Ha Orbán nem lök valamit máma a picsánrúgás és selyemzsinór elmaradása miatt őrjöngő disznóknak is, akkor azok úgy nekiesnek a Bundesmutti-nak , ahogy Kolin-nak az első napja első órájában.

 

Nem zárható ki, hogy A Cigány [Ter Zigeuner] és a Bundesmutti találkozóelőkészítő team-jei gondosan válogatták elő a "nézeteltérések" sarkalatait, mert a Bundesmutti-tól a hazai sajtója is több odabaszást várt.

 

ILLIBERÁLIS DEMOKRÁCIA - Az ~ olyan társadalom működésigyakorlata, szemben persze a deklarált, kihirdetett és pl un "alkotmány"-ba foglalt elvekkel, ahol a bürokrácia, az államhatalmi-adminisztráció [ A Struktúra] az aktuális politikaivezetéstől függetlenül örök, sőt sárkányfogveteményszerűen szaporodik. A német(osztrák) típusú illiberálisdemokráciában a bürökráciát a jó tanulmányieredményeket fölmutató de közepesnél gyöngébbképességű tömegek táplálják föl, a lakÓÓÓság nem szeretné, ha büdös, nehéz és verejtékes fizikaimunkjában görnyedne a gyermeke. Üljön valami hivatalban, tologassa az aktákat állandóhőmérsékletű fedett helyen. Az ember a wien-i Ring-en leül egy padra és százával látja az 9ilyen beamtereket hajnali 10 óra körül sietni vagy ballagni az irodába és mindössze 4 óra elteltével, déli 14 óra körül sunnyogván vagy felszabadultan elszivárogni.

Az Illiberális Demokrácia nem demokrácia. Éppen ezért az  Illiberális Demokrácia leginkább liberális szinezetekben álcázza magát, szövegszinten vallási szekularizmus fösti. Valójában azonban a Gazdasági Hatalmi Ágazat-ok alakítják és stabilizálják a Valóságos Belső Titkos Hatalmi Rendszert. Az un "Demokratikus Intézményrendszer" realitishow vagy "tehetségkutató verseny" szintjére züllik.

"Kislány! Vagy azt csinálod, amit mondunk, vagy gondoskodunk arról, hogy a szinpadon ne azt halld a kontrollodból, amit énekelsz!"

/Nagy Ferenc tánczenei előadóművész és "mentor"/

Igen. Az Illiberális Demokrácia lényegében egy politikaiikszfaktor, amiben a valóságban semmi az égegyadta viklágon nem spontán. nem a nép találja meg küldöttét a "parlamentbe" vagy a szenátusba, hanem a leginkább dualista hatalmirendszer titkos, nemnyilvánosan működő erői az elkurvult sajtóval összejátszva kutatják föl a tehetségeket és persze a bohócokat is.  

 

Asszisztensek rohangásznak és kereskednek egymással pl megfelelő bojóccokért. Akik mellett kontrasztban a titkos porofik, akik eljátszák a primadonnát, aki jaj, nem is akarta pedig mégkitünőbbnek látszanak.

 

A legmodernebb Illiberális Demokrácia a netokrácia. A legmenőbb, legultrább, legkúabb, legelőrevivőbb illiberális demokraták azok a mindmáig ismeretlen emberek, egy vagy több team, akik Barack Obamát kitalálták. Barack Obama volt a világon az első olyan "politikai személyiség" azaz PR-konstrukció, akit a hagyományosmédia mellőzésével az interneten  nyomtak föl a népszerűségi listákon.

Az Illiberális Demokrácia Az Amerikai Egyesült Államok maga. Nem csoda, hogy Angela Merkel nem érti, hogy létezhet ilyen. Ugyanis a mai NSZK-ban konszenzusos demokrácia van, a politikai paletta alkotói balról jobbra vagy jobbról balra, egyremegy, elsősorban konszenzusra törekednek. Közösen kizárják a szélsőségeket és pl nem kezdenek el úgy "kiszolgálni ízlést" mint amikor nálunk Orbán Viktor a jobbikos szavazónépség kedvébe szeretne járni. persze a németeknek elég könnyű elhatárolódni, mert a neonácikat meg az ultrabalosokat nem kell csak úgy falrafestett ördögként odahazudoznia a nagysemmibe a sajtómunkásságnak, hanem párezres fizikaivalóságukban szokta verekedni egymással. A náciNémetország miatti lelkiismeretfurdalásában egyetlen komoly német politikai erő nem engedheti meg magának azt a fajta titkos neonácizmust, amit az amerikai illiberális demokrácia rejteget és amit a valóban is liberális amerikai értelmiségiek szüntelenül bírálnak, mondjuk Frank Zappától Oliver Stone-ig.

 

Tipikus ikszfaktorbaleset, amikor a mitsesejtő bamba versenyzőnek odaadják azt az egy dalt, aminek a betanulását választhatja, a mentor is az előírásoknak megfelelően szopatja bele az eléneklésébe, aztán élő adásban, a kamerák előtt meg jól lebassza. A versenyzőknek el kell játszania, hogy a dalokat ők választották. Még a "mentorok" közötti álveszekedések is forgatókönyv szerint zajlanak.

Barack Obama felhozatalában az amerikai illiberálisdemokrácia két nagy gazdaságihatalmi ágazata nyilván megegyezett. Kiegyezett.

A demokráciát, amita csak föltalálták (az ógörögök) azóta igyekeznek kijátszani, elsősorban azok, akik kitalálták. A ndirekt morál///rossz lelkiismeret impulzusaiban azonnal a kulcsokat kezdi el keresgélni az a győztes, aki belépett az Aranykapun. Hátraszól, hogy csakbujjatok rajta -de be is zárja maga után. Vagy legalább igyekszik.

 

Az Illiberális Demokrácia a Színlegi Liberalizmus fonákja. Mint ahogy nincsen kétoldálán selymecskés bársony.

A politika a jelen egzakt történelmének elhazudozása a valóságból. A demokrácia gyakorlata a politikában, e politikában, azaz az elhazudozásban valósul meg. A politika elhazudozása a politikaikommunikáció. A politikaikommunikáció egyik rutinja "lökni valamit a disznóknak" . Régesrégen, amikor még voltak igazi [papír] újságok és újságírók, akkor a "disznóknak lökés" kisebb jelentőségű mellékes rovatfélékbnen valósult meg, balestek, tűzesetek, vízkár, Oscar. Férfiaknak nílt erotika,  csöcsök és picsák, néniknek pedig bujtatott, a Házassági Tanácsadó Rovat [ vez. Törtszív Kisasszony, aki persze férfi] meg az Orvos Válaszol. Házasságtörés, incesztus, pedofília, homoszexualitás. Zaftos Pletykák. Mára a sajtókurva életben mindössze annyi történt, hogy a mellékes rovatok lettek a fők és az egykor "bulvár"-nak számító technikák rendesen a címlapot is jellemzik.

Az illiberális demokráciák sajtómunkássága kurva. És mint a kurvák, persze, e legmegvetőbben persze arról beszélnek, amit pedig szüntelenül szopnának. Fasz és geci a legbecsmérlőbb szavaik -amik persze napmintnap megfordulnak a szájüregükben. És persze minden kurva ismer nálánál is alávalóbbat. Fokozza a sajtómunkásság kurvulását a munkalehetőségek, a fizetős munkák vészes összezuhanása. Az un "internetes" sajtónak a munkatársak töredékére sincsen szüksége. A telefonos és internetes kommunikáció számára a beszéltnyelv írásos változata már túl lassú és nehézkes. Az internetes újságfírónak már írnia sem kell, ugyan minek, amikor a "cikk"-ek lényegében érzelmi impulzusok. Itt kell megemlíteni szellemi példaképeimet, a 444.hu dogozóit. E lap fennállása óta közöl olyan cikkeket, amik a kattintás és megosztásgeneráló címen kívüül gyakorlatilag egy árva fingnyi szöveget nem tartalmaznak.

A sajtó nem szabad, politikai nyomásra dolgozik minden színlegi liberális "demokráciában". Minél fejlettebb picsaeuropid ez a "demokrácia" annál inkább rab a sajtó-és csatornamunkásság. Cserében viszont a politikának is löknie kell valamit a disznóknak. 

És miközben csámcsogunk itt, amin éppen napi'ban csámcsoigunk, aközben a háború itt tollászkodik és egyik disznóban se röffen föl a kérdés, hogy 1945. az utolsó nyílt világháború után az erre a célra kitalált ENSZ mért nem foglalkozik állandóülésen az oroszukrán és a szíriai (ISIS) válsággal.

Hát ennyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr437134107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.02. 22:18:18

ez a poszt elérte egy tipikus mandiner komment szintjét

:(((((((((((((

Frick László Intézet 2015.02.03. 01:53:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Várjál, mert nem volt időm még az Illiberális Demokrácia definíciójára. Egyébként a kommenteddel betöltötted a nyálas magyarolkorrektség mércéjét.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.03. 09:43:32

Kontextus, avagy mire gondolhatott Merkel:

Illiberale Demokratie

Folgende osteuropäische Staaten wurden als illiberale Demokratien bezeichnet:

Serbien unter Slobodan Milošević 1990–2000
Kroatien unter Franjo Tuđman 1990–1999
die Slowakei unter Vladimír Mečiar 1994–1998
Albanien unter Sali Berisha 1992–1997
die Ukraine unter Leonid Kutschma 1994–2005

de.wikipedia.org/wiki/Illiberale_Demokratie

(de biztos a 444 szerkeszti...)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.03. 09:50:57

Amúgy a poszt nem lenne rossz

Van, amivel egyet is értenék, van, amivel vitatkoznék...

De már nincs hozzá(d) kedvem:(((

Jose Grande 2015.02.03. 12:34:58

Lószart, mama. Az illiberális demokrácia a kódneve annak, amit szdsz-telenített demokráciának neveznének, ha lehetne nyíltan beszélni.

Frick László Intézet 2015.02.03. 13:46:18

Torgyánról mondottam: "Bósevikkozásaival a baloldaliság látszatfényébe galvánozta [az egyébként rakciós és retrográd] MSZP-t. Tkp a jobboldal legveszedelmesebb és legostobább szokása a ballibsizés. Az SZDSZ-t, bármelyiket is, liberálisozni, az galvánozás, fényezés. Az ős-SZDSZ konglomerátumban voltak liberális elemek, de az 1994-es "ballanszérozás"-sal azaz kurvulással nekik annyi lett. Voltak ugye a posztmaóisták (Haraszti körül... ezért érdekes az ujpetisták, a 444-es fijúGGG harsány komcsizása...)... a Gyurcswány mellett dekoratőrködő kiterjedésnélküli "SZDSZ"-re tekintettel ma már egyáltalán nem szabadna 44 karakternél közelebb leírni az SZDSZ-hez a liberális-t.
Azon szoktam a legfrenetikusabban röhögni, amikor a "magyar hipszter joló" fikázza a hippiket [-> békelibák] és ugyanakkor a nyomorultja még liberálisnak is hiszi magát. A jobberek "antilebarlizmusa semjénzsótos balfasz és önellenható. Magyarországon a legtökösebb antiliberálisok Uj P és bandája. csak tanulni lehet tőlük.
még külön érdekessége a magyar szájjalliberális picsaembernek a csegevárázás. A Che Guevará-hoz képest enyhe Castro-t meg vérkomcsizza. Che meg az ávátárája neki. Semjéntől az ember nem vár semmit. De hogy egy "anarki kapitány" annyiban különbözzön Semjéntől, hogy ügyesebben választ ideológiát! lyaly

Frick László Intézet 2015.02.03. 13:54:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni. A hiba nem az én készülékemben van. A "vevőd" -be zavar bele az, hogy 473-os öregember létedre már te se akarsz vagy képes kettőnél több lehetőséget ismerni. Orbán és Merkel kb ugyanazt vallják. Orbán rakásra mondja ugyanazokat, mint merkel. merkel konszenzusos ember... eredetileg Sucing Slut lett volna arra a 3 hónapra, amíg az Igazi Férfiak megegyeznek a következő fasz-ról.. Orbán nem konszenzusos, hanem.

most mind a ketten profin löktek a disznóknak és minden disznó azt csámcsogja ki ebből, ami neki guszticsek

Ismétlem. TE: érdeklődsz néha, pl most a politika iránt.
Én viszont politikaBUZI vagyok. Buzulok a politikáért. Te érzelmi alapon tekintesz, én nem.
Én szeretlek téged és ennek az egész blogocholizmusomnak abban látom a nyereségét, hogy téged, HELLÁT vagy zSÓFIT vagy Nórát és még sokakat így megismerhettem. Testvérjóbarátomnak tekintelek, oszt hogy a politika, Hátugye én, mint politikabuzi... politikán ÖSSZEVESZNI ???? ... hűűűjjessségg

Frick László Intézet 2015.02.03. 14:00:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: WIKIPEDIÁRA HIVATKOZNI, JUJ

amúgy: Orbán nem tudja, mit beszél, amikor az illiberális demokráciát dicsőíti, hiszen nem Slobodan Milosevity az illiberálkdemokrata, hanem azok a "kameramögötti" sohanemlátható republikánus és demokrata pártemberek, akik meghatározzák KONSZENZUSOSAN azaz illiberálisan, hogy a demikrácia nevű színjátékban mit löknek a disznóknak. Egy ilyen faszi szólt le Obama teamjének, hogy vásároljanak fél-fél órát a hagyományosmédiánál és dobjanak ki a semmiért dollármilliókat -ez a netokrcia.
A netokrácia az illiberálisdeokrácia. "Veletek vagyunk,közületek valók vagyunk, ez csak egy blog" Na ez, ez a kurva szopatás és hazudozás.. ahogy Bogiékat rabszolgasorba vetették UP-ék az indexbe

ez a ikszfaktorhatás.. az, hogy a demokráciát úgy játszák el, mint az iokszfaktort

A magyar Yeti Zrt meg effélék, ezek az illiberálisdemokrácia azaz a netokrácia talppillérjei

szopat és én szégyeljem magam azért mert lenyelem a gecijét -ez a netokrácia

a papírújságírás, a szó halála, minden csak impulzus, szpot, nincs idő az olvasásra

hát gondolkodni???

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.03. 15:39:41

@Frick László Intézet:

ok, hagyjuk a wikit

mit mondott orbán, amikor illiberálisozott

orosz, török...

és akkor most vö. a te teóriáddal
(neked MINDENRŐL a 444 jut eszedbe:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.03. 15:40:48

@Frick László Intézet:

"A magyar Yeti Zrt meg effélék, ezek az illiberálisdemokrácia"

erre most mit

nincs mit

nem lehet

érveket, semmit

erről beszélek

pont

Jose Grande 2015.02.03. 23:44:39

@Frick László Intézet: A 444 mitől demokrácia? Még a hiperliberális kriptozsidó értelmiségi ismerősőmnek is sok az, amit ők művelnek.

Frick László Intézet 2015.02.04. 02:34:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Van, akit még érdekel a blogolás és komolyan veszi és nekiül és rendesen megírja, az ÉS legszebb idejét (múlt század 80-90-es évei) idézi, tessék, olvasd el:
mindenlehet.blog.hu/2015/02/03/merkel_ikrek_budapesten_516

Frick László Intézet 2015.02.04. 02:58:12

@Jose Grande: Réz Pál egy nagyinterjúban azt tanította, hogy a [folyóirat]szerkesztés nem demokratikus folyamat. UP a legműveltebb, legokosabb újságírónk a derékhadból, ugyanezt mondta. Még az indexben is hülyéskedéssel vette élét a faszizmusának. A 444-ben a demokrácia egy tettetés-féle, a hűddelazzák vagyunk, jajannyirakúúlak, jojdeköpünkmindenhagyományosértékre, jaójjdefelkarójjukmár a zelmyomotteket, eőjjdetóleránccsak vagyunkmá, haújddepólitikailagsemlegesek
báregyébként a politikaielkötelezettségüket és szolgacsicskaságukat mikrogrammra ki lehet mérni (viszont amit a síklogikusak nem értenek, van, aki szereti, ha felszopáskor enyhén fogazzák sőt gyöngéd harikat is szivesen vesz... egy-egy ilyen hari, az a bizonyos Tóta Wórlyuk féle egyenlőség, azaz 27=1 [27-szer odabaszok az ellenségnek és egyszer egy gyöngéd harika kivett protkóval -ez a seide seoda, a Kettős Mérce vagy az Őrjöngjünk Vecám! féle elfogulatlanságihányados)

Ez a két szó nagyon fáj nekem, a hyperliberális meg a kriptozsidó. Nekem, mint cigány zsidónak, eléggé fáj a magyarok zsidózása, mert a zsidózó maimagyar elfelejti, hogy még a XIX. században voltak olyan magyarok, akikre tekintettel az egyébként Budapestet nagyjából felvirrágoztató zsidóság erősen asszimilálódni vágyott, pl az Örökimádás templomát az Úllői úton kizárólag a magyarságtudat kellemes érzése csábította az apácáktzól kapott feszületes aranyláncocskával beülni a csodaszép üvegablakfényű hajóba (aminek homályos sarkában az istenbennemhívő, enyhédeden buddhista hajlamú Krúdy Gyula figyelt somolyogva a bajsza alatt... nagyon szerette a zsidó nőket és amíg a tajtmagyarok nem kezdetk el zsidózni türhően, milyen szépeket lehetett írkálni zsidó nőkről.
Sőt, a zsidó humor frenetikus karikatúrákban ábrázolta a kosszavorrú görbelábú girhes kis kikeresztelkedett díszmagyaros zsidókat, ez a jellegzetes zsidó önirónia, amit ma a szájjalliberálisaink szépen kigyűjtenek a korai antiszemitizmus gyöngyszemeként.

Ami a magyarban jó, Az Aranykor fényében.. abban a polgárosodni készülő induló Magyarországban, ahol Bálint György nem a szájával volt liberális, hanem fogta magát és lement a proletár nyomorputrikba ott beszélni azokkal a büdös emberekkel... akik nem a szemetet és szart maguk körül szertehányva játszották meg a szegénységüket... Szerb Antal

Dr Radnóczi Miklós középiskolai tanár, igaz magyar keresztény ember
ő esszenciálisan az igaz magyarra példa, akit az ostoba türheő tajtmagyarok elpuszítottak vakságukban
dudenbuch.blog.hu/2009/05/09/matekozas_holtakkal

Egyébként a régi Index szerkesztőségből magukkal hurcolt és eléggé ócska szopató ötlet a velük egyoldaliaknak a hergelése. UP szórakozott, a Népszabi nevelése, a Népszabi állandó piblicistája akkor, amikor bárgyú bááboci buta MSZP-s emberek elkezdtek nyafogni arról, hogy az Index hozta rá Orbánt újra az országra, holott az index Ferinek dolgozott
dudenbuch.blog.hu/2009/09/01/mocskos_kethet
Ezt un tóódítással szokták kompenzálni, mint Pijolós Joli nyanya a poscolya részegségét. Van, hogy Pijolós Joli nyanya olyan bebaszva-részegen tántorog haza lehúgyozott mackógatyaszárral, hogy a bartos néi előtt már hülyeség lenne letagadni, hogy részeg volt. Ilyenkor Joli nyanya tóódít, azaz jópáőrlapáttal rátesz a valóságra, hogy négykézláb meztelenpicsával ment haza és úgy hugyozta le a gömbakácot, mint a kankutya. ERRE persze maguk a barátosnék szíjják vissza a pletykát, hogy óóó, dehogyisse, na, egy kicsit megfáradtál, talán.. a front miatt egy kicsit megütötte a fejed a kevert...

Azaz amikor Gyurcsány a hibsá, akkor a jófijúkk maguk kezdenek el gyurcsányahibázós tóóódításos rátevésekkel kompenzálni (azaz ugye ez olyan, mint tűzzel tüzet oltani.. elveszi a Nagytűz erejét az elő-oda-kiégetés...)

a 444 Bajnai kampányújságjának indult volna... csakhogy közben az iszonyok megváltoztak, súlyosan. Természetesen gyöngéden hariztak Bajnainak, azaz "bírálták"... régi polkomm trükkök ezek, Pijolós Joli nyanya ismeri, de pl a középszerű vagy méggyöngébb képességű, önképük szerint "jobboldali" újságírók .. vagy a FIDESZ-kommunikáció meg nem.

Ugye, emlékszel, hogy Ferenc mama gyártotta az "égetésére alkalmas" mémeket. (akkor még ez lehetett hosszú videó) Őszintén szólva van mire nagypofájúnak lennie a 444 szerkijének, mert Pijolós Joli nyanya nem olvassa őket, hogy kóprájtot jelentsen be az 1977-ben is már avas kommunikációs trükkjeire...

Frick László Intézet 2015.02.04. 02:59:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kérlek , olvasd el a fenti kommentem vége-táját

Jose Grande 2015.02.04. 09:29:46

@Frick László Intézet: ahhoz, hogy tovább beszélgessünk, tisztázni kell, mi a Magyarországon a liberális, a zsidó és a dekomkrata. Csak ezek után lehet olyan fogalmakat haszálni, mint kriptozsidó, illiberális demokrácia és egyéb pajkosságok.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.04. 10:21:18

@Frick László Intézet:

"a 444 Bajnai kampányújságjának indult volna..."

gyíkemberek everywhere!!!!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.04. 10:46:52

@Frick László Intézet:

még szerencse, hogy ebben a mai modern világban meg lehet tekinteni az eredeti videofelvételt is (pl Merkel reakcióival..), és nem kell a hazaáruló illiberális 444-re hagyatkoznunk

ismét mond6nám, hogy megint a védhetetlent próbálod védeni, de teljesen felesleges:(

Frick László Intézet 2015.02.04. 13:48:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A gond ott kezdődik: nem védek senkit és semmit

Frick László Intézet 2015.02.04. 14:16:03

@Jose Grande: A Csúszás miatt "klásszikussan" szinte lehetetlen definiálni fejlettaéjraópai szótárak szerint. Az, ami Angliában vagy Franciaországban konzervatívba számít, nálunk liberális. Pl Dr Antall egyik tanítványa és főembere Szabó Iván virtigli liberális volt, de a mi "jobbereink" májának jobban esik a liberálist Haraszti vagy Dr Kiss filozófusról meghatározni, de főleg kiterjeszteni.

A magyar kihalt nép. Irmagja sem maradt, de egy vidám, erős, kedves, magát más népekkel megkedvektetni tudó asszimiláns nép volt. Erre mutatnak más népnevekben gazdag családneveink, nincsen az a fejlett aéééjraóóópai nép, akiknél ennyi idegennépnév-családnév lenne, Németh, Horváth, Cseh, Román, Orosz, Bolgár Czigány, Olasz... Gyönyörű példák az iszmaélita, a zsidó kereskedődinasztiák asszimilációi... a görög kereskedőké. Ez az mostani újmagyar nép, ez az irigy, másréttyét ződebbneklátó, autót vezetni nem tudó-de autójával a fejét játszó, tolvaj, álhatalan nyavajgó magyar, ez XX. századi, sőt, 1945. sőt, 1956. utáni magyar. Kádárék nevelték ilyenné a magyart. Ehhez a magyarhoz már Alexandr Petrovicz nem asszimiláódna...

Zsidó alapvetően az, aki zsidónak vallja magát. A Középkorban liberaléizmus volt, mindenki olyan nemzetiségű lehetett, amilyet felvállalt. Idejött egy horvát és magyar akart lenni, nevet választott és beírták a település lajstromába, hogy Lazlo Az Horvath vavy ha nímöt volt akkor Nimöt.. ésígytovább. Ha Jákod Az 'Sido akart magyar lenni, akkor lehetett, levágta a pájeszt, fölvette a kereszténységet.. és kész is, lehetett magyar. Most meg, bár fajmagyar alig van, de népkutató rengeteg. Ha én magam cigánynak és zsidónak, valamint svábnak is definiálom, akkor szabad nekem e népek korcsának lennem. De te ne gyere és ne kezdjél bennem genetikázni, hogy zsidó-domináns vagyok-é? Nagyon nagy árat fizetett a magyar ezért a szellemi idiótista katyvaszért, szerintem elég is volt.

Nicola Subic Zrinski horvát költő elhatározta, hogy ő magyar és lehetett magyar. Mediterrán ember volt különben, vérmérsékletében, de magyar.

Igen szeret a magyar múltba révedni, hát szerintem példát azokról a magyar elődeinkről vegyünk, a móc Ion Hunedioul-ról, akik közé óhajtották magukat más népek és nem pedig megcsemellettek tőlük és megútálkoztak bennük.

Sok fejlettaéééjrapóai, német meg holland, amikor ide letelepszik Magyarországra, még ők látják, elkülönböztetik a régi igazi ősi magyar attitüdöket... amikre a eőjjdemogyorókok A NYÁLUKAT PEKHNI IS SZÁNJÁK

Frick László Intézet 2015.02.04. 14:20:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A GYÍKEMBEREZÉS OLYAN, MINT A pIJOLÓS jOLI NYANYA TÓDÍTÁSA. jÁR A BÓTBA VÁSÁROLNI, AHOVÁ ÉN, EGY SZÖRNYETEG, AKI AZ ÖSSZES ZSEBEIT ÉS A BUGYOGÓJÁT IS TELERAKJA LOPOTT HOLMIVAL. aZTÁN A PÉNZTÁRNÁL ELKEZDI A KOSÁRBAN LÉVŐ 347 fT ÉRTÉKÜ ÁRUT DOBÁLNI: "jEZET IS LÓPTAMM MI? aSZONYGÁTOK, LÓPOKK, MI? eHUN! hÁT JEZTET IS LOPTAM MI?? -E-Jeee-Nyeee!.. OSZT MÉG LE IS SZÓR PÁR 10-20AST A PÉNZTÁROSNAK, HOGY SZEDJE FÖL

Na, efféle, amikor a 444-es fijúk tódítanak.
Tökéletesen ki lehet mérni, hogy kiknek nyalnnak-szopna. harizva persze, mert ők nem kétezerforintos kurvák, hanem "diáklány kateg"

Frick László Intézet 2015.02.04. 14:27:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az illiberális demokráciát mutatja be Kevin Spacey House of Cards -a. Gyönyörűen. Van benne ez a Zoe Barns figura... ez az idealizált 444, a benned élő kép. (Igazából azért nem ilyen cukik, mint Zoéka) Ez nem jelenti azt, hogy Orbán tudta, mit beszél, amikor az illiberális demokráciát emlegette. Sőt: Éppen azt bizonyítom:
-Orbán nem tudta, mit beszél
-te meg annyira beszűkült tudatú vagy atz Orbángyűlöletben, hogy benézteed, hogy őt védem. pedig: ellenkezőleg: sokkal frappánsabban bizonyítom rá, hogy hülyeségetr beszél, mint a 444-es fiúk.

Hogy Angela tanbte igazat mondott-e, amikor azt mondta, hogy nem tud mit kezdeni a kifejezéssel.. amikor ugye ő csörtézett először telefonon Obamával a kibaszott lehallgatásokon és leszűréseken.

(És akkor Szarkó-ról még nem is beszéltem...)

Pl a Stroszkán ügy is üzenet is miheztartásra.. Szarkónak iks. Ki nagy aéjraóper államférfi nem szopta vagy kúr irodistákat.

A francia exig'ügyminiszterasszony akkora nimfomániás, annyi férfivel kúrt, csak főbb szeretője hivatalosan volt 8... hogy azt se tudja, ki csinálta föl. (forrás: jógyereksajtó)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.02.04. 20:43:03

@Frick László Intézet: mikor odahaza járok (tudod, két Soros ösztöndíj között), akkor mindig elámulok, mennyi szép magyar fejet látni még mindig, Pesten is és vidéken is. Ahogy nyugaton van sok tipikus brit fej, meg latin francia/spanyol fej, meg német fej, meg flamand fej, meg holland fej, úgy nálunk szerencsére még van egy csomó tipikus magyar fej is. Sajnos sok közöttük a hajléktalan is. Rájuk tényleg lehet azt mondani, hogy ezer év ittlét után, az egykor szabad és büszke népet idáig juttatták a modern világ hülyeségei, meg a jobban helyezkedni képes új nemzedék. De a budai villanegyed lakói közt is vannak ilyen fejek. ahol plankó gergő tolja felfele a biciklijét, itt-ott bajszos mentés bácsik és kendős fejes nénik sétálnak lefelé. Prinsz Csárlsz is azért jár Erdélybe, mert ott vannak a tuti archaikus életű emberek. És ott van elég sok fiatal, akik próbálnak tudatosan visszatérni a gyökerekhez, akár olyan felszínes módon is, hogy ízajnak vagy jurtában laknak, mindenesetre sokat melóznak ezen.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.02.04. 21:49:23

... a magyarság nem hogy kihalóban van, hanem épphogy tele van olyan lehetőségekkel, ki nem bontakozott dolgokkal, színekkel, amik "láthatatlanul" várnak... ezt már Kodály is megjegyezte. Ezért vagyok dühös kortárs írókra, rendezőkre, mert ebből alig mutatnak meg valamit, és azt is hiteltelenül.

Frick László Intézet 2015.02.05. 02:03:51

@Dinamuki: Igen, erre is rámutattam, a kétségtelen értékekre, azmiket münk az münk-szemeinkvel isa nem látunk. De az idegenyszem azonnal.
Ugye, van ez a turániszemlélet, a magyar mokány, szittya mandola-szemvágású küsded (kiálló arccsontok stb) nép. Ezzelszemben a legújabb rekonstrukcióstechnikák szerint vizsgált honfoglaláskori skeleton-leletek szerint annyira kinézetre az Árpád-korabeli magyar a maitól nem különbözött.

Én a "fajmagyar" (egy nácigenetika szerinti "faj") kihalására utaltam.

Akinek van gyereke, sejti miről beszélek, van egy gyermekünk, akit ismerünk olyannak, amilyennek és van egy gyermekünk, aki az óvodában, iskolában és egyébként nem az, akit ismerünk, pl a fiúk (lányok...) lemélyített hangon, egy treccel is lejjebb beszének az iskolaiközösségükben és Alamuszi Nyuszi az isiben Ördög Róbert.

A Törökmagyarország megmessé az magyart. Tényleg is hírét-hamvát se hagyta.

Saját lakásod (szobád) szagát te magad ismered a legkevésbé. Saját szagodat se igazán ismered. Egy idegen belép a lakásodba és azonnal észreveszi a falon a repedést, a pormacskát a komód és a fal között, a pókhálót a sarokban és valami savanyúszagot szivárogni a konyhából.

Blogom fennállása alatt végig azt dömdömöltam, mennyire lezüllött a magyar értelmiseggség az elmúlt 25 évben, mindenki nagyn tud és főleg ahhoz, ami különben nem is a dolga. Nem szabad általánosítani ugyan, csúnya dolog, de a két legnagyobb írónk semmit nem tud a társadalomról, az országról, nem ismeri az embereket, nem tudja, ki jön vele szembe az utcán, báregyébként pl az egyikük szokott hülyéskedni Kosztolányi Dezső-vel (Esti Kornél)-lal, Kosztolányi az utcán járdalt Bp-n, mint Krúdy, BÁRKI odalépett hozzájuk, erről voltak ismertek, "szerkesztő úr, Ön az? hallgassa meg a történetem!" és elmondott egy történetet, amit Kosztolányi már 100-szor hallot és meghallgatta 101-edjére is.

Egyszer Móricz Zsigmondot hallottam beszélni a rádióban, a rádió archivuma őrzi egy rövid előadás-részletét (vagy többet is?) ... De azért nem általánosíthatunk, mert van nekünk olyan írónk is, aki betölti ma, jelenünkben Kosztolányi mértékét, sőt.

Az internetkorszakban nehéz vitázni, mert ezer érv megsemmisül, ha sikerül kigogliznom egy ellenkezőt. Vannak fontos magyar kortárs regények is, nem csak relativista hülyéskedés a történelemmel olyan "jó címmel" amiben benne van Kádár...
[jócímgenerátor= (Történelmi Név)3 birtokosjelző+ fia/lánya/apja/nénikéje/lába {anyja picsája}]

A rencervátás időszakában új szerepet kapott a magyar véleményformáló értelmiseggség, pl az újságírók és írók és rákaptak arra, hogy a székbenyőve, terepre nem menvén, a büdösnéppel nem is értekezvén AGYALNAK ... tudni mindenki nagyon tud, de TENNI semmit. Tegye más. Mintákat másolnak, de a "nagyonfejlettországok nagyonfejletteszményei" csak annyi nekik, mint plázapicsának a divat.
Ha leülsz ebben a mai plázában, felvonul ott előtted a szezon és a fazon, a XX. század rémségeinek tárháza, az újra-és újra elkövetett ostobaságok, amire nem mentség, hogy pl a buták fasisztákok.

Az ország egyre konglomeráltabb, aki ismeri Tamásit, nem sokat tud a 35 km-re fekvő Simontornyáról, aki ismeri a kecskeméti cigányokat, fingja se lehet a vizsolyi cigányokról, báregyébként segélynapján a magyar proeltáriátus a cigányproletáriátussal egybefolyva teljes szélyességében elállja az utat a postánél, ez egy közös tulajdonság Tiszaszigettől Mosonszolnokig, Zsákától Zalavárig. De még Budapest is konglomerált, világokat választanak el a körutak és főallék, de néha Párhuzamos Világok alakulnak ki, mint a Ferencváros fölső, tömbrehab részein és a magyar Szociológia nagy Professzorasszonya se tud erről semmit és akkora hülyeséget beszél, hogy megszöüntek budapest belső határai. Leülök a Mammutban hat órát, aztán átülök az Aréna Plázába hat órát és mintha külön más világban országokban tartózkodnék.

És akkor ez a Budapest elkülönül az ország többirészétől, pl nem lehet művész jelentős, ha nem Budapesten él, csak legeslegjelentősebb művészeink merészelnek vidéken élni, de budapesti lakásukat is fenn kell tartani és ingázni föl állandóan FÖLFÖL Bp-re és erre még rámutatnom sem szabad, mert akkor kikapok, hogy vidéki frusztrált büdösbunkó vagyok. De már Krúdynak Budapesten KELLETT élnie, csupa szépet írt a városról, a város krónikása, pedig titkosan, lélekben, legeslegbelül és igazán soha nem szerette.
De az embereket szerette. Kosztolányi mélyen szerette az embereket ... és Krúdy is és Móricz is...

Mai értelmiseggjeink meg hánynak az emberektől, akiket pedig egy fikarc' se ismernek. Szegény Tar Sándor a 70-es évekbeli élményeit el tudta frissnek adni a 90-es években.

És amit mondtam: nem kell a sok betű, kevés betű kell vagy semmi, szpot, érzelmek, egy impulzus, egy gif-nyi "film".. és ezekbe a formákba 2-nél több persze hogy nem fér...

A vitában nem az eszmecsere, hanem a győzelem a fontos. Ha találok egy gömbölyű kavicsot, viszi a Gellért-hegyet.

Frick László Intézet 2015.02.05. 02:18:27

@Dinamuki: A magyar az elpicsásodott fejlettnépekhez képest még életéhes, még eleven.. ahogy Nyugat-ról Kelet-re haladunk. Csodálatosak a magyar nők.. ha Nyugatról hazaérkezünk
de az orosz nők mégcsodálatosabbak, mégerősebbek... bár egyébként a "nagy népek" női között lehet a legtöbb egészséges ősi-nőiattüdben élő nőt találni. Nőt még csak-csaj találni Nyugaton, de a legtöbb "férfi" már picsa.

A magyar irodalom a XX. század utolsó harmadában leginkább a német irodalmat utánozta, Lengyel Péter eleinte egy kicsit a franciát hozta... A németek minden ünnepelt maimagyar regényt megírtak több példányban és jobbat, aparegényt 24-et és történelemmelelszámolósat, amiből nekünk komoly Závada Pál-tól olvasható csupán, 100-at is.

Az internetes újságírás villámgyorsan , egy generáción belül leszámol a "sok betű"-vel és egy-két évtized múlva képességszinten sem lesz értelmiségink, aki a fontos szövegeinket néma-értően elolvashatja majd...
Kialakul egy fészbúk/bloggo/tmblroid szövegszintet még úgyahogy kezelő olvasásikészség, amiből a "sok karakter" idézem: "zavaros és szerkesztetlen".. eszébe sem jut, hogy nem az a baj, hogy zavaros, hanem az, hogy ő már felfogni képtelen.
A filmmel ugyanez történik, egész filmiskoplákat nem látó nemzedék nő föl, Tarkovszkijt és Kuroszavát sose látott, Fábri Zoltánt filmet soselátott és Jancsóról is csak indexes divatpublicisztikai szinten povedálókat olvasó filmbarátok generációja nőtt föl... Fassbindert se látott, pedig A Csúszás miatt Fassbinder MOST korszerű, a mai Magyarországon.

Ki a felelős ezért, a büdösparaszt befogadó (a felhasználói szint) vagy a keményáruprogramozók. A rendszergazdák?

Korunk Lánya áll a fürdőszobában a tükör előtt, az ujjával beletöröl a pinájába, fiff-fiff SZAGot érez még mos rajta Drága Menő Intim Szapp-annal. Ami kiülö belőle a flórát-s-faunát s ha véletlenül 3-4 órát mosatlan fúvatlan, hát "büdös" lesz... ezzel elindul egy "mótorikus generálás" , a hedensóldersz marketing csapda kinyílik (a hajfestékeké) Ez tehát, amit termékmarketing-gel suemléltettem, ez jellemzi sajnos a magyar szellemimarketinget is, ugyanez. @A Hannibal Lektűr-attitűd:

Frick László Intézet 2015.02.05. 02:28:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Gyere, csekkoljuk végig:

-az USA liberális ország? -jessz
-Az USA vezetése az elmúlt 15 évben egyre távolodika Klasszikus Értékek-től
-létezik élő eleven amerikai liberális értelmiség, akik követ kövön nem hagynak, bírálnak és elemeznek
-erről az amerikai liberális fölvetésről egy kummányit se olvashatol a 444-en, hanem mindig az aktuális Szövetségi Obaama Központi Agitpropot
-egy amerikai liberális értelmiségi ismer az orosz-ukrán konfliktusban mnás vetületet, de a 444 egy molekulányit el nem tér a John Biden Line-tól úgy, hogy közben John Biden önkéntelen montipálytonozásait azért "elfeljti" bemuatni
-Petre Maghari [Pete Hungarious] a 444 dísze, vezető újságírója és eurológus egyben
-karikázzál már be légy szives a 444-en olyan cikkeket, amik más ízlés szerint tárgyalják vagy tálalják az USA-EU viszonyt, mint az áll.tám.hiv-elf USA-Szövetségi [Elnöki Tájhivatal-i] nézet. Csak akkor találsz ilyet, ha a politikához butus rovatvezető nem annyira figyelt egy MTI hír bekopijánál.

PS.: Az ázsiai repülőgépkatasztrófák áll. tám. hiv elf. USA kommentálása reményes sóhajtozás arról, hogy HÁTHA MÁR

VÉÉÉÉÉÉGREEE!!!!
összezuhan ettől az ázsiai polgárirepüléspiac

Naés a magyar nagyonfejlettfiúk is kb ezt a line-t nyomatják

CONCLUSION
Kb olyan szintű USA bírálatok olvashatóak az index-444 tengelyen, mint a Népszabiban Szovjetúnió bírálat 1978-ban. Vagy '81-ben

Frick László Intézet 2015.02.05. 02:33:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Bajnai a 2011-es lobbykörúton, amikor arról volt szó ugye, hogy az államcsőd (a Görög Móccer vagy a Zolasz Móccer) viszi a cigányékat, tehát Bajnai volt az amcsik havannaiembere Magyarországon. És a formai okok (blogról tmblroidra váltani, kevesebb szöveg, élénkebb reag] mellet ez a Bajnai-felszopás volt a 444 másik feladata. Hátugye, a bót megvan, a következő formaürítésig már így marad, bár Bajnai kiszáll, de pl a Goodfriend ügyben még az LMP is normálisabb volt, mint a tő USA agitpropot nyómó 444. És erre nem mentség, hogy pár olyan érzelmektől fűtött szerkesztő, mint ami érzelmek téged is korlátoznak a szabadreátekintésben, az élvezettől (megint bekapták a faszt Orbánék!!) nem volt egészen észnél. Te lehetsz az élvezettől nemésznél, mert te felhasználó vagy.
de őneki nem kéne a nyálát is rácsobogtatnia a kajára.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.06. 09:45:32

Mutatlak:

Merkel és Orbán: 444 és Bajnai

Orbán: 444 és Bajnai

Illiberális: 444 és Bajnai

Mutyi: 444 és Bajnai

Törvényhozás: 444 és Bajnai

Pénz: Orbán: 444 és Bajnai

Pina: 444 és Bajnai

Pia: 444 és Bajnai

Bármi: 444 és Bajnai

...

...

Frick László Intézet 2015.02.07. 04:16:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kimaradtak az amerikaiak. Bajnainak nem dógoznak egy ideje, hiszen "kiszállt" maradt az amerikaiprop tolása, de az oszt Biden-osan.

Frick László Intézet 2015.02.07. 04:18:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Olvastam Obama exkülpol tanácsadójának a verzióját, az a prop, amit a 444/Pete Hungarious nyomat, az már egészen stréber seggnyaló ahhoz képest. Még az obamaista is cizelláltabb, mint ezek a magyar amerikaiseggnyalók

Frick László Intézet 2015.02.10. 16:02:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem csak 444 van, de a 444 a netovább, annál fennebb nincsen. Sehol annyi önmagával és a céggel megelégedett, ellenfelet nem ismerő, magának és egymásnak bármit megengedő, bármibe a faszát beleverő -ket nem találsz, csak a 444-ben. A 444-től lejt lefelé az egész magyar újságírás. Nincsen gecibb alak UP-nél.
Már a fostos recska kommentelői is ki vannak akadva ezen a síkbolygón, hogy összesen kettőg lehet elszámolni és csak a kúnnyázsának fasznak, gecinek van még valamennyire ingerküszöb átütő ereje. ("Simicska gecizése évekig meg fogja határozni a" Mi a kurva anyámat? Mit határoz meg, amit meghatározna, azon már rég túl vagyunk. Fanni és Dennis kúrtak (a faszomtuggyahol) -ez rendesen a picsamagazin [Velvet] címoldalán SIC!

Frick László Intézet 2015.02.10. 16:07:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem neked könnyű, összesen mindenből kettő van, kettőig kell elszámolni, de úgy, hogy nulllaaa...öööö... és... eeeegy!
Véletlenül se lehet valami összetett. Minden olyan egyszerű, ahogy Magyari Péter mutatja, mint eurológus, mint oroszukrán szakértő (persze kremniológus is meg ruszisztikus is) amerikonológus ésígytovább, éppen, ami kell.

Ilyeneket ugatni, hogy mért nem akarunk többlábon állni az energiapolitikában, oszt közben a csődszélén tántorgó Horvátországban lyik-lyuk az a vezeték, amit aíz eőjjdekoss mán LMP mutogál. Ó, hát ez nem számít, a politika=duma
Elvileg azonban , ha Magyarit megkérdezzük, ő elfogulatlannak állítja magát, aki seide, seoda nem vág
nem a faszomat
egy amerikaiseggnyaló
De hogy lehet valaki eurológus akkor, ha különben amerikaiseggnyaló.
Mindenki tudja már, hogy az USA ott bassza Európát, ahol tudja ... és úgy néz ki, ez be is jön neki.
Csak Magyari ne tudná?

Frick László Intézet 2015.02.10. 16:09:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ugattam azt is, hiába, hogy nem anynira egyszerű, hogy ha a Gyűlölt Ellenség-etek elhúz a vérbe, akkor majd jó lesz.
Ez történt Gyurcsány távoztatásával, úgy ment el, hogy jött és aztán, amikor szionte elment, mégrosszabb lett.
Nézd meg, hogy 20-27 FIDESZ gecizésre a 444 mindig paszománytoz egy jizzt az MSZP-re is.

De ha Orbán fejére esik egy kovács-egyengetőüllő, akkor mi lesz? Jó?

Esetleg érzelmileg kielégülsz. Hány mp az? 6?

kikoránkel 2015.02.11. 10:08:59

@Frick László Intézet:

"Horvátországban lyik-lyuk az a vezeték, amit aíz eőjjdekoss mán LMP mutogál."

Alternatív energiapolitika részedről letudva. :D

Tipikus orbanizmus.
Ha hazudsz, hazudj nagyot!

Képzeld el, ha értenél is valamihez, mekkorát tágulna a hazugság-horizont!

Frick László Intézet 2015.02.11. 13:55:02

@kikoránkel: Orbán és énközöttem az egyik legóriásibb és legantagonisztikusabb ellentét az, hogy én ővele szemben kifejezetten birom, ha nincsen igazam, pl ha most konkrétan rá tudnál mutatni arra, hogy mennyire hazudok, hiszen a horvát vezetékszakas fasza [passend] állapotban van, rögtön szivesen még ó-de-hülyevagyok-ozom is magam.

Hátööö zöldügyekben, ugye... általában sokkal okosabbnak gondollak magamnál, de azért egy vadzöld-szájkaratélyozásra ki mernék veled állni, szerintem kéne neked vagy másfél óra, hogy legyűrj.

Kezdjük a napelemekkel? Amik egyrészt kurvára környezetszennyezően készülnek, aztán ha leamortizáltak, meg kurvára környezetszennyezőek megint.
De pl szivesen hallgatnám a tanításodat a JeőjjdeFejlettember PE-palackosvíz///ivóvízkészletvízkímélet ördöglogikailakatjáűról is.

Szóval megint idejöttél üresen pufogtatni. Tessék szépen a fujtás mögé valami éleset is berakni!

Tanítsál kérlek! Te már ugye mindent tudsz, én meg mindhalálig tanulnék...

kikoránkel 2015.02.11. 15:50:42

@Frick László Intézet:

Jópofa dolog ez, hogy minden alap nélkül állítasz valamit, de én bizonyítsam, hogy marhaság. :D

Dehamár így alakult történelmileg, akkor elmondom neked, hogy a MOL havonta kb 80 ezer tonna olajat hoz be az Adrián, a saját kurdisztáni mezőiről.
Több infóért fordulj a Mindenhatóhoz.

Alternatív alatt diverzifikált beszerzést értettem, lehet megtévesztő volt.

Szóval, ezügyben a kormány, a Mol meg a Magyary egy véleményen vannak, csak te kekeckedsz!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.12. 00:52:53

@Frick László Intézet:

beteg vagy:(((((((

NE OLVASS SOHA TÖBBET 444.HU-T!!!!!!

hátha akkor jobban leszel

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.12. 00:54:53

@Frick László Intézet:

szerintem meg neked könnyű

mindenből EGY VAN

444 - és kész

ha bírnálak komolyan venni, akkor pl energetikailag megkérdeznéle a met-ügyről
magyari pé egyébként tök béna volt a balónál, de a sztori az...

...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.12. 00:58:12

@Frick László Intézet:

bazdmeg

a 444 CSAK POFÁZIK

orbán meg (gyurcsány, stb) elbasz, ténylegesen

tudod, törvények NEMEGYENLŐ cikk

te, mint ún. politikabuzi meg mégis mivel foglalkozol?

bulvársajtóval

és CSAK azzal

hát lófaszt a te seggedbe

Frick László Intézet 2015.02.12. 02:01:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A 444 jelenleg a szakmaicsúcs és csinálja: bassza el megint a lehetőséget. FOGLAL ötletet és SZÓRAKOZIK, erőltet viccet ahol nincsen tréfa, abban. Úrhodiik, befolyásol és hülyít meg részrehajlik. Hazudik hazudik, kompilál, szemenszed, szelektívténykezel, elhallgat és idegen államnak ügynököl [Magyari]. Olyan idegen államnak, aminek az az érdeke, hogy mindegy mi, csak zavar legyen Európában. Mi meg ugye Tagok Vagyunk. Nem kinyitja az emberek politikaiszemléletét, nem fejleszti, hanem csövesíti és tereli, fojtja és vakítja, szűkíti... alapvetően a pőolitikaibutaságot terjeszti, pl meglett ember létedre te is itt tetteted a politikához MÁR butát.

Frick László Intézet 2015.02.12. 02:03:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Különsorba: ez a bulvár-trükk az index-nél kezdett el működni, ha kisült egy aljasgeciség, akkor mindig ez volt a vigyor, hogy hát ó, mink csak ártatlan bulvár vagyunk. A Retek Klub micsoda? -bulvár. A Retek Hiradó micsoda? "bulvár"

"Nem ér a nevem, hiszen kurva vagyok!"

Frick László Intézet 2015.02.12. 02:05:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ismétlem: csak részrehajló sajtó van Magyarországon és a hír-meg politikabuzinak úgy kell a két részrehajlásból valahogy úgy összelegózni magának a híreket, összesen ennyi zavar. Lásd a mai bejegyzésem.

Frick László Intézet 2015.02.12. 02:07:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Neked meg minden jó és igaz, csak bassza Orbánt. Közben meg van olyan, amit veled csak láttatnak hamisan Orbán baszattatásnak, közben meg erősítette Orbánt és ezt még a 444 sorai jözül (Bede) kiolvashatnád
De te nem akarod ezt látni, neked annyi a hír, hogy érzelmileg elégítsen ki (legyen mire ráverned a Csöcsök és Gyere leszoplak styl szájak, ja, akkor tényleg igazad van: így bulvár)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.12. 10:02:12

@Frick László Intézet:

"Úrhodiik, befolyásol és hülyít meg részrehajlik. Hazudik hazudik, kompilál, szemenszed, szelektívténykezel, elhallgat és idegen államnak ügynököl"

Itt Orbánról beszélsz, ugye?

Mert akkor igazad van.

* * * * *

te itt politika címén polbulvár sajtót basztatsz

soha nem a politikust

kivéve ha bajnai, de ő meg ugye már lejárt

nem a 444 hoz törvényeket kapkodva, értelmetlenül, nem up írja a havericég gépén a mutyitörvényt, nem magyari lopja a közpénz milliárdokat offshore cégen át stb...
süti beállítások módosítása