Ahogy nekem se nagyon kell fölemelnem az egyre kövérebb seggemet a székemről a valóság eránt, elég csak a 444-figyelésben kényelmeskedve poenkodnom a médiageciken,

 

úgy meg a médiagecik is csak rájárnak pl a police.hu-ra és mekkora nevetséges és egyben a kipecázót politikailag a megfelelőség szineiben föltüntető baromságot találhat az ember.

 

Azért ide meg szeretném jegyezni az óriási különbséget is. Ugyanis a jógyerek gecókák mindig csak lefelé és lefelé, el maguktól a lejtőre, az alantasemberek iránt, az ergyák, képzetlenek, negyedosztálytól lefelé, az egységsugarú orkok, a suksükölők, a geccójóakecód, a besztofsemmi, a büdösparasztok eránt vágnak, mert arra könnyű, nem kell fáradozni, plug'n play gyön föl a napiszar.

"Geccíí, gyere má' , ez mekkora szar !""

/fostos recskára élveznek rá jógyerekújságírók a szerkikében/

A gecókákkal szemben azonban és fölfelé és fölfelé, az önképük szerint eőjjjjdefejlettmár, jaajdetagokvagyunk, hűdeamerikabarát szájjalliberális jópofik felé böködök.

Vannak ezek az elavult öreg nejlonotthonkás vén picsák, akik képtelenek kiszámolni, hogy olcsóbb a csiripörihez a pipihusikát a boltcsiban megvencsikélni, ha jönnek az ukcsik, illetvehát ukcsi, mert nem disznó a felvilágosultmagyar, hogy csak úgy telefialja, mint állat, ezeknek a Pár' Káp' Medenccsikét.

Tiszta röhejek ezek a vén nyanyák, megveszik az előnevelt csirkét 285 Ft-ért, fölzabáltatnak vele 500 Ft értékű tápot, 1200Ft ára szemestakarmányt, takarítják utánuk a szart, még ződet is vágnak nekik, belefektetnek órabérben számítva 2000 Ft értékű melót, és akkor még ők maguk el is nyiszálják szegény, az összesen 1500 Ft-ot se érő pipikéknek a nyakát, meg kopasztják, szedik kifelé a büdi bélcsikéket.. Persze Magyarországon, ahogy növekszik a szegénység és a banglades, egyre gyakrabban fordul elő, hogy a kormánytól nyomorogtatott tömegek éhségükben kénytelenek ezeknek a vén picsáknak a tyúkóljait kirámolni. Megy a vén nyélonotthonkás picsamami a büdi mackójában reggel nyitni az ólat, hát nem kell, mert az ajtót is elvitték, ugyanis a Magyar Banglades-ben ez kedvelt téli tüzelőanyag [-> szálló magas porkoncentrátum]

És aztán jönnek a hűjje police.hu rendőrök, akik szerint a megerőszakolt nők a felelősek az őket érő erőszakért, akiket megerőszakolnak, ismeritek ugye ezeket a köcsögöket? és akkor még erre a police.hu-ra mindenféle baromságot feltesznek, mintha bűnözőket kapnának el, meg effélék.

már csak egy jeőjjdefejlett, nagyonmagasművészifokú, különösenértelmiségi és mélyszociális érzékű ember kell ide aztán, aki ebből olyan napiszar szerű fostosrecskatálalásban szépen kipakol.

nahát, most én is lemásolom ezt a móccert faszán! Tegyük föl, hogy a bangladesiek Gáspár Annamária művésznő lakásába annak távollétében tüzelőszerzés céljából robinhúdi édiséggel jól behatolnak és a szemükben mindenféle mázolmányokból gyújtósnak, jó lesz az autógumidarabok alája, jól összepakolnak.

Gáspár Annamária művészetéről. Skálán szeretném elhelyezni, mert ez talán a 40-minuszos korosztály számára még értelmezhető és ugye kettőnél többet nem írhatok a skálára, mert háromig nehéz elszámolni [ ennek a bejegyzésnek is különben több, mint 4 db tanulsága van, amiből egyet is nehéz felfogni! -a szerk.gon.röh. & kiaka.]

Tehát balról a festeni ugyan nemtudás Dr Márriás határolja Gáspár művésznő tevékenységét, jobbról pedig, akit utánoz, Fehér László, nekem is kedvencem enyhéded és nem annyira hyper fotó-reál-naturál.

és akkor ám a hűűjjeee rendőr lecsap rájuk és íme, szépen, ami megmaradt Gáspár művésznő műveiből, visszaszolgáltatja gasparannapoliceskepe.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr77190917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 18:02:44

ezt minek nevezed?

politika?
politikai kommunikáció?
jóoldali szarkeverés

vagy törvénysértésekkel elcsalt választás?

444.hu/2015/02/20/szecs/

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 20:14:57

OFF

A geciusák bassza ugye a zoroszokat szerinted ukránba sziájéstul kavarják
azaszegínputyerék meg csak

no, kicsit árnyald már a tudásodat:
cink.hu/indianok-a-donbasszban-ez-egy-rohadt-jo-riport-a-kele-1686950257

(és ugye tavaly lelőttek egy utasszállítót...)

ON

Frick László Intézet 2015.02.21. 04:07:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem tudom megérteni Hanni, hogy most csak stréberségből a szájaddal csinálsz úgy, mintha A Kép-ben kettőnél tovább nem lehetne számolni (Jó Ukránok vs. Gonosz Oroszok ] vagy tényleg visszafiatalodtál 40-minuszossá és azért.
Emlékszel a jógyerekek Törénelemhamisítás c. sikolytozására, amit azzal illusztráltak, hogy Sztalin a képből embereket retusáltatott ki.
Bazdmeg, én ne m azt mondom, hogy Gonosz Amerikaiak és Stb.
Azt mondom, Több Mint Kétszereplős a kép.

Egyszerűen A Kép-ből a jógyerekek youtu.be/G5gAaK0zEMY ezt véletlenül elfelejtik.

Véletlenül elfelejtik a jógyerekek, hogy a Minszki megállapodást a felek közül egyedül az ukránoknak nem éri meg betartani. És nekik elég csak mindent az "orosz agresszor"-ra kenni -de érdekes módon ez a beállítás csak nálunk létezik, a F.A.Z. újságírója Schuller már merészeli baszogatni Jacenyukot is.

Ukrajna a műpuccsot Oroszország több, mint tíz éves folyamatos provokálása (Timosenko gázlopása óta....) után azért rendezte (és lásd Oliver Stone sejtését...) hogy a csőddel járó dolgokat kibekkelje. Rakásra kapták a segélyt azért, mert ők most "jaj, szegények" és a F.A.Z. riportban olvashatod, hogy a rossz gazdaságihelyzetért ez a mostani háború a hibás. Jacenyuk szerint. Aki kicsoda is? Sajnos nem tudom kiiemelni itt betűkkel, hogy gazdságiminiszter is volt Arszenyij Petrovics Jacenyuk (ukránul: Арсеній Петрович Яценюк; Csernyivci, 1974. május 22.) ukrán jogász, közgazdász és politikus, 2014. február 27-től Ukrajna miniszterelnöke. 2005–2006 között gazdasági miniszter, 2007-ben rövid ideig külügyminiszter, 2007–2008 között az Ukrán Legfelsőbb Tanács elnöke volt.

Csernyivciben született 1974-ben pedagógus családban. Apja Petro Ivanovics Jacenyuk történelemtanár, a Csernyivci Nemzeti Egyetem oktatója (decense), anyja Marija Hrihorivna Jacenyuk (született: Bakaj) francianyelv-tanár, aki szintén a Csernyivci Nemzeti Egyetemen tanított. 1991-ben kitüntetéssel (ezüstérem) fejezte be a csernyivci 9. sz., Panasz Mirnij nevét viselő angol nyelvű középiskolát. Utána a Csernyivci Nemzeti Egyetem Jogi karán tanult, melyet 1996-ban fejezett be.

2014. július 24-én, miután az UDAR és a Szvoboda bejelentette kilépését a kormánykoalícióból, Arszenyij Jacenyuk benyújtotta lemondását. A Legfelsőbb Tanács azonban 2014. július 31-én elutasította a kormányfő lemondását, így a Jacenyuk-kormány hivatalban maradt. A kormány lemondására a 450 fős parlamentben 16 képviselő szavazott, míg 109 képviselő nemmel szavazott.[1]

Frick László Intézet 2015.02.21. 04:08:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az utasszállítót nem reguláris katona lőtte le, hanem katonásdit játszó amatőr, hozzánemértő barom. vagy provokáció volt és akkor kinek az érdeke? A ruszkinak volt érdeke egy rájuk visszaható hülye provokáció? Basszhhh....

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.21. 09:48:24

@Frick László Intézet:

na de a cikket elolvastad-e

mert hogy arra nem reagáltál

és én sehol nem írtam azt, amit szokás szerint a szájamba adsz - "Jó Ukránok vs. Gonosz Oroszok " - ám viszont nálad azt látpm, hogy jó oroszok vs gonosz usa

vagyis nem én vagyok elfogult, egyoldalú, hanem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.21. 09:50:16

@Frick László Intézet:

ismét: olvasd el a cikket
szakadár - orosz - oldalon nem az amatőrök harcolnak, ők csak a sajtónak pózolnak

persze, a lelővés egy félresikerült provokáció,

de jellemző rád, ahogy lereagálod

és még én vagyok elfogult
lol

Frick László Intézet 2015.02.22. 05:06:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szakadár gerillák vállt vetnek zsoldosokkal, szolgálatok embereivel és regulári orosz katonákkal. Vannak a háborúnak olyan belsőterületei, ahová értelemszerűen a reguláriskatona nem megy el, ott pl csak gerillák vannak (partizánok, ez ugye ősi máfaj itt)

A Jóoldal, mert ugye a te agymosóid szerint összesen kétszereplős a képlet, vannak A Rosszak és a Jók & Igazak.

( A F.A.Z-ból Schuller viszont nem így gondolja annak ellenére se, hogy pont a németek csummáztak be a Majdan maszlagjábóül a legtöbbet.

Én csak annyit mondok, kettőnél több szereplő van még egyoldalon is.

Már maguk a Majdaniak sem egységesek és olyan erk sodródnak most Együtt-PM akik egyébként egymás torkát szednék széjjel.

Engem a történelem érdekel, egzaktan, ami történik, te meg polkomm rizsával gyössz nekem amit jól ismerek, hiszen nekem a valsóáég eránt magamnak kell a rizsát a valóságos titkos belső főkajákról leszednem.

Téged igazán ebből az egészből annyi érdekel, hogy tudnál 1 db fideszessel leszámolni már végre. Kielégülést keresel.

Méf sehol nem volt az orosz-ukrán konfliktus, amikor én az 1919-24-es Ukrán Helyzetet egy tanú, Dr Bulgakov orvos rögzítése alapján szemléltettem. Nekünk történelemből azt tanították, hogy voltak a Vörösök meg a Fehérek. Ez kettő, a Vörösök a pozitív, a Fehérek a negatív. Gimnáziumban apró és dőlt betűkkel volt szó a junkerekről egy kalap alatt a Fehérekkel. Ami különben rémületesen történelmietlen és nem igaz. A példát idevetítve te jössz és felülről lefelébeszélve elmagyarázod nekem, hogy vannak a Vörösök Putyinék és vannak a Fehérek

Csakhogy a Fehérek is oroszok voltak, azaz cár-ellenesek, de "republikánusok"
és voltak még cár-pártiak (birodalombarátok) oroszban és ukránban is, mint ahogy vannak MOST Ukrajnában Szovjetúnió nosztalgiások, hiszen akkor a gyufagyáriakat ne gyufával, a zongoragyáriakat sem zongorával fizették ki, hanem pénzzel, erős rubellel.
És akkor még voltak Ukrajnában a Vörösök és a fehérek ellen is harcolók és voltak még a muzsik rablók Mahno és az elegáns, jólfésült gazember Petljura. Albert gazda szerintem, ha akarta, eredetiben is olvashatta A fehér gárdát Dr Bulgakov orvostól.
Dr Bulgakov , mint író ebből a regényéből Turbinék cím alatt drámát írt, amit Sztalin idejében játszottak a szinházak és Bulgakov "fehéreket" ábrázol barátságos árnyalatokkal, "rosszoldalon" állót szeretünk meg (egy orvos)
Szégyeld magad Hanni, te jössz és oktatsz ki engem arról, amiről nemhogy nem tudsz, de ahogy látom, anmnál több, mint amit a jógyerekprop nyom, nem is érdekel téged. Az egészból az érdekel, hogyan baszhatsz megint egyet be Dudinak.

Frick László Intézet 2015.02.22. 05:15:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az oorosz-ukrán kérdésben az amewrikaiak nyiltan, nem is fedezetten, naplózhatóan, riportozhatóan, idézhetően kavarják a szart, pl maga John Biden személyesen, te meg leösszeesküvéselméletesezel összesn annyi miatt, hogy nálunk a jógyereksajtó hanyagolja ezt a sávot.

Van a történelemkutatásnak egy faéke, egyszerűgép, amivel hegyeket lehet föltárni, ez pedig az érdek-kutatás. nahyon sokszor a valósáhot az érdek mutatja meg, az, hogy az esemnény kinek azérdekét szolgálja,. Nem mindig, nem törvényszeráűsíthetően, de a véletlennél sokkal gyakoribban az mozgatja az eseményeket, akiknek érdeke az esemény bekövetkezte.

kikoránkel 2015.02.22. 10:46:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"jó oroszok vs gonosz usa"

Dudi erőkultusza elméleti szinten se nyeli le, hogy az usa picsakatona esetleg lenyomná a kunyhója küszöbén szuronnyal védekező szent györgy keresztet és vörös zászló rendet egymás mellett viselő tiszta tekintetű muzsikot. :D

kikoránkel 2015.02.22. 11:07:06

@Frick László Intézet:

az amerikaiak kavarják

ezzel pont nem mondtál semmit
még mi is kavarjuk, mindenki kavarja a saját szintjén. (itt a megye kettő)

ki lő, ki foglalta el a krímet, kelet-ukrajnát, ki szarja le a tűzszünetet, kinek jó a háborús légkör, ki fenyegeti a baltiakat, ki reptet harci gépeket a skandináv és brit légtérben?

de az usa kavarja
nevetséges vagy
vagy vak
vagy mert orbán ezt akarja

a létezhető legnagyobb rossz lenne, ha a ruszkik visszaszereznék a befolyásukat kelet-európa felett, a totális szopóág.

még szerencse, hogy az amerikaiakban megvan az a sokat kárhoztatott cowboy-mentalitás.

Frick László Intézet 2015.02.23. 03:46:03

@kikoránkel: A légy lába is kavarja a szart, ebbehn tök igazad van. Attól, hogy a légy máskál a szaron, még nem hígul fossá. Szemben Tokfalvi tanításával, a méret itt is számít, mert ha jó nagy répahányóvillával kavarják a disznószar hurkáit, akkor fossá válik az. De a légylábtól nem. Szevasz :D te nagyokos ! XD

Frick László Intézet 2015.02.23. 03:53:02

@kikoránkel: Úgy tudom, nagy gazdaság-tudós vagy, hátugye Blúmbördzsit eredetiben s rendszerrel olvasol. Akkor tudhatnád, hogy A Méret számít és nemsokára az Élet és Irodalom minden száma interneten digitalicce elérhető lesz és akkor a legszebb jóoldali emberektől 34000 oldalnyi anyagot szedek össze neked arról, hogy a jobboldal egy fasz, mert oroszország méreténél fogva potenciális nagyerő, akivel kereskednünk létfeltétel és Dr Antall a hibás, mert egy tollvonás nélkül is feladta ezta nagyszerű piacot, stb.

Oroszország nem attól lesz majd befolyásoló tényező Kelet-Európára mert hadakozik kb úgy, ahogy az Amerikaiak még az övrőjüktől jó messzire is .. és az nem számít mi? Hú, de áldásos lett az amerikaibefolyás Afganisztánban , Irakban és a minap Szíriában a szarkavarás, meg Az Arab Tavasz is !!!
Oroszország egyszerűen nagy és kész, mint energiaforrás és egyébforrás és mint piac is. Persze , ha neked jobban teszik a malaszt Angela tante szájából előcsócsálva, akkor nem kell A Cigány asztalára nézned...

Javasolnám egyébként, hogy ne csak a Blúmbördzsit olvasd, mert a jelenlegi amerikai gazdaságisajtónak minden jó, ami a világon bárhol rossz és amitől relatíve USA jobbnak látszik vagy legalább remélhet... ez az alaphang... [lásd az Air Asia esetekre írtakat.. az az undorító amerikaireményes sóhajtozás, hogy hátra végre lekonyul a polgárirepülési boom ettől Ázsiában...)

kikoránkel 2015.02.23. 08:33:07

@Frick László Intézet:
Hát a légylábtól tényleg nem. Ezért is volt fölösleges ÉS káros, hogy ovi is belepróbálkozott a szarba.

Nézd, hóttfölösleges azon agyalni, hogy te vagy én milyen Oroszországot szeretnénk, ezt Putyin eldönti. Mármint óhaj szinten, mert a megvalósíthatás már nem csak rajta múlik.
Lehet, ő is úgy gondolja ahogy te, ők nagyok meg piac usw.
Csakhát, éltek ők már 70 évet bezárkózva, anélkül hogy ez különösebb hatást gyakorolt volna a Nyugat fejlődésére.
Nem hiszem el, hogy ne látnák, egy ilyen újabb vasfüggöny mögötti lét, európának egy csuklás lenne, az usának meg még kerekítési hiba sem.

Csak annyit akarok mondani, hogy az amcsi kavarás nekünk nem mindig jó, de az orosz mindig rossz.

Frick László Intézet 2015.02.23. 09:05:36

@kikoránkel: Óriásinagy tévedés elhinni, hogy Putyin dönthet arról, milyen Oroszországot szeretne. Utoljára Oroszországra egy személy, olyasmivel, hogy ő milyen Oroszországot szeretne, Pjotr Velíkoje volt.
Lenin nem tudott sokmindenre jutni Oroszországgal.

Többször ajánlottam már neked Szergej Dovlatov olvasását, de most már komolyan.
Amúgy egy amerikabuzinak azért kell orosz irodalmat, elsősorban Gorkijt és Dosztojevszkijt olvasnia, mert az amerikai próza nagy emelkedésekor a nagy amerikai realisták mind az oroszokon töltődtek. Vagy bevallották, vagy titkolták.
A bolsevik és előtte az orosz anarchista újságírás, Dosztojevszkijék alapozták meg az angolszász mellett a mai modern újságírást. Az, amit az index vagy 444 csak alulról szagol, azt a frenetizmust rég fejúlhakladták csak a szovjet-orosz újságírók is.

Sztalin nemhogy nem tudott mit csinálni Oroszországgal, de A gazda-ként valósággal idomult hozzá, mintha Gorkij írt volna meg egy Tanyasi Dúvad-ot, csak óóóóriásinagyban. Sztalin zsenialitása ebben ált: az orosz gyakorlatHOZ adoptálta a móókszizmus és a leninizmust. (Már eleve Lenin a móókszizmust súlyosan odatorzította a helyiiszonyokhoz.

Oroszország ősi, nagyonnagy, masszívum,. amihez képest az USA konglomeráltabb és mesterséges konstrukció.

Olvasd el Puskin kisprózáit, a kaukázusi utazást, egyebeket.

A mindenkori orosz vezetés maximálisan azt teheti meg, hogy miközben megpróbál nyeregben maradni, a veckelődését "betörésnek" és "idomítás"-nak álcázza.

Az orosz muzsik [itt: közember, az orosz börtönszleng értelmében vett muzsik] hihetetlenül erős, masszív, ősi attitüdökkel.
Nézd meg az Andrej Rubjlov-ban a szentivánéjt.
Fiatal lányok tűz körül ma is mezteélen lejtik a táncot a Fehér Éjszakában.

Már nagyon régen intek Oroszországgal kapcsolatban afféle torzító baromságokra, mint a "szovjet számítógép" vicce.

A NYugat és Oroszország -Az orosz elit mióta frankomán! Igen eleven a kötődés a francia kultúráűhoz, amidőn Yves Montande francia kommunista Szovjetúnióban járt, szegény tudatlan talpast dobott attól, hogy az elit mind franciául beszélt hozzá.
batsányi csak beszélt szegény, hogy a magyar a gübbedt vérágas szemeit hová vetné. Az orosznak eleven kapcsolata volt folyamatosan a NYugattal, jelentős folytonos orosz emigráció élt Nyugaton [ Dovlatov: A kihelyezett tagozat]
Még Sztalin se tudott akkora vasfüggönyt emelni, amin keresztül az orosz kultura trópussá válkatott volna. Sztravinszkij, Prokofjev, Sosztakovics, Szvjatoszlav richter és sorolhatnám, Tarkovsz6kij. Viszockij Párizsban, Viszockij Moszkvában.
Oroszország mindig benne volt a globális kulturális véráramban.

Megéremelnéd, hogy megpaskoljam azt a hamvas ááártatlan pofidat egy mai orosz papír ifjúságimagazinnal, amit 16 éves kis bárisnyák olvasnak a repcsin. [A Nappali Ház, a Stern, a Tina a Nat Geo meg mittoménmi 70-es évekbeli Das magazinok kevercse..]

Jellegzetes amerikai (iskolás, highschool) butuskodás, mondjuk mozgósító polkommnak hatásos ez a putyinozás, de Oroszország nemegyenlő Putyin. Oroszország nem Grenada vagy Koszovó vagy Afganisztán, hogy meg lehet ott az amerikaianak az ő demokráciájába tanulni tutultató kesztyűjét lengetni.
De ahogy Sztalin se tudott belülről vasfüggönyt emelni
hát az USA sem fog tudni kívülről

rááadásul az EU meg nem is akar Vasfüggönyt. A V.A.G. konszern az összes Skodáját oda akarja eladni. És folytathatnám. A M.A.N rászese a KAMAZ-nak.... Most akkor Tagok Vagyunk vagy nem vagyunk tagok?

Ezért intettem, hogy nem szabad mindent az orbángyűlölet hegesztőszemüvegén nézned, mert nem fogsz látni tőle.

Frick László Intézet 2015.02.23. 09:13:59

@kikoránkel: Karikázd már be légy szives az ÉN (úgy értem, a saját) erőkultuszomat, hagy lássam már [be].

Az amerikai, akkor jó, legyen tököskatona egy Bagdad-Ramstein légihíd segítségével tudott elbojócckodni pár évig Irakban a "Rendcsináló" szerepében, mérjél már rá légy szives egy ilyen hosszú légihidat Oroszország térképére el Moszkváig és akkor Irkutszk hol van oda még)
Még itt Magyarország fölött is a nagy amerikai óóóriás szállítógépek a szarosgatyákkal meg a hullazsákokkal úgy hármas kötelékekben úgy repültek, hogy kisebbek előttük rakétafogónak...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:21:40

@Frick László Intézet:

"A Jóoldal, mert ugye a te agymosóid szerint összesen kétszereplős a képlet, vannak A Rosszak és a Jók & Igazak."

NEM
Ezt TE mondod
(szerinted mondják ők)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:22:48

@Frick László Intézet:

"Az oorosz-ukrán kérdésben az amewrikaiak nyiltan, nem is fedezetten, naplózhatóan, riportozhatóan, idézhetően kavarják a szart,"

Az oroszok pedig nem?

Tessék, megint éppen TE vagy fekete-fehér

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 11:26:54

@Frick László Intézet:

itt kb azt fejtegeted, hogy:

az usa gonosz, kavar
az oroszok nem
az usa béna, töketlen
az oroszok nem
(+az oroszok és csakis az oroszok találták fel a modern irodalmat meg újságírást meg mindent)

TE vagy fekete-fehér

Frick László Intézet 2015.02.23. 16:33:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Vegyük azt, hogy az USA valamilyen taktikaiokból nem kebelezi be Lousiánát hanem külön entitásként adja elő. És pl Lousiana az általunk ismert USÁ-t 10 éven át provokálja, tartozik neki, nem fizet de még lopja is a gázt. Közben A Missisippi-Középfolyásvidéken némi iparifejlődés és az ottani anglosaxo-lousián munkásnak azt kell látnia, hogy A Nagy Országban az anglo-saxok pénzbeni fizetést kapnak, üdülni külföldre járnak és minden szép és jó

És még a hasonlatom ott sánta, hogy orosz és ukrán között nincsen olyan benzetiségbéli különbség, mint a franko-louisián és az anglo-saxo louisián között

Én nem azt mondta, hogy Putyin fehér csak azt, hogy nem anynira fekete, vannak ott más árnyalatok és több tényező. És vannak orosz oligarchák, akik partizánokat pénzelnek és vannak ukrán oligarchák, akik ukránokat pénzelnek és többszereplős a képlet.

És azt is el kell mondani, hogy Oroszország mérhetetlen türelmet gyakorolt Ukraiina iránt és azt is el kell mondani, hogy a minap ünnepelt Maidan puccs volt és törvénytelen hatalmat támogat az eleinte jóhiszemű Ónió. ÉS az EU szkeptikusabb Jacenyukkal, mint a magyar sajtómunkásság. Jacenyuk se fehér ló, sőt, elég sötét ló, részben felelős ő is a csődért és jól jön neki ez a cirkusz, kibekkelni a csődöt.

Egy szereplőnek érdeke, hogy ne legyen tűzszünet és persze a mi sajtónk nem az ukrán provokációkkal, hanem az orosz reakciókkal foglalkozik.

Egy biztos: Az orosz-ukrán válság nagyban orosz-ukrán belügy, kisrészben EU-s ügy és az USÁ-nak coki, :semmi köze hozzá és foglalkozzon pl Koszovóval, ha már kierőszakolta. .

2015.03.27. 18:43:36

@Frick László Intézet: na most totális OFF de eszembe jutott
234569984 napja nem tudjuk, ki volt kaja ibrahim meg josziftot
ellenben orgovány 2 nap alatt megbukott
mi történt közben...Simicska kiszállt, hát, hiába, ő volt ott az agytröszt :DDD

Frick László Intézet 2015.03.28. 02:52:50

@Lujza Steinmann: Kurvára régen és Juszt László bosszúja miatt tudjuk, ki volt Kaya Ibrahim... azt hiszem, rajtad kívül ebben az országban már csak Mester Ákos bácsi nem tudja...

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 16:54:36

@Frick László Intézet:

Kaja Inbrahim az énáltalam beszervezett azeri baltás gyilkos. Ti. valójában nincsen olyan nép, hogy "Azerbadzsán", hanem az oguz-török (oszmán-török) birodalom ruszkik által elfoglalt része, az iráni Tebriz-tartomány is oguzokkal lakott (külön egyezményünk van velük, mer' tezsvír-nép), ők Perzsiához kerültek a XIX. század végin. Ha meg Slekkt Csaba királyfi vót, hát az is a mienké....:-D

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:02:37

@Frick László Intézet:

Igazad van.

Putyin nem annyira fekete, mint a - nemám rabszolga-niggerből lett - Barak Hussein, ami már ab ovo rémísztő, mer muszlim, s ráadásul egy kenyai kunyhókból Ámerikába ment HIPPY-kolonializált, aki jómódú fehér - anglosaxon vagy askenázi - lányt felcsinált.
De kutya is lehetett volna a kölök ott a kommunában.

A teljesenafrikai kölökkel a Zelesdébűl magához tért lány hazament a felsőközéposztálybeli családfájához, s a kiss Husseintot meg elnökké választották. A legháborúsabb demokrata elnökké, aki hazudozik.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:16:13

@Lujza Steinmann:

Steinmann, ülj le, egyes.

Simicska PÉNZCSINÁLÓ jogtanácsos lett és csak 2002-től nagytőkés.

Vállalatok, cégek és a MFB voltak a melóhelyei, mígnem aztán bevállalt (mint Csintalan is....) némi jobber nagytőkés szerepet.

De az ÉSZ nem ő. Soha nem volt Fidesz-tag, pláne alapító, de az ESZMÉT (antikommunista, ruszkiellenes és nyugat felé patrióta)képviselő, az IGEN.

Valójában a legokosabb Szájer, de kissé langyi. (Nem vicc. Bisex.) Nincsen "kut"-ja, charismája.

Azonban az EGYES számú tagkönyv Dr. Kövérlaca zsebibe' lapuland.
Ő és Orbán Elnököm egypetéjű ikrek.
Orbánnak amúgy éppen olyan bihari lócsiszár-bajsza van, mint Kövér Dr.-nak, csak beretválja, esetenként befelé rágja.

Pokorni igen jó ember, ideológialag teljesen adekvát.
De ő bölcsész, Történelem-irodalom szakos - ahhoz egy ATV-s ribanc kell, hogy berágjon.

S az Elnökségben - ugyebár - ott van az EU-biztosunk, jogfilozófus és politólog, Ő A ZORBÁNI SZÉK várományosa. Ő tudományos ember, de lemondanám a közigazgatási pert, ha vele kellene.

Nem a versenyszférából jön az ESZME.

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:19:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hülye!

a 444! szarabb a kurucnál, a jobbik-lapoknál és oldalaknál, mitől cuclizod azt a szart???

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 17:20:57

Mosmeg a facér' nincs itt senki?!

Ha én jövök, sohasincs itt senki.

Ja, vagy ez a lényeg. Senkiblog.

2015.05.31. 08:30:42

@Baybars: az OFF-ra.
Szerintem, ha normálisan képes vagy velem beszélni, arra válaszolni szoktam levélileg. Amúgy a FL. INtézettel (micsoda hülye nicknév) is jóideje megszakítottam a kapcsolatot, mert NEM értette meg, mit jelent a normális hangnem. De ahogy rád, úgy rá sem haragszom. Bárkivel szívesen cserélek gondolatot, ha az nem abból áll, hogy ÉN hülye vagyok, és a MÁSIk milyen okos. Nyugodtan írhattok. Te is, vagy FL. is. Ha írsz neki, (nem tudom, szoktatok-e még beszélni egymással ) megmondhatod neki.

2015.05.31. 08:31:16

@Baybars: ja, senkiblog, DUdi totálisan elveszett

2015.05.31. 09:29:31

@Baybars: nem csak itt nem jelentkezik, még levélre sem válaszol.
süti beállítások módosítása