent megért, mindenre nyitott, de ha valaki haspólóban van, azt pofán akarja baszni.
Gépelhetsz itt hosszan bármit, már megmondtad a tutit az elején, a nácikra fogsz szavazni. Az összes többi már csak szarmasszírozás, ami elhangzott.

Fenehorizont 667 2015.04.23. 10:01:13

@Lujza Steinmann:
jó, igazad van, hülyeség volt ezt leírnom. a 444indexorigohvg meg még a faszomtudja hány elnyomott civilfüggetlen ellenzéki sorosmédium az ne virágozzon. ha rajtam múlna, azokat taposnám.

a 444-es buzigyerekeket nem a haspólóért* rúgnám, hanem csak úgy heccből. le is kameráznám, ha lenne olyan mobilom. megvan! elvenném az övét, és azzal.

*ha én lennék a világ ura, akkor bevezetném, hogy a férfiak is viselhessenek változatosabb ruhadarabokat úgy, hogy ne nézzék őket buzinak. aki ezért buzinak nézne, azt is rúgnám.
eleve, milyen már, hogy a nőknek annyi lehetőségük van öltözni, a férfinak meg pulóver+nadrág, azt szevasz - kivéve ha nem milliomos vagy rokksztár az illető. vagy pest belvárosi majom, aki csak a haverjai között járkál.

2015.04.24. 18:54:40

@Fenehorizont 667: elmegyünk 200-ig? :D
a helyzet akkor sem változik, TE a nácikra fogsz szavazni.
buzinak öltözve vagy sem, de őket fogod hatalomra segíteni. Akkor mondjuk még kevesebb lehetősége lesz a férfiaknak, mit vehetnek fel, fekete mellény, csizma, katonai gyakorló ilyesmi

2015.04.24. 18:57:25

@Fenehorizont 667: most persze, röhögsz, de majd ha kötelező lesz. Tudod mit, tegyél már nekem akkor fel egy képet magadról ilyen szerkóban, hadd röhögjek egy jó Londonban / Berlinben, akárhol, ami kívül van a határon.

Fenehorizont 667 2015.04.27. 10:33:13

@Lujza Steinmann:
akkor már nem fogok tudni feltenni képet, mert mire feltehetném, addigra már rég el leszek hamvasztva a nácik által.

Fenehorizont 667 2015.04.27. 10:39:10

@Lujza Steinmann:
ez tökjó ez a ruha. mondjuk a csizma gáz, meg a kalap is, de egész jó dolgokat lehetne kihozni belőle.
(tudom, 3 év múlva kötelező viselet megváltoztatásáért majd hozzámvágnak rögvest egy gázkamrát, de na.)

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.15. 20:27:41

@Lujza Steinmann:

:Grófnőnk

MAGYAR ember nem lehet NÁCI.
A "náci" ideológiai megfeleltetés már foglalt,
definált: 1920 óta a Nazionalsozialistische Arbeiterpartei (USA: legális, Latin-Amerikában is többnyire legális.)
nevű fajnémet párt neve és - a magyartól teljesen eltérő - faji ideológiája.

A "náci" a tisztafajú árja (indoiráni törzsek, ezek közé tartoznak a kelták, görögök, ókori latinok, germánok és a szlávok. A germánok sok hullámban jöttek Irán térségéből Európába.

De egy MAGYAR, illetve a MAGYAR NEMZET nem is indoeurópai, hanem taurid és turanid, azaz belső-ázsiai.

Ahogy egy kazah, üzbég vagy épp volgai tatár nem lehet náci, ugyanúgy a magyar sem.
AZONBAN e népek egy egészen más jellegű FÉKTELENÜL HARCIAS, sportból gyilkoló és egyértelműen empátia nélküli pusztai népek.

A Hungária fedőnevű Kárpát-medence népei az összekeveredés ellenére - mintegy az asszimiláció következményeként - EZT a lusta, de időnként mintegy kígyócsípte gyilkos identitást hordozzák.

Dude nem. Jó neki(?).
Fegyverneken....:-D :-D

Én meg 6 éves koromtól táplálkoztam a magyar nacionalizmusból.

De ettől NEM NEKEM lesz "jaj".....

2015.05.16. 07:39:19

@Baybars: azt gondolom, a magyar mint nép, alapvetően befogadó lenne, mint minden nép, ennek köszönhető az a genetikai patchwork,ami itt kialakult. A politikusok egy része időnként úgy véli, tud 5-10-20 akárhány százalékot hozni, ha ÜBERGECI módon elővesz valamilyen szemét ideológiát. Most éppen orbán teszi ezt, el kell hódítani a náciktól (igen, tudom, nem náci, mert az nem pont ez, de hogy lehetne ezeket a hulladékokat másképp hívni...) néhány szavazót, akkor hirdet valami iszonyatos baromságot. Véreim, magyarok :D ne bassz már. Az ő vérei a gyerek, meg a vejkó, aki felállította a lopás világrekordját, ahogy 2 év alatt lett milliárdos. Meg a vidéki gázszerelő haver, aki a stróman.

Mindegy, sok agymosott beszopja, hogy ő is a főnök "véreim, magyarok" köréhez tartozik, és elkezd kirekesztő lenni. Na most, egy baj van. Ki fogja a seggedet törölni 30 év múlva az öregek otthonában, ha nem egy menekült, aki nem fogadtunk be. Mert "véreim magyarok" gyerek nem születik, aki van, az is elhúz a picsába inkább Londonban mosogatni, szóval, ha bezárjuk a kaput, ki a fene fogja a kis orrodat megtörölni majd az aranyalkony idősek otthonában?
Ki fog árut feltölteni, dolgozni, mosogatni, egyáltalán, bármilyen munkát ellátni, ami nem coaching vagy kommunikációs menedzseri? Ki fog a kórházakban dolgozni havi hetvenezerért és ki fog tanítani ha lesz itt vérfrissítés? Kihal az ország?

2015.05.16. 07:42:21

@Fenehorizont 667: remélem, láttad, hogy lieblingjeid ózdi polgármestere KÉMszemüveget vesz nagy tételben, mivel a munkafelügyelők beépített rejtett kamerás kémszemüveggel fogják ellenőrizni a közfoglalkoztatottakat. Szavazz csak rájuk, hadd legyen még több ilyen rohadék hatalmon.

kündü 2015.05.16. 13:54:57

@Lujza Steinmann:

Orbán MINDIG ilyen volt.
Orbán egypetéjű ikre (nem ám a geci Simicska, aki nem is volt Fidesz-alapító, mert ő már , tudomisén, a Budapesti Csokigyárban jogtanácsoskodott JÓPÉNZÉRT, s az neki fontosabb, mint a politika: de ő is ruszkiellenes és antikommunista, - szóval a lelkének JOBBIK fele Kövérlaca.

Amit Kövér mond, tesz és testbeszél, az valójában Orbán is.

Orbán meg nagyon népszerű, tehát ő nem mondja ki, - ez a mostani "halaal-bünti" duma polkomm. Semmi más. Ránk mászik az impotens JOBBIK, tehát böffeni köllött egy radikálisat. De csak szóban.

kündü 2015.05.16. 13:58:08

@Lujza Steinmann:

Igaz, én már kirekesztő vagyok.
De ez kb. 1918-tól megy a famíliámban.

Csakhogy NEM a vitaképes okos nőcit rökösztöm kü,

hanem az ultraliberális/posztbolsi nyergesvontatók rakományát.

kündü 2015.05.16. 13:59:19

@Lujza Steinmann:

Soros gerillák "sajtója".

A Zátláccó.

kündü 2015.05.16. 14:06:17

@Lujza Steinmann:

"ROHADÉKhatalom"

Engelsi értelemben minden hatalom "rohadék".

S bocsáss meg, de a Büszke Biszku, meg Appel György segédmunkás, mint kultúrpápa, meg Csermanek János puhadiktátor - aki Horthy Miklós hatalmas karrierjének a csücskiig se ért, s műszerészkedett a M. Kir. valamely XIII.ker. üzemében egyidejúleg,

nos, ruszki felügyelet és megszállás alatt, annál rohadékebb rendszer
csak a Gyurcsányi nevű "legfointosabbmaffiozó" 5-6 éve volt.

Jelzem, NEKI KÖSZÖNHETŐ EZ A MOSTANI? TOTÁLIS NEMZETI-KERESZTÉNY rendszer, ami a Fidesz-KDNP + JOBBIK kb. 80%-os támogatottságán alapul.

Tán nem tetszik a demokrácia az ordító hazakiárusítóknak?!

kündü 2015.05.16. 14:09:04

@Lujza Steinmann:

Gyászjelentés:

Kündü rokkernyugdíjas és mozgáskorlátozott.

Mert cca 9 éve marjuk már egymást, és nem bírtam tovább....

2015.05.17. 20:41:25

@kündü: különösen az tetszik, hogy Lajos vagyok...de a többi sem rossz

bevandorlovagyok.tumblr.com/

2015.05.18. 22:01:55

@Fenehorizont 667: elvtársaid
poénkodhatsz, hogy nácik, de tényleg azok, vastagon
Meg mondhatod, hogy ez nem ellenérv, pedig de, ellenérv. A többi, amit mondanak, csak populista demagóg takonyfolyam. Amúgy tegnap feldobta gyöngyösi nemzettestvér hirdetését a fb-ra zukkerberg, ha már ott volt, beírtam neki, fél órán belül törölte, és kitiltott a náci patkány.

kettosmerce.blog.hu/2015/05/16/szabolcsba_meg_nem_ert_el_a_cukikampany_nyilas_propagandat_tol_a_jekei_jobbik

Fenehorizont 667 2015.05.19. 09:48:53

@Lujza Steinmann:
azok hát, persze. hangoztassátok még ezt lépten-nyomon jó sokat ilyen meddő módon, és vona gábor 3 év múlva boldog lesz.

2015.05.19. 20:45:36

@Fenehorizont 667: és az megvan, hogy az ózdi faszista árpádsávosra festette a folyosót ? :D tuti elmebeteg :D
nol.hu/belfold/erpataki-modell-ozdon-1534571

2015.05.19. 20:53:44

@Fenehorizont 667: értem, tehát ne hangoztassam. Egy kitalált esetet mesélek, csak úgy. Jelentkezik egy tanári állásra 2 kolléga, mindkettőt ismerem. AA kicsit régivágású, de a gyerekkel jól elvan, frontálisan tanít, a digitális táblához hülye, trehány az adminisztrációja.
BB. fiatalos lendülettel kezeli az ITC eszközöket, tudja mi a projektmunka, csoportos óra, stb. Viszont pedofil. Köztudottan az. Te melyiket vennéd fel alsó tagozatba tanítani? Érv lehet-e BB. ellen, hogy pedofil, miközben magasabb a képzettsége, jobbak a módszerei? Vagy szarjuk le, hoyg pedofil, és vegyük fel?
Na, így van ez a nácikkal is, lehet, hoyg kurvára unalmas, hogy mindig elmondják, hoyg nácik, de ez olyan, mint mikor egy pedofil jelentkezik tanárnak. Kizáró ok, és tökmindegy, egyébként milyen. Az pedig az ország seggségét jelzi csak, hogy pillanatnyilag mondjuk 1-2 millió embert kurvára nem zavar, ha valaki náci. Mindegy, hogy EGYÉBKÉNT milyen kormányt alakítana. Náci. Innen fogva börtönben a helye, nem a közéletben. Ennyi. Hogy te ezen röhögsz, csak azt bizonyítja, hogy te is egy tanulatlan segg vagy, a diplomád ellenére. Mondd, képes vagy értelmezni, hogy mit jelent, hogy nácik? Láttad a vidéki polgármester remek kis nyilas honlapját, nem? És semmi reakció Vona részéről. Szerinte ez így rendben van.

Fenehorizont 667 2015.05.20. 14:31:22

@Lujza Steinmann:
hát ha bb pedofil, akkor biztoskurvaélet, hogy nem lenne abban a helyzetben, hogy állást keressen tanárként. adegy. adkettő. a "náci", a pedofillal ellentétben nem jelent semmi gyakorlatit. a náci az egy olyan szó, ami semmitnemérő, és mivel bárkire ráhúzható, aki valamiért nem szimpi a civilfüggetlen toleráncsoknak, már éle sincsen rég; helyette inkább megfoghatatlan, taknyos. hála, a magadfajtáknak, ez a szó elvesztette értelmét, ezt már basztátok. "náci". haha. egyszer írtam már, hogy ennyi erővel azt is írhatnád, hogy mittomén, kolomp vagy gyihera.

ellenben a pedofillal, aki ugye gyerekeket baszik, vagy hogymondjam, erősst ennek kivitelezésére törekszik, a náci az micsinál? kifesti a folyosót árpádsávosra? jobbik-szavazó? aszondja, büdös zsidók? az már neked akkora náci, hogy ihajj. húha. én pl pont kurvára leszarom a zsidókat, tőlem lehetnek büdösek, meg illatosak is valaki szerint. úgy gondolom, mindenkinek joga van ahhoz, hogy negatív kontextusban emlegessen vallási vagy egyéb kulturális csoportosulásokat. (igen, a magyarokat is lehet). és ezzel én még a te oldaladról nézve a jobbik (hahaha) eset vagyok, mert az emberek igen jelentős része a büdös zsidóra még helyesel is. te lenácizhatod őket ezért, persze, de ilyenkor nagyon nem elhanyagolható, hogy az általad használt jelzőnek milyen foganatja (tökmindegy, hogy pozitív vagy negatív) van abban a kultúrkörben, ami gyermekeire rámondod. vagyis inkább az, hogy van-e bármilyen foganatja. a pedofilnak van, a nácinak nincsen.

úgyhogy a válaszom a kérdésedre: nem, nem vagyok képes értelmezni, mit jelent a náci.

hogy ezen röhögök, maximum annyit jelent, hogy bizonyos dolgokról más a véleményem, mint neked. mivel agyilag determinált vagy az intoleranciára, ezt persze nem fogod soha megérteni, de nem is baj. engem szórakoztatsz.

2015.05.20. 21:24:43

@Fenehorizont 667: jaja, kurvára intoleráns vagyok azzal, aki a grószmuttert bele akarta lőni a Dunába (illetve a szellemi örököseivel).
Ez aztán az intolerancia :D
Tudod mit, túléltünk mi már pogromot, holokausztot, egy ilyen kis primitív pöcsöt, mint a vona is túl fogunk élni :D
Amúgy azt értem, hogy mindenkinek, aki más mint te, annak fel akarod baszni az agyát (te vagy intoleráns, nem én), de egyet mondj már meg, MIÉRT vonzódsz hozzájuk? Olyan remek a programjuk? :D
a szakembereik? :D mit tudnak, azon túl, hogy az általad utált belvárosi értelmiség büdösnek tartja a nácikat? Mesélj nekem kicsit a programjukról, hogy melyik részét helyesled, nevezz meg szakembereket, akik majd kormányzati pozícióban lehetnek tőlük, stb. Kívácsian várom :D Fingod nincs ilyesmiről, most előguglizni nem ér :D Fejből nyomjad, elvégre lelkes lobbistájuk vagy :D

Fenehorizont 667 2015.05.24. 10:46:48

"a szellemi örököseik".
ez a legkedvencesebb kedvenc, örökfavorit jelzőm a "náci" után. imádom! bárki lehet a 70 évvel ezelőtti nemzeti szocialista eszmék szellemi örököse. az a baj a nácival összehasonlítva, hogy túl hosszú, meg túl olyan nemtom, cizellált, és emiatt már akkor sem ütött olyan nagyot,amikor a "náci"-val párba állítva volt az ilyen viták fénykorának (2006-2007 - gyurcsány eljövetele, és a civilfüggetlenek orbánbukásra való recskázásától még fájó fasszal való örömködéseiknek) előretolt ékpárja.

én egy büdös szóval nem írtam soha, hogy toleráns vagyok. sőt.
de te deklaráltan az vagy. egy magadfajta civilfüggetlen mi más lehet, mint csupa tolerancia és európaiértékek?

aztán a valóság más kérdés, persze. igaziból az a helyzet, hogy néha (főleg az utóbbi pár évben) már magam is elcsodálkozom, mennyi mindent eltűrök, és mennyi emberhez állok tök nyitottan, amikor olyanom van.
meg persze azon is, hogy az igazi toleránsdemokrata civilfüggetlen haladár személy valójában mennyire beszűkült agyú, sémákban gondolkodó droid.

hogy miért szavazok rájuk? erre a kérdésre már válaszoltam párszor, de ezekszerint tényleg fogyatékos vagy.

nemtom a programjukat, de le is szarom addig, amíg nem lesz túlságosan néppárti.

2015.05.24. 18:35:48

@Fenehorizont 667: arra szavazol, akire akarsz. Szerintem meg átment tök uncsiba a beszélgetésünk, mert azon túl, hogy én szellemi fogyatékos vagyok (ami nyilvánvaló marhaság, és te sem gondolod komolyan...) meg intoleráns, stb, igazából semmi mondanivalód nincs a témában. Többszáz hsz-al előbb már elhangzott a lényeg, te valami kurvára punk meg anarchista cuccnak hiszed, hogy te, cigányként, meg diplomás emberként húúúúhaaaa rájuk fogsz szavazni. Szavazzál. Ki nem szarja le, kire szavazol.

Fenehorizont 667 2015.05.28. 09:51:27

@Lujza Steinmann:
jó, hát te boncolgatod már mittomén hány hsz óta, hogy miért és kire szavazok, én egyszer említettem meg.

ha elment uncsiba a beszélgetés, akkor minek válaszolsz?
vagy most jön a menetrendszerű nem nekünk érdemes több hsz-t váltanunk, mert én blabla, de a DUDI legalább-lemez? :D

2015.05.29. 23:32:43

@Fenehorizont 667: amúgy rájöttem, egyszerűen bedőltem a saját előítéleteimnek. Poénkodom itt veled, hogy a nácikra szavazol, mert nekem hihetetlen. De ez az én hibám. Azt hittem, hogy magasan képzett fiatalok, pláne amolyan művészfélék undorodnak a katonás, előítéletes faszoktól. Tévedtem. Te tényleg ilyen vagy, amit itt előadsz. Antiszemita, diktatórikus hajlamú, stb. Tökre megtévesztő az a felszín, amibe csomagolod magad, a laza építész, aki félig cigány, zűrös fiatalsággal....miközben te tényleg vonzódsz ezekhez az elmebetegekhez. Nem tudom, feltűnt neked pl. hoyg vona eszelős? Nem normális, és nem azért, mert náci. Nézd meg a szemét, a metakommunikációját. Egy igazi humortalan fasz, vagy pl. gyöngyösi. Nem normális. Tuti pszichopata. Nézd meg, ahogy beszél. Egy elmeorvos szerintem a betegséget is megnevezné. Nekem még soha nem tünt fel? Mert orbán egyszerűen szemétláda cezaromán tolvaj gazember, aki saját zsebre dolgozik. De nem elmebeteg, ahogy sokan sejtik. Nála az a mozgatórugó, hogy minél nagyobb összeggel csengjen a kassza.És persze végi a seggét, nehogy leváltsák. De vona és a szűk köre, az más. Komplett bolondok. Nem tudom, hallottál-e arról, mik hangzanak el a "vezetőképző akadémiájukon".

2015.05.29. 23:34:10

@Fenehorizont 667: nem tudom, hallottál-e róla, hogy a pázmányon kötelező lesz a holokauszt ismeret, nem csak a töriseknek, bármilyen bölcsésznek, jogásznak. Mit gondolsz, ha egy katolikus egyetemen bevezetnek egy ilyen tárgyat, akkor nem érzékelik nálunk okosabb emberek is, hgy marha nagy baj van?

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:32:55

@Lujza Steinmann: Ez ilyen SHÉMI ijesztegetés!

Képzelem a mélyen katholikosz Dr. Zlinszky prof. emeritust (római jog),
vagy Holloló Andris dr.-t, esetleg a former Presidentet, amint testéhez szorított karral meséli az ő személyes holakausztját, márhogy nem engedték Szt. István szobrot avatni a nemlétező "slovensko" M. Cs. Kir. szuverenitás alá.
Hogy JOBBÁGYI barátom, cca 10évvel öregebb, polgári jog tanszékvez., a 22 évnél idősebb NŐKNEK - nem beszélve a levedzősökről" azt ordítja szigorlaton és államvizsgán, hogy "MENJEN HAZA SZÜLNI ÉS GYEREKET NEVELNI'''" Ő a KDNP jogi szakértője...

Rokon e gondolat Attila versével, hogyaszongya:
"AMÍG SZÓBÓL ÉRTEK ÉN,
NEM LESZ JOGÁSZ E FÖLD TÖKÉN!"

Steinmannkám, szemben a genderológiával, ott áll a totális hímsovén konzervativizmus, dékáni, rektori, professzori minőségben!

A zsidó vicc a Katholikosz Egyetemrül, az JÓ VÓT! eccehomojhhááá :-D

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:47:37

@Lujza Steinmann:

Ez csak "szent" Vajk -helyesen: Bajik=Bajnok, 270 évvel később Anonymus mán hiteltelen neveket használt, szlávosakat, pedig türk..., mint a "GESA" latin az a türk Gejcsa....- sz'al Bajik, aki 23 évesen , a házasság kedviéé keresztelkedett ki a Tengri-hitből, intelmeiben korábbi frank-germán uralkodók forrásait használta fel.
Némi ihógazsága vagyon, DE EZ MÁR NEM,

hogy 1870 - 1905 között az addig a nagy Magyar Királyságban, szórványban élő 80 ezer - szinte magyar - zsidóból a kétszámjegyű gazdasági növekedés és a teljes polgárjog (1867-től) EGYMILLIÓ askenázit vonz ide!

Gondulod, hogy a nemzetalkotó kun lovász, székely faiparos, nagyszámú katona és csendőr és családjaik, a gazdag zsírosparaszt, meg a kényszerből, pénz miatt a zsidóságba beházasodott magyar arisztokrata EZT JÓ SZÍVVEL VETTE?

Rosszkedvűség volt.
S erre jött rá az anarchizmus, az extrém liberalizsmus, Galilei-kör, freemasonics, a hasadt Ady a Nyugatjával,
legvégül az 1917 telén hazaengedett zsidó katonák kitanult bolsevizmusa, és az üres hatalomba betelepedése. "Vörös"- zsidóterror.

Ez a kígyócsípés, amitől öldökölni köll.

A Shoáh az más. Nem a mienk.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:52:32

@Lujza Steinmann:

Lajos.

Én meg akkor Jean Norma Mortensen.

Olvasom a Nolblogod, Hölgyek Öréme.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:55:47

@Lujza Steinmann:

A Katonás az ijesztő?

Te beteg vagy..

Baybars fhdgy.

2015.05.31. 08:23:21

@Baybars: igen, ijesztő. Nem a katonák, vagy a katonaság, hanem az, hogy elmebeteg nácik magukat valamiféle rendfenntartónak képzelve csizmában terrorizálják azt, aki szerintük zsidó, meleg, vagy egyáltalán, nem tetszik a pofája. Ha hatalomra kerülnek, megmondom a gyerekeimnek, hogy lényegében "bele fogok halni" ha itthagynak, de húzzanak innen a picsába, és még azt is felejtsék el, hogy ide születtek. Egy holokausztot már átélt a család (na, nem mindenki, de elég jó aránnyal) Nem akarom, hoyg a gyerekeimnek szégyellni kelljen a családjukat, vagy tagadni, hazudozni arról, kik is ők, ha itthon élnének. Ha az ilyen fenehorizonthoz hasonló, szétszívott agyú barmok segítségével nyernek a nácik, akkor el innen a picsába. Egyébként van olyan barátunk, aki már most elment, nem állás miatt, nem anyagi okok miatt, hanem a büdös légkör miatt.

2015.05.31. 08:44:44

@Baybars:
hát, a HÖ elég gyenge mostanában, ráuntam. a nolblog is elég lagymatag. A szerzőtársak nem írnak, egyedül meg uncsi.

a körmöm gyönyörű, kizárólag NUDE árnyalatú lakkot használok.

ppke.hu/aktualis/esemenyek/2015-05-26-az-elso-egyetemi-szintu-holokausztrol-szolo-targy-bevezetese

Fenehorizont 667 2015.06.01. 22:06:12

@Lujza Steinmann:
ez sztem olyan, mint a vadászgépeknél az infracsapda.

www.pcpilot.hu/images/stories/2015/1503/150314_szimulator_tortenelem_1resz/001_szu27//01-su-27ub-flare.jpg

nem valami hatékony, de egy jól manőverező pilóta el tudja téríteni a segítségével a rakétákat.

gondolom, a szarabbakat könnyebben. az izraeli, az orosz és az amerikai csúcstechnológiát sztem nehezebb.

Fenehorizont 667 2015.06.08. 12:59:42

@Lujza Steinmann:
hoppá, egy nyilas-szerű zászlóval ment ki 4 ember egy jobbik megemlékezésére! tatabányán! megvilágosodtam, tényleg mindenki náci ebben az országban, egytől-egyik (mínusz élet menete), csak ennyi kellett, hogy rádöbbenjek, ez az eset.
francba. gyorsan elhatárolódom tizekilencszer, és inkább szavazok majd gyurcsányra, hátha újra bezuhan hazánkba a demokrácia csillaga.

2015.06.09. 07:03:17

@Fenehorizont 667: azt vedd már észre, hogy ez nem egy véletlen, hogy 4 főfasz nyilaszászlóval volt ott,hanem abszolút normális, bevett dolog náluk. Persze, gyúúúrcsány a hibás ebben is :D Ahogy Hanni mondaná, te sem vagy más, mint egy agynélküli szőrsapós néni. Ki beszél itt gyúúrcsányról? Hány évig és milyen ügyekben lehet visszamutogatni?

Egy aktuális cikk, szerintem kérd el a barátnőd keresztlevelét, ha nem akarsz pár év múlva bajba kerülni miatta...

m.magyarnarancs.hu/lokal/erzsi-moric-es-a-detektivek-95021

Amúgy meg, én vagyok a marha, apám mondja mindig, ne vitázzák nácival, mert
1. úgysem fogja elismerni (nem náci, csak HASONLÓ a zászló)
2. az illető valószínűleg egy szánalmas fasz (valahogy nők kevésbé vonzódnak ehhez az ideológiához) és ne vegyem el tőle, hogy valamibe kapaszkodhat. Ha kirántom alóla a szőnyeget, felbukik.

Fenehorizont 667 2015.06.09. 10:51:00

@Lujza Steinmann:
szetm ne hallgass apádra, engem nagyon szórakoztatsz. főleg, mióta realizáltam, hogy ezeket a félelmeidet te tényleg tök komolyan gondolod.

Fenehorizont 667 2015.06.09. 11:03:37

@Lujza Steinmann:
ja, hogy érdemi választ adjak: nos, az én világomban egy rendezvényre bárki olyan zászlóval megy, amilyennel akar. max ha túl sok olyan van egy helyen, ami nem tetszik, akkor nyilvánvalóan nem látogatom. hogy értsd, engem az se zavarna, ha horogkeresztes zászlóval állnának ott zikkájlozva, de ugyanúgy az sem, ha szivárványszínűvel, amin jézust egy szentistván-szerű fazon dugja seggbe, szentkorona alakú micisapkával a fején.
(a rózsaszín bibliás buzin is jót derültem anno - persze a felvonulásukra azért nem mennék el. égő lenne számomra a részvétel.)

2015.06.10. 07:01:36

@Fenehorizont 667: nem félek,undorodom.

Értem, tehát a nácik tökre toleránsak, azért nem verték csak pofán a nyilas keretlegénynek maszkírozott bolondokat az ünnepségen, mert éppúgy nem verték volna pofán, ha mondjuk egy buzizsidónéger faszi piros tangabugyiban, szivárványos zászlóval vesz részt.
Ezek szerint a jobbik pillanatnyilag a legtoleránsabb, hogy úgy mondjam libsi alakulat a politikai palettán. Mindig tanul az ember.

Nem csak az a baj, hogy a nácikkal szimpatizálsz, hanem a nagyobb baj, hogy még magadnak sem vallod be, hogy miért (és úgy csinálsz, mintha laissez faire módon vonzódnál hozzájuk...)
Sőt, a legnagyobb baj a beszélgetésünkben, hogy nem vagy jó vitázó. Gyenge az érvelési stílusod, pillanatok alatt atomjaira szedhető.

Hogy te kin szórakozol...javasolnék még a holokauszt áldozat családok után pár kategóriát, akiken röhögni lehet: rokkantak, vakok, erőszakos bűncselekmények áldozatai, halálos betegek, csórók....széles a paletta, kiken lehet viccelődni.

Fenehorizont 667 2015.06.10. 15:50:51

@Lujza Steinmann:
úgy látszik, nem esett le, mivel ostoba vagy, de akkor leírom: a fenti hozzászólásban nyilvánvalóan én csak a magam nevében beszéltem, mert pedzegetted, hogy zavar-e a zászló.

hogy ki mit csinálna még, meg hogy kit verne pofán az általad "náci" jelzővel illetett fantázia- és rajzfilmfigura, azt nemtom, meg annyira nem is érdekel.

Fenehorizont 667 2015.06.10. 16:01:05

@Lujza Steinmann:
arról meg, hoyg min röhögök: nos, nem azon röhögök, hogy a te családoddal mi történt a holokauszban. nyilván mindenkit sajnálok, akinek a háború alatt meghalt valamilyen őse (elsősorban persze magamat). inkább azon röhögök, hoyg olyan vagy, mint azok a japán katonák, akiket évtizedekkel a háború után találtak a dzsungelben, és még mindig azt hitték, az van, ami 44-ben. persze valahol ez lehetne szomorú is, ha nem az ilyen hülyék, mint te -úgymond, ilyen demokratikus szófordulattal élve-'tematizálnák a közéletet' a létező összes milliós olvasottságú, civilfüggetlen, elnyomott médiumban.
így már kevésbé sajnálkozó az emberfia.

2015.06.10. 19:34:38

@Fenehorizont 667: nem nézek holokausztos filmeket, nem olvasok ilyen könyveket, és ez az egész nem érdekelt engem, amig meg nem jelent a jobbik a parlamentben. Ha ők ott mereszthetik a náci seggüket, akkor én buzinégercigányzsidó vagyok. Csakazért is. Amolyan kurucos indulatból.Te meg áruló vagy. Egy unalmas, mainstream seggfej. Az iskolában a legbutább gyerekek a jobbik szimpatizánsok, már megfigyeltem. A cigánygyerekek közül csak a félhülyék.

Értettem én, hogy magadról beszélsz, te nem érted, amit én mondok. És én itt kilépek a beszélgetésből, mert nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire hülye vagy (akkor azért) vagy trollkodsz, annak meg uncsi vagy, és akkor azért lépek le innen. Na pá.

Frick László Intézet 2015.06.16. 11:09:05

@Lujza Steinmann: @Fenehorizont 667: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Minden jót nektek és elnézést, hogy nem kommentelek többet, de a gépem fatengelye megint annyire megszuvasodott, hogy horul, mint a szurok

Fenehorizont 667 2015.06.22. 13:09:01

@Lujza Steinmann:
hát, pedig kénytelen leszel ezekkel a buta jobbikosokkal együttélni. a fiatalok között -ahogy hallom-, elég sok a szimpatizánsuk. hehehe.

2015.06.22. 18:44:05

@Fenehorizont 667: nem tudom hányadszor mondom el, szeexuálisan túlfűtött, pattanásos, izgága, szemtelen kamaszok között töltöm munkanapjaimat, és ők sem tudnak felbosszantani. Valami nagyobbat dobbantsál ennél, minthogy "sok a fiatalok között a jobbikos". :D
nahát :D

Fenehorizont 667 2015.06.23. 10:34:00

@Lujza Steinmann:
nyugodtan kiléphetsz ám a beszélgetésből, megengedem.

2015.06.23. 17:20:25

@Fenehorizont 667: Igazából már rég nem beszélgetünk. Szerintem mindketten sokszor leírtunk a véleményünket, új dolgok nem merültek fel azóta, masszírozzuk a semmit, rágjuk a gittet. Te tudod a véleményem a jobbikról, én is tudom a tiéd, nem hiszem, hoyg a témában még bármi újat tudnánk egymásnak mondani.

2015.06.23. 17:45:14

@Fenehorizont 667: : okulásodra egy történet. Ha valamelyik FB-s ismerősöm kurucinfos vagy valami hasonló nagyongáz tartalmakat tol rendszeresen a pofámba, ki szoktam jelölni. Egyik ismerősöm, akinek lényeges, hogy ismerősöm legyen (mi a fenének, nem értem) is megtette párszor, a legutolsó cikk különösen hányadék volt a "harcunk info" oldalról. Erre beírtam neki, hogy kijelölöm, és ne is jelöljön újra. Nem tudom, ismered-e az oldalt, írd be a google-ba, és nézd meg, mielőtt a találatok között rákattintanál, milyen böngészősort hoz be (hitler, szálasi, fehér büszkeség...stb van odaírva, mint oldalajánló).
Ezzel a magam részéről le is zártam volna a történetet, de kaptam egy levélkét, amit egy számomra tök ismeretlen ember írt (gondolom, az illető nackó haverja), gyakorlatilag, ha foglalkoznék ilyesmivel, akkor netes basztatás miatt komoly összegre perelhetném. A jobbikos haverjaid :D csupa remek arc :D

Fenehorizont 667 2015.06.24. 12:30:17

@Lujza Steinmann:
remélem, nem mostanában jöttél rá a más véleménnyel rendelkező emberek netes párbeszédének eme lényegére.

Fenehorizont 667 2015.06.24. 12:33:38

@Lujza Steinmann:
érdekes, nekem egy ismerősöm sem oszt meg soha semmilyen kurucinfo/barikád/harcunk-szerű oldalt, soha. látod, ellentétben veled, én nem közösködöm nácikkal :D

Fenehorizont 667 2015.06.24. 12:42:41

@Lujza Steinmann:
persze nekem is vannak olyan ismerőseim, aki megosztanak agyfelbaszó dolgokat, rendszeresen. én azokat a hírfolyamból törlöm. (ez az évek során azt eredményezte, hogy a 170valahány ismerősömből kb a fele le van már tiltva), de attól még az ismerősöm marad, tehát nem vesz észre semmit. had ossza meg eztán olyannal a szarjait, akit az érdekel.
látod, ebben is toleránsabb vagyok náci létemre, mint te. neked kell a fájás, és szükségesnek érzed felhívni a figyelmét az ismerősnek arra, hogy nem tetszik a véleménye. ez is ilyen demokrata civilfüggetlen tempó. ne csodálkozz a reakciókón.

2015.06.24. 15:42:16

@Fenehorizont 667: értem, tehát én, akinek van kb 600 ismerőse (mint tanár, folyton bejelölgetnek a gyerekek...)és ebből évente kettőt töröl, mert az illető heilhitlerezéssel múlatja az időt, én tökre beszűkölt, stb vagyok :D Ellenben te, akinek harmadannyi ismerőse van, és már a felét letiltotta, az tökre toleráns :D
és az a különösen szórakoztató benned, hogy te ezt el is hiszed magadról :D

Fenehorizont 667 2015.06.24. 17:06:15

@Lujza Steinmann:
nem értem, hogy lehetsz tanár, ha egyszerűen nem fogod fel, amit írok.

Fenehorizont 667 2015.06.24. 17:37:34

@Lujza Steinmann:
szemléltetem egy példával. nos. valamikor olvastam egy hírt, ami valamiért átugrotta az ingerküszöbömet ebben a mostani teljesen elmebeteg és elhülyült katyvaszban, amikor különféle, önmagukat bolsevista hevükben népnevelési tudománnyal felkent idióták naponta átlag 10-12 sztorit is szolgáltatnak különböző témákban, és ez a hír valami ilyesmiről szólt: valahol (gondolom amerikában), valaki (gondolom egy szokásos őrült) kiakadt nyilvánosan azon, hogy egy könyvpályázatot úgy hirdettek meg magukat keresztény értékrendet követő kiadótulajdonosok, hogy arra a pályázatra olyan történeteket várnak, ami bizonyos szálak mentén van felfűzve, ami nem érdekes, de a lényeg, hogy heteroszexuális emberek kapcsolatáról szóljon. namármost. gondolom egy ottani civilfüggetlen demokrata, amikor ingerszegény, frusztrált életét feldobandó pont ilyesmire vadászott, nagy örömére meglelte ezt a felhívást, kiakadt, és egyből perelt is. hogyaszongya: nehogymár ilyen létezzen, mi az, hogy buzitörténeteket pl. nem lehet beküldeni, akurvaannyát, be kell tiltani, demokratikusan megszüntetni az egészet a picsába, nehogymár.
hogy ez hogyan jön a te sztoridhoz?
hát pont úgy, hogy ez az illető, vagy az ugyanazokat a baromságokat valló hasonszűrőek együtt, nem tudom, de nem bírták elviselni, hogy valaki olyen pályázatot meghirdessen, ami nem az ő szájuk íze szerint való. be kell tiltani. PEDIG. csinálhatták volna pl. azt is, hogyha kedvük tartja, hogy megkeresik a maradék 2334 db. kiadó bármelyikét, ahol valószínűleg tárt karokkal fogadták volna őket és a történetüket, hiszen ki a faszt érdekel manapság a keresztény elvek köré épített bármicsoda is.

mert ez lenne ugye a 'valódi demokrácia': a választás szabadsága.

ezzel ők persze nem éltek, mert egy igazi civilfüggetlen demokratának a választás szabadsága sose jelent semmit. inkább betiltattak, az jobban illik a virtusukhoz. nem bírták elviselni a másfajta véleményt, felfogást, tudtára is kellett ezt hozni az illető tulajdonosi körnek egy szép perrel. meg kellett mutatni nekik, hogy ők ezt nem szívlelik. fel kellett hívni rá a figyelmet.
na, ezt csinálod te is a facebookon, kicsiben. nem lényeg az ismerősök száma, maga az aktus, ahogy eljártál, az, ami beszédes.
nem lennének kétségeim afelől, mire használnád és milyen sűrűn, hogyha az atyaúristen, vagy cukkenberger a kezedbe, vagy egy hozzád hasonló civilfüggetlen demokrata kezébe adna egy facebookról örökre letiltó gombot.

ha ennyiből sem érted, akkor meg is érdemled.

2015.06.24. 19:30:31

@Fenehorizont 667: Igazán kedves, hogy magadra vállaltad az ideológiai nevelésem. Akkor újra elmesélem, mi történt. Az ismerősöm egyszerűen kijelöltem, nem tiltottam le, ha akarna tudna nekem levelet küldeni, visszajelölni, stb. Egy tök ismeretlen picsát tiltottam le, aki nem volt ismerősöm az eset elött sem, fogalmam sincs, hogy kicsoda, ellenben zaklató levelet küldött nekem. Nem egyszerűen olyan levelet, amivel nem értek egyet, hanem zaklatót. Figyelj, te egy tökre előítéletes gondolkodású fószer vagy, mivel láttad itt a vitáimat Dudival, úgy érezted, neked is be kell szállni. Dudi sokáig boxzsáknak tekintett engem (pillanatnyilag nem állunk szóba egymással), te is valahogy így próbálsz meg kezelni.

Fenehorizont 667 2015.06.25. 10:06:23

@Lujza Steinmann:
a zaklató picsa engem nem érdekel a történet szempontjából.

de épp ezaz, amiről írok. még ha letiltottad volna az ismerősödet, az is elfogadhatóbb, minthogy az orra alá dörgölöd, hogy neked nem tetsző váéleménye van vmiről. ha tiltod, semmi dráma, csak tilt, te eltűnsz neki facebookról, azt kész. még ez is egy jobb opció a legszarabbnál, a sima törlésnél.
de te fogod magad, demokratikusan törlöd, teátrálisan még levelet is írsz neki utána. közbe simán letilthattad volna a hírfolyamból, bannolhattad volna az egész kurucinfót is, mert erre is van lehetőség - nálam is bannolva van a hvg, 444, meg az összes ilyen párhuzamos világról tudósító sci-fi oldal - és akkor sose látsz többé neked nem tetsző véleményeket.

letörölöd a listádról, megfosztod attól a perverziójától, hogy a te ismerősöd legyen, plusz képes vagy még levelet is írni neki, hogy ne jelöljön vissza mintegy jelezvén, hogy neked nem tetsző a véleménye. fel kellett rá hívnod a figyelmét, különben megesz a fene. pedig ott volt egy halom elegánsabb megoldási lehetőség a neked nem tetsző vélemény kiiktatására. pont, mint a nálad szerencsétlenségre nagyobb hatalommal rendelkező amerikai őrült a példámban.

2015.06.25. 17:21:23

@Fenehorizont 667: elég nehéz a felfogásod, NEM irtam az ismerősömnek levelet. Nem tudom, ezt honnan veszed. NEM írtam neki semmiféle levelet. Azt írtam itt, hogy mivel nincs letiltva, tudNA nekem írni. Az a baj,hogy úgy csinálsz klassz kis elméleteket rólam, hogy a történéseket te találod ki hozzá.
Ha érdekel a teljes sztori, dobj egy mailcímet, megírom neked a részleteket is, akkor még pikánsabb lesz, ha elmesélem, ki is az illető :D És mitől kurva vicces a történet, amit itt nyilvánosan nem szeretnék megírni.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.07.08. 14:27:36

@Lujza Steinmann:

DE MAGYAR (onogur, kabar, kun, jász, székely, palóc, barsil, eszkil, besenyő,
Álmos, Előd, Ond , Kundu, Tas, Huba , Tétény)

NEM LEHET "NAZIONALSOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiter", NEMÉRTED, Nyuszika??

Ahogy japán zsidó sincsen, baszki.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.07.08. 14:40:47

@Lujza Steinmann:

Azt hiszem, ezzel a folytonos "NÁCIZÁSSAL",
meg a Belváros zsidó "entellüelnek" való kisajátításával eléred a célod, Nagyasszony.

Az V. ker,-ben IGEN ERŐS a Fidesz-KDNP, sőt, ha kel, ütőképes is. JOBBIK is van ám, mégpedig ifj. Hegedűs Loránt és B. Neje vezetésével,

S EBBEN A HAZÁBAN

(ahogy Marker Dávid tévedett az Újlipótváros ügyében - ahol is a zsidó Szabó György a főnök, mint a MAZSÖK vezetője is, vagyis az ország Legfőbb világi Zsidaja, tehát Marker hiába kérte Tarlóst, hogy NE LÁTOGASSON az Új-Lipótvárosba, mert az izé, tán nem is Pest, meg főleg nem MAGYAR...- )

minden talpalattnyi föld MAGYAR, s egy négyzetcenti sem sivatagi beszivárgóké,

aMagyar Állam szuverenitása, ennek körében Rendészeti, Védelmi és Elhárítási funkciói is a MAGYAROKAT SZOLGÁLJÁK,

Lujza Steinmann, te senki,

te szélsőséges magyargyűlölő,

T A K A R O D J !!!!

Látni sem akarom a hányadék írásaidat.

2015.07.08. 17:45:59

@Baybars: most akkor mégse kapcsolódjunk fészbukkon? :D

2015.07.08. 18:33:14

@Baybars: Palika, ha látni sem akarod, akkor talán ne olvasd őket. takarodjak? Nem tudtam, hogy te vagy itt a bloggazda...azt hittem, az a lökött Dudi, akivel persze, most nem állunk szóba egymással, de szerintem nem zavarja, ha azért a többiekkel eldumcsizom itt. Más nőci úgyse jár ide, legalább színesebb a társaság :D

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.07.10. 20:11:16

@Lujza Steinmann:

NE LÉGY PARANOID - alaptalan!

Aztán meg az a rojadtnagy helyzet, hogy IGEN, minden MAGYAR NYELVŰ blognak, fórumnak, topicnak gazdája vagyok, mert a MIENK.

Ha ez a bohó Matyi felnémetül írna - amin nem tud :)- akkor izélnék rá.

De ez itten az "o" hangzót "ou"-nak ejtő, mélységesen magyar blog, mert kunsági ember írnya, s művelt is, csak a TETTEKET nem szereti. Nekem a munkám miatt dumálni kellett nagyon és jól, erőteljesen szerkesztve írni.

De hát az irodalom oda-vissza bennem van, elektron-szinten, tehát szeretem ennek a zembernek az írásait. DEEE Diurceanu idejibe el nem tudtam képzelni, hogy MERT A MAGYAR EMBER MAGYAR, és a MAGYAR VEZETÉSEKRE szavaz, attól te 8 év múlva NÁCIZOL minket.

Ez tűrhetetlen!

A zsidó elit a HÍVŐ ZSIDÓ tudományos és gazdasági elit.

A posztkommancs zsidó, kettősállampolgár, Soros-betyár, Freedom House-alkalmazott, ami a Jenki Külügy egyik OSZTÁLYA! , kormányköltségvetésben is szerepel, NA ZEK HÚZZANAK, amíg tudnak.

2015.08.05. 07:55:57

Utoljára a kommunisták vittek el embereket ebben az országban azért embereket, mert zsidók - Rákosiék.
süti beállítások módosítása